Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Ravennë
Ravennë 2014. 03. 25. 17:31 | #48
"Hernádkak cigánysorán 300 megvadult cigány fogadott minket, akik közölték, hogy az ő engedélyük nélkül mentünk be az utcájukba, ezért most mind "meg fogunk dögleni"."

http://www.deres.tv/20140323/magyarok-nem-johetnek-be-mi-utcankba
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 22. 13:41 | #47

Azért olvas el a #37-et az okokról.

Munka és tanulás (kötelező!) akadályozhatja meg a cigány - magyar polgárháborút.

És Don Pintért végre már a helyére kellene csukni, helyette pedig olyan valakit odatenni, aki nem a Gergényi-klán kebelbarátja, hanem tud és akar is tenni a közrendért.
Előzmény: eMTé (43) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 22. 13:36 | #46

Nézd meg a petíció aláíróinak névsorát!

Ettől kezdve miről beszélünk?
Előzmény: bungle (44) 0 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 03. 22. 10:12 | #45
A Pesty filmjében szereplő cigány srác pár évvel felettem végzett a gimnáziumban. Nagyon tisztelem! Igazából "csak" azt mondja, hogy a cigányságnak alkalmazkodnia kell az identitás megtartása mellett, dolgozni, tanulni és annyi gyereket vállalni, amennyit fel tudnak nevelni rendesen. Vagyis tényekről beszél, amelyek megoldanák nagy részben a kisebbség problémáját. Érdekes, hogy pont a liberálisoknak nem érdekük ez...soha nem is volt az...undorító az egész.

Meghát a Pestyre se lehet ráfogni, hogy rasszista lenne, megint megy a szadeszcirkusz.
Előzmény: bungle (44) 0 VÁLASZ
bungle
eMTé 2012. 03. 21. 22:54 | #43
Nem tudok jó megoldást, de szerintem senki sem tud. Aki azt állítja hogy tud, az máséval veri a csalánt. Ami tény:
- Nem jó cigánynak lenni sem itt, sem máshol - akárhová megy, megvetik , kinézik. Akkor is , ha rendes. De:
- Nem jó senki másnak, haa cigányok laknak a közelében
- Nem jó a cigány gyerekeknek ha elkülönítik őket, mert így végképp nem ragad rájuk semmi, és nincs húzóerő. De:
- Nem jó azoknak a gyerekeknek sem, akik olyan olsztályba járnak, ahol akár csak néhány cigány gyerek is van, mert azok az egész osztály tanulását fényévekkel vetik vissza.
Szerintem hátrányos megkülönböztetésként kellene szerepelni annak a ténynek is, hogy ha egy gyereket szándékosan olyan környezetben nevelünk, amelyik sokkal primitívebb annál amit az ő kvalitásai engednek. Ha a tananyagot a leggyengébbekhez szabjuk, és ezzel elvesszük a lehetőséget tőle, hogy jobban haladhasson. Olyanokhoz, akiket a tanárok egész tanév alatt nagy nehezen arra megtanítanak, hogy legalább a nevüket le tudják írni, de nyáron elfelejtik, és ősszel kezdődik minden elölrő,. és ez így megy nyolcadikig .... és aki azt hiszi ez túlzás, az nem itt él :(
Kezd ez a világ arra hasonlítani amit Vonnegut a Harrison Bergeronban jövendölt.
Jaj, nem látok ám kiutat ... Pedig vannak rendes cigányok is , nem is kevesen - de ahhoz nem elegen hogy saját magukon változtassanak. És - valljuk be mi is - lehetőségük sem nagyon van rá, még ha mind akarnák, akkor sem.
Na erre varrjon valaki gombot,
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 21. 11:17 | #42

:))))
Előzmény: csaty (41) 0 VÁLASZ
csaty 2012. 03. 21. 10:18 | #41
Akkor ha valaki az életemre tör és megölöm akkor én egy megélhetési bünözö vagyok ?

Előzmény: hawkeye (37) 0 VÁLASZ
csaty 2012. 03. 21. 10:16 | #40
Hüüüüüüü ,te jólmegasztmontad ........

Előzmény: rullet2002 (38) 0 VÁLASZ
bismarck33 2012. 03. 21. 10:16 | #39
Ebben az "a", vagy az "az" talán igaz volt, és egyezett a realitással, de ebben se vagyok teljesen biztos! Milyen beteg lelkű nyomorék ír ilyen cikkeket!?
rullet2002 2012. 03. 21. 09:19 | #38
tisztelt cigányok menjetek a FASZOMBAN AKÁRHOVÁ EL INNEN MAGYARORSZÁGBÓL! MI 76- GYÜLÖJÜNK AZOKAT MINDIG ELVERÜNK AKI SZEMTELENKEDIK VELÜNK!
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 21. 09:14 | #37

Ott lett elrontva, hogy az elmúlt bő két évtizedben MINDEN kormány segíllyel tömte őket, ahelyett, hogy munkaalkalmat teremtettek volna nekik.
Szépen le is szoktak a dolgozásról.

Aztán jöttek Kunczéék, akik kitalálták a megélhetési bűnözés fogalmát. Na, ezzel akkora lovat adtak alájuk, amekkorát nagyon nem kellett volna.

Harmadik pedig a gazember vezetőik. A horvátáládárok, a mohácsisisters, a kolomparbanda, és így tovább. Az meg hogy kik bujtogatják őket, nyilvánvaló. Gondoljatok a zámolyi romák kiutaztatására, vagy a gyöngyöspatai "kimenekítés" szellemi és anyagi inspirálóira! A szadesz lejárttészta akcióira, az elempé csokoládéosztogatásaira.
Céljuk szerintem egy cigány - magyar polgárháború kirobbantása.

Előzmény: xanax (36) +1 VÁLASZ
xanax 2012. 03. 21. 08:32 | #36
A helyes útra térítésbe milliárdok vannak beleölve! Amennyi pénzt az adónkból már ezekre elvert a kormány, abból már legalább két normális Magyarországot ki lehetett volna taníttatni. Ehelyett fokozatosan építik le a normális emberek alkotta társadalmat, mert úgy gondolják, hogy a "felzárkóztatásnak" az is egy formája ha nem a lusta, koszos, semmirekellő, ingyenélő, bűnöző közeget próbálják meg "helyes útra téríteni", hanem a munkából élő és arra büszke, értékeit tisztelő és szerető magyar társadalmat rombolják le. Mindezek mögött véleményem szerint megint rengeteg zsidó érdek áll!
Előzmény: ismeretlen (35) +1 VÁLASZ
ismeretlen 2012. 03. 21. 08:08 | #35
Ha újra születhetnék cigánynak akarnék születni. Mekkora királyság már, hogy mindig mindenhol őket sajnálják. Ha meg utálják őket, akkor is sajnálni kell őket, mert utálják őket.

Igazából nem is szabadna nagy részét cigánynak vagy romának vagy minek hívni. Ha én rendes dolgos cigány ember lennék, kikérném magam, hogy egy kalap alá vegyenek a többive. A baj csak az, hogy a saját vezetőik gerjesztik ezt, mert ugyan már kinek érdeke, hogy dolgos rendes embereket faragjanak belőlük. Pedig vannak sokan, és jó alapot adnának, ha dolgoznának. De az nem érdekes. Könnyebb "kisebbségként" szenvedni. Közben meg én érzem sokszor hátrányban magam, mert milyen segítséget kapok már az államtól úgy hogy csak egy sima nem cigány dolgozó ember vagyok. Éhen is dögölhetek, mert nem vagyok hátrányos helyzetű.

Amíg a cigányok maguk közül nem rostálják ki a selejtet, amíg a vezetőik a rasszizmusról papolnak állandóan, ahelyett hogy megpróbálnák helyes útra téríteni, és okítani testvíreiket, addig úgyse lesz semmi.
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 21. 08:04 | #34
Csemegének pedig nézzétek meg, milyen állítások helyeslésétől antiszemiták a magyarok!

Komolyan mondom, a gyomrom fordul fel ezektől a farizeusoktól:

http://nol.hu/belfold/20120321-magyarorszag_a_listavezeto
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 21. 06:34 | #33

Sajnos elhiszik.

Keress rá pl. a Harlém Désir írásaira, aki a Milla meghívására márc. 15-én járt Budapesten.
Göbbels doktor megirigyelhetné hazudozásait a fasiszta magyarokról, és a rasszista Magyarországról.

Az bizonyára meg véletlen, hogy az úr egy jól körülhatárolható vallási, származási csoport tagja, EP képviselő, és Francois Hollande jobbkeze, aki a Francia Szocialista Párt első titkáraként Franciaország elnöke szeretne lenni a következő választáson.

Tehát a hatalmuk, ill. befolyásuk miatt veszélyesek ezek a hazug gazemberek.
Előzmény: tlotr (31) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2012. 03. 20. 21:41 | #32
Erdélyi vagyok, itt is nagy probléma a cigányság. En alapjába véve nem vagyok egy előítéletes típus, sőt... egy roma barátom is volt akiért ki is álltam amikor a jelenlétemben lékezelően bántak vele. De a többséggel nekem is meggyűlt a bajom, mert túl közel engedtem magamhoz. Ha ok maguk közt nem kezdenek el rendet teremteni maguk közt... esélyük sincs, hogy megváltoztassak a közvéleményt. Azon meg csak röhögni tudok, hogy a kormányt okoljak a cigányok elleni előítélet miatt. A kormány a torvényhozatalaival rákényszerítik a romákat, hogy iskoláztassak a gyermekeiket, ha segélyhez akarnak jutni. Itt el is kezdődött a következő probléma... túl sok roma kezdett el iskolába járni, amit a nem roma szülők nem nagyon szívlelnek

tlotr 2012. 03. 20. 21:01 | #31
nagyon felháborító !
csak személyes tapasztalatból mondom.....
azért vannak elkülönítve mert lusták tanulni analfabéták, fogyatékosok és a hülyeségeikkel feltartják a többieket.
teljesen jogos !
más.....
vonaton utaztunk és 3 tagú roma csoport is a vagonba utazott ahol mi, jött a kaller jegyeket ellenőrizni, de nekik ugye nem volt....aztán teljesen fel voltak háborodva hogy mit baszogatja őket a kalauz a jegy miatt
azt mondták hogy " mi nekünk nem szokásunk jegyet venni" eeeeeee
nagyon vérlázító !
amúgy meg ki hiszi el ezt a cikket ? talán még a németek se...
Élien 2012. 03. 20. 20:24 | #30
Mindig ezek a vádak jönnek a "nagy" Európából. Azért ez érdekes!
Arról senki nem ír, hogy vadi új lakásokat laknak le 2 hónap alatt, amit ingyen és bérmentve kapnak.
A postás pofájába röhögnek, amikor felveszik a pár100ezret havonta, munka nélkül.
Koszosan, büdösen a zálogházakban veszik segélyosztáskor az aranyat.
Szardínián, Olbia határában körül lemezelt cigány tábort működtetnek rendőri őrizettel, nehogy megzavarják az arra nyaralók nyugalmát. Engedélyjel mehetnek ki és időre vissza kell menniük. Itthon ezt megcsinálnák velük, akkor ledózerólna bennünket az EU?
(????????)
Előzmény: 7sleeper (28) +2 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 20. 19:55 | #29
tisztástton - mert abban a pillanatban lett az is múlt idő, ahogy a cigányok megtelepedtek ott az erdőtt mellett..
Előzmény: 7sleeper (28) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 20. 19:54 | #28
ezen megakadt a szemem:

"A lap megszólaltatta Farkas Jánost, a helyi kisebbségi önkormányzat vezetőjét, aki elmondta, hogy családja már a török támadás előtt is a faluban élt."

hát persze b+.. ugyanis ők voltak az "előörs". erre használták és tudták őket használni a törökök. kémkedni, demoralizálni (lopni, rabolni, gyilkolni). és ez nem vicc! a sereg után is ők vonultak.. lehetett dögöt enni.. a faluban élés meg túlzás. mellett.. méghozzá erdőség melletti tisztáson. az "igényességi" szintjük meg nem sokat változott. (csak lehetőségük nyílt a faluba települni, mert a putrik helyett kaptak lakást, de mind leromlik.. szarni az udvar porába szarnak, ahol a purdék "játszanak" meg ahol rájuk jön. harmaduk ilyen ma is. ja és ott van a "paraszt" "gádzsók" "irigységének" a táptalaja a "romabarokk". undorító, giccses okádék..)
DemJan 2012. 03. 20. 19:13 | #27
"A mocskos nácik papolnak nekünk roma-üldözésről..."
7sleeper 2012. 03. 20. 18:59 | #26
Szebb egy mocsok háromperhármas..
Chaby Checker 2012. 03. 20. 18:57 | #25
Ez a riport film nem rövid , viszont tanulságos !!!
Van három számadat benne , ami nagyon elgondolkodtató, a jelenlegi százalékos arány: 7-8%-ra tartják a cigányok arányát a teljes lakosságra kivetítve , ez a számadat a 10 évesek között már 15% , és ami a legdúrvább az 5 éves korosztályban megközelíti a 25%-ot.
A kérdés csak az mi lesz itt 15 év múlva ??????!!!!
Előzmény: hawkeye (7) 0 VÁLASZ
csaty 2012. 03. 20. 17:26 | #24
Nagy pech , lett volna miröl írni a haboru ideje alatt is .......
zoli12 2012. 03. 20. 17:05 | #23
47-ben a háború után alapították ezt a hetilapot.
Előzmény: csaty (18) 0 VÁLASZ
Gravehun 2012. 03. 20. 17:02 | #22
Ehhez inkább nem is fűznék hozzá semmit, mert sosem lenne vége. Max annyit az iskolai megkülönböztetésről, hogy ha a gyerek egy idióta, szellemi fogyatékos, aki sem írni, sem számolni sem normálisan beszélni nem tud, akkor ne csodálkozzon, hogy olyan osztályba rakják, ahol saját magához hasonló IDIÓTÁK vannak. Lejáratják az egész országot ezek a semmirekellő, cigány senkiházik.
brier 2012. 03. 20. 16:48 | #21
Ez gusztustalan komolyan :(
és még a magyar embert hurcolják majd meg a saját hazájában?
csaty 2012. 03. 20. 16:38 | #20
Ki mondja ,hogy öld meg ?
Csak üsd fejbe oszt ö eldönti ,hogy belehaljon-e.
Előzmény: MatyiZeg (19) 0 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 03. 20. 16:23 | #19
A jogos védelem büntetőjogi intézménye valóban átalakul, több mozgástere van a megtámadottnak. Attól még az emberölés büntetendő.
Előzmény: csaty (17) 0 VÁLASZ
csaty 2012. 03. 20. 16:22 | #18
Úgy amúgy ki nem szarja le miket írdogál a Spiegel.....megnéztem volna a címlapsztorit 70 évvel ezelött .........
csaty 2012. 03. 20. 16:11 | #17
De hát a kormány egy burkolt megoldást ki is dolgozott a cigókérdésre......Az új törvényjavaslat amely törvényen kivül helyezi azt akit megtámadnak a házában , vagy este........Lehet esténként csókára vadászni kapanyéllel ,oszt azt mondom , hogy rám rontott az istenadta biztos úr , csak épp egy kicsit koppantottam rá a fejire ,hogy ne sántuljon oszt mit csináljak ha rögtön belehalt????
MatyiZeg 2012. 03. 20. 15:59 | #16
Vazze, azért raktam idézőjelbe :)

Amúgy itt van még egy "ártatlan áldozat":

http://hir6.hu/cikk/63181/fekete_sereg_a_bebortonzott_aldozat_karteritesi_pert_indit

Remélem figyelted az idézőjelet! :)
Előzmény: hawkeye (15) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 20. 15:51 | #15


Bocs, de sztem túl kevesen.... :)))

Egyébként elég soká tartott a kanadai hatóságoknak, míg kiismerték őket.
A baj, hogyha újra vízum kell majd, megint a becsületes emberek fognak szívni....
Előzmény: MatyiZeg (14) 0 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 03. 20. 15:48 | #14
"Túl sokan" mentek mostanában Kanadába, sajnos a kanadai hatóságok tervezik a vízum ismételt bevezetését. Ott is rájöttek, hogy sok társadalmi hasznot nem termelnek bizonyos csoportok...
Előzmény: sztatty (11) 0 VÁLASZ
Kornéliusz 2012. 03. 20. 15:40 | #13
A kapát bezzeg sosem fogták ilyen élettel telve, elszánt tekintettel a földeken..
Egyébiránt a post felső képét kéne általánosítani, és oda a gond. ;) :D
+1 VÁLASZ
Élien 2012. 03. 20. 15:39 | #12
A baloldal "építő" propagandája....
sztatty 2012. 03. 20. 15:35 | #11
Az olyan emberek, mint a 3 szemtanú ellen fel lehetne lépni erélyesen is: Mondjuk hazaárulás/rosszhír keltés miatt perbe fogni őket, ahol sec perc alatt bebizonyosodna, hogy hamisat állítottak ezzel kárt okozva egész országunknak, amiért példásan meg kellene büntetni őket. Akár menekülhetnek is majd Kanadába ezután, de idehaza tisztességes ember azt már nem bánná:D
marti19 2012. 03. 20. 15:29 | #10
Jó lenne már, ha az illetékesek rájönnének arra, hogy ezeket nem simogatni és sajnálni kéne, hanem drasztikus megoldásokkal, helyre rakni őket, mert így csak mint a paraziták, "felzabálják" és elpusztítják a tisztes normális társadalmi normákat!
Ha erre képtelenek, akkor tessék őket olyan jó messzire deportálni, minél messzebbre annál jobb!
+2 VÁLASZ
scripter 2012. 03. 20. 15:16 | #9
Az egy dolog hogy ferdítenek , de waze a másik felet megkérdezni smafu?
ajánlott videó : http://www.youtube.com/watch?v=M5DCBm0rx2A
4:10 től a srác kerek perec elmondja hogy mi volt a szitu, mindenféle politikai hovatartozás nélkül, de ez valahogy NEM került bele a fontosabb híradásokba, cikkekbe.
(azé' kíváncsi lennék arra is hogy a 3 "szemtanu" mennyit kapott az interjúkért)
+2 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2012. 03. 20. 15:12 | #8
A dokfilm megérdemelne egy külön post-ot is
Előzmény: hawkeye (7) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 20. 14:27 | #6

Még valami:

Az AI szemét egyáltalán nem csípi, amit a magyarokkal tesznek Szlotákiában.

Arról se ír a Spiegel, ami ott történik a cigányokkal.

Bezzeg Gyöngyöspata, azon lehet nyálcsorgatva fröcsögni az antiszemita és rasszista magyarokra.

Hova süllyedt Németország...... :(
Előzmény: hawkeye (5) +2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 20. 14:23 | #5

"Ezek" be vannak oltva igazmondás ellen.

Abszolút nem zavarja őket, hogy a terror épp fordítva műxik.

Jobb esetben felgyújtanak egy várat, csak úgy szórakozásból, rosszabb esetben elvágják a nyakát a lelőtt embernek, aki bűncselekményen kapja őket.
Meg ami a kettő között van.

A cigányok az elkövetők, a magyarok pedig az áldozatok.

A mai zsidó médiához (Európa sajtójának 80 %-a a kezükben van!) képest anno a Pravda Dörmögő Dömötör volt, pedig ők is hazudtak vastagon.

És mindezt azért, mert szembe mertünk szállni a pénzvilág uraival.....
+3 VÁLASZ
izébigyó 2012. 03. 20. 14:15 | #4
http://nol.hu/kulfold/der_spiegel__gyongyospata__az_elhibazott_romapolitika_jelkepe__lett
Till Mayer kifejtette: "a kisebbségek elleni terror és a faji elkülönítés az iskolában" valósággá vált a jobboldali konzervatív kormány uralma alatt Magyarországon, Gyöngyöspata pedig "az elhibázott romapolitika jelképe" lett.

"faji elkülönítés" :D Öngól.
termi-nator 2012. 03. 20. 14:03 | #3
ha nem szó szerint idézik, akkor annyira hiteles, mint az eredeti cikk: le-és el-fordítás-ferdítés
közlegény
közlegény 2012. 03. 20. 13:44 | #2
A szarházi Amnesty, meg a többi megélhetési jogvédő persze baszik rá, hogy milyen atrocitások érik a magyarokat a szomszédos országokban, mellesleg az unión belül. Hogy b.szná szájba valamennyit egy horda kancigó. Meg a k.baszott Spiegel is másodkézből származó információk alapján ír hülyeségeket.
+1 VÁLASZ
izébigyó 2012. 03. 20. 13:35 | #1
Csak egy mai hír:
Drogos cigánybűnözők tartották rettegésben a balatonfüredi gyerekeket
http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&LN=Hungarian&AGM=EroszakosBuncselekmenyek&AN=megollek