Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Ficánka 2007. 10. 23. 10:55 | #39
Itt szivesebben hal meg mindenki szerintem.

cica-bi 2007. 07. 25. 08:23 | #38
Kedves Laci igazad van, nem csak a romák élhetnek kacsalábon forgó kastélyokban. De én attól nem sajnálom, akinek mondjuk bejött az élet egy jó végzettséggel, szerencsével vagy vállalkozással. Tudom azt is, h becsületes úton nem lesz senkiből miliárdos. Nos, itt a probléma ott kezdődik h rengetegen dolgoznak az országban átlagbérért, amiből keményen fizetik az adókat. Pedig adóval sem lenne olyan sokkal több. Amit utána a kedves állambácsi eljuttat a szegény és elnyomott kisebbségnek. Nekik jár az ingyenes oktatás, az élelmezési csomagok, a megemelt családipótlék, és ezek után csodálkozunk h nekik telik luxusautóra, fullos temetésre... Te meg járhatsz a 15 éves kocsiddal, amit megpróbálsz becsületesen fenntartani és fizeted rá a nevetséges összegeket, pedig nem is feszítesz benne mindennap. Ők nem fizetik. Nekik nincs semmiük, mert ők az elnyomott kisebbség. Hogy az udvarán 3 BMW és négy Mercedes áll?? Úgysincs a nevére írva. Neki adót sem kell fizetni mert a vállalkozása már évek óta veszteséges. De senki nem furcsálja, h akkor miből él meg évek óta. Szóval ezek után engem nem érdekel h ki fogja kirabolni a sírt. De nekem is van rá egy ötletem, hogy védhetnék. A gyászoló család a szimpatikus gyásznéppel együtt betemettethetné magát a sírba. Úgyis van lent elég hely. Így mindig figyelemmel tarthatnák egymást, és senki nem tudná kirabolni:) :)
Előzmény: Laci (37) 0 VÁLASZ
Laci 2007. 07. 25. 00:20 | #37
Nem kell romának lenni ahoz, hogy kacsalábon forgó palotát emeljen valaki mondjul 10-20 szobával 3-4 személyre (mindegyikhez külön mosdót tusolóval), csak pénze legyen elég.
Mi hárman idehaza jól megvagyunk 2 szobában (s egyszer majd el fogunk férni egy 3x4 m-es gödörben is...).
Nem irigylek másokat akiknek nincsenek se anyagi se parkolási se egyéb gondjai. Csak azt nem értem miért kell pazarolni? Ezt nem tudom sehogyse felfogni.
Ma már csak carrarai márványból készülhet kerítés? 3-4 m magasan, persze és őrtornyot építve minden szegletre? Az idomított kutyákat és a mozgás-detektorokat a kertben csak sejteni lehet.
De nem ez az igazi flanc! Hanem a temetés.
Mert a lakásodba ugye nem hívsz meg mindenkit, egy temetésen viszont van alkalom, hogy megmutass mindent...
"Látva lássanak!"
Beszéltetek itt sírrablásról. Hát, ez örök probléma. A fáraók se tudták megvédeni magukat a piramisokkal. De én, ha már olyan sok pénzük van egyeseknek, adnék egy tippet. Csak úgy próbából: hozzasanak a Nílusból vizet a medencébe (vulgo: sírba) szintén nílusi krokodilokkal együtt a szertartás végeztével. S ha az elrettentés használ, az elhúnytat nem háborgatják, ellenben ha nem, úgy a krokodilok élelmezése is biztosítva lesz egy időre.
Luflee 2007. 07. 24. 23:02 | #36
mert varnak h az a 4 onnan lentrol mikor jon ki, es akkor ok leugranak es megharcolnak minden cuccert. Aki kapja marja alapon szerzik meg az ertekeket :)
Előzmény: three.d (35) 0 VÁLASZ
three.d 2007. 07. 24. 20:44 | #35
Ott ülnek 50-en, de egyiknek sincs annyi esze, hogy most ezt így hogy!?
Fuzol9 2007. 07. 24. 19:02 | #34
A bejárónői állást aki akarja megpájázhatja :)
Amúgy meg, én 3 műszakba járok dolgozni hogy a családomnak legyen mit enni, egy saját házon nem is gondolkozok.
Ha lenne egy saját lakásom beérném vele.
Erre mit látok, palotába temetik a cigányt, én meg ha nem mennék el dolgozni ríhatna a pofám az önkörmányzati
hivatalban hogy adjanak segéjt! Nem akarok róla semmi rosszat mondani, de más éltében lehet hogy sz*rabb körülmények között él, mint ahogy őt eltemették. És nekünk kell rajtuk segíteni. Nah ez a kormány amúgy is csak ezt tudja.
A pofám leszakad b*ssza meg!
cica-bi 2007. 07. 24. 14:54 | #33
Jaja, vagy nekünk:):)
Őket meg fejbelőhetnénk hazaárulás vádjával:) :D
Előzmény: LittleDeejay (32) 0 VÁLASZ
LittleDeejay 2007. 07. 24. 14:25 | #32
Naja. Lehet, hogy a szintiseknek kellene politizálniuk :D
Előzmény: cica-bi (31) 0 VÁLASZ
cica-bi 2007. 07. 24. 13:07 | #31
Hát igen kedves MONLi, nem baszogatnak minket a kultúránk miatt, de minden másért igen!!! Ja, és szerintem pont ez a baj a magyarokkal, h túl toleránsak vagyunk és ezért hagyjuk h kihasználjanak. Mert ahogy írod, szerinted természetes dolog, h ha szegény vagy és nincs pénzed nyugodtan lophatsz, sírokat rongálhatsz, mert ugye megélhatés. Nos igen, a romák is így gondolják, csak az a baj, hogy nem a másik alvilági milkós roma balfaszjankót rabolja ki, hanem nagyanyádat a 20 ezer Ft-os nyugdíjáért, és utána elmegy betörni az olyan átlagemberhez, akinek nincs sok, de inkább dolgozik azért a kevésért is, mert benne van becsület... Akkor ezek után miért ne lehetne véleményem róluk???
LittleDeejay: egyet értek mindennel amit írtál, csak annyit szeretnék hozzátenni, h a politikusaink naponta keresik meg azt az összeget, amit 1 jobb szintis egy hét alatt. Ráadásul ő dolgozik, azok meg nem, és még szórakoztatóbb is:)
csicsilla 2007. 07. 24. 12:03 | #30
engem mèg az is èrdekelne hogy mièrt olyan hangosak pl a buszon egymàs mellett ülnek ès orditanak hogy naker màn hà haggyà...ezt soha nem èrtettem!ès SHYCKA egy szoval sem emlitette hogy Hofi sirjàt romàk rongàltàk meg ...
Baci 2007. 07. 24. 11:23 | #29
Nem kell ide kultúra... elég ha eltüsszented magad mellettük.
Előzmény: monli (28) 0 VÁLASZ
monli 2007. 07. 24. 11:07 | #28
Lenne egy két hozzászólásom!Azért mert más kultúra nem feltétlenül kellene fikázni!!Kedves SYCHKA honnan tudod, hogy romák rongálták meg Hofi sírját???mi van ha egyszerű szegény magyar ember, vagy vmi vandál banda akinek pénzre volt szüksége??Az a véleményem, hogy nem minden roma teheti meg, hogy ilyen szertartást csináljon, nem kell általánosítani!!Nem védem őket, mert nekem se tetszik ahogyan némely család él...de ők se baszogatnak minket azért, mert nem olyan a kultúránk mint nekik!!!!
LittleDeejay 2007. 07. 24. 10:31 | #27
Sok igazság van abban amit mondtatok. Ahol én élek van elég. Tényleg a csilli villire megy ki az egész. Legyen 30 milliós luxuslimuzin 2 kilós fux a nyakában, Rolex a kezén de mellette egy putriban laknak, Jah, és ha fogytán van a pénz mindig érdekes módon eltűnik az arany és minden érték amit viselnek. Nem egyszer jöttek ide, hogy tésókám ezt vegyí azt vegyí, óccsón ádom :D Egyébként biztosan jól keresnek a cigány zenészek, de a magyar szintisek sem panaszkodhatnak. Csak hogy tisztában legyetek az árakkal, egy alap szintis gyerek 30-at kér (hangsúlyozom ALAP SZINTIS) egy estére, na ha most van csak 4 hétvégén zenél, akkor ez 120. Nettó ugye mert ez zsebbe megy. Ha egy ismertebb gyerek zenél az már mondjuk 60-tól a csillagos ég :D Biztos a romák ennél többet kapnak...
Lilu__cica 2007. 07. 24. 09:04 | #26
Honnan olyan biztos, h ezek romák? Lehet, h csak hasonló stílusú pénzes család, akik leégtek a napon, mert (mint az a képen is látszik) éppen hétágra süt a nap.
cica-bi 2007. 07. 24. 08:19 | #25
Hát nem tudom h te milyen romákat ismersz, de én nem tudok ilyen meggyőződéssel elvarázsolva beszélni róluk. Romániában azt a bádogos tetőt tényleg vakításból építik, mert imádják h csillog függetlenül az árától, és persze nekik van mindig a legextrásabb kocsijuk, műszaki cuccuk, blabla bla, de nincs tartalékuk, őket nem hatja meg ha holnapra elfogy a pénzük, mert hát úgy vannak vele h ők a kisebbség, nekik jár megélhetésként a lopás, a segély meg minden ami az igazi kisebbségnek, a magyaroknak NEM. Azt sem hiszem, h minden roma akinek pénze van a cigányzenéből gazdagodott volna meg, amik valójában magyar zenék, ( az eredeti szövegéből tisztán kivehető) és ha már itt tartunk én inkább leszek ügyvéd, orvos, hasonló nagymenő ahogy írod kis pénzért, minthogy egy gerinctelen élősködőként tengessem a napjaimat más nép nyakán, közben szentképet fogdosva bután higyjek egy olyan dologban aminek a tanítása teljesen távol áll az életstílusomtól.... Bár mindenki azt csinálja amihez ért, de én mégis szeretném javasolni az önkormányzatoknak, h a rendszeres segély helyett repülőjegyet vegyünk nekik, mert ugye máshol is lehet lopásból élni.
Előzmény: Nyúzó (23) 0 VÁLASZ
mekecske 2007. 07. 24. 04:47 | #24
már csak azért aggódok, hogy télen vajon megfázik-e szegényke a szuterénben
Nyúzó 2007. 07. 24. 00:44 | #23
Áhh! Ez azért nem átlagos szertartás, és gondolom nem akárkit temetnek. A romáknál egyébként, ha nem is kötött szabályok alapján, de hagyomány a felvágás. Romániában pl. palotát építenek közösen és mindenféle bádogos csillámló cuccból (persze ízléstelenül) feldíszítik...aztán meg a mellette levő putri viskóban laknak. A roma mindig is olyan volt, hogy TUDOTT élni és ezt be is akarja bizonyítani: ezért van ez a felvágás. Azt viszont nem hiszem, hogy akik csinálták, másnap koldulni mennének. Ha ilyen tevékenységgel látod a képről valamelyiket, az valószínű, hogy csak egy gizda meghívott vendég volt (meghívnak ám mindenkit). Miből gondolod, hogy nem bazsevált az öreg? A roma zenészek jobban keresnek, mint egy ügyvéd, orvos....hasonló nagymenők. És nem utolsósorban, jók is. NAGYON jók.
sychka
sychka 2007. 07. 24. 00:42 | #22
Ezt biztosan nem fogják kirabolni, vagy meggyalázni - nem úgy mint Hofi síremlékét! ...
zoleee 2007. 07. 24. 00:38 | #21
:D he ugyan ilyen volt osztálytársam papájának is gecc :) komoly :D
neophyte 2007. 07. 23. 23:00 | #20
hát beszarok!egy egész szobát elásnak?!?!jól megy cigóéknál...:D:D
Forgi 2007. 07. 23. 22:09 | #19
Én válalom, h demagóg vagyok, de mit mondjak mikor egy ilyet látok, aztán másnap ugyan ezeket az arcokat látom segélyért sorba állni az önkirmányzaton??!!!
csicsilla 2007. 07. 23. 21:04 | #18
ès mèg ök sajnàltatjàk magukat...szerintem egy retyo is kellene mèg oda,hogy mègse maga alà kakkantson mert hàt hogy nèz ki hogy plazma tv körömcipö ès beszarik...(màr elnèzèst a durva temetèsi szertartàshoz nem illö kifejezèsèrt!)
Maccoyi
Maccoyi 2007. 07. 23. 20:43 | #17
a sír tetején meg majd ott figyel a parabola antenna, ha véletlen már nagyon megunná a dvd nézegetést....:)
Jó kis reklám lenne a szolgáltatónak . Már látom is szlogent: CPU TV a túlvilágon innen és túl! :)
bubi66 2007. 07. 23. 19:58 | #16
Szerintem nő lehet az elhunyt .. legalább is a berendezésből ítélve , szóval azért kell annyi körömcipő , és talán kurvát azért nem raktak a kriptába . Egyébbként pálinkát és pénzt szokás romatemetéseken a sírba tenni , tehát nem újkeletű a dolog ... persze 100 évvel ezelött plazmatévét nem tettek a sírba . De a nagyüveg Chivas Regal mindenesetre ott van ... azért akár 100 év múlva is érdemes elhúzni a kriptafedőt .
buceee 2007. 07. 23. 18:45 | #14
megint kishitüek vagytok, ez csak a hálószoba, a szoba bejárata sajna lelóg a képről:) látni kéne a nappalit is, szerintem van benne medence is!
brigi_cica 2007. 07. 23. 18:37 | #13
azé mà a plàzmà tìvì mà nagyon tulzàs :D
Angello 2007. 07. 23. 18:06 | #12
Egy kurva nem kéne neki? Hogy mindnek ott lenne a helye!!!
Sthro 2007. 07. 23. 18:02 | #11
Vagy megtalálja egy hajléktalan és beköltözik.
Ragacs 2007. 07. 23. 17:37 | #10
Hogy kirabolni?
Ne viccelődj! :) A csapat fele már azt nézegeti hogy miután leszállt az est mekkora terepjáró kell oda hogy elhuzza majd a fedelet, és beleférjenek a cuccok4 :P
Gb 2007. 07. 23. 17:12 | #9
ÓÓÓ , hogy mindnek ott lenne a helye!!!
varazs 2007. 07. 23. 16:57 | #8
Hù, ez kèsz beszaràs! ès biztosak benne, hogy senki nem fogja azt a sìrt kirabolni?
cica-bi 2007. 07. 23. 16:55 | #7
Szerintem a romáknál igazából nincs semmilyen hagyomány a szertartással kapcsolatban. Szerintem minden csak a vakításra megy. Amit pedig soha nem értettem, az a hatalmas vallásfanatikusságuk, miközben a 10 parancsolatban is benne van: NE LOPJ!!
Előzmény: LittleDeejay (5) 0 VÁLASZ
zizike 2007. 07. 23. 16:46 | #6
hát mit ne mondjak elég vicces :D

LittleDeejay 2007. 07. 23. 16:25 | #5
Jó kérdés. Én ezt az egészet amúgy nem értem... Csak felhajtás, vagy egy roma szertartás? Bár érdekes lett volna 100 évvel ezelőtt plazma TV-t rakni a sírba :D
Előzmény: cica-bi (4) 0 VÁLASZ
cica-bi 2007. 07. 23. 16:18 | #4
A légcső jól jönne ha esetleg rágyújtana. A sok poharat megértem, nincs víz, nem tudja majd kiöblíteni a whiskyt, de hogy áram van e a tv-nek, azt nem udom.... Ja és minek annyi körömcipő? Talán feljön még a torra??
LittleDeejay 2007. 07. 23. 16:17 | #3
Jééé. A TV-t nem is figyeltem. De most látom, hogy a távirányítók még be vannak csomagolva. :D Áramot is köthettek be? :D
ReAm1 2007. 07. 23. 16:14 | #2
Ezek szerintem piramist is építenek fölé...
Tuti szétfogják fosztogatni ezt a sirt... elég drága egy olyan LcD Tv
LittleDeejay 2007. 07. 23. 15:55 | #1
Remélem egy légcsövet is kötnek be miután betemették, arra az esetre, ha felkelne...