Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2012. 02. 09. 08:51 | #47
ez sem hit kérdése. ha franciaországban 17 éve 45 ezren voltak, akkor hányan lehetnek összesen a világban? mégha feltételezzük is játékból, hogy a számuk az elmúlt majd két évtized alatt nem nőtt (ám nem is csökkent, mert a kiugrások ilyen nemzetközi visszhangot kiváltó pereket, meg súlyos emberi tragédiákat generálnak /még az átlagnál is többet - nem könnyű kilépni/ - és ilyenből annyira sok azért nem volt, nincs..) akkor is a világ 159 országában vannak jelen; hubbard guiness rekorder "a legtöbb nyelvre lefordított szerző"; és sokhelyütt nincs annyira górcső alatt a szervezkedésük mint a franciáknál, ahol nem mindenkiről derül ki (mert a hírességeket leszámítva a többség leginkább titkolózik - ezt a paranoiát beléjük is ültetik; pedig ha nyilvánosan vállalnák, a vezető-döntés pozíciókba befurakodottak meg bevallanák, akkor nem nekik lenne a rossz, ha egyébként más nincs a tarsolyukban /bár sanszos, hogy a politikába férkőzöttek ugyanúgy alkalmatlanok, mint a legtöbb odakerült és nem szcientológus illető/; hanem nem lehetne baromi sok pénzt elszedni az emberektől.)..

mostanra a 10 milliós szám nagyon is korrekt számnak tűnik. világszerte és mondjuk a kereszténység milliárdos számához képest nudli. ennyi.

és visszatérve még az elhívésre.. azt mondtam a kommentem elején, hogy ez nem hit kérdése. nem az újságnak, a cikkírónak hiszek, hanem utánakerestem a leírtaknak, sőt még arra is gondoltam, hogy a forrás is hibás. és a helyzet az, hogy bizony tényszerű a cikk. valamint ha nem kell szerinted elhinni amit egy újságíró közöl, akkor miért kéne hinni a szcientológusoknak? azért még elég sokan (megfelelő kritikai érzékkel) a tényeknek, tapasztalásuknak hisznek; és a gondolatmenetük azt hozta ki, hogy a szcientológia egy zavarosfejű író (aki nem mellesleg drogokon élt élete utolsó éveiben) agyszüleménye. sci-finek is gyenge, pénzlehúzásnak viszont, mint a mellékelt ábra is mutatja nagyszerű (igaz, hogy elnagyolt, de működik!). agresszív, agymosó, emberi kapcsolatokat degradáló, pénzlenyúló szekta.
Előzmény: norbertvincze (46) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 08. 22:59 | #46
nem kell elhinni hogy 10millióan vannak.
Előzmény: 7sleeper (44) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 08. 22:57 | #45
csak érdekesség képpen pár link

http://leavingscientology.wordpress.com/


vannak szcien szervezetek az egyházon kívűl is. Ilyen pl a Szabadzóna, angolul Free Zone. Ők azt mondják, hogy LRH egy zseni volt, csak kiforgatták a munkásságát az egyháznál, ezért ők az egyház részéről elnyomók persze, szolgáltatnak és különböző kutatásokat is végeznek, hogy tovább lépjenek és olyan technikai vonalakat is lekövetnek, amiket LRH valaha elkezdett, de aztán nem folytatta.
http://www.szabadzona.hu/index.php?doc=index


Jeff Hawkins története magyarul. A Blogot a Magyarországi Szcientológia Egyház egykori második embere vezeti:
http://objektivszcn.blog.hu/2009/06/25/hamisalmok

7sleeper 2012. 02. 08. 22:50 | #44
a cikk szerint 1995-ben 45 ezer tagjuk volt franciaországban. világszerte tízmilliónyian vannak..
a 30 ezer eurónyi összeget fizető nő meg kiugrott szcientológus.
amelyik nem ugrál, az legalább ennyit kifizet nekik..
Előzmény: 7sleeper (43) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 08. 22:47 | #43
az hagyján, hogy aprópénz, de 1998-ban indult a per a cikk szerint
és egy nő indította, mert összesen 30 ezer eurónak megfelelő frankot fizetett ki nekik végül
21 ilyet bepaliznak sőt bepaliztak és máris mintha nem is lett volna ez a döntés..

(én még a hitesek befizetésein csodálkozom. ugyanis ha minden adót, járulékot, befizetést, kifizetést, áfaszt, béfaszt, stb.-t összeadunk és kivonunk, akkor kijön, hogy kb. 87% megy valami módon az államhoz.. és erre jön rá a hiteseknek kötelező tized (a keresztény egyháznál ugye jó ideje nincs, és mikor volt akkor sem volt igazából húdenagy - szeretnénk mi most tizedet fizetni). vagy mindegyik kőgazdag közülük, vagy rettentő vékonyan kenik sokan a veknit margarinnal. persze úgyis azt mondanák, hogy inkább nem esznek.. de akkoris. ilyen úri huncutságokra, hogy legyen miből kenni azokat a politikusokat, akik nem hívők + ügyvezető igazgató és rokonai, ismerősei, haverjai jóléte meglegyen.. hát miből??)

Előzmény: bungle (37) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 08. 22:38 | #42
Tooni: igazat adok.

A többes számban megfogalmazott gondolat másoknak lett célozva.
Tooni 2012. 02. 08. 20:46 | #41
Újfent, tegyünk különbséget a kitaláció (RH agyszörnyszülöttei) és az újdonságot, újító elméleteket nehezen befogadó konzervatív rendszer között.
Előzmény: norbertvincze (39) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 08. 20:43 | #40
Zavaró, hogy váltogatod a személyeket, egyes és többes szám között. Megindokoltam, miért nem akarok EBBEN "elmerülni" belemenni. Az alapelvek másutt is megvannak, sokkal jobban felépítve, mint ez a könyv. És az elme működésére visszatérve meg, a különbségeket ÉS hasonlósákogat vizslató analitikus elmémmel hoztam ezt a döntést, úgyhogy clear eset fennforgása forog fent ;) Aztán itt van a "bezzeg a pszihológia" kijelentésed, ebbe ugyanúgy nem kívánok belemászni. Egy seggem van, és egy lovat akarok megülni. Fejlődéstörténeti szempontból meg 3 részre osztható az agy. Hüllő, emlős és emberi (neocortex) részekre, amik egymásra épültek fel.
Persze szívesen veszem ha kijavítanak jobban tudók.
Az is megvan, hogy a stressz, fizikai és mentális traumák mennyire kihatnak mindenre az idegrendszer közvetítésével, mellyel a tudatos elme nincs tisztában. És ez fokozatosan tudatossá tehető és feloldható különböző módszerekkel.
Arról viszont nem vagyok meggyőződve, hogy erre a legjobb út a dianetika.
Előzmény: norbertvincze (38) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 08. 20:21 | #39
amúgy nem tudom mit vagytok kiakadva ezen a Xenus elméleten, amikor a 21. századi régészet már lassan megdönti a hamis darwinista (evolúciós) elméleteket.


-1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 08. 20:19 | #38
alapprobléma az, hogy itélkezve álltok oda a témához. Így nagyon mélyre nem fogtok merülni. Az hogy Hubbard milyen ember volt, azt mi nem tudhatjuk, és te sem tudsz itélkezni egy ellenpropaganda film alapján. Szörnyetegeket szerintem inkább a pszihológia állít elő az elmét kontrolláló, zavaró narkókkal nem a szcientológia. Itt maximum a pénztárcád bánja a legrosszabb esetben. De még mindig nem a szcientológiát pártalom, hanem az alapkoncepciót amire a Diantika felépül.

Hogy a te elméd két részre osztható, egy raciónálisan működő elmére, és egy különbségeket nem érzékelő elmére.
Az elméd második fele a tudat alattidból dolgozik, pontosan úgy, mint a hipnózis és ennek (is) köszönhetően birtoklunk rendellenes viselkedési formákat.
Előzmény: Tooni (36) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 02. 08. 17:59 | #37
Pont múlt héten büntette a párizsi fellebbviteli bíróság összesen 600 ezer eurós pénzbüntetésre a Szcientológia Egyház két legjelentősebb franciaországi szervezetét bűnszövetkezetben elkövetett csalásért.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=517133
Mondjuk ez aprópénz nekik...
Előzmény: 7sleeper (35) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 08. 17:50 | #36
A könyve, nekem úgy tűnik, önmagán nem segített. Jó, ha tudtál belőle magadnak hasznos dolgokat kiszedni, de nem tudok elmenni amellett, hogy milyen életet élt, milyen szörnyeteget keltett életre, és mi célból tette. Talán van benne igazság, de szerintem semmi olyan, amit nem lehetne megtalálni másutt, más formában. Kb. olyan viszolygást kelt bennem az elolvasása, mint kétszer a krisnások könyvei teli belsős érthetetlen kifejezésekkel amit valami Sri Butáni Marharabhutapusztai Őfenséges Dicsfénnyel Övezett Ezüstösrenyaltseggű Lajos követett el. Nem, elolvasni nem fogom, az túl nagy teher lenne. Van jobb is annál, és könnyebben emészthető.
Előzmény: norbertvincze (34) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 08. 07:35 | #35
és aki nem hiszi, annak majd utánajárnak..

a szcientológia láthatóan olyan mint a kutyaszar. úgyhogy érthetetlen miért akar belelépni bárki is. ha meg "véletlenül" belelépett, mégha szerencsésnek is érzi/hazudja magát; nem kéne levakarni magáról inkább előbb is mint utóbb?! de sokan még ízlelgetik is. sőt! kérnek repetát belőle. befizetések szempontjából egy piramisjáték. a családi kapcsolatokat redukálja megközelítőleg abszolút nullára.. súlyos esetben pedig épp attól a körtől métóztatnak irtózni, akik pedig többet tudnak az elmeműködésről, mint egy zavarosfejű néhai sci-fi író.. a xenu a hibás biztosan.. ;-)

egyébként akit ezzel be lehet szippantani azt nyugodtan ámítsák csak. csakhogy az elszedett nem kevés anyagiakat a felső vezetőik kurva nagy jólétére, vagy a még több pénzt tejelő szent teheneikre (várom azt is, hogy mikor lesz például a hajójukból űrhajó.. /kell a harcunkhoz plazmaágyú, vegyétek a nektek olcsó, csak nektek elérhető dianetikát, hogy clear-ök legyetek - HÁHÁÁÁ/) "költik"; ráadásul beférköznek mindenhová.

az összes ilyen kártékony szektával ezt kéne csinálni (de a nem károssal is): állami támogatás zéró; a cégforma amúgyis szokásos - 99% adó minden befizetésük után. villámgyorsan kiderülne melyik szól 99%-ban a pénzről. :-) katakombákban is össze lehet gyűlni elmélkedni; nem kell ehhez hajó, vagy "istentisztelet" csarnok..
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 08. 06:55 | #34
nem is kell elhinni, járj magadtól utána. DE ne az internetről beszerzett baromságokból. Mondjuk, vedd meg a könyvet, vagy töltsd le a hangos könyvét a Diantikának(torrentről, így nem kerül kiadásba), próbáld egy kicsit értelmezni és talán értelmi értékkel ékesíti a meglévő nézetedet. Az egyház jelenlegi működésétől pedig tartsd távol kicsit magad, nem minden esetben ajánlott. Tapasztalat...


Előzmény: Tooni (33) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 08. 01:36 | #33
Hát, én ezt nem hiszem el.
Röviden ennyi.
Előzmény: norbertvincze (32) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 08. 00:15 | #32
első sorban nem vagyok szcientológus. Nem tudom a mennyire jutottál a személyiségteszten túl, hogy olvastatok-e esetleg könyvet, mondjuk a dianetikáról vagy volt-e valami saját kutatásod a szcientológia tananyagával kapcsolatban.

Amit szeretnék jelezni, hogy a szcientológia természetesen nem dogmikus vallás( a nevétől függetlenül), és nincs is köze tulajdonképpen az általunk általánosan ismert vallásokhoz.

A másik nagyon fontos dolog, ami nem elhanyagolandó, hogy a szcientológiai illetve a dianetika tantárgya úgy keletkezett, hogy figyelembe vették, tanulmányozták a szóba jöhető összes vallást, illetve tudományos területet amelyet érint az emberi viselkedés tág témaköre.( ez fontos, mivel PL a pszihológia csak a saját megrögzött egyoldalú
nézőpontjaiból táplálkozik) ( a vallásokról nem is beszélek, bár a szcientológia nem is vallási témakör)

Harmadik dolog az, hogy a Dianetika volt az előbb, nem szcientológia egyház. Így tudomány ágról beszélünk.
És ebből gyökerezik az én pártolásom a témával kapcsolatban.

Dianetika az emberi viselkedéssel, illetve az ember elméjével foglalkozik. Semmi misztikus, tudományos összezavaró baromságra nem kell gondolni. Elmagyarázza és megérteti az emberi mentális zavarok többségének eredetét, keletkezését, az egész procedúrát ahogyan működik az ember.

Nagyon egyszerű a téma, sőt annyira egyszerű, hogy amikor az ember foglalkozik egy kicsit vele és megérti miről van szó, a fejére csap és azt mondja, nem láttam a fától az erdőt.

Ajánlom nektek a Dianetika című könyvet olvasásra, de ha van lehetőségetek megszerezni a Dianetika könyvkisérő DVD-jét, az még érthetőbben ábrázolja, miről is van szó.

röviden kb ennyi
Előzmény: Tooni (30) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 02. 07. 11:20 | #31
Szcientológiáról mindig ez a post fog eszembe jutni (főleg a "Kiszivárogtak Xenu titkai" cikk). :D
www.ize.hu/comments.php?post_id=16043
Tooni 2012. 02. 07. 11:10 | #30
A mondataid bármelyik egyházi/vallási szerveződésre megállják a helyüket. A szcientológia tartalmaz igaz dolgokat is, naná, az emberek nem hülyék, de hülyíthetők. Kell valami csali, amire azt mondhatják: "igen, én is pont így érzek!
Belépek mert többet akarok megtudni!" És akkor kezdődik az útvesztő. (házi feladat: mi a különbség a labirintus és az útvesztő között?)
Azt vettem észre a "személyiségtesztjükben", hogy befolyásolhat a válaszadásban a kérdések megfogalmazása.
Itt van né:
http://www.azalapok.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=65
Hagyd el a kérdőjeleket. Az agyad is elhagyja, és kijelentésekként fogja fel. Hemzseg a negativtástól.
Jó dolgokat is tartalmaz? Lépesméz a ketrecben. Jó társaságra lelsz? Különbség a barát és az elv-társ között?
Te jössz, mondd meg miért jó a szcientológia a te szemedben. És hogy ezt miért nem találtad meg másutt.
Előzmény: norbertvincze (28) 0 VÁLASZ
brier 2012. 02. 07. 08:49 | #29
ez már hipochondria!!
ebből csinálnak jó sok pénzt
igazad van
Előzmény: pee.7 (8) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 07. 03:32 | #28
tökéletesen megmutatja az általános hitképet a szcientológiáról, és kedves Tooni azt kell írjam, hogy csak részben van igazad.

nem feltétlenül szükséges az üzleti oldalát igénybe venni a szcientológiának. Aki már megérti a koncepcióját annak amire felépült az eredeti egyház valódi oldala, az már rég többet lát az életből, annál aki csak jelzőkkel illeti azt.
Előzmény: Tooni (25) +1 VÁLASZ
eMTé 2012. 02. 06. 23:51 | #27
És csak utalnék egy szintén debreceni illetőségű professzorra: "felnőtt korban, normális vegyes táplálkozás mellett nincs szükség extra vitaminokra ..."

-1 VÁLASZ
eMTé 2012. 02. 06. 23:47 | #26
Undorító ahogy kinéz, dagadt pocakos disznó. Amit mond meg nem is kommentálom. Mert ugye ha a mondanivalójából levonható tanulság az lenne, hogy mozogjunk többet, együnk kevesebb szemetet, ne szedjünk feleslegesen gyógyszereket , azzal nem lenne semmi bajom. Amit a kolerával kapcsolatosan mond, annak van valóságtartalma, mert pl a tbc-vel s hasonló a helyzet. Azt sem úgy szedi össze valaki hogy egy tbc-s ráköhög, hanem fogékonnyá válik rá és bárhonnan elkapja , mert a baci ubiquiter. De ettől függetlenül mocsok egy demagógia amit bizonyítani próbál.
Kilóg a szög a zsákból, amikor a végén mindebből az jön ki , hogy az ő vitaminját vegyétek meg és minden ok. Amiből persze semmi nem az övé. Szánalmas amit csinál, de félelmetes, hogy olyan a közeg ahol vannak akik hisznek neki. Régóta ismerem amúgy - már az egyetemről - de akkor is ennyit ért.
Tooni 2012. 02. 06. 21:38 | #25
"az tudja, hogy a szcientológia miről szól igazán."
http://www.dinovedo.com/wp-content/uploads/2011/06/20_6_orig.jpg
Előzmény: norbertvincze (24) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 06. 21:19 | #24
ez a lenkei vonal igen szép lejáratása a szcientológiának. Nyilván aki legalább egy kicsit utána járt a dolgoknak és nem enged a vallás és a média befolyásolásának, az tudja, hogy a szcientológia miről szól igazán.

Böhöm barátom, te meg nem nagyon vagy itt képben semmivel, zsidózol, szcientológiázól és azt sem tudod melyik bolygón élsz.

Eleve a zsidóság és az összes nyugati vallás elitéli a szcientológia nézeteit, szóval a zsidó szcientológus nem igazán állja meg a helyét, de a második mondatoddal majdnem egyet értek, a fenti videó tartalma nyugodtan mehet a kukába.
+1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 06. 21:14 | #23
és az is látszik mennyire madzagon lehet rángatni az agyát nem használó társadalmat.

Vitamin? jó biznisz, ez is a 20. század egyik legjobban jövedelmező iparága. Jó volna elgondolkodni, miért is kell szedni a vitaminokat...

Ha nem lennének lemérgezve és génmanipulálva a föld ajándékai ( élelmiszerek), akkor nem menne ennyire a vitamin és gyógyszer ipar. Amik hiányoznak a ma kor zöldésgeiből, gabonáiból, gyümölcseiből, azokat kapod meg jó pénzért a boltban vitamin gyanánt. DE a mai korban is van még olyan forrás ahonna egész jó tápértékű élelmet tudsz biztosítani magadnak, és akkor nem kell szedni ezeket a mesterséges szarokat, amik ráadásúl nem is szerves vitaminok vagy ásványok.
+1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2012. 02. 06. 21:08 | #22
látszik mennyire értelmes ösztönlény vagy: )
Előzmény: Böhöm (1) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 02. 06. 20:01 | #21
Érdemes a 2 és fél évvel ezelőtti post alatti kommentekbe is beleolvasni. :)
www.ize.hu/comments.php?post_id=12278
Attila 2012. 02. 06. 19:58 | #20
De jó látni ezeket a kommenteket!!! Ezekben a powerbalance-os időkben amikor az emberek mindent bekajálnak jó látni hogy van még értelmes többség! :)
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 02. 06. 19:27 | #19
Erre a prezentációra bármelyik szcientológus rárántana... :DDD Előkerült itt minden..., tónus skála, stabil adat, stb... Mikor elhangzik L.Ron Hubbard neve, és a kamera a közönséget pásztázza... frankón látszik a szcie-nagyikon az orgazmus.... :DDD
+1 VÁLASZ
Bluesboy 2012. 02. 06. 19:24 | #18
Előzmény: Bluesboy (17) 0 VÁLASZ
Bluesboy 2012. 02. 06. 19:24 | #17
Lenkeit az alábbi listán az 1.000.000 $-t befizetettek között keressétek (John Travoltával egy szinten). Jó biznisz a lóadag-vitamin...
Maszat33 2012. 02. 06. 18:26 | #16
Nevetséges , hogy miként forgatja ki a szavak mögötti tartalmat... Én, aki soha nem tanult semilyen orvostudományt , logikus gondolkodással rájövök arra, hogy a koleszterinről állított dolgokat és tényeket is hogyan magyarázza... Vajon a nézőket lefizették, vagy hivatásos agyhalottak? Esetleg túl sok fluor " vitamint " szedtek, és így sikerült befolyásolhatóvá tenni őket ?
+1 VÁLASZ
encsisz 2012. 02. 06. 18:26 | #15
várlak a rendelőmben kb 2-3 év múlva a vesebetegségeiddel és a hipervitaminosisaiddal. a Lenkei féle készítényekben lódózisok vannak, amik egy részét kipisiled, másik része meg a vesédet vagy kötőszöveteidet vágja oda. De ezekből meggyógyulsz, ha abbahagyod :D
Előzmény: chase (4) +3 VÁLASZ
Bekomman 2012. 02. 06. 18:02 | #14
ez egy f@..
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 02. 06. 17:43 | #13
Én kb.: 38 percig bírtam aztán átugrottam javát.
Aki lusta megnézni (megértem), annak vázolom az előadás lényegét:

- Dr. Lenkei egy kukacoskodó orvos volt anno, aztán rájött hogy a mai orvoslás nem is akar gyógyítani.
- Az emberek dühösek, depisek és szabad energiában szegények.
- Ez azért van mert gyógyszereket szednek vitaminok helyett.
- A gyógyszer rossz a vitamin jó ééérted!?
- Sok sok, de tényleg k**va sok vitamint kell szedni és nem lesz senki se beteg
...
Az előadás után pedig (ez már nincs a videón) Dr. Lenkei vidáman megszólal: nekem pont vannak "mindenre jó" vitaminjaim "akciós áron"
Előzmény: Samu. (10) +2 VÁLASZ
slasher 2012. 02. 06. 17:03 | #12
FREE XENU!!! :D
+2 VÁLASZ
Lacius 2012. 02. 06. 15:40 | #11
Köszi, ez egy nagyon tanulságos video volt
+1 VÁLASZ
Samu. 2012. 02. 06. 15:01 | #10
50 percet néztem ebből az egészből... annyira aljasan van felépítve ez az előadás, hogy már majdnem tiszteletet érdemel a tehetsége hozzá..
+2 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 06. 15:01 | #9
Xientológus :-D
Előzmény: Samu. (6) +1 VÁLASZ
pee.7 2012. 02. 06. 14:49 | #8
Te szcientológus vagy amúgy? Ezt kapd ki mondok én valamit, én semmilyen gyógyszert nem szedek nem is vagyok hajlandó beszedni orvosnál utoljára 13 évesen voltam hogy lóghassak suliból... Nem kell ahhoz mesterséges szarokat szedni hogy egészséges legyél, még fontosabb nem kell vagyonokat költeni azért hogy boldognak mondhasd magadat. A szcientológia az olyan gyenge jellemű embereket célozza meg mint te akik bedőlnek és rengeteg pénzt kidobnak iylen felesleges szarságokra.... Ennyi pénzért én is megtanítalak téged hogy legyél boldog
Előzmény: chase (4) +4 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 06. 14:48 | #7
Én is inkább annak a híve vagyok, hogy azt nézem mit csinál és ezzel mit ér el, nem pedig azt, miért csinálja.
Amúgy milyen betegséged múlt el a cucctól? Vitaminhiány? ;D
Előzmény: chase (4) 0 VÁLASZ
Samu. 2012. 02. 06. 14:34 | #6
lehetne a neved X is :)
Előzmény: chase (4) +2 VÁLASZ
Lazarusz 2012. 02. 06. 14:26 | #5
Én ebben hiszek, ahogy a nagyszüleim is tették :)

http://kepfeltoltes.hu/120121/szekely_fajdalomcsillapito_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
+2 VÁLASZ
chase 2012. 02. 06. 14:20 | #4
Amióta szedem a vitaminjait, nem vagyok beteg! Engem nem érdekel kinek mi a vallása. Egy jó vitaminnál egyáltalán hogy jön ez ide? A termékei jók. Mindenkinek a magán ügye, miben hisz! Ne generáljunk már egy újabb "zsidóüldözős" baromságot! Egyszer már a fél világot felégette ez emberiség ezért. Aki nem így gondolja, szedjen sok gyógyszert, és annak mellékhatásaira még többet! Aki meg egészségesen akar élni, szedje csak a vitaminokat! :)
-2 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Kampec 2012. 02. 06. 13:39 | #2
nem mondok véleményt az emberkéről, a szcientológia szúrja nekem is a szemem, de a vitaminjairól annyit, hogy hatásosak, bár nem is a legolcsóbb fajtából valók...
Böhöm 2012. 02. 06. 13:06 | #1
Piszkosmocskos zsidó szcientológus.Rákos daganat a társadalmon.