Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2016. 02. 08. 19:23 | #39
De hova tűnt Tooni? :)
Előzmény: No komment (38) 0 VÁLASZ
No komment 2016. 02. 08. 19:11 | #38
http://444.hu/2016/02/08/engedely-nelkul-kiserletezett-embereken-egy-biologus-ket-orvos-es-egy-apolo
"A vádirat szerint a biológus végzettségű H. István kikisérletezett egy "antigént" és egy immunizáló kezelést, amivel szerinte megelőzhető vagy gyógyítható az érelmeszesedés. H. nem engedélyeztette a szerét. Elmondása szerint azért, mert tartott tőle, hogy az engedélyezési eljárás során ellopnák a tudását."
csaty 2012. 01. 25. 21:25 | #37
Nekem is volt a teraszon 8 palánt , termett is 1kiló 20-at de annyira eros volt az illat ,virágzáskor, hogy az 50 méterre levo kapunknál is érzodott.....Gyorsan le is arattam , vigyorgatós korában ,és odaadtam egy aktív fogyasztónak ,a kollégám volt , aki majd osszeszarta magát oromében ,hogy ingyért ennyi anyagot kapott .
Ja , itt mindent ami hozzá kell megveheted a boltban , csak a kész novényt nem ,de bármilyen hibrid magját megrendeled és egy hét után át is lehet venni.....A virágzást segíto tápot a barkácsboltban vettem ,direkt neki volt , canabium a neve.....
Aratás után a rózsákra ontottem , azóta nem álnak le a virágzással ,decemberbenn olyan tovem is volt amelyiken 50 bimbó volt !
Októben november táján majd mindenik ház elott érezni az illatozó virágokat...
Én nem vagyok kontra , mindenki maga donti el hogy mérgezi magát .Csak a kiskorúakat kéne fokozott figyelemmel vigyázni oszt a tobbi pedig csináljon amit akar.
Előzmény: sahinel (33) 0 VÁLASZ
Ujvy 2012. 01. 25. 17:54 | #36
itt lakik 5 házzal odébb az öreg ^^
7sleeper 2012. 01. 25. 15:21 | #35
"Ezért is volt szenzációs a felfedezés."

hát hogy a vérbe ne lenne az :o)
Előzmény: Tooni (34) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 25. 15:00 | #34
Majd megkérdezzük Junkiet, ha erre jár, milyen gázokat ajánl abból a levegőből :)
De maradjunk inkább a témánál...immunrendszer szerepe az anyagcserében, ki gondolta volna???
Ezért is volt szenzációs a felfedezés.
Előzmény: 7sleeper (30) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 25. 14:52 | #33
http://indianinthemachine.wordpress.com/2011/08/17/125-year-old-woman-claimed-smoking-pot-everyday-was-her-secret-to-long-life/

De elég megnézni az USA-t ahonnan a tiltás ered miért kezdték el engedélyezni. De meg lehet nézni az európai országokat is. A fejletebbek engedélyezik valamilyen szinten, illetve magán használatot nem igazán büntetik. Pl van ahol tiltják, de ha otthon termesztessz, és nem adsz el nagytételben akkor nem bántanak. Ha csinálsz mást is akkor hozzáveszik a büntihez.

De lehet róla bővebben is beszélni:http://www.jackherer.com/thebook/

Vagy http://www.youtube.com/watch?v=27HNkZTNwr0 Super High Me a mekis Super Size me film füves változata.
Orvosok vizsgálják, teszteket ír, stb. Igaz csak 1 ember de érdemes megnézni.
Előzmény: Jézuska (28) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 25. 14:44 | #32
A füst káros hatását pedig "párologtatóval" vaporizer, nem tudom mi a jobb szó rá
http://en.wikipedia.org/wiki/Vaporizer_%28cannabis%29
védik ki. Ez nem elégeti, hanem felhevíti és így oldódik ki a hatóanyag.
Előzmény: Jézuska (28) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 01. 25. 14:44 | #31
tüdőrákra egyenesen ideális.. :-o :-DD
Előzmény: Tooni (27) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 01. 25. 14:42 | #30
nem pro marihuána, csak általában mondom, hogy
még a levegő is drog!
a használata pedig gyorsítja pl. az öregedést! (sőt. gyakorlatilag élve elégünk..)

az elvonási tünetei súlyosak, fizikailag rettentő megterhelőek.
mitöbb!a levegőmegvonás gyakran végződik halállal..
úgyhogy csak óvatosan a lélegzéssel, nem rászokni! ;-D
Előzmény: Jézuska (28) +1 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 25. 14:40 | #29
Amire te gondolsz, az a rekreációs, szórakoztató célú használat. Amire én, az a végső stádiumban levő betegek fájdalomcsillapítása. Ha három rossz közül kell választani: 1. beleőrülsz a fájdalomba 2. morfiummal tömnek teli
3. THC, ami az ördög műve, de nem okoz annyi mellékhatást, mint pl. tüdővizenyő
Tájékozódj.
Előzmény: Jézuska (28) +1 VÁLASZ
Jézuska 2012. 01. 25. 14:33 | #28
Részemről a marihuána is DISLIKE!

"Amikor valaki elszív egy füves cigit, általában perceken belül érezni kezdi a hatását. Az azonnal jelentkező érzetek – felgyorsuló szívverés; mozgás- és egyensúlyzavarok; a dolgok „álomszerűnek” tűnnek – az első fél órában elérik csúcspontjukat. Ezek a rövid távú hatások rendszerint két-három óra alatt elmúlnak, de az elfogyasztott drog mennyiségétől, a THC erejétől, valamint a keverékhez adott egyéb kábítószerektől függően tovább is tarthatnak.

Mivel az átlagos fogyasztó több füstöt lélegez be, és tovább is tartja benn annál, mintha cigarettát szívna, a füves cigi erősen károsítja a tüdőt. A torokfájással és légcsőhuruttal (a légcső fertőzéses, heveny gyulladása) járó kellemetlenségeken túl azt találták, hogy egy füves cigaretta elszívásával annyi rákkeltő vegyi anyag jut az ember szervezetébe, mintha öt hagyományos cigarettát szívna el.

A marihuána használatának szellemi hatásai hasonlóan súlyosak. A marihuánát fogyasztók emlékező és gondolkodási képessége rosszabb, mint azoké, akik nem élnek vele.

Azok az állatok, amelyeknek kísérleti célból marihuánát adtak, még agykárosodást is szenvedtek."

Szóval, csak ne akard kisebbíteni a káros hatását! A marihuána is drog. És én nem szeretem azokat, akik ezt a tényt próbálják figyelmen kívül hagyni.
Előzmény: Tooni (27) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 25. 13:49 | #27
THC a vadkenderből, hatékony, nem okoz (akkora) függőséget, mint az ópiátok, nem alakul ki tolerancia és nem kell egyre növelni a beadandó mennyiséget. Nem lehet túladagolni és nem esik tőle a beteg kómába, mint ahogy itt is megtörtént a nagy port kavart kórházügyben. És ami ugyanennyire fontos, jobban magánál van.
Előzmény: Tádi (26) 0 VÁLASZ
Tádi 2012. 01. 25. 13:35 | #26
nem értek hozzá, de ha jó lenne ez a gyógymód, akkor sem lenne itthon életképes. a doktor bácsi nem hat kuruzslónak számomra. persze valamilyen érdekszférába ütközik a dolog, akkor persze nem fog semmi támogatást kapni. a helyébe, már rég nem próbálkoznék itthon. csak egy egyszerű kis példa: az egyik munkatársam nagybátyja talált egy olyan fájdalom csillapítási módszert, ami nem okoz függőséget, mint a morfium származékok. itthon próbált meg vele érvényesülni, kutatni miegymás. persze mindenki a nyakának ugrott(orvosok, gyógyszergyárak stb), hogy semmire nem jó, amit talált és persze a morfin származékoknak nincs párja. a jó ember, most az USA-ban él és ott dolgozik a motyón.

csinálhatsz bármit ( tök mindegy, hogy jó vagy rossz), azonnal koholnak valamit, hogy ne tudj pénzt csinálni belőle. nem egy találmányt tettek már ki ide az Ize.hu-ra, aminek a fejlesztése illetve a gyártása már más országokban folyik(pl Németországban valami kis autót gyártanak kifejezetten városi használatra magyar ember tervei alapján)
palinkaman
palinkaman 2012. 01. 25. 13:34 | #25
Éppen erről beszélünk, hogy hiába az eredmény, olyan emberek (bíró, esküdtszék, stb) fognak dönteni arról, hogy tényleg jó-e a készítmény, akiknek csak az az érdekük, hogy megkapják a kis pénzüket, illetve az állambácsit szolgálják, akinek az érdeke hasonló pl. a termelés után adót fizető gyáréval. És itt is vagyunk megint, hogy honnan fognak legtöbbet kapni? Azoktól, akik odacsúsztatják azt a kis számukra aprópénzt, amivel meg is vehetik kilóra az embereket.

Én sem mondom azt, hogy az ilyeneket örökké el lehet titkolni, vagy kordában tartani, csak azt, hogy addig ezt fogják tenni minden erejükkel, míg a nagy hatalmú, befolyásos emberek, cégek érdeke ezt kívánja.

Ez érthető is, mindenki a maga malmára akarja hajtani a vizet, csak vannak akiknek sok "eszköz" áll a rendelkezésére, meg van, akinek ehhez képest szinte semmilyen. És egy magánember az utóbbi kategóriába tartozik.
Előzmény: Samu. (21) 0 VÁLASZ
nagydee
nagydee 2012. 01. 25. 13:19 | #24
a kuruzslás btk kategória és orvosi tevékenységre vonatkozik. a tévés távgyógyítókat a jog nem tekinti orvosi tevékenységnek, azaz nem lehet kuruzslás, amit csinálnak. ha annyira zavar, akkor tegyél feljelentést megtévesztés címszó alatt ellenük.

a gond egyébként szerintem ott van, ami a cikkben le van írva, "Később aki kért a készítményből, adtam neki." ez viszont lehet kuruzslás, ha nem hívja fel rá külön a figyelmet, hogy ez nem engedélyezett készítmény (gyógyszer). ezen viszont kár felháborodni, egy klinikai kísérletsorozat évtizedekig is eltarthat, nem véletlenül, elég csak a Contergan esetre gondolni.

de egyébként teljesen fölösleges mindenféle elméletet gyártani.
ahhoz, hogy gyógyszer legyen, klinikai kísérletsorozat kell. klinikai kísérletsorozathoz pénz kell. pénz idehaza nincs, külföldön van. külföldre nem adja el a bácsi. történet vége.

ha annyira tenni akarsz valamit, akkor tessék szépen gyűjtést szervezni, pár ezerrel én is beszállok, 100 emberből 1-et rá tudsz venni, már sínen vagyunk.
Előzmény: kenderice (19) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 25. 13:09 | #23
Ahogy meg vannak győződve arról hogy a bank hibás aki nekik pénzt adott pedig fegyvert sem tartottak a fejükhöz, és fingjuk sincs mi történik körülöttük, így kitalálnak ilyen baromságokat, vagy csak elhiszik.

Én is természetgyógyász egyetemre jártam, stb. Tudom hogy vannak természetes gyógymódok, tudományosan nem egésszen magyarázható mehanizmusok, de ettől még ha valakinek tényleg gondja van nem bíznám csak ezekre a módszerekre az életét.

Ha valaki ennyire bízik benne akkor ne vigye a gyerekét orvoshoz, de akkor ne is csodálkozzon ha valami történik vele. Ok beszélni könnyű hogy mennyire köcsögök az orvosok, de kockáztatná valaki a gyereke, családja életét ha ez a tét?

Vakbél, és más dolgoknál imádkozzunk, vagy meditáljunk, meg együnk füvet? Steave Jobbs milliárdos volt és ezekben hitt, nem a modern gyógymódokban. Sikerült neki leküzdenie? Kb ugyanezt borítékolom igen sok esetben még ha tényleg van sokmindenre alternatív megoldás.

És én tanultam kristálygyógyászatot, akupresszúrát, táplálkozásterápiát, stb. De soha sem veszéllyeztetném senki életét. De ha valaki ezért szeretne fizetni inkább akkor szívesen gyógyítom ilyen módszerekkel mert az csak jó nekem.

Elárulom a természetgyógyászat miért jó. Mert megelőz dolgokat nem csak gyógyít. Tehát az orvosok mint pl kínában is csinálták akkor kapnak pénzt ha az ember nem beteg. Ha megbetegszel akkor nem jól diagnosztizált, és meg kell gyógyítania. Ez nem orvoslás, ez megelőzés.
Előzmény: Samu. (21) 0 VÁLASZ
Samu. 2012. 01. 25. 12:19 | #22
előre proletárok! éljen a kommunizmus, vesszen a tőke! :DD
Előzmény: Sh4ggY (20) 0 VÁLASZ
Samu. 2012. 01. 25. 12:17 | #21
én nem arról beszélek, hogy nem akadályozhatják meg, vagy nem teszik ezt. biztos van rá példa. én csak azt mondom, hogy ha valami tényleg, bizonyítottan hatásos akkor a mai világban simán utat tör magának.. akár így akár úgy.. ennek az embernek lehet elvették a kutatási anyagát, leírásait. de biztos vagyok benne, hogy fejből tudja az egészet, tehát akár még örülhet is a nyilvánosságnak.

ha pedig megvádolják kuruzslással, akkor ennek ellenkezőjét nem neki kell bizonyítani, hanem az ügyészségnek kell bizonyítékot szereznie a vád bizonyítására. bizony.. (bocsánat a szóismétlésekért :D)
szóval akár még jól is kijöhet a dologból!

ettől függetlenül bármelyik irányból nézzük nem tiszta ez az egész..
Előzmény: MatyiZeg (13) +1 VÁLASZ
Sh4ggY 2012. 01. 25. 12:07 | #20
Hi!

Csak annyit kérdeznék, h szerintetek az orvosok többsége,nem csak itthon, mi alapján kapja a fizetését? Ha meggyógyít valakit vagy ha betegek mennek hozzá és kezeli őket(gyógyszerrel)? Elárulom utóbbi, így sarkítva az az érdeke,h minél több beteg menjen hozzá, nem tehetnek róla, ebbe a rendszerbe vannak bele kényszerítve. Gyógyszergyáraknak is az éri meg, ha hosszabb távon és több gyógyszert ad el. Informatika,olaj,bankok, gyógyszergyárak a legnagyobb üzletágak. Igen ebben a pénzben szinte mindent a pénz mozgat, ezért sem fognak engedni a nagyobb üzletek a profitjukból, mert nem az nézi,h még mindig mennyi a haszna, hanem ha mindent elad, amit tervez, akkor mennyi lenne, ha nem annyit ad el, akkor már bukásként könyveli el. Amúgy mind2 szülőm szív és keringésrendszeri betegségekkel él, ameddig minden gyógyszert szedtek, sokkal szarabbul voltak, mint most,h nem mindent szednek, mivel a gyógyszerek többsége rendelkezik vmilyen mellékhatással. Pl vkinek fáj vmije, amire bevesz 1 fájdalomcsillapítót, ami a fájdalom érzetet szünteti meg, nem pedig a fájdalom okát, ez csak 1 egyszerű eset, de elég sok dologgal így van. Szabadalmakról annyit,h van 1 Kék kenőcs nevű krém égésekre, gyulladásokra, sebekre (gyógynövényekből keverve), ami magyar termék, gyógyszerészünk találta fel, adott is el rendesen belőle, mígnem a gyógyszergyártók kezdték tönkre tenni, meg szinte ellehetetleníteni,amíg el nem adta jogokat. Azután a termék 2x annyiba került és fele akkora méretű lett. Szal kb ennyit arról,h mit tesznek a gyógyszergyárak és az orvosok.
kenderice 2012. 01. 25. 11:54 | #19
"A kutatás jelenlegi állása: 2011 szeptemberében a rendőrség minden anyagot lefoglalt, jelenleg ismeretlen tettes ellen folyik eljárás - kuruzslás vádjával. "
Na igen. Az emelt díjas betelefonálós tévéműsorokban a "távgyógyítók" nem kuruzslók. Na persze...
Valakiknek zavarta a köreit ez a dolog, ezért tettek ellene.
Ha valaki feltalálna egy szert, amely egyetlen oltással megszüntetné a rákot, nagyon hamar eltűnne az illető a találmányával együtt. A rákgyógyszer gyártó cégek és a többi, rákgyógyítással összefüggő műszereket-berendezéseket gyártó cégek nagyon hamar "összefognának" ellene...
Ilyen ez a világ.
micsi 2012. 01. 25. 11:44 | #18
Nekem 2000 ben volt egy bal oldali nyaki ACI (arteria charotis interna) műtétem, 90 % os szűkületet távolítottak el, a jobb oldalon ugyanekkor 75 % os volt a szűkület ami egy későbbi műtéti kilátással kecsegtetett. Nos ezt évekkel megelőzően 10 fajta ilyen olyan gyógyszert etettek velem és ezt ajánlották a műtét után is életem végéig! A műtét után elkezdtem keresni valami alternatív megoldást, mert nem éreztem magam jól továbbra sem. Elkezdtem használni természetes (növényi) anyagokat a gyógyszerek kiváltására, amelyikre találtam növényi megfelelőt azt a gyógyszert abbahagytam. Szép lassan egy év alatt abbahagytam mind a 10 gyógyszert, kezdtem magam fizikálisan jobban érezni, a labor eredményem hónapról hónapra javult, és bónuszként a már diagnosztizált 75 % os érszűkületem is eltűnt! Ennyit a gyógyszerekről.
+2 VÁLASZ
Rauka 2012. 01. 25. 11:35 | #17
És miután a nagy találmányokat megvették, eladták, mindenki meggyógyult, a gyógyszergyárak elégedetten bezárnak, végre, küldetésünk végetért, mindenki egészséges!

Háthogyafenébene.

Miért érné meg nekik ténylegesen hatásos gyógyszereket előállítani, mikor a kevésbé hatékony cuccokat több ideig vásárolják, és a szövödmények és mellékhatások miatt még több gyógyszert lehet eladni.

MatyiZeg 2012. 01. 25. 11:23 | #16
Nagybátyjám éppen pár hete tiltotta le nagyanyámat a koleszteringyógyszerről. Érdemi hatása nincs, a májat viszont tönkreteszi. Akkor inkább oda kell figyelni a táplálkozásra. Idős korban kis túlzással a beszedett 12 féle gyógyszerből 7 azért van, hogy a másik 5 mellékhatásait küszöbölje ki.

Nekem ez a poszt nem tűnik olyan hidrogénautósnak, elképzelhetőnek tartom, hogy igaz és remélem sikerül is az öregnek keresztülvinni az egészet!
termi-nator 2012. 01. 25. 11:16 | #15
bárki beszélhet büntetlenül hülyeségeket. akár éveken, évtizedeken keresztül, vagy árulhat sz@rt
ha nem rontja egy befolyásos érdekcsoport üzletét, vagy nem életveszélyes, akkor nem szól senki bele, nem állítják le
mivel nem hallottuk, hogy kárt, vagy halálesetet okozott volna a szer, valószinű, hogy az előbbiről van szó

sajnos a világ nem olyan, ahogyan az iskolában tanították, vagy ahogy az egyszerű, "józan paraszti" ész gondolná:
az "itt ez a gyógyszer, beveszed 1x, meggyógyulsz, és mindenki happy"
helyett a pénz beszél:
szedd életed végéig, vegyél belőle havonta egy dobozzal, és jól el leszel, mert a tüneteket enyhítjük, megszüntetjük

mint ahogy a pénz beszélhet az esetben is, ha valaki gyanúsan sok időt szentel adott téma egy irányba történő terelésére: egyre több helyen fordulnak elő professzionális, érdekcsoportokat képviselő, azok által fizetett kommentelők
jó befektetés, mert erősíti, vagy gyengíti az adott téma pozitív megítélését
Előzmény: Samu. (10) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 25. 11:13 | #14
Szerintem csak idő kérdése, hogy végre hivatalosan is bevizsgálják - és ez annál rövidebb, minél nagyobb nyilvánosságot kap.
MatyiZeg 2012. 01. 25. 11:06 | #13
"ezen az óriási piacon aki elsőként megcsinálja ezeket az visz mindent..."

Akkor az is lehet, hogy pont ezért akadályozzák, nem??
Előzmény: Samu. (10) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 25. 11:00 | #12
Nem erről van szó. Nem csak egy gyógyszergyár létezik, és ha egynek van lehetősége egy új gyógyszerre, és az működik is akkor milliárdokat kereshetsz rajta mert azonnal maguknak akarják hogy a többivel versenyelőnybe kerüljenek. Őket nem fogja érdekelni ha a másik cégnek rossz, hisz nekik haszon. Ha nem USA, Kína, stb országok szereznék meg maguknak. Kínában amúgy is leszarnák hogy milyen nyugati válalat menne tönkre.
Előzmény: Tooni (11) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 25. 10:53 | #11
"biztos van kartellezés is, de hidd el, ez egy akkora presztízs és pénz volumen amit senki nem adna fel :)"
Gondolom ugyanígy a koleszterincsökkentők piacát sem adnák fel könnyen. Inkább szedje egy életen át és higgye csak azt, hogy az állapota megváltoztathatatlan?
Előzmény: Samu. (10) 0 VÁLASZ
Samu. 2012. 01. 25. 10:48 | #10
tehát azt mondod, van egy fasza ötleted. működik is. beadod a szabadalmat. és nyilvánosságra hozol MINDENT, kísérletekkel bizonyítod, hogy te aztán feltaláltad a kereket! akkor jön a karvaly zsidó és mindent eltitkol, megöl és elpusztítja a világot ? :DD

2012ben élünk... a pénz mozgat mindent.. ha a te ötleted tényleg beválik, akkor abból meggazdagszol :)

ezzel persze nem azt mondtam, hogy az olajlobbi nem tesz meg mindent azért, hogy addig használjunk kőolajat amíg van és olyan drágán amennyire csak lehet... de a két dolgot válasszuk ketté.

olyan ruha is létezik már, illetve anyag amivel bevonva a felületet az lepergeti magáról a ráfolyatott bármit... nemrég még itt is volt belőle post... egyébként ha latexbe szeretnél járni az utcán senki nem ver meg érte, max neked lesz kényelmetlen!

a gyógyszeres történet: a világon elég sok gyógyszergyár létezik. kutatók, versengve az egész bolygón kutatják a rák, az aids meg a mittomén milyen megbetegedések gyógymódját. komolyan elhiszed, hogy ha valaki feltalálja az éc ellenszerét akkor azt nem kürtöli világgá? az lenne az első, hogy beadom a szabadalmat, mert onnantól milliárdos vagyok...
ezen az óriási piacon aki elsőként megcsinálja ezeket az visz mindent... biztos van kartellezés is, de hidd el, ez egy akkora presztízs és pénz volumen amit senki nem adna fel :)
Előzmény: palinkaman (6) 0 VÁLASZ
7sleeper 2012. 01. 25. 10:43 | #9
"művér"?! esetleg zacskós leves vámpíroknak.
a "rossz" koleszterinre meg megvan a válasz
úgy kell étkezni mint a "szicíliaiak", mert az ő szervezetük is hozzászokott

persze évszázadok alatt.. (szóval hajrá..)
+1 VÁLASZ
Samu. 2012. 01. 25. 10:37 | #8
ha 2005ben nyertes volt ekkora közönség előtt, akkor mit tudnak ellopni?
jah, meg 1 embert nem tudnak kifizetni egy ekkora bizniszben? :DD hagyjuk már ezt... pont az ő pár millió dollárja hiányozna a gigaprofitból :)))

picit gondoljuk már át emberek...
Előzmény: termi-nator (5) 0 VÁLASZ
Samu. 2012. 01. 25. 10:33 | #7
"Tehát ha valaki meg is kapja az immunizáló vakcinát, az egy jó ideig kedvező hatású lesz, de ha az immunizálás mellé nem iktat be komoly életmódváltást, akkor újra lerombolhatja az antitesttermelés lehetőségét, a betegség újra kialakulhat, és nincs rá garancia, hogy ezt időben észreveszik. Ráadásul az immunizálás nem egyik napról a másikra fejti ki a hatását. Ehhez minimum 1-2 hónapra van szükség."

szóval mint a telesopos fogyasztó kapszulák mellé, ő is ad egy fussál sokat, egyél egészségesen edzéstervet? ami meglepő módon 1-2 hónap után biztosan érezteti hatását:))

"Megkerestek már. Milliókat ígértek. Nem mintha nem lenne ötletem, hogy mit lehet csinálni a sok pénzzel, de én ezt csak Magyarországon tervezem előállítani. "

mindig ezeket a mondatokat hallottuk azoktól, akik végül mentek a levesbe mert tényleg csak ő szerintük volt "feltalálás" :)

persze ettől még lehet igaz, de:
"A hivatalos humán kipróbálás engedélyeztetését bürokratikus és gazdasági szempontok is befolyásolják. A humán kipróbálás évekkel korábban is sok száz milliós költséggel járt volna. Azóta sem javult a helyzet."

saját bevallása szerint 90s évek közepén már beadta magának, azóta tavaly, gyanítom 2010ben egy teljes kúrát végrehajtott saját magán.

nahmármost újra boncolgatva a témát: ha ez működik, akkor ki az, aki ebbe nem tenne több millió, milliárd forintot? :)

inkább csak kellett az újabb magyar csoda, és kb annyira hatásos mint kovács-magyar andrás "botos" mérései...
Előzmény: Tooni (4) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2012. 01. 25. 10:26 | #6
Ha hivatalos konferencián részt vett, és még nyert is akkor biztos utána néztek a találmánynak, (sőt nem is akármilyen okos emberek) és működik. Csak sajnos a mai világot a pénz mozgatja, és a gyógyszeriparban nagyon nagy pénz van, és a gyógyszergyárak egy ilyen találmány piacra kerülésével sok - sok pénztől elesnének.

Mit gondoltok miért nem hallani olyan ruháról, vagy mosóporról, illetve olyan irányú kutatásokról, mellyel elég lenne havonta kimosni egy minden nap használt ruhadarabot? Mert a mosóporgyárak is lejárató kampányt indítanak az ilyenek ellen, és csirájában fojtanak el minden ilyen törekvést bevetve a bürokráciát, ellehetetlenítve az adott kutatást.

Ugyanilyen dolog zajlik most az üzemanyag körül. Sok ember áll elő jó ötlettel, csak éppen az emelkedő árak mellett egyre nagyobb bevétel származik az üzemanyagokból, és nemhogy az ilyen cégek, még az állam is leállít valamilyen ürüggyel minden olyan kísérletet, mellyel szinte ki lehetne váltani a fosszilis energiahordozókat. Olyan emberről is tudok aki inkább nem hozza nyilvánosságra jó ötletét, mert fél a nagy hatalmú, befolyásos emberektől akik vagy egyből lejáratnák, vagy még rosszabb dolog történne vele.

Ajánlom olvasmányként: Frei Tamás: A bankár c. könyvet
Sokat látott, ember aki bejárta az egész világot, burkoltan igaz, de hasonló dolgokat ír le.
termi-nator 2012. 01. 25. 10:24 | #5
az a gyanús, hogy valaki rátette a kezét

kis ember nem tud meggazdagodni egy ilyen találmányból - vagy megveszik, vagy elveszik tőle olyanok, akik az eladásából (vagy a piacra kerülés meggátolásából) gigaprofitot fognak tudni csinálni
Előzmény: Samu. (3) +1 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 25. 10:14 | #4
Az antigént fedezték fel a 80-as években,ami felelős a lebontásért, az oltóanyagot, ami gondolom serkenti ennek a termelését a szervezetben, immunizél, azt csinálták meg valami tíz éve tán.
Bővebben a saját honlapján:
www.kolesterin.hu
Előzmény: Samu. (3) 0 VÁLASZ
Samu. 2012. 01. 25. 09:55 | #3
nekem csak az nem tiszta, hogy ha egy a 80as évek közepén felfedezett cucc annyira hatásos, akkor 2x év alatt miért nem vált hivatalos gyógyszerré? már a 2005-s világkiállítás óta is eltelt annyi idő, hogy ha ez valóban egy hatásos anyag lenne, akkor pár nagypénzű ember támogatásával már rég a piacon lenne, mivel ki lenne az a hülye aki nem fektet be egy 100%-s sikert és többszörös profittal kecsegtető üzletbe?

kicsit bűzlik az újabb magyar csoda
Lawrence 2012. 01. 25. 08:56 | #2
Mindkét lehetőséget elfogadom láttatlanban, és majd utánaolvasok a dolgoknak, de azért vigyázni kell ezzel, mert ez is lehet olyan mint pár éve mikor veszettül terjedt a net-en hogy a magyarok feltalálták a vízzel meg levegővel működő autót, csak a világ és a maffia nem engedi hogy elterjedjen :) Megnéztem akkor is a videót és akkora baromságot még életemben nem láttam :)
ambushka 2012. 01. 25. 08:47 | #1
Van aki meglepődik ezen? :)