Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
sahinel 2012. 02. 14. 14:46 | #26
ja nem a legjobb forrás, és nem is igazán a kedvenceim, de máshol nem találtam forrást, és mikor megtudtam mi folyik a bíróságon, utánna akartam olvasni. Ez volt az egyetlen hely szinte ahol megemlítik az esetet.

A fura az volt hogy nem innen értesültem, hanem a rendőröktől a bíróságot védőktől. Ezért gondoltam utánnanézek a dolognak kíváncsiságból. Engem azért dühít, mert minek eltitkolni? ezzel többet fognak ártani mert mindenki azt hiszi hogy őket jobban védi a törvény, egyre többen fognak közeledni a szélsőséges gondolatokhoz. Pont hogy ezzel tesznek a legtöbb kárt. Ha csak szétnéztek a liverpooli hírekben akkor a legtöbb fiatalok álltal elkövetett gyilkosságban pakikat, arabokat lőttek le. Tiltod, tehát valami nagyobb gáz van a háttérben, stb és egyre jobban elhiszik hogy a szélsőséges pártok állandóan igazat mondanak. Veszélyes játék ez szerintem.
Előzmény: hawkeye (25) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 14. 07:10 | #25

A szmájli azt jelenti, hogy nem komolyan gondoltam! Comprehend...? :)

Egyébként én úgy látom, hogy a pénzemberek és a médiumok egyfajta szimbiózisban élnek. A politikusok meg a mágnások által dróton rángatott bábok.

Az is elgondolkodtató, hogy Európában már 3 országot vezet miniszterelnökként pénzember.

És akkor még nem is beszéltünk az IMF helytartókról....

Az általad idézett forrás eléggé periférikus. Ez ugyanaz, mintha valaki az Ameikai Népszavát, vagy éppen a Kuruc Infót olvassa, s minden szavát elhiszi.
Tájékozódni kell, a szélsőséges forrásokból is, de hinni kizárólag a templomban szabad...
Előzmény: sahinel (16) 0 VÁLASZ
Rubinhood 2012. 02. 14. 02:07 | #24
Szerintem azert nem verik nagy dobra ezt a hirt, mert akkor a nem-muszlim populacio elkezd verengzeni ellenuk, ekkor a muszlimok visszavagnak, es csak meg tobb eroszak lesz.

Neha problema a "media kozoljon mindent" hozzaallassal, hogy akad 0.001% komplett orult a nezok kozott, aki a szornyu hirek hallatan ahelyett hogy elborzadna, egybol felveszi a latottakat a teendolistajara. Majd masnap elkoveti valamilyen meg szornyubb valtozatat. Ezzel bekerult a mediaba, es meg gondolkodnia sem kellett, csak lemasolta akit elozo este a TV-ben latott.

Ezert hat szerintem jobb nem terjeszteni minden rossz hirt, hogy legalabb ne szaporodjon annyira...
Gerysama 2012. 02. 13. 19:40 | #23
Szerintem meg te gondolkozz kicsit logikusan. Most gondolj bele hogy vezetsz egy országot. Te illetve a pártod mondod meg mi merre hány méter. Nem az az érdeked hogy magadat jobb színben tüntesd fel, míg az ellenzéket (akik állandóan mocskolnak mert ők akarnak a husos fazék mellé kerülni) elhallgattasd, vagy legalábbis minimalizálod a szereplésüket?
(Nézd meg itthon a Jobbikot. Független attól hogy nácik-e vagy sem, hülyék vagy sem, próbálják besározni őket illetve minnél kevesebbet szerepeltetni a srácokat)

Az erre szakosodott oldalakat vagy letíltják vagy már beetették a köztudatot hogy azok az oldalak hazugok és csupa hülye ír oda.

Az egy dolog hogy a média mágnásoknak sok a pénze. ANNAK SEMMI KÖZE EHHEZ. Lehet hogy nála a pénz, de a politikusnál az irányítás. Bármikor mondhatja azt az xy miniszterelnök hogy akkor jó, ezt és ezt törvénybe iktatom, ezt és ezt a média törvényt meg módosítom, ez meg ez mostatnól alkotmányellenes, és ha ezt megszeged enyni és enyni milliót fizetsz. A médiások meg csak pislognak. Épp ezért a politikus és a média g**ik általában együttműködnek.
A politikus nem baszakszik a tévésekkel és a tévések sem a politikusokkal. Vagy legalábbis visszavesznek a tempóból.
Előzmény: dude (18) +1 VÁLASZ
Lazarusz 2012. 02. 13. 16:51 | #22
Nem a kormány van hatással a médiára, hanem a média a kormányra. Ha egy ilyen hírt leadnának a BBC-n kíváncsi lennék hányan mennének utána utcára, arról meg nem is beszélve, hogy az emberekből hirtelen előjönne a nacionalista szellem, ezért a nacionalista pártok támogatottsága hirtelen megugrana. Ebben a liberalizmusban a nacionalizmusra úgy néznek mint egy rákos daganatra, amit ki kell irtani nem pedig terjeszteni.


+1 VÁLASZ
zoli12 2012. 02. 13. 16:01 | #21
Angliában simán előfordulhat, hogy a médiát elkussoltatják. Lásd "A banki meló" c. filmet. Az is angliában történt igaz történt alapján.
dude 2012. 02. 13. 15:57 | #20
Felsorolhatnál pár komolyabb (nem HírTV szintű) tévécsatornát, amelyiknek valamelyik kormány diktál ill. erre vonatkozó bizonyítékokat, nem csak a szokásos zsidó/szabadkőműves páholy/stb. összeesküvés baromságot.

Komolyan gondolod, hogy mondjuk Rupert Murdoch médiamogult érdekelné a muszlimok elleni "lincshangulat" egy ilyen hír leközlése esetén? Azt, aki képes arra, hogy sztárok telefononjainak lehallgatásával nyert információt leközöljön? Naivitás csúcsa.
Előzmény: zuu (19) 0 VÁLASZ
zuu 2012. 02. 13. 15:45 | #19
Felsorolhatnál pár független tévécsatornát, akiket senki sem befolyásol
Előzmény: dude (18) +1 VÁLASZ
dude 2012. 02. 13. 15:30 | #18
1. A bűntényről ettől függetlenül beszámolnak, kapcsolj be egy híradót, tele van az ilyen "Mari nénit leütötték 500 Ft-ért" szintű hírekkel.

2. Ettől még rengeteg oldal van, ahol megjelenik, hogy cigány volt az elkövető, megvannak az erre "szakosodott" oldalak.

3. Most komolyan azt gondoljátok, hogy egy ekkora bűnesetről (pláne ha nem fejlődő országban történik) ne számolna be a szenzációhajhász média az egész világon? Az, hogy a kormány mennyire hat a tévécsatornákra, sajtóra, a legócskább összeesküvési elmélet. Pár médiamogulnak nagyobb vagyona van, mint egyes kormányoknak és rengeteg független tévécsatorna, újság, internetes oldal van, amire nincs hatással semmilyen kormány. Gondolkozzatok már kicsit logikusan!
Előzmény: cameloti (17) -2 VÁLASZ
cameloti 2012. 02. 13. 14:49 | #17
Ez nem újdonság,nálunk a magyar sajtó ugyanezt csinálja a cigányokkal. Ha viszont valaki netán pofon vág egyet közülük, akkor még ki is emelik a cigány származását.
sahinel 2012. 02. 13. 14:24 | #16
Mint már mondtam a pártok nem állnak közel hozzám. Van lépés ami tetszik, akkor elfogadom. Ha baromságot csinálnak akkor szidom őket. Nem vagyok pártkatona aki mindíg a pártjának tetsző szöveget nyomja.

Az ügy meg valós. A rendőrök is erről beszélnek akik védik a területet. Nem fontos elhinni. Csak pont ez a fura mikor már bíróságon vannak a vádlottak akkor is azt mondják hogy ez hazugság. Tényleg jól működik úgynéz ki a média befolyásolása, és az embereké is természetesen.
Előzmény: hawkeye (14) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 13. 13:49 | #15
ARTISJUS, HENT, minden jogvédő stb.:

47 - az mégsem '48
muszlim - vallási tolerencia van, mi intézzük
13-14 év körüli - biztos idősebbnek öltöztek, és ették a fuzáriumos gabonapelyhet
angol - olyan nincs
kislányokat - kisfiúkat nem? dekár.. akkor lehetne őket jobban védeni (és katolikus papozni).
raboltak el - beleegyeztek a kiskurvák
és erőszakoltak meg - kellették magukat
majd megosztották őket egymás közt - FUJJ, EMBERTELEN! HALÁLBÜNTETÉST!!!
bedrogozták őket - azonnal legalizálni a könnyűdrogokat!
kinyomták a szemüket - felülvizsgálni az összes rokkantat, lecsökkenteni a támogatásukat, mindegyik csal
és megölték a kislányokat - azonnal befogadtatni 47 muszlim családot, hogy népesedéshiány ne legyen
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 13. 13:27 | #14

Jól értettem, te ennek a pártnak vagy tagja? Sir Mosley Edward nyomdokain? Ha azt itthon megtudja a maszop, szadesz, elempé, kiátkoznak...! :)

Komolyan: ennek kb. annyi alapja van, mint a tiszaeszlári vérvádnak.

Szerintem.
Előzmény: sahinel (12) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 13. 12:29 | #13
és tényleg, sehol semmi, nagyobb hírportálokon csak a zenei élet mostani tragédiájával foglalkoznak: Justin Beiber még mindig él.
Előzmény: sahinel (12) +2 VÁLASZ
sahinel 2012. 02. 13. 11:41 | #12
Mint tudod nem igazán kedvelem a jobboldali rasszista megmozdulásokat, szervezeteket. De itt egyet értek azzal mit csinálnak. Egyébként nézd meg a videót hogy mennyi párt demonstrált a bíróság előtt, és akkor láthatod hogy miről beszélek. És ehhez képpest nem fogsz találni sky, CNN, vagy akármilyen más hírt. Nincs más ötletem mint hogy a kormány fél a következményektől és ez miatt próbálják befolyásolni a médiát. De ha van jobb ötleted akkor hallgatom.

Szerintem ez nem annyira kicsi hír hogy nem írtak volna róla. 47 pedofil letartóztatása akik meg is ölték az áldozatokat? A videó alatt olvashatsz USA és más országok híreit amit szintén kicenzúráztak mert rasszistának hangzik ha azt mondod 21+ fekete megerőszakolt egy fehér kislányt, stb. De a Swédektől is vannak ilyen hírek.

Értem amit mondassz, de nekem sincs jobb magyarázatom.
Előzmény: dude (11) 0 VÁLASZ
dude 2012. 02. 13. 11:35 | #11
Mondasz 1 jó indokot, hogy egy hírhajhász tévécsatorna vagy újság miért nem csap le a sztorira? Mert én ilyet elképzelni sem tudok.
"félnek mi lesz, ha ezt sokan megtudják"
Persze, a média az ilyesmitől mindig is félt. ;) Leszarnák, a rendőrök vigyázzanak az elkövetőkre, egyébként meg nem a média dolga, hogy megvédje a bűnözőket.
Előzmény: sahinel (8) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 02. 13. 11:12 | #10
Nekem a Texasi láncfűrészes mészárlás...
Előzmény: focuskoma (9) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2012. 02. 13. 11:07 | #9
Erről az Elrabolva című film jutott eszembe. :)
+1 VÁLASZ
sahinel 2012. 02. 13. 11:03 | #8
Én itt élek és nem nagyon láttam sehol máshol. De ha valaki kinn él és olvasta, látta, vagy hallott róla akkor jelezze. Én sehonnan máshonnan nem értesültem a dologról. És itt az Angolok nagyrésze is csak nézett hogy ez kamu mikor elsőnek halotta. Nem beszél erről senki, csak a BNP őket meg a jobboldali nézeteik miatt nem kedvelik, sokan nem is hisznek nekik.

A bíróságra kivezényelt rendőrök száma sem semmi, és a per tényleges csak nagyon hallgat mindenki. Ezzel szerintem pont agresszívebb lessz a nemzet a muszlimokkal szemben, mert úgy látják az emberek a kormányuk jobban védi ezeket az állatokat mint a saját nemzetét.
Előzmény: dude (7) 0 VÁLASZ
dude 2012. 02. 13. 10:55 | #7
Ez nekem kicsit sántít. Nincs az a tévécsatorna vagy bulvárújság, amelyik rácuppanna a témára? Na neeee...
clownessa 2012. 02. 13. 10:50 | #6
Azt egyébként én sem értem, hogyha minden kétséget kizárólag megállapítható (tehát szó sincs az ártatlanság vélelméről), hogy ők követték el ezeket a förtelmeket, akkor ténylegesen miért van szükség a tárgyalásra? Nem vagyok az az erőszakos fajta, de ilyen esetekben igenis egyetértek a szemet szemért, fogat fogért elvvel (ez persze még nem hozza vissza a kislányokat, és nem teszi mindezt meg nem történtté, de legalább elrettentő ereje lenne a hasonszőrű állatok között). Basznám be őket a köztörvényesek közé, hogy aztán szeressék csak őket izzadtságtól csatakos, perforált fitymaherpeszes, túrós faszú úriemberek.
sahinel 2012. 02. 13. 10:42 | #5
Mind a BNP cikkre vezethető vissza, és láthatod is a linkeket, forrás megjlelölést. Semmilyen más média nem adta le, nem mutatták a TV-ben, stb. Full kuss van a témában, és csak pár emberke kezdte el terjeszteni a hírt. A nagyobb újságok, TV, Rádiók, mind kussolnak a témában. a haver a rendőrségen dolgozik ő mondta hogy nagy rendőri kordon van stb, ezért kerestem utánna a neten hogy mi ez mert nem tudtam semmit. És amíg nem keresel rá hogy 47 pedofil muszlim addig nem sokmindent fogsz látni a hírrel kapcsolatban. Ezt megpróbálják elsumákolni mert lehet rátámadnának a muszlimokra mint 911 után az USA-ban. Egy családtagot már le is tartóztattak mert rátámadt az egyik muszlimra.
Előzmény: Tóth József (4) 0 VÁLASZ
Tóth József 2012. 02. 13. 10:33 | #4
Írd be a Google-ba, 218000 találat.
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 02. 13. 10:17 | #3
Ja... de mivel remélhetőleg valaki így is úgy is kitépi a beleiket, fölösleges pénz és időpazarlás az egész...
Előzmény: Hantaboy (2) 0 VÁLASZ
Hantaboy
Hantaboy 2012. 02. 13. 10:12 | #2
A börtönben se szeretik a pedofilokat, szóval ott is "jó kezekbe" fognak kerülni.
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 02. 13. 10:02 | #1
Szerintem fölösleges pazarlás az eljárás.... Adják őket a szülők kezébe...