Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Mazlista 2012. 03. 19. 23:26 | #32
ajj mar te diszzsido kussolj mar el. kit erdekel a vegletekig kimerito elemzo hozzaszolasod? 7sleeper jol beoltott es kesz. iszonyatosan flusztralt lehetsz, pedig mar a 3. generacioba tartozol, ugyhogy max hirbol (sem) ismered azokat akik utan kapod a karpotlast.
Előzmény: sahinel (30) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 19. 19:19 | #31
valami festéküzemben dolgozhatsz.
hígító, miegymás..
a write-only módból pedig kijöhetnél a saját érdekedben.

bár engem semnem zavar ha nem megy neked az értő olvasás. ;-)

/OFF

egyre kevésbé vagy képben, szerintem pihend ki magad alaposan
és ha ez sem segít és nem csak (mű)trollkodsz itt az utóbbi napokban
akkor spuri orvoshoz, mert valami bajod van

/ON
Előzmény: sahinel (30) +1 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 19. 18:02 | #30
Látom ha valaki kicsit agresszívabb mint az átlag akkor már sunyítassz. Eljátszod a gazdasági szakembert, meg a mindentudó nagymagyar rasszistát, aztán meg majdnem sírsz mikor képtelen vagy válaszolni, és rámutatnak mekkora marhaságot írsz? A stílus már a gond mert nem tudsz rendesen vitázni?:D

Te nagyon retardált olvasd már vissza ki kezdett el zsidózni meg buzizni? Vagy az agyi kapacitásod 2-3 kommentig terjed aztán elfelejted?

26-os kommentnél pont hogy elismered te buziztál, zsidóztál. ???? Ha valaki nem tudja mit beszél akkor az te vagy.

Arra reagáltam így amit elkezdtél. És most meg te sírsz? Lol anyádék ha nem tanítottak meg rendesen viselkedni a putriban akkor legalább maradj csöndben. Tudod ha agresszív vagy van hogy pofáncsaphatnak. Mint mondtam elsőbb használd az agyad aztán kommentelj mert magadnak mondassz ellent.....
Előzmény: 7sleeper (28) -3 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 19. 12:48 | #29

Sztem két mackagombóc, és egymással játszik.... :)
Előzmény: 7sleeper (28) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 18. 20:36 | #28
óó azt hiszed, hogy egy egész sereg vonult fel ellened. nem értékeled te egy kicsit alul magad? ;-D egyébként most legalább vicces amiket írsz, bár lehet, hogy a bélcsavarodásod (agyé nem lehet) eredménye ez a közöd sincs a témákhoz, és lövésed sincs mire kellett volna reagálnod és mit "stílus".. őszintén: jobbulást! (amilyen piszkos (már piszkosul hülye) állapotban vagy az utóbbi napokban; ezen is rugózni fogsz, de azért nefürdjéle.. ;-))

és, hogy szellemileg a szintednek megfelelően válaszoljak,
annyira kapcsolódóan mint amennyire (nem) értetted, érted a kontextust:
albatrossz!

majd beszéld meg vele, hogy hova menjen a páncélos, fekete Ni! lovag fejbekúrni téged egy mirelitcsirkével.. loreal..
Előzmény: sahinel (27) +2 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 18. 16:54 | #27
Maradjunk annyiban hogy valsz képtelen vagyok azt a gondolkodát követni ahogy ti gondolkoztok. Skinhed haverokkal gondolom erre veritek minden nap, meg öröm és boldogság mikor ledbuzizhatsz valakit, vagy zsidózhatsz.

Ha azt írod tóra az semmit sem jelent és kiába hozod fel a régi nyelvészeti műsort ez nem kötődik semmihez ha valamire akarsz utalni akkor legalább pontosan írnád. Én igen rájöttem mi amit mondassz, mert állandóan csak nácizni, zsidózni, komcsizni halottalak eddig, és mindenkit útálsz kb. Csak nézd végig a kommentjeid, és kb 60% gyülöletről szól.

Izra és egyébb dolgokat nem értem mert nem vagyok neonáci, és nem csinálunk szóvicceket más nemzetekről. De gondolom majd kifejted. Google tudatlan ezen a téren tehát ezért gondolom valsz a kopasz retardált haverokkal találtátok ki.

Na mi lett a gazdasági szakemberrel? Multkor még novellákat írtál marhaságról. De persze közöd sincs mi folyik a világban. Ember mielőtt trollkodsz legalább olvass utánna. A trolloknak már van olyan verziója akik legalább tudják mit is beszélnek. Te nagyon nem ide tartozol ahogy nézem.
Előzmény: 7sleeper (26) -1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 18. 14:28 | #26
sahinel, te milyen tudat (de jószívű vagyok az utóbbi kommentjeid alapján) módosítókon élsz?

hát b+ ennyire nem kapcsolni.. :-DD

nem akarok az ezt megelőző kommentemre írt totál félrekommentelésed minden aspektusával foglalkozni, ám az "álljunk meg egy tóra" kitétellel ugye az Álljunk meg egy szóra nevezetű egykori nyelvészeti műsorra emlékeztettem (lásd nyelvtannácizás egyben másik (homoszexuális izraelita) reagálásom a zsidózás (és buzizás) szintén értetlenül és érthetetlenül felemlegetésére hawkeye-nak írt válaszodban). volna. mert nem esett le neked. lehet, hogy csak izraa vagy. (kezdem azt hinni, hogy már ezt sem érted meg manapság..) ;-) ahogy semmi az előző kommentemből (a többinél ha életlenül is de legalább fókuszban voltál).

erre levágtad azt a szöveget amit.. :-DDDD (és most nem veled nevetek..) :-DDDD

igazából nem akartam ennyit írni, de kellett a körítés:
en.wikipedia.org/wiki/Torah
ezzel mit szerettél volna elérni

túl sok mindent gondolok, hogy nem gondolkodtál gondolkodni
és minden nevetek,
de választani sajnos nem tudok közülük ;-D

szóval? :-DD
Előzmény: sahinel (21) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 18. 08:02 | #25

Miért?

Talán mert ott közel a tenger, és nincs olyan hideg télen.....

:)
Előzmény: sahinel (24) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 17. 18:31 | #24
nem erről van szó. A kínaiak is nézd meg mit csináltak Hong Kong-al mikor visszakapták. Megfigyelték hogy működik, miképp dolgoznak a cégek, stb, és lemásoltak sokmindent, átalakítva felhasználták az eddigi fejlesztéseket. Tehát nem az van hogy gyökeres ellentétét csinálják mert nem tetszik az ideológia ami ott volt, stb. Remélem kezded érteni hogy vannak dolgok amiket bevezettek, megcsináltak hiába nem kommunista eszme, mert ezzel megy jobban az ország. És igazuk van ahogy látom. Ez nem más mint objektíve megvizsgálni a dolgokat, és javítani, változtatni, rajta, de nem zárják azonnal ki.
Otthon minden 4-8 évben, az ellentét kezdik csinálni mert azok nem tudják, stb.

Ez nem konstruktív. Szarom le hol csinálják ezt a lényeg hogy ahol meglépik ezeket ott fejlődnek. Ahol ellentétek vannak, meg folyamatosan basztatása a másiknak, és ezek vannak előtérben nem az együttműködés akkor ez tény. És igen azért jöttem ki mert szerintem máshol jobban csinálják ezt, és jobb életet remélek.

Ha otthon így menne nem lenne gondunk, és valsz én is otthon maradtam volna a családdal, rokonokkal, haverokkal.
Elég megnézni mennyien jöttek ki, vagy akarnak kijönni az elmúlt pár évben. Szerinted miért van ez?
Előzmény: hawkeye (23) -1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 17. 18:09 | #23

Én meg abból indultam ki, hogy neked minden csúcs, ami "külföldi", s minden rotty, ami magyar.

Ha most azt írnám, hogy a kulturált az rövid "u", biztosan megsértődnél.

Úgyhogy inkább béke veled.

Illetve: Shalom!

:)
Előzmény: sahinel (19) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 17. 17:38 | #22
Ha már ekkora gazdasági szakember is vagy és még a multkor megkérdezted mit akarnak az ázsiaiak akkor még egy link hátha elkezd működni a szürkeállomány. http://en.wikipedia.org/wiki/ASEAN_Free_Trade_Area

Nem mai dolog már ez sem és lehet megnézni hogy fejlődnek. Ja valsz kevesebb ellentét van, vagy csak inkább megtalálják a közös nevezőt, célokat, és ezek érdekében véghezviszik amit kell. Meg lehet nézni hol volt EU 20 éve, és ezek az országok, és manapság hol tartanak:D Bár ha gazdasághoz értessz akkor erről hallani kelett volna.

Másoknak bocs az offért.
Előzmény: 7sleeper (20) -1 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 17. 17:23 | #21
:D jó látni mindíg ugyanazok csinálják a fesztivált. Tudod a homofóbia legtöbbször azért van mert van benned valami amit útálsz. Nekem nincs velük gondom mert nem ugyanaz érdekel minket, és mivel nincs bennem erre hajlam így nem is kell útálnom őket hogy megmutassam mennyire hetero vagyok. http://en.wikipedia.org/wiki/Torah egyébként de ugye ehhez is csak google kell amihez használni kell az agyunkat is kicsit. Nem csak a betanult maszlagot nyomni.

Egyébként ha tanulsz kereszténységet, és történelmet akkor tudhatnád hogy a kereszténység honnan jön, és milyen előzményekből építkezik. A zsidók nem fogadták el jézust megmentőnek, míg egy ág elfogadta, és ez ment tovább. Mi abban a nagy dolog ha valaki tudja legalább mi hogy történt? Vagy ha te utánnaolvasol ezeknek autómatikusan keresztény, zsidó, buddhista, hindu , szúfi leszel?

Elég érdekes conectom rendszert alakíthattál ki az agyadban hogy az idegpályák csak így képpesek reagálni. A jó dolog hogy tudományosan bizonyított ezen változtathatsz, persze csak ha tanulsz, és továbbfejlődik az agy. Egyébként ez a természetes hogy fejlődik nem stagnál egyhelyben.
Előzmény: 7sleeper (20) -1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 17. 16:43 | #20
Magának tökéletesen igaza van! Ugyanakkor a "gramarnacizni" (angolul is) helytelen szóhasználat. A grammar nazizni használata már elfogadhatóbb, de az meg olyan magyartalan. Tessék megtanulni helyesen az nyelvtannácizni! És, hogy ebben mi a jó, az élvezet? Ezt pont Ön, egy kulturált, homoszexuális izraelita ne tudná? Na álljunk meg egy tóra..
Előzmény: sahinel (19) +1 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 17. 16:21 | #19
Mindenki magából indul ki. Buzizni, zsidózni, gramarnacizni soha nem értettem meg miért jó, vagy csak én nem értem mi az élvezet ebben. KB ugyanolyan lehet mint feltölteni egy ilyen videót. Mint látom van aki élvezi. További kultúrált szórakozást.
Előzmény: hawkeye (18) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 17. 12:32 | #18

Sahinel biztosan....
Előzmény: brier (17) +1 VÁLASZ
brier 2012. 03. 17. 08:41 | #17
őszintén erre izgul valaki? XD
Bogi22 2012. 03. 16. 22:12 | #16
:P tudtam hogy bízhatok benned :D főleg amiket tettél értem :D
Előzmény: Oci (11) 0 VÁLASZ
Bogi22 2012. 03. 16. 22:11 | #15
héhéhé :D engem hagyatok ki Kedves Zsleeper barátom :D és kedves Oci barátom:)
Előzmény: 7sleeper (9) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2012. 03. 16. 19:57 | #14
Pedig van fekete mangalica, de az szebb ennél
Szancso 2012. 03. 16. 17:40 | #13
:DD
Jóvanna akkor legyen húshalom. ;)
Előzmény: 7sleeper (10) +1 VÁLASZ
cserewarrior 2012. 03. 16. 17:39 | #12
De legalább arányosan van kidolgozva :D
Oci 2012. 03. 16. 16:19 | #11
XD Kifogást? Ugyan mire? :)
Ez egy állatos poszt ahol a bálna csempészekről van szó. A poszt képen meg egy tüdő beteg kislány van. :))) Vagy nem? XDDD
Előzmény: 7sleeper (9) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 16. 15:37 | #10
és ha hideg van, hegyeshalon ;-)
Előzmény: Szancso (7) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 16. 15:36 | #9
csapdába mi? csak kifogást keresel Bogi22-nek.. ;-)
Előzmény: Oci (8) 0 VÁLASZ
Oci 2012. 03. 16. 14:05 | #8
Ez nem volt szép. :) Meglátom a poszt képet, ooooohhhh, klikk, azt nesze. Ezt kapom. Mindig csapdába esek :)
Szancso 2012. 03. 16. 13:44 | #7
Shalonna. ;)
+2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 16. 12:33 | #6

Nem, neked írtam.

A posztkép alapján az emberfia vár valami fenséges látványt, aztán ez jön helyette....

Te leszel az oka, ha péntek ellenére csütörtököt mondok, mert eszembe jut ez a minek nevezzem....

:)
Előzmény: wtf (3) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 16. 12:04 | #5
előlegezzem meg, hogy jön valami szemafor, és erotikusabbnak találja a magyar nők melleinek ringatózásánál? ;-)
Előzmény: wtf (1) +1 VÁLASZ
JamesBond007 2012. 03. 16. 12:04 | #4
micsoda mellizom, micsoda hasizom!

íme a bizonyíték, hogy a mekis hambi és a kóla tele van szteroidokkal :)
wtf 2012. 03. 16. 11:48 | #3
Ezt most Zsírbüfé Jacksonnak írtad? Nem hinném, hogy tud magyarul. ;)
Előzmény: hawkeye (2) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 16. 11:31 | #2

Ez nem volt szép tőled....! :)
wtf 2012. 03. 16. 11:15 | #1
7alvó, remélem berakod a kedvencekbe! :D
+1 VÁLASZ