Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Purple
Purple 2012. 10. 03. 20:10 | #46
Hahhhaha fail :DDDD nem néztem dátumot. :D
Amúgy direkt úgy írtam. :)
Előzmény: bungle (45) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 10. 03. 18:43 | #45
"Sziasztok, Purple vagyok és alkoholista!" :DDD
(ez kb. így hangzott... mi az, most találtál rá erre a postra? ;))
Előzmény: Purple (44) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2012. 10. 03. 18:21 | #44
Sziasztok, Purple vagyok, 10 + 1-2 éve vagyok vega és még élek... Előtte nem volt telem mandula és minden gyulladás nélkül, beteges voltam. Azóta max kis pár napos megfázásaim vannak vagy az sem, és köszönöm jól vagyok. Nem állítom hogy összefügg, de azt se állítsa más, hogy a vegák kb haldoklanak...

Hogy bizonygatja hirtelen mindenki a férfi büszkeségét... :D Megcsillant a versenyszellem, meg a kihívottság érzés.. :DD Rohadtul nincs összefüggés meg lehet nyugodni. :D Max annyi, hogy a sok zöldséggel több vitamint visznek be, mint aki mekis kaját eszik pörkölttel minden nap. De ez nem a húsevés/nemhúsevés kérdése hanem egészséges életmód. Mert hiába visznek be állati fehérjét meg egyebet ha mást nem, és félrepöckölik a zöldséget. :D
Tooni 2012. 10. 03. 17:45 | #43
Utolsó jelenet kimaradt
http://www.youtube.com/watch?v=GXhJPey3i_A
:D
Előzmény: bungle (42) +1 VÁLASZ
bungle
Nas
Nas 2012. 02. 18. 20:17 | #41
Ennyi. :)

Azt azért hozzátenném, hogy a világ élelmezési gondjait sajnos nem oldja meg az, ha mi kevesebbet eszünk, mert most sem az a gond, hogy ne tudnánk elég élelmet termelni, hanem hogy nem egyenletesen van elosztva, amit megtermelünk. A fejlett ipari országok viszont akkor sem fogják ingyen odaadni a feleslegüket a fejletlenebbeknek, ha náluk kevésbé fognak fogyni pl. a húsipari termékek, inkább átstrukturálják a termelést.

Igaz, hogy sok országban (pl. Brazília) tartanak pl. húsmarhát (amit kizárólag exportra szánnak) olyan területeken, ahol lehetne a helyi lakosságnak is élelmet termelni, de a fejletlen országok mezőgazdaságát inkább az olyan luxusfogyasztása szánt termények termesztése teszi tönkre (kávé, tea, kakaó, banán, kókusz, gyapot, stb.), amiket a mérsékelt égövben fekvő fejlett országok (egyenlőre) nem tudnak maguk előállítani, viszont kereslet bőven van rá. Ezzel a helyi, szűkebb pénztárcájú fogyasztók persze nem tudnak versenyezni, ezért nem is az ő igényeik lesznek kiszolgálva, a legjobb földeken az exportra szánt terményeket fogják termeszteni, amiből a hasznot természetesen szintén nem a helyiek, hanem a (sokszor épp egy fejlett országban élő) tulajdonos teszi zsebre.
Szóval aki a szegényebb országok lakosain akar segíteni, az lehetőleg ne fogyasszon ilyen luxuscikkeket, vagy ha teszi is, akkor fair trade terméket vegyen (remélve, hogy a mozgalom tényleg megvalósítja a célt, amit hirdet...).

Ha csak Magyarországban gondolkozunk, simán el tudnák látni a lakosságot a helyi kis- és középtermelők. Csak ehhez az kéne, hogy az emberek szemlélete változzon egy kissé, és a saját érdekükben is inkább ritkábban egyenek húst, de akkor jó minőségűt. Pénzben ugyanott lennének, egészségben viszont előrébb. (Könyörgöm, minek nekünk a távol-keletről behozni csirkét...?)
Előzmény: Deddy (40) 0 VÁLASZ
Deddy 2012. 02. 18. 19:03 | #40
Nem bántottál meg. :)

Én viszont valóban ideológiai okokból nem eszem húst, szó nincs arról, hogy nem szeretném, és ezzel takarózom. Nagyon is szeretem, csak nem habzsolom, az iparit pedig 100%-ban kikerülöm. Éppen két hete gyúrtunk be 50 kiló kolbászt, amiből 10 kiló a miénk lesz. De az pl. egész évre van, kettőnknek, és szintén házi tartásból. (Nem mellesleg ennek a kolbásznak az ízét, minőségét és állagát össze sem lehet hasonlítani a boltiéval, holott így még kevesebből is kijön.)

És igen, attól, hogy nem eszem meg a már leölt állatból készített terméket, szerencsétlenen már nem segítek. Azonban így összességében mégis picivel kevesebb ipari hústermék fogy a boltok polcairól, ezért aztán a boltok picivel kevesebbet rendelnek belőle, ami miatt a feldolgozóipar picit kevesebbet dolgoz fel, ezért aztán kevesebb alapanyagot vásárol a nagyüzemektől, így a nagyüzemek egy picivel kevesebb állatot tartanak => egy picivel kevesebb állat kényszerül ilyen sorsra. Nyilván picit sarkított így a dolog, de tulajdonképpen erről van szó.

Azzal is egyet kell, hogy értsek, hogy házi tartásból származó húsokkal nehezen lehetne fedezni a Föld jelenlegi húsfogyasztását, bár óriási potenciál volna abban is, figyelembe véve mondjuk a munkanélküli lakosság arányát (hiszen annak nagyobb volna a munkaerő igénye, éppen ezért is hanyagolják => kisebb a profit). Azonban a Föld jelenlegi húsfogyasztása - legalábbis a fejlett országokban - kóros méreteket ölt. Sokan esznek rendszeresen húst hússal, és hatalmas embertömegeknek szerepel legalább napi egy étkezésben a hús is terítéken. Akár tetszik, akár nem, ez egészen egyszerűen nem tartható fent. A normális szint valahol a heti egy-két, maximum három alkalommal történő húsfogyasztás környékén lehet. Ez egyúttal megoldhatná az éhínség kérdését is, hiszen adott területen mintegy négy-ötször annyi embert lehet táplálni zöldség és gyümölcs alapú étrenddel, mint húsalapúval (persze nem oldaná meg azt a kérdést, hogy mi történne az így még kevésbé kontrollált népességnövekedéssel). Emellett kisebb a vízigénye, és jelentősen kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátásával jár. És ha okosan csinálják, akkor akár még egészségesebb is lehet.

Azt kellene belátnia mindenkinek, hogy a világ sorsa nem az urnák előtt dől el, abban a három percben, amit négy évente vélemény nyilvánítással töltesz. A világ sorsára jelenleg leginkább a pénztárcáddal lehetsz befolyással (sajnos). Ha a gyenge minőségű, kétes hátterű, 10 ezer kilométerről ideszállított külföldit vásárolod, akkor amellett teszed le a voksodat, ha meg a közeli faluban előállított, kiváló minőségű hazait, akkor meg amellett...
Előzmény: Magister (35) +1 VÁLASZ
sahinel 2012. 02. 17. 02:23 | #39
Böjtöt ajánlom még de nem léböjt, hanem rendes aminél semmiféle termelést nem adsz a gyomrodnak tehát tiszta vizet iszol csak hogy kimossa a veséket, de azt rendesen. Elég jól tisztítja a szervezetet. Már ezt sem csinálom de érezhetően használt.

Én is ismerek olyat aki full vega régóta, és nincs gondja, de azért ezt nem eröltetném mindenkire. Sokan nem csinálnak rendes táplálékot, csak vega élet mozis, és ilyenkor terhességnél, stb problémák léphetnek fel. Ésszel kellene ezt is csak van egy ilyen Trend és sokan csak csinálják.
Előzmény: Deddy (34) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 02. 17. 02:19 | #38
A buddhizmus, és más vallások, vagy hitek is használják a nemártás filozófiáját, aminek egyik alapja a vegetáriánizmus.

Ferencsik István tanított aki igen fanatikusan vega volt. Se tej, se tejtermék, és még sorolhatnám. Évszaknak megfelelő kajálás,stb Birkózás miatt a hideg szőnyegen, a térdem, izületeim nem igazán voltak rendben, és elkezdtem a vega életmódot, és böjtöt. kb háromnegyed év, félév telt el mikor abbahagytam és visszatértem a húsra, de a problémák megszüntek. Néha elég jól lehet így a szervezetet regenerálni.

Persze én sem élek így. Én eszek mindent. Főleg húst hússal:D
Előzmény: Magister (35) 0 VÁLASZ
Magister 2012. 02. 16. 20:58 | #37
Ebben egyet értünk, nem egészséges az esti zabálás, függetlenül attól, hogy eszel húst vagy sem. Szvsz a reggeli a legfontosabb étkezés, az ott bevitt energiát bőven van időd napközben elégetni. Délben vissza fogottabb kaja aztán vacsorára alig valamit és az lehetőleg valami kímélőt (csülkös pacal kerülendő). A magam részéről, ha este hatig nem tudok vacsorázni, akkor inkább kihagyom. Az éhséget meg remekül el lehet fojtani két-három pohár vízzel :)
Előzmény: eMTé (36) 0 VÁLASZ
eMTé 2012. 02. 16. 17:04 | #36
Van még egy oka, miért egészségesebb hús nélkül táplálkozni (vagy kevés hússal). Ugyanis nagyon hajlamos sok ember arra, hogy reggel ne egyen semmit, vagy csak alig valamit ebédre valamit rohanvást bekapj, este bezzeg teleeszi magát jó laktató húsos zsíros ételekkel, amitől aztán a minimál reggeli-ebéd mellett a következő esti zabálásig kibírja. Zöldségféléből nehéz annyit enni hogy ne éhezz meg max. 3-4 óra múlva. És abban ugye mindenki egyetért hogy napi 5-6x enni egészségesebb mint 1-2x ?
Magister 2012. 02. 16. 16:02 | #35
Nem akarlak megbántani, de a magam részéről úgy gondolom, hogy létező legrosszabb indok az, hogy azért lettem vega, mert sajnálom az állatokat. Ez egy baromság! Mondom mindezt úgy, hogy agrármérnök és vadász vadász vagyok. Abban persze igazad van, hogy a nagyüzemi állattartás hagy maga után kívánni valót, de a túlnépesedett Földet nem lehet háztáji gazdaságokkal ellátni. Attól, hogy te nem eszed meg annak az állatnak még nem lesz jobb! Ha úgy érzed nincs szükséged húsra, akkor valószínűleg nincs is, te tökéletesen egészséges lehetsz hús nélkül is. Erről jut eszembe a 75 éves édesapám, aki világ életében húsevő volt - számára a saláta nem étel - és még remélem sokáig az is marad, de az ismerősödhöz hasonlóan tökéletesek a leletei. Nekem is volt majdnem egy évem amíg nem ettem húst. Egyszerűen nem kívántam, ezért mellőztem. Nem kellett hozzá ideológia. Mondd azt, hogy nem akarsz húst enni és ezért vagy vega.

A sajnálom az állatokat típusú ideológiánál, már csak az a rosszabb duma - amit az én egyik haverom barátnője mondogatott anno - hogy azért nem eszem húst, mert az gyilkosság! És ha zöldségek és gyümölcsök terméseit eszi akkor nem szennyezi be a lelkét. Én megkérdeztem tőle, hogy a búzacsíra az mióta termés? Aztán felvilágosítottam, hogy beszélgetésünk alatt egy kisebb népirtást vitt véghez, mivel kisded kukoricák százait mészárolta le. Szerencsére már szakított haverommal...

A lényeg: ha valaki úgy érzi, hogy nem akar húst enni, hát ne egyen. Ha akar akkor tegye azt. De nem akarja egyik fél sem úgy feltüntetni, hogy neki van igaza és csak és kizárólag az a helyes út amit ő követ.
Előzmény: Deddy (34) 0 VÁLASZ
Deddy 2012. 02. 16. 15:00 | #34
Nos, én a magam részéről bő három éve vagyok gyakorló vegetáriánus***, és hát köszönöm, tök jól vagyok. Régóta mocorgott már bennem az elhatározás, de végül éppen egy izé.hu-s poszt indított el ténylegesen ezen az úton:

http://www.ize.hu/index.php?search=earthlings

Tehát elsősorban ideológiai okokból lettem "kvázi" vegetáriánus***: sajnálom az állatokat. Az hogy "kvázi" az annyit tesz, hogy időnként (kb. havi egy alkalommal) eszek húst is, de csak és kizárólag megbízható házi tartásból származót, csekély mennyiségben. Azaz pontosan tudom, hogy azoknak az állatoknak a levágásáig vidám életük volt, az ipari tartásban senyvedőkkel ellentétben. A gazdákat személyesen is ismerem. A higiéniás körülmények között tátongó szakadékról pedig inkább nem is beszélnék, nézzétek meg a videót, illetve (ha még nem láttatok ilyet), nézzetek meg egy rendben tartott kis családi gazdaságot!

Senkit sem akarok meggyőzni, hogy én tudom a tutit. A párom is eszik húst, igaz ahogy együtt felfedeztük a hús nélküli konyha varázsát, azóta Ő is csak maximum heti egy alkalommal (teljesen saját elhatározásból). Azt viszont bátran kijelenthetem, hogy különösebb zökkenő nélkül át lehet térni erre az életformára, szerintem a lényeg csak annyi, hogy ez egyéni döntés legyen, és ne valamilyen külső kényszer hatása. Meg ne csak úgy vaktában kezdjen bele az ember, hanem előtte egy picit olvasson utána.

Ja, és megkísérelnék eloszlatni egy súlyos tévhitet a vegasággal kapcsolatban: itt is említették már többen is, hogy hús fogyasztás nélkül némely aminosavból nem lehet bevinni a szervezet számára szükséges mennyiséget. Nos, ez egészen egyszerűen nem igaz. Az tény és való, hogy picit nehezebb a dolog, ugyanis míg a húsok egy része szinte minden szükséges aminosavat egyszerre tartalmaz, addig a növények között ilyen nem létezik. De pl. a bab + rizs kombináció máris fedez szinte mindent, de nagyon jó szója is (ha találsz még olyat, ami nem génmódosított). De nem is megyek bele mélyebben, a lényeg, hogy ma már precíz, pontos táblázatok érhetőek el, hogy mi miből mennyit tartalmaz, ami alapján akár egy tizenéves kamasz is kényelmesen össze tudja állítani a saját étrendjét úgy, hogy azt ne kísérjék majd különféle hiánybetegségek. Van egy 40 év körüli ismerősöm, aki a legszigorúbb értelemben véve vega, több mint tíz éve. Tehát nem hogy húst nem eszik, semmiféle állati eredetű ételt nem vesz magához (pl. méz, tejtermékek, tojás, stb.). Nos, a véreredményéről a háziorvosa kért egy másolatot, hogy azt mutogathassa a kétkedőknek: ő ugyanis a tökéletes vérkép iskolapéldájával rendelkezik hosszú-hosszú évek óta. És persze alapvetően is egy energikus, kiegyensúlyozott, egészséges felnőtt férfi. Csak annyi az egész, hogy nem eszik húst...
Magister 2012. 02. 16. 11:46 | #33
A hal az nem állati eredetű fehérje? De bizony, tehát nem csak 1-2-szer eszel húst egy hónapban. Az ember pedig mindenevő, az, hogy miből mennyit egyen függ attól, hogy mivel foglalkozik. Egy fejlődésben lévő szervezetnek szüksége van a fehérjére, ahogy egy fizikai munkát végzőnek is. Aki irodai munkát végez, mozgásszegény életmódot folytat, annak tény, hogy egészségesebb ha több zöldséget fogyaszt mint húst. Ebben is - mint annyi másban - az arany középút a helyes megközelítés. Mindenevőként növényi és állati eredetű tápanyagokra is szükséged van.
Előzmény: eMTé (32) 0 VÁLASZ
eMTé 2012. 02. 16. 10:32 | #32
Nem flamewart akarnék kihozni ebből, először is mert nem vagyok vega, másodszor mert nem is értek egyet velük. Valóban szükségünk van a húsra. Viszont az hogy az ember növényevő, nem jelenti azt hogy húsevő. A tápcsatrnánk és általában az egész felépítésünk arról szól, hoogy főleg növényi táplálék és nagy ritkán hús. Önmagában az hogy szükségünk van rá, nem jelenti azt hogy no limit.
Előzmény: sztewe (30) 0 VÁLASZ
coldnothot 2012. 02. 16. 06:30 | #31
Én eddig nem találkoztam olyannal aki több mint 1,5 - 2 évig volt vega. Kortól függetlenül (de általában olyan 19 és 26 év között) megpróbálták s aztán úgyis rájöttek hogy azért "igazibb a pörkölt és a rántotthús mint a szója". Szerintem az 1,5 - 2 év alatt annyira legyengült a szervezetük. hogy a fennmaradás érdekében elkerülhetetlen lett pótolni pl. az állati eredetű fehérjéket.
sztewe
sztewe 2012. 02. 15. 22:53 | #30
Egyrészt mivel az ember nem zsákmányállat növényevő ahogy a FIKA PETA k elképzelik.
És nem akarok egy kérődző vegát se megbántanai de az ember mindenevő élőlény.
Húsban olyan aminosavak és vitaminok és ami ezeket összeköti fehérje van amit nem tudnak pótolni növényekkel.

Szóval pampoghattok ződikék.

http://www.motivateusnot.com/resize.php?name=LzM3OC9WZWdldGFyaWFucy1NeS1mb29kLXNoaXRzLW9uLXlvdXItZm9vZC00YjFkODBjYWI0NjMxLmpwZw==&w=550&h=9999&extensi on=.jpg

Vegák, Nézzétek a kajám f*sik a tietekre :D

Ezért nem tartanak a Vegák háziállatot esetleg madarat halat mert normális emlős lényt nem lehet növényevésre kényszeríteni
Előzmény: loke (29) 0 VÁLASZ
loke 2012. 02. 15. 21:33 | #29
Nalam ennek pont az ellenkezojet lehet elmondani. Vega baratnom volt, meggyoztek legyek en is az. Elso heten csak faradekonysag, utana rendszeres betegeskedes, minden nyavajat, majd 1,5 honap utan elkezdtem minden reggel vert kopni, allando gyomorrefluxxal kelni, es sokszor a taskam se tudtam megemelni. Innentol nagyon gyorsan visszaalltam a hus hussal etrendre, aminek koszonhetoen 1 het alatt visszanyertem az eronletem, es a 2 het alatt az osszes betegsegembol kigyogyultam.
Nem azt mondon hogy rossz a vegaknak, mert baratnom pl amikor hus evett, akkor szenvedett hasonlo tuneteket (faradekonysag, betegeskedes), tehat ez emberfuggo, hogy kinek mi a jo.
Előzmény: eMTé (27) 0 VÁLASZ
5150head 2012. 02. 15. 21:03 | #28
Háháháááá :D
Naaaagy leveles salátát nem annyira főleg ha ecetes (savankás) :D :D :D XD
Húsban is inkább a tevetalp :D :D
Előzmény: bungle (26) +1 VÁLASZ
eMTé 2012. 02. 15. 21:01 | #27
Röhögni fogtok, de van benne valami. 50-hez közeledve elég vacak volt a laborom, magas koleszterin és húgysavszint. Nem lettem vega, de húst csak 1-2x eszek havonta, akkor is csak sovány húst. Viszont sok halat, rengeteg zöldséget, és kerekezek napi 25-40 km-t (ilyenkor sajnos csak szobakerón). Jelenleg a laborom ok, fogytam 10 kilót, a vérnyomásom is beállt jól. Két mellékhatás jelentkezett, amivel eredetileg nem számoltam, az egyik, hogy azóta soha nem fáj a gyomrom. Azelőtt meg annyira komoly gondjaim voltak, hogy még tükrözésre is elmentem, pedig az elég kellemetlen. Azt hittem, az egyes zöldségek puffasztanak, pedig ha nem eszek húst nyugodtan megehetek egy hagymát nyersen, és np. Gyomorpanasz kilóve. És igen, a másik nem csak simán a libidó, hanem általában az energia. Reggelente nem úgy ébredek miint a mosott sz*r, hanem tele energiával. De ezzel párhuzamosan a libidóm is nőtt, és bár problémáim azelőtt sem voltak, de a teljesítményam jobb lett - ha értitek mire gondolok :) így szlengblogosan ...
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 02. 15. 20:56 | #26
Nagy zöldségfaló? Szereted a naaaaagy leveles salátákat? :D
És ha gombás? ;D
Előzmény: 5150head (25) +1 VÁLASZ
5150head 2012. 02. 15. 20:35 | #25
Léteznek vega férfiak? Most komolyan? :D Szerintem azok b@zik :D biztos ez van a felmérésben is. XD
Van egy vega ismerősöm (csaj) amikor elmondta h vega körberöhögtem! Mind1... :D És még meg is akart győzni h így az állatok meg fúj a hús. -.-
Sírok ezen a poszton is :D
Hát sztem nem attól lesz valaki jó az ágyban, hogy mit eszik! :D Ezt had' ne kelljen már magyarázni :D
Ne értsetek félre, nagy zöldségfaló (is) vagyok mindent megeszek :D
Amúgy meg hús nélkül nincs metál :D \m/ >.< \m/
+1 VÁLASZ
woker 2012. 02. 15. 20:12 | #24
Semmi extra, vadászbaleset
Előzmény: bungle (1) 0 VÁLASZ
Oci 2012. 02. 15. 19:56 | #23
Ez egy akkor a baromság, hogy szinte nem találok szavakat. A répától jobban áll neki vagy mi? Vagy ezt miből gondolja vagy vagy mi? khkhkhkhkhppppppppfffffffffff.
bungle
közlegény
közlegény 2012. 02. 15. 17:29 | #21
a növények védelme is fontos: védd az erdőt, egyél hódot!
Tooni 2012. 02. 15. 15:42 | #20
Vajon vega vagyok akkor is, ha húsevő növényeket eszek?
+4 VÁLASZ
defty 2012. 02. 15. 15:33 | #19
Ez is valami védjük az állatokat egyél növényt faszság
termi-nator 2012. 02. 15. 14:14 | #18
rosszul sült el a dolog :)


sahinel 2012. 02. 15. 13:54 | #17
eh most látom az első linkem egy előző videóból van de nem értem hogy illesztette be mindkettőt egyszerre mert ez történt. o.O
Előzmény: sahinel (16) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 02. 15. 12:41 | #16
A csimpánzoknál is ez a helyzet. A domináns hímek sokszor húst is esznek, ezálltal nagyobb izmokra, és több energiához jutnak, amivel fenntartják dominanciájukat, és az ő génjeik öröklődnek a köv generációkra.

Egyébként mind eszik húst is ha alkalmuk adódik rá mert ez csak +tápanyag, energia.
http://www.youtube.com/watch?v=69j_BHcgWfo http://www.youtube.com/watch?v=WHfBC73-Xwg

vagy: http://www.youtube.com/watch?v=KTPkmH4hWCs Chimps killing and eating a monkey
Előzmény: Ghavin (13) +1 VÁLASZ
bungle
Tooni 2012. 02. 15. 12:35 | #14
Mi sem dobja meg jobban a libidót, mint egy ízlésesen elkészített húsossaláta :)
Spárgával...
Előzmény: Ghavin (13) 0 VÁLASZ
Ghavin 2012. 02. 15. 12:25 | #13
Faszság. Ha egy férfi nem visz be elég állati eredetű fehérjét és egyéb húsban/halban található tápanyagot, vagy azoknak valami növényi, esetleg mesterségesen előállított pótlékát, egyszerűen csökken a libidója, sőt akár átmeneti impotencia is felléphet.
+1 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 02. 15. 12:20 | #12
Egy laza pipa sose rossz!...:)
Előzmény: Tooni (11) +1 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 15. 12:09 | #11
Előzmény: Bogi22 (10) +4 VÁLASZ
Bogi22 2012. 02. 15. 11:53 | #10
:D na nézd már :D célozgatunk célozgatunk? :D vagy csak véletlen lett két értelmű az egész :D kapsz egy pipát :D
Előzmény: Tooni (9) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 15. 11:51 | #9
Persze, a nők könnyebben megcsinálják a...spárgát! :D
Előzmény: kiisb (8) +2 VÁLASZ
kiisb 2012. 02. 15. 11:50 | #8
"A PETA szerint a vega férfiak jobbak az ágyban" ...mint a konyhában.
+2 VÁLASZ
Bogi22 2012. 02. 15. 11:45 | #7
De most miért? :D Lehet hogy a répa volt .. vagy talán gyökér .. vagy talán a pasas ujja .. ez csak feltételezés :D
Előzmény: brier (6) 0 VÁLASZ
brier 2012. 02. 15. 11:31 | #6
XD
Előzmény: Bogi22 (5) 0 VÁLASZ
Bogi22 2012. 02. 15. 11:00 | #5
A répa szúrta a szemét? :O
Előzmény: brier (3) 0 VÁLASZ
Bogi22 2012. 02. 15. 10:59 | #4
Én elmondanám ... Szóval szerintem ez a nő nem akarta a férfi :D fullánkjával bibelődni ... ezért a férfi drasztikusabb módszerrel kényszerítette ... szóval ez történt ... gondolom "a kard vissza került a hüvelyébe , hogy ne rozsdásodjon" ;)
Előzmény: bungle (1) 0 VÁLASZ
brier 2012. 02. 15. 10:57 | #3
ha tényleg igaz "A PETA szerint a vega férfiak jobbak az ágyban" akkor tudom mi történt a szemével :D
nagydee
nagydee 2012. 02. 15. 10:56 | #2
én meg romantikáztam eddig :(
bungle
bungle 2012. 02. 15. 10:53 | #1
www.youtube.com/watch?v=sQdzGfcnidU
Mi történt a lány szemével?
Na jó, nem akarom tudni... :D
+1 VÁLASZ