Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Polly 2008. 04. 07. 01:56 | #27
bocsi a helyesírási hibákért:)
Előzmény: Polly (26) 0 VÁLASZ
Polly 2008. 04. 07. 01:53 | #26
Nemtudom, hogy hülyeség- e egy ilyen régi post hoz írni, de asszem mégis megteszem. Ezzel az egész emo dologgal az lett a baj hogy azok az emberek akik nemtudnak semmit a dologról, csak azt hogy van és mindenre ráhúzzák. Például az ilyen és ehez hasonló alkotásokra. Én például zenélgetek( thrash metal-t tanulok, meg hasonlókat) ennek ellenére nem mondanám magam művész embernek... nem tartom magam elég kreatívnak, vagy csak eleve nincs akkora egóm, hogy azt mondjam hogy én bezzeg művész vagyok. A lényeg az hogy engem kifejezetten idegesít ez a szűk látókörűség. Például Ismeretlené (bocsi). Attól hogy neked nem jött össze a művészekedés más embernek még összejöhet. Mégha nem soknak is. Ja és nekem tetszettek a képek. Pedig nem is vagyok emós. És szerintem a csaj sem az. Üdv.
Shinigami 2007. 08. 16. 00:56 | #25
Most mégis mit akartok? Járjon mindenki egyforma ruhában, függetlenül attól, hogy mit akar, vagy mit szeret? Mert akkor ajánlanám a legújabb Slipknot Jumpsuit-ot!
ZomBeeZ 2007. 08. 01. 19:23 | #24
az Embrace című képe ott csücsöl háttérképnek :)
endlessNights 2007. 07. 24. 17:11 | #23
Üdvözletem!
Soul_Deprived, a művészetről alkotott magyarázatodról eszembe jutott, mit is mondott erről Leroi Jones, szerintem értékelni fogod.
"Art is whatever makes you proud to be human" = A művészet mindaz (akármi), amitől büszkének érzed magad, hogy ember vagy.

ismeretlen 2007. 07. 24. 11:58 | #22
Olvastam jaja, jó neked, hogy nem sírsz otthon. Én nem a darkosokat akarom bántani, hanem csak arra akartam rávilágítani, hogy az nem élet, hogy külsőségekben kirekesztjük magunkat a társadalomból, szemmel láthatóan nem akarunk a nagy átlagba tartozni, aztán meg azt mondjuk , hééé minket mindenki bánt. Amúgy képzeld én is szoktam művészkedni, rajzolni, zenélni, verseket írni, és már elég régóta, ismertem is jó sok ilyen olyan embert, és meg kell hogy mondjam, abból lett igazán valaki, aki belülről volt akármilyen stílusú és nem a külső jegyeiben. Oké jól néz ki hagy egy kiscsaj darkos, vagy emós, vagy punk, sőt még a cicababák is jól néznek ki, csak különbséget kéne tenni, hogy akkor ez most a ruhám, vagy a belsőm. Amúgy nehogy azt hidd, hogy csak a hip-hoposok lopnak , mindenki mindenhonnan lop, szóval maga ez az emo és pár ével azelőtt darkos stílus is egy hatalmas koppintása a régebbi stílusuknok, nincs új a nap alatt, csak mindig vannak fiatal tinik, akik azt hiszik ők találták ki ezeket.

Amúgy nincsenek hülye elképzeléseim az ilyen emberekről, mert szerintem többet ismertem és ismerek mint te, és amúgy is elég jól ismerem az embereket. csak hát ez süt le a legtöbbről. Amúgy tetszik ez a lendület ahogy te is, meg sokan védik a maguk igazát, ha megmarad ez az energia még akár jó dologra is lehet fordítani.
Előzmény: strawberry (20) 0 VÁLASZ
Mogyoró 2007. 07. 24. 04:20 | #21
Szerintem ezt a vitát csak akkor tudjuk megoldani,hogy ha majd senki sem kezdi úgy,hogy igen ,azért mert ő emo,vagy mert plázapicsa...stb. Az embereknek szíve joga úgy élni,olyan stílus szerint öltözködni,ahogy akar,és ebben a szabadságában senkinek nem szabadna korlátoznia.De ebben a világban ezt már nem lehet megoldani,mindenki tele van előíéletekkel.
strawberry 2007. 07. 23. 18:00 | #20
A te hozzalasodhoz van egy-ket szavam. En is olyan "darkos muvesz lelek" lennek, de nem sirok othon, hogy nem ertenek meg. Mert ez nem igaz. Negondold, hogy azert, mert alkotunk, mert tetszik a fekete szin, es mert metalt halgatunk, magunkba zarkozottak lennenk. Igaz hogy sokan lenezik a stilusunkat, foleg a hip-hoposok, de ez csak azer szar fel engem, mert az utolso idoben utanozzak eszt a stilust. Egyaltalan nem tetszik hogy lebeszelnek es kozben felveszik a feketet a vas karpereceket es satobbi.... Es negondold, hogy mind csak a muveszetbol akarnak megelni. En is muveszkedek, de tudom hogy hulyeseg lenne azt hinni, hogy a rajzaimbol es a fotoimbol megelnek. Igaz, hogy vannak akik meg olnek magukat, de nem csak kozottunk. Volt egy par baratnom, akik ki akartak magukat nyirni, de eggyik se volt metalista vagy emo. Azert ne legyenek hulye elkepzeleseid a ilyen fajta emberekrol.
Remelem hogy elolvastad.
Előzmény: ismeretlen (19) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2007. 07. 23. 14:12 | #19
Közben meg lehet hogy egy szőke hajú rószaszín csajszi el se itéli az ilyen embereket. Furi dolog ez, hogy a meg nem értett, sértett emberek itélnek el szinte mindenkit, mert nem értik meg őket. nincs bennük semmi elfogadás, semmi alázat, csak a mindenáron megmutatni vágyás, hogy igen én valaki vagyok, én egyedi vagyok, közben, meg már 20 éves minden alteros-punk-darkos-grufti-emos és ki tudja még milyen csajszin úgyanúgy csíkos zokni van, úgyanúgy feketére van festve a körme, nagyobb divatot űznek ebből, mint az amúgy divatmajmok, és még le is néznek mindenkit, aki kicsit is nem akar elvontnak látszani. Bocsi amúgy téged csesztetlek, de hát te vagy itt, de befejezhetjük, mert amúgy meg szerintem minden vita meddő, mert mindig mindenki csak a saját igazát védi (kivéve engem :)), meg hát itt végülis a képekről kéne beszélni.
Előzmény: Soul_Deprived (18) 0 VÁLASZ
Soul_Deprived 2007. 07. 23. 13:35 | #18
Mit is csinal egy muvesz?

Alkot. Mit lehet alkotni?

barmit

En pl hangok kavalkadjabol csinalok zenet (magyarul hangositok) Az epiteszet is egy muveszet. A lakberendezo, vagy barki. Aki alkot. Nem az akta tologato titkarno a "muvesz". Akarni kell. A Legnagyobb hatalom az akarat.

nah ja.. az oltozkodesuk megvaltozik ( ATarsadalom nyomasara). Nallam se nagyon viseltek a piercinget.. Az Allami hivatalok mar csak ienek. Amig ranem jottek hogy nem az szamit hogy mien az ember kivulrol, hanem hogy a rabizott feladatot megcsialja e. (Mondjuk az nallukis betette a kulcsot amikor Luis Royo kepekkel boritottam be a falat).

egyet mondok, aztan hanyagolom azt a thred-et. A Vilag leg normalisabb emberei az ien elborult Metal fajzatok. Keves korrekt emberrel talalkoztam meg. De azt tudom hogy eggyik sem a Bankbol szabadult, es hogy nem szoke haju rozsaszin nagymellu Dr szoszi csajszi.

De foloslegesen tepem a kezem...
Előzmény: ismeretlen (17) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2007. 07. 23. 12:58 | #17
és szoktad látni azt a sok ezer 40 éves művész lelkű csíkos harisnyás nőt, nénit akik mind megvalósították álmaikat, és a kreativításukból élnek? Mert pl én nem, és erre mondtam, hogy mind eltűnnek, nagyon kevesen maradnak ennél a világnál. Főleg, hogy ha ilyenből akar megélni valaki, főleg a művészkedésből, akkor nem árt, nem csak egy síkon mozog, nem csak a meg nem értettségből fakadó bánatán kesereg, nem csak azt mutatja a világba, jajj de rossz nekem, kisírom a szemem, nem vesznek komolyan, pedig én művész vagyok, érzékeny. Nem nem barátom, nem futkároznak százasával ilyen felnőtt emberek, ez csak ideig óráig megy, de leginkább max 20 éves korig (+- akármennyi) de ha jobban belegondolunk, ez a világ csak egy kis szelete a büdös nagy kultúrális masszának, nincs is szükség ennyi öngyilkosjelölt, utálom a világot, mert engem sem szeretnek, befordulós emberre. Amúgy tudod én is művész szerettem volna lenni, de azért eljutottam oda hogy olyan nincs. Mi az hogy művész szeretnék lenni, meg művész lélek. oké vagy megfognak a dolgok és kihozom, kihúzom magamból más módon mint a nagy átlag, vagy nem. De hogy ettől lenne az ember művész. És ebből nem sokan élnek meg.
Előzmény: Soul_Deprived (16) 0 VÁLASZ
Soul_Deprived 2007. 07. 23. 12:40 | #16
nana.. ez azert nagyon nem igy van...

ismerek rengeteg ien szepseget. Mind mufordito, muvesz vagy iesmi szeretne lenni. Vagy meg szabaduszo. De az hogy barmelyik is kesobb cicababa legyen.. Inkabb most olnek meg magukat. Nem "alacsonyodnak" le addig. Nem lessz beloluk jajj letort a mukormom picsak. Aki tehetseges, azt megfizetik. (Enis muvesz lelek vagyok, es a ktreativitasombol elek) A tobbi meg vegezze a droid munkat, es alljon be a birkak koze.
Előzmény: ismeretlen (14) 0 VÁLASZ
LittleDeejay 2007. 07. 23. 10:57 | #15
Hát én nem tom így kielemezni. :S Én csak azt mondom, hogy van pár ami tetszik :D
ismeretlen 2007. 07. 23. 09:37 | #14
Ez mind szép és jó, csak attól hogy valaki érzékeny nem kell darkosnak, vagy emosnak vagy hasonlónak lenni, mert akkor naná hogy beszólógatnak nekik. A másik nagy baj, hogy ezek a típusú emberek csak egy síkon mozognak, egy problémájuk van, a meg nem értettség, és nem tudnak ebből kiszakadni. valahol mazochisták és kérik is a világtól, hogy rúgjatok belém, mert de rossz nekem. Élvezik. ez az igazság. És ezen nincsmit szépíteni, lehet mondani, hogy művészek, de mondjuk sok művész nem volt darkos. sőt ha belegondolsz külsőre egyik se csak belsőre. Ezek a darkos cicák meg úgy eltűnnek a süllyesztőben, hogy hírük-hamvuk se marad. Elmennek egy fősulira és beállnak a cicababák, vagy a bankos kislányok közé. Ez van. Ha meg valaki nem szereti ha baszogatják a kinézete miatt, ne nézzen úgy ki. Oké nem kell bántani senkit, de ez van. Ezen nem lehet csodálkozni. El kell fogadni, ahogy ő is azt akarja, hogy fogadják el.
Előzmény: Soul_Deprived (13) 0 VÁLASZ
Soul_Deprived 2007. 07. 23. 09:22 | #13
Baratnom is hasonlo. Csak o nem tudja ennyire szepen megrajzolni.

Az elottem szolo bejegyzeseket nemtudom komment nelkul hagyni. Az ien Darkos kiscsajsziknak a 90%-a Muvesz. Rajzol zenel, ir, Mivel oket kevesen ertik meg, es nem igenylik a tarsasagot, inkabb maganyba burkoloznak, es kreativan probaljak kifejezni, megertetni magukat. Szerintem sokaknal kibaszna a biztositekot (vagy csak szimplan hulyenek neznetek oket) ha elkezdenenek ebszelni a belso erzeseikrol, vagy hogy ok hogy latjak a vilagok. Ez azert van, mert kirekesztettnek erzik magukat. Meg amugyis erzekenyebben az atlag embernel, meg kicsit tobb hatasnak vannak kiteve. Beszologatnak nekik, megalazzak oket stb stb. Baratnomet is nem egyszer mar megvertek(!!!) mert Fekete ruhaba volt. Pedig semmit nem csinalt. Tehat igy bele kene gondolni hogy nem veletlenul csinalnak ien muveket, es nem veletlenul nem erti meg oket senki.


Athelas 2007. 07. 22. 23:32 | #12
uhh, le vagyok nyűgözve.
A koncepció nagyon jó és a megvalósítás is lépést tart vele.
Dark fantasy rules!
Bazsee 2007. 07. 22. 16:53 | #11
Sztem ez sem általános, én ismerek tartalmas életet élő művész csajt. ;)
Előzmény: mephistto (8) 0 VÁLASZ
stero 2007. 07. 22. 10:04 | #10
bizonyára ő is boldog életet él XD
Előzmény: Winterborn (4) 0 VÁLASZ
Luflee 2007. 07. 22. 09:37 | #9
szerintem is :)
Előzmény: stero (2) 0 VÁLASZ
mephistto 2007. 07. 22. 04:01 | #8
Gótikus stílus, jellemző a tinikre, főleg a csjaokra, imádnak rajzolni művészkedni, általában a fordulósabb elvontabb, csajok, akiknek nincs más dolgok, vagy nem akarnka mást, és ebbe burkolóznak, valamit valamiért dolog ez. 19 évesen ezt csinálja csaj létére, és ilyen képeket nyílván áldozott a társasági életéből és nem túl boldog életet él, de ennek köszönheti ezt az érzékét. Van lányismerősöm aki gép nélkűl majdnem ilyenekt rajzol némi színtartománylemaradottsággal :) és max kocsmázni jár el, de inkább rajzolgatnak parkokban erdőben temető mikor hol van ihlete.
mózesgizmó 2007. 07. 21. 23:25 | #7
a kocsmai verekedések is igy kezdődnek! :)

[itt a smiley]
Előzmény: bungle (5) 0 VÁLASZ
Sicko 2007. 07. 21. 21:06 | #6
tud valamit a csaj.
bungle
bungle 2007. 07. 21. 19:33 | #5
Kicsit fogd vissza magad, jó? Kezd idegesíteni a stílusod. Stero nyilván viccelt, ott a smiley.
Előzmény: Winterborn (4) 0 VÁLASZ
Winterborn 2007. 07. 21. 19:15 | #4
Tájékozódhatnál, mielőtt szart beszélsz.
Előzmény: stero (2) 0 VÁLASZ
zizike 2007. 07. 21. 17:51 | #3
sztem nagyon jók :)
stero 2007. 07. 21. 17:12 | #2
emós XD
Hullamosó 2007. 07. 21. 14:10 | #1
vmi teccik bennük :)