Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Purple
Purple 2012. 05. 18. 11:06 | #66
Végül is belefér. :D
Előzmény: Tooni (64) 0 VÁLASZ
csk 2012. 05. 18. 10:50 | #65
Nagyszerű hírek :)

Nekem vagy egy izmusom, bár tudom, hogy sokan még további jelzőkkell illetnek, de arra sz@rok magasról: turizmus :)

Na asszem mára eleget csevegtünk.
Előzmény: Purple (63) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 05. 18. 10:43 | #64
Akkor az neutralizmus :D
Előzmény: Purple (63) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 05. 18. 10:30 | #63
Akkor csak egy utolsó egyértelmű tisztázás, hátha nem volt világos: Soha semmilyen izmus nem vezérelt és nem érdekelt soha, és nem is fog (kivéve a művészetekben :D).
Előzmény: csk (62) 0 VÁLASZ
csk 2012. 05. 18. 10:27 | #62
Telitalálat, megbeszéltük. Viva, logic :)
Előzmény: Purple (60) 0 VÁLASZ
csk 2012. 05. 18. 10:26 | #61
Nincs huszárkardom, de sokat voltam az utcán. Szemben a ballibsi brigáddal, akkor ha nem kapnak sört meg virslit ingyen, akkor ki sem mennek (mondjuk nekem nem hiányoznak), inkább rendelnek a neten.

Ha tompulni akarok, akkor inkább kisfröccsöt iszom, a csavarlazító nem az én műfajom.

Monca, téged mivel bántottalak meg?

Egyébként az ilyen netes pengeváltásokat én is dedós szokásnak tartom, ebben egyetértünk, nem is szoktam kommentálni, viszont ti igen. Igazából nem is tudom mi jött rám. Talán meguntam, hogy páran rendszeresen közveszélyes idiótának nevezzenek?
Előzmény: dude (58) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 05. 18. 10:23 | #60
"Hallok, olvasok dolgokat"... Mert belétek talán a szentlélek helyezi különösen kiemelten ezeket a magvas gondolatokat??

Igen kirekesztő vagyok a vallással szemben, ez egyenesen magyarázat arra, hogy liberális vagyok... :DD fuck logic
Előzmény: csk (59) 0 VÁLASZ
csk 2012. 05. 18. 10:20 | #59
Valami ilyesmi válaszra számítottam. Nem is ismersz, de kapásból bunkónak tartasz, mert azt hiszed, mindent tudsz arról, ahova tartozom. Hallasz, olvasol dolgokat és ettől emberek milliárdjai felett jogot érzel ítélkezni. És még én számítok kirekesztőnek. Nem vagy te véletlenül liberális?

"Vote liberals, or we'll shoot your dog" :)
Előzmény: Purple (57) -2 VÁLASZ
dude 2012. 05. 15. 21:58 | #58
Túl sok volt a cséel, cséká?
(gy.k.: csl=csavarlazító)

És "te, meg a fajtád" ugyan mikor bátor a billentyűzet mögött? Felvetted a kifényesített huszárkardodat? :D Nehogy megvágd magad vele!
Óvoda bazz...
Előzmény: csk (56) +1 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 05. 15. 16:36 | #57
A szokásos vallásos köntörfalazás, ahelyett, hogy puszta tényekben gondolkoznátok. :) De hát nektek azt nem szabad ugyebár...

Már hogyne érintene engem attól, hogy nem vagyok a parlamentben? Ha ilyen dolgokat be merészelnek vinni a parlamentbe, akkor az ki is fog onnan kerülni. Az országot ne véres tündérmesékben hívő idióták irányítsák. Vagy talán a tömeges gyerek agymosást te nem veszed észre? Az a parlamenten kívül folyik...

A cikkben egyébként meg szó nem volt megbírságolásról és itt sem állította senki. :D Egyszerűen elvekről van szó, hogy hogy merik összemosni az államot az egyházzal meg istennel, mikor törvény mondja ki, hogy nem lehet... Bár ilyen keresztény Alaptörvénnyel nem csodálkozom...

És mondjuk arra mit mondasz, hogy nem keresztény szellemiségű tanárokat elküldtek a munkahelyükről? Vagy hogy kötelező lesz a hittan? És a környéken nincs egy normális iskola, szóval mindenki rá van erre kényszerülve... Szerinted ez mi, ha nem az ateisták üldözése?

Hiába bagatellizálod el, hogy ateistát eszel, és állítod be magatokat valami ártalmatlan kis semmiségnek, a ti vallásotok a legnagyobb méreg ezen a földön és pont ezért mert ilyen sunyi alattomos módon fertőztök. "csak egy kis ez, csak egy kis az, csak egy kicsit a parlamentben.." és máris kész a szép keresztény ország...
Előzmény: csk (55) +4 VÁLASZ
csk 2012. 05. 15. 16:24 | #56
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mikor felröppen egy-egy szaftos cigó sztori mondjuk itt az izén, és huszasával dől a kommentárokból a nem épp hízelgő vélemény hiperprigmentált "barátainkra", akkor ki teszi fel a kérdést magában:

Ha olyan nagyon sötét a Jobbik, akkor hogy lehet, hogy erre a dologra senki más nem hívja fel a figyelmet?

Te, meg a fajtád, ha szembejön egy 150cm-nél magasabb cigó az utcán, hirtelen nagyon kíváncsian ismerkedtek a cipőtök felsőrészével, a neten meg okosak és bátrak vagytok. Inkább lenyelitek az évtizedes hazugságokat, hiszen a nick mögött mindig kéznél van a legjobb barátotok: a billentyűzet.
Előzmény: Revanor (44) -3 VÁLASZ
csk 2012. 05. 15. 16:17 | #55
Azt hiszem nem én leszek a kedvenc hozzászólód, egy csomó általad elítélt tulajdonságom van.
Például vallásos vagyok, tehát szerinted sötét, primitív, bunkó ember. Biztos igazad van.
Tovább rombolom a helyzetet, és itt biztos Revanor is a szívébe fog zárni: a Jobbikra szavaztam legutóbb, tehát műveletlen barbár is vagyok, aki nem ért semmihez, káros, mint a bubópestis.

Lényeg az, hogy ti olyan elképesztően magasröptű gondolatokat fogalmaztatok meg, ahova - fel a fénybe - én, a sötétben tapogatózó szerencsétlen fel sem láthatok.

De azért mielőtt elszállnátok magatoktól, mint a neten általában nem ártana utánanézni annak, amit kommentáltok. Módosító javaslatként Mirkóczky a rettegő tízpercet javasolta, és mielőtt ezt is komolyan vennétek: iróniából.
Ez a bizonyos ateista üldözés pedig nem törvényjavaslat, hanem a ház belső etikai szabályzatához volt javaslat, és hacsak nem mentek a parlamentbe, akkor nem vonatkozik rátok. Ennek meg van alapja, mert itt mindenkinek a lelkét agyon ápoljuk, cirógatjuk, csak a magyarba (pláne ha vallásos) nem bűn belerúgni. Más nép gondjaival nekem nincs energiám foglalkozni.

A Ponyvaregény után szabadon:
- "Szóval te hallottad, hogy a Jobbik üldözné és megbírságolná az ateistákat"
- "Igen"
- "És elhitted?"
- "Hát, ahogy mondták, elég hihetőnek hangzott"

Úgyhogy - a dolog komolyságát fokozva - én jövőre azt tervezem, hogy reggelire ateistát eszek, a vádliját mondjuk grillezve. Tudjátok, ahogy sötétéknél szokás.

Remélem nálatok művelteknél azért nem veszett ki teljesen a realitás és a humorérzék. Néha jól jön.
Előzmény: Purple (4) -1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 05. 11. 21:04 | #54
talált pénz. még a maradék is jól jön. plusz erősíti a szerepüket a hitközségen belül. az ügyvédek is valamelyik hitközséghez tartoznak azért; a felkéréshez nem elég csak zsidó ügyvédnek lenni - szóval perkálnak rendesen ők is. és kérdés az is ki számít zsidónak. szerintük nem elég ha valaki úgy viselkedik, vagy akár az is a felfogásuk szerint (ugye az anyai ág zsidó legyen az alap; aztán bónuszpont jár azért ha "jó" és tekintélyes család).

nem saját halottaik után veszik fel a pénzt és nem is közvetlenül kapják. ráadásul tudomásom szerint a magyar állam már fizetett például minden amerikai, így a chicagoi zsidóknak is, méghozzá aranyvonatban (ami az USAé "lett" azt hivatalosan erre fordították). nem hivatalosan meg részben nem adta oda az USA a kijelölt zsidó szervezetnek a pénzt, részben a kapott összeget lenyúlta a zservezet. de, hogy ebból, hogy következik a "per"..

ehhez jellemtelennek kell lenni valóban. már az egy "érdekes" lelkiállapot, hogy valaki azért vár pénzt (maga számára jobb életet) mert egy nem is feltétlenül közeli rokona háborús időszakban meghalt (ugyanis az sem kell, hogy bizonyítva legyen megölték).

az meg a pláne, hogy jog talajára visznek jogtalan ítéletek következtében korábban nem alkalmazott elveket, melyeket sem addig, sem azóta a zsidók be sem tartottak.. mint mikor a bibliára hivatkoznak izrael létének megalapozottságát hirdetve, közben meg az újszövetséget pocskondiázzák, és kéjesen emlegetik a palesztin érdekeket semmibevéve, hogy a nemzetközileg soha el nem fogadott kelet-jeruzsálemi einstandjuk azért is jogos mert a bibliában rengetegszer van megemlítve jeruzsálem a koránban meg "egyszer sem".. (olyan nevetséges ez mint mikor a trollmánok a gesta hungarorumra hivatkoznak, hogy benne voltak mint dicső harcosok. na ja.. ;-))

zsarolási, pénzszerzési potenciál az egekben..

annyi biztos, hogy saját, két keze munkájával vagyont összerakó zsidó embert még nem láttam; ilyenről nem hallottam. mind örökölt és/vagy valami elképesztő módon csalt, "ügyeskedett" (amikor meg a büntetés befizetésére kötelezik/köteleznék az ilyet, mint a dúvad; perel, átkozódik, antiszemitázik). tény, hogy más nagy vagyonok esetében is így van ez gyakorta. de ott alkalmanként tudok kivételről ÉS sok olyan az átlaghoz képest vagyonosabb (de nem mesés vagyonú) ember van, akik tényleg meg is dolgoztak érte.

irigye nem vagyok egyiknek se. főleg nem hiányzik az összeharácsolt nem ritkán alaptalan, ebül szerzett vagyon elvesztése feletti aggodalmuk sem. de mégis: tudok zsidó származású családról, ahol a kommunizmusbeli államosított "kisebb" tésztagyár"uk" után kaptak akkora kárpótlást a privatizálás során, hogy mostanra mindhárom gyereknek nem is egy ingatlan van a nevén, és ez nem az összes házuk/lakásuk! a 90-es évek közepén (mikor bokros csomaggal, 36%-os inflációval, munkanélküliséggel, drasztikus közbiztonság-romlással nézett szembe az ország) az egyébként jól megfizetett állását egyikük simán ott tudta hagyni, s másikuk is szerelem+kiemelkedő fizetés miatt maradt meg a sajátjában; mert felsőkategóriás állami fizetés derogált volna amannak is). mégis mit dolgozott/dolgoztak ezért a vagyonosságért (mellyel egyébként szépérzék - mint az oly jellemző - nem járt)? .. ha valaha komolyabban és erre kihegyezve (nem pedig a kínkeservesen, agyonadóztatva, szinte semmiből évtizedek alatt összehozott lakásokra) vetnek ki ingatlanadót - ott fognak ríni, hogy mekkora antiszemitizmus.. addig meg settenkedő nácikat látnak mindenhol.

rózsadombi luxuslakásokban, rengeteg szabadidővel nyilván kényelmesen lehet rettegni a nagy piros-fehér-zöld pántlikával átkötött náci mumustól.. biztos vagyok benne becsületes földműves munka közben nem a képzeletszülte, kreált, és felnagyított lények támadása foglalkoztatná őket. minket hobbitelken még a valóságosak sem szoktak érdekelni, akik szögesdróton átmászva lopják a krumplit (amit elég szétrúgniuk - ásás? kizárt..), a gyümölcsöt (amit leráznak vadul, tépve levelet, törve gallyat) amivel nem ők vesződtek - mert úgy vesződség ha nem az szüretel (a legtöbbet, vagy egyáltalán) aki vetett és ápolta, művelte a kertet..
Előzmény: hawkeye (53) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 05. 11. 19:52 | #53

Nekem az nem fér a fejembe, miként képesek még mindig erőltetni a soá-bizniszt.

Abszolút szubjektíve, hát milyen emberek ezek? Jellem, lelkiismeret, tisztesség,...stb. ???

Arról nem is beszélve, hogy a kártérítések 90 százalékát lenyúlták saját hitközségbéli ügyvédeik...
Előzmény: 7sleeper (52) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 05. 11. 18:03 | #52
:-D akkor volt idő amikor kiérdemeltem a "kegyet", hogy szóbaállj velem? :-DDDD ez soha nem így működött. írtál valami ellenszenves (részedről kontrakollektívmagyar és ultraprozsidó) véleményt. ami még ha igaz is lett volna sem lehetett volna elfogadható. de igaz sem volt. erre kaptál történelmileg megalapozott választ. ez szerinted engem jobbikossá (a te olvasatodban nácivá) tesz. túlértékeled a jobbikot.. a jobbik egy tünet. a kórelőzmény meg a hozzád hasonlók évtizedek, sőt már évszázada (a nyugati shalomképes dinasztikus "gazdasági" magyarság-ellenesség több évszázados már) hangoztatott "barbár" "ostoba" "görbelábú" paraszt" rebellis" magyarok elleni átkozódás és konstans fúrás. mostanra már nem egyes gazdasági körök áskálódnak a háttérben, hanem nyíltan gyalázzák a magyar népet és a megcsonkított országot, szokásait, törvényeit.

ha megnézed a jelenlegi jobbikos javaslat egy ökörség. persze, hogy az! de mi is váltotta ki? egy újabb, kvázi holokauszttagadásos törvényre tett mszp-s javaslat. amivel két legyet akarnak ütni egyszerre. ha a fidesz nem fogadja el akkor lehet sunyin antiszemitázni őket, mert engedi a "náciknak" a "horrort" az "elképzelhetetlent" "megismétlődni". a fidesz aligha fogja ezt a javaslatot elfogadni, és ha a jobbik nem jött volna elő a válasz-javaslattal akkor a fideszt is nyíltan, erősen antiszemitázták volna megint külföldön. a jobbik nem hagyta annyiban az újabb nácizást. etc.

a következmény? mindenki eléri a célját (mszps javaslat nem lesz elfogadva, a jobbikos sem, fidesz hátradől), csak újra be lett dobva a külföldi köztudatba, hogy itt "nácik" vannak és velük "kollaboráló" kormánypárt.. ennek az értelme: "küldjetek pénzt cionisták, hogy eltapossuk az antiszemitizmust".tehát az mszp szarul áll és nincs annyi része a mutyikban, amennyi egy erősödéshez kéne.

ők generálják az antiszemitizmust! ahogy a magyarországon magyar nyelven kifejtett hungarofób megnyilvánulások részedről, részetekről. fel kéne ismerni a hazai zsidóságnak, hogy ezek a magyarellenes megnyilvánulások tényleg nem fognak válasz nélkül maradni. és ti nem fogtok tudni innen elutazni; a cionisták és az őket kiszolgáló, alájátszó, baloldaliak ÉS jobboldaliak túl fogják élni ha itt bármilyen okból újabb háború lesz.. más nem nagyon..

ha nem lenne egy magyarellenes, túlterjeszkedett réteg idehaza, külhonban és külföldön; akkor nem lenne jobbik sem.

ha a rendőrség végezné a dolgát, akkor nem lenne magyar gárda sem. (ha belegondolsz végzett a magyar gárda rendőrségi munkát? szerintem nem! a kiállás, a megjelenés nem kell rendőri munka legyen, elég lenne, ha elkapnák a bűnözőket. a magyar gárda senkit soha le nem tartóztatott!! a rendőrség viszont nem végzi a feladát; ki is van adva nekik, hogy nem végezheti! ennek az eredménye a magyar gárda. nem kontraproduktív egyenruhás bűnözéses törvényeket, rendeleteket kell fabrikálni, csak elfogni és ki nem engedni egyhamar a bűnözőket.)

a magyar nyelv hivatalos nyelvvé tétele anno nem azért volt fontos mert a magyarság le akarta rázni a latin nyelv igáját. de a németét, azt igen! pedig azzal sem volt gond. vettünk át szavakat a németből, ők meg máshonnan; használták is eleink (még ha volt nekünk magunknak is szavunk rá). amikor viszont azt akarták a nemességre és népére rákényszeríteni, hogy hódoljanak német nyelven na az verte ki először a biztosítékot. magyarul beszélni a magyar királyságban, magyarul érezni magyarországon meg nem magyarkodás és nem is bűn!

a holokauszttal pedig senki nem foglalkozna, ha nem lenne minden hónapban egy "megemlékezés", amikor arősködnek, hogy mind (akik nem is éltünk akkor) szégyenkezzünk ÉS fizessünk örökké, mert mi "nácifasisztarasszista" magyarok vagyunk. HÁT NEM! az pedig, hogy például nagyon, de nagyon nem halt meg 6 millió zsidó, és bizony akik igen sem a szovjetek által utólag épített "gázkamrákban", és nem lett belőlük szappan, lámpaernyő és nem égtek egész nap halmokban, valamint kéményekból gomolygó füstben sem szóródtak szét, ahonnan még lángcsóbák is kicsaptak a "szavahihető" tanúk szerint: az tény. egy ember halála szörnyű. de a 6 millióval való felszorzás csak arra jó, hogy ott sem volt zsidók, és a meg nem haltak leszármazói örökkárpótlást kapjanak. aki ok nélkül, aki ártatlant megölt az sem gusztustalanabb, mint a holokausztból pénzt bezsebelők.. szörnyű, de nem egyedüli eset; nem alapos ok nélküli, de ártatlanokat érintett leginkább. zsidók több gusztustalanságot elkövettek fehérek és feketék ellen, nagyságrendileg sokkal nagyobb áldozatot követelve, mint akár a tényleges (nem 11 vagy 6 milliósra felturbózott hazug) zsidó áldozati létszám (akik közé még a vörös hadsereg katonáit is beleszámították + a túléló palesztinába cionista pénzen zsuppolt zsidókat). a rabszolgaság évszázadai alatt volt idő mikor a 128 rabszolgaszállító newportban kikötő rabszolgaszállító hajóból 120(!) volt zsidó tulajdonban. a (nem tévedés!) 100 millió fekete 90%-a már a hajóúton elpusztult.. ha esetünkben kollektív bűnösség van (figyelmen kívül hagyva, hogy éppen a zsidóság ellen is voltak, ámbár nem alaptalanul, mert számarányhoz képest igencsak jelentős számban voltak és vannak(!) jelen kulcspozíciókban - nem azért mert annyira "okosak". ez egy önmagukról terjesztett, általuk is tudottan fals mítosz. + ehhez még az adott országot és népét gúnyolják, provokálják is - kollektív büntetések), akkor minden ma élő zsidó felelős a zsidó rabszolgakereskedők tevékenységéért.. (és ez csak egy példa a sok közül.)

kinek is kell szégyenkeznie? ..
Előzmény: Mr. Wallace (49) +2 VÁLASZ
7sleeper 2012. 05. 11. 17:01 | #51
ez így van. az, hogy alapos-e az ok utálatra vagy sem az már más lapra tartozik. + én pl. itt senkit nem utálok a véleménye miatt (más miatt meg pláne nem). max. 1-2 téma ki van lőve (hosszas megvitatás után, ha tanul belőle az illető legközelebb nem fogja a jelenlétemben erőltetni, és amikor mindent elmondtam akkor a továbbiakban már én sem élek a lehetőséggel, hogy a hülyeségével arányosan leoltsam). van elég hely az izén mindenkinek.
Előzmény: Tooni (50) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 05. 11. 11:47 | #50
Egyes emberek tesznek róla, hogy ne szemlélhesd őket elfogulatlanul, például megkedveled vagy megutálod őket hozzászólásaik alapján, amit benned kivált. Úgy tűnik, előző hsz.od alapján, benned is működik eme motiváció? És ez baj?
Előzmény: Mr. Wallace (49) +2 VÁLASZ
Mr. Wallace 2012. 05. 11. 11:28 | #49
Ha ez ilyen egyszerű lenne.... Nézd meg az itt rendszeresen szereplő 7alvót,akivel én már "szóba" állni sem vagyok hajlandó, tuti hogy jobbikos, de nem nevezném sem butának, sem műveletlennek, és úgy tűnik, humorérzéke is van. Úgy tűnik az emberek jelentős hányadánál az érzelmi motiváció dominál, és nem tudják a világot elfogulatlanul szemlélni. Ez a baj.
Előzmény: Revanor (44) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 05. 11. 08:36 | #48

Ha nem ordenáré gyűlölet-jelzőidet sorolnád fel, hanem helyettük tényeket írnál, bizonyára mások is azonosulni tudnának nézeteiddel.

De így....?!
Előzmény: Revanor (44) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 05. 11. 07:26 | #47

Azért azt az egy tényt ne felejtsd, hogy a Jobbikot az elmúlt bő két évtized vezető pártjainak impotenciája, aljassága, korrumpálhatósága "hozta létre"!

Élükön a szadesszel.

A Jobbik egyfajta következmény....


Előzmény: Revanor (44) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 05. 11. 06:40 | #46

"Lehet, hogy a magadfajta primitív lumpenparaszt..."

Ez lenne a Ghavin-féle civilizált vitastílus?

Csak azért, mert bizonyos dolgokban nem egyezik a véleményünk?

Gratulálok!
Előzmény: Ghavin (24) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 05. 11. 06:34 | #45
Előzmény: Revanor (44) 0 VÁLASZ
Revanor 2012. 05. 10. 23:48 | #44
"A Pokolba vezető út jóakarattal van kikövezve." Közhely, de igaz. Lehet, hogy a FIDESZ akarat szintjén tényleg jót akar, de az is biztos, hogy teljesen el vannak szállva maguktól és csak távolról súrolják a valóságot, továbbá egyre inkább kezd kimutatkozni, hogy abszolút tehetségtelenek és hozzá nem tudnak szólni a komoly európai szintű politikához és gazdasághoz. A Jobbik meg egy fertő, a buta, műveletlen, tehetségtelen, gyűlölködő emberek gyülekezete akiknek annyi kitekintésük sincs a valóságra meg a nagyvilágra, mint egy kubai ötévesre, a szavazóbázisuk meg még ennél is rosszabb, ha egy szimpla IQ teszthez kötnék a szavazati jogot, már akkor lehetetlen volna a Jobbiknak, hogy még csak a Parlament közelébe is jusson! Undorító bunkó barbár náci társaság, ugyanúgy az ország szégyenei mint az általuk (is) olyannyira gyűlölt lumper cigányok vagy az anarchisták meg a maradvány- és újkommunisták (ha van egyáltalán ilyen).
Gyalázat, ami ebben az országban történik, az értelmesebb olvasóknak kívánom jelezni, hogy egyébként egy európai kultúrnemzetnél a FIDESZ is kb egy szélsőjobboldali pártnak számítana ám! FIDESZ meg a konzervativizmus... semmi közük a valódi magyar konzervatív hagyományokhoz!
Revanor 2012. 05. 10. 23:32 | #43
Eddig is tudtam, hogy vadbarom műveletlen állatok akiket a Parlament közelébe sem szabadna engedni, de ami sok az sok!
Koxy 2012. 05. 10. 22:06 | #42
Sajnos nem Zagyva úr vagyok és csöcsök ide, vagy oda jól esik a sok kiváltott indulat, sajnos nem mindenki baloldali, ehhez hozzá kéne már szokni! Annak pedig különösen örülök, hogy ilyen nagy élvezetekben lett része, de máskor csendben is mínuszolhat, bár úgy látom nagy sikere van az utálkozásnak. Itt is a következő lehetősége, jó szórakozást. ;)
Előzmény: wtf (40) 0 VÁLASZ
dude 2012. 05. 10. 21:16 | #41
:DDD
Elképzeltem hozzá azt az intelligens fejet! :D
http://www.ize.hu/index.php?search=zagyva+felsz%F3lal%E1s
Előzmény: wtf (40) +1 VÁLASZ
wtf 2012. 05. 10. 21:01 | #40
Óóó, csak nem Zagyva úrhoz van szerencsénk?

"nem azért látogatom az oldalt..."
Tudjuk, hanem a csöcsökért. Kérjük lapozzon tovább, ahol nem lát csöcsit.

Köszönjük, hogy megengedte a mínuszolást! :D
Aaaaaaaahhhhh, de jó volt! Még soha nem volt ilyen jó!
Remélem nincs sértődés! Vagy max. "...majd a folyosón megbeszéljük!". :)
Előzmény: Koxy (38) +2 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 05. 10. 20:41 | #39
Pedig pont a te kedvedért kerültek fel az ilyen postok. :)
www.funpic.hu/hu/kategoriak/egyeb-rajz/39095_kep
Előzmény: Koxy (38) +1 VÁLASZ
Koxy 2012. 05. 10. 20:34 | #38
[Komment megjelenítése...]
-9 VÁLASZ
3m3ricus 2012. 05. 10. 20:32 | #37
A képen lévő wittner-némber az, akinek múltja van, de szakértelme semmi? Mintha 1989 előtt is lett volna egy hasonló rendszer...
tftmnxzf 2012. 05. 10. 20:03 | #36
Es mielott megszolnatok: az eliteli egy l, csak gepelesi hiba volt.
tftmnxzf 2012. 05. 10. 20:01 | #35
Kulturalt ember a szocializmus minden formajat elliteli. Legyen az nemzeti vagy kommunista(baloldali) szocializmus.
Mr. Wallace 2012. 05. 10. 18:24 | #34
Hebronban történt. Jeruzsálem is Ciszjordániában van. Mondjuk úgy, hogy Izrael által megszállt területen, ha neked így könnyebb.
Előzmény: dude (31) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2012. 05. 10. 18:12 | #33
A jelenlegi kormány, számomra a legellenszenvesebb a rendszerváltás óta, de nem vonom kétségbe, hogy az országnak jót akarnak. Még a jobbikról is elhiszem ezt,de tudom, ha hatalomra kerülnének, annyi lenne ennek az országnak! Hogy mire gondolok azt a következő régi vicc nagyon jól jellemzi:
Arisztid vesz egy motort, és elviszi Taszilót egy körre, aki attól tartván, hogy nagyon átfújja a szél fordítva bújik zakójába, azt hátul Arisztid begombolja, s mennek is. Egyszercsak észreveszi Arisztid, hogy barátja nem ül már mögötte, visszafordul, lát egy csődületet, megáll, látja, hogy Tasziló élettelenül fekszik a földön. Kérdi - Mi van a barátommal? Hát eleinte nyögött meg rángatózott, de miután helyére csavartuk a fejét, már nem!
Még szebb jövőt
Előzmény: gyeS (28) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 05. 10. 18:05 | #32
hogy a tágabb kontextust ne is említsük,
mert ugye az eladó nem-zsidó lett akkor halálra ítélve,
a felvásárló zsidó pedig csücsül a lakásban

a palesztin hatóság nem vonja kétségbe,
hogy megvette a zsidó a lakást és az onnantól övé
csak bünteti, ha valaki az eddigi területrablások mellé, még újabb területeket ad át a megszálló ellenségnek
Előzmény: dude (31) 0 VÁLASZ
dude 2012. 05. 10. 17:53 | #31
És ez a te olvasatodban Izraelben történt.
Felvilágosítalak: ez Ciszjordániában történt.
Ennyi elég, vagy esetleg olvasni is beírassalak?
Előzmény: Mr. Wallace (29) +1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2012. 05. 10. 17:51 | #30
Ja elfelejtettm: a gugliba kell beírni
Előzmény: Mr. Wallace (29) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2012. 05. 10. 17:50 | #29
zsidónak adta el a házát halára ítélték
Nagyjából 24 500 találat (0,36 másodperc)
Ennyi elég, vagy fel is olvassam a hírt, miután megbüfiztettelek?
Előzmény: dude (26) 0 VÁLASZ
gyeS 2012. 05. 10. 17:30 | #28
sajnálom, hogy ilyen támadási felülteteket hagynak, pedig ők kb az egyetlenek akik pozitív irányba akarják terelni ezt az országot. vallásszabadságot úgysem tudnának megszüntetni, ez az egész vita értelmetlen, csak feszültségkeltés... ellenben ami most van, az vérlázító...
addig jó, amíg a jobbikról beszélgetünk, nem az aktuális kormány hibáiról, intézkedéseiről...
7sleeper 2012. 05. 10. 16:58 | #27
hungarosovén zsebnácik? minden erőnek van egy ellentétes előjelű ereje. ha nem is nacionalista, és nem is öndefiníciójuk szerinti nemzeti radikális, hanem egyenesen hungarosovén zsebnácik szerinted, akkor nem létezhet egy hasonló, ám ellentétes előjelű "erő"? .. mondjuk hungarofób zsebuzikomcsik? és, hogy melyik idegen és árt többet a magyar társadalomnak és magának a megcsonkított Magyarországnak az kérdés. de inkább költői mint nem..

"már jó ideje szakadozik belülről". szerintem nem jobban, mint mondjuk az LMP ami ráült a volt SZDSZ táborára, ami nem volt nehéz, hiszen a támogatóik ugyanaz az USA illetve "magyar" zsidói-kör, amelyik korábban az SZDSZ-é volt. volt is szép kampány field-zsebből és soros kapcsolással.. ott a megbonthatatlan MSZMP és a demokratikus FIDESZ, a süllyesztőbe kerültekről ne is beszéljünk. hozzájuk képest a JOBBIK nem aprózódik, és nincs annyi ellentét. akik a JOBBIKból "kiváltak" azok nem kapták meg azt a státuszt amit szerettek volna persze nagyobb koncért. a "független"edés vélhetőleg jobban megérte annak a kettőnek is. kivásárolhatók voltak. és lehet nyugtatgatni a külfölzsi köröket, hogy "már mindjárt szakad a szélsőjobb, már mindjárt; mi mindent megteszünk, ugye kapunk hitelt elkúrásra és hatalmunk fenntartására". szerintem ez az egész egy gumicsont. még arról is eltereli a figyelmet, hogy egyébként a FIDESZ kormányzása eddig egy jelentős népnyúzó kudarc. (a "magyar" érdek védelmében csak kisebbrészt járnak el és "véletlenül" a vérnarancs holdudvar mindig belefér abba a kisebbségbe..)

"most már a legkitartóbb támogatóikat is elidegenítik az ilyen és ehhez hasonló marhaságaikkal". szerinted ateista buzi zsidók voltak akkor eddig a támogatóik? .. vagy arra gondolsz, hogy cionista befolyás alá vonták az egyházat - de annyira, hogy már a miatyánknak is olyan olvasatát erőltetik, hogy a jöjjön el a te országod az izraelt (sic!) jelenti (és jelentette mindig is) - a hívek ezért judeofilekké váltak, és így szükségszerűen melegpárti-hungarofóbokká? utóbbiban van ratio, csak éppen akkor ezen hungarofóbia és az ezzel párosuló zsidószeretet ellen fellépni már miért lenne marhaság? ezt még egy hungarofób zsidó is elismerné, ha valamennyire eszénél lenne..

7% alá? még mindig meg fogják előzni az LMPt, DiplomáselKúrót, és az MSZ(M)Pt (senki nem lesz fiatalabb ugye, és az idősebbek közül sem mindenki rájuk szavaz, hanem más hülyeségekre). a FIDESZ meg fog még zuhanni is. a JOBBIK csak ilyen trógerek nem nyugati shalomképes alternatívája, egyébként vannak hülye dolgaik. ám mondj egy pártot amelyiknek nincsenek.. itt Magyarországon és az elszakított területek magyarjai érdekében érvényesüljön magyar párt magyar érdekben, miközben csak annyi jogot és nem többet kapjanak a kisebbségek, mint amennyit mi, magyarok is kapunk. anyanyelvhasználat, 0 üldözés, de(!) bűnelkövetőkkel szembeni fellépés. alap dolgok és mi magyarok ezt nem kapjuk meg! a megmaradt országban sem! zsidó, cigány lassan teljesen érinthetetlen..

civil szerveződések? c i v i l szarkeverők. külföldről pénzelt álliberálisok, álkörnyezetvédők.. abból is az a legnagyobb hülye aki azt hiszi, hogy jót cselekszik az ipar elleni rikácsolással. attól, hogy itt bezárják a környezetszennyező cégeket csak annyi változik majd, hogy határon túlról fogunk mindent importálni. energiát is. és ha nincs hazai ipar, miből fogjuk megfizetni szerinted? ha 400 napos lesz is egy év, és mellé azt is elintézik, hogy minden napra legyen holokauszt-megemlékezés - akkor mit kívánhatnak-követelhetnek még? egyszer végére érnek a kívánságlistájuknak.. most olyan feltételekkel adnak újabb hiteleket, aminek a felvételét ugyanaz a kör segíti, mint amelyik a korábbiba is belevezette az országot/országokat - hogy lehessen magamutogatóan, provokálva buzifelvonulni + holokasuzt "tagadást" büntetni. a társadalom valójában magasról tesz rá, hogy xy homoszexuális. és nem a társadalom, hanem egyes családtagok elutasítása az ami fájhat nekik, de ezt oldják meg családon belül, vagy hagyják az olyan családtagjaikat a fenébe; de a társadalom többségét ne hibáztassa már egyikük sem.

a ferdítő médián keresztül jövőjobbikos javaslatok önmagukban hülyeségek lennének, ha nem lennének hungarofób, keresztényellenes áramlatok a kárpát-medencében megrekedt "apró"dott "levegőben".

reagan tévedett. a politika nem a második legősibb mesterség.. a JOBBIK ugyanúgy egy tünet, mint a Magyar Gárda. nem az itt élő, s legfőképpen nem a magyar nép érdekeit képviselte, képviseli egyik eddigi kormánypárt sem.. ebből nem kell, hogy az következzen, hogy a JOBBIKnak kellene nyernie 2014-ben. nyerhet bármelyik magyar érdeket képviselő párt. csak magadnak azért bevallhatod: le lenne hungarosovén zsebnácizva akkor is ha az a párt nem a JOBBIK lenne.
Előzmény: Ghavin (8) 0 VÁLASZ
dude 2012. 05. 10. 16:43 | #26
Mi van??? Izraelben valaki eladott egy zsidónak egy házat, és ezért halálbüntetést kapott? Ezt hol olvastad? És mit ittál előtte???
Előzmény: Mr. Wallace (25) +1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2012. 05. 10. 16:34 | #25
Valójában nem sok ismeretem van a "Nilus menti?" teokrácáról, de egy- két információt megosztok veled: Ha egy arab és egy zsidó "ungabungázik" azt nem büntetik, ha a partnerek tisztában vannak egymás származásával. Vegyesházasságot kötni ott elég nehéz, mert Izraelben nincs polgári házasságkötés, csak egyházi. De mondok még szebbet, el tudsz képzelni egy országot ahol halálbüntetéssel sulytanak, ha a házadat zsidónak adod el? Nem tudom végrehajtották-e, egy hónapja sincs, hogy a sajtóban olvastam. És Izraelben történt. És még valami, Izraelben a polgárok választók és választhatók, akár zsidók akár arabok, akár pirézek. Lehet, ezért tartják demokráciának.
Na szebb tudást a jövőben Shalom, Salem, Béke költözzön beléd.
Előzmény: hawkeye (22) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 05. 10. 14:26 | #24
"Tisztelettel megkérdezném írástudó barátaimat, hogy eme téren és időn kívüli, egyesek szerint igen röhejes kommunikációt vajon miért nem illetitek oly bírálatokkal, mint az ezotéria, vagy az ufók hivőinek hasonló mániáit?"

Mert most az UFO-magazin az aktuális, nem a "székely pap". Amúgy mindkettő ugyanolyan röhejes.

"Hogy meritek kritizálni a Jobbikot, amikor az ő felvetésük (valójában hülyeségük!) csak halvány utánzata Izrael sokkal keményebb, sarkosabb politikájának?!"

Én Izrael vezetését is ugyanúgy kritizálom a vallással összefonódó politizálásáért (teokrácia), mint a Jobbik törekvéseit. Mind a kettő elfogadhatatlan, s az izraeli tendenciák semmiképpen sem jogosítják fel a Jobbikot arra, hogy az európai hagyományokkal, a vallásszabadsággal és egyéb humanista és demokratikus értékekkel szemben egyfajta autoimmun betegségként lerombolják mindazt, amit Magyarországot közelebb viszi és ott tartja a civilizált normáknál, s megóv minket a balkáni, illetve közel-keleti posványtól.

Lehet, hogy a magadfajta primitív lumpenparaszt elemében lenne, ha itthon közel-keleti állapotok uralkodnának, a normális többség azonban nem kér ebből.
Előzmény: hawkeye (22) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 05. 10. 14:13 | #23
Érv az, hogy "azért nem rossz, mert nem annyira rossz"?
Előzmény: hawkeye (22) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 05. 10. 13:58 | #22

Akkor most fordítsuk meg a dolgot!

(Előrebocsátva, hogy sztem a hit mindenkinek a személyes ügye!)

Először az Ufómagazinról.
Egy csomó Nílus menti székely nap mint nap veri a fejét egy falba, bőszen ajvékolva, abban a hitben, hogy most Jahve hallja őket.
Tisztelettel megkérdezném írástudó barátaimat, hogy eme téren és időn kívüli, egyesek szerint igen röhejes kommunikációt vajon miért nem illetitek oly bírálatokkal, mint az ezotéria, vagy az ufók hivőinek hasonló mániáit?

Kötelező vallás.
Maradjunk a mostani helyszínen. Ortodox rabbik vezetésével szinte minden szombaton háborúk zajlanak bizonyos piacokon az ott árulni próbálók ellen, mert a tetűhintások szerint ezzel megsértik a Sabbath szentségét.
Továbbá tudjátok szeretve tisztelt felebarátaim, hogy az El Al ugyanezen az okból szombaton nem repül?
Aztán van-é még egy "ország" a világon, ahol büntetik, ha egy arab és egy izraeli ungabungázik egy jóízűt?
És hogy börtön jár a vegyesházasságért?
S lehetne folytatni a sort...

A szóban forgó ország komoly emberek (Obama, Merkel, Lázár) szerint a demokrácia élharcosa.

Hogy meritek kritizálni a Jobbikot, amikor az ő felvetésük (valójában hülyeségük!) csak halvány utánzata Izrael sokkal keményebb, sarkosabb politikájának?!

Vigyázzatok, mert egyszer eljönnek értetek a Krav Maga nindzsái....!

:)


Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 05. 10. 13:45 | #21
Abbahagyni a duhajkodást mert különben...
http://www.youtube.com/watch?v=OvMtv0hsIM8
bungle
bungle 2012. 05. 10. 13:24 | #20
Előzmény: Tooni (10) +1 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2012. 05. 10. 13:19 | #19
Elolvastam és 30-al esett az IQ-m. Ez nagyon durva.
Kedvenc részem:
"Ezek mellett, azonban sikerült az „istentagadás" középkori vádpontját is beemelni. Nem tudom, hogy a Jobbik felfogta-e, hogy ezzel akár még a szellemekben hívő a sámánizmus is büntethetővé válhat, ami kínos lehet kemény magjuk számára. " Itt hangosan felröhögtem. Egyébként az egészről nekem ez a kép ugrott be:

http://2.bp.blogspot.com/-nZ5Mue1-_7o/Trhj5rCNhmI/AAAAAAAAaOA/pXsKe4XJe4M/s1600/cartoon%2Bhell%2Babout%2Bwhat%2Bgod%2Bhates%2Bby%2BMysticpolitics%2Bon %2BFlickr.jpg
+1 VÁLASZ
zsákos 2012. 05. 10. 12:44 | #18
én falurú gyüttem oszt nem étem az egíszet
brier 2012. 05. 10. 12:39 | #17
maga az élet az ajándék...igy van...az a baj hogy csak egy játék, csak tudni kell hogyan játsszuk végig :)
Előzmény: Tooni (13) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 05. 10. 12:39 | #16
"...már megint valami lófasz dolgot ragadtok ki ami kurvára jelentéktelen..." - Hát igen... a Jobbiktól én azt vártam, hogy a Parlamentbe kerülés után sokkal körültekintőbben fog politizálni, szélesebb társadalmi rétegeket is megszólítva. És nem fog beszűkülni a "mocskos buzik - mocskos zsidók" vagy a "Szűzmáriaországa - szittyatáltos dogmák" közé.
Igen is oda kell figyelni arra a politikában, hogy bármilyen kijelentésnek vajon milyen visszhangja lesz... mert ha úgy kommunikálják le még a hülyeségeiket is, hogy a többség képes befogadni, akkor nyernek rajta, Ha nem, akkor a párt marad 10%-on és egyre kevésbé lehet majd őket komolyan venni.
(Így bukott meg az SZDSZ is, hogy nem bírta abbahagyni a hülyeségei szajkózását.)
Előzmény: soldika (12) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 05. 10. 12:24 | #15
Mindez idáig egyetlen olyan Jobbikos javaslatot sem hallottam, ami szakszerűen körülírta volna, hogy az EU-s pályázati rendszer, illetve a hitelfelvételek nélkül hogyan lehetne fenntartható Magyarország gazdasága, hovatovább, miként lehetne azt folyamatosan fejleszteni. Az nem válasz, hogy majd a magyar földből magyar gazdák mindent kitermelnek. Egyrészt a mezőgazdasági ágazat sem lehet teljesen önellátó, főleg, ha a magyar gazdák nyereségre számítanak, mivel azt csak exportból tudják előállítani. Minden más gazdasági ágazat a termékek tekintetében import-, a GDP-termelés tekintetében pedig exportfüggő - vállalkozások tízezrei mennének tönkre, ha maholnap a Jobbik javaslatára kilépnénk az EU-ból. A hitel-visszafolyósítást pedig éppen a gazdaság fejlesztéséből lehetne visszatermelni. Amikor A Jobbik egyszerre ágál az EU és az IMF ellen, lényegében nem tesz mást, mint hogy a komplett államcsődért és gazdasági összeomlásért drukkol. Nem meglepő, az aljadék szélsőségeknek a társadalmi és gazdasági instabilitás kedvez, ez szolgálná a Jobbik politikai érdeket. Csak akkor tudnám milyen alapon hazaárulóznak ők, meg a csökkent értelmi képességű szavazóik. A Jobbik a szekuláris-ellenes és homofób retorikájával ezt az instabilitást próbálja tetézni.

Apropó, a rabszolgák mióta internetezhetnek?
Előzmény: soldika (12) 0 VÁLASZ
zodiac 2012. 05. 10. 12:16 | #14
Még szerencse, hogy itt vagy nekünk te, a tisztánlátó.
Előzmény: soldika (12) +2 VÁLASZ
Tooni 2012. 05. 10. 12:07 | #13
Ha nem hiszed el, hogy az életed ajándék,
nézd meg jobban hogy éltek apádék/nagyapádék...
Előzmény: soldika (12) +1 VÁLASZ
soldika 2012. 05. 10. 11:58 | #12
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
thisisreal 2012. 05. 10. 11:42 | #11
:D
Remélem is, hogy betiltják, és lesz valami ősmagyar turulmadaras közösségi oldal helyette! ;)
Előzmény: Tooni (10) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 05. 10. 11:38 | #10
Elképzeltem ahogy regisztrál a Facere és már elviszi a rendőrség :D
Előzmény: thisisreal (9) +1 VÁLASZ
thisisreal 2012. 05. 10. 11:36 | #9
Elképzeltem, hogy egy férfi felrak egy közös fotót a haverjával Facebookra (vagy egy nő a barátnőjével készült fotós) és elviszi a rendőrség, mondván biztos melegek. :D
Ghavin 2012. 05. 10. 11:28 | #8
Én igazából örülök ennek. A hungarosovén zsebnácik pártja már jó ideje szakadozik belülről, most már a legkitartóbb támogatóikat is elidegenítik az ilyen és ehhez hasonló marhaságaikkal, ha így folytatják szép lassan visszaszorulnak 7% alá, ahová valók. Másrészt remélhetőleg a narancsmaffiózók sem vállalják velük 2014-ben a koalíciót összeférhetetlenség miatt, ha mégis, azzal meg a Fidesz elveszti a polgári értékrendű szavazóit, akik majd szépen besorolnak a civil szerveződések mellé.
zsonya 2012. 05. 10. 11:26 | #7
"Most mit kell leminuszozni Purple hozzászólását. A véleményét nyilvánította ki."

Az is vélemény, ha leminuszozzák az ő véleményét, nem?

Akkor meg?
Problem?
:)
Cintu 2012. 05. 10. 11:19 | #6
" Nem akarsz börtönbe kerülni, de egyik vallás sem tetszik? Akkor Téged is vár a JEDI egyház!"
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 05. 10. 11:17 | #5
"Vidáman fogják elszórni a pénzük..."
Egy vidám vasárnapon... ;)
Előzmény: Purple (4) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 05. 10. 11:10 | #4
Ugyan hagyjad csak, már megszoktam az agymosottak reakcióját, akik még egy ellenvéleményt sem képesek megfogalmazni... :D Rájuk már hatott a rendszer. :D Vidáman fogják elszórni a pénzük az egyházasított államnak úgy, hogy észre sem veszik.
Előzmény: Mekfly (3) 0 VÁLASZ
Mekfly 2012. 05. 10. 10:45 | #3
Most mit kell leminuszozni Purple hozzászólását. A véleményét nyilvánította ki.
Felőlem legyen vallásos aki akar, viszont ne erőltesse rá arra aki nem akar az lenni, mert máshogy (ésszerűen...a véleményem szerint) gondolkozik.
Próbálok a legrövidebben és legfedhetetlenebbül fogalmazni.
A vallás vagy annak hiányának büntetése után már csak egy következik, a szabad vélemény maximális korlátozása, és az mi ha nem középkor?
Az ország ahol előszeretettel lesznek tejhatalmú honatyák a skizofrén, psychiátria esetek!
Saját magukra nézve is ellentmondásos törvényeket hoznak, amik persze rájuk nem vonatkoznak majd.
Szép az élet... a holdon egyedül...
+2 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2012. 05. 10. 09:40 | #2
"Nem tudja, hogy vallásos-e", ez kontextusfüggő? Mondjuk az apokalipszis előtt 5 perccel ráébred, hogy vallásos?
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 05. 10. 08:47 | #1
Esetleg a jó kurva anyjukat nem akarják már megbüntetni/megadóztatni?

Kötelező ima, kötelező hittan, logikus gondolkodás büntetése, keresztény "erkölcsű" alaptörvény... Szép új agymosott generáció. Hányinger, ami itt megy.

Vissza a középkorba, ahol ez az ostoba vallás diktál a buták között.
+3 VÁLASZ