Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
norbertvincze
norbertvincze 2015. 01. 10. 14:09 | #72
ilyet én is tapasztalok. Hallgató társaim között voltak olyan zsidó arcok, hogy azt hittem oviból jött. Tróger öltözködés, csámpa fogak, zsíros haj, tiszta pattanásos, sábesz a fején, és egyáltalán nem zavartatta magát. Egyik haverom mondta mindig "they are acting like they own the place", aztán meg lehet igaza volt :D. A csajok sem szépek, ha ezekről az ortodox zsidókról beszélünk, troggyadás, teljes elhanyagoltság, stb

Viszont az újgazdag zsidók már kevésbé ilyenek, főleg, ha valami bevándorolt európai vagy orosz zsidókról beszélünk. Ők legalább adnak magukra, és testileg is egészéségesen néznek ki. Ők már kevésbé tartják az egyéb zsidó szokásokat, a legtöbbje zsinagógába sem jár. Viszont ami érdekes, hogy azért náluk is kötelezik a zsidóval való házasságot.
Előzmény: lilaflexninja (71) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 10. 07:35 | #71
Ezek nélkül is igen nagy hatást gyakorolnak a gyerekeikre, fiataljaikra. Amerikai tapasztalatom alapján:
lányok kiházasítása
ribanc életmód, addig, amíg meg nem házasodnak
piálás, füvezés, mert a férjet nem lehet elviselni, esetleg egy kis leszbuzulás
állandó paranoiában való élés, minket mindenki bántani akar, rácsok mindenhol
lakásban félhomály van, függönyök mindenhol - így már a pár éves gyerekek is gülüszeműek és szemüvegesek
szűkebb körben való szaporodás
zabálás
elhitetés a néppel, hogy ők a kiválasztottak
a rabbik szavának vakon követése
állandóan valamit ünnepelnek
pazarlás
és egy csomó dolog, ami egy fejlődő gyerek személyiségének nem biztos, hogy jót tesz.
Közben figyeltem a vörös hajú gülüszemű fiatal zsidó gyerekeket, ifjakat és sajnáltam őket. Mentek a kaftánjukban, látszott rajtuk, hogy iszonyat büszkék, mert igen én zsidó vagyok, én kiválasztott vagyok, és nagyobb rabszolgák, mint bárki, jobban birkamódban vannak tartva.

Legalábbis a pajeszosok körében, akik nagyon követik a hagyományokat. És akiket nem is kéne zsidónak tekinteni, mert ne mondja már meg nekem senki, hogy egy fehér bőrű tejfölös képű legény, ugyanaz a nép, mint egy barna bőrű barna hajú "mediterrán" zsidó. Mint a posztképen jobb felső sarokban lévők pl.
Előzmény: norbertvincze (70) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 01. 10. 04:11 | #70
na, 340ezer 1994 és 2003 között született fiú, akik nem voltak mind megmetélve, és 10 éven át figyelték meg őket.

schuldigung
Előzmény: norbertvincze (69) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 01. 10. 04:05 | #69
9évig tartó tanulmány, 350ezer születéstől kezdve 10éves korig megfigyelt KÖRBEMETÉLT fiú, 5000 diagnosztizált spektrumzavaros autista (ASD). A rituális hagyomány, mint a körbemetélés,úgy látszik igen megnöveli nem csak az autizmus esélyét, de még a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar előfordulási rátáját is. Hogyan is gondolhatták, hogy egy ilyen törékeny és kiszolgáltatott korban történő sebészeti traumatikus beavatkozás, nem befolyásolja a gyermek kognitív egy egyéb fejlődését? amikor a dogma megszólítja az embert...

http://www.neuroscientistnews.com/research-news/ritual-circumcision-linked-increased-risk-autism-young-boys
bungle
bungle 2012. 03. 28. 11:25 | #68
DemJan küldte:
URL: http://index.hu/belfold/2012/03/21/kiakasztottak_az_antiszemitizmusmetert_a_magyar_valaszadok/
Szöveg: "Kiakasztották az antiszemitizmus-métert a magyar válaszadók... Meglepő?

Bónusz cikk: elmélet az ún. cionista fasizmusról:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=151508&n=eladasos&blog_cim=Izrael%20a%20doll%E1r%20jelk%E9peinek%20k%F6zpontj%E1ban "
7sleeper 2012. 03. 22. 16:21 | #67
"És akkor most játsszunk egy kicsit. Vajon Te / Ön mennyire antiszemita? A kérdések még egyszer:

• egyetért-e azzal, hogy a zsidók hűségesebbek Izraelhez, mint ahhoz az országhoz, amelynek állampolgárai?
•egyetért-e azzal, hogy túl nagy hatalmuk van az üzleti életben?
•egyetért-e azzal, hogy túl nagy hatalmuk van a pénzvilágban?
•egyetért-e azzal és hogy túl sokat beszélnek a holokausztról?
•egyetért-e azzal, hogy a zsidók okolhatók Jézus haláláért?"

ha Magyarországon válaszolták (mennyien is? ..) a legtöbben, hogy egyetértenek ezekkel, akkor épphogy nem a leginkább antiszemiták, hanem egyenesen zsidószerető nép vagyunk.. "egyetért-e".. frászt értek egyet! ELLENZEM! ;-D de ha ez antiszemitizmus (eltekintve attól a ténytől is, hogy a zsidók nagy százaléka meg nem is szemita, hanem európai, askenázi (askenáci) zsidó /via kazár kaganátus/) akkor az vagyok. ugyanakkor ha olasz maffiózók kerülnek hatalomra, akkor antiitalianota is vagyok. barmok.. "senki nem kövez meg senkit, mégha és ezt jól jegyezzétek meg ki is mondja, hogy jehova" :-D



Előzmény: bungle (66) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 03. 22. 13:29 | #66
7sleeper 2012. 03. 21. 21:59 | #65
az hát. bár egy kicsit feszélyezve éreztem magam azon a gárdistagyűlésen. ;-)

http://tinyurl.com/86cyzys
és most nincs bejelentkezve sahinel, hogy elmondja
hogy az izé már annyira nácifasisztarasszista, hogy a kuruc.info is forrásnak használja

:-D
Előzmény: bungle (64) +1 VÁLASZ
bungle
7sleeper 2012. 03. 18. 13:55 | #63
hát nem a kínaiak. persze ha valaki beszopja azt, hogy kína máris a világ vezető gazdasága, az hihet ebben. pedig az csak propaganda: van újabb csúnyább nagyobb ellenség, ezért ugye emberek elfogadható a korábbi elkényelmesedett életmód rózsaszín álmából rémálmot csinálni. (alapjogok csorbítása, drágább üzemanyag, háborúskodás, folytonos rettegésben tartás, kormányzati inkompetencia, illeteve inkompetens kormányzás, stb.)..

kínának a rettegő usa szakemeberek szerint harminc év kell ahhoz, hogy a gazdasága annyit teljesítsen mint most az USAé. feltételezve, hogy az USAé romlik (ez valószínű, mert 1970-es évek óta egy orbitális csalással tudják fenntartani a szerepüket - ráadásul nem maguk a saját szerencséjüknek kovácsai) és, hogy kínáé nő (miközben minimum stagnálni fog, sőt csökkenni. a számadatok azért nagyon rondák nem lesznek). és akkor még nem is szóltunk arról, hogy: kínában kicsivel többet élnek.. elég hosszú út vár még kínára.. és eleve rossz úton indultak el (mint egyébként mindenki).

angela merkel hiába ment el kínához. már mindenki elintézte magának a kínai hitelt. kisebbet, nagyobbat. évtizedes történet.. mi utolsókként mentünk hitelért kuncsorogni. kevesebbet (1 milliárd eurót) és rosszabb feltételekkel kaptunk mint mások (arányaiban is), de a feltételei még mindig jobbak mint a 10x akkora IMF vagy EU hiteleknek voltak, lesznek..

úgyhogy ezért sem fog az Európára rátelepedett USA-nak túl sokat kölcsönözni Kína. így törődhet a további kevés csinnadrattával véghezvitt hódításaival, amikkel beint a korábban Kínát kizsákmyánoló angolok, franciáknak, és a dk-ázsiában hegemón amerikaiaknak.. nem szakad meg a szívem egyikükért sem. no kínáért sem, mikor már tarthatatlan lesz a kommunista izé.. szocialista.. izé.. kapitalista gazdaságuk..

semmiféle bűnbakról vagy bűnbakkeresésről nincs szó. speciel az egész bagázst szőröstül-bőröstül lajtán innen, ober ens és óperenc :-) kivágnám ugandába konyt keresni (ott kereshetik, mert nincs is ott, de olajat még merhetnek a markukkal).. másrészt elmondtam, hogy az ÁFA emelés egy kényszerű lépés, és bizony az EU irányozta elő, mert egy része (akármilyen kicsi, az ÁFA a legfőbb állami bevétel!) megy az EU működésére.. vagy ez vagy rosszabb tárgyalási pozícióba kerül a többnyire blöffölgető orbán-kormány.. (amúgy orbánt akármennyire szapulják külföldön, az összes "nemtetsző" gazdasági lépését leschmittelik. most pl. az osztrákok fogják a bankokat megadóztatni. mondjuk érthető, hogy Magyarországon nem tetszett nekik, hiszen osztrák az "erste" itt.. elkezdték kivonni a forrásokat (válságból nem következő ütemben), erre meg lettek adóztatva, aztán ahelyett, hogy maradtak volna, még inkább kitűztek, hogy odahaza csinálhassák meg, amit az orbánék itt.. úgyhogy az "Erste" kurva veszteséges lett az utóbbi években.. nahát..)

mit akar az EU bevezettetni még? olyan szolgaian és hülye módon vetteték, vették és veszik át nálunk a jogszabályokat, hogy az nem kifejezés.. bármilyen hihetetlen a szovjet jogszabályalkotás normálisabb és hazaibb volt! volt például egy normális élelmiszeriparunk, és hozzá a szabályozás ezerszer jobb mint ami most nyugaton van! szétkúrták az egészet.. nyugati irányítással! (meg ugye fogyasztóvédelem mindenütt.. "kint" ezek alulról kezdeményezett szerveződések voltak, amik évtizedek alatt elérték, hogy ők lehessenek az ellenőrző szervek, mert azok nem voltak államilag! mostanra odakint már működik/működget a rendszer (hogy példát mondjak a szabályozásra: a húst odakint három hónapig lehet fagyasztóban tartaniuk. nálunk ez minimum hat hónap (sertésnél, mert birka- kecskehús 12, szarvasmarha meg 18 hónapig tartható..).. vajon kitalálod-e, hogy az eddig is hazai húsárutól roskadozó külföldi érdekeltésű multik és a hazai kisboltok (is) melyiket fogják előnyben részesíteni: a külföldön már eladhatatlan, legalább három hónapja fagyasztott húst amit "olcsón" lepasszolnak ide vagy az egyébként is leamortizált (lásd a szivacsos agyvelőgyulladásos, dioxinos hisztivel tönkretett /miközben pont az angoloktól és hollandoktól indultak ki ezek, mert szemben velünk, ott nem volt és mikor lett sem tartották be a szabályozást ezen esetek elkerülésére/) hazai húságazat termékeit?) nálunk meg a több évtizede jól működő rendszert az utóbbi években gyakorlatilag lenullázták.. de az EU értünk van.. hát egy nagy lófaszt! és nincs közös érdek sem! van francia érdek, angol érdek, osztrák érdek, német érdek, holland érdek, belga érdek, dán érdek. és ezek érdeke, hogy ne legyen magyar mezőgazdasági, élelmiszeripari érdek.. és másmilyen se.

üvegzsbű kormány? na ne röhögtess már.. külföldön hol van olyan? a maximum a tejüveg.. és amiről nem tudnak az állampolgárok az nem is fáj nekik ugye. vagy mégis, de ha kiderül akkor is tökmindegy. ha Magyarországon kiderül valami: nincs következmény, nincs lemondás, lemondatás, büntetés. külföldön kiderül valami: a, vagy nincs következmény, stb. vagy b, lemond/lemondatják ÉS (most figyelj) az utód tökugyanolyan (csak kicsit jobban vigyáz arra, hogy le ne bukjon - értsd több mindent tud meg azokról akik le tudnák buktatni.)..

WCk mindahányan az államok. nálunk nem lehet lehúzni, időnként szippantatni kell, nincs kicicomázva, és ki van kötve (hazai érdek), hogy bolygatni nem lehet (élesztőt belevágni tilos, ahogy ugrálni sem érdemes, mert hullámzik..) DE A TARTALOM (SZARTALOM) AMI MEGTÖLTI AZ "ANGOL" ÉS A MAGYAR ÁLLAMOKAT (A VEZETÉST, AZ IGAZGATÁST) AZ UGYANAZ!!!
Előzmény: sahinel (61) +1 VÁLASZ
mrtemplar 2012. 03. 18. 09:34 | #62
milyen jó, hogy a külföldre menekültek ilyen jól látják az ország és az eu helyzetét. Kár, hogy hatalmas tudásukkal nem segítik a hazájukat. Mint patkányok a süllyedő hajóról....
+1 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 16. 22:21 | #61
Ember nézz már utánna hogy kik tartják életben most az USA gazdaságát..... Angela Merkel is ezért ment a Kínaiakhoz hogy mi is kapjunk segítséget. De látom sokat értessz a gazdasághoz. Legyen akkor neked jó otthon ami történik és élvezd. Én és öcsém már kijött, amit lessz rá elég tőke hozom az egész családot. Ennek ami megy otthon semmi értelme.

Bűnbakot keresni áfával, stb-vel kapcsolatban otthon kéne keresgélni. Az eu amiket be akar vezettetni már erőszakkal azokat 6-7 éve meg kelett volna tenni minimum. De inkább onnan számítanám mikor felvétel felmerült.

Üvegzsebű kormány hogy lásd a neten hová mennyi ment, és mennyi folyt be, stb? Persze soha se mi vagyunk hibásak....
Előzmény: 7sleeper (59) -1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 16. 20:22 | #60
amúgy össze lehet foglalni ezt egy mondatban is valóban, nem kell 20 000 sor
nem volt igazad, és azt is félbunkón adtad elő
(ami rosszabb mint a totál bunkó fűvel-fűval haluzás) ennyi
Előzmény: 7sleeper (59) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 16. 20:18 | #59
húú. albion ködös. de, hogy ennyire.. :-o

érvelj le. persze úgy, hogy sehol nem fejtettem ki az EU működését - gazdaságilag pláne nem részleteztem - (úgyis csak azt tudnám leírni amit tanultam, olvastam róla nem feltétlenül ebben a sorrendben), ennélfogva tévedni se nagyon tévedtem benne, nos nehéz lesz. mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy megcáfolod azon állításomat, hogy mindenki kevesebbet vesz ki a közösből, ahová Magyarország erőn felül fizet be, és ennek egyik bizonyítéka, hogy nálunk legmagasabb az ÁFA; márpedig ezen adónem egy meghatározott (egyébként kis százaléka) megy szépen az EU működésére.

vannak olyan államok, ahol tartósan magasan van ennek mértéke szinte kezdettől, nos ott nincs is baj. ám ott ahol az utóbbi időben kényszerültek emelni, ott bizony baj van. a baj: 1. nincs rendben a fogyasztás, csökken az ÁFA-bevétel és így arányosan az EU-bevétele is. 2. ekkor vagy ösztönzik a fogyasztást árcsökkenéssel (szinte kizárt a mai időkben), vagy mivel amúgyis nőnek az árak ezért az ÁFA-bevétel is nagyobb lesz. 3. lenne. csakhogy tényleg növekedtek a költségek. van egy mesterséges - csendben eszkalálódó - válság, tehát már nem elég ez sem ha nőne a fogyasztás véletlenül, na ekkor emelnek ÁFA-t. az alternatíva még a durva megszorítás. de azzal már a töke tele van mindenkinek.

szóval nálunk legnagyobb az ÁFA. nálunk van a legnagyobb szarban a fogyasztás. és ez az emelés pláne nem segített rajta. ha újabb megszorítás lesz: kormánybukták lesznek (ez jó az EU-nak és főleg az IMF-nek. utóbbinak pláne hiszen a "hazájukban" lehet szemenköpve a világot pénzt nyomtatni, és a virtualizációnak hála úgy tenni mintha a világ által befizettetett két hallal, meg öt kenyérrel jóllakatnák ők az egész világgazdaságot. persze utóbb ismét kifizetik nekik a cehhet.)..

nem tudom milyen versenyről beszélsz. kínában bagóért legyártatott vackokat adnak el itt nálunk is nyugati áron. ami a mezőgazdaságot illeti: lásd agrártámogatás. egy kis fél off: abba a szerinted koszfészekbe ahol kikeltél a tojásból, ne szarj.. ezt még egy kakukk is mint te tudhatná. egy valódi kakukk tudja is! ha nem tudod moderálni magad, majd más fog.

az európai közösség létrejöttének okával nem vagy akkor azzal tisztában, ha azt hiszed ez verseny, meg közös jó érdekében jött létre. ez egy kőkemény gazdasági egyezmény. elsősorban a franciák és a németek között, mert rájöttek, hogy az ásványkincsekért, erőforrásokért folyton háborúznának. és bizony a franciákat leteperték a németek ölég böcsületesen két alkalommal is. harmadjára nemigen lesz már hová bevonulniuk az usákoknak, mert a fritz-blitz azok után amilyen megalázó módon (nulla teljesítménnyel) a csigazabálók elbántak németországgal (is) nem merül ki annyiban, mint legutóbb. ha a gazdasági kötések fellazulnak itt háború is lesz bizony. merkel is emlegette ezt nem olyan rég, mikor nem akaródzott megkötni senkinek az újabb alkut amivel egy abroncsba szorítják az EU országait. a német-francia-és farvizes, farfekvéses benelux államok köztis gazdasági kapcsolat a visszazuhant britek számára egy újabb alapos vereség lett volna kimaradni egy egyébként is nyugat-keletre osztott európai blokkból kimaradni, ezért csatlakoztak. de ez nekik is gazdasági kérdés. most, hogy nem éri meg, tepernének belőle.. németország a francia kerékkötök nélkül sokkal jobban teljesítenének. de kellene nekik a gyarmat, olcsó gazdasági terület. szabad már nincs. csak szabad államok. volt már ilyen..

és bármilyen hihetetlen van, hogy egyedül könnyebben boldogulnak az országok. hogy abból mi jó származik nekünk, hogy Iránt most baszogatják.. az oroszok megveszik a perszáktól az olajat, földgázt, és emelnek is az áraikon. és a németek, franciák könnyebben kifizetik majd a magas árat. mi meg világpiaci, kisfogyasztói áron, szláv-kedvezmény nélkül itt fogunk döglődni..

mit akarnak szerinted bevezetni Ázsiában?

milyen ideológia? a rasszizmusról és a szó használatáról is kifejtettem a véleményem párszor, nem ebben a posztban. röviden. milyen rasszizmus. (pláne EU-s vonalon?) ha a poszttémára gondolsz, akkor meg szerinted nem a zsidókra igaz amit a zsidókról írtam. illetve szerinted nem igaz senkire? vagy vak vagy, vagy hülye is.

had ne kelljen sajnálnom szegény szerencsétlen rabszolgatartó, gyarmataikat jelenleg is gazdasági függésben tartó, ásványkincsekért más államokat felszabdaltató országok lakóit és főleg vezetőit sajnálnom, jó. egyébként ők nem fizetnek be erőn felül sehová.. és ha tisztességes játékot akarunk nem sunyi lapítást, akkor a magyar királyság területe például visszaállítandó, termőföldejeinkkel, bányáinkkal, kulturális, nemzeti egységünkkel, míg a brit birodalom egy füst alatt anglia lenne csak, franciaország meg a jelenleg még megmaradt és a gyarmataikról bevándorolt menekültek között felosztandó.. és utóbbi kettő még igazságos is lenne..

felzárkózás már ez is egy fals szó ebben az esetben. mivel elvették soha nem látott módon az ország kétharmadát, hogy ők maguk gazdasági igényeiket, míg a kisebbségeink azon államalapítási szándékukat, melyre soha nem voltak képesek, és maguktól meg pláne nem kiélhessék magukat a mi rovásunkra, cserébe egyszer majd élhetünk olyan színvonalon, amit ők a rablásokból megteremtettek, de fenntartani nem tudnak anélkül, hogy le ne rabolják az új tagállamokat. hmm..

az EUs pénzek Magyarország pénze is. és mondom: azt se tudjuk/engedik lehívni amit befizettünk. nézd végig az EU által engedélyzett projekteket. egy sem értékteremtő beruházás. egy sem pótolja az akkor még E(G)Ks tagországok, k-európai országokban véghez vitt iparmegszüntető, mezőgazdaság-felszámoló felvásárlós-tönkretevős piacrablásait.

"Le kéne állni a halucinogénekkel és talán jobban átlátnád a helyzetet."

attól ha te leállsz a drogokról, mégha kigyomlálod is magadból a hallucinogént
én nem fogom jobban átlátni a dolgokat
esetleg te; bár ez kétséges az utóbbi pár kommented alapján
Előzmény: sahinel (58) +1 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 16. 17:08 | #58
Ha nem tudod hogy működik az EU és hogy kapjuk ezeket a pénzeket akkor inkább ne is szólalj meg. Kínával, USA, Oroszok hogy gondolod versenyezni? Hogy fog egy kis 10 millás koszfészek fejlődni, stb? Mivel még UK, Németország, Franciák, stb mind rájött hogy ők sem képpesek velük versenyezni ezért jött az EU.

Ázsiában ezért akarják ugyanezt bevezetni.

Ideológiával, rasszizmussal, és azzal hogy 20000 soros válaszokat írsz még nem lessz jobb a helyzetünk, és gazdaságilag sem tudunk fejlődni.

Ja hogy a kapott pénzeket nem kell visszafizetni?... Minden tagállam fizet az EU-nak. Akkor megkérdezem mennyit fizetünk mi, és pl Németek mennyit? Akkor szerinted hogy éreznek irántunk azok az országok ahol durván sokat befizetnek, és a barmok meg elbasszák, elsumákolják azt a pénzt amit arra kaptak hogy felzárkózzanak.

EU pénzekről van szó és hogy kik álltak ki az melett hogy ne döntsenek még Magyarország sorsáról.

Le kéne állni a halucinogénekkel és talán jobban átlátnád a helyzetet.
Előzmény: 7sleeper (56) -1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 16. 11:54 | #57
nem balfaszok azok.
az ünnepnapok az önmegtartóztatást preferálják valóban.
mivé is lennénk HÉTKÖZNAPOK nélkül.. ;-DD
Előzmény: dude (55) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 16. 11:47 | #56
héló az EU nem egy szépséges jótündér ami osztogatja a pénzt!

minden tagállam befizet nem kevés pénzt, amiért elvileg valami "ellenszolgáltatás" visszajárna. szerinted miért nálunk a legmagasabb az "ÁFA" egész EUban? mindenki tisztában van azzal is, hogy a magyarokkal kibántak elég alaposan a két háborúban, és utána az előző únióval.. igencsak elkámpicsorodna sok volt rabszolgatartó, volt gyarmataikat jelenleg is gazdasági függésben tartó állam, ha a lényegesen több mellesleg vallási, és politikai, gazdasági okokból eltüntetett alig többszáz kisebbségük között fel kellett volna osztaniuk az "egységes" "nemzetállamaikat"..

megtehetnénk, hogy kényelmesen folyton kiszolgáltatjuk magunkat azzal, hogy hóhérainktól szívességeket és kölcsönkérünk azért, hogy élesebb bárdra gyűjtsünk, amivel "észre sem vesszük" mikor csonkítanak; de akkor pl. az orbáni blöffölés pláne kiüresedett lenne. lényegében magunkat kaszaboljuk, hogy lám nem kell minket levágni, a magunk kínzása is elég gazdaságos. a megcsonkított Magyarország még mindig meglepően életképes (sőt még jelenleg is). életképesebb mint a frissiben a területeiből alakított új országok. (pumpálták a pénzt a franciák elég rendesen romániába, de vissza soha nem kaptak annyit ami gazdaságilag megérte volna nekik; csak geopolitikailag, hogy kanadában még tudnak hepciáskodni, mert az erdélyi aranybányákban nekik és az angol érdekeltségű ausztráloknak van manapság "keresnivalójuk". annyira kell már nekik az arany, hogy a korábban természetvédelmileg aggályos bányászat helyett egyenesen fel akarják már robbantani az aranyat rejtő hegyeket!

nade ott tartottunk és tartunk, hogy befizet minden ország az EUs közösbe. Magyarország bőven többet mint amennyit egyébként be tudna. erőn felül fizetünk be! és a legkevésbé nekünk jut pénz! a legnagyobb szivatás pl. az agrártámogatás. azért fizetnek, hogy ne csináljanak semmit a "gazdák". csak nem örökké! nem vagyunk mi zsidók. köztér-rendezésre, meg utakra bezzeg adnak, de ott is csak a SAJÁT befizett pénzünk töredékét "adják" vissza! miközben ha valamikor akkor legalább most arra kéne felhasználni az összegeket, hogy: 1. ne legyen francia érdekeltségű az összes vízművünk 2. ne húzza-vonja a retardált osztrák a nyakunkra az oroszt megint 3. ne pusztítsák német és olasz érdekek miatt a papírgyárakat, cukorgyárakat franciák és osztrákok (behozatalra szorulunk olyasmiből, amiből korábban bőven jutott exportra!) 4. ne angol, francia, német multi pénzszivattyúk legyenek az élelmiszeriparban (plusz a francia felvásárolta a magyar édesipart) 5. a földet ne osztrák és "holland" vásárolja 6. ingatlant meg ne zsidó

ja ésegyik állam sem vesz ki többet mint amennyit befizetett. kevesebbet! csak eltérő arányban kevesebbet. valamiből működik az EUs vízfej is..

az utak, közterek, meg grandiózusnak szánt épületegyüttesek felét hivatalosan is az ország fizeti. valójában teljesen, mert az ideérkező EUs pénzek csak névleg származnak több más befizető államtól is. ténylegesen amit befizetünk, annak a töredékét eredményes pályázatokon visszaszerezhetjük: 1. agrártámogatásként (értsd, ahogy már mondtam fizetnek azért x évig, hogy ne legyen itt elég szőlő, cukorrépa, alma, kukorica stb., hogy legyen piaca pl. a francia termékeknek.. és a francia termelők se túl boldogok, mert az agrártámogatást ők is kapják és arról ők is azt hitték, hogy mikor lejár az x év, akkor majd termelhetnek megint. ez az életük, ebből élnek. éltek.. és balhéznak, mert mi magyarok, és az összes újonnan csatlakozott állam is tologatjuk a határidőket, mikor lehetővé kell tenni, hogy vásárolhassanak földet külföldiek. nem azért kell nekik elsődlegesen, hogy műveljék! pár évig kapják az agrártámogatást, közben újraélesztik a francia vidéket, és elárasztják vele a belső piacaikat, és a miénket is konkurencia nélkül.. csak egyelőre ez nem jött be. de be fog.. és akkor a francia termelők nem fognak tüntetgetni.. magyar meg nem lesz, hogy tüntessen..) 2. felesleges úthálózatbővítésre (aminek a használati jogát bagóért megszerzi valami külföldi cég és iszonyatosan megszedi magát rajta) 3. felesleges (toleranciabajnok) épületekre

és megy a korrupció is rendesen ezeknél..

azt izenték az EUs országok küldjetek egy kis földet, vizet, fű az nem kell van a hollandoknak. ilyennel nem lehetett csőbehúzni minket, hát idejöttek EUként és belöktek. ezzel tényleg csövesek lettünk. az orbáni retorika, és blöff önmagában nézve hülyeség. de a többi tagállamnak az a baja vele, hogy "nédd már mozog az étel, nem tudom rendesen felszeletelni".

"Kb mint nézz utánna kik mondták hogy tartsanak ki a magyarok melett."

szerintem ennek te nézz utána, mert a szlovákok előbb adják fel felvidéket, amit jelenleg szlovákiának neveznek, mintsem kiálljanak mellettünk bármiben is. amint meggyőződtek róla, hogy az egyébként őrájuk is kiszabható "bírság" csak Magyarországot fogja érinteni, már szóban sem nyekegtek no nem értünk, csak velünk párhuzamosan.

nem tudom érted-e, hogy lényegében azért akarnak soha nem alkalmazott módon büntetni minket hivatalosan, mert az államháztartási hiányunk magasabb mint a megengedett. stimmel. magasabb. DE minden tagországé magasabb! pláne most. és még úgyis bőven kilóg a "lóláb", hogy tényleg egyszeri intézkedésekkel sikerült csökkenteni a hiányt, és jövőre aligha tudják ezt a trükköt újra eljátszani. lényegében mivel nálunk van a legkevesebb államháztartási hiány, megvonják a vissza(!)fizetések egy jelentős részét; és mivel az elkezdett projekteket meg finanszírozni kell (ha leállnak újabb bünti is jön) hát az államháztartási hiány még nagyobb lesz mint egyébként lenne.. és akkor megint lehet büntetni azzal, hogy nem fizetik ki nekünk a befizetett pénzünknek visszaszerezhető töredékét, és ettől megint nőni fog az államháztartási hiány.. ördögi kör. nem tetszenek az új szabályai az orbáni kétharmadnak. erről van szó. de: 1. közük semmi a belpolitikánkhoz 2. ha valamely nép harcolni kész a szabdságáért akkor az a magyar 3. aggódnak az EUban, hogy mi van ha kiderül, hogy az említett szabadságjogok, sokkal durvábban vannak szabályozva náluk (azt ugyanis orbánék jól mondták, hogy a vitatott törvények minden eleme megtalálható az EU nem is egy tagországának jogában. a segítség nem engednek szóhoz jutni kiáltozása meg nem valami hiteles a "független sajtótól". hát teleordítják a fél világot azzal, hogy nem jutnak szóhoz.. nem-e??!

nem tudom miért hiszed, hogy Magyarország a farkas, aki felett törvényt ülnek a bárányok. farkasok mind! éhes farkasok. és kiválasztották (már régen, nem most) azt amelyik nem szász vagy szláv és bátran harcolt az európai keresztény kórusból évszázadokig egyedül, sikerrel, saját vére árán. marcangolnak minket..
Előzmény: sahinel (33) +1 VÁLASZ
dude 2012. 03. 16. 10:34 | #55
Ezek a balfasz keresztények persze egy olyan ünnepet sem voltak képesek kitalálni, amin minden hithű félholtra vedelhetné magát...
+5 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 16. 08:43 | #54

Kiegészítés:

És öszvenő vala, ami öszve tartozik:

"Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért ünnepi rendezvényén beiktatták az alternatív köztársasági elnökké választott Dopemant,..."

Avagy a felsőbbrendűek királyt választottak*.

Az pedig aljas rágalom, hogy más f@rkával verik a tüzet, azaz a cigányokat ők uszítják a magyarokra. Ilyenről szó sincsen!!!

(*: La Fontaine után, szabadon)
Előzmény: 7sleeper (50) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 03. 16. 04:09 | #53
Tehát náluk ez olyan, mint a nyugati világban bárhol egy átlagos szilveszter?
7sleeper 2012. 03. 15. 23:57 | #52
most úgy teszel mintha mindazon tényeket, melyeket éppen a te kommentedre válaszul írtam már ismerted volna, pedig ennyire részletesen biztosan nem, mert csak a pár mondatos hülyeségeket ontod magadból és azokat sem közmegelégedésre. ;-)

"Mindegy egyes poszt alá bemakokod ugyanazt a mantrát a zsidókról."

ez annyira igaz, mint amennyire te okos és szellemes vagy. segítek neked, mert bizony elkél a segítség: nagyon nem.

"Csak így tovább, ez a magyar virtus!"

előző kommentem e, pontja
Előzmény: speedbump (51) +2 VÁLASZ
speedbump 2012. 03. 15. 23:35 | #51
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: 7sleeper (48) -4 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 15. 23:28 | #50
1. nem a lerészegedés a legnagyobb gond. bár ott ahol megtépnek egy kislányt mert a zsinagóga mellett vitt az útja az iskolából/iskolába, leköpnek és ráncigálnak egy katonanőt (most hagyjuk, hogy csak névileg védelmi erőben szolgálva, mert gyakorlatileg egy elnyomó, agresszor állam katonája) aki az adókat nem fizető, segélyezett vallásosok kóser seggét is "védi"; ahol a buszokon azt a rendszert kívánják bevezetni amit a nagy haverjuk USA alkalmazott az 1960-as években; persze kis módosítással: szeretnék, fenét.. követelik, hogy a nők nem is hogy a buszok külön részében, hanem egyenesen külön buszokon utazzanak! (a fekete zsidók meg külön céltábla nekik - és ez csak a "belügyi" gyűlölködés! a külügyi még ennél is erősebb.. és arra a nem vallásosok is rátesznek egy lapáttal. aztán meg brühühüü a rohadék gojok antiszemiták.. /hát néhány elvtelen volt rabszolgatartó szar állam valóban teljes mellszélességgel palesztinellenes./), és emellé a szerintük erkölcsös sőt egyedül igaz viselkedésmódjuk mellett ők a tudósok, a tanultak. nos; hogy is fogalmazzak szépen udvariasan: kurva furcsa bassza meg, hogy 1. állatmódra leisszák magukat 2. annak emlékezetére, hogy alaptalan rettegésük miatt, azért, hogy egyetlen dőrén szerzett hivatalnoki helyet se veszítsenek az elnyomógépezetté éppen általuk változtatott államigazgatásban, mellyel éppen a befogadó többséget sanyargatt/ják 3. lemészároltak 76 000 embert

a szám saját bevallás, lehet túlzás, de lehet, hogy éppen alulbecslés (ma is nagy szám, és akkoriban nem voltunk több mint hétmilliárdan..). valamiért rohadtul rühellik őket azontájt mindenütt. és bár nem az összes zsidó felelős a történtekért és történésekért, és valóban a történelem is rájátszott a zsidóüldözésekre, de mindig, mindenütt van egy zsidó réteg, ami szemtelenül, szemérmetlenül kibaszik a többségi népekkel, aztán meg a vihar elől eltakarodnak máshová, hogy később a saját fajtársaik hulláit (már mikor nem zombikról van szó mégis) beváltsák újabb vagyonokra..

a zsidóság történet egy elbaszott sorminta, tele olyan ismétlődő elemekkel, hogy

a, állítólag ki akarták irtani az összeset
b, bemenekültek más államba
c, tették ezt úgy, hogy az "üldöző" és "befogadó állam közötti utazás csodákkal teli, és balladai homály fedi

(mint Magyarország estében is a kis zsidó gyerekek, itt "meghaltak", közben a cionisták a háború utáni forgatagban - de még a vöröskeresztes számlálódások előtt - svájc közbeiktatásával becsempészték őket Palesztinába letelepíteni..)

d, az új helyen betörtek az állímigazgatásba, művészetekbe, médiába, kereskedésbe
e, magukat a többségi nép tagjainak tettetve ócsárolták és ócsárolják a helyi szokásokat, hitet, népet és hazát

(ezt sehol nem szeretik a világon! egy nép sem!)

f, saját pofátlan hasznuk és extraprofitjuk mindenki más nyomorát hozza el
g, mikor megunja egy nép, akkor sápítoznak, hogy ki akarják irtani őket
h, aztán erőt vetnek be és kényszerintézkedéseket
i, mikor már ez sem segít, akkor kimenekülnek az adott országból
j, kívülről a megmaradt nem "kimenekült" zsidósággal szembeni jogtalan lépések miatt külső beavatkozást intéznek
k, háború (ahol persze kiirtják asz összes zsidót, vagy ugye mégsem)
l, a korábban kiszökött túlélők a régi "helyüktől" hullapénzt követelnek örökké
m, a maradottak közül néhány meg hatalmat kap és terrorizál mindenkit aki él, sőt azt is aki holt

és van még betű az abc-ben..

hát ezt megélni újra és újra mindenkinek szörnyű.. nemdebár?!
nem te is inkább néznél szittya pornót - jelentsen az bármit is a te olvasatodban
vagy sajnálod tőlünk azt is? ..
Előzmény: speedbump (27) +2 VÁLASZ
DemJan 2012. 03. 15. 23:24 | #49
Mert szerinted a világegyetem úgy működik, hogy vannak egyes emberek, akik számára - de csakis az ő számukra - el van rendelve egy(-két) találmány, amit ők - de csakis ők - találhatnak fel?
Az idióta spekulációkat azért mellőzzük ..
Előzmény: zoli12 (47) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 15. 22:37 | #48
arra emlékezni kötelező tivornyával, hogy alaptalan rettegés okán, hogy ti. a számarányukhoz képest pofátlanul magas számban vettek részt a perzsáknál is (merthogy minő meglepetés oda is "bemenekültek"(!)) az államigazgatásban (és nem a nép javára, vagy legalábbis nem a befogadó nép/népek javára, sokkal inkább javáért) - s ezért úgy tervezte(!) állítólag(!) egy(!) hivatalnok (jelesül a kincstárnok), hogy tán jobb volna a perzsáknak a beékelődött, hatalmaskodó zsidók nélkül - erre a saját bevallásuk szerint

(akkor még nem sunyin lapultak és másokra mutogattak.. "mózesnél" is elismerték, hogy gyilkos volt, aki visszaélt hatalmával - s csak azért tűrték el zsarnokoskodását maguk a zsidók is, mert olyan helyre vezette őket, ahol nem volt szilárd állam, amiben feltűnt volna, hogy jé tizede a lakosságnak zsidó, de háromnegyede a vezetőknek meg pár évtized alatt szintén az lett.. de még ott is csak veszekedtek egymással, miközben rájuk települt "róma" /ahová aztán a judeo-kereszténységgel rágták be magukat, tönkretéve azt is ami még működött a római birodalomban./)

lemészároltak 76 000 "ellenséget".

ugye milyen szép történet, és milyen emberséges erre inni egyet, kettőt. már hektoliterben.. fejenként..

vs.

volt egy ember, aki a xenofóbiává töpörödött judaizmussal szemben mindenkinek megváltást ígért, az Istennek tetsző út járásáért. és ezért a keresztény hit szerint meghalt. meghalt mindenkiért(!).. (az ő élete is el lett alaposan ferdítve, csupa ökörség lett házzétéve, vagy gyarlón elvéve abból amit mondott. legjobban Pál a "római" katona fogalmazta meg: szeretet. ennek propagálására viszont ugye egyházra se lenne szükség és akkor mi lenne a sok egyházi fővel..)

ez kérlek szépen emberileg fix 2-es, ha totózol, ha nem.

/még jó, hogy legalább nem azzal jöttél, hogy bezzeg a misén bort is isznak, itatnak../

ami pedig a piálást illeti húsvétkor, meg egyáltalán az egész népszokást; nos nem az ünnep írja elő. se a pogány, se a keresztény vallási szokás nem írja elő, hogy márpedig vedelni kell. aki megteszi az nem azért teszi mert keresztény. még akkor sem ha véletlenül meg is lett valaha keresztelve.
Előzmény: speedbump (26) +2 VÁLASZ
zoli12 2012. 03. 15. 21:25 | #47
Jah ha nem lennének ezeket a kommenteket sem tudnánk megosztani. (sz.gép)


Előzmény: hagymasbab89 (11) 0 VÁLASZ
bizkit_ 2012. 03. 15. 20:16 | #46
Szoval ezert nem szeretik Irant :)
Tooni 2012. 03. 15. 19:37 | #45
Ami érdekel, netről letöltöm. Bár...a Sons of Guns utóbbi epizódja rettenetesen sz@r volt :(
Előzmény: Oci (44) 0 VÁLASZ
Oci 2012. 03. 15. 19:25 | #44
Én nem értem miért szajkózzák sokan, hogy nem nézek tv-t mert szar ami benne van meg hasonlók. Nem csak a tv2 és az rtl klub létezik.
Előzmény: Tooni (40) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 16:53 | #43
Van itt minden:D zöld, charlie, mcat, amit csak szeretnél:D Scouse gyerekek elég durván tolják az ipart. Inni én sem sokat iszok.
Előzmény: hawkeye (41) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 16:18 | #42

Mondjuk ebben, ilyen formában, van valami. Elég szomorú, hogy a tévéműsoroknál még a mi hülyeségünk is szórakoztatóbb.... :)
Előzmény: Tooni (40) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 16:16 | #41

A vita nem az egyetértésről szól.

És előre mondom, hogy helyzeti előnyben vagyok, mert nem iszom alkoholt.

Úgyhogy csak azt kell kivárnom, hogy az asztal alá kerülj, máris én győztem! :)

Szóval gondold meg...!

A linket eltettem, a nyáron kint vagyok majd két hétig Edinburgh-ban, meglátjuk...
Előzmény: sahinel (39) +1 VÁLASZ
Tooni 2012. 03. 15. 15:58 | #40
Szétoffolni? Érdektelen? Ha ez nem lenne, be kellene kapcsolnom a tévét! És az több áramot fogyaszt... :D

Előzmény: hawkeye (38) +1 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 15:57 | #39
http://maps.google.co.uk/maps?rlz=1C1GGGE_en-gbGB395GB395&q=liverpool+stanley+park&um=1&ie=UTF-8&ei=ogJiT7vvNsGx8gPQkuC0CA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&c d=3&ved=0CBIQ_AUoAg

Ha véletlen erre jársz beülhetünk egy pub-ba nekem nincs gondom vele. De nem hiszem hogy egyet fogunk érteni. Attól még sörözni, beszélgetni, csajozni lehet.
Előzmény: hawkeye (38) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 15:52 | #38

Nem kaptunk hajba, én "futamodtam meg", hiszen nincs kivel vitázni.

Pedig imádok eszmét cserélni bárkivel, de Sahinel időnként tényleg olyan, mintha be lenne tépve.

Úgy tűnik, jelenleg az onanizálás foglalkoztatja, szinte minden kommentjében benne van.
Célszerűbb lenne barátnőt keresni, úgy lenyugodna, és beszélgetni is lehetne vele.

Kár, hogy Skóciában vagyok érdekelt, nem járok Nyugat-Angliában, pedig szívesen megvitatnám vele a világ dolgait. :)

Ja, és elnézést, hogy sikerült szétoffolni a posztot, a jövőben igyekszem majd elkerülni a mások számára érdektelen szócsatákat!
Előzmény: Tooni (36) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 15:32 | #37
Dehogynem:D Azok agykontrollal a belső földről sugározzák az agyunkba ezeket a dolgokat. Van akire kevésbé hat mert valsz alufóliával a fejükön alszanak. Szerintem alvás közben plántálják belénk ezeket a gondolatokat.
Előzmény: Tooni (36) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 03. 15. 15:24 | #36
Hát nem a zsidók az okai annak is, hogy hajbakaptatok? :D
Előzmény: sahinel (35) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 15:20 | #35
Olvasd vissza hogy reagáltál és én reagálok agresszíven? Kicsit gondolkozz már el mielőtt megszólalsz. A kötődésed miatt kaptad amit írtam.

Ha nem veszed észre mit csinálsz akkor nem velem van a gond. Ha meg direkt volt akkor ne sírj ha visszakapod. Értelmi szinted kb addig futja hogy helyesírás? Mert tudatában lenni mit csinálunk talán fontosabb mint helyesen írni ha már az ennyire leterheli az agyi kapacitásod.

Lehet más cikkeknél megnézni ellenvéleményre hogy reagálok ha nem akkora paraszt valaki mint ahogy te viselkedsz.
Előzmény: hawkeye (34) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 15:13 | #34

"Ja gramarnácik mindíg megtalálnak:D Ja van aki erre veri ki."
"Ki a faszt érdekel hogy az a pár sejt az agyadban hogy gondolkodik a zsidó befektetőkről. "

Látod, ehhez értesz. Infantilis módra mocskolódni, érvek helyett.

De ne erőlködj, nem fogsz tudni felbosszantani, van elég tapasztalatom a hozzád hasonlókkal.

Viszont ilyen stílusban nem folytatom, talán keresned kellene egy olyan valakit, aki a te szinteden van, és azzal majd jól érzed magad.... :)
Előzmény: sahinel (32) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 15:13 | #33
Na de akkor mostmár egyébként is örülhetsz. Remélem a többi pénzt is amit hazánk kapott leálítja az EU és akkor majd lehet szarból várat építened. Nem megy több"zsidó"pénz magyarországra. Csak pár év múlva mikor már alig működik valami otthon leszek kíváncsi mit csináltok.

Az amit itt is csinálsz ez miatt kezdi mindenki rühellni a magyarokat. Ugyanez a mentalitás amit OV csinál és ezért kezdenek egyre jobban elzárkózni a nyugati országok.

Kb mint nézz utánna kik mondták hogy tartsanak ki a magyarok melett. Szlovákok, meg más nemzetek akiket szidnak sokan otthon? Azt sem tudják az emberek mi történik csak hülyeséget magyaráznak.

Ha ez kell és ez tesz boldoggá akkor csináld.
Előzmény: hawkeye (31) -2 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 15:04 | #32
Ja gramarnácik mindíg megtalálnak:D Ja van aki erre veri ki. Hát ha nekik jó akkor ok. Nekem nem okoz nehézséget az életben hogy nem írok helyesen.

Ha meg nem látod miért írtam amit írtam neked az arra vonatkozott amit nekem írtál. Ki a faszt érdekel hogy az a pár sejt az agyadban hogy gondolkodik a zsidó befektetőkről.

Igen mert mikor magyarokkal laktam mindíg gond volt a fizetéssel, valamin nyávogtak, vagy az utolsó nagy "MAGYAR" jobboldali barmok pl leléptek úgy hogy elvittek szinte mindent amit közösen vettünk. És kb ugyanígy zsidózott, meg a többi ami ezzel jár. Persze honfitársától lopni nem gáz......

De nézz fel a facebook-ra és angliai magyarok oldalain jópárszor lehetett olvasni hogy kinek kivel van gondja ilyenek miatt. És igen ott tartok 2.5 év kinnlét után hogy inkább nem költözök velük össze. Majd ha a magyar is utánnamhozza az elejtett pénzem mint a haverom aki már 4-5 hete nem dolgozott, és alig volt pénze akkor majd változik a véleményem. Gondolkozás nélkül utánnamhozta a pénzt pedig alig volt pénze még kajára is.

Ha már szidsz más nemzeteket akkor elsőbb azon gondolkozz el hogy a saját nemzeted mennyire védi meg magát másokkal szemben, mennyire fognak össze közös célok miatt. Aztán lehet szidni másokat ha otthon rendben lessz minden a fejekben.
Előzmény: hawkeye (28) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 15:01 | #31

Akinek az ünnep csak a seggrészegségre ürügy, az enyhén szólva is sajnálatraméltó. Te biztosan azt mondanád rájuk, hogy retardáltak... :)

Még egyszer mondom, ne csinálj magadból hülyét! Ne zagyválj ide rossz helyesírással innen - onnan összekapart fogalmakat, amik jelentésével láthatóan nem vagy tisztában.

A poszt egy eszement szokás undorító mai változatáról szólt, ha neked kedves, lelked rajta.

Nekem mások a tapasztalataim, és te semmit olyat nem írtál ide, mely ezt a véleményemet megváltoztatta volna.
Sőt!
Előzmény: sahinel (25) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 14:54 | #30

Ez utóbbiban határozottan van valami.... :)
Előzmény: Tooni (29) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 03. 15. 14:52 | #29
"de szigorúan szittya pornóra" naná...
pornó angol csajokkal...brrrrr..... :D
Előzmény: speedbump (27) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 14:52 | #28

Bocs, de nem hiszem el, hogy "vallásokat tanultál". Aki ilyen szinten bírja a magyar helyesírást, mint te, az legfeljebb udvart sepregetett a tanintézetekben. Vagy te is "szoktál bérmálkozni" kategória vagy, mint az eszmetársad.

Vallásfelsorolásod pedig zagyvaság. Dehát nem is ez a lényeg, hanem hogy "Leszarom mit gondol pár retardált".
Tehát aki nem azt gondolja, amit te, az retardált. Meg rasszista, meg pártkatona. Logikus, megalapozott érvek.

De ha már az én kommentemet jelölted meg előzménynek, legalább egyetlen nézőpontomra reagálhattál volna értelmes ember módjára.
Ehelyett gyűlölködsz, lengyelre, magyarra...

Előzmény: sahinel (24) +1 VÁLASZ
speedbump 2012. 03. 15. 14:44 | #27
[Komment megjelenítése...]
-8 VÁLASZ
speedbump 2012. 03. 15. 14:41 | #26
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: sahinel (25) -8 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 14:15 | #25
Azért húsvét alkalmával nállunk is látni pár részeget, meg én is úgy berugtam haverokkal hogy csak na:D Nem szégyenkezem miatta, hisz az az ünnep erről szól. Vagy szilveszter, amikor megint szinte mindenki önfelett bulizik szintén.

Ennyire azért nem ismerem a zsidó vallást hogy ez most felejtés, vagy csak buli, de engem jobban érdekelt a vallásokból a filozófia, és a zsidóktól a kabbala, szimbólika, taro.
Előzmény: DemJan (22) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 14:10 | #24
Leszarom mit gondol pár retardált. Google és beírod hogy tilos inni zsidóknak aztán elkezded nézni a cikkeket.

Akinek a google használata gondot okoz és még rasszista is annak hiába magyarázok akármit is.

Vallásokat tanultam és igen közte volt ez a vallás is a Védákkal, szúfizmus, buddhizmus, hinduizmus, zen, kereszténység, stb.

Most nagyon rosszul érzem ám magam hogy lezsidóznak:D Retardáltak már komcsiztak, volt aki fasisztázott, stb. Pártkatonák átlag nem gondolkoznak csak a pártjuknak megfelelő dolgot hajtogatják.

Had ne mondjam a magyar emberekből hogy kiábrándultam. Még itt kinn is sok retardált lop, meg keresztbetesz a másiknak, stb. A lengyelek nagyrésze retardált barom, de mégis sokkal jobban összetartanak, és segítik egymást. Akkor most kezdjem el szidni az összes magyart? Én nem szívesen költözök össze magyarral többet. Na ehhez mit szólsz? És ez nem csak az én véleményem.
Előzmény: hawkeye (17) 0 VÁLASZ
speedbump 2012. 03. 15. 14:03 | #23
[Komment megjelenítése...]
-7 VÁLASZ
DemJan 2012. 03. 15. 11:30 | #22
Én mindig is úgy tekintettem az ünneplésre, mint a megemlékezés ellentétére. Hogy ezek szerint ez az ünnep tényleg a felejtésről szól, számomra még erősebben megkérdőjeleződik, a purim egyébként se igazán tisztázott eredete...
Előzmény: sahinel (16) +2 VÁLASZ
XGAB 2012. 03. 15. 11:04 | #21
2002-ben február 26-án volt Purim, szóval vesztettél néhány sört :)
Előzmény: sekkbeqr (20) 0 VÁLASZ
sekkbeqr 2012. 03. 15. 09:26 | #20
Erről jut eszembe. Kb 15 éve olvasgattam egy újságban a Purim ünnep és néhány közel-keleti háborús konfliktus kapcsolatáról. Megírták ott, hogy Izrael 1948-as államalapításától (hejj de szép szó ez most ide!!) számítva meglehetősen sok izraeli-amerikai katonai akció, megtorlás( legfőképpen palesztinokkal szembeni) kezdete az ominózus ünnep napjára esett. Azt nyilván mondanom/írnom sem kell, hogy egy ilyen újság természetesen már csak egy náci-fasiszta összeesküvéselméleteket gyártó jobboldali fércmű lehet no de mindegy...... Úgy kb 2001 vége 2002 eleje körül az USA Irak elleni lerohanásról kezdett pampogni a hírek, minek hallatán fogadtam egy cimbivel néhány sörben, hogy az offenzívát Purim napján fogják megkezdeni. Pontosan nem tudtam a dátumot, mert a Gergely-naptár szerint ez minden évben más napra esik, de a 2002 márcis 20.-a körüli Metro újság egyik oldalán két cikk a következő volt: 1. Amerika lerohanta Irakot. 2. Izreli katona Purimot ünnepli - képpel. No ennyit az összeesküvéselméletekről kedves barátaim.
mikee 2012. 03. 15. 08:33 | #19
Vallási hagyományból képmutatók

+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye
hawkeye 2012. 03. 15. 08:19 | #17

Sahinel, te élénken tiltakoztál, amikor itt párszor zsidónak lettél titulálva, elvtelen ömlengéseid miatt, amiket velük kapcsolatban ideborítottál.

Most meg azt írod, hogy ez a förtelem a vallásuk része? És ez akkor felmentés szerinted az emberi normák ilyen mértékű túllépésére?

És ezek után ki fogja elhinni, hogy független véleményalkotó vagy? Kilóg ám a lóláb....

Szerintem próbálod mentegetni őket, de valahol te is szégyelled tetteiket.

Nem képmutatók? Szerintem a Farizeus nagyszobrát róluk lehetne megmintázni.
Ráadásul egy része(!) kifejezetten gazember.
Saját tapasztalat:
14 éves a cégem. Több országban irodáink. Partnereink jórészt tisztességes üzletemberek.
De! Van egy származásilag, vallásilag jól körülhatárolható réteg, amelytől a kedvezőtlen tapasztalataink alapján, a nagyobb értékű megrendeléseknél immár közel egy évtizede csak előre fizetve fogadunk el megbízást.
Ugye kitalálod kik ezek?!



Előzmény: sahinel (16) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 03. 15. 05:54 | #16
"Egyetlen olyan zsidó ünnep található csupán, amikor nemcsak kötelezõ a borfogyasztás, de a kelleténél többet is illik inni: ez a purim, a zsidó farsang. Az ünnepet a bibliai Eszter könyvében olvasható történet, a perzsiai zsidók csodálatos szabadulásának emlékére tartják, s mindmáig ez a legönfeledtebb örömnap a hagyományos zsidóság körében. Ilyenkor a gyerekek álarcot öltenek, a családok megajándékozzák egymást, bálokat rendeznek, Izraelben fáklyás felvonulást, karbevált tartanak, és természetesen sok szeszes italt fogyasztanak. Sõt, a hagyomány szerint ezen a napon annyit „kell” inni, hogy az ember ne tudjon különbséget tenni a történet pozitív és negatív fõszereplõje, a zsidók bírája, Mordecháj (Mardokeus) és a gonosz miniszter, Hámán között. Egy kabbalista magyarázat szerint ennek az az oka, hogy a baruch Mordecháj (= áldott legyen Mordecháj) és az arur Hámán (= átkozott legyen Hámán) kifejezések héber betûszámainak összege megegyezik."

Nem képmutatók csak nálluk már így megy ez már egy jóideje. És ez a vallás része.

Ha nem tetszik ok de mint olvashatod nem képmutatók.
Előzmény: norbertvincze (15) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 03. 15. 03:22 | #15
szánalmas képmutatók
7sleeper 2012. 03. 14. 23:37 | #14
Előzmény: Élien (12) 0 VÁLASZ
Nusihusi
Nusihusi 2012. 03. 14. 23:17 | #13
Ez is csak a lerészegedésről szól és a cigiről:P
Élien 2012. 03. 14. 22:29 | #12
Szebb lenne a Vénusz velük...

Előzmény: hagymasbab89 (11) 0 VÁLASZ
hagymasbab89 2012. 03. 14. 21:30 | #11
jobb lenne a fold nelkuluk....
Szancso 2012. 03. 14. 19:56 | #10
Jiddis pa-róka. ;)
Élien 2012. 03. 14. 19:41 | #9
"Mégsem nyughat a választott nép, nyomja a lelkét a régi vád
Úgy ölték meg Solymosi Esztert, mint pihés, kicsi libát..."
cameloti 2012. 03. 14. 19:01 | #8
Gyönyörűek. A kiválasztott nép.
7sleeper 2012. 03. 14. 18:14 | #7
meghalt, csak visszatért
http://www.youtube.com/watch?v=rh0sbpJJ4pM
hitlarious :-D
Előzmény: Szobabicikli (6) 0 VÁLASZ
Szobabicikli
Szobabicikli 2012. 03. 14. 18:06 | #6
Hitler forog a sírjában, pedig még meg sem halt ;)
cool-t16 2012. 03. 14. 17:43 | #5
És Pókember mentette meg őket! Ott a bizonyíték az egyik képen!
+1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 14. 17:29 | #4
a legjobb kérdés
Előzmény: brier (3) 0 VÁLASZ
brier 2012. 03. 14. 17:26 | #3
mi az hogy zsidó?
-.-
+2 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 14. 17:21 | #2
részegen, beöltözve, fetrengve emlékeznek arra, hogy
majdnem "kiirtották" őket (és már akkor sem először)
ugyanakkor nem fedi sok homály a történetet, íme:

1. bemenekültek a perzsa államba 2. befurakodtak a perzsa "politikai elitbe" 3. beajánlásra egyenesen a királynőségig vitte a babiloni eszter 4. mikor ez nem tetszett a megmaradt perzsa vezetőségnek, állítólag(!) egy részük (kifejezetten csak egy!) felvetette a király parancsait nem is követő a nagyobban elvegyülő szerte az országban szétszóródott "kis nép" elveszejtését, hogy így szabaduljon meg számukhoz képest rettentő aránytalanul rengeteg vezetői pozíciót megszerző zsidóktól 5. erre azzal lett megvádolva, hogy a király távollétében a "szépséges" esztert meg akarta erőszakolni 6. a király kivégeztette 7. az esztert királynőséghez segítő zsidót kvázi előléptették 8. elrendelte eszter parancsára mészárlást 9. összesen a történet szerint nagyjából 76 ezer embert öltek le - olyanokat akik egyébként nem is tudtak az egész hajcihőről, eleve a kincstartó felvetése is csak felvetés maradt, pusztába kiáltott szó

na ők erre az oktalan, alaptalan, bosszúállásra emlékeznek ilyen önmagában is "gyönyörű" módon
+5 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2012. 03. 14. 17:13 | #1
Hol vannak a nők, és hogy jön az a Perzsa uralom alól való felszabaduláshoz hogy 8 évesek cigiznek?