Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
norbertvincze
noobhunter 2012. 04. 08. 15:59 | #11
Törölték cikket vagy mivan? 404-es oldal jön be. Valaki ötlet?
norbertvincze
norbertvincze 2012. 04. 07. 13:51 | #10
igazad van:)

helyesbítek: terméket
Előzmény: Purple (9) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 04. 07. 07:34 | #9
Az a reklám lényege. :D
Előzmény: norbertvincze (8) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 04. 07. 05:36 | #8
mutassatok már rá légy szíves, mert én nem találom a reklámot az előadásban.
Enechuel 2012. 04. 06. 21:36 | #7
hát pedig abszolút nem hülyeség amit mond, csak kicsit máshogy adja elő, mint amit én már elég régóta figyelek. Még apám korában sem volt olyan népbetegség például a depresszió, a cukorbetegség, szívporblémák...előtte meg...én olyan 8000(!) éves koponyákat láthattam, ahol a fogak TÖKÉLETESEK voltak és a csontok 8000 es évesek. neolit kori kárpát medencei csontvázakról beszélünk: tökéletes megtartásúak voltak szinte. Nos a K medencében azért 8000 éve a föld alatt nem semmi...az csak akkor lehetséges ha nagyon jó a csontok kálcium tartalma, vagy a talaj gazdag benne ( ami nem olyan volt, mivel hogy magam is részt vettem a kiásásában)
Aztán, például tudjátok hogy a legtöbb egyiptomi mitől halálozott el? Különféle gyulladások miatt, például amikor begyulladt a foguk a nem megfelelő őrlésű gabonától és a genny a véráramba került, illetve olyan balesetek következtében, amiket nem tudtak akkor gyógyítani.

A további korok legjellemzőbb betegsége általában az alultápláltság miatt kialakult hiánybetegség volt, illetve az izületi problémák, a túl használtság miatt. Tény hogy a szívroham pl. nem látható csontozatom (tudtommal) viszont a rák okozhatna elváltozásokat...még sincs.

Továbbá: a középkorban és a későbbi tehát kora újkori népesség átlag életkorának alacsonysága köztudottan az alultápláltság illetve a nem megfelelő táplálkozás végett volt ergo. Nem volt ismeretes és gyakori betegség az érrendszeri megbetegedés a szívroham és stb. Mind nagyrészt hiánybetegség volt (vagy a nem megfelelő higiénia).

Ez egy ilyen rapid izé volt, persze lehet hogy nem pontos, mert mindig változnak a legújabb kutatások stb. És nem azt mondom, hogy most 90 szemet nyomjunk mindennap de tény hogy szeméttel etetnek minket, azokban a kajákban amiket megveszünk már fele annyi tápanyag sincs, mint 30 évvel ezelőtt. Na sry a sok íráshoz de muszáj volt:D
bungle
bungle 2012. 04. 06. 14:22 | #6
Előzmény: Jézuska (5) 0 VÁLASZ
Jézuska 2012. 04. 06. 14:04 | #5
Tooni, Tooni! Te sosem javulsz meg. :) Rólad mindig egy filmbeli idézet jut az eszembe. Az "I. Q. - A szerelem relatív" Albert Einsteinje mondja:
- Inkább leszek optimista bolond, mint pesszimista, akinek igaza van.
Előzmény: Tooni (1) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 04. 06. 09:55 | #4
És tényleg MLM-rendszrű értékesítési duma, American Longevity a cég neve.
http://nutra-smart.net/al.htm
Tooni 2012. 04. 06. 09:45 | #3
Apropó, ha hiánybetegség a baj, nem kell messzire menni és ámerikából rendelni, mert közelebb is van: a Béres-csepp.
De ezek csak egy valamire valók: hiánypótlásra. A doki beszéde inkább csodaszernek tünteti fel. Persze, csodálatos azok számára akik meggyógyulnak mert ilyen hiányuk volt. És persze érthető, hogy nem fog sokáig élni az sem, aki ebbe betegszik bele és hal "éhen".
Van persze pozitívum is a szövegben, elég átfogó képet nyújt az üzleti célú sokkterápia mellett a tünetekről meg egyes összefüggésekről, ennyiben érdekes olvasmány.
Előzmény: Tooni (1) 0 VÁLASZ
Fever 2012. 04. 06. 09:44 | #2
Sajnos az egész cikk olvasása alatt, az a kép játszódott le a fejembe, hogy nagy színpadon felalá járkálva, bőszen gesztikulálva enyhe mosolyokkal tarkitva, a közönségfelé költői kérdéseket feltéve, majd azt mondva csak napi 10 cent! ,próbálnak felvenni egy uj reklámot. "Szeretünk Horst!" Amugy egyetértek az elöttem szólóval.
Tooni 2012. 04. 06. 09:23 | #1
Már annyira hozzászoktam a kételkedő-szerephez, elolvastam végig mert már az elején is csak egy Amway vagy ForeverLivinges reklámséma szerinti szövegre hasonlított. Nem is említve a Lenkeit. Ami arra épül, hogy mindenütt rossz de velem jobb. Akkor a nyilvánvaló: vannak vitaminok és vannak ásványi anyagok, és vannak ezeknek a hiánybetegségei. Vannak emberek akik jobban lesznek táplálékkiegészítőktől (amit gondolom a Dr. úr is forgalmaz, de majd rákeresek), mert nem betegek hanem tápanyaghiányosak az egyoldalú kaja miatt. De ezt az előadást nem tudom többre tartani kereskedelmi fogásnál, ahol megemlít nagyon ritkán előforduló eseteket életkor és betegségek szempontjából, szélsőségek fele tolva a szöveg tartalmát, magyarán jól megfűszerezi.