Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2011. 08. 30. 15:51 | #2
-...és most az időjárásról. Milyen idő várható? Szilárd?

-Jelenleg ugyan fülledt, napsütéses idő van, de holnapra még nem, ám a hétvége közeledtével már viharos szél és orkán várható, akkora is: Derűs estét!

-Pártai Lucia:

-A napokban ismét megdőlt a melegrekord. A legmelegebbet Budapesten az Andrássy úton mérték. Csapadék a hét második felében várható, de a az évek átlagában az augusztus végére és szeptember elejére várható csapadékmennyiség már nem jut el térségünkbe. Ma este telihold lesz.

--...és most az időjárásról. Milyen idő várható? Reisz András:

-Á nyugaat kaleti részén orkán erejű szél várhaató, áhhoz képest mérsékelten csápaadékos időjárássaal. Áz ég rövid időre kitisztul és halyi lákosok gyönyörködhatnek a teliholdbaan. Fágy nem vaarható.

-...és most H. Bóna Márta az időjárásról.

-Köszönöm a szót. Térségünkben jelenleg kellemes nyárvégi idő van. Az enyhe csapadékmentes időjárás holnap folytatódik, de a hét közepétől ismét zivatarok lehetnek az ország egész területén köszönhetően a Kárpát medencébe érkező észak-afrikai légtömegeknek. Bár eztán a hőmérséklet emelkedni fog, mégis jó hír az allergiásoknak, hogy a jelenleg virágzó parlagfű pollenkoncentrációja - köszönhetően az esőzéseknek - tovább csökken majd. Kellemes estét mindenkinek!

-...és most időjárás Onyutha Judittól:

-Jó estét, a napokban /átbukdácsol az árnyékán/ szép idő volt, elszórtan csapadék is előfordult. A hét közepétől sem várható más. Az UV szint közepesen magas, ne tartózkodjanak a napon de. 11 és du. 13 között. Az allergiaszezon a végefelé közeledik. Az Egyesült Államokban jelenleg az Irén nevű hurrikán pusztít.

-...és most az időjárás Pataki Zitával.

-Ménárd havában ha esik az eső, javításra szorul a tető. Ezt jól tudják az Egyesült Államokban is, aminek keleti partvidékén az Irénként ismert hurrikén halad át, heves esőzésekkel és helyenként orkán erejű széllel. Az örökké fogyó és megtelő égi kísérőnk teljesen látható lesz. Rövid időre még ott is, ahol nem annyira lesz derült az ég mint nálunk. További szép estét.

-Vissy Károly:

-A földeknek már elkélne egy kiadós eső. Jó estét kívánok! Sajnos a gazdák többet is kaphatnak egyszerű esőnél, ha ideér Irén, a hurrikán. Szélereje a huzatnál is jobban elhordaná a termőföldet, így lehetetlenné téve az őszi búza vetését, hiszen sok munka a földet visszalapátolni a helyére. A nap kél 4:11-kor, nyugszik 20:37 perckor. A hold pediglen kél 0:06-kor és nyugszik 0:11-kor.
Mr.T. 2011. 08. 30. 10:16 | #1
+1 VÁLASZ