Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
szecskamester | 2012. 05. 15. 10:01 | #7
Azért ahhoz elég durva halucinációnak kellene lenni, amiben, pontos csillagképeket látnak az emberek, amiben olyan dolgokat látnak meg amik csak több ezer évvel később válnak konkrét, bebizonyított dologgá,ténnyé. Szerintem is, ezek olyan dolgok amiket már nem lehet tagadni. A mai észlelések egy része tényleg kamu. De még mindig rengetek olyan tárgyi lelet, videofelvétel van, amit még a tudósok sem tudnak normálisan megmagyarázni.
Talán ez már egy kihalt civilizáció, talán tényleg visszajárnak, talán csak egy hatalmas nagy csalás, de ez mind a jövőben remélem kifog derülni.
Minden esetre kíváncsi vagyok, és bízom abban, hogy megélem még azt az évet, amikor minden kifog derülni, és már nem csak egy hatalmas nagy titok lesz az egész.
Persze ez mindenkinél csak attól függ, hogy mennyire hisz ezekben a dolgokban, de elfog jönni az idő amikor már muszáj lesz hinni benne, mert be lesz bizonyítva minden.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogyha konkrétabb dolgok derülnek ki, milyen hatással lesz azokra az emberekre, akik olyan vallásban éltek egész életükben, aminek köze nem lehet ehhez az egészhez, és ellentmondásossá teszi azt. Talán egy új anarchikus rendszerben fogunk élni? vagy felbomlik minden vallási közösség?
Kíváncsi lennék a következményeire...
ismeretlen 2012. 05. 14. 08:19 | #6
Szerintem egyszerűen sok idejük volt ezeknek az embereknek és sok kokát rágtak és sok kukorica pálinkát ittak, aztán beflesseltek egy-két dolgot. Na jó az űrruha furcsa, de azért annak idején is biztos voltak nagyfokú képzelőerővel megáldott emberek. A mandula szemű ufó fejek meg nagy eséllyel valami kollektív tudatalatti részei lehetnek, azért ábrázolják mindenhol így őket, mint ahogy minden klinikai halált átélt ember is alagútat fényt meg miegymást lát. Valahol ezek a képek bennünk vannak. Én is így képzelném el az ufókat, még ha nem is láttam volna soha ilyen fejeket.

Persze lehet, hogy jöttek ufók, lehet, hogy nem, lehet hogy nem is idegenek, hanem jövőből érkező emberek, vagy ki tudja, nem is fogjuk. de mindegy is, mert inkább a mostani emberiségre kéne koncentrálni, abból kihozni valami jobbat.
hawkeye
hawkeye 2012. 05. 11. 19:45 | #5

Igaza volt. Nemhiába volt zseni... :)
Előzmény: csaty (4) 0 VÁLASZ
csaty 2012. 05. 11. 16:48 | #4
A kommentedhez csak egy Albert Einstein idézetet fűznék hozzá :
" A valósághoz képest minden tudományunk primitív és gyerekes......"
Előzmény: hawkeye (3) +5 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 05. 11. 16:31 | #3

Úgy gondolom, hogy eddig senki sem bizonyította konkrét, kézzelfogható tényekkel földönkívüli kultúrák látogatását a Föld bolygón.

De azt is gondolom, hogy igen szamár dolog lenne ezt mereven tagadni, mert közvetett bizonyíték rengeteg van, ezeket semmibevenni korlátoltságra vall.

Gondoljátok el, idővel mennyire nevetségessé váltak azok, akik szerint a Föld lapos, és 4 elefánt tartja a hátán.

Tehát nem kellene sommásan kitalációnak minősíteni MINDEN észlelést, tárgyat, eseményt, mert kiderülhet, hogy a földrengéseket mégsem az egyik elefánt vakarózása okozza... :)

Felhívnám a figyelmeteket pl. a kvantumelméletre, melynek jó pár alkalmazását használjuk, de mibenlétét pontosan megmagyarázni nem tudjuk.
Pedig anno az ortodox tudósok nevetségessé tették azokat a kutatókat, akik ezen az úton indultak el...


Régebben a History adásában lehetett látni a Világegyetem sorozatot. Aránylag jól felkészült tudósok, szakmailag elfogadható szint.
Ezekben a filmekben többször elhangzott: a Naprendszerbéli ismereteink mintegy 70 százaléka feltételezés, az Univerzum egészére vonatkozóan 90 felett van ugyanez.

Úgyhogy sztem jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ebben a témában megfellebbezhetetlen bölcsességeket nyilatkoztassunk ki.

Túlságosan keveset tudunk hozzá...

norbertvincze
Tooni 2012. 05. 11. 11:52 | #1
Ferdeszemű kínaiak és szexuális segédeszközök :D