Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
thisisreal 2012. 03. 01. 20:13 | #43
Szégyentelen élvhajhász! ;)
Egyébként meg pár év és már a 20-as években élünk, szóval problem? :D
Előzmény: dudusné (41) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 03. 01. 20:12 | #42
"nem a 20' -as években élünk"
naná mert a 10'-es években
http://www.youtube.com/watch?v=LTGUbihMjj8
Előzmény: dudusné (41) 0 VÁLASZ
dudusné 2012. 03. 01. 19:54 | #41
ez mekkora baromság!!!!!!!nem a 20' -as években élünk.Igenis mindenki tapasztalja meg házsaság előtt, hogy mit hogyan.Élje ki magát, hogy ne utána jusson eszébe, hogy csak azt az egyet, vagy csak Őt ismeri.Ne utána kezdje hajtani a kíváncsisága.Nem kell túl korán kezdeni sem, de legyen meg a tapasztalat.
Nászéjszakán derül ki hogy, nem jönnek be egymásnak szexuálisan,na ott van elrontva egy házasság.
Traveller 2012. 02. 28. 01:31 | #40
Jajj, nemár kiakadjatok rajuk. Ha nem akarnak szaporodni, ne tegyék. Ne akarjátok meggyőzni őket. Bárcsak minden gond így oldaná meg saját magát...
+1 VÁLASZ
sahinel 2012. 02. 27. 11:07 | #39
Ja aztán ha nem tud semmit vagy túl prűd akkor egy életre el lessz baszva a házasság, és valsz pár év és meg is lessz csalva mert szar az ágyban.

Igen nem szeretem mikor azt sem tudja mit is szeret, hogy élje ki a vágyait, aztán meg frusztrált idióta picsa lessz belőle. Nem kell kurvának lenni, de nem hinném hogy mernék bárkit is így elvenni.

Most akkor visszafelé fejlődünk? Már szűznek kell lennie? Valsz nemsokárra 16-14 éves lányokat is el lehet akkor majd venni mint régen? Meg lepedő alatt csinálni nehogy meglássam a testét?

Aki akar az másszon vissza a fára, vagy kússzon vissza a barlangokba, de nem kéne a többi embert kényszeríteni hogy ugyanolyan retardált legyen mint ezek.

Vagy megint elfogadott lessz mint régen hogy az apa viszi a gyereket házasság előtt az örömlányokhoz hogy legalább megtanítsák mit is kell csinálni? mert ez így ment, aztán ha otthon az asszony nem volt elég akkor mentek vissza rendszeresen..... Vallási agymenéssel meg hagyjanak békén nem vagyok hívő. Ha rámerőszakolják akkor semmivel sem jobbak mint a terroristák, csak itt a terror a törvénnyel jön nem csak pár idióta akar miatta megbüntetni.......
Stief 2012. 02. 27. 07:04 | #38
Hagyjanak már élni még ezt is el akarják venni? Tököm foglalkozzanak már saját magukkal.
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 26. 16:41 | #37

Dehogy vettem komolyan... Nem tartozom azok közé (egyelőre!), akiknek min. egy szmájli kell, hogy leessen... :)

Az 1. bekezdésed világos, egyetértek.

A 2. nem jó. A hitet értsd tágabb értelemben, nem csak vallási téren. Egyik aspektusa a meggyőződés, a vélemény. A tiéd, az enyém, vagy bárkié. Ha valamilyen szinten nem tiszteled a másikét, ez akár abban is megakadályoz, hogy racionálisan elgondolkodj rajta.
Aztán volt olyan is, hogy egyik vezető filozófusunk rábeszélt egy délelőtti hitgyülis meetingre. Szerinted az ott történtek láttán mihez lett volna kedvem? De úgy gondoltam, nem engedhetem meg magamnak, hogy bármi látsszék rajtam. Ők ilyenek és kész...

A poszttal kapcsolatosan viszont nem szaporítom tovább a szót, mivel nem akarok egy platformra kerülni kis hazánk vezető pszichopatájával, aki sajtójelentések szerint ma élére állt az MCST elleni tiltakozásnak.

http://nol.hu/belfold/gyurcsanyek_alantas_eszkozokre_bukkantak_a_tudomanyos_kontos_mogott

Előzmény: Purple (35) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 26. 14:16 | #36
Újra elolvasva a kommented, felmerült bennem, hogy ugye nem vetted azt komolyan, amit az "oké.." után írtam az előző kommentben?? :D Irónia volt
Előzmény: Purple (35) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 26. 14:13 | #35
A környezetemben pl ilyen problémák nincsenek. Meg ha nem kötik le magukat egy kapcsolatban, azt is tudják ésszel csinálni. Nem egy akkora vaszisztdasz odafigyelni az ilyen órákon, meg tudatosítani a dolgokat. Aki meg ostoba, annak ez a kezdeményezés sem fog az égvilágon semmit segíteni. Ostoba marad ugyanúgy, házassági szerződéssel a kezében.

Én meg nem tisztelem mások hitét, mert miért kéne? Ők sem tisztelik az én nemhitemet. A tiszteletet ki kell érdemelni, tudod... Ilyen légből kapott tündérmesékben való hit az nem tiszteletreméltó dolog. Az csak úgy van, és vagy van róla véleménye az embernek vagy nincs. Nekem van és elmondom. Még ha olyan is, mint a segglyuk...
Előzmény: hawkeye (34) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 26. 13:50 | #34

"Felvilágosítás meg ésszel élés lenne a megoldás..."

Te látsz mostanában egyetlen erre mutató jelet, amit esetleg tendenciaként foghatnánk fel?
Merthogy az ellenkezőjére számtalan példa akad.

Jómagam tisztelem mindenkinek a hitét, vallását, ...stb., egészen addig, amíg azt nem akarja rám erőltetni.

Mert akkor kénytelen vagyok elmondani neki, hogy mit tartok az IQ szintjéről.

Ebben az esetben sztem a házasság alatti "kicsapongás" nagyságrendekkel nagyobb számú, így a potenciális veszély is nagyobb.

Másik: ha két "szűz" házasodik meg, akkor nyilván későn derül ki, mennyire összeillők, pl. az ágyban. Mert ha ott nincs harmónia, akkor annak a kapcsolatnak annyi....

Ezt a kezdeményezést én egy szintre tenném a "kendermagos" idiótákkal....
Előzmény: Purple (33) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 26. 08:16 | #33
Felvilágosítás meg ésszel élés lenne a megoldás, nem a mások életébe belepofázás, akik rohadtul nem érintettek. Terjed a HPV? Oké, akadályozzuk meg a házasság előtti szexet, hogy utána terjedjen.. Seems legit..
Előzmény: hawkeye (31) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 26. 08:14 | #32
Ja, MatyiZeg, ha olvasod, vagy valaki más jogász, és tudtok segíteni:

Ha megkereszteltek arról ugye bent van valami papír. Ebből a nyilvántartásból töröltetni hogy lehet? Mi van, ha megtagadják? Mert ugye ott az adatkezelési törvény, ami kimondja, hogy csak kötelező adatokról rendelkezhetnek hozzájárulás nélkül, ez viszont nem az. Viszont kimondja a törvény, hogy az egyház szmsz-ébe nem ugathat bele senki. Meg ha személyes adatkezeléshez hozzájárul valaki, utólag nem lehet visszavonni, de egy keresztelési nyilvántartáshoz félévesen nem sokan járultak hozzá gondolom. :D Meg még egy csomó egymásnak ellentmondó jogszabály van ezekről.. :S
Előzmény: Purple (30) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 26. 08:12 | #31

Újabb fanatikus társaság, saját termésű világmegváltó ötlettel.

Sajnos elég sok van belőlük manapság, de ez legalább ártalmatlan.

Egy adat azért figyelemreméltó: a HPV fertőzés tényleg robbanásszerűen terjed (nem csak a nőknél!!!) , s az orvostudomány jelenlegi állása szerint igen sok köze van néhány daganatos betegség (pl. a méhnyakrák) kialakulásához.

Persze ez még nem indok arra, hogy kötelezővé tegyük a XVIII. század erkölcseit.

Hogy mi lenne a megoldás, én nem tudom...
Purple
Purple 2012. 02. 26. 08:05 | #30
Jaj, dehogynem... Mert kik hagyják, hogy hatalmon legyen ez az ócska banda a mai napig? Egy országot a vezetése és a polgárai jellemeznek, és ha még mindig itt tartunk, akkor "bizonyított"... Pont leszarom jelen esetben, hogy szépek a városaink, meg mi találtuk fel a rubik kockát, valahogy nem a múltban akarok párás tekintettel lebegni. Én a jelenben meg a jövőben akarok élni, és nem ilyen középkori térdig érő szarban, ahol kötelező hittan van a kölköknek, meg abortusztörvény, meg megvetnek amiatt, mert házasság előtt szexelünk és még sorolhatnám az ilyen vallási meg közéleti szarságokat, amit az elmúlt pár hónapban találtak ki...

Ha már az alaptörvényben le mernek ilyeneket írni, hogy isten, hit, vallás, sőt nemzeti HITVALLÁS, akkor miről beszélünk? :D Egy alaptörvényben, egy alkotmányban, ami az állam legfőbb szabályrendszere mit keresnek meselények, meg romantika?? Meg kinyilvánítja, hogy ezt kötelező így gondolni. :D

és még valami:
"Az egyház hitelvei, belső törvénye, szervezeti és működési szabályzata vagy azoknak megfelelő más szabályzata (a továbbiakban együtt: belső egyházi szabály) alapján hozott határozat érvényre juttatására állami kényszer nem alkalmazható, azt az állami hatóságok nem vizsgálhatják. Az egyház belső egyházi szabályon alapuló döntését állami szerv nem módosíthatja vagy bírálhatja felül, a jogszabályban nem szabályozott belső jogviszonyokból eredő jogviták elbírálására állami szervnek nincs hatásköre."

Szóval ha mindezt, és még sok mást megtehetnek, akkor igenis köszönjük, "bizonyított"...

Nem neked szól a kiakadás, csak úgy általában. Amúgy egyetértek teljes mértékben a kommenteddel.
Előzmény: Revanor (29) 0 VÁLASZ
Revanor 2012. 02. 26. 04:17 | #29
Az egész ismét csak a pénzről és a befolyásról szól, mint mindig is. Mindenki tudja, hogy a házasság előtti szexnek semmi köze a nemi betegségekhez vagy az erkölcsi romláshoz. Sőt, az elnyomott szexualitás csak mentális gondokat okoz. Álszent egy banda. Mi az, hogy Magyar Családtudományi Társaság? Mi az, hogy Családtudomány???? Ha már családtudomány akkor azt kéne vizsgálniuk, hogyan és miért alakultak ki a családok, a különféle állatfajoknál milyen szerkezetek vannak.
Ez inkább Magyar CsaládÁLTUDOMÁNYI Társaság, mert a hit mögé bújtatott hatalom és pénzéhség nem tudomány.
Ezek arról prédikálnak, hogy a melegek házassága meg a házasság előtti közösülés milyen bűnös és megszentségteleníti a házasságot... és a megcsalás meg a válás nem szentségteleníti meg a házasságot?
A vallás meg a tudomány legalább olyan távol áll egymástól, mint a vallás meg az erkölcs. Nem Magyarország bizonyított Purple, hanem a vallás, az egyház, a hataloméhes jobboldali "konzervatív keresztény körök".
A vallás (meg kisfia, a politika) végre abbahagyhatná azt a káros szokását, hogy beleszólogat az emberek mindennapi életébe.
Nas
Nas 2012. 02. 25. 21:58 | #28
CsaládTUDOMÁNYI Társaság? O.o Ennek semmi köze a tudományhoz, ideológiai baromság az egész. -,-
Nincs veszélyesebb embertípus a "küldetéstudattal" rendelkező vallási fanatikusoknál. Hány ember életét tették, teszik, meg fogják is még tönkretenni a történelem során...?! :S
fatproduction 2012. 02. 25. 19:55 | #27
Már ezt is sajnálják tőlünk, menjenek a francba! Az én szexemért ne küzdjenek, semmi közük hozzá! Menjen mindenki dolgozni, és úgy segítsen magának és a világnak. Ezek unatkoznak, és azért jutnak az eszükbe ilyen baromságok.
thisisreal 2012. 02. 25. 17:20 | #26
Facebook komment: "Még egy nagy baromság,most mindenkinek bele néznek a bugyijába?!Ez abszurd!"
http://noob.hu/2012/02/25/omg.jpg ;)
Lifeman 2012. 02. 25. 16:18 | #25
A házasságon kívűli, előtti szexet meg megadóztatják...
7sleeper 2012. 02. 25. 14:02 | #23
nocsak. akkor a házasság közbeni szexmentességet már megoldották? ..
+1 VÁLASZ
Chaby Checker 2012. 02. 25. 14:01 | #22
Ja és ezeket is olyanok találják ki , akik szintén abban a gusztustalan szexben fogantak......... fújjjjj !!!!
Nope 2012. 02. 25. 13:51 | #21
tl;dr

Itt mindenkinek egyöntetű a véleménye ... elmebeteg aki ilyen "célért küzd".
Előzmény: Olsen (16) 0 VÁLASZ
DemJan 2012. 02. 25. 13:49 | #20
Kétlem, hogy 30 éven fölül házasodnának az emberek, ha ez be lenne vezetve..

Én nem olvasom el a cikkeket, mert nem érdekel. De ha "családtudományi társaság", akkor biztos értenek ahhoz, amiről szó van, bármit is mondjon itt a sok elvetemült, liberális laikus.

:p
Nope 2012. 02. 25. 13:47 | #19
Egyáltalán nem változna semennyit sem a válási arány ennek a hatására, ha következőnek meg büntetnék a nem misszionárius pózban, nem gyermeknemzési célból folytatott szexuális aktust. Akkor aztán rohadt mindegy mennyire jó a partner! :D
Előzmény: komcsi (9) 0 VÁLASZ
Turmix 2012. 02. 25. 13:44 | #18
Olyan izék vagytok!

Milyen jól fog kinézni: az újság egyik oldalán arról írnak, hogy hogy kell "szakszerűen kivitelezni" az anális szexet, a másik oldalon, hogy általános iskolások szexvideót forgattak a WC-ben, vele szemben meg ott lesz a nyilatkozat, hogy szexelni csak az esküvő után egészséges.

Kiindulva abból, hogy a többség 30 éves kor fölött házasodik, tele lenne az ország feszült, idegbeteg, kangörcsös emberrel, mert ez aaaannyira egészséges!

Ezen a blablán, hogy "házasságon kívül született gyerekek" meg egészségtelen az élettársi kapcsolat, teljesen behaltam.

Eljutunk még innen az abortusztilalomig is! (A magzati élet a fogantatástól kezdődik.) Jön megint az erkölcs nevében a horgolótű a koszos konyhaasztalon.
Chaby Checker 2012. 02. 25. 13:20 | #17
Ha cipőt veszek előtte felpróbálom, mert lehet hogy szorít vagy töri a lábam ;-)
Olsen 2012. 02. 25. 13:14 | #16
Az ehhez hasonló "hírek" csupán arra jók, hogy egymásnak ugrasszák az embereket. Hogy miért? Mert mindenkinek van saját véleménye ami nem feltétlen egyezik másokéval. A postokat olvasva is látszik, hogy van aki viccesen kezeli és igazából fel sem fogja (vagy nem akarja) hogy miről van szó, mások meg lebunkózzák a más véleményen lévőket. Az hogy a cikkben lévő társaság ilyen módon próbálja felhívni a figyelmet erre a problémára... hát így sikerült nekik. De legalább vették a "bátorságot". Nézzen mindenki magába, s szerintem nagyon is látjuk a problémát. Hogy valamit jó lenne tenni, csak ugye mindig a másikban látjuk a hibát... Nem akarok én sem világot megváltani, csak annyit, hogy nem kellene így szemlélni a dolgokat ahogy sokan teszik ezt a társadalomban. Teljesen mindegy hogy Magyarországról van e szó vagy sem. Ha valakinek nem teljesen világos mit is akartam mondani, akkor írok egy példát: Én azért tüntetnék mert a kék színű "akármicsoda" a jó! Biztos lesz rögtön egy ellentüntető aki meg azt mondja, hogy Lóf..t mert a zöld! Mindkét oldal tud érveket és ellenérveket felhozni, de igaza melyiknek lenne valaha is?
-2 VÁLASZ
csaty 2012. 02. 25. 12:31 | #15
Azt vágom ,hogy a bibliából idéztek , és csak az executed részre gondoltam ,hogy az túl radikális lenne és nem talál a cikkhez.
Előzmény: bungle (8) 0 VÁLASZ
Rejtő 2012. 02. 25. 12:07 | #14
Amíg nincs mise, nem dugtok ti se!
matyi91 2012. 02. 25. 11:54 | #13
bocs félreértettem vmit :D
matyi91 2012. 02. 25. 11:52 | #12
Na most az angol fordítás miért is lenne pontosabb ?
lokko 2012. 02. 25. 11:43 | #11
az adott rész a bibliában pontosabban:

22:20 But if this thing be true, and the tokens of virginity be not found for the damsel:
22:21 Then they shall bring out the damsel to the door of her father's house, and the men of her city shall stone her with stones that she die: because she hath wrought folly in Israel, to play the whore in her father's house: so shalt thou put evil away from among you.

kőkemény világ ...
marti19 2012. 02. 25. 11:40 | #10
Ime az egyik bizonyíték arra, hogy vannak emberek akik visszafelé fejlődnek agyilagXD
Idióták!
komcsi 2012. 02. 25. 11:35 | #9
Barmok.
42 százalékos a válási arány. Ha mindenki megházasodna, aki jelenleg élettársi viszonyban él, ráadásul mindenki csak az esküvő után tudná meg, milyen a partner az ágyban, ez a 42 százalék kb. 98 lenne.
bungle
bungle 2012. 02. 25. 11:12 | #8
Az egy bibliai idézet... van köze a témához, ha jobban belegondolsz.
Előzmény: csaty (3) 0 VÁLASZ
thisisreal 2012. 02. 25. 11:10 | #7
Házasság után akkor ugye már lehet mindenkivel? ;)
csaty 2012. 02. 25. 11:09 | #6
A pénteken megalakult Magyar Családtudományi Társaság alapítótagjai : Widescreen , Piros Pirula Project .......
A fiatal lányok hetven százaléka HPV-fertőzött , a másik 30 még nem végezte el a tesztet.....
Röhej az egész.Egyes embereknek nincs ötletük hogyan kel dolgozni és élni.....Ezek így próbálnak pénzhez jutni és túlélni.
Előzmény: Fever (4) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 25. 11:07 | #5
Nyomorékok...

Mert ugye olyat még nem hallottunk, hogy házasságban történne olyan, hogy megcsalás, tisztességtelenség, erőszak, más semmibe vevése, sorolhatnám reggelig..
Újabb hivatalos ok arra, hogy ezek az álszemérmes bunkók ál-egzisztenciákat vívhassanak ki maguknak.. "nézzétek papírom van a házasságról, tehát ez maga után vonja, hogy mekkora egy erkölcsös díszpolgár lettem".
Aztán 10 gyereke van az asszony tudta nélkül, akivel annyi a kapcsolata, hogy egy házban élnek, de nem is tudnak semmit a másikról.

Aki meg 5-10-20 éve él párkapcsolatban tisztességesen, és szexelnek is (atya úr isten, leírni is alig mertem, olyan erkölcstelen), és esetleg gyereke is van akit tisztességben nevelnek, az meg egy büdös kurva, mert "EGÉSZSÉGTELEN" kapcsolatban él...

Köszönjük magyarország, megint bizonyítottál!
+5 VÁLASZ
Fever 2012. 02. 25. 11:04 | #4
"a pénteken megalakult Magyar Családtudományi Társaság" ahhaha

"a fiatal lányok hetven százaléka HPV-fertőzött," mi az hogy, A fiatal lányok??? kikazok?:)

mondjuk a médiai változtatásokkal egyetértek, de azzal sem kell átesni a ló tuloldalara sztem...
hihetetlen..
csaty 2012. 02. 25. 11:02 | #3
Fiatal csajok tömeges kivégzése várható hamarosan .(ez jön be a posztképröl ,bár a posztkép és a cikk nem igazán harmonizál).

Szancso 2012. 02. 25. 11:00 | #2
Házasság után már nem olyan....;)
grmindenyssa 2012. 02. 25. 10:55 | #1
Vissza a középkorba.
+1 VÁLASZ