Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tooni 2011. 12. 19. 20:47 | #21
Értem én, hogy mond igazat is, de az ő szemszögéből minden bozótban Bilderbergek lapulnak, a fák tetején Trilateral Commissionösök fészkelnek és az erdőket és folyamok vizét meg Illuminátusok népesítik be! Semmi helye a világában a természetességnek, mindenért "ők" a felelősek, mint ahogy az előemberek is Zeusznak tulajdonították a villámot.
"Észrevetted már, hogy a szerda este kivitt kukából csütörtök reggelre eltűnik a szemét?" "Ők voltak!"
Utolsó bekezdésednél a pont.
Előzmény: norbertvincze (20) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2011. 12. 19. 18:19 | #20
Tooni, van egy pár gondolat, amivel nem értek egyet.

A média kemény cenzúra alatt áll, erre mondják irányított média.

Az olimpiai játékok teljesen más tészta a többitől. A görögök igen jól csinálták a dolgot. Amiről Alan beszél az a 21. századi sportok. Mint a római játékok. Nem véletlenül van cézár barátunk híres mondása, Cirkuszt és kenyeret. Tudta ő , ha ez meg van az emberek jól érzik magukat és befolyásolhatóak könnyedén, mert nem érdekli őket semmi.

Tv-internet kő kemény függőség, ha ez nem egyértelmű akkor nem tudom mi van.

És hogy a forradalmak mögött valóban mi áll, mi azt nem tudhatjuk, akárki akármit mond. És a drogok nagy részét a pszichiátria dobta piacra.

"A régi kultúra és a család intézményének felbontása"
számold meg két kezeden hány olyan családot ismersz ahol együtt eszik a vasárnapi szent ebédet. Usában úgy élnek a családok, hogy azoknak gyerekei mintha albérlők volnának. Azt se tudják merre csavarog a gyermek. Széthullott családokról beszélünk, ez talán a fejlődő országokban mind így van.

a hertzekkel való manipulálásról is csak feltételezhetünk dolgokat. Mivel egyikünk szakterülete se, ezért itt is kérdőjeles az álláspont.

illetve hogy kikről beszél, mondjuk ez nem lényeges, de egyértelműen a Bildenberg társaságról. Ez ismételten összesk. elmélet. Hogy most ők valójában kik, tényleg azok akiket alex jones "üldöz" vagy sem nem tudhatjuk.
Azt sem tudhatjuk biztosra hogy van e valójában vagy sem. Erre mi nem tudunk bizonyítékot találni( mármint átlag emberek). DE egy dolog valóban elgondolkodtató, hogy valami bűzlik, csak fogalmunk sincs hogy mi.

De ezekkel a gondolatokkal játszani energia vesztés és értelmetlen. A jelenre kell koncentrálni is ott megtalálni a lényeget. Mindegy mi van a háttérben. És tényleges megtapasztalás nélkül nem rakhatunk semmit félre a kis polcra. Mindennek a lehetőségét fent kell tartani és annak megfelelően mérlegelni.
Nogee 2011. 12. 19. 17:27 | #19
Ja, ha anyagi kérdés, akkor valóban igazad van.
Csak az előző kommentedben mintha elvi akadályai lettek volna. Ha rosszul olvastam, akkor bocsánat.

Előzmény: stero (18) 0 VÁLASZ
stero 2011. 12. 19. 14:06 | #18
Családalapítás. Vállalsz-e ekkora terhet és ha igen akkor mikor s hogyan. Jövőképet kell biztosítanod magadnak és a leendő családodnak .. nem lehet csak úgy beleszülni 3 gyereket a világba minden megalapozás nélkül..még hogy nem dilemma .. sokaknak az, nekem nagyon az.
Előzmény: Nogee (16) 0 VÁLASZ
mandyedi 2011. 12. 19. 10:52 | #17
Nem kell ehhez szakértőnek lenni, Lukács Laci már 94-ben megmondta:

,,De te az orrodig se látsz,
Neked jó a McDonalds,
Neked elég a Coca-Cola,
Te ugyanúgy tehetsz róla,
Hogy átbasznak a reklámmal,
Ezzel az Amerika-lekvárral,
Ezzel a műanyag élettel,
Ahol annyi ember téved el.
Mint a háborúban a foglyok,
Csak a parabolamocskot fogjuk,
Ahol minden nő tökéletes
És minden férfi izmos.
Meg a legjobb mosópor,
Ami a faszom tudja hogy mos,
..."
+1 VÁLASZ
Nogee 2011. 12. 19. 08:19 | #16
A család gondolata dilemma?
Bocs, de ezen nem igazán van mit gondolkodni.
Előzmény: stero (6) 0 VÁLASZ
Nope 2011. 12. 19. 07:05 | #15
Asszem erre mondják a mai fiatalok, hogy "OWNED!" Gratula! :D
Előzmény: Tooni (14) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 12. 19. 05:42 | #14
No, végignéztem. Megemésztettem. Most kiürítem végtermékem, büdös lesz. Hívők ne olvassanak tovább mert lesz egy szar napjuk.
Egy, magát "Alan Watt" nak hívó személy információkat közöl. Mindezt nagyon gyorsan teszi, és ezalatt sok témát érint, annyira összetetten, hogy csak próbáld követni. 3 nagy oldal jegyzetembe került.
Itt máris megállja a helyét az egyes számú állítása: a személyiség összeomlik ha kellően nagyszámú válság éri.
Márpedig ő két kézzel szórja rád a válságot, csak győzz nem összeroppanni az információ súlya alatt.
Ha megtetted, akkor átvette az irányítást feletted, feltöltötte beléd a saját programját, és te meg továbbadtad másoknak.
Az ő szavaival élve. Így adja el a videót ( Alex Jones-al egyetemben) és él meg belőle.

"Olyan tudásnak vagyok a birtokában aminek TE nem és ezt most megosztom veled" - ezzel összegezhetőek az általa elmondottak sok hozzá hasonló csalóval egyetemben. "Veszélyben van az életed de te eddig nem tudtál róla" folytatja.
"A világ nem az aminek látod" így ő. És elkezd beszélni, és beszélni és beszélni. Nem logikátlanul és nem összefüggéstelenül, nagyon jól nyomja a sódert, látszik, hogy már sokszor csinálta. Több év alatt kaparta össze mindezt más "kollégáktól" - más köpenyével kérkedni pedig nem szép dolog.
Ráadásul meg is tagadja őket, mintha azt mondaná: ezek nem az én szüleim! Ne vegyetek egy kalap alá velük, mert ők ügynökök meg dezinformátorok és lökött ufóhívők! "Én vagyok az igaz és az egyetlen"
Akkor lássuk mi feküdte meg a gyomrom. Turkáljunk kicsit a matériában egészben maradt kukoricaszemek után.

- meghívták őt "világpolgárnak" egy gyűlésre, ami eseményt a gonosz Rockefeller-Birodalom alapítványa követte el, az ő feltételezése szerint azért, hogy áttérítsék a hozzá hasonló embereket a sötét oldalra. Ő nem ment el, ennek ellenére feltételezésekbe bocsájtkozik, és szapulja őket. Az ilyen megívókat, aki nem tudná, úgy küldik ki, mint a termékbemutatós ingyenajándékos-utazásos vacsorás postán bedobott reklámokat.
De sebaj, egy sztorinak máris jó amit megoszthat, és ami vele megtörtént, pedig nem is!
- a sportok ( ő szerint, én hozzátenném: a versenysportok ) azért kellettek mert a döntési lehetőségüktől megfosztott tömegeknek ki kellett ereszteniük a gőzt és ez remek alkalom volt arra hogy azonosulhassanak olyanokkal aki Átlag János sosem lesz! És azért is mert a közlekedési szabályokat sem szegheted meg! Meg korlátoz téged a rendőrség!
Mióta is vannak sportok? Meccsek, mérkőzések, csapatok? Első olimpiákat mikor is rendezték?
Máris tudtam, a görögök állnak az egész mögött! A válságot is ők kezdték!
Mellesleg megjegyezném, az egész interjút végigkíséri az "Ők voltak", "Ők állnak a háttérben" anélkül, hogy megemlítené kik is.
- "Ők" tehetnek arról, hogy a szesztilalom idején elterjedt a miniszoknya és a kokó. Nem tudni kik, csak annyit árul el, hogy "nekik" az a céljuk, hogy megváltoztassák a kultúrát és erre pontos utasításaik vannak. Melyek ezek, tájékozottkám? Áruld már el!
- A régi kultúra és a család intézményének felbontása. Ha jön érted a kormány, ne legyen aki fellépne ez ellen.
Lássuk csak. A család intézménye segített azokon, akiket elvittek...a nácik, a komcsik, a diktátorok rendszereiben élők.
Hupsz, nem.
- A család helyét az állam veszi át - a példa amit ad rá, hogy ha hozzáfordulsz a családtagodhoz, hogy "fater aggy má egy huszast" ő ennyit mond "ott van a munkanélküli hivatal tőlük kérj"
Mi nem stimmel ezzel az élethelyzettel? Az hogy legtöbbünk családja mindenképpen segít, a valamirevaló apák válasza a torontói nyugalmazott villanyszerelő Alan Watt féléknek egy sallang kíséretében pedig ez: "Takarodj és találj magadnak egy rendes munkát te semmirekellő". Ahol nem segítik egymást az nem "család"!
- a válásokat a női magazinok és szappanoperák okozzák, amik elhitették a nőkkel, hogy sikeresek meg gazdagok lehetnek, és a sztárok válásainak közreadásával mert a sztárokra szegény befolyásolható törékeny teremtmények követendő példaként néznek. Tehát kedves elvált szülők gyermekei, ne higgyétek el, hogy van összeférhetetlenség, hogy két ember annak idején csak miattatok jött össze, hogy azután jobban megismerve a másikat és szokásait rácsodálkozzon: "ez lenne az az ember akit megismertem?"
- a TV frekvenciája hipnotikus alfa-állapotba meríti az agyat, ami így spongyaként szív be mindent amit a képernyőn látsz, és el is hiszed ezt.
Nem sikerült kifejezetten elektromos múltja ellenére emberünknek meggyőznie valamiért. Vajon azért, mert a 8-12 Hz-es alfa állapot és a 2x25 illetve a 2x30 Hz-en villódzó képcső közt nem látom az összefüggést? Vagy azért, mert a kormányzó párt ellenére mindig vannak gyurcsányozók és orbánozók? Miért nem múlik el az egyik oldal, mikor új elnök kerül a TV élére?
- Ugyan nem tudja mivel csinálhatják az újabb készülékeknél ezt, mert már egyik sem villog, vagy 100 Hz-en üzemel, de elmondása szerint minden bizonnyal még az előzőnél is rosszabb!!!!!!!4444
- épp ezért segítették elő a tv készülékek beszerzését államilag, ( hozzáteszem: és most a számítógépekét)
Mert megszabadít a gondolkodás fáradalmas tevékenységétől. És készen kapod az infót, nem neked kell töprengened rajta. És a dokumentumfilmek sem jók épp ezért, mert megmondják bennük a tutit, hogy ez így van.
PONT mint ez a film.
Még egyéb rettenetes, borzalmában felfoghatatlan és hihetetlen dolgokat is megtudhatunk, mint:
- a tv műsorok minden korosztályt megcéloznak
- minden országnak van Kulturális Minisztériuma ami...készüljetek fel, ez az igazságtalanság egyszerűen elviselhetetlen...szabályozza mi kerülhet adásba és mi nem!
- a gyerekek számára oktató jellegű rajzfilmek készülnek!!!
Hogy tudtok tovább élni egy ilyen világban??? Ostromoljuk meg a TV székházat! :D
- a filmbeli hősökkel azonosulsz és a történetet érzelmileg is átéled.
(Nagy)szülőd olvasott mesét? Félelmetes volt a sárkány, nem igaz? Drukkoltál a legkisebb királyfinak? ;D
- a TV/internet függőséget okoz. A kapcsolataid elszemélytelenednek.
Pár hónap alatt kifehéredik a bőröd, befeketedik a hajad, piercing nő a nyelveden és goth leszel. Fájni fog a világ.

Már nincs sok hátra, akik eddig olvasták, tartsatok ki.

- a megnézett anyag a tudatalattidba beépül. Igen ez tényleg így van, most én sem viccelődöm. Meg minden látott/olvasott dolog. Ez befolyásolhatja is az életed különböző mértékben. Úgyhogy válogasd meg mit nézel meg, befolyásolhatja a személyiségfejlődést.

Csak épp ez a baj: fog egy nagy rakás igaz dolgot a fószer és alattomosan körbefonja részigazságainak és félrevezetésének/csúsztatásainak hálójával. Mondjuk úgy, hogy ez a csali. Ez teszi hitelessé.
És nem könnyű átlátni rajta. Főleg azoknak, akik benne vannak.
Mint ahogyan mondja is: a legtöbb ember nem akar kilógni a sorból,... amíg mindenki ugyanazt gondolja, addig megnyugszik, hogy ő is épelméjű. "Az ismerősök pedig mind egyetértenek, hiszen mindegyiküket ugyanazzal az információval töltötték fel. "

Egy általános tanácsként azt adhatom, hogy mindig nézd meg: mit tudsz kezdeni ezzel az információval, hogyan tudod ezt alkalmazni a saját életedre, gazdagítva azt. Mi által lettél több általa?
+4 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2011. 12. 19. 01:55 | #13
ennek a Jeffrey Mishlove-nak nagyon jó műsora van, érdemes csemegézni.
Előzmény: Tooni (9) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2011. 12. 19. 01:53 | #12
Tooni jól mondja, és Stero jól teszed, hogy nem hiszed el mindet, mivel nem is ez a lényeg. Minden új információ, vagy szemlélet arany kapuja az, hogy induljon meg az agyad tekervénye valamelyik irányba. Kezdj el gondolkodni, kérdéseket feltenni magadtól,és aztán ez mindig egy magasabb tudásszintre ébreszt téged.

Valóban futószalagon jönnek ezek a témák, bár ahhoz képest nincs is olyan sok belőlük. Nem kell azonosulni vele, ki kell szűrni annak az értelmi alapját.
stero 2011. 12. 18. 21:41 | #11
Hát persz én sem hiszek el mindent amit állít a muksó. A linkeket meg lecsekkolom.
Előzmény: Tooni (9) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2011. 12. 18. 21:35 | #10
Van összeesküvés-elmélet az összeesküvés-elméletekről? Nekem már ez a sok felvilágosító program is gyanús :D
Tooni 2011. 12. 18. 19:04 | #9
A stressz kezelésével kapcsolatban nemrég láttam ezt: http://www.youtube.com/watch?v=g9YeKtQ45h0

A filozófia is ismerős bizony, Seneca - légy kész a legrosszabbra:
http://video.google.com/videoplay?docid=6877249402964035542#

És jól írod bizony, gondolkodni, gondolkodni. Legyen egy jó alapod amire építhetsz, tájékozottságod (nem egyenlő a megszerzett ismeretekkel!) amivel szétszedheted és tanulmányozhatod a filmbeli állítások igazságát.
Most 21 percnél tartok a filmben, szépen leírom magamnak mit állít, és tudod mit?
Sorra jutnak eszembe a jobbnál jobb kérdések amik egyre jobban megkérdőjelezik, ha nem is az összes, de jópár állítást ami elhangzik. Csak szépen, nyugodtan, mert ha csípőből reagálsz, első ösztönös reakció a felháborodás, hogy
"az életedre törnek - védd magad!" és paff - máris elkapott a film által gerjesztett félelem.
Előzmény: stero (6) +1 VÁLASZ
stero 2011. 12. 18. 19:03 | #8
Hát figyu .. a boldogsághoz ennél több kell.. nekem : D .. De azért szarul sem érzem magam.
Előzmény: FrostiX (7) 0 VÁLASZ
FrostiX 2011. 12. 18. 18:57 | #7
Kis ellentmondásban van az összes leírt dolog azzal, hogy nem vagy boldog, vagy csak én látom így? :D
Előzmény: stero (6) +1 VÁLASZ
stero 2011. 12. 18. 18:33 | #6
Elkerülheted, h manipuláljanak, de ezt csak nagyon kevés ember engedheti meg magának, vegyük az én példámat: Gyakorlatilag teljesen kiiktattam magamból a stressz mindenféle formáját, ez érzéketlenné tesz és a környezetedben szinte senki nem érti, hogy hogy lehetsz annyi problémával ilyen hihetetlenül higgadt - ezzel máris megakadályoztam azt, h ezzel a sokkolós izével hassanak rám (bár én ezt az egészségem megőrzése miatt teszem nem pedig ilyen összeesküvés elméletek miatt amely valóban akár igaz is lehet.) Ergo - őrizd meg a nyugalmadat vészes esetekben is.
Fontos még, hogy ne kötődj nagyon soha semmihez: felejtsd el a saját ingatlant amibe évtizedek munkáját ölöd mert csak egy halom stresszforrást fogsz a válladon hordozni amint beköszönt a háború, csőd stb. A család gondolata megint csak egy hatalmas dilemma, ha már van gyereked, feleséged akkor nem foghatod magad és húzhatsz a francba hiszen megvéded őket amennyire csak tőled telik. Fontos, hogy ne légy semmilyen függőség rabja amivel tudnak manipulálni (drog, TV, internet, dohány, alkohol stb akármi). Lassan 9 éve nem nézek TV-t komolyan azt sem tudom mi van benne manapság.. Tanulj meg tudatosan gondolkodni, tanulj meg GONDOLKODNI!
Merj gondolkodni és véleményt formálni, érvelni és ha kell csöndben maradni. A legfontosabb, hogy biztonságban érezd magad, ne legyenek kötöttségeid és legyen egy menekülési terved vészesetre.
Sajnos az ilyen gondolkodás és életmód gyakorlatilag senkinek sem tetszik, meg is értek mindenkit nálam is véletlenül alakult ki, lehetséges, hogy valamiféle védelmi mechanizmus, mindenesetre örülök neki mert biztonságban érzem magam úgy is, hogy gyakorlatilag semmim nincs az egészségemen és a józan eszemen kívül és bár boldog azért nem vagyok, de én leszek az utolsó akit láncra fognak Bilderbergék, Rockefellerék stb ...
Persze ezer sebből vérzik az én életmódom is de azért gondolkodjatok el ezeken!
-1 VÁLASZ
Tooni 2011. 12. 18. 17:19 | #5
A videó maga a jó példa a "sokkolás és félelemkeltés, az emberi psziché manipulálása"-ra.
Ha jól hallom a háttérben az Alex Jones, a felkonf az elején. Ez sokmindent megmagyaráz.
Na lássuk, mi a mai menü.
Gud 2011. 12. 18. 16:33 | #4
Vannak benne érdekes gondolatok, de azért sokszor túlzásba esik, vagy fenntartásokkal kezelni amit mond. Most pl az a rész volt mikor arról beszél, hogy direkt úgy találták ki a TV frissítési frekvenciáját, ami a legjobban hat az agyra.
Na most a TV frissítési frekvenciája az például különbözik Európában és Amerikában... Valószínüleg azért lettek ezek a frekvenviák (50 vs 60 Hz), mert a meglévő elektromos hálózathoz hangolták őket, ami sokkal régebbi mint a TV-k elterjedése.
berbécs 2011. 12. 18. 16:05 | #3
És tényleg ez van ha belegondolunk hogy az ember lassan nem lesz képes saját maga gondolkodjon és döntéseket hozzon annyira elvakítja a média. Mert te nem vagy senki ha ezt és ezt nem éred el, ha ez és ez neked nincs meg. Halálrahajszolod magad hogy elérj olyan dolgokat amikre tulajdonképpen nincs is szükséged, csupán azért van szükséged rá mert ezt mondta a média, hogy az kell neked mert külömben egy senki vagy. A média megszolal a te barátaidon, közösségeden keresztűl mivel ők is ugyanezt látják amit te és ők is ugyanazt követik és ha te nem követed akkor számkivetett leszel.
Valahogy ujra meg kellene tanulnunk önállóan gondolkodni és cselekedni mert ami most folyik az szörnyű..

Nagyon jó videó. Érdemes végignézni!
Wisniowiecki 2011. 12. 18. 15:38 | #2
A múltkor az a gyógyszeriparos poszt, most meg ez. A következő alkategória a Konteo Izé lesz?
Baldrick 2011. 12. 18. 15:09 | #1
Hirtelen azt hittem valami Alan Wake dologról van szó. Már csak a postkép és Alan Watt az ismert író miatt. :)