Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
Nas
Nas 2012. 05. 27. 13:42 | #10
Azt a kommentedet, amire reagáltam, nem nagyon lehet félreérteni...

Bocs, de én nem félek attól, hogy mit fogok mondani a gyerekemnek, ha ilyen témára is rákérdez, mert úgy gondolom, hogy egy gyereknek is BÁRMIT el lehet magyarázni értelmesen (persze az életkorának megfelelő mélységben, részletességgel), ha veszi hozzá a fáradságot az ember. Ez is a modern társadalom jelenségei közé tartozik (az más téma, hogy pozitív vagy negatív), amiben majd élnie, boldogulnia kell. Sokkal jobb, ha inkább szépen lassan tőlem tud meg mindent, mintha később kellemetlen meglepetések érik a tudatlansága, a szülei prűdsége miatt... Szerintem anyaként ez (lenne) a helyes hozzáállás...

Erről az illetőről pedig - ahogy Purple is írta - amúgy sem kérdezne semmit, mert egyáltalán nem látszik rajta, hogy nem nő. A többi pedig szerintem csak a szexpartnereire tartozik, de mivel az meg nem kívánok lenni, így nem is érdekel. Szerintem tőled sem kérte, hogy feküdj le vele... Esztétikailag viszont szépen néz ki (márpedig egy szépségverseny erről szól, ugyebár...), nem kihívó, nem mutogatja az intim szféráit sem, unintelligens dolog tehát legusztustalanozni. Ennyi.
Előzmény: brier (8) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 05. 27. 12:36 | #9
"hiszen ha nem tudnám én sem mondanám meg hogy amugy meg férfi."

"mondjuk az utcán, ahol a gyerekeitek is láthatják őket, esetleg ha megkérdezik kicsit nagyobb korban mégis mit jelent hogy fiún van lány cumó, mit fogtok mondani?"

Valószínű ebből kiindulva nem mondunk semmit, mert meg sem fogja kérdezni, mert nem veszi észre.
Amúgy meg nem lehet egy szatyorban rejtegetni a gyereket hogy ne lássa mik vannak a világban. Ez van, ha értelmes akkor meg fogja érteni és nem lesz belőle automatikusan travi mert látott párat az utcán.
Előzmény: brier (8) 0 VÁLASZ
brier 2012. 05. 27. 12:30 | #8
szerintem félre olvastál valamit...mint nő tényleg "szép" habár láttam már szebbet, az hogy én milyen vagyok az szerintem ebben a témában nagyon lényegtelen, hiszen mint travi szóltam le, és nem mint "nő"
a műtét vagy akármi nagyon jól sikerült hiszen ha nem tudnám én sem mondanám meg hogy amugy meg férfi.
de azért köszi nektek a mínuszokat, gondolom akiktől kaptam, szeretik az efféle megnyilvánulást, mondjuk az utcán, ahol a gyerekeitek is láthatják őket, esetleg ha megkérdezik kicsit nagyobb korban mégis mit jelent hogy fiún van lány cumó, mit fogtok mondani?
Előzmény: Nas (7) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2012. 05. 27. 12:11 | #7
Kíváncsi lennék, vajon jobban nézel -e ki nála, hogy így legusztustalanozod... Ha nem lehetne tudni, hogy valójában férfi, így képről meg nem mondanám (és úgy látszik, élőben sem lehet, különben nyilván nem engedték volna női modellversenyen indulni...). Szebb, mint jónéhány elhanyagolt nő az utcán... Ez szerintem pont nem a gusztustalan, szándékosan hivalkodó, feltűnően kétnemű travi esete. Az más kérdés, hogy szexuális kapcsolatot nyilván nem létesítene vele egészséges orientációjú nő/férfi, de nem is erről szól ez a post.

Előzmény: brier (6) +1 VÁLASZ
brier 2012. 05. 27. 10:22 | #6
fuj undorito gusztustalan beteg homokos travi vááááááááááááááááá
http://image.hotdog.hu/user/Kisnyeles1/vomit.jpg
-1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2012. 05. 22. 21:19 | #5
aha, ilyenre gondoltam :DD
Előzmény: bungle (4) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 05. 22. 21:11 | #4
Előzmény: közlegény (2) +1 VÁLASZ
Szancso 2012. 05. 22. 20:07 | #3
Legközelebb nők már ne is jelentkezzenek.:S
Az kizáró ok.
Verdi ha élne átnevezné az operáját.
+1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2012. 05. 22. 14:29 | #2
Csak a végén kellett volna elárulnia, aztán a dobogón jól előkapni a lompost. Na azokra a tekintetekre lettem volna kíváncsi.
+2 VÁLASZ
DemJan 2012. 05. 22. 10:52 | #1
Ezzel a fejjel?

Amúgy "a döntőben már csak 11 nőt kell legyűrnie."... ??? :D