Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Purple
Purple 2012. 03. 17. 11:50 | #87
Ez akkora jó diplomatikus lealázás, mint a ház. :D Na erre reagáljon valaki a készítők, vagy a videót pártolók közül, kíváncsi lennék mit makognának erre össze. :DD
Előzmény: bungle (86) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 03. 17. 11:05 | #86
Lazarusz küldte:
URL: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_gxFUuicj8Y#!
Szöveg: A "rasszizmus szívás" propaganda filmeinek elemzése. :)
+1 VÁLASZ
winben 2012. 02. 26. 00:39 | #85
Most nézem - még ellentmondások is vannak a videóban!

A villamosmegállóban c. videóban azt mondja a pali, hogy "..egy rasszista magához szorítja a táskáját, mintha ezzel védené magát pedig épp ellenkezőleg - én sokkal többet tanultam és dolgozom mint ők nekik semmi nem elég? Provokál. Provokál, hogy kapjam ki a kezéből a csicsás táskáját és rúgjam el a fenébe..."

Akkor ezt most elemezzük csak ki:
"...egy rasszista magához szorítja a táskáját, mintha ezzel védené magát..." - vagy inkább azért szorítja magához, mert nem akarja, hogy elcsórják a táskáját?
"...én sokkal többet tanultam és dolgozom mint ők..." - tanultál meg dolgozol??? WTF??? Akkor miért van ellenőr, haló??
"...nekik semmi nem elég?..." - kinek nem elég semmi sem?
"...Provokál. Provokál, hogy kapjam ki a kezéből a csicsás táskáját és rúgjam el a fenébe..." - provokál...ó, de biztos provokál...

Ezt sztem a mostani helyzetekben pont mi mondhatnánk el, nem ők...
xanax 2012. 02. 25. 18:08 | #84
Jelöljétek a videókat a youtubon kifogásolhatónak (kis zászlócska), azon belül gyűlölet keltőnek, és azon belül pedig nemzeti hovatartozást sértőnek!!!!
Turmix 2012. 02. 25. 14:03 | #83
Ezek a videók bennem a kreativitást mozgatták meg.
Remek előzményeket, meg második, harmadik részeket lehetne hozzá készíteni.

Mondjuk az albérletesről: A főszereplő bejelenti a lakásba három kiskorú gyerekét, és elfelejti fizetni pár hónap múlva a rezsit és az albérletet. A kék szemfestéket bőséggel adagoló hölgy lesírja az összes sminkjét, mert nem lehet őket kitenni. A rendőr széttárja a kezét, és közli, hogy ha meg akar tőle szabadulni, akkor fizesse be egy másik palimadárhoz albérletbe őket. Az utolsó snitt, ahogy elkeseredetten számolgatja a több száz ezres rezsitartozást, és alkudozik a szolgáltatóval, hogy kapcsolják vissza a villanyt.
Vagyis: nem döntheted el te, mint a lakás jogos tulajdonosa, hogy kinek adod ki.


A bárban: húúú, hát itt meglódul az elme!
Előzmény: aztán ugyan honnan van az úriembernek zsír karórája, öltönye, és szuper autója? Na honnan? Gondolom értelmiségi roma szülők egyetlen gyereke, és örökölte. Vagy összespórolta a jegyellenőri fizetéséből. ;)
Második, harmadik részre, de egész krimisorozatra is lehetőséget nyújt.

Az ellenőr: ki van rúgva. Pont. Egyetlen szabályzat sem engedi meg, hogy így viselkedjen az utasokkal. Nyugodtan utána lehet nézni.

A fodrász: nemes egyszerűséggel most vesztette el az utolsó kuncsaftját. Eddig miből élt? Mert egy vendégből biztos nem.

Tanulság persze van: romával ne létesíts semmilyen kapcsolatot, mert a végén te húzod a rövidebbet: feljelent, megbosszul, megbüntet, hisz több joga van, mint neked.

Egyébként érdekes kérdéseket vet fel már az eredeti, amcsi verzió is. A félelem egyenlő a rasszizmussal?
A videókban ugyanis fő vonal a félelem. Amint látják, kiről van szó, már csukják az ajtót, húzódnak félre, menekülnek, távolodnak. Ez nem rasszizmus.... ez rettegés.

Másrészt: a romák szemében minden magyar nő ku.rva?! Mindet annak ábrázolják.
Hát kösz szépen.
Na EZ a rasszizmus. Egyetlen tulajdonság alapján megítélni másokat. CSAK azért beállítani rossznak, házasságtörőnek, primitív bunkónak, mert fehér.


+1 VÁLASZ
635-g 2012. 02. 25. 12:05 | #82
neharagudjon mar meg a vilag...de az en velemenyem az, hogy a legnagyobb rasszistak magak a romak, a magyarok fele!
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 25. 09:13 | #81

Az ORFK is rasszista, és cigánygyűlölő, hiszen honlapján túlnyomórészt ilyenek olvashatók:

http://www.police.hu/friss/BRF_20120224sm2.html

A tekintete sztem teljes mértékben kifejezi eltérő kultúrájuk lényegét.
gumikigyo 2012. 02. 24. 20:56 | #80
Barátom tudsz olvasni? A kutya nem írt neked,szabad nap volt a diliházba vagy csak pusztán skizofrén vagy.
Előzmény: H.David (43) 0 VÁLASZ
Lemon 2012. 02. 24. 20:03 | #79
Hozzá van szokva a magyar ember hogy szarral próbálják etetni, de ez mindenen túltesz, engem egyenesen felháborítottak ezek a videók. A készítőket szivesen elhoznám ide Szabolcsba hogy megismerjék az igazi hazai romákat. Reggelig tudnám mesélni hogy hányszor kötöttek belém utcán, vagy buszon, buszmegállóban cigányok, és sajnos nagyon sok ismerősömmel történtek durva dolgok. Inkább erről kellene filmet forgatni. Egyébként meg nem csak a cigánnyal szemben vannak előítéletei az embernek. Volt rá példa, hogy egy magyar csöves majdnem nekem támadt egy szál cigi miatt, ami nem is volt nálam, de szerinte csak nem akartam adni. Kell hogy legyen mindenkiben előítélet, mert sajnos veszélyes a világ és a saját érdekünk, hogy ne bízzunk meg rögtön minden jöttmentben, főleg cigányban nem. Tettek érte, hogy utáljuk őket, és nehogy már még mi legyünk a megértőek, mikor még a parkettát is kilopják a bérelt lakásból, meg kilopják a fát az erdőből, lopják a dohányt a boltból, és még hosszan sorolhatnám. Egy alkalommal a saját fülemmel hallottam ahogy átkozta a magyarokat egy 100kilós cigány banya, hogy "csak" 100ezer forint segélyt kapott, mert a magyar ember nem dolgozik eleget. Vagy a cigány kölykök a kiosztott adomány ételt karácsony előtt szétdobálták az úton. Mondván hogy "csak" szar almát, meg joghurtot kaptak. Most akkor aki éhezik, meg mélyszegénységben él eldobja az ételt magától? Cigányéknál még rendes padló sincsen, csak a puszta föld a szobába, de a júpíszí, meg a internet az nagyon kell. A legnagyobb baj viszont az, hogy mi magyarok nem igazán védjük meg egymást. Barátom mesélte, hogy hazafelé tartott a buszon, és egy magyar srácot körbevett pár cigány lány-fiú vegyesen, és ütlegelték, meg rángatták. És a legrosszabb, hogy senki nem segített neki, a buszsofőrben volt annyi emberség, hogy lezavarta őket a buszról. Ha a retkes cigány fenyegetőzhet a tezsvírekkel, akkor mi is. Mert a magyar is van annyira tökös, hogy beveri a boxos fejüket, ha éppen kirabolnak egy öreget, vagy egy lányt molesztálnak a buszmegállóban, vagy vernek egy fiút a buszon. Mert lehet hogy nem ismered, de neked is jól esne, hogy egy ilyen helyzetben melléd állna valaki. Száz szónak is egy a vége...ahogy Fininho mondta előttem...a halott cigány a jó cigány.
+2 VÁLASZ
MakkMarci 2012. 02. 24. 19:36 | #78
Ki csinál ilyen okádék filmeket? Remélem nem az adómból támogatják ezt a szart, mert ez már túlmegy minden határon!
MakkMarci 2012. 02. 24. 19:28 | #77
+1
Előzmény: zoli12 (76) 0 VÁLASZ
zoli12 2012. 02. 24. 19:03 | #76
Szerintem sokkal inkább nekünk kéne csinálni ilyen videókat, hogy miért nem bírjuk őket.
- Köpködnek és szemetelnek az utcán
- Káromkodnak, lopnak csalnak hazudnak
- Nem dolgoznak csak a segélyt várják
- Ha többen vannak akkor szívesen kötnek bele másokba
- Szeretnek rettegésben tartani másokat
- Nagyon szaporák
Bár a mi videónkat nem adnák le sehol.
+1 VÁLASZ
a10625026 2012. 02. 24. 16:19 | #75
Engem eddig csak ciganyok probaltak kirabolni, igy en maximum csak utoiteletes lehetek, de eloiteletes nem.
Beetom 2012. 02. 24. 15:51 | #74
De már milyen béna. lassú kabukiszínház jellegú, amatör filmek ezek.

+1 VÁLASZ
Bandy86 2012. 02. 24. 14:37 | #73
Ez tegnap még nem volt ott a videók alatt: "A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál." Vajon melyik oldal véleménye lehetett túlsúlyban...?
drgore 2012. 02. 24. 14:19 | #72
Lerágott csont már ez az egész ügy. Előítélettel élni a cigányokkal szemben, vagy egyenesen utálni őket nem rasszizmus. Szerencsére ez már kezd egyre elfogadottabb lenni, és külföldön is ki lehet mondani hogy igenis VAN cigány bűnözés. Ahhoz hogy ezek az előítéletek megváltozzanak első sorban a romáknak kell tenniük lépéseket, csak ők nem fognak mert nekik ez a helyzet nagyon is megfelelő. Viszont már nem sokáig takarózhatnak a rasszizmussal. Hamarosan komoly változások lesznek.
+1 VÁLASZ
sztatty 2012. 02. 24. 13:27 | #71
A videóknak semmi értelme, mert csak gyűlöletet szítanak anélkül, hogy az okokat boncolva az okozatra adnának megoldást.

A videók végén nemzeti jelképünk meggyalázása és rasszista színben való feltüntetése, rajta keresztül pedig a teljes magyarság megbélyegzése pedig bűncselekmény!

Szép kis öngól ilyen provokációval előállni, mert csak a jobbik táborát igazolják és erősítik ezekkel. Ha a jobbik ezért pert indít, hát én támogatom őket teljes mellszélességgel innentől kezdve.
+1 VÁLASZ
Tádi 2012. 02. 24. 13:25 | #70
Végig néztem az összes videót. Szívesen megismerném a mind a három emberkét, és megkérném őket arra, hogy jöjjenek el és tanítsák meg szegény áldozatul esett társaikat a viselkedésre.

Valamelyik késő DÉLUTÁN kerékpároztam haza egy igen nehéz nap után a munkahelyemről és gondoltam nem a megszokott útvonalamon megyek, hanem egy másik úton. Élveztem a jobb időt, így nem is igyekeztem annyira. Igaz nem villamos megállóban, hanem buszmegállóban álltak a rasszizmus áldozatai, amikor jött a kérdés ordítás formájába, hogy van-e cigim, mondom, hogy nem dohányzom, sajnos nem tudok adni. Erre jött a válasz: nem túlzom el a dolgot rohadt magyar és már röpültek is a béke és megértés kövei. Mivel vagyok olyan rohadék, hogy nem dohányzom és nem állok meg az ilyeneknek, ezért kővel elkezdtek dobálni. Azt nem tudom, hány autót találhattak el a megértés és elfogadás és az anti-rasszizmus keretein belül. Egynek örülök, hogy engem nem találtak el. Sajnos annyira életszaga volt a dolognak, hogy nem tudtam felvenni semmivel és megosztani válaszként ezekre a remekbe szabott rasszista ellenes videókra, mert szerintem igen csak otthagytam volna a biciklim a telefonom és egyéb számomra szükségtelen dolgokat... Sajnos még az elképzelt bosszúra sem volt időm, ha megakartam úszni a kövezést... Igen sok városban éltem már és mindegyikkel kapcsolatban tudnék ilyen történetet írni, nem keveset. Sajnos ilyen dolog még nem történt velem, hogy egy tiszta, jó modorú és öltözékű, mondjuk azt egy szabványos európai megjelenésű egyén (nem merem már sem a romát sem a cigányt leírni, mert nem tudom melyiket szabad, ez a zárójeles rész ez láthatatlan) leszólítson és normálisan beszéljen velem.

Különösen a rohadt magyar kifejezés fogta meg a fantáziám. Akkor most ki is a rasszista?!

A másik, ami viszont felháborít, hogy valami tollas csirke a kezében egy karddal, a fején valami korona szerű sapkával piros fehér horgász mellényben neki repül a falnak. Milyen jogon merik sértegetni egy nemzet jelképeit?! Én sem csinálok más nemzet jelképéből viccet.

Ja mellesleg a videó készítőjének egy üzenet a sólyom nem károg, az a varjú.

Varjú nem egyenlő sólyom.

A ragokat lehagytam, csak hogy könnyebben meg lehessen érteni.

Annyit még, hogy szánalmas a videó, nem tudom miért kell ilyenekre pazarolni a pénzt. Mindenki a saját sorsának a kovácsa, aki nem akar kiemelkedni onnan, ahonnan jött, annak akármennyi segítséget adsz, csak folytatja azt az életmódot, ami neki a legkényelmesebb. Mellesleg miért Magyarország bánik rosszul velük. Nézzétek meg Romániát vagy Szlovákiát.

Lehetne még ragozni, de minek. Vicc a négy videó.

blackmumus 2012. 02. 24. 12:27 | #69
Én egyszer hallottam egy olyat, hogy a cigányoknál a lopás a kultúrájuk része, ezt pedig a vándorcigány életmódhoz lehet visszavezetni, amikor is mindent megosztottak egymással, ezért természetesnek veszik, hogy mások tulajdonát büntetlenül használhatják, nekünk pedig ezt tiszteletben kell tartani. Na igen ám de mióta ők ideköltöztek 500-700 éve igazán megtanulhatták volna, hogy a mi kultúránkban ez nem szokás és bűncselekményként értelmezik. A mi kultúránkban létezik a tisztelet fogalma és egymástól kölcsön kérni szoktunk, nemleges válasz esetén pedig beletörődünk és tiszteletben tartjuk a másik döntését. Lehet, hogy a kultúrájuk része, de ha 1 nép befogad maga közé akkor el kell ismerni a kultúrájukat és eltérések esetén a vendéglátó nép törvényeit kell figyelembe venni. Ha te nap mint nap a szoba közepére hugyozol, mert így tanították, de ha elmész egy vendégségbe akik wc-be intézik ezen ügyeiket, akkor nem fogsz a szoba közepére hugyozni mert kibasznak a házból.
+1 VÁLASZ
zed911 2012. 02. 24. 11:00 | #68
Nyilván, csak onnan nincs mit. Egyébként nálunk összetartóbbak és ezt az egyet becsülöm bennük.

Igazából az egészet maguknak köszönhetik és nem ilyen videókkal kellene az imázsukon javítani hanem tettekkel.
Sajnos annyira kevés a kivétel, hogy már lehet általánosítani az ő esetükben. És itt alapvető kultúrális hibák vannak ami se videó se oktatás se semmi nem fog segíteni.

El kell venni az összes gyereket és más módon felnevelni őket, hogy ne azt lássák amit a szüleik csinálnak, mert így csak azt fogják továbbvinni. De nyilván ez kivitelezhetetlen. Érdekes módon egy örökbeadott cigány gyerek amit normális család nevel fel az normális is lesz.
Előzmény: marti19 (67) 0 VÁLASZ
marti19 2012. 02. 24. 10:52 | #67
Megsúgom neked, egymást is meglopják, mindig jókat nevetek amikor azzal jönnek, hogy ők mennyire összetartó egy nép:XD
Előzmény: zed911 (66) 0 VÁLASZ
zed911 2012. 02. 24. 10:46 | #66
Cigány miért nem lop cigánytól csak Magyartól? Mert Rasszista!!!
Élien 2012. 02. 24. 10:25 | #65
Életszerű! :)

+1 VÁLASZ
Árnyangyal 2012. 02. 24. 10:14 | #64
Megvan a cigányok közt is a rasszista megfelelője, úgy nevezik RAJ, és ők büszkék rá, hogy rajok. Akkor én miért nem lehetek rasszista. Tudjátok mit: rasszista vagyok, de ez nekem nem fáj.
zed911 2012. 02. 24. 08:53 | #63
"Egyedüli gyermeke vagyok ÉRTELMISÉGI szüleimnak"
"a nagybágyjám az adóhivatalnál DOLGOZIK VEZETŐ beosztásban"

Mi ez modern esti mesék? Látott már valaki Cigányt vezető beosztásban? (Nem vajdára gondolok)

Cigány fenyeget Magyart adóhivatallal? Beszarááássss....

Ha Dopemant vizsgálták a himnusz miatt ezeket simán leültetném nemzeti jelképek gyalázásáért!
+1 VÁLASZ
Caselli 2012. 02. 24. 08:34 | #62
Először is, az előítélet az nem egy rossz dolog. Az arra való, hogy ne kelljen mindent nulláról megvizsgálni, hanem felkészülünk arra ami nagy valószínűséggel várható. Ez ösztönös dolog, a túléléshez kell. Pl. ha elmész egy darázsfészek mellett és megkergettek a darazsak, akkor legközelebb nem arra fogsz menni. Persze az is lehet, hogy akkor már nincs ott, de azért jobb az óvatosság.
Ha pl. este szembe jön egy hangoskodó/ordibáló társaság veled az utcán és egyedül vagy, át fogsz menni az út túloldalára, biztos ami biztos. Nem fogod azt vizsgálgatni, hogy milyen a bőrszínük. Az számít, hogy kulturáltan viselkednek-e, vagy nem. Ez előítélet, de nem rasszizmus.
A rasszizmus az, ha kijelentem, hogy minden cigány ilyen, és dögöljenek meg.

Amúgy meg, pl. az a tapasztalat, hogy buszmegállóban gyakoriak a táska és pénzárca lopások. Ha valaki (bárki) melléd ül, automatikusan ellenőrzöd az értékeidet. Az szintén természetes, hogy ha fiatal lányok mellé odaül egy nagydarab ember, akkor elhúzódnak tőle. És pont ez a baj, hogy a cigányok magukra veszik, hogy "azért mert cigány vagyok". Pedig legtöbb esetben nem is erről van szó. Ez a cigányok részéről előítélet.

El kéne felejteni ezt a baromságot. Az, hogy az emberek óvatosak, bizalmatlanok idegenekkel szemben, az nem rasszizmus. Ahogy az sem, ha felelősségre vonunk valakit, azért AMIT CSINÁLT, nem pedig azért aki.

Erről egy kedves ismerősöm története jut eszembe, aki leszállított a buszról egy srácot, aki kötözködött az utasokkal, kiabált velük, stb.
Aki úgy reagált, hogy na miért, azért mert cigány vagyok?
- "Nem bazmeg! Azért mert egy szemét szar alak vagy, azért!"

+3 VÁLASZ
zoli12 2012. 02. 24. 08:33 | #61
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: xenomorf (52) -5 VÁLASZ
Derill 2012. 02. 24. 08:21 | #60
Ilyen szar videókkal siratják fel a csecsemőket a szülőszobán...
Purple
Purple 2012. 02. 24. 08:03 | #59
indexes cikkben: "A filmek által bemutatott sérelmekhez hasonlót valószínűleg minden magyarországi roma legalább egyszer, de inkább többször átél az élete során."

Akkor én erre meg azt mondom, hogy a magyarországi magyarok közül meg nem létezik olyan, akit élete során minimum egyszer de inkább sokszor ért sérelem cigány elkövetők miatt... És ilyen videókat inkább nekünk lenne okunk forgatni. És ez még mindig Magyarország, és ha valaki ennyire tudatosan nem akar asszimilálódni, akkor ne lepődjön meg rajta, ha kirekesztőek vagyunk velük... Mármint a polgárok, mert az állam orrbaszájba pénzeli meg pozitívdiszkriminálja őket. (ha pozitívan lehet, akkor negatívan miért nem? ha nincs cigánybűnözés, meg cigány élősködés, akkor cigánytámogatás külön miért van???)
+3 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 24. 07:34 | #58
Hát ez mekkora komment :D totálisan igaz! Csapos példád is kurvajó :D

Kíváncsi voltam mikor veszi valaki észre a jelkép gyalázást :D Kíváncsi lennék, ha mondjuk valami tradicionális cigányfigurán menne át mondjuk egy busz csak úgy fricskából, abból mekkora országos hiszti lenne... :)
Előzmény: vecso (55) 0 VÁLASZ
Samu. 2012. 02. 24. 03:21 | #57
szerintem örülni kell ezeknek a videóknak! a liberálisok így próbálják egy közös nevezőre hozni az országot! :D
blackmumus 2012. 02. 24. 02:51 | #56
Engem csak az érdekelne, hogy az árpádsávos zászló, a turulmadár, a Szent korona, Attila pallosának meggyalázása nem rasszizmus? És mindezt pontosan 3 másodperc alatt..
+1 VÁLASZ
vecso 2012. 02. 24. 02:42 | #55
Azt mondja hogy a rasszizmus szívás. Én nem vagyok rasszista mégis szívok. A sok segílyes genyó miatt akit az én adóforintjaimból tartanak el, a sok börtöntöltelék miatt akikre többet költ az álam egy nap mint rám ha eltörik a lábam és bekerülök a kórházba 2 napra (ezeknek a 80%-a hát hogy is mondjam találgasunk) .

És elegem van abból is hogy saját hazámban már akkor is rasszista vagyok ha a piros csaphoz nyúlok ha meleg vizet akarok.
(És a nemzeti jelképeinket miért lehet csak úgy gyalázni ???)
+5 VÁLASZ
winben 2012. 02. 24. 00:41 | #54
Gondoljatok csak bele... Ózd melletti kis falucskában lakom, Ózdon keresztül járok Miskolcra, az egyetemre és az Avason (3-as ütem) vagyok albérletben...

Hallom sírnak a Miskolciak is, hogy mert milyen balhés az Avas...sajnos azt kell mondanom, hogy ők még nemnagyon voltak Ózdon...hogy amikor bizonyos városrészekbe bemenni nem lehet, mert az idegen autókat (a nap bármely szakában) azonnal meglincselik...

Ja és annál durvább se nagyon van, amikor felszállok Ózdon a buszra és lenn a város elején felszáll egy halom hiperpigmentált (a busz megtelik) és olyan zaj, ricsaj, ordibálás...ÜVÖLTÖZÉS, káromkodás, verekedés van, hogy azt az ember addig elképzelni sem merte/tudta. Ugyanannyi őserdőből frissen importált majom is kulturáltabban viselkedne...

Én nem vagyok rasszista. Mindenkit megillet a jóhiszeműség elve (vagy hogyismondják), én ezt tartom szem előtt. A cigány ember is ember, nem állat. Igaz, vannak, akik gyakorlatilag már úgy viselkednek, mint valami fábaszorult féreg vagy Tarzan egy rosszabbik énje (nem túlzok), de mégsem szabad szerintem pl a halálukat kívánni. Ennyi erővel a magyarok halálát is kívánhatnám, mert magyar/fehér ember között is van sok (najó, azért mégsem annyi, de a számszerűsítést tegyük kicsit félre) borzasztóan ostoba, gonosz, szemtelen ember... Vannak cigány ismerőseim, vannak olyanok is, akikkel együtt dolgozom. Azokkal semmi bajom. Normálisak, értelmesek, alázatosak, barátságosak.


Szerintem a nagy baj az, hogy egyszerűen fajilag nem tanulták és nem tanulják meg, hogy mi lenne okos és bölcs dolog a mindennapokban. Nincs büszkeségük, nagy a szájuk, mindent ingyen várnak el, úgy gondolják minden megilleti őket és korlátlanul mindent megtehetnek. És ez miért van? Mert minden alájuk van tolva!
Arra lennék kíváncsi - mi lenne, ha pl kilakoltatnák őket egy külön szigetre, ahonnan nem tudnának meglépni és ahol csak ők lennének. Segííjt, családipótlékot (khm...headset nélküli telefonokat) nem kapnának.
Élnének meg maguk, választanának vezetőséget, politizálnának, gazdasági fejlődést csinálnának, mérnököket képeznének, gyárakat, üzemeket indítanának, kórházat, rendőrséget, tűzoltóságot üzemeltetnének, megteremtenék a saját szükségleteiket, stb....
Kíváncsi lennék hogy menne...de attól félek, hogy csak simán éhen halnának...


Látjátok ez a baj a modern társadalomban. A statisztika.
Taníttatni kell a gyereket, mert hogy néz ki a statisztikában, hogy a népesség 30%-a írástudatlan? (ha nem akarnak ne tanuljanak! Haljanak éhen ők vagy a szüleik, ha nem volt eszük felmérni, hogy miért is kell tanulni)

Roma iskolákat, intézményeket, tehetségfejlesztő szakokat kell indítani, plusz pontokat adni a romáknak, mert hogy néz ki az, hogy a roma értelmiségiek száma a 0 felé konvergál? (milyen dolog az, hogy a cigányok egy jókora előnnyel indítanak? Igazságos ez?)
...folytathatnám, de már álmos vagyok. Gondoljatok bele...szerintem ez a modern társadalmunk rákfenéje.
Vannak csoportok, akik hangya módjára szorgoskodtak és szorgoskodnak, mert ezt tanulták el az őseiktől. Tervük egy jó munkahely, a családalapítás, 1-3 gyerek, akik a mindenünk, akikért képesek a belünket is kidolgozni. Venni szeretnének házat, autót, ruhákat. Néha esténként jót sörözni a haverokkal, beszámolni erről-arról, hogy mi volt a munkahelyen, stb...

...és vannak a tücskök, akiknek gőzük nincs, hogy mégis mi lenne a jó és hogyan kellene megélni önállóan ezen a világon. Annyi ismeretük megvan, hogy tök cool szipuzni, cigizni, piálni, drogozni 12 évesen, kefélni össze vissza gondolkodás, felelősségvállalás és tervezés nélkül, potyogtatni a gyerekeket, majd ha valamelyik nem jól viselkedik jó agyonverni (ma volt éppen a híradóban)...
Én azt látom, hogy nagy átlagban nincs életcél, tervezés, megfontoltság. hm..
A gond az, hogy a modern társadalom erőszakkal akarja felzárkóztatni az olyanokat, akik valószínűleg nincsenek erre felkészülve.

Külön dicséret azoknak a cigányoknak, akik tisztességesen élnek és be tudnak illeszkedni a társadalomba. Az ilyeneknek mondanám, hogy ne csak büszkélkedjenek arra, hogy milyen sokra vitték - próbáljanak kapcsolatot teremteni "az elmaradottakkal" és valami hatást gyakorolni rájuk. Mert be KELL illeszkedniük, mert ez jelenleg nem állapot?!
Nem tehetik tönkre mások életét, egészségét, mások életkörülményeit! Nem tehetik, mert semmi joguk hozzá!
+8 VÁLASZ
Kuly 2012. 02. 24. 00:09 | #53
Az a sajnálatos benne, hogy az összes videó azt sugallja, hogy VIGYÁZZ VELÜNK, CIGÁNYOKKAL, MERT ÚGY MEGBOSSZULUNK, HOGY BESZARTOK! Ha fel szeretnék nyitni a másik fél szemét, miszerint ők is 100% os egyenrangú emberek, szerintem az együttműködést és nem a "megjárhatod velünk" dolgot kell erősíteni.

Van egy roma üzletember ismerősöm, Breitnling óra, nagy autó stb. Ha egyetlen szóval kéne jellemeznem, akkor a korrekt szót használnám rá. Érdekes, soha semmit nem próbált meg megbosszulni, pedig érték rendesen atrocitások. Soha nem takarózott a rasszizmussal. 10X olyan korrektnek és figyelmesnek kellett lennie az üzletében, mint másnak és nem panaszkodott. Csak maradt hiteles és - nagyon fontos - tisztességes.

Egy tisztességes üzletember, akinek nagy autói vannak, drága házakat tud vásárolni, nem lehet inkorrekt, besúgó, megbízhatatlan és bosszúálló, legyen az cigány, vagy pakisztáni....
xenomorf 2012. 02. 23. 23:29 | #52
Azt a faszopó zsidócigány kurva édes anyukáját annak aki megcsinálta ezeket a videókat. mindegyik cigány ,zsidó köcsög el mehet a picsába az árok elé állítani mindet és golyót nekik.
+1 VÁLASZ
Balukapitány19 2012. 02. 23. 22:12 | #51
ez 1 baromság....a videók rendezői mennyenek el tiszabőre volánjárattal!!! utána védjék őket... oersze vannak rendes CIGÁNYOK is (már csak azert is cigány mert évszázadok ota igyhivjak sajat magukat is... a roma kifejezek az utobbi 15 év szüleménye)
http://barikad.hu/egy_utas_b%C3%A1ntalmazta_helyk%C3%B6zi_busz_vezet%C5%91j%C3%A9t_tiszab%C5%91n-20110506
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/366051
leszorodott apropenzert megvertek a penz eredeti tulajdonosat (magyart),állandó cigányzene,üvöltözés,kötözködés a magyarokkal és még sorolhatnám...
és ez csak ezen a áraton amirol en tudok...
nos akkor kik is a rasszisták??? mi is a szívás???
Ctx Twin 2012. 02. 23. 21:51 | #50
A videók elérték a céljukat... Még jobban "szeretjük" őket...
Böhöm 2012. 02. 23. 21:30 | #49
Én nem tudom miért vagytok úgy fölháborodva.....
Ugyan mi mást vártatok egy zsidóbérenc kormánytól, aminek a miniszterelnöke cigány?
Ezek a kis videók minden jóérzésű magyar emberben kiverik a biztosítékot,úgyhogy én támogatom,adják le a tv-ben....
7sleeper 2012. 02. 23. 20:47 | #48
..g.ny
M, R, X, W, A, 42
hogy legyen hová lógatni azt a ráadásul kontraproduktív liberális jogvédő barmot aki tetjébe lopta a videó ötletét is
Petr 2012. 02. 23. 20:43 | #47
Sok mindent hallottam már a rasszizmusról, de, hogy csak a cigányokról szólna, azt még nem. Na és a bosszúval mi a helyzet?
H.David 2012. 02. 23. 20:20 | #46
...gumikigyo!
most te vagy értetted amit írtam, és szánt szándékkal próbálod elbagatellizálni, még tények :D takarodj
vagy szimplán ilyen hülye vagy, mindenesetre, pont a fajtád véget nem kommentelek itt, sőt ezúton is kérném hogy töröljenek végre innen, köszönöm.
Előzmény: gumikigyo (44) -2 VÁLASZ
Porcelanbaba 2012. 02. 23. 20:08 | #45
Igazából tudom, hogy milyen itt izén az emberek többségének a véleménye az ilyen (értsd: cigányos) posztokkal kapcsolatban. Ezért is szoktam ignorálni a témát. Szokom továbbra is. :D
gumikigyo 2012. 02. 23. 19:51 | #44
Porcelanbaba kérlek olvasd ezeket el.
http://2012.blogger.hu/2012/02/23/gipsyland
http://helyitema.hu/kulfold/31932
És ez nem előítélet ezek a tények.
Előzmény: Porcelanbaba (29) 0 VÁLASZ
H.David 2012. 02. 23. 19:33 | #43
...Jó látni hogy egyre többen gondolkodnak, ezért is érdemes erőltetni,
mi is az rasszizmus, antiszemitizmus, fasizmus??? Drága magyarok!!, gondolkodjatok a dolgok éppenniséggén,újra sláger a roma kérdés, de a nyúl ürege mélyebb!!!!
A sok ok-okozat...hogy is volt ez? kik is vagyunk? hol is vagyunk???
Engedjétek meg hogy minden magyarnak ajánlhassam Cey-Bert Róbert Gyula: A sólyomember visszatér című könyvet!

...de itt egy pl a kamukra http://www.vho.org/aaargh/fran/livres6/Egyhazugsaggalt.pdf
izmusok, ideológiák, meg persze üdvtanok, hagyjuk ezt, ITT aki kihasználva, elnyomva zsarnoki módon kitartva évezredek óta az csak az ki MAGYAR testében lelkében!!
http://hu.metapedia.org/wiki/L%C3%A1thatatlan_zsarnoks%C3%A1g
DE kitartás testvéreim MAGYAROK a változás nem soká várat még!!!
...ember küzdj és bízva bízz!!

Szebb Jövőt!
Szancso 2012. 02. 23. 19:30 | #42
Aromák nem foglalnak "állást" ez ügyben. ;)
marti19 2012. 02. 23. 19:15 | #41
Ez mind nagyon szép és jó, de ez inkább úgy lenne fair, ha a másik oldal is készítene hasonló kis filmeket, hogy miként kellene kivédeni a Gazsi és társai kötekedését, lopását, betörését, randalírozását, stb.
Sajnos a cigányság nagyobbik része képtelen az alapvető normális társadalmi normák betartására.
Ez tény, és nem rasszizmus.
+1 VÁLASZ
Mordredd 2012. 02. 23. 19:10 | #40
Valószínűleg a tudatalatti vér rasszista énem mondatja velem, de ezek a videók elég gyengék és nem árulnak el semmit a valóságról.
Lerí róluk hogy a készítőiknek fingjuk nincsen arról hogy egy ok okozati világban élünk, ezért annyi értelem sincs bennük mint a készítőikben.
Tudom hogy többféle cigány létezik, mert magam is ismerek párat és jól tudom melyik az amelyiktől tartani kell és melyik az amelyik nem rosszabb mint bárki más, ha a származásukkal meg a színükkel lenne bajom, akkor nem járnék kínai vagy török étterembe sem, pedig szoktam. A videó pedig pont olyan mint ami ellen elvileg felszólal.. azaz általánosít, akkor most ki a szűk látókörű?
+1 VÁLASZ
bornyu 2012. 02. 23. 19:01 | #39
Még csak most olvastam végig az összes kommentet. Magyar barátaim, ilyenkor büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok! Vannak még igaz emberek, pedig számítottam jópár agymosott "ne bántsd a cigányt" beszólásra...
Szebb Jövőt!
+3 VÁLASZ
éndzsöl 2012. 02. 23. 18:56 | #38
Az első videóban szipirtyózkodik, próbálja szivatni (az egyébként nekem sem szimpatikus :D ) libát, a másodikban ellopja a pénzt és fenyegetőzik, a harmadikban semmiségért kibaszik vele, a negyedikben meg szimplán idióta. Végülis nekem épp csak az üvöltözős dikkmá hiányzott, akár értelmiséginek öltözött akár nem.
bornyu 2012. 02. 23. 18:55 | #37
Utálom a cigányokat!
Ezek a videók meg szarok, a lakáskiadós csávó meg egy agresszív bantucigány.
purplehaze 2012. 02. 23. 18:51 | #36
Fenyegetőzés, bosszú. Tipikus roma jellemvonás. Mind a négy videóban megmutatják az igazi énjüket..
+1 VÁLASZ
Nakrul 2012. 02. 23. 18:51 | #35
Az utolsó, a BKV-s videó nagyon tetszett :D
realista 2012. 02. 23. 18:24 | #34
Ismerve a videok megalkotojat, gyanitom, hogy ezek a filmek inkabb magyarellenes hangveteluek es a valodi celja epphogy nem az, hogy a megjelenitett tarsadalmi problemara felhivja a figyelmet.
Ha van idotok keressetek ra a rendezore es mindenki latni fogja hogy ez inkabb egy ujabb fricska azoknak, akik valamelyest meg magyarnak gondoljak magukat.
Előzmény: gabo05 (28) 0 VÁLASZ
Lazarusz 2012. 02. 23. 18:21 | #33
Porcelanbaba

A cigány gyilkosságokról már rég kiderült, hogy belső munka volt nem pedig rasszista, naci, nyilas támadás. Nézz nyugodtan utána. Ezeket a videókat meg a liberálisoknak nevezettek csinálják, hogy még nagyobb feszültséget keltsenek a társadalomba. Marhára utálom, amikor úgy állítják be magukat mint a cigányok védelmezői közben csak kihasználják őket, hogy a magyart gyalázzák különféle Lenin módszereket alkalmazva.
go-free 2012. 02. 23. 17:43 | #32
Szánalmas.
+1 VÁLASZ
morcos 2012. 02. 23. 17:34 | #31
Le..arom mi lett volna, valószínűleg egy mo..kos ci..ny.
Előzmény: Porcelanbaba (29) +1 VÁLASZ
Anton Chigurh 2012. 02. 23. 17:24 | #30
Én régen nem voltam előítéletes, kétszer is volt cigány albérlőm. Mindkétszer átvertek és megloptak, állandó hangoskodás, balhék, rendőrség...
A magyarokkal még sosem volt gond.
Porcelanbaba 2012. 02. 23. 17:21 | #29
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: morcos (15) -7 VÁLASZ
gabo05 2012. 02. 23. 17:06 | #28
Imádom a film- készítők naivitását, hogy tényleg azt hiszik, hogy valaki a bőrük színe miatt utál egyetlen romát is.....

Vagy inkább csak szeretnének e mögé elbújva, mentesíteni magukat annak a ténynek a felvállalása alól, hogy, aki rasszista az a roma, hisz ő különbözteti meg magát a magyartól, illetve rasszista a kormány, aki pozitív diszkriminációban részesíti őket...

köszönjük, mehet a levesbe

cserébe egy nézni való, kérlek nézzétek és véleményezzétek:

http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc

tisztelettel:
gbr
+1 VÁLASZ
cameloti 2012. 02. 23. 16:38 | #27
Haha! Értelmiségi szülők egyetlen gyermeke. Talán inkább munkanélküli, segélyből élő szülők nyolcadik gyereke. (Hát a Jóuisten így ákártá hogy megfogánnyon a gyerek, nem vetethessük el!) Bár a rendőrhívogató tag a bárban tényleg pengén fel van öltözve: ő biztos csak dolgoztassa a csicská mágyárokat, mert egy igazán raj cigány nem dolgozik, és erre büszkék is.

Mindenesetre szépen beleszartak a szánkba megint. Én a videók hatására még jobban utálom őket. Sajnálom ez van, érjék el hogy megváltozzon a véleményem, de ne ilyen provokatív, közpénzből finanszírozott szarságokkal, hanem kulturált viselkedéssel, munkával, csökkenő bűnözési statisztikával, összeférhetőséggel, megfélemlítés nélküli szórakozással, kötekedésmentességgel, fürdéssel. Addig is atomot nekik.
Respekt a kevés kivételnek.

Külföldön valami szaros filmfesztiválon biztos kap egy rakás díjat, merthogy megmutatja a világnak milyenek ezek a rásszista mágyárok.
+3 VÁLASZ
tsimpako 2012. 02. 23. 16:28 | #26
Elég szar próbálkozás, ahogy mondják az előítéletes ember onnan ismerszik meg, hogy a piros csapot nyitja meg, ha meleg vizet akar.
Ettől a videótól meg a többitől nem fogják a cigányt szeretni, sőt, ki is röhögik az alkotót hogy hülyének nézik az embereket. A cigány az cigány marad ,ahogy a szar is szar, hiába fújod be tejszínhabbal.
+1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 02. 23. 16:13 | #25
Ha meglopnak a villamosmegállóban és másodszorra gyanakvó mersz lenni, akkor meg a pofádba kapod, hogy: "szemét rasszista".
Még mindig a 10-20 éve szajkózott és amerikai mintából vett dogmákat erőltetik ebben a témában. (Mellesleg meg lehet nézni, hogy ez Pl.: az USA-ban mihez vezetett.)
Purple
Purple 2012. 02. 23. 16:03 | #24
Na ezt írtam én is, csak még idáig nem jutottam el a komment olvasásban. :)

Egyébként ha a cigányok pampognak, hogy rasszizmus van, meg gyártják halomra az ilyen videókat, akkor én meg kikérem magamnak, hogy mit általánosítanak abban, hogy rasszizmus van! Megyek is, csináltatok valami riportot hátha megszánnak vele.
Előzmény: MatyiZeg (19) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 23. 16:00 | #23
Meg ha nem tolnák a képünkbe, hogy cigány, akkor fel sem tűnne, hogy az... Mert nem úgy viselkedik. Akkor megint csak ki dramatizálja túl, meg ki különbözteti meg őket? Vagy saját maguk, vagy a jogvédők a meleg szobából, akik még nem láttak igazi cigányt... Ha nincs jelen épp rasszizmus, akkor csinálnak...
Előzmény: bungle (17) +3 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 02. 23. 15:57 | #22
Ja hát ilyen jól szituált normálisan beszélő cigányokkal könnyű rasszizmus ellenes kampányt csinálni... Pont a kivétellel, akikből kevés van!! Az ilyenekkel nincs is probléma, de mégis ezek kérik ki maguknak, illetve KÉRETIK KI a hülye jogvédők akik legtöbb esetben nem is cigányok.. Nevetséges ez az erőlködés...
Menjenek ki az utcára, aztán ne színészekkel forgassanak, hanem igazi cigányokkal!
De felesleges bármit is írni a helyzetről, 8-as kommentben minden benne van... ezzel is csak adva van alájuk a ló, hogy mégjobban basszanak ki velünk, aztán csak kiáltsanak rasszizmust és el van rendezve!

Amúgy is kurvanagy fail ez a videó sorozat, mert pont az lenne a lényege, hogy a cigány is normális ember, akkor miért állítják be úgy őket, mint valami alattomos sunyi bosszúálló tetvek? :D
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 23. 15:56 | #21

E filmek ékesen bizonyítják, hogy minden rasszista érv megfelel a valóságnak.

Készítőinek szellemi képességeiről pedig megvan a véleményem.... :(
pdstudio 2012. 02. 23. 15:41 | #20
Bárcsak tudta volna a videó készítője, hogy mit csinál. Így nem büdös cigány lesz a sztereotípia, hanem büdös, gonosz, bosszúvágyó cigány. Olaj a jobboldalon lángoló tűzre. Gratulálok annak a faszfejnek aki megálmodta :D.
+1 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 02. 23. 15:30 | #19
Szintén a cikkből:
"Lehet, hogy jó szándék vezérelte az alkotókat, de a filmek rossz színben, kéjesen bosszúvágyóként tüntetik fel a romákat, mondja Sárközi Gábor, a Roma Sajtóközpont vezetője. A videók szerinte ugyanúgy általánosítanak, mint az ismert romaellenes sztereotípiák, ezért bár érezni rajtuk a jó szándékot, a végeredmény végtelenül banális lett, és nem fogja segíteni a rasszizmus gyengülését."

Ennyi. Az ilyen videók nem a rasszizmus ellen hatnak, hanem éppen fordítva sülnek el: táplálják a - valljuk be - legtöbbször megalapozott sztereotípiákat.
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 02. 23. 15:19 | #18
Rasszizmusról rövidfilmet lopni szívás. :D
www.youtube.com/watch?v=HRfjLfyXYlA
+4 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 02. 23. 15:16 | #17
"Mester szerint ha a videókban ábrázolt jeleneteknek nem lenne roma szereplője, azok vagy az évszázad poénjai vagy érdektelenek lennének az emberek számára"

Az évszázad poénjai lennének... aha. Inkább tök értelmetlen jelenetek lennének.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 02. 23. 15:13 | #16
Ez a szörnyű, hogy azt egyik "jogvédő" majomparádé banda se képes szemléltetni, hogy a tisztességes ember, ha már egyszer-kétszer "megégette" magát, rossz tapasztalatot szerzett, akkor hogyan és miért úgy viszonyul másikhoz.

DE!!!

Azt se mutatják be, hogy a becsületes cigányok a kezdeti gyanakvás ellenére, igen is megkapják a nekik kijáró tiszteletet és megbecsülést.
Előzmény: Gerysama (11) +1 VÁLASZ
morcos 2012. 02. 23. 15:10 | #15
Na csak pár szó.
Ahol laktam régebben a mellettem lévő lakásban roma srác lakott. Mindennaposak voltak a balhék sosem volt csend, hajnalban arra ébredt az ember, hogy bömböl a roma zene. Egy átjáróházvolt nála, folyamatos bulik és hangoskodás, koszosak voltak képtelenek a kulturált viselkedésre. Sajnos a sűrűn kihívott rendőr sem tett rendet, egyszerű ejnye-beje dorgálással megúszták, szerintem nem volt gyomruk foglalkozni már nekik sem velük. Szóval meghirdettem eladásra a lakást. Volt roma érdeklődő is, de mikor meglátta a szomszédban mi megy azt mondta ő ezt a lakást nem veszi meg így ilyen szomszéddal. Még egy roma sem akart egy másik roma mellé költözni. Évekig kínlódtam mire fillérekért sikerült megszabadulnom a kis 34 négyzetméteres lakástól. Cserébe kaptam gyomorfekélyt, idegösszeomlást, magas vérnyomást stb.Most 4 éve albérletben lakom és nem a saját lakásomban, mert el kellett adnom, hogy csendes, nyugodt környezetben élhessek. Persze azóta az élet úgy hozta, hogy a lakásért kapott csekélyke összeg elúszott. Hát köszönöm, de én nem kérek többet a romákból! Ciki vagy nem én rühellem őket és remélem akad majd egy új csapat akik majd megint felkerekednek egy kis vadászatra. Aki meg annyira védi őket az költöztesse be magához nyugodtan az összeset. Meglátjuk pár nap múlva hogyan fog örülni nekik.
+11 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 02. 23. 15:09 | #14
Előzmény: Tooni (4) 0 VÁLASZ
realista 2012. 02. 23. 15:08 | #13
Inkabb provokativ, mint antirasszista.
Mondjuk eleg igenyesre lettek megcsinalva.
Nem kell komolyan venni ezeket :)
bungle
bungle 2012. 02. 23. 15:07 | #12
Köszi, belinkeltem a post szövegbe...
Gerysama 2012. 02. 23. 15:04 | #11
Most el lehetne lőni néhány mocskos zsidózást. Esetleg cigányozhatnék. De azt is mondhatnám hogy az Mszp/Lmp/OCÖ vagy az isten tudja már kik, nagyon nyeregben érzik magukat most, azért csinálnak/csináltattnak ilyen rakás szart. A baj ezzel csak az, hogy ez legalább akkora beégés lesz, mint az EP választás idején azok a bizonyos plakátok.

Egyszerűen nem is értem, hogy hogyan várhatnak el együttérzést vagy szimpátiát azok után, hogy a fehér embert módszeresen lerasszistázzák, hülyének állítják be és bűnözőnek. Holott ez maximum fordítva lenne igaz. Ez szánalmas. Kibetűzöm: S Z Á N A L M A S!!!
+3 VÁLASZ
Aaron 2012. 02. 23. 15:03 | #10
egyetértek az előttem szólókkal:

Ha egy roma normálisan fel van öltözve, tiszta és értelmesen beszél akkor semmi bajom nincs vele és sztem ezzel már mindenki így van.

Az utcsó film vicces :D
+1 VÁLASZ
Fininho 2012. 02. 23. 15:01 | #9
A lakásbérlős cigány az nálam is kicsapta a biztosítékot. Lehet kapom érte a mínuszokat, de én még mindig azt gondolom, hogy a döglött cigány a jó cigány!
+10 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 02. 23. 14:57 | #8
http://index.hu/kultur/2012/02/23/roma_bosszufantaziak_ket_percben/

Amúgy itt az index cikke, amiből kiderül, hogy készítők figyelembe se veszik a másik fél valós félelmeit, érzéseit. Hogy az ember miért előítéletes, ha cigánnyal találkozik. Ehelyett a másik felet "agyatlan, pökhendi, rasszistának", a cigányt pedig csak is bőrszíne miatt megalázott kisebbségnek állítja be.

Az ilyen szarságok, mint ez a videó is csak arra jó, hogy a civilizálatlan, degenerált majmok a származásuk mögé bújhassanak és "rasszistázzanak", ha valami nehézség éri őket az életben.
+6 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2012. 02. 23. 14:55 | #7
Erősen kivan ez forgatva... Szerintem mindenki tudja, miért van ez a nagy utálat a cigányok iránt és az emberek nagy része egyáltalán nem úgy áll az asszimilálódott cigányokhoz, mint ahogy a videóban látható. Nem a bőrszínnel, hanem a nagy átlag viselkedésével vannak a gondok. Ebből kifolyólag érthetőek az előítéletek.


+9 VÁLASZ
mesterm 2012. 02. 23. 14:55 | #6
rég láttam ilyen jó sci-fi-t,amiben dolgozó cigány van:D

+7 VÁLASZ
Samu. 2012. 02. 23. 14:52 | #5
én egy jót röhögtem :DD főleg a lakásbérlős cigány mimikáján látszott a fajtája
bismarck33 2012. 02. 23. 14:50 | #3
Vicces? Ez egy hányinger liberális agymosás! Pusztulna meg, aki ilyenekkel próbálja "szépíteni" a valóságot, és szőnyeg alá söpörni az igazságot! Nem tudom, hogy a rendszerváltás után milyen buzeránsoknak van még igénye ilyan fosokra! Röviden ez a véleményem!
+4 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 02. 23. 14:48 | #2
Ezt még az internet is "kisípolta" XD

Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 02. 23. 14:47 | #1
A véleményem a videókról az hogy... SÍÍÍÍÍÍÍÍÍP SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP