Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Mr.T. 2011. 09. 14. 01:46 | #21
Mr. Wallace küldte:
URL: http://vasnepe.hu/cimlapon/20110913_zoldsegbotrany_penzbuntetes_tiltas#s=rss
Szöveg: A múlt héten? volt szó az Őrségben ténykedő osztrák zöldségtermesztő cégről. Jelentem, mindent elintéztem!
Davee 2011. 09. 05. 10:27 | #20
Szerintem meg az a probléma, hogy itt is azon kezdenek el "vitatkozni", kinek mélyebbre hatóbb a történelmi tudása, ahelyett, hogy csinálnának valamit. Sajnos ez így nézne ki égő ház oltása közben. A téma szempontjából érdektelen dolog megvitatása, közben a probléma csak hatványozódik, majd mikor már észrevehetetlen a gond, abbahagyják, és csak ámulnak. Sajnos ezért ilyen ez a nép, csicskák vagyunk ki kell mondani. Lehet anyázni, akármit csinálni, de számtalanszor álltam oda ilyen történések idején, és a többi MAGYAR elfordította a fejét, ő nem csinált semmit....F@szom akarja megvárni, míg nem lesz semmink. Akkor sem fogunk semmit csinálni, inkább játszuk majd azt, hogy jól beköpjük a másikat, nehogy ránk terelődjön bárminek a gyanúja... Szerintem Mo. a múlté.... Lehet kövezni, aki nem ért egyet, nézzen körül mi folyik itt! Engem lehet szidni, de legbelül azért tudja, hogy itt nincs rendben SEMMI!
Cindy 2011. 09. 05. 10:14 | #19
Sziasztok!

Alaphelyzetben az a véleményem, hogy minden igazságtartalom nélkül nem írták volna ki ezt így. Különben sem az a fontos, hogy anno mi volt. Ma az ország bajban van. Mi is bajban vagyunk. Ha igaz, amit itt írtak, akkor sokkal nagyobban, mint hittük. Én egyetlen dolgot tettem ezzel kapcsolatban. Elküldtem a linket a lehető legtöbb helyre (HVG, Népszabadság, híradók, közösségi oldalak, stb.), mert ha csak a fele is igaz, akkor ezt ők ki tudják deríteni. Mire lángra kap az egész, tutira törvényes lesz minden, legalábbis papíron. Mondjuk egy Nemzeti Park ettől még ugyanúgy védett terület marad. Nem tartom a népet csicskának, nem tartom gyengének. Egyszerűen csak félünk, mert még van mit elvenni. Mikor eljön a pillanat, és már nincs mit vesztenie szinte senkinek, akkor leszek kíváncsi rá, hogy mit lépünk. Ha viszont a jelenlegi helyzetben senki nem tesz semmit, ez igen hamar elérkezik. Én addig is passzívan ellenállok. Ha fülembe jut egy disznóság, nem tétovázok, közzé teszem, hogy mindenki tudja. Aztán persze mindenki eldöntheti, hogy mit tesz vagy nem tesz. Rengeteg békés "ösztönzés" létezik, amivel meg lehet akadályozni dolgokat. Nem nekem, dolgozó embernek kell cselekedni, nekem elég, mint ahogyan közemberként Neked is, ha tudok valamiről, és ezt nem rejtem véka alá. Egyszerűen csak nem szabad hagyni, hogy szőnyeg alá seperjék a nagy dolgokat.
Részemről azt hiszem ennyi.

Üdvözlet! :D
varvizib 2011. 09. 05. 09:22 | #18
Na és a Rendőrség mit szól hozzá?

Volt egyáltalán feljelentés? Vagy nem tudnak nyomozót küldeni, mert mindenki sebességet mér?
kerca 2011. 09. 04. 19:53 | #17
Kicsit homályos, nem igazán tényszerű a cikk megfogalmazása.
„szóbeszéd, információink szerint”
ui.: Sajnos erre a listára nem tudjuk elküldeni a képeket.... 24db demonstratív fotó készült egyelőre a kútról, csővezetékről, eltelepített zöldségtáblákról, román autóról, "vendégmunkásokról".... stb. [Non-text portions of this message have been removed]
Semmi kétségem nincs a zsebszerződések sunyiságáról, de sok esetben az a fő gond, hogy nem itt fizetnek adót.
Rendben van, termeljen a sógor, adjon munkát a helyieknek, fizesse be az adóját és tartsa be a magyar törvényeket. Ha nem tart be a felsoroltakból akár csak egy pontot sem, hát haza kell zavarni.
Az, hogy mennyire korruptak a hivatalnokaink, sajnos van tapasztalatom. Gyalázatos, hogy mi mindent lehet lerendezni némi pénzes borítékkal. Én nem voltam hajlandó borítékolni, de mégis lenyúltak a szabályok más szempontból való értelmezése címszó alatt.
Megjegyezném, hogy a saját udvaromon nem fúrhatok engedély nélkül még egy 10 méteres kutat sem.
Ha tudnál képeket küldeni, nagyon szívesen segítek a terítésükben.

Mr. Wallace 2011. 09. 04. 19:45 | #16
Persze, hogy egy időbe helyeztem őket, mivel egy időben voltak. Az I. Világháború 1918-ban befejeződött. Ekkor kezdődött el egy folyamat, mely 1920. VI.4-én zárult le.
Előzmény: hawkeye (15) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 09. 04. 17:28 | #15

1. Félreértettél. Te Kun Bélát és Trianont egy textusba, egy időbe helyezted. Mikor is írták alá az említett terrorszerződést? Ami végül is magában hordozta a II. világháborút...? :(
Amit mond a Wiki, az pontos, de hol volt akkor még Trianon...

2. Igaz, és ez csak egy volt kedves szomszédaink piszkos trükkjei közül. Egyébként bizonyára tudod, hogy Wilson ellenezte a trianoni békeszerződés néhány pontját.
De ezzel magára maradt, a franciák brutális álláspontja győzött, nem utolsósorban azért, mert testvéri nemzetnek tekintették az őket majmoló Romániát.
Röviden ennyit tennék hozzá.

3. HM ügyében nem foglalnék állást. Bennünket anno úgy tanítottak, hogy a Lovastengerész a fehérterror része volt. Otthon viszont árnyaltabb képet festettek róla, amit ugye nem volt szabad az iskolában hangoztatni.

A primitívségig leegyszerűsítve azt mondanám, hogy megőrizte Mo maradékának egységét, s ez javára írandó.
Ellentétben azzal, hogy nem volt képes átlépni saját árnyékán, szinte feudális viszonyok közepette "uralkodott".

Persze ez még mindig magasabb szint, mint a jelenlegi, amikor is bankok gyarmataként vegetálunk....

Előzmény: Mr. Wallace (13) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 09. 04. 15:45 | #14
Pontosan erről beszélek!
Előzmény: hawkeye (12) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 09. 04. 15:44 | #13
"Az antant követelésének eleget téve megkezdődött a Felvidékről való visszavonulás. Stromfeld lemondott, helyére Julier Ferenc került. A román csapatok azonban nem mozdultak a Tisza mellől. Ekkor a Magyarországi Tanácsköztársaság a tiszai támadással fegyveresen akart érvényt szerezni a jegyzéknek, amely azonban a csapatok gyenge harcértéke miatt pár nap alatt összeomlott. Kun Béla és társai különvonaton távoztak az országból. "Forrás:http://hu.wikipedia.org/wiki/Trianoni_b%C3%A9keszerz%C5%91d%C3%A9s
FranciáK?
"Még 1919 elején a béketanács semleges bizottságokat jelölt ki az etnikai határok megállapítására. Ez a Felvidéken például így zajlott: a semlegesnek nevezett delegáció két tagja cseh születésű amerikai állampolgár volt (Jan Karmezin és Robert Kamev). Ők Kassán a Schalkház szállodában hamisított jegyzőkönyveket vettek fel, amelyek később a tárgyalásokon döntő érvként szerepeltek az elcsatolás mellett. Ugyanakkor a Teleki-féle térképeket nem vették figyelembe.[16]" Forrás:mint fenn

Nem olvastam Apponyi gróf emlékiratait, kérlek pár szóban körvonalazd, hogy H.M. milyen fórumokon, milyen erőfeszítéseket tett a békediktátum igazságosabbá tétele érdekében.
Előzmény: hawkeye (11) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 09. 04. 13:14 | #12

A "4 mancs"-nak semmi köze az állatvédelemhez. Ez egy álzöld csoport, amely a nyugati hústermelők és feldolgozók zsoldjában áll, s az ő üzleti érdekeiknek megfelelően próbálja szemenszedett hazugságokkal kiiktatni a konkurenciát.

Vezetője meg egy félművelt, baromarcú bunkó, akinek az agresszivitása az egekig ér.

Azt viszont nem értem, hogy miképp lehet irodájuk Budapesten.....
Előzmény: Mr. Wallace (10) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 09. 04. 13:09 | #11

Mi történt veled? Vagy más írt történelmi léptékű szamárságokat a nevedben?

1. "Tudod Trianont sem tűrte szótlan mindenki. PL, Kun (Kohn) Béla fegyverrel akarta megakadályozni, csak nem volt már neki. "
Kun Béla és Trianon? Tán jövőlátó volt????

2. "..... küldte embereit, s szó nélkül aláírták." Szó nélkül? Olvass utána komolyabb történelmi forrásokban. Ajánlom pl. Apponyi emlékiratait....

Furcsa, mert aránylag objektív szoktál lenni....

Trianont - szerintem - elsősorban a franciáknak köszönhetjük, akik országunk darabjaival jutalmazták vazallusaikat.

Ha jól emlékszem.... :)
Előzmény: Mr. Wallace (8) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 09. 04. 11:31 | #10
amennyiben igaz amit Almásy Béla és Tutsek Annamária írnak, akkor ez rendőrségi ügy, a rendőrök járjanak el a sógorékkal szemben úgyanúgy, mint a zöldet szívó tinédzserrel. A baj az, hogy nekem már félelmeim vannak. ld. négymancs, Paks, és egyéb sötétzöld akciók.
+1 VÁLASZ
Dawe 2011. 09. 04. 11:20 | #9
elméletben jól hangzik de ha anno nem írjuk alá azt a papírt és nem tesszük le a fegyvert a román határ a Tiszánál lenne a szerb meg a valahol Balaton vonalában, na de mindegy most nem ez a téma hanem az osztrákok húzzanak haza kutat fúrni
Előzmény: csaty (2) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 09. 04. 10:56 | #8
Tudod Trianont sem tűrte szótlan mindenki. PL, Kun (Kohn) Béla fegyverrel akarta megakadályozni, csak nem volt már neki. Kőbányai vitéz.. küldte embereit, s szó nélkül aláírták. Nem mintha ez csökkentené a kommün bűneit, csak érdemes tudni.
Előzmény: csaty (2) 0 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2011. 09. 04. 10:50 | #7
Ez nekem is szemet szúrt... Szerintem ha igaz, amit írnak, akkor jó ügy mellé álltak, kicsit kevésbé átgondoltan.
Előzmény: 3m3ricus (5) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 09. 04. 10:48 | #6

Ennyi jött le belőle?

Esetleg ha még párszor elolvasnád az eredeti posztot?
Előzmény: 3m3ricus (5) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2011. 09. 04. 10:38 | #5
A lényeg: "A helyiek elbeszélése alapján..." Ennyit az egész cirkusz hitelességéről. Újabb sötétzöld banda... Mellesleg, ha tudnak róla a "helyiek", akkor miért nem hajtják el onnan az embereket? Vagy, ha tényleg illegális a dolog, akkor miért nem tűntetik el az egészet rendőri felügyelet mellett?
zoli12 2011. 09. 04. 10:18 | #4
Pedofil nácik megint nem bírnak magukkal !
hawkeye
hawkeye 2011. 09. 04. 10:10 | #3

Olyan, hogy mo-i magyarok, nincsen.

Vannak gagyitévék által teljesen elhülyített, sorozat és bérhazug függő kretének, akik még azt is a tévében nézik meg, hogy kint milyen idő van.

Van egy kemény plutokrata réteg, amelynek semmi sem elég, az utolsó falatot is kiveszi a szádból, tőlük nyugodtan megdögölhetsz.

Van egy őket buzgón kiszolgáló hivatalnok, ill. politikus réteg, amely szamurájként szolgálja a milliárdosokat.

Etc...

Végül van egy gondolkodásra képes réteg, úgy saccolom, hogy az ország lakosságának mintegy harmada, aki látja, tudja, érti mi miért történik. Szólni viszont nem mer, mert akkor rögtön keményen a fejére ütnek. Rásütik a kirekesztő, rasszista, antiszemita bélyeget, igyekeznek kiközösíteni, lehetetlenné tenni.

Gondold végig, Orbán mit ígért a választások előtt, aztán jött Pintér, Pokorni, Németh Zsolt, és a többiek. :(

Én így látom....
csaty 2011. 09. 04. 09:31 | #2
Persze,hogy csicska nép,nem értem miért lepödsz meg ezen ? Csak vedd példának a trianont, szó nélkül behúzott farokkal sirattuk sorsunk, és tesszük mind a mai napig.....A Petöfi féle hösgeneráció kihalt sajnos,már nem merjük csatába vinni tyúkszaros életünk...
Én sokaig haragudtam , a mo-i magyarokra , mivel én háromszéki vagyok,és nem értettem, hogy miért nem tettek anno az anyaországbeliek semmit a darabolás ellen,de késöbb rájöttem, hogy ugyanúgy mi sem ,mi is csak sirdogáltunk a sarokban . . . Feledésre ítéltük nemzetünk amikor a nyugat seggnyalóivá váltunk.....
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 09. 04. 08:41 | #1

Miután előbb Landeszmann rabbi, majd Imre Kertesz, ill. a napokban Akos Kertesz világgá kürtölte, hogy mi, magyarok mily alávaló szolganépség vagyunk, úgy tűnik, a felsőbbrendűek úgy is kezelnek bennünket.

Amit nem értek: miért kell ezeket a dolgokat eltűrnünk???

Tényleg csicskanép vagyunk, akikkel mindent meg lehet csinálni, az ocsmány gyalázkodástól kezdve a gátlástalan természetkárosításáig?

Meddig hagyjuk még?