Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
izébigyó 2012. 05. 23. 12:17 | #32
Nem tudták, hogy a lakáshitelt fizetni kell
Több vádlott ellen európai, illetve nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, a bíróság úgy tudja: 10-15 vádlott Kanadába költözött.
http://www.origo.hu/itthon/20120522-elkezdodott-az-avasi-feszekrakougy-targyalasa-a-miskolci-torvenyszeken.html
izébigyó 2011. 11. 20. 17:20 | #30
morcos 2011. 11. 17. 07:26 | #29
"valahol azt hiszik, mi cigányország vagyunk és nálunk csak ilyenek élnek..."

Lassan itt tartunk, mi leszünk a kisebbség.
Elszomorító.
Isa 2011. 11. 16. 15:20 | #28
Sajnos nem Kanada az első, ahol a cigányok alapján ítélik meg Magyarországot...valahol azt hiszik, mi cigányország vagyunk és nálunk csak ilyenek élnek...
Előzmény: ismeretlen (25) 0 VÁLASZ
Isa 2011. 11. 16. 15:17 | #27
Hm, ne csak akkor tagadjuk ki, ha menekült státuszt kér ÉS elfogadják...alapból, mert áruló aki így próbálozik és kész.
Kapjon egy kiutasítást és többet ne tehesse be a lábát.
Ha meg felháborodnak odakint, hogy mekkora gennyláda ez a Magyarország, az orruk alá lehet dörgölni magyarázatként, hogy egy percet sem dolgozott az illető és családjában már nem ő az első ilyen generáció, ja és azért a segélyeken eléldegéltek, nem hagyták őket megdögleni(sőt..) de ezek után így hagyná el az országot.
Két legyet egy csapásra, mert szerintem ez visszafelé így korrekt az ilyenekkel és mert nézzük "mán" meg, hogy kik is csinálják ezt...valószínűleg mindenki sírna az örömtől, ha ezeket nem kellene többet viszont látni.
Előzmény: scripter (26) 0 VÁLASZ
scripter 2011. 11. 16. 14:49 | #26
A minap láttam egy dokumentumfilmet arról hogy a Kanadaiak milyen nyugisak, mennyire kevés rendőrre van szükségük, és hogy kevés az erőszakos bűncselekmény, sokszor még a saját házuk ajtaját sem zárják be és bárki bemehet. Nem rántanak azonnal sörétest mint sok amerikai .
Lehet e miatt is célország a "menekülőknek"?
Látom páran leírták előttem azt hogyha kimegy és menekült státuszt kér ,és el is fogadják akkor "tagadjuk" ki Magyarországról, 100%osan egyetértek, még turistaként se jöhessen vissza.
ismeretlen 2011. 11. 16. 12:25 | #25
De milyen jó már, hogy a saját fajtájukkal is köcsögösködnek. A szomorú meg hogy megint azért kell majd nekem vízum kanadába, mert a cigányok alapján ítélik meg majd az országot.
Tooni 2011. 11. 16. 11:42 | #24
A rák nem válogat.
Előzmény: lokko (23) 0 VÁLASZ
lokko 2011. 11. 16. 11:32 | #23
világosítsd fel őket hogy mi kelet-európa etnikális rákja !
Előzmény: kozma110 (21) 0 VÁLASZ
Traveller 2011. 11. 16. 08:07 | #22
Ilyen hírt le sem szabadna adni semmi szín alatt. Még a végén kevesebb vándorol ki, és többet kell eltartanunk. Had menjen, én még a tv-ben is azt nyomatnám, hogy milyen csodás az élet külföldön, hátha többnek szottyan kedve kimenni. Sőt ingyenessé tenném a repülőjegyet annak aki menekül az országból, nehogy már a drága repülőjegy gátolja a menekülést. 1 repülőjegy olcsóbb, mint 1 havi segély. De még azt is támogatnám, hogy had alapíthassanak saját államot, 10% az ország területéből elenyésző veszteség ahhoz képest, hogy minden hónapban a fizetésem felét elveszik ezek miatt a jótét lelkek miatt akik annyira üldözve vannak, hogy nem győzik potyogtatni a gyerekeket.
kozma110 2011. 11. 16. 03:51 | #21
a legnagyobb baj nem az h kijonnek hanem az h a kanadaiak nem tudjak mi a helyzet magyarorszagon azt sem tudja igazabol h miert ciganyozunk mi olyan lelkesen es nem is igazan erdekli o azt tudja h ok magyarok hiszen magyarorszagrol jott magyar utlevele van tehat magyar majd meg szkadt a szivem amikorr megkerdeztek a munkatarsaim h mi ez h ennyi magyar jon ide menekultkent a teveben is ugy beszelnek roluk h magyarok ugyhogy nem magukat jaratjak le hanem a magyarsagot koszonjuk nekik
Előzmény: GAlex (20) 0 VÁLASZ
GAlex 2011. 11. 16. 01:02 | #20
Nem is tudtam, hogy a csicskák a nethez is hozzáférhetnek.

Komolyra fordítva a szót, "rasszista magyarok" érvelési technika kb olyan, mintha azt mondanád hogy "az ég kék", vagy "Kolompár Szméagold barna" és "Michael Jackson fekete", semmitmondó.

"A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel."-Wikipédia

Szerintem Magyarországon minden ember leszarja, hogy a romák hogy néznek ki (hupikékek is lehetnének), mert amikor meglátom Lakatos Renátót, akkor nem a bőrszíne zavar, hanem a viselkedésmódja. Manapság Magyarországon a tapasztalatot úgy hívják, hogy rasszizmus, de tudomásom szerint még nincs törvényben, hogy minden roma fenekét ki kellene nyalni, annak ellenére, hogy a kormány ezt teszi.

A rasszizmus definíciójából kiindulva egy vak ember nem is lehet rasszista. Ha a villamoson egy mellette álldogáló mosdatlan izzadságszagú(sok munkától), másokkal durván, agresszívan bánó, cigány nyelven káromkodó egyénnek azt mondja "Büdös cigány!", akkor az nem lehet rasszista megnyilvánulás. Hiba van a mátrixban......
Előzmény: leopold32 (7) 0 VÁLASZ
csaty 2011. 11. 16. 00:39 | #19
Hamarosan fellendül a használtfém kereskedelem Kanadában....
jozo 2011. 11. 15. 21:33 | #18
hülyegyerek: a rabszolgatartás melyik liberális országban legális????????

a csicskaság ugyanis az!!!! lehet a sz.rt fényezni, a cigányokat védeni, de ne ezeket mentegetnéd!!!! olvasd el a cikket, tudod hogy itthon hány ilyen dolog volt? kisöreget, beteg embereket, mentálisan sérülteket használnak ki: a pénzüket elveszik és rabszolgaként tartják őket

tőlem oda mennek, ahova akarnak, de az a baj, hogy pl Ausztriába is csak a fémért mennek ki, a sajtó meg azt mondja, hogy 3 magyar ellopott x tonna aluminiumot - b.szod, szerinted kik lopnak fémet? meglátod a hírt, már tudom hogy kik követték el, nem kell sem név, sem monogram - s nem náick vagyunk, hanem tapasztalat...
Előzmény: leopold32 (7) 0 VÁLASZ
jozo 2011. 11. 15. 21:28 | #17
kanada rendkívül nagylelkű, jóléti állam (mármint a bevándorlókkal szemben)

azt hiszik, hogy dolgozni mész oda, s majd az adódból visszafizeted, amit most rádfordítanak
egy magyar cigány mikor is fog adózni???

(jogvédőknek: ameddig a hazaiak nem határolódnak el a rabszoilgatartó rokonaiktól, nekem mind egy kutya...)
7sleeper 2011. 11. 15. 20:40 | #16
beengedik őket mert szíves-örömest elhiszik, hogy a szegény romákat cigányozzák, meg üldözik a csúnya magyarok
kanadában aztán elkövetik az itt is produkált bűncselekményeket
viszont ugyanazon állami hivatalok és hivatalnokok szerint: magyarként..

konklúzió:

nyilván a magyar a hibás, a rasszista, a fasiszta-náci
a maradi és primitív
"BÜNTESSÜK MEG MINDET!"

szerintem meg a kéjelegve-meglepődő "felvilágosult" kanada, meg a bűnöző cigányok is
karöltve kifeküdhetnek a Napra
a médiakurvákkal és futtatóikkal egyetemben
komcsi 2011. 11. 15. 20:26 | #15
Ezek á rohádt rásszistá kánádáiák! :D
+1 VÁLASZ
gyeS 2011. 11. 15. 20:21 | #14
Csak a komment után olvastam el a cikket.
Pár dologgal kiegészíteném. Köztudott, hogy a cigány hazudik, el kell osztani 2vel amit mond. (Állítólag a kultúrájuk része.)
Ezek a családok mindig teljes családként mennek ki, anya-apa-gyerekek. Nem kicsi pereputty, minimum az 4-5 fő, egy férfi munkásra. Nem hiszem, hogy a pincében volt el anyuka a 3-4 gyerekkel amíg apuka dolgozott...
Sírnak, hogy 2-3 napos maradékkal etették őket? A tisztességes magyar megfőz 2-3 napra előre és azt eszi. Ezt most nem értem...
Azt mondták rájuk, hogy csicskák? Visszanyalt a fagyi? Amikor a magyarra a saját hazájában mondja a cigány, hogy csicska, az milyen?
Elmehetnek a búsba mind. IQ teszt kell nekik, azt hajtás a tundrára fát vágni. (110+ maradhat)
Előzmény: gyeS (13) 0 VÁLASZ
gyeS 2011. 11. 15. 20:02 | #13
Sajnos gyakran látom a kormosokat Kanadába utazni. Nem az előkelő fajták mennek, hanem a mocskos, oldalt kopaszra nyírt büdös cigányok - szó szerint büdös. Ilyenkor ég a pofám, hogy ezek "képviselik" hazánkat odakint. Gondolom megkap egy minimálbért mint menekült, abból elvan, a többit meg összelopja... Külön útlevél kéne nekik ahol fel van tüntetve, hogy cigány, mert így csak sima magyarok. Emiatt lesznek szankciók Magyarországgal szemben, hogy pl ESTA kérelemhez hasonló nyomtatvánnyal lehet csak belépni Kanadába. (És ugye már megint a tisztességes magyar szívja meg.)
+1 VÁLASZ
Hantaboy
Hantaboy 2011. 11. 15. 18:04 | #12
Lehet, hogy sok negatív-ot fogok kapni, de ezt akkor is leírom. Az egyik "menekült" történetének rekonstruálása:

1. nap. Béla kapott egy e-mailt, amiben azt írják, hogy menjen Kanadába, ahol sok pénzt kereshet kevés (vagy semmi) munkával. Béla szólt a haverjának: -Te Gázsi, nízd már mit káptam egy emíl, ami azt mondja a tezstvír, hogy menjek Kánádába, ott majd kápok sok lóvét semmi munkáért. Szerinted dzsaljak?
Gázsi a következőt mondja: Menjé, hát! Ne lígy hülye, azt is írta, hogy kápsz repülő jegyet. Há ingyé van, akkor mé ne.
2. nap. Béla válaszol az e-mailre.
5. nap. Béla megkapja a levelet, és már megy is Pestre, hogy repülhessen Kanadába. Mikor megérkezik ordibálni kezd: -Segíjt, segíjt, adjanak segíjt. - Ekkor eszébe jut, hogy mást kell ordítani, így hát keresgélni kezd a papír után, amire felírta - Refüge! Refüge!
Majd találkozott a meghívójával, aki elvitte a helyi bankba és nyitott neki egy számlát, majd ezt mondta: -Ná, hogy aztán nehogy báj legyen, a pin kód legyen 5555. Így majd én felveszem neked a pínzt, oszt még azér se kell rohangálnod. Na usgyi az orvoshoz. A papírokat meg ágyad ide, mer kellenek még.
Az orvosnál a következő tanácsokat adta a Bélának: Legyíl normális, ne add az okosat. Kicsit ákár még rájátszhat a hülyeségre, és mond azt, hogy a gyomrod szarakodik. Így jó sok pínzt kaphatsz.
Ezek után Bélát elvitték a lakásra ahol körülnézet és így szólt: Gyá! De szíp a ház, melyik lesz az én szobám?
-A pincíben rendeztük be neked.
-A pincíben? Hát jó van akkor. És akkor nem kell csinálni semmit, ugye?
-De hogy nem! Itt van ez, fogd.
-Gyá! Hisz ennek fábúl van a nyele! Ezzel dolgozni kel. Ná én húzok innen.
-Dzsaljá mán vissza Béla, mert különben megverünk. Meg a fámílíád is kapni fog.
-Ne mán, te. Azé me Cigány vagyok?
-Béla itt ezek nem gyünnek be. Menjí má le a pincíbe oszt halgassá.
Lent a pincében még négyen voltak akik ezzel várták: -Fogalmad zsincs, hová kérültél. Tízsszer is meg fogod bánni, hogy itten vagy. Dolgoznod kő, de sosem kapsz pízt. Dzsaljál a zsarukhoz, oszt mondjá nekik mindent. Mi már húznánk innen...
Aztán Béla elment a rendőrökhöz, ahol előadta a történetet, és vedelmet kért. Béláról azóta nincs információ, mert a rendőrök tanúvédelmi programba raktál.
+1 VÁLASZ
Revanor 2011. 11. 15. 17:30 | #11
Meglátták, hogy milyenek aztán rájöttek, hogy ilyen semmirekellő vackok nekik sem kellenek.
Xenophil 2011. 11. 15. 16:29 | #10
Általánosságban beszélni egy egész nemzet moralitásáról, nézeteiről , tükrözi az ember látószögét , és intelligenciáját.
Pláne ha ezt az adott nemzet egy honlapjának fórumára írja ,( állítólag) külföldről. Én nem vagyok rasszista. Nagyon közel áll hozzám a kultúrális változatosság megismerése , el is fogadom a legtöbbet. Vannak roma ismerőseim is. Magyarország börtöneinek 89 -90 % ők alkotják. Nagy a nyomor és a munkanélküliség a magyarok közt is. Mégsem viselkednek így .
Mivel az embereket kitaszítani, lemészárolni elfogadhatatlan, és emberi viselkedéshez nem méltó. Így arra gondolok zárkózzanak fel mind viselkedésben ,mind morálisan egy átlag magyar család gondolkodásmódjához. De ehhez bármilyen plusz anyagi segítséget nyújtani a többi ember pénzéből ,amellett hogy sokan terrorban élnek miattuk, vétek lenne.


+4 VÁLASZ
MatyiZeg 2011. 11. 15. 16:27 | #9
Akkor olvasd el már az Origós cikkeket te szerencsétlen és utána magyarázz, meg nézd meg fent a statisztikát is. Egyébként az ad egy kis plussz csavart az egésznek, hogy az Origo, meg a HVG is liberális lap...
Előzmény: leopold32 (7) +2 VÁLASZ
sien 2011. 11. 15. 16:20 | #8
keresgéld már meg az elgurult gyógyszered. biztos meglesz valahol. a legrosszabbak az ilyen magyarutáló magyarok mint te. le ne köpj már minket onnan nagyonmessziről. látod te is bizonyítod hogy kanadában nem szűrik a bevándorlókat.
leopold32 2011. 11. 15. 15:59 | #7
[Komment megjelenítése...]
-16 VÁLASZ
kolja 2011. 11. 15. 13:59 | #6
Igen, az...meg az is, hogy roma romát használ ki, hoz lehetetlen helyzetbe a saját boldogulása érdekében, és bár nagy részük egy értelmes gondolatot nem tud megfogalmazni, a jogvédőktől megtanulták azt a 10 mondatot, amivel bárki sarokba szorítható jogilag, vagy érzelmileg. Gondolom, sokunkkal előfordult már az - velem többször is -, hogy odajött, feltett 2 kérdést, a harmadik pedig az volt, hogy "azé', mer' cigán vagyok?" a választ már nem várják meg...pedig tényleg nem dohányzom...

Előzmény: MatyiZeg (4) 0 VÁLASZ
joc84 2011. 11. 15. 13:45 | #5
A mi részünkről nagyon egyszerű a történet: aki menedékjogot kér más országtól, mert Magyarországon nácik, rásszisták.. üldözik, azt vissza nem engedjük!!
ennyi
a többi nem is érdekes
MatyiZeg 2011. 11. 15. 13:44 | #4
Olvastam az összeset az elmúlt időszakban, sokat cikkeztek erről. Elég megdöbbentő...
Előzmény: kolja (2) 0 VÁLASZ
MatyiZeg 2011. 11. 15. 13:42 | #3
Oda se dolgozni mennek, ettől nem kell félni. Ha itt nem akar, ott se fog, csak éppen Kanadában magasabb a segély, meg még nem ismerik őket eléggé, könnyebb ott kijátszani a szabályokat, megtéveszteni az embereket, hatóságokat.
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
kolja 2011. 11. 15. 13:41 | #2
Ajánlom mindenkinek a 3 részes cikket erről az Origón...Az első a csicskás, a többit a cikk alján...
hawkeye
hawkeye 2011. 11. 15. 13:36 | #1

Nem értem.

Ha Magyarországon büdös nekik a munka, akkor Kanadában jószagúbb lesz?

Vagy a kanadai politikusnak van igaza: valakiknek ez nagy üzlet. Behülyítik ezeket az előembereket, elszedik a pénzüket, repülőre rakják, aztán kalap...

Most hülyeséget kérdezek: mi lenne, ha itthon dolgoznának, tisztességesen és becsületesen?