Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
sahinel 2011. 09. 29. 19:12 | #14
http://www.youtube.com/watch?v=U3Fm2wfLmQ0 Belga - Sorban

És ha sorban állsz, érdemes erre visszagondolni és az emberek arcát figyelni:D
Előzmény: Hantaboy (7) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 09. 29. 19:09 | #13
Ja ezzel nincs is gond. Amíg mindkét fél vágja hogy a másik mit szeret, és nem erőlteti rá a másikra az akaratát. Az IKEA nállam is dögunalom volt nagyrészt. Persze eszembe sem jutna elhurcolni a barátnőt egy számtek kiállításra, programelőadásra, stb. Ok biztos van aki szereti az ilyet is csak hát kb annyi nő lehet ilyen mint ahány pasi szeret vásárolgatni:D

Én rohadtnagy ötletnek tartom. Azért pár gép internettel sem lenne rossz.:D Kockulni lehetne vásárlás közben:D(Nerdgasm)
Előzmény: Purple (11) 0 VÁLASZ
bungle
Purple
Purple 2011. 09. 29. 16:32 | #11
természetesen az ilyen nagyobb dolgokat én is előbb neten informálom le, szintén inkább fórumokon mások tapasztalataira adva és nem a marketingre, és céltudatosan veszem meg. ezzel semmi baj nincs. csak azért más is le tud kötni, imádok szaglászni, nézelődni stb... :) de nem is várja el tőletek senki, hogy végignézzétek a testápolókínálatot, meg a gyertyakészleteket :D csak megpróbáltam leírni mint érintett, hogy ez miért van :D
Előzmény: scripter (10) 0 VÁLASZ
scripter 2011. 09. 29. 16:24 | #10
Eddig egyetlen egy üzlet / bolt / bevásárló központ sem kötött le annyira hogy 10-15 percnél tovább bent akartam volna maradni csak azért hogy nézelődhessek. IT beállítottságú vagyok, nagyon ritkán vásárolok úgy hogy bemegyek egy szaküzletbe és kikérem az eladó véleményét, inkább netről veszek szinte mindent mert fórumokban utánaolvashatok mondjuk milyen tapasztalatok vannak egy egy eszközről, hivatalos oldalakat végignézhetem a pontos specifikációról és hasonlók. Az eladónak a dolga hogy rádsózza a terméket az egy más dolog hogy mennyire korrektek vagy nem korrektek :/ és sok esetben 1-1 eszköz esetén több ezer vagy tízezer forintos árkülönbség lehet, és általában a boltokban a drágább.
De mondjuk ha nyílna egy olyan számetch bolt ahol régebbi cuccokat lehet birizgálni és pucér dögös eladólányok várnák hogy feltegyem nekik a kérdéseimet , akkor aszem odaköltöznék :D
Előzmény: Purple (8) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 09. 29. 15:49 | #9
"Miután nyugdíjba vonultam, feleségem ragaszkodik hozzá, hogy vásárlásainál elkísérjem a CORA-ba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat. Ezért legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem - a legtöbb nőhöz hasonlóan -, imád össze-vissza csellengeni a polcok között. Tegnapi nap folyamán feleségem kapott egy levelet a CORA vezetőségétől, a következő tartalommal:

Tisztelt asszonyom!
Az elmúlt hat hónap folyamán az Ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit tovább nem vagyunk hajlandók tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az Ön férjét "persona non gratanak" nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje videó felvételekkel bizonyítható tetteit.

Június 15. Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlók bevásárló kocsijába dobott.

Július 8. Az ajándék osztályon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre.

Július 29. Leemelt egy nagy flakon ketchup-ot, aminek tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.

Augusztus 7. Odament egy eladóhoz és komoly, hivatalos hangon közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, kód 3 lépett életbe, azonnal menjen oda és járjon el az előírásoknak megfelelően. Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikba torkolt.

Augusztus 28. Elemelt egy „Vigyázz, nedves padló!” táblát és elhelyezte a szőnyegosztályon.

Szeptember 15: A sportosztályon felállított egy sátrat, és az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot az otthon részlegből, azt beengedi a sátorba. A felhívásra 23 gyerek reagált pozitívan.

Szeptember 23: Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, amire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén.

Október 4: Az egyik biztonsági kamerába benézett, mintha tükör lenne, közben az orrát piszkálta és a kiszedett eredményt bemutatta a kamerának.

Október 10: A sportosztályon felvett egy vadászfegyvert, majd fenyegető hangon megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert.

November 3: A gépkocsi osztályon különböző tölcséreket kipróbált magán Madonna stílusban, amit az arra járóknak bemutatott.

November 18: Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat, rávisított „engem válassz, engem válassz!”

November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a szőnyegen és azt visította: „Már megint ezek a szörnyű hangok.”

November 24: Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát. „Úristen, itt nincs vécépapír!!!!!!!!" Az egyik eladónő elájult.

Kérjük szíves megértését!"
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 09. 29. 15:40 | #8
de nyilván ti is szarránézelődnétek magatokat, ha olyan üzletben lennétek, ahol olyan cuccok vannak, amik jobban érdekelnek. én is szétunom magam, ha anyám órákig nézelődik a papírtörlő részlegen, de hát ez van :D én nem is szeretek úgy bemenni boltba, hogy csak azt veszem meg, ami kell. lehet nem veszek semmi mást, de olyan jó nézelődni, hogy mik vannak :D szórakoztat. én pl piperéknél meg a teás részlegen tökölök a legtöbbet, mert ez érdekel :D (tudom, konzumidiotizmus, posvány, megsemmisülés... :D)
Előzmény: scripter (5) 0 VÁLASZ
Hantaboy
Hantaboy 2011. 09. 29. 15:31 | #7
Nekem a vásárlás alaptörvénye jutott eszembe: A nő mindent megvesz ami akciós (még ha nincs is rá szüksége), a férfi pedig képes kiadni 2x annyit amire szüksége van.

Személy szerint utálom a bevásárló központokat, főleg ha zsúfolásig vannak. A kaszánál való sorban állást pedig már nem is említem.
+2 VÁLASZ
rena11 2011. 09. 29. 14:31 | #6
Reménykedjünk, hogy a jövőben lesz nagyi megőrző is. :)
Egyébként minden idős ezt csinálja, az én nagyim is ott hagyja az ujjlenyomatát minden terméken. :)
Előzmény: scripter (5) 0 VÁLASZ
scripter 2011. 09. 29. 14:11 | #5
Bocs hogyha általánosságban beszélek de:
Ha mi pasik elmegyünk valamit venni bármilyen plázába vagy akár az IKEA-ba , akkor célirányosan megkeressük a részleget ahol kapható az adott termék. Felmérjük a részleg lokális környezetét hogy van e jobb / olcsóbb, aztán eldöntjük melyik kell, levesszük a polcról aztán húzás a kasszához.
Amíg a nők általában mindent megnéznek (van hogy többször is), még azokat is amire tudja hogy nincs szüksége megtapizza, megnézegeti és hasonlók. A nagyim még rosszabb, TESCO-ban minden egyes soron végigmászik, megnézeget szinte mindent , 99,999% hogy nem veszi meg de azért megnézi. És ez bizony elég sok időbe telik
Ezért jó kezdeményezés :)
+2 VÁLASZ
petikeje87 2011. 09. 29. 13:24 | #4
én bírom az ikeát, simán el vagyok benne :)
(pedig nem vagyok csaj)
BullFrog 2011. 09. 29. 12:05 | #3
Épp ezért veszélyes, a nőknek nem kell spórolni!
Előzmény: csuf (2) 0 VÁLASZ
csuf 2011. 09. 29. 11:47 | #2
ausztráliát még nem érintette a válság. ott nincs akkora csóróság mint itt.
Előzmény: MihoOo. (1) 0 VÁLASZ
MihoOo. 2011. 09. 29. 11:41 | #1
bízzuk a nőkre a vásárlást? hmm..ez biztos jó ötlet? :D
+1 VÁLASZ