Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
scv 2012. 01. 29. 20:49 | #73
Sziasztok!

Sajnos a rideg valóság az amit a média állít és igen 100 ból 99 egy genetikai hulladék, amit leginkább egy vírushoz lehetne hasonlítani. Megfertőzi az egészséges sejteket, pusztít, rombol, leél. Sajnos most volt "szerencsém" megtapasztani, hogy milyen aljas rohadék egy nemzettség az övéké, mivel apámat 2 hete az egyik kedves fatolvaj barátunk majdnem megölte egy baltával. Mivel az a g*nnyláda lopta a fát, apám pedig rajtakapta. Erre az a paraszt kétszer úgy fejbe vágta a balta fokával, hogy két helyen is beszakadt apám koponyája, amitől majdnem meg is halt. Egyedül a jó Isten mentette meg.
A poén az hogy az illetőt elkapták a rendőrök, de k*rva jogászok már ki is engedték.
Ha engem kérdeztek, most azonnal kipusztulhatna az ÖSSZES, egyet sem siratnék meg.
Egy nagyon jó ember majdnem meghalt két csuklónyi vastagságú fáért. Ezt a magyar valóság.
hawkeye
hawkeye 2012. 01. 28. 13:10 | #72

Hát ahogy a kékhírekből tudjuk, csicskájuk, rabszolgájuk még lehetünk... :)

Ha a mohácsi-féléktől függ, még valóra is válhat... :(
Előzmény: komcsi (71) 0 VÁLASZ
komcsi 2012. 01. 28. 12:07 | #71
2001-es népszavazás alkalmával 190.000 roma élt Magyarországon, legalábbis aki annak vallotta magát.
Jelenleg ha csak a 750.000-et vesszük alapul (bár szerintem van az 1 millió is), érdemes megbecsülni, újabb 10 év múlva mennyien lesznek, míg a nem romák száma inkább csökken. Ők fognak eltartani nyugdíjas koromra, vagy inkább ők fognak kirabolni? ;)
hawkeye
hawkeye 2012. 01. 28. 11:40 | #70

Kösz az adatokat! Ha valódiak, akkor a helyzet még a nálam ismertnél is rosszabb...

Két észrevétel.

Nem vonatkoztatható el a mai állapot az elmúlt két évtizedtől, amely alatt a cigányság elszokott a munkától, és erkölcsileg ilyen mélyre jutott.
Én az szadesz és holdudvara felelősségét emelném ki, akik a végtelenségig kihasználták a romákat, a munkahelyek megszüntetésével szó szerint elvették a kenyerüket. Ráadásul jelenleg is folyamatosan hergelik őket a "magyarok" ellen.

A helyzet kritikus, nem kell sok egy polgárháború kitöréséhez. Épp ezért nem értem a célozgatást a gárdistákra. Ha az állam nem tudja, vagy nem akarja erőszakszervei által fenntartani a rendet, garantálni polgárai biztonságát, akkor fogja be a száját, és nézzen a tükörbe, hogy miért is alakulnak önvédelmi szervezetek.

Sokak szerint kezdetnek ki kellene nevezni egy szeplőtlen múltú belügyminisztert, akinek nem csak a szája jár....

Hogy ez segítene-e, nem tudom...


Előzmény: Face (69) 0 VÁLASZ
Face 2012. 01. 28. 10:50 | #69
Helló mindenkinek!

Abban szó szerint eggyet értek talpasjobbágy-al, hogy a gárdisták és a hasonló önjelölt rendvédelmi szervek tagjai sem a mintapolgárok közül kerülnek ki, de úgy látom, hogy őket elég jól ismeri a cigányokat pedig csak a statisztikákból és nem akartam célozni semmire.

Ha már a statisztikánál tartunk akkor megosztok egy két adatot, amely egyben személyes tapasztalaton is alapszik.

A statisztika nem mindig mutat megfelelő képet, ezért annak hitelességéhez tudnunk kell több adatot is. Talpasjobbágy szerint az össz 750.000 fő közül 300.000 fő, akik a munkaképes felnőttek (nők, férfiak) munkanélküli, de arról nem írta, hogy a többi azaz a "nyugdíjas korú" cigányok is segély után lettek nyudíjasok, a fiatalkorúak kb. 70% rokkantnyugdíjas, a gyermekkorúak pedig a családfenntartók, mivel ők duplán jövedelmezőek egyrészt jár utánnuk a családi pótlék, valamint ha tartósan betegek (70%-uk) akkor gyes, ingyen gyógyszer, ingyen utazás szülővel együtt, ingyen étkezés, ingyen tankönyv és még nem merült ki a sor, továbbá az általuk elkövetett bűncselekményekből származó "jövedelem" is megmarad, mivel nem büntethetőek, nem lehet utánnuk nyomozni, náluk házkutatni.

Majd egy másik statisztika a Magyarországon börtönben ülő kb. 17.000 fő közül 90% cigány származású azaz 9.250.000 fő nem cigány magyar lakosság közül 1.700 fő ezzel szemben a 750.000 fő cigány magyar lakosság közül kb. 15.000 fő ül börtönben és ez úgye nem a véletlen műve, ez nem politika és nem rasszizmus, mert akkor az egész magyar igazságszolgáltatás rasszista.

A segélyeket valamint az összes szociális ellátást a börtönök rezsijét, mint a dolgozó magyar lakosság fizeti az adójából, akkor kérdem Én, hogy ha 750.000 cigány származású magyar állampolgár közül egy sem dolgozik akkor ezeket a költségeket ki fizeti, és hogy ne essünk át a ló tuloldalára, minden társadalomban vannak eltartottak, de egy egészséges társadalomban ez olyan arányban van, hogy nem kell az adónk 75%-át erre költeni. Magyarul, ha nem lenne ennyi ingyenélő akkor haladna a gazdaság és fejlődne az ország és akkor mindeggy, hogy ki kormányoz melyik politikai oldal van hatalmon, ezt könnyű kiszámolni ehhez nem kell közgaszdásznak lenni.


+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 01. 28. 10:47 | #68

És hogy miképpen szítja a gyűlölködést a héber kézben levő média, itt az iskolapélda rá. Hogyan kell gyalázni Magyarországot, mert a cigányoknak büdös a munka, de ezt persze nem írjuk meg, hanem hazudunk, csúsztatunk, gátlástalanul.
Külön szégyen az angol sajtóra nézve:

http://index.hu/kulfold/2012/01/27/rettegnek_a_romak_gyongyospatan_-_irja_a_guardian/
Előzmény: hawkeye (67) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 01. 28. 08:43 | #67

"akivel szemben már történ valamilyen attrocitás, és nem csak hallomásból tud róla az szavazzon like-al"

Nos, fogadd el, hogy ez a valós helyzet!

Sőt.

Sok ezer cigánygyerek nőtt úgy fel bő két évtized alatt, hogy eszébe sem jut munkával pénzt keresni. Merthogy soha nem látta a szüleit reggelenként dolgozni menni.
Ami abszurd: évek óta az a származásilag, vallásilag, és kapzsiságilag jól körülhatárolható horda uszítja őket a becsületesen dolgozók ellen - legyenek azok magyarok vagy cigányok - akik ide juttatták őket.

Abszurd 2.: Ha én azt mondom neki, hogy cigány, rámront a TASZ, meg még tucatnyi megélhetési jogvédő. Ha ő a mindennapos szóhasználatukkal engem hív parasztnak, az ugye teljesen rendben van.

Végül: Közép-Angliában, a gagyimédiából tájékozódva, miképpen is tudhatnád, hogy ma, nálunk, a börtönökben relaxálók több mint kétharmada cigány származású. Olyannyira eszkalálódott a dolog, hogy egyes cigányklánoknál az a férfivá avatás feltétele, hogy az illető volt-e már sitten....

Nevelni? Legfeljebb a gyerekeiket. De amikor egy ilyen ötlet felmerült - kollégium, hétközbeni gyerekotthon - akkor a javaslatot benyújtót egy emberként lenácizták, lefasisztázták a politikusbűnözők.

Pedig ez lehetne a megoldás, és a kötelező munka, hogy ne a mi nyakunkon élősködjenek.
Ennek viszont milliónyi munkahely lenne az előfeltétele.

Szerintem...
Előzmény: sahinel (60) +1 VÁLASZ
sekkbeqr 2012. 01. 28. 07:33 | #66
Kanadában is elterjedt már a "Magyar ne lopj!" táblák kirakosgatása emiatt az integrálódni képtelen, az együttélés minimális szabályait betartani képtelen de ugyanakkor mindig erőszakosan tolakodó, követelőző, "nekem jogaim vannak" frázisokat pufogtató de kötelességeiket nem ismerő vagy azokról tudomást sem vevő élősdi népcsoportnak. Vezettek már be vizumkényszert Magyarországgal szemben éppen miattuk. Horváth ALadár "úr" is nemrégiben bazsevált kint Torontóban, ahol a szokásos jól bejáratott "fasiszta országból jöttem kérem segítsenek" nótát játszotta. No de hát ugye ezért tartjuk az ilyenek el itthon. Na meg azért hogy nyomja a +100-at a mérlegen.
Az index cikkről meg annyit: nagyon sokáig lapítás volt akkor, mikor a cigány vagy roma szót csak áldozati oldalon lehetett megemlíteni, vagy pl. lehetett romgyilkosságokról írni, ellenben gyilkos romákról sohasem lehetett a médiában hallani pedig tudjuk ugye...., amikor illusztrációként képpel vagy videóval próbáltak egy adott bűncselekményt bemutatni és a tettest mindig egy fehérbőrű egyénnel játszatták el stb...

sahinel 2012. 01. 28. 01:09 | #65
$2.50USD per one thousand views
http://www.youtube.com/watch?v=rWxEiJFvwCk&feature=fvst hogy vállhatsz parnerre.
Előzmény: sahinel (63) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 01. 28. 01:08 | #64
vadász, vadász ;-)
Előzmény: sahinel (63) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 28. 01:04 | #63
Hehe:D kicsit azért nekem is az bántotta a csőrömet hogy like vadász kommentnek is elmenne:D a youtube tele ezekkel a vadászokkal. Hihetetlen mikre képpesek a like-okért azért adnak pénzt vagy csak mutogatják a haveroknak?:D Mert sok néző után kaphatsz pénzt is de like-ról még nem hallottam.
Előzmény: bungle (62) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 01. 27. 21:11 | #62
Nincs ilyenről stat, a végeredmény látható csak. Szerintem nyugodj bele, hogy eddigi legtöbbet "lájkolt" kommented volt. ;)
Előzmény: sahinel (61) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 27. 20:39 | #61
én fasz persze gondolom kioltják egymást. akkor legyen itt a negatív. De ha az oldal üzemeltetőinek van erről statisztikájuk mennyi minusz, plussz ment a kommentre kíváncsi lennék.

Előzmény: sahinel (60) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 27. 20:38 | #60
#28 kommentre nincs negatív szavazat? Ok én verekedtem velük meg minden de ettől még ismerek olyat akinek nem volt velük ilyen gondja. Azt azért nem hiszem hogy 100%-a a lakosságnak szenvedett már sérelmet tőlük. De ha ez így van akkor senki sem tud segíteni az ilyen híreken csak ha egymás közt elintézik hogy ne nézzenek rájuk így. Rá kell venni a társakat hogy rendesen viselkedjenek. Ha a vajdák jól működnek, akkor úgy, vagy más módszerrel.

Ezen senki sem tud változtatni. Ez kb olyan mint a négerek is mondják saját társukra hogy chipout-ot csinál ha nem tetszik nekik, meg van cigány ismerős aki símán szidja az ilyen cigányokat, és soha sem sértődik meg ha kimondjuk a cigány szót. Igaz vele senkinek sincs gondja mert ő emberként viselkedik.

Hány %-uk a magyar lakosságnak? Ha a börtönökben is ekkora %-uk lessz, akkor meglátják változni fog a megítélésük. Addig meg lehet nevelni a többieket.
Kornéliusz 2012. 01. 27. 18:58 | #59
Mert így van..? :D
Chaby Checker 2012. 01. 27. 15:22 | #58
Rendben az alakváltást értem, sőt ' thisisreal ' első mondatát el is fogadom (52.-hsz.), csak annyit akartam kideríteni hogy a következő mondatával (amiben faszkalapozott) engem is megtisztelt vagy csak 'talpasjobbágy'-nak szánta, ugyanis az előzményben én szerepelek.
Csak halkan jegyzem meg, ha valaki faszkalapozik az fogadja el hogy más jelképesen ide hány ;-) !
Előzmény: 7sleeper (57) 0 VÁLASZ
Chaby Checker 2012. 01. 27. 14:40 | #56
"Lehet itt is azt kéne, mint pár másik oldalon, hogy az új regisztráltak 1 napig ne kommentelhessenek. Kevesebb troll, meg kevesebb faszkalap, aki nem vállalja a megszokott nevével történő hozzászólást. Ugye talpasjobbágy?"
???????



Előzmény: thisisreal (52) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 01. 27. 14:29 | #55
"Aki nappal nem dolgozik miből él?"

éjszakai műszak+pótlék?

"Magán tulajdont lehet már védeni azt ennyi megrázó élménybe lesz része annak aki beteszi a lábát!!!Heeee!:))))"

önön? sokkoló kikandikál és seggberúgásnál ráz? ;-)
Előzmény: lacikej (54) 0 VÁLASZ
lacikej 2012. 01. 27. 14:19 | #54
Aki nappal nem dolgozik miből él??Magán tulajdont lehet már védeni azt ennyi megrázó élménybe lesz része annak aki beteszi a lábát!!!Heeee!:))))
hawkeye
hawkeye 2012. 01. 27. 11:10 | #53
"Egy évre bevonták a jogosítványát annak a 38 éves magyar férfinak, aki 11 főt passzírozott be Audi A4-es gépkocsijába. A Daily Mail szerint Lakatos* Zoltánt lakhelyén, Leicesterben kapcsolták le a rendőrök, akik hitetlenkedve bámulták az autóból szépen sorban előkászálódó gyermekek és felnőttek sorát. A 11 főből hat gyerek volt, és ami a legijesztőbb, Lakatos négyüket a csomagtartóba zárta be, vélhetően helytakatékosságból, hiszen a hátsó ülésen eleve három felnőtt és két gyerek ült.

Gyerekülés nem volt az autóban, és amikor a rendőrök felhívták a sofőr figyelmét erre az apróságra, Lakatos csak annyit felelt, hogy "csak gyerekek, nem érdekes." Ezt követően őrizetbe is vették.A brit igazságszolgáltatás malmai sem túl gyorsan őrölnek, Lakatost júniusban meszelték le a rendőrök, de csak most hirdettek ítéletet az ügyében."

Index

*: Lakatos - ejtsd: Lákátos :)))
thisisreal 2012. 01. 27. 11:02 | #52
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk (magyarul idehánytál).

Lehet itt is azt kéne, mint pár másik oldalon, hogy az új regisztráltak 1 napig ne kommentelhessenek. Kevesebb troll, meg kevesebb faszkalap, aki nem vállalja a megszokott nevével történő hozzászólást. Ugye talpasjobbágy?
Előzmény: Chaby Checker (47) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2012. 01. 27. 10:44 | #51
Nem tudom hol élsz, de ha egyszer ellátogatnál mondjuk az északkeleti részre ahová az ember fél késői vonattal menni a portyázó "csordák" miatt nem ez lenne a véleményed.
ombi01 2012. 01. 27. 10:37 | #50
Sziasztok!

Először is érdemes lenne megnézni országunk statisztikai adatait...3milla munkanélküli??? Kormányunk és pártunk küldi az elitkommandót rád barátom!
Az össz lakosság 10-11%-a munkanélküli, a többi nem aktív korú(gyerek+diák, rokkant+nyugdíjas). Mondom, max.11%, az nagyon nem egyenlő 3millió emberrel...az össz lakosság kb.(azért kb. mert nincs teljesen számszerűsített adat erre vonatkozóan) 10-13% közé lövik a cigányok (bocsánat romák!) lakosságon belüli arányát...tehát ha 10milla a magyar, legyen "csak" ~10% a roma az megint nem egyenlő 750.000-rel! Nekem még sincs bajom azzal, hogy van olyan kisebbségünk, hogy roma...nekem azzal van bajom, hogy nézed a TV-t (én egyre kevesebbet), megverte, leszúrta, kirabolta, megzsarolta...mutatják a riportot, és ott állnak ők(na nem fehér bőrűek), sőt még nyilatkoznak is DE BASSZA MEG, MIÉRT NEM LEHET KIMONDANI, HOGY ROMA!??! Jah, mert az már rasszizmus? Előítéletet szül? Akkor minek megmutatni? Hát pontosan ezért, amiért már van itt vagy 50komment...ezzel is ha lehet még jobban megosztani a lakosságot. Igen felénk is van olyan település, ahol ki van rakva 40-es tábla...na nem azért, mert annyival lehet menni, hanem ha kevesebbel mész, lelopják a kereket is a kocsiról. Erre itt a statisztika megint, a börtönben ülők aránya 51:49%fehér:roma arány...tisztességes becsületes a többi, mondhatnánk! Azt ne vegye számításba senki, hogy a magyar(értsd fehér etnikumú magyar lakos) a fentebb említett 9szeres többségben van, akkor ki bűnöz többet??? Nem jár iskolába a C típusú ember, nincs szakma a kezében, egész nap unatkozik, hát mit tesz, nézi a tányéros TV-t(a legutolsó vájogházon is van ), megteszi az asszonyt(vagy akárkit), lesi miből futná kannásborra...mert amit kap (segély, akármi) 3-4 nap alatt elfogy...erre mit mondanak a nagyokosok: "MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS"... és akkor jön, és elviszi az éj leple alatt amiért én megdolgoztam, hogy legyen nekem...elárulom, soha nem lesz meg az elkövető, nem is foglalkozik vele a közeg, de napjában 2x igazoltat és minden apróságért feljelent. Akkor most ebben az országban ki is a KISEBBSÉG??? Érdekes, végig gondolta valaki egyszer is, hogy ebben az országban hány kisebbség van még jelen, kapcsiból fel tudnék 12-t lsorolni, róluk miért nem hallunk egyszer sem???

Előzmény: talpasjobbágy (31) +1 VÁLASZ
csaty 2012. 01. 27. 10:05 | #49
Kétszer kommenteltél ,mindkettö hülyeség...... 100 százalékban hülye vagy !!!
hawkeye
hawkeye 2012. 01. 27. 10:03 | #48

Ezért az ostoba hsz-ért kár volt regisztrálni.....

A múltkor a teljesen szenilissé vált Bródy Jánostól hallottam - szinte szó szerint - ezt a szöveget... :(
Chaby Checker 2012. 01. 27. 09:31 | #47
Ahogy elolvastam a hozzászólásodat azt hiszem lehánytam a monitort, viszont történt egy érdekes dolog, amikor görgettem lefelé a hozzászólásokat tovább olvasva, a hányás követte a bejegyzésedet !!!!!
Előzmény: talpasjobbágy (31) -1 VÁLASZ
7sleeper 2012. 01. 27. 09:10 | #46
"árt a szépségnek"

http://www.youtube.com/watch?v=kzH8JBH1Ifg
I didnt mean to hurt you
;-)

Előzmény: brier (44) 0 VÁLASZ
izébigyó 2012. 01. 27. 09:10 | #45
Csa 2x sikerült beírnod a baromságod? Gratulálok! :)

Nem vagy tisztában fogalmakkal, hadd világosítsalak fel. A posztoló, aki az indexes cikket beküldte, én vagyok. A post szöveg teljes egészében az indexes cikkből való, de talán ha nem lennél értelmi fogyatékos és rákattintanál a képre, el is olvashatnád a cikket (nem, nem kurucinfós cikkre mutat). A cikk nem hogy nem gyűlöletkeltő, hanem pont hogy a romák helyzetét mutatja be úgy, hogy a magyar média eltorzítja a valós képet róluk. Vagyis inkább a romák mellett áll. Öngól, kedves talpasparaszt. :)
Előzmény: talpasjobbágy (31) +4 VÁLASZ
brier 2012. 01. 27. 09:04 | #44
Muhaha XD
látom nem unatkozol :D
csak nyugi...
árt a szépségnek...vagy nem
Előzmény: 7sleeper (42) 0 VÁLASZ
sexdealer 2012. 01. 27. 08:59 | #43
A szaporulat kérdéséről tudni kell, hogy ma Magyarországon a 8 év alatti gyermekek fele cigány származású, és ezek a gyerekek, ahogy ez náluk szokás, négy-öt év múlva már gyermeket nemzenek a segélyért. Ez pedig olyan tendenciáknak nyithat utat, amit még a rémálmainkban se képzelnénk el. Akik nem akarnak majd terrorban élni, azoknak nem sok választása lesz. Elhagyják majd az országot és olyan helyre mennek, ahol a törvény mindenkire vonatkozik, vagy falakkal körülzárt, fegyverrel őrzött területeken építkeznek maguknak. Az lesz a jövőnk, mint a fehéreké Dél-Afrikában, ha nem változatunk sürgősen...
7sleeper 2012. 01. 27. 08:51 | #42
"Ők, a cigányok kb 750,000-es populációt tesznek ki, amiből a felnőtt - aktívkorúak - száma, kb 300.000. Tehát a munkanélküliek csak 10 %-a cigány, 90 %-a pedig etnikailag nem cigány."

MUHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA!

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

te nyertél baszki ebben és minden hónapban örökre! :-D
szerintem Szancso is visszaveszi a rákos gyerekek számára felajánlott összeget és neked adja.. :-D
AZT ÁLLÍTOTTAD TE NAGYON HÜLYE, HOGY A FELNŐTT AKTÍVKORÚ CIGÁNYOK 100 SZÁZALÉKA NEM DOLGOZIK!! :-D

és még mi vagyunk a náci-rasszista-uszító-"konfabuláló"-gyűlöletbeszédes-8 általánost végzett törzskommentelők..
legyen, de akkor te meg 3 speciálist bukva sem végzett fej-kommentelő vagy te ostoba balfasz TOVÁBBÁ
MUHHAHAHA..........................................................................................(többit tudod, vagy azt sem)
Előzmény: talpasjobbágy (30) +3 VÁLASZ
MatyiZeg 2012. 01. 27. 08:50 | #41
Te szalonproletár. Nézz már ki egy kicsit a rózsadombi elefántcsonttornyod homályos ablakán. Itt egyedül te uszítasz és provokálsz, egyedül te próbálod elferdíteni a tényeket. Ráadásul hivatkozás nélkül közölsz adatokat és azokat tényeknek állítod be. Pont a te fajtádnak a legnagyobb érdeke, hogy a cigányság szegénységben maradjon, ne dolgozzon és bűnözzön (mert ezek per pillanat valóban tények), azért, hogy egy jót nácizhass, szemét magyarozhass külföldi elvtársaid, mindenféle kóhnbenditek előtt, hogy azután az egész világ az elferdített hülyeségeidet ájvékolva támadja Magyarországot és ezzel igazolva lásd magadat. A te álságos fajtádnál nincs rosszabb.
Előzmény: talpasjobbágy (30) +4 VÁLASZ
brier 2012. 01. 27. 08:39 | #40
én azért már kezdek félni...
kimenni az utcára...gyereket szülni még nem is azt mondom hogy erre a világra, csak ebbe az országba, mert ugysem megyek soha külföldre mert nincs rá lehetőségem...
de ha már a szitkozódásnál tartunk, Magyarország, a Magyaroké!!!


Gab222 2012. 01. 27. 08:24 | #39
Ki írta ezt a cikket?
A média pusztán híreket közöl!! Azért látni a tv-ben egy egy hír alkalmával csapatokba verődő cigányokat, mert nem dolgoznak, és nem is akarnak. A bűnözések többsége meg azért szól róluk, mert lopnak, csalnak, hazudnak és gyilkolnak!
Én Szegedi vagyok, és a Rókuson számtalan alkalommal lehet látni egy csapatba verődő cigányokat, akik pénz kérnek, majd ha nem kapnak akkor "átkokat" és szidalmakat szórnak az emberekre. És lehet azt mondani, hogy ez általánosítás, de sajnos nem így van. A romák kihasználva az állam által megteremtett helyzeti lehetőségeiket, inkább szülnek, piálnak, és minden mást csinálnak, csak dolgozni ne keljen menni.

danki 2012. 01. 27. 08:13 | #38
100%-ig igazad van!
laszlo2 2012. 01. 27. 07:41 | #37
"3 millió munkanélkülink van. Ők, a cigányok kb 750,000-es populációt tesznek ki, amiből a felnőtt - aktívkorúak - száma, kb 300.000. Tehát a munkanélküliek csak 10 %-a cigány, 90 %-a pedig etnikailag nem cigány."

Tehát egy aktívkorú cigány sem dolgozik??!?! Rasszista! KERESZTRE VELE!

A törzskommentelős részed sem rossz, főleg tőled talpasjobbágy.
A posztot már inkább meg sem nézem.
Jó reggelt.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 01. 27. 07:29 | #36
Ez mind szép és jó és annyira megható is egyben...
(De amikor agyonvernek egy mobiltelefonért, vagy a vonaton rabolnak ki téged vagy bármelyik családtagosat, akkor nem sokra fogsz menni ezzel a fellengzős agyhalott dumával.)

De te csak haladj tovább előre a kirekesztés és a rasszizmus elleni fáradhatatlan harc útján! Mutasd meg az állandóan hőbörgő és nyughatatlan náciknak, hogy te vagy itt az örök világosság a hazai szellemi sötétségben! Sőt én is csatlakozni szeretnék, mert én már évek óta szaporítom a cigányokat egyes falvakban csak a gonosz rasszista kormány nem tanítja őket, nem ad nekik munkát és kirekeszti őket mindenből, pedig ők is csak emberek!!! A fizetésemből támogatom őket hónapról hónapra, hogy tudjanak miből gyarapodni hónapról hónapra évről évre. A feleségemmel is alig merek gyermeket vállalni, mert az ő ügyük sokkal de sokkal előrébb való. És ugyan miért akarna az asszony egy gonosz, rasszizmustól tomboló világba gyereket szülni. Még őt is csak megfertőzné gyűlöletes eszméivel a Jobbik meg a fidesz meg a kurucinfo, izé.hu....

DE A CIGÁNYOK AZOK AZTÁN EGYTŐL EGYIG HIBÁTLANOK ÉS ÁRTATLANOK MNDENBEN!!!!!!!!!!!!

...

remélem tetszett neked ez a kedves kis hozzászólás :P (Problem?)
Előzmény: talpasjobbágy (31) +10 VÁLASZ
Gravehun 2012. 01. 27. 07:08 | #35
Te hol laksz?
Aktivista vagy?
Ha egyik sem, akkor pedig nem is itt élsz ebben az országban.
Előzmény: talpasjobbágy (31) +1 VÁLASZ
Gravehun 2012. 01. 27. 07:01 | #34
Mekkora SZÉGYEN, hogy 33 kommentből 33 ember tökéletesen egyetért. Nem tudom, hogy B.A.Z. megyén kívül az emberek vakok-e, de ez meglepő?.... Pár cigányt látok dolgozni, tisztességesen, azok normálisak is. A többség (bő, BŐ többség) viszont egyáltalán nem dolgozik és csapatba verődve, semmit sem csinál nap közben. Éjszaka pedig jön a játékgép, a sör, a raboljunk ki valakit, az "adj egy cigit öcskös" a "nincs egy kis apród" a "mert cigány vagyok" és a balhé...A médiának pont, hogy ki kellene mondania, hogy igenis roma elkövető volt, mert akkor legalább a világ többi részén észrevennék, hogy itt nem csak cigányok laknak. Nagyon sok országban ezt hiszik rólunk. Teljesen rasszismus nélkül: büdös, korcs, lusta paraszt zsivány a cigányság nagyja! A legszomorúbb pedig, hogy a szülések több, mint 70%-a már roma szülés Magyarországon.
+1 VÁLASZ
kozma110 2012. 01. 27. 06:06 | #33
"a cigányok kb 750,000-es populációt tesznek ki, amiből a felnőtt - aktívkorúak - száma, kb 300.000. Tehát a munkanélküliek csak 10 %-a cigány" tehat azt azt allitod h a 300000 bol 300000 munkanelkuli az nem olyan sok csak 100%
Előzmény: talpasjobbágy (31) +2 VÁLASZ
Bohumil 2012. 01. 27. 03:15 | #32
hahahahaha nagyon rég nevettem ekkorát:DDD
Gondolom Te ilyen intellektuel csávónak tartod magad, ismersz sok "idegen" szót, és sokat tudsz írni olyan dolgokról is, amikről fogalmad sincs:DDDD
Tényleg szívből kívánom, hogy továbbra is abban a dobozban élj ahol eddig, és ne kelljen megismerned a cigányok. A szutykos, putris, késelős, degenerált ostoba fajtát. Onnan ahol Te vagy nem látszik, de 100ból 95ilyen.

Előzmény: talpasjobbágy (31) +1 VÁLASZ
talpasjobbágy 2012. 01. 27. 02:55 | #31
[Komment megjelenítése...]
-14 VÁLASZ
talpasjobbágy 2012. 01. 27. 02:55 | #30
[Komment megjelenítése...]
-14 VÁLASZ
Samu. 2012. 01. 27. 01:44 | #29
nyomtam a pluszt... 10 évesen 5en körbeálltak megvertek.. :)
Előzmény: sahinel (28) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 27. 01:07 | #28
Csináljunk egy közvéleménykutatást!

akivel szemben már történ valamilyen attrocitás, és nem csak hallomásból tud róla az szavazzon like-al.

Aki olvassa, és nem történt vele semmi személlyesen az negatívval szavazzon.

Kérünk mindenkit aki olvassa az szavazzon hogy valamennyire az itt összegyült emberekkel mi a helyzet, és nem a szélsőjobb vagy akármelyik oldal képviselteti magát ezen az oldalon tehát remélhetőleg kapunk egy reprezentatív visszajelzést a néptől hogy mennyire helyes ez a médiában vagy hazug rasszisták . Csak azért mert útálod őket ne szavazz a like-ra úgysem látja senki ki mire szavaz.


+34 VÁLASZ
Revanor 2012. 01. 27. 00:32 | #27
Mert igaz.
bismarck33 2012. 01. 27. 00:29 | #26
Azért ácsorgás közben vannak ábrázolva, mert amikor bűnelkövetés közben vannak lekamerázva rendszerint megverik a stábot!
+1 VÁLASZ
Janusz 2012. 01. 27. 00:07 | #25
"Egy cigány felkerül Pestre. Odamegy az első járókelőhöz, és megszólítja:
- Köszönöm, kedves magyar úr, hogy beengedtek az városba, lakhatást, ételjegyet, ingyen orvosi ellátást és oktatást biztosítanak, és nem kell adóznom!
Erre a járókelő:
- Téved, uram, én mexikói vagyok.
Az ember továbbmegy, és megszólítja a következő járókelőt:
- Köszönöm, budapesti barátom, hogy egy ilyen szép országban lehetek!
- Ön téved, én vietnami vagyok.
Emberünk nem adja fel, a következőt is megszólítja:
- Köszönöm önnek, hogy láthatom a csodálatos Budapestet!
- Mi közöm hozzá? Én a Közel-keletről jöttem.
Végül csüggedten még odamegy egy szép hölgyhöz.
- Ön magyar?
- Nem, dél-afrikai vagyok.
Emberünk kiábrándultan:
- És hol vannak a magyarok?
A nő az órájára néz, és megszólal:
- Valószínűleg munkában."
+5 VÁLASZ
Szancso 2012. 01. 26. 20:42 | #24
Lehet hogy én vagyok túl öreg,de régebben cigányokat csak abroncson láttam binyózni. :)
pdstudio 2012. 01. 26. 20:25 | #23
- Mit csinálsz ha este a sötétben lebegni kezd a televízió?
- Felkapcsolod a villanyt és leütöd a cigányt.
+7 VÁLASZ
Szancso 2012. 01. 26. 20:04 | #22
Gumi nélkül. :)
Előzmény: shatana (21) 0 VÁLASZ
shatana 2012. 01. 26. 20:01 | #21
tétlenül ácsorogva de lopott biciklivel a seggük alatt
Maccoyi
Maccoyi 2012. 01. 26. 19:39 | #20
Tétlenül ácsorogva? Nem értem.
http://www.youtube.com/watch?v=OrQJXNve274
7sleeper 2012. 01. 26. 19:04 | #19
"A média egyre inkább bűnözőként ábrázolja a romákat"
persze, hiszen kénytelenek kis mértékben igazodni a nagy valósághoz..
ám az nem igaz, hogy szándékosan bűnözőnek is ábrázolnák az egyébként bűnözőket. "ártatlan áldozatok"..

"általában nappal is csapatba verődve"
éjszaka már axióma; a kutatás nem is vitathatja. :-D
de nappal szerintük nem?? (hol élnek ezek.. biztos bazz megyében..)

"tétlenül ácsorogva mutatják őket a képeken"
biztos a csoportkép kedvéért összeállnak..
és nem igaz, hogy tétlenül. más "tét"-e ott van a bugazsebben, vagy valamelyik purdé kezében a háttérben..
palinkaman
palinkaman 2012. 01. 26. 19:00 | #18
Ha úgy vesszük, az is munka. Sőt, igen "kemény" meló is lehet: Napi ötöt - hatot megcsinálni nem semmi meló lenne.

Kié ez a sok gyerek Gazsi? Mindet te csináltad?
- Há'... a naggyát én, az apraját meg a naggya.
Előzmény: micsi (17) 0 VÁLASZ
micsi 2012. 01. 26. 18:54 | #17
Gyerekcsinálásból sokkal jobban meg lehet élni mint munkából!
+1 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2012. 01. 26. 18:46 | #16
"Szegények" nem kapnak munkát, mert szaros 3000Ft-ért ő nem megy el még napszámba sem (személyes tapasztalat), habár igaza van, mert ácsorgásért is ugyanannyit fizet neki az állam naponta. Ti dolgoznátok, ha a kisajtó támasztásával többet "keresnétek"?
A diszkriminációról meg annyit, hogy sok esetben a magyar ember hátrányban van a romával szemben, mert ha "nem engedted előre az ajtóban", vagy "a beszólásra vissza mersz szólni" akkor: Azért, mert roma vagyok?! És egyből diszkrimináció, diszkrimináció és ott tartunk, hogy neki mindent szabad, a magyar embernek meg semmit. De akkor ki is van diszkriminálva???

Persze nem általánosítani akartam, vannak tiszteletre méltó polgárok is köztük, csak sajnos mifelénk elég kevés van ez utóbbiból.
focuskoma
focuskoma 2012. 01. 26. 18:39 | #15
Ez nagyon érdekes, mert én pont az ellenkezőjét tapasztalom... Mondjuk nem igazán olvasom, figyelem a híreket. :)
Szancso 2012. 01. 26. 18:32 | #14
Felvesznek egy "állóképet",és azt soxorosítják.Senkinek nem tűnik fel hogy a a szereplők nem ugyanazok.
Élien 2012. 01. 26. 18:20 | #13
Ne legyél rasszista!!!!
Legyél olyan, mint Super Mario!
Olasz csávó. Japánból származik. Spanyolul beszél. Úgy néz ki, mint egy mexikói. Úgy fut, mint egy afrikai. És úgy gyűjti az aranyérméket, mint egy zsidó.
Előzmény: dude (4) 0 VÁLASZ
Swordfish 2012. 01. 26. 18:14 | #12
Pfúj. Majdnem köptem egyet.
Majd pont a magyar média tünteti fel őket rossz színben, amikor semmi mást nem hall az ember, csak rasszizmus így, kirekesztés úgy, integráció, nácik, fasiszták, gyűlöletlekeltés, meg diszkrimináció.
Mégis mi a sz@rt mutassanak? Egy cigány meglátja, hogy valami mozgolódás van, jön a tv, vagy valami baleset volt, már ott van a fél cigánytelep. Hozzáteszem, hogy a nap bármely szakában, mert dolgozni nem járnak.
Persze, hogy ezt mutatja a tv. Nem lehet megjegyzést tenni, mert rasszista vagy, de már kamerázni sem lehet őket, mert az is rasszizmus, rossz színben tünteti fel őket. Hát pont, hogy legalább ez a valóságot mutatja, ha már bűn kimondani nyilvánosan az igazat.
Takacs14 2012. 01. 26. 17:21 | #11
Nem is lehet nagyon mit írni, mindent leírtatok. Ez nem rasszizmus, hogy így mutatják be őket hanem tény. Hol menne már el dolgozni, ha több az állami támogatása mint a minimálbér. Mindent ingyen kapnak mert tartós munkanélküli meg van mellette 8 kiskorú gyereke, a ház meg dől a fejükre. Az tény, hogy van magyar is aki börtön viseltes vagy alvilági ezt mindenki tudja, de az, hogy fényes nappal bemennek a házba, kipakolják a hűtőt és az idős nénit megfenyegetik, hogy a tüzelőfáért még visszajönnek az már undorító (valós, megtörtént eset) stb-stb. A másik része, van ismerősöm aki roma származású és dolgos kétkezi melós, megteremti a családjának az alapvető dolgokat, de ha egyszer 10ből 8 csak mihaszna néptöltelék akkor nincs miről beszélni. Jó hogy már nem arról szólnak a hírek, hogy a közmunkás Orsósné sikeresen teljesítette az utcaseprést...

(szubjektív vélemény)
Tóth József 2012. 01. 26. 17:08 | #10
Talán mert nappal is csapatva verődve, tétlenül ácsorognak. Miért nem keresik meg őket éjszaka? Amikor csapatba verődve lopakodnak a más nehezen megszerzett tulajdonát elrabolni? Különben nagyon sajnálom azokat a romákat, akik becsületesen dolgoznak. Sajnos van nekik is egy? nagyon rossz tulajdonságuk. Ha rokonról van szó, foggal-körömmel védik akkor is, ha bűnöző. Magukra veszik a a nem nekik szánt elítélő megnyilvánulásokat, és előfordul, hogy rokoni szolidaritásból bűnsegéddé válnak.

FrostiX 2012. 01. 26. 16:49 | #9
Hol látták ezek, hogy a romákat bűnözőként említették? Én eddig csak akkor hallottam elhangzani a roma szót vagy láttam leírva, hogyha szegénykék áldozatok voltak és naggyon naggyon sajnál kellett őket.
Egy darab bűnténynél nem mondták ki/írták le, hogy az elkövető roma származású....

Az meg, hogy csapatba verődve, tétlenül ácsorogva állnak a médiában az talán azért van, mert csapatba verődve, tétlenül ácsorogva állnak...

Ja és igen, dude, ott a pont :D
Aaron 2012. 01. 26. 16:47 | #8
"Nincsen más kép a cigány közösségről, ami ezeket a képeket ellensúlyozná - tette hozzá"

Pontosan, a szövegben benne van a válasz, ha egyszer ezt csinálják akkor nemigazán lehetne máshogy felvenni őket.
Mikado 2012. 01. 26. 16:34 | #7
A romákat úgy kellene mutatni, hogy dolgoznak? Hát nem sok sci-fi megy a TV-ben, lehet beválna...:)
rókakoma 2012. 01. 26. 16:28 | #6
talán mert ígyvan ? :) a média inkább elhallgat szvsz
Mikado 2012. 01. 26. 16:11 | #5
:D ENNYI.
Előzmény: dude (4) 0 VÁLASZ
dude 2012. 01. 26. 16:01 | #4
A zsidók miatt?
+3 VÁLASZ
SirObrew 2012. 01. 26. 16:00 | #3
Talán mert nappal is csapatva verődve, tétlenül ácsorognak... Akik az ilyen 'tanulmányokat' írja nem sokat járt B.A.Z. megyében.
Mikado 2012. 01. 26. 15:57 | #2
Miért? Talán mert nagyjából ez van...a másik ok pedig egyszerű: kell a népnek valami/valaki, akin kiélheti a felgyülemlett agresszióját, feszültségét, és erre legjobbak jelen pillanatban a romák. Én nagyon sajnálom ezt az egész helyzetet, nem tudom, mit lehetne tenni...:(
Samu. 2012. 01. 26. 15:56 | #1
hát kapával a kezében elég nehéz lenne lefilmezni... azt el se lopják :)
+1 VÁLASZ