Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2012. 02. 03. 13:08 | #34
"Hoffer Józsi"-t láttam egy pár perces szerepben pár éve
azt a morajlást a nézőtéren.. :-D
Előzmény: dude (32) 0 VÁLASZ
kotta 2012. 02. 03. 13:05 | #33
:DDD
http://www.uploadstation.com/file/ZbbeBv5 - és nem is ismerjük egymást ;-)
Előzmény: dude (32) 0 VÁLASZ
dude 2012. 02. 03. 13:02 | #32
Nem tudod véletlenül, melyikben játsszák a "Barátok közt" vagy a "Való Világ" darabokat?
Úgy megnézném valamelyiket, mivel sajnos a tévében nem tudom megnézni, de jókat mondanak róla! :)
Előzmény: kotta (31) 0 VÁLASZ
kotta 2012. 02. 03. 12:55 | #31
Az egész hajcihőből (mert nem más) nekem csak a szakmai kritika volt érdekes. Van (volt? nem találtam, hogy játsszák-e még) egy zseinális előadás három igen jó színésszel, Bán Jánossal, Dörner Györggyel és Gáspár Sándorral, a "Stílusgyakorlatok a 601-től" című. Kismilliószor játszották mindig teltházas siker volt. De. Ettől függetlenül és szerintem tök normálisan, Gáspár S. szerint Dörner pályázata ócskán összedobált valami volt, amit ő nem fogadott volna el. Lehet, h Gáspár S. is valakiknek, valami összgondolkodó-megmondó iránynak az embere, én azt nem tudom, de ezt a SZAKMAI érvet mástól is olvastam, h Dörner nem állt ilyen téren a helyzet magaslatán. Ha gyenge pályázatot bíráltak el kedvezően, az úgyis kiderül majd, bár sajnos későn.

A gond hogy ezt is összevissza politzálják a "folyton bántanak és elnyomnak minket" szövegű nagyhangú idióták. (Kár, hogy a nagy elnyomásban ezt már annyiszor hallottam, h az több, mint unalmas. Nyilván mert el vannak nyomva és a médiában oly kis felületet kapnak...) A kinevezésbe simán bele lehet kötni, mert nem tudhatjuk mennyire volt politikai, mennyire nem az. A döntnök Tarlóst még az óbudai polgármestersége idejéről ismerem "alattvalóként", ex-SZDSZ-es független ember, aki szerintem tök jól végzi a munkáját. Nem párttag, nem bólógatójánosa ennek és a korábbi kormányoknak sem, és mindig keményen ellenállt a bármelyik oldalról jövő hülyeségnek is, persze szerintem.

Legyen úgy, hogy Dörner baromi jó színházat "csinál",, Tarlós örüljön, h jól döntött (bár nyilván nem egyszemélyben kellett neki), a sok hűhó meg megy felejtésbe a többi közé.

Megjegyzés: Ha Dörner igazgatónak is olyan jó lesz, mint színésznek, az mindenkinek jó lesz. Alföldi nem lett szerintem olyan jó igazgató, mint amekkora színész, de különösebb bajom vele sincs, és ő is ki fogja bírni, ha más színházhoz kerül, de ezt még meglátjuk. Járjatok amúgy meg színházba, mer'az jó!
7sleeper 2012. 02. 03. 12:32 | #30
na megcseréltem az előbb a kommenteket. az előző ment a 27-esre
akkor most megy ez a 28-asra
:o)

valóban kurva sok ember ráér. emlékszem a traktoros hepajra az országház előtt. (amire később kitalálta a demszky és sleppje a traktorral behajtani tilos műsort..) nyilatkozott egy se nem éhes, se nem szomjas ifjú hájfejű traktoros is. hogy fontos a tüntetés. kérdezték ki van a földeken. válasz: "A szüleim.".. alaposan tarkón kellett volna baszni egy komplett cséplőgéppel.. pedig még valamelyest igazuk is volt. (persze politikai indíttatásból csalták őket pöstre egy kis perkeltre, meg itókára, de akkoris.)

nálunk a nyomásgyakorlás mindig az egymást kinevező fejesek marakodása a koncon. iskolapélda a máv. elsíbolták a szakszervezeti vagyont a szakszervezetők, elprivatizálták bagóért (persze a korrupt vezetők értékéhez képest nagy volt a baksis) ami érték volt a vasútban a politikusok. a többit meg már évtizedek óta hagyták lerohadni. aztán összekaptak.

a végén kaptak a koncból mikroszkópikus részeket a vasutasok is, viszont cserébe kibasztak a rettentő türelmes utazóközönséggel. akik egyébként fizetnek a még ma is gyakran kritikán aluli "szolgáltatásért". mert ár-érték viszonylatban is a máv nincs előkelő helyen. úgy van vele mindenki, hogy inkább kösz, de kösz nem.

a vasutasság tisztség volt és fix állami állás a velejáró fizetéssel és "nyugdíjjal"! talán ez is volt a baj túl sok ostoba ember lett végül kicicomázva és a fejükre meg rápakolták a szocialista időkben a terveseket, igazgató elvtársakat, elfáradt kádereket. elfértek a struktúrában.. (a bkv smafu..). nem véletlen, hogy a hülye fokozása még ma is az általánosan, hogy rendőr, postás, vasutas.. és ebben az igazi okból, de másokkal kibánva, hamis célokért indított sztrájkok is közrejátszottak..
Előzmény: Teomoart (27) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 03. 12:13 | #29
György? hát nem Gyros? ;-)

ha az alföldi úgy zsidó mint a Dörner "náci", akkor az alföldi imám. :-)

a Dörner mellett tüntetni igazolhatóbb, mint ellene. tüntessen aki akar mellette (senki nem tenné sztem, ha nem lett volna a mártaistvános generált műhiszti korábban és az ugye most is folyik), mert dacára, hogy egy szar pályázatot dobott össze valószínű annak tudatában, hogy most úgyis őt nevezik ki - még csinálhat jó színházat. a jelenlegi színházigazgatók egy jelentős része baloldali-szervilis néha kifejezetten magyarellenes vonalat képvisel. művészetnek alítva a mű, vészt.. a balázs péterre fújtak szolnokon, hogy hogy képzelik, hogy őt nevezik ki. mintha nem ugyanúgy történtek volna korábbról is igen gyakran (sőt gyakrabban) a direktori kinevezések. egy ripacs, de a színház működik. nem jött be az akkor is látványosan fasisztázók, nácizók szövegelése. (persze a város eladósítása ellen nem volt panaszuk, hiszen abban a bal-faszok is részt vettek, sőt... van is idéntől lakossági építmény-garázsadó..)
Előzmény: colorstar (28) +2 VÁLASZ
colorstar 2012. 02. 03. 11:42 | #28
Ezekre a tüntetésekre/ellentüntetésekre csak azt tudom mondani, amit Hadházi Lászlótól hallottam a minap: kurva sok ember ráér ebben az országban...

Olyan ez az egész, mint a bulvár, arra jó, hogy csámcsogjanak rajta az emberek, miközben a valódi kérdésekkel nem foglalkozik senki.

Csak az a baj, hogy ezzel magát a tüntetést, mint eszközt teszik nevetségessé.
Igy ha valaha lesz egy olyan megmozdulás ami tényleg fontos dologért történik, mindenki csak legyint, hogy újabb baromság...
+1 VÁLASZ
Teomoart 2012. 02. 03. 04:48 | #27
Dörner György miatt tüntetnek, mert "náci". Alföldi Róbert miatt mért nem volt tüntetés? Pedig ő meg zsidó. Ez egy kreált humbug, semmi több. Valahol élje ki a magyar nép a dühét, amit az általános, média által is felfújt gazdasági, erkölcsi krízis miatt érez. Nem más ez, mint az ostorosfiú, akit a valódi bűnös (történelmi hűséggel élve: a király) helyett ütnek. Szakmai nyelven eltolás. Nép butítás, elterelés, csúsztatás, megtévesztés.
+1 VÁLASZ
RokkantTroll 2012. 02. 02. 21:11 | #26
Höhö! Csőcselék vagytok mind... :D
-1 VÁLASZ
Élien 2012. 02. 02. 20:54 | #25
Valamennyi zsidó ünnep rövid összefoglalója:
- Meg akartak minket ölni.
- Nem sikerült.
- És most együnk.
Előzmény: Szobabicikli (21) +5 VÁLASZ
5150head 2012. 02. 02. 20:40 | #24
Apa kezdőőőődik!
Oci 2012. 02. 02. 20:33 | #23
Ez nevetséges! Ki nem szarja le, hogy milyen származású egy új színház igazgató? Ha mondjuk egy igazi ős magyar gyökerekkel rendelkező, nem zsidó, nem antiszemita, túliskolázott, pöcs venné át a színházat akkor sem történne semmi olyan ami befolyásolna bármit is.
Olcsóbb lesz tőle valami?
NEM!
Elmúlik a válság!
NEM!
Többet fogunk keresni?
NEM!
Ezeknek az embereknek volt idejük és energiájuk, hogy kimenjenek a hidegbe tüntetni/ellentüntetni egy olyan dologért ami nem ér semmit. Ezért is tartunk itt, mert az egymás köpködése a legfontosabb. Gratulálok!
+2 VÁLASZ
Balukapitány19 2012. 02. 02. 20:20 | #22
én nemvagyok sem neonáci sem fasiszta sem "gárdista" sem semmi hasonló
megvan a cigányokról és főleg a zsidókról is a saját véleményem de ezt inkább megtartom magamnak
de ez már azert sok!!! olyan mint a cenzúra! nemfelel meg valami 1 népcsoport ideológiájának és akkor az őshonos nép levan szarva! hiába azt akarják hallani! hiába ez az ő örökségük! elnyomnak minket!!! ezellen nemtehetunk semmit!!!
összefogás kéne már emberek!!! közösen kimenni az utcára
nem azert mert a jobbik vagy a fidesz vagy akármelyik párt ugy akarja!
magánemberként!!!
ezért tisztelem csak a cigány és zsidó népet! az összefogásért! ők ha baj van nemszámit hogy mondjuk jakabnak kissebb pajesza van mint mondjuk zakariásnak
összefognak!
ezt kéne itthon is!
de igy nemfog menni!!! mindenki gyülöl mindenkit a barna a szoket a szoke a voroset és a feketét
a jobbikos az mszp-st az mszp-s a fideszest
zsidó a magyart magyar a cigányt és zsidót
kasztokra vagyunk osztva ez a történet!!! és MÁR nem csak pártbeli kasztokra
ne essék félreértés nem a zsidó nép kiirtására hajazok én itt eme sorokban
igenis lehet 1más mellett élni!!! de ahoz elkell törölni a kasztokat! hidat kell épitani a szakadékra! elkell törölni minden népi ideologiát és közös utat találni!
nemkell hogy mindenkinek jo legyen!!! akinek nemteccik az nem megy el! de ettolmég nincs semmi gond
ugyanugy kell támogatni mindenkit az államnak
ha ugy van akkor a zsidot és a kinait is megkell birságolnia
összefogást!!!

Szobabicikli
Szobabicikli 2012. 02. 02. 19:59 | #21
Szegény zsidók mindig csak bántják őket. Az ókortól napjainkig...hm, biztos csak a véletlen műve, hogy olyan gyakran válnak negatív központi figurákká.
+5 VÁLASZ
sien 2012. 02. 02. 18:18 | #20
jah tele van velük a média. öö.
Előzmény: stero (18) 0 VÁLASZ
sien 2012. 02. 02. 18:16 | #19
minden probléma mellé lehet állítani egy másikat hogy akkor miért nem azt. mondjuk megkérdezhettek volna téged hogy szerinted mi miatt tüntessenek, de hát gyarló az ember. legközelebb biztosan azonosulni akarnak majd veled, most még nem tudták hogy kell.
stero 2012. 02. 02. 16:22 | #18
Egyetértek .. ha nem pattognának a franc nem baszogatná őket.
Előzmény: cameloti (17) +2 VÁLASZ
cameloti 2012. 02. 02. 16:09 | #17
Tüntettek a Magyar Gárda ellen, mert hogy nácik... semmit se csináltak.
Tüntettek a Jobbik ellen, mert hogy nácik... semmit se csináltak.
Tüntetnek a Dörner ellen, mert hogy náci. Mégis mire számítanak, mi fog történni? Kirúgja (gázkamrába küldi) a zsidó színészeket? Náci darabok lesznek a színházban? Titkos fasiszta gyűlések? Könyvégetés?!
Nagyon fárasztó a zsidók folyamatos nyivákolása, nagyon sok "csendes antiszemita" ezért utálja őket, és ezért van Magyarországon egyfajta zsidóellenesség. Antiszemitizmus. Igenis van. És érthető. Ezt még a zsidó barátaim is belátják, és egyáltalán nem azonosulnak az effélékkel.
És persze a zsidókhoz dörgölődző politikusok és újságírók, de hát ugye valamiből meg kell élniük. A szimpatizálókról nem is beszélve, mint a videóban látható nagyon tudatos, nagyon liberális és nagyon kozmopolita igazságosztó kiscsaj. Az a fajta, aki mindenkiért és mindenért kiáll, kivéve, ha egy fehérbőrű keresztény magyar embert ér atrocitás... ezek a társadalom rákfenéi.
A zsidók maguk alatt vágják a fát, és ez a jelenség (az egész világon erősödő antiszemitizmus) az egész világon felismerhető. És ha netán egyszer nagy baj lesz, csak magukra számíthatna,k köszönhetően a több évtizedes aknamunkájuknak.
Még mielőtt kikezdenének: nem reagálok a nácizós beszólogatásokra, mert nem vagyok az, csak felismerem és leírom azt amit esetleg sokan nem mernek.

+6 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 02. 15:03 | #16
még mindig a legjobb a pók kézenállva (bár enyhe képzavar.. kézen mi? ;-))
négy hangya viszi a sebesült ötödik társukat
:-D
Előzmény: Tooni (15) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 02. 02. 14:58 | #15
http://www.warhol.hu/06_olaj_KEPE_info.html
4-ik kép, csak mellényúlnak :)
Előzmény: 7sleeper (14) +1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 02. 14:51 | #14
posztképen az az ábra mit jelent?
a nemzetiszínű szalag felett
shurikenes nindzsáknak tilos a bemenet?
+2 VÁLASZ
stero 2012. 02. 02. 14:34 | #13
Hazafinak mondható ember került a színház élére aki sok szempontból a jobbikkal szimpatizál. Ez a problémája az "antifasisztáknak" .. nem kenyerem a betyársereg sem mert egy rakás börtönviselt keménylegény .. de valahogy előbb felfordul a gyomrom ezektől a hyperérzékeny neonáciktól. Nem homoszexuális, aberráns, perverz a színházigazgató? Nincs elég buzi a színdarabban? NÁCI!!!!! Így jár az aki nem hirdeti a devianciát : D .. ehj ehj büdöspest.
+4 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2012. 02. 02. 14:32 | #12
és a tüntetők közül hányan jártak már színházban egyáltalán?
+1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 02. 02. 14:24 | #11
Irigylem azokat, akik azért mennek tüntetni, mert nem tetszik nekik egy színházigazgató :S
...és azokat is akik ezért mennek ellentüntetni.

"Milyen jó", hogy nincs is más probléma ebben az országban.
MatyiZeg 2012. 02. 02. 14:22 | #10
"Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
ha egyenlővé teszik is a földdel,
nemzedékek őrváltásain
jönnek majd újra boldog építők,
és kiássák a fundamentumot,
s az erkölcs ősi, hófehér kövére
emelnek falat, tetőt, templomot.
Jön ezer új Kőmíves Kelemen,
ki nem hamuval és nem embervérrel
köti meg a békesség falát,
de szenteltvízzel és búzakenyérrel,
és épít régi kőből új hazát.
Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
a fundamentum Istentől való,
és Istentől való az akarat,
mely újra építi a falakat.
A víz szalad, de a kő marad,
a kő marad."

+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 02. 02. 13:56 | #9

Ez egy nagyon helytálló, tömör megfogalmazás.
Előzmény: MatyiZeg (1) 0 VÁLASZ
thisisreal 2012. 02. 02. 13:56 | #8
Index videó 5:30
"Nem egy bérletet veszek, nyolcat!"
:D
Előzmény: Kornéliusz (2) 0 VÁLASZ
lokko 2012. 02. 02. 13:56 | #7
oszd meg és uralkodj ... ez a magyar politikai elitbűnözők menedéke ... és a taktika úgy néz ki jól működik, mert az általuk okozott mélységes letargiát, és társadalmi frusztrációt, a tömegek nem rajtuk, hanem a mesterségesen generált megosztás lévén egymáson élik ki.
milyen valós ellentét van egy magyar jobb és magyar bal oldali között?
a jobb oldali lopkodja a balos javait vagy fordítva? Büdösnagyfrancot!!!
Azok akik kezében a hatalom van, azok ártanak azoknak, akiknek csak tudnak ... évtizedek óta ellenőrizetlen szabad rablás zajlik az országban ... ellenőrizetlen, mert a sajtó és a tömegek a hatalom kordába tartása helyett inkább egymás torkának ugrik ...

a megosztottság ellenszere a kiegyezés, a kiegyezés alapja egy közös nevező, ami egyesíti a társadalomban rejlő energiákat ... a legegyszerűbb közös nevező meg az, hogy mindenki magyar, aki annak vallja magát, és nem vagyunk egymás ellenségei.
+3 VÁLASZ
7sleeper 2012. 02. 02. 13:54 | #6
portás
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2012. 02. 02. 13:48 | #4
Szerintem a rendezés nem volt első osztályú... Én több vizuális effektet használtam volna, meg füstgépet, vízágyút, stb...
+6 VÁLASZ
Kornéliusz 2012. 02. 02. 13:32 | #2
Kint veri magát a sok kultúrkedvelő díszpolgár.. kíváncsi vagyok, ha kipakoltatnák a zsebeiket a helyszínen, hány százalékuknak figyelne be a színházbérlet.
+2 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 02. 02. 13:15 | #1
"Cirkusz a színház körül."

Ez mindent elmond.
+4 VÁLASZ