Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
loke 2011. 08. 11. 19:46 | #99
Ugy latom, kicsit nagyon nagy tevedesek vannak az itteni zavargasokkal kapcsolatba, ugyhogy azoknak akit erdekel egy kis elozmeny:

Legutobbi valasztasokat a konzervetiv part nyerte, es egyik intezkedesuk a tamogatasok lecsokkentese volt. Ebbol adodoan az eddig ingyenelo nepseg a heti 200-300 font kozti ingyen penze helyett azutan csak 100-200 fontot kap. Ebbol indult egy demonstracio 1 honapja, hogy milyen felhaborodtak ahogy mar nem tellik drogra es plazma TV-re. Ez feszultseget gerjesztett a fiatalok kozreben, akik eddig a vadonat uj mobillal es hifivel tudtak menozni, de most mar apuci/anyuci nem add ra penzt.
Itt londonban a fiatal gangok igy is nagy problemat jelentett, mert a torveny a fiatalok vedelmeben kicsit tul kapot, igy sajnalatos mod tul vannak vedve. Ezt kihasznalva valamint azt, hogy szombaton Tottenhamban az egyik lelott fekete díler miatt tartott demostracional volt az osszes rendor, par gang ugy dontott hogy akkor most megszerzik maguknak az uj hifit, meg nemi extra penzt, igy elkezdtek bevasarlokozpontot fosztogatni. Mivel erre a rendori reagalas gyenge volt, igy a tobbi gang is felbatorodott, es ugyan ezt utanoztak.

Ami nem igaz:
- Rendori fellepes tenyleg gyenge volt, MERT: mint mondtam az itteni torvenyek tulvedik a gyerekeket, igy 18 alatti fizikai bantalmazasa tobbszorosen buntetett, nem kis buntetessel. Igy a kierkezo rendorok nem tudtak eldonteni, hogy kiskoruak vandalizmusa ellen milyen modon en mennyire erosen lephetnek fel. Igy ez nem a rendorok hibaja, hanem egy jogi utkozes miatt tunt esetlennek.
- Senki nem a lelott diler miatt randalirozott. (Az esemenyek csak hozza lettek kapcsolva)
- Nem a megelhetes miatt fosztogattak. (Mivel heti 100-200 font onkormanyzati lakasban boven eleg a megelheteshez.)

Ami kovetkezmeny, de nem irtak rola:
Anglia reakcioja az elmult dolgokra:
- Torveny javaslat, hogy aki ilyen vandalizmuson vagy lopason kapnak, az ezentol egyeltalan ne kapjon tamogatast, es rakjak ki az onkormanyzati lakasbol.
- Rendorok szolgalatba allitasa.
- Gyermekek vandalizmusa ezen tul pont annyira buntetheto, mint a felnotteke (szinten meg csak jogi javaslat).
- Angol civilek mozgositasa a karok helyreallitasara. (2 nap mulva mar 100 onkentes ment segiteni eltakaritani a romokat, es segiteni alap szinten az ujjaepitesbe.)
es meg lehetne sorolni.
Élien 2011. 08. 11. 19:29 | #98
ÓÓJEEE!!! Jönnek a helyi szabadcsapatok! Gondold el mennyi foci fanatikus retteg, hogy elmarad a kedvenc meccse!
Előzmény: bungle (97) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2011. 08. 11. 12:53 | #97
+2 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 08. 11. 08:13 | #96
Jogos! Nem véletlen, hogy Ausztráliában baromira meg van szigorítva a bevándorlás. Sőt, már a repülőtéren is simán kiszedhetik az embert a sorból a bevándorlási tisztek és alaposan kikérdezik a jövetele céljáról, aztán ha nem tudja a delikvens hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ő csak turista, rokonlátogató stb., akkor már fordítják is vissza a következő géppel.
Új-Zéland dettó.
Korábban is rohadt szigorúak volt az ausztráliai bevándorlás feltételei, de tavaly februárban még jobban megszigorították.
Ami az angol tudást igényli, Ausztráliában letelepedéshez jelenleg a követelmény - emlékeim szerint - az IELTS 7.0 (9-es skálán mérve), nem úgy mint Nagy Britanniában. Oda ki lehet menni majdnem zéró nyelvtudással és még munkát is lehet találni. Nem véletlen, hogy boldog-boldogtalan odamegy..
Előzmény: ceccon (75) 0 VÁLASZ
isshu 2011. 08. 10. 23:51 | #95
Oké, hogy tüntetnek, de ez már rég nem erről szól.
Revanor 2011. 08. 10. 22:36 | #94
Pláne úgy, hogy nem is lenne pénzük fizetni a kábeltvt meg az elektromos számlát. :D
Mondjuk nyilván a feketepiacon adják el de akkor is.
Előzmény: Élien (93) 0 VÁLASZ
Élien 2011. 08. 10. 19:04 | #93
A szegény tinédzserek inkább a konzerveket vinnék haza az éhező családnak, ne az lcd-t feszegessék le a falról! Irgum-burgum!!!!!!
7sleeper 2011. 08. 10. 18:00 | #92
intl íeungaáz gvgxbfígin, rk-yáeinxéag ;-)
Előzmény: bungle (90) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 10. 17:59 | #91
szerintem ez a fajta kommenttördelés a fórumos hozzászólások egy evolúciós (vég)terméke
van a nagybetűvel mondatkezdve, akkurátusan írás, aztán az egymondatos, akkor a hosszú (csak a mondanivaló számít a hogyan nem, sőt kezdetben kevésbé szofisztikáltan), aztán a három sorosok, majd tercekre bontott, aztán kombinálva mindent :-)

megvan az "életkori" ideje, mint a goatse-nek is. ;-)
Előzmény: 7sleeper (89) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2011. 08. 10. 17:55 | #90
Igen


és


rakhatnál


a


sorok


közé


üres


sorokat


is


,


mert


így


túl


rövidek


.


:D
Előzmény: 7sleeper (89) +3 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 10. 17:54 | #89
azt mondod
szeretnéd ha
a hosszú kommentjeimet is

tördelném? :-O

;-D
Előzmény: bungle (85) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 10. 17:51 | #88
john howardnak igaza van.

még abban is, hogy a bevándorlóknak kell alkalmazkodni

tehát kíváncsian várom mikor fogja telibemeszelt arccal körbeugrándozni a tüzet
ahogy az egyébként szintén csak bevándorló (bár nekik nemigen kellett másokhoz igazodni)
aboriginal-ok egy totem-ősüknek mutatnak be áldozatot

;-)
Előzmény: ceccon (75) +1 VÁLASZ
Dawe 2011. 08. 10. 17:25 | #87
baszki hogy én mennyire tájékozatlan vagyok erről is innen szereztem tudomást, de ha egyszer csak comedy centralt néz az ember...
bungle
bungle 2011. 08. 10. 17:21 | #86
Ez mondjuk lehet rossz példa volt, de többször láttam már, hogy mondat közben új sor kezdődik... :)
Előzmény: bungle (85) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2011. 08. 10. 17:20 | #85
Hogy csinálod, hogy az ilyen hosszú szövegeidben nincs sortörés, míg a rövid kommentjeidben szinte mindig van (pl. www.ize.hu/comments.php?post_id=19003 )? :D
Előzmény: 7sleeper (84) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 10. 17:16 | #84
ez a mi lett volna ha esete. sőt talán az sem ha figyelembe vesszük a következőt: nyilván el voltunk foglalva az ottomán birodalom, vagy éppen a habsburgok elleni, vagy éppen oroszokkal szembeni háborúkkal, szabadságharcokkal, felkelésekkel, mikor mások már gyarmatokat szereztek (mint mondtam lándzsás bár gyarmattartóikhoz képest egyáltalán nem annyira civilizálatlan országok, mint állítják róluk még ma is). mi többnyire védekeztünk, méghozzá elég eredményesen. (mások nem tudtak volna ilyen kiterjedt birodalmakkal dacolni, sőt nagy csatákat nyerni ellenük, vagy egyáltalán tisztes helytállást produkálni. nincs miért szégyenkeznie magyarországnak!)

viszont. a kisebbségpolitika kapcsán lett volna nem is egyszer lehetőségünk teljesen kiirtani, vagy erőszakkal asszimilálni az összeset! és ezt velünk ellentétben az összes gyarmattartó megtette! szerintem a maga hadi, gazdasági akciórádiuszát a magyar királyság soha messzebbre nem terjesztette ki, mint ami eredményesen védhető volt. és nem elnyomásban valamint jogfosztásban gondolkodott és eszerint is létezett, hanem jogokban és kötelezettségekben. azok a kisebbségi elemek akik az országért képesek voltak tenni, harcolni, mert itt éltek közöttünk és nem csak visszaéltek, semmiben kevesebb jogot nem "szenvedtek", mint bárki más (lett légyen magyar vagy egyéb nemzetiségű). de még azok sem jutottak rossz sorsra, akik nem harcoltak azért az országért, ami erejénél fogva hosszú ideig védelmet biztosított nekik. különjogokat, na azokat nem kaptak. csak máshol az ilyeneket elkergették, kiirtották, erővel asszimilálták.. ebből szerintem nem az következik, hogy de mi húde nagy gyarmattartó kizsákmányolók lehettünk volna. (és úgy csak "lehettünk volna", mert mások azok is voltak és azok ma is!)

a habsburgok még svájvban figyeltek fel igazán először a magyarokra. s ellentétben a többi egykori megbízónkkal, ők kizárólag egy zsoldos hadsereget láttak bennünk semmi mást. mert az erőnk nem ellenünk irányult. az ország háromrészre szakadásánál is bár a törökökkel volt jobb kapcsolatunk(!) mégis ellenük küzdöttünk, holott az áskálódó habsburgok addigra már nagyobb veszélt jelentettek. a céljuk birodalmi szinten is egy általuk kormányzott soknemzetiségű birodalom volt (az oszd meg és uralkodj elv alapján), úgy, hogy mindenkit nyomorgattak. ausztria önmagában nem egy nagy valami ma sem. jelenleg a korábbi birodalmi időkből és a gyáva semlegességből él, aminek az árát az egész régióval megfizettették. különösen velünk. a szovjetek ugye kivonultak pl. ausztriából. nagyobbrészt hozzánk. (bár így is kevesebben voltak nálunk, mint körülöttünk összesen, számítottak az oroszok a "rebellis" magyarokra és nem is kellet csalódniuk - ahogy a német és lengyel felkelések esetében sem.)

az osztrák "kamarilla" összes lépése arra irányult, hogy letörje a magyar törekvéseket. hogy nem tudták bővíteni a gyarmataik számát, mint birodalom, sőt súlyos fiaskók érték őket, az bizony a magyar ellenállás miatt volt. ezért kellett végül kiegyeznük. nekik létszükséglet volt, mint gyarmattartói ambíciókkal rendelkező vezető hatalommá válni kívánó ország, nálunk az arisztokraták érdeke.. (utóbbiak csodálkoztak, hogy kossuth az általa összekalapozott pénzt végül nem adta a kezükre.) a kiegyezés után is csak azt folytatták, amit elkezdtek. a magyar ipari fejlődést folytogatták akadályozták. ez tény. nálunk a mezőgazdaság ment. meg a bányászat. (az osztrákok ezért kezelték külön erdélyt, így közvetlenül hozzájuk került az arany, az ezüst. az északi részeken is úgy alakították ki a "közigazgatási határokat, a kerületeket", hogy a magyarság keveredjen - ha nem lettünk volna többségben, felkelés lett volna belőle, így aztán meghúzták ott a kerületi határt, ahol nagyjából most is van. így kezelhető volt a terület. ugye még most is vannak debil szlovák ötletek, hogy minimum a pilis, maximum a tiszántúl és balatonfelvidék.. nem számolnak azzal, hogy akkor megint több lenne a magyar, mint a szláv. ;-) az osztrákok gondoltak erre..) erősítették a szlávokat, oláhokat, abajgatták a rácokat. habsburg uralom volt. de erről hajlamosak megfeledkezni sokan (egykori kisebbségek és a többség). az nem csak egy cím volt, hogy "király", vagy "kaiser". hatalom! és éltek is vele.

főleg 1850-1867 között átírták 1848-at. addig csak ellene voltak, de aztán még jobban beindult a titkos"rendőrség" és a politikai machinációk. így lett széchenyi őrült, így derült ki, hogy finnugor nép vagyunk. ezek osztrák találmányok! (kétség nem fér hozzá, hogy van közünk a finnekhez és másokhoz keleten /és ezt mi nem is tartottuk soha szégyenletesnek, de az osztrákok igen! a finnek 150 éve egy elkoszolódott halásznépnek látszottak a "világ szemében"./ de az 2-3000 évvel ezelőtt volt! mintha azóta nem tettünk volna semmit..)

az iparunk meg csak nem akart fejlődni.. összeségében. ,-)

(az osztrákok ma a bux-ot egyszerűen uralják. óriási a befolyásuk sajnos. a legnagyobb szarkavarók a térségben. húzták és húznák a nyakunkra a z oroszokat. és azt se bánták volna ha az iszlám nyer. mint mondtam az osztrákok csak a hatalmi ambícióikat vesztették, de a saját veszettségükért minket okolnak.)

ausztria-magyarországban a habsburgok irányítottak és amellett, hogy levegőhöz jutottunk, tovább hergelték a szlávokat. ellenünk. az ipart meg kiszervezték a szervilis, csendben németgyűlölő csehekhez. soha nem népek ellen vannak összeesküvések, hanem hatalomért. és az kellett de nagyon a habsburgoknak. (az angolok sem azért "engedtek" a román kérésnek, hogy megkaphassák erdélyt, mert utáltak minket. egyszerűen a gazdasági érdekük diktálta, hogy ezt az aljasságukat meglépjék ellenünk. az eredmény meg ismert.)
Előzmény: Revanor (65) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 08. 10. 16:09 | #83
Az hiszem, -keversz dolgokat.
Az egyik egy hamisítvány - a cion bölcseis könyv, nyilvánvaló uszító jelleggel készült.
A sztori meg amit belelátsz, mert nem benne van szó róla, valami Albert Pike nevű csóka levele valami Mazzinihez:
http://www.biblebelievers.org.au/pike.htm
Előzmény: Lusu (82) 0 VÁLASZ
Lusu 2011. 08. 10. 15:40 | #82
Nem olvastam végig az összes kommentet, szóval bocs ha volt, de:
kiszivárgott annó a XX.-ik század elején egy iromány melynek címe az volt, cion bölcseinek jegyzetei. Namármost ez az iromány, sok más galádság mellet, ezt az eseménysort is pontosan leírja. Nevezetesen, hogy ennek a fene nagy multikultinak egyetlen végkimenetele lehetséges, anarchia. Így történik? Matematikai pontossággal. És még azt is írták benne, hogy nevető harmadikként majd ők lesznek képesek rendet teremteni a világban egy erős világkormány élén. Én titkon bízom benne, hogy a végkifejlet előtt lesz elég épeszű ember aki nem hagyja hogy ez bekövetkezzen...
ismeretlen 2011. 08. 10. 14:49 | #81
Ez annyira szép, és igen így kéne gondolkodni minden bevándorlónak, bárhol a világon, de nem is a bevándorlóval van a baj, mert ő örül, hogy van hol laknia, kap munkát, hanem a gyerekeikkel, unokáikkal, akik már az adott ország állampolgárai, amcsibbak az amcsiknál, vagy angolabbak az angoloknál, csak épp dolgozni nem akarnak.

Azért ezt a bevándorló tízparancsolatot annak idején megfogadhatták volna a spanyolok, angolok, franciák, hollandok, és az összes igaz vallású nagytudású keresztény fehér népség, akik leigázták a fél világot, és vitték a civilizációt mindenhova, és írtották a népet.
Előzmény: ceccon (75) +1 VÁLASZ
cintula 2011. 08. 10. 14:42 | #80
Ezt békésebb időben lehetne Heineken gerilla kampány :)
Előzmény: bungle (78) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 08. 10. 14:31 | #79
"úgy néz ki végre bevetik a vízágyukat" ... amiket kivételesen benzinnel töltenek meg :D
Előzmény: cintula (77) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2011. 08. 10. 14:29 | #78
+1 VÁLASZ
cintula 2011. 08. 10. 14:27 | #77
Nagy csávó lehetett. Respect neki. Na úgy néz ki végre bevetik a vízágyukat amik talán látványosabban fognak égni mint a civil utcai autók :(
Előzmény: ceccon (75) 0 VÁLASZ
csaty 2011. 08. 10. 14:11 | #76
Japp , vajon az egykoron bevándorlók mennyire alkalmazkodtak az ottani öslakosokhoz??
A londoni zavargókról, nem értem miért feketéznek annyit , tényleg sok a csóka , de azért a videókat nézve sok közöttük a helyi fehér holló is......
Előzmény: ceccon (75) 0 VÁLASZ
ceccon 2011. 08. 10. 13:39 | #75
Némiképp idevág:


John Howard
( Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007 )

"A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.

Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.

Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, .... tanuljátok meg a nyelvünket!

A legtöbb ausztrál istenhívő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem - puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált.

És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.

Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.

El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.

Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.

De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!

Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad."
karpatika 2011. 08. 10. 11:39 | #74
Aki azt gondolja, hogy ezt a problémát éleslőszerrel kellene megoldani, az enyhén szólva is rövidlátó. Maximum tüneti kezelés lehetne, de vajon mit érne el? Még inkább gerjesztené az erőszakot. Egy ilyen fellépés még egy potenciálisan békés tüntetést is megvadít, gondoljunk csak a Lexingtoni sortűzre. Ellenpéldaként fel lehetne hozni a kínai diáklázadásokat, milyen szépen beváltak ott a tankok, de nem gondolom hogy az lenne a jó megoldás.
ismeretlen 2011. 08. 10. 11:18 | #73
Alapvetően szerintem nem rassz kérdése ez, hiszen egy fekete is van ugyanolyan okos, mint egy fehér (és a fehér népség se nagy szám, ha megnézzük, miket műveltek a keresztény fehér emberek több száz éven keresztül) inkább szokás és kultúra kérdése. Értem úgy, hogy nem attól nigger a fekete vagy cigány a roma ember, mert olyan a színe, hanem mert mocsok módra él, és ez nem szín kérdése. A feketék, spanyolok amerikában megtehetik , hogy élnek szociális segélyből, nem dolgoznak, lelakják a lakásokat, ugyanúgy ahogy nálunk a cigányok, mert mindig kivakarják őket a szarból, és egyszerűbb mocsok módra élni. És sajnos sok fehér ember is csatlakozik ehhez az életmódhoz, nálunk is sok olyan nem is cigány van, aki cigányabb a cigányoknál, és ugye angliában is van az a fehér proli réteg, akik már vagy harmadik generáció óta csak a segélyből élnek, és suták buták mint a tök. Sajnos igen a színes lakosság szokott így élni, mert ugye gyarmatok miatt, vagy amerikában a rabszolgaság miatt, beengedték vagy behurcolták őket nagy számban, amikor jött a szabadság, akkor meg nem tudtak mit kezdeni, mert munkát esetleg meg nem kaptak. De az elmúlt ötven évben hiába változott a világ, még mindi gnem tudnak mit kezdeni magukkal, és kényelmesebb szipolyozni a dolgozó réteget. És változatlanul az a véleményem, hogy nem feltétlenül azért ilyenek mert van színűk, hanem mert megtehetik és még segítenek is nekik államilag, hgy úgy éljenek ahogy. Amerikában is pl, szociális alapon kapnak lakást 50-70 dollárért, míg ugyanazt a lakást egy nem fekete megkapja 1000-2000 dollárért, és ha kidobják az ablakon a gáztűzhelyet ingyen kapnak újat, mert a végén még feljelentik a háztulajd, hogy gettóban kell élniük. és ezt engedik neki, hát naná, hogy afekete színre, kultúrára és rasszizmusra hivatkozva csinálják a hülyeségeiket, közben utálnak mindenkit aki fehér vagy más színű. ugyanez van nálunk is, és ha jól belegondolok, ha a fehérek lennének kisebbségben, akkor a fehér ember is ezt csinálná. Más kérdés, hogy mikor jutnak el az ilyen semmirekellő rétegek oda, hogy ha senki nem fog dolgozni, ha az a kevés normális ember is feladja, akkor mégis ki fogja őket eltartani.
Előzmény: Enechuel (71) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2011. 08. 10. 11:15 | #72
Vagy csak szimplán 16 órát dolgozik a doki per nap... ;)
Előzmény: Enechuel (71) 0 VÁLASZ
Enechuel 2011. 08. 10. 10:10 | #71
én nem vagyok tényleg rasszista, de rá kell jöjjek hogy érdekes módon minden nyugati országban főleg a színesbörűek okozzák a galibát számomra teljesen érthetetlen okból. Mondjuk biztos ennek van valami történelmi, szokás jogi, genetikai vonulata stb...de ahogy nálunk a romákok nagyrésze, úgy náluk a feketék, pedig ott tényleg nem panaszkodhatnak, nem különböztetik meg már őket, csomó fekete orvos, értelmiségi van és mégis tessék lássék...még tán statisztika is volt valahol hogy pl az USA ban a feketék követik el a legtöbb nagy bűnözést. De bizonyára ennek tényleg az lehet az oka, hogy egyszerűen genetikailag nincsenek még rendesen civilizálva de komolyan. Anyám járt takarítani fekete orvosokhoz, mondta hogy a csillogó luxus lakást úgy lelakják hogy úgy néz ki mint valami mocskos ól, mert nem takarítanak, meg nem vigyáznak semmire csak használják azt diplomás orvosok..azért ez eléggé beteg. Persze tisztelet a kivételnek, de tényleg eléggé érdekes.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2011. 08. 10. 08:58 | #70
Írták páran, hogy a helyi rendőrség elég gyengén teljesít és páran azt is feltételezik, hogy direkt.

Szerintem is hagyják elszabadulni az indulatokat, hagyják had tombolják ki magukat ezek a szerencsétlen, agyatlan majmok. Ez több okból "hasznos":
Jövőre olimpia lesz Londonban. London egyébként sem a közbiztonságáról híres, pont a gyenge törvények és a beilleszkedni képtelen barmok miatt. Ezt a britek rendesen elcseszték és most így próbálnak valamit tenni... mégpedig:
1. Ha engedik, hogy terjedjen ez a zavargás, akkor fel tudják mérni, hogy melyik környéken, történnek a balhék. Ezekre az olimpia ideje alatt jobban figyelnek.
2. Sokan ma már Facebook, Twitter... stb-n keresztül kommunikálnak, szervezik a balhékat... és ne feledjük az utcákon rengeteg a térfigyelő kamera. Ez most ragyogó alkalom arra, hogy lekapcsolják még az olimpia előtt a főkolomposokat.
3. NAGYON REMÉLEM, hogy ennek hatására és a közvélemény nyomására megjön az eszük és spártai szigorral lépnek fel a bűnözőkkel szemben.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2011. 08. 10. 08:43 | #69
Anno mikor csőstül beeresztették ezt a sok afrikai bevándorlót, már akkor is virult a liberalizmus és az ész nélküli tolerancia. A fehéreknek megmondták: fogadjátok be a négereket, fogadjátok el őket úgy ahogy vannak, a másságukat...stb. Ezzel szemben az érkező négereknek nem szóltak, hogy ez nem Afrika ez egy másfajta társadalom, itt nincsenek törzsi háborúk és dzsungeltörvények.

Sajnos az idegen kultúrák beeresztése nagyon egyoldalúra sikeredett, aminek most isszák a levét a britek, a franciák, a németek...stb. Az emberek viszonylag hamar elfogadták a színesbőrűek jelenlétét. A rasszizmus persze jelen volt, mert mindig is voltak vannak lesznek olyan ostoba barmok, akik csak bőrszín alapján ítélnek. De ugyanúgy lesznek "kiszeltündék", "benkődánielek" és valóságshow huszárok. De normális emberek egyenlőre, még jelentős többségben vannak.

A rasszizmust túlértékelik nagyon is. Pedig vasszigor kell származásra való tekintet nélkül, pont az ilyen helyzetek elkerülése végett, vagy olyan rendelkezések, amik a lecsúszott rétegek születésszabályozását célozzák. Mert ilyen gyújtogatások lesznek, ha a nincstelen csőcselék újratermeli (szaporítja) önmagát. És ha kell akkor legyenek speciális iskolák a más kultúrájúak számára, ahol felkészítik őket egy tőlük idegen társadalomba való beilleszkedésre.

Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2011. 08. 10. 08:14 | #68
hm...
Neked ebből mi jön le?
Nekem az, hogy:
Azt ne gondolja senki, hogy a zsidók "a móka kedvéért" támogatják ezt a lázongást (hiszen Izraelben gyakják palesztínokat rendesen). Két okuk lehet erre:
1. Az ő környéküket így próbálják meg "védeni". Logikus hiszen, ahonnan a kenyeret kapják, a tufa barom lázongó szemében ők a "jófiúk", őket nem bántják.
2. A zsidók tudnak valamit... mégpedig, hogy minél jobban hőbörögnek a majmok, annál jobban visszaüt ez rájuk. Hamarosan leírom, hogy miért is gondolom ezt.
Előzmény: sahinel (62) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 08. 10. 06:45 | #67

Nézzétek meg jól ezeket a felvételeket, mert ez lesz Budapest jövője is, ha a rohamosan szaporodó cigányság eléri a kritikus tömeget.

Nincs munka, ha van, akkor is büdös, valamiből meg kell élni, tehát elveszik majd tőlünk... :(
gumi 2011. 08. 10. 06:11 | #66
Ott a nigger nálunk a cigány
Revanor 2011. 08. 10. 03:34 | #65
Ez valóban hosszú és írtam egy kb. fele ilyen hosszú választ is úgy röpke négy óra alatt (mert közben leálltam codozni pár haverral xD) és úgy tűnik az a válasz elveszett. :S

Na mindegy, röviden: Ha másképp alakult volna a helyzet, biztosak lehetünk abban, hogy mi magyarok pontosan ugyanígy jártunk volna el, ugyanígy kizsákmányoltuk volna a gyarmatokat.
Ausztria és Magyarország viszonya pedig igen bonyolult, semmiképp sem lehet leegyszerűsíteni odáig, hogy az osztrákok nem akartak ipart építeni Magyarországon, mert nem akarták, hogy legyen hadseregünk.
Akkoriban még nem léteztek igazán se osztrákok, se magyarok, modern kifejezéseket nem használhatunk egy olyan korra, ahol még nem is hallottak erről. A Habsburgok sok ország és tartomány uralkodói voltak, Ausztria is tartományokból állt.
Sem ők, sem pedig a birodalmi kormányzat nem volt tagja egy magyarellenes összeesküvésnek. Az uralkodónak a birodalom érdekeit kellett szem előtt tartani, hogy összességében legyen erős a birodalom. Ezt hívják birodalmi politizálásnak. Ha Magyarországon nem volt az iparnak hagyománya, hát nem baj, hosszú távra tervez az uralkodó, nem tudhatja, hogy 20, 40, vagy 400 év múlva összeomlik a birodalom és mi lesz a helyzet, a fontos az, hogy a saját életében és az utódja életében erős legyen ÖSSZESSÉGÉBEN.
Előzmény: 7sleeper (58) 0 VÁLASZ
Mlinarcsik 2011. 08. 10. 00:49 | #64
Na Vazzeg !!

Koszi, hogy megsporoltad a kommentemre szant idot, es leirtad helyettem amit akartam...
Előzmény: Revanor (32) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 08. 10. 00:30 | #63
RISE OF APES IN UK

lol:D
sahinel 2011. 08. 10. 00:01 | #62
Ja és a rasszistáknak egy kis nyalánkság:D

http://www.youtube.com/watch?v=KgpIe-vRfnk&feature=related

Zsidók etetik a rendbontókat? Akkor most melyik oldalra fogtok állni? Szemét angolok lesznek a jófiúk vagy a zsidók pártjára álltok?:D
sahinel 2011. 08. 09. 23:54 | #61
http://www.youtube.com/watch?v=6Gex_ya4-Oo

London Riots - Scum steal from injured boy.

xion 2011. 08. 09. 23:39 | #60
"Az elkövetkező napokban rendkívüli ülést tartanak a parlamentben."

Britek...

Komolyan, ezek csótányok, paraziták, pusztítanak, rabolnak, törnek és zűznak! Le kell lőni, el kell őket pusztítani mint a patkányokat! Aki kimegy az utcára, hogy törjön és pusztítson igen is számítson rá hogy őt is összetörik, elpusztítják. Tökmindegy hogy fehér vagy fekete, piros vagy zöld, aki árt az ne sírjon és ne legyen joga/oka sírni ha neki is ártanak! Lehet őskori, nem a nagy demokráciába való ez a gondolat, de akinek a lakását/boltját/autóját/tulajdonát borították/gyújtották fel ezek a senkik az egész biztosan eggyet ért!
7sleeper 2011. 08. 09. 23:26 | #59
.
Előzmény: 7sleeper (58) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 09. 23:26 | #58
érdekes rekomment volt. köszi!

viszont van mit reagálnom, előre is bocs a sok betűért. ;-)

ezt a téves, nyugatról fejekbeültetett felsőbbrendűség mondatja veled nagyrészt. az ókori egyiptomot vezették ám fekete fáraók is, tehát nem csak núbiai rabszolgák voltak.. (a legtöbb piramis sem egyiptomban található!) most vagy egyiptom nem volt olyan "nagy", vagy a feketék mégsem mindig az angolszászok, germánok, és frankok által bemutatott buta, legfeljebb rabszolgánakvaló négerek..

a civilizálatlan barbár mindenki más rajtuk kívül frázist mindig elsütötték. nem kell messzire menni, csak attila, hun királyig. a catalaunum melletti csatát ma is mint a barbárság felett aratott győzelemként értékelik. pedig 1. attila és udvara még kultúráltabb is volt, ugyanis a rómában "csereprogramban" ;-) nevelkedett attila a római (görögöktól lopott) kulturáltságot is felhasználta. sok más mellett! 2. a győzelem eléggé kétséges, ha azt vesszük, hogy a rómaiak temetetlenül hagyva a holtjaikat levonultak. attila maradt. temetni! ez mutatja, hogy legfeljebb döntetlenről beszélhetnénk* hadászati szempontból, de kultúráltságban attila alaposan felülmúlta a rómaiakat.

*attila nem folytatta a hadjáratot azonnal, de kevesebb mint egy év múlva már megkímélte(!!) az örök várost, rómát!

ha nincs más demokráciát kiáltozó bűnözők által előhozható látszat"érv", miért kell (mintha kellene :-p) elnyomni másokat, akkor az elnyomottak "önmagukról gondoskodni képtelen, civilizálatlan barbárok" lesznek. (és tudják milyen baromság ez! ugye amikor jogosan használjnánk a civilizálatlan jelzőt valóban civilizálatlan egyénekre, egyből rasszistáznak. véletlenül épp azok, akik leghangosabban, alaptalanul egyész népeket neveznek civilizálatlannak. pedig relatív dolog a civilizáltság. én nem élek abban a téveszmés felsőbbrendű nyugat által erőltetett világkép szerint, ahol mindenki civilizálatlan aki nem ők.)

amit említettél a a belső, sőtét afrikai helyzetről igaz lenne, ha nem kéne számbavenni, hogy ott még csak nem is a rabszolgakereskedelem volt a nyugat-európai módi, hanem egyenesen a népirtással kombinált rabszolgamunka. (az első koncentrációs táborok!) belgium, anglia, franciaország, "usa", később németország. belga kongó kapcsán 8 és 9 millió közötti a hivatalos adat! ha verseny lenne a barbárság, akkor a nyugat európai (kissé keleti) és nyugat ázsiai (kissé keleti - és ez annak fényében elrettentő, hogy a kelet-ázsiai is tízmilliókkal végzett összeségében) XIX. és XX. századi államok lennének az abszolút nyertesek és nem a feketék.

nem volt náluk összetartó vallási kohézió. pedig európa is milyen sokat háborúzott vallási okból! és ezekre a néger társadalmakra, amik semmiben nem voltak rosszabbak az ókorban és középkor első felében, mint a fehér európai társadalmak, egyszerűen rátelepedtek a nyugati "civilizációk". és nem fejlődést hoztak, tanulni meg pláne nem akartak. legalább egyiket érdemes lett volna!

nyugat-európa viseli a korábbi beavatkozásai "költségét". azaz dehogy! majd velünk is fizetteti meg. pedig mi a harcos iszlámmal szemben igencsak megtettünk mindent európáért. a hála meg trianon.. és a kelet-európát lerabló, szovjet, majd antant igazgatása, barbározása. ezért ér ez minket többszörösen, mert ki vagyunk véreztetve (nem is általuk, nem velük harcoltunk, ők leginkábba háttérből mozgathatták a szálakat), és megtehetik most velünk, mivel nem vagyunk se germánok, se ángélusok, se frankok, se muszkák. (ó hát ők sem egységes népek, csak ők ellentétben velünk felszámolták erővel a kisebbségeiket.)

a gyarmatokkal kapcsolatban: ahol nem kell jogokat betartani, ahol mindegy ki dolgozik ingyen parancsszóra, rettegve az életéért az jó a gyarmattartóknak. és az ingyen munkaerő nagyon is megérte nekik. ott rontották el maguknak, hogy azok a maguknak fenntartott demokratikus jogok, melyek a fundamentumukba vannak beépítve erősebbnek bizonyult a sebtében összehordott, rabolt allamaiknál is! ott az usa. olyan egyéni jogokra épült, amikből mára már semmi nincs! és mindent másoktól szereztek, ez az oka a nagy "fejlődésüknek". nem sajnálom a volt rabszolgatartó usa-t, mely előbb a szomszédaitól, majd jó ny-európai módi szerint másoktól lopott, rabolt. népirtásokat elkövetve. mint államot nem sajnálom. elhagyták az i-t ők is régen. visszafoglalják a spanyolok ami az övék, a négerek meg kihasználják a fehér ember által teremtett, de gyalázatosan csak maga számára fenntartott jogok, amik révén az államokat az ő kárukra is létrehozták. (és nemcsak délen, de északon is volt ám rabszolgaság, sőt! maradt is 1865 után is. elméletben nem, de a gyakorlat.. ha annyira buta volt a néger, akkor hogyhogy megérte kihasználni? mondom vagy a néger nem volt hülye, barbár, vagy a fehér nem volt okos, civilizált!)

a presztízs egy látszat dolog. minden gyarmat haszon lehetőségét hordozza magában. ott van "tarik sziklája", gibraltár. egy szikla! de gazdasági előny kapcsolódik hozzá! nem is mond le róla egyik fél sem.

a gyarmatok legnagyobb része valóban kereskedelmi partner volt (anyaországnak én nem nevezném ;-)) a gyarmattartóknak. olcsón (szinte ingyen + szállítás) szereztek javakat, használati tárgyaktól (és az emberek is sokszor azok voltak) kezdve nemesfémekig. persze úgy, hogy az ipar a saját lábán ne álljon meg. (nálunk az osztrákok a mezőgazdaságot erőltették, de nem csak azért mert jól termő vidék voltunk (és vagyunk), hanem, hogy a katonaságunk ipari fejlődéshez ne jusson. a gazdaság olyan mint a sámli! az egylábonálló (ha nem ül már rajta senki) feldől! a szervilis cseheknek, akik nem keltek fel a habsburgok ellen ahogy mi (tehát a hajlandóság legalábbis kimerült egy defensztrációs "háborúban", amiben végül egész európa részt vett. eredmény számukra: csendben gyűlölték tovább a "németeket", osztrákokat, kiszolgálták őket, pedig) ők az ipart adták! az oroszok meg a nehézipart erőltették nekünk. pedig lehetett volna normális(!) iparunk. csak a szu-nak jobban megérte a kisszláv yugoszlávia helyett idetelepíteni az összes veszélyes vegyi üzemet. ami innentől kezdve úgy nézett ki: 1. yugóktól idejött a feldolgozandó anyag 2. mi előállítottuk (a magukra hagyott és később elprivatizált, szétlopott gyárakból a tározók mindig megmaradtak! a kolontárihoz hasonlók ezek. az "értő kezek"még rontanak is rajtuk.) 3. végül visszaszállították a készterméket.. minden szenny itt maradt minálunk! sőt még most is itt van.. (vagy mondhatnám azt is, hogy még a leépített, szétdíbolt országunk is hitelképesebb volt a többi szu-s (tag)államnál.. ezért pl. a varsói szerződés országai nevében MI vettünk fel amerikai hiteleket! és azt most MI fizetjük az államadósságunk részeként!)

valami mégsem volt rendben algériában, ha akkora harcok folytak ott.. szépek a kereskedelmi számok, de mi is termeltünk cukrot a szocialista kubának! vagy akkor sem kellett volna, vagy most is kellene. mi nem jártunk jól vele az biztos. más faszával verik a csalánt. algéria esetében is ez volt. nem olyan régen olvastam egy magyarról, aki a natoval való egyoldalúnak bizonyult kapcsolata miatt 1956 idején inkább távozott a halálos ítélet elől. azt hiszem ezért nem hibáztatható. (egyébként a vezérkarhoz tartozott.) a nato egy beszari sunyi szar volt már akkor is. amikor egyértelműen gyengébb az ellenségként aposztrofált kedves ellenfél, akkor bújnak elő. na most; ez az illető részt vett a de gaulle elleni sikertelen merényletben (halálra ítélték életében másodszor is) olyan franciákkal, akik 1956-ban megtámadták a párizsi "szovjet" követséget. (ugye mindenki más lapított. még franco-n és elvisen kívül.) azért küzdöttek, hogy algéria megmaradjon franciaországnak - uis a gazdaságot franciaországban rettentően segítette (ha olyan jók a viszontkereskedési ráták, milyenek lehettek a franciországba irányulók?) és francia-algériából nem lehetett olyan egyszerűen átlépni az európai kontinensre (mert bár elnyomottak és nem barbárok, de azért egy másik kultúrkörhöz tartoznak és csak annyit láttak európából, hogy ott jobban élnek, míg ők magukhoz képest is egyre rosszabbul. és akkor a szabadságról, függetlenségről nem is beszéltünk..) 1965 után szabadult, még korábban "csökkentették" a büntetését. (két vezetőt kivégeztek.)

franciaország katonailag kevés volt egy gyarmathoz. a németekhez is kevés volt. angolokkal is felemás eredmény születet.. persze a pofa az nagy volt mindig.. az egyetlen "francia" hadvezér napóleon volt. hadászatilag még mindig alul, jogtörténet szempontjából túlértékelik. és sokminderől hallgatnak ma is. (pedig 1799-ben ki akarta hirdetni palesztinát zsidó államnak (1910-ben is 5%-nyi zsidó élt ott), hogy a gazdag zsidók franciaországba leljenek otthont, de a többit "hazatessékeljék. aztán nem sokkal később a szabadkőműves terv visszaütött és napóleon császár lett, aki többet nem foglalkozott a kérdéssel. már megkapta amit akart. ráébredt, hogy egyedül ő szerezte meg. élt egy mások által létrehozott helyzettel.)

algériában is rettentő rosszul állt a franciák szénája. (a szalma az usa-vietnám párhuzam.) kénytelenek is voltak elengedni a kezüket.. node amit mondtam: a gazdaság sámli. és ez is egylábú volt. amíg ült valaki rajta, addig ment, aztán felpattantak róla és eldőlt. tudták és tudják ezt a gyarmattartók nagyon jól. (indiában azt a rendszert kénytelenek fenntartani /mivel csak az létezik/ amit a britek megalkottak. igenám, csak a britek azt a maguk hasznára hozták létre..) algéria kivívta a szabadságát, de a függetlenséget nem. és kétséges ki tudja-e majd. egész é-afrika szenved a nyugati elbarmolástól. amiből franciaország, anglia, usa jól élt (olaszország próbált). hát most kaptak gyarmatokról beszökő arabokat és négereket. baromira megérdemlik. ez a következménye a gyarmattartásnak. de mivel eddig is "civilizáltan" vislekedtek a megoldás most is az lesz, hogy máshoz lapátolják majd a szart.. nem temploma van a szent szívnek franciaországban, hanem lapátja..

(érdekesség: a XX. század elejére rájöttek nyugat-európában, hogy tényleges rabszolgaság nélkül már nem lenne olyan jó egy más kultúrájú gyarmat. oktatni nem akartak, építeni még kevésbé. ezért folytatták a rablógazdálkodást amíg lehetett és megakadályozták pl. az osztrák-magyar monarchiát abban, hogy hasonló kultúrkörű, ezért hasznosabb "gyarmatokat" szerezzenek. a ferenc ferdinánd elleni merénylet egy francia pénzelésű, és általuk felszított csoport által lett elkövetve, ez volt az ún. fekete kéz!)

a francia borról meg annyit, hogy az algírt lehet, hogy drágábban vették meg, de az nem is ért többet a világpiaci árnál. ellenben bordóiként eladva.. lehet, hogy algéria jól járt (persze ettől korábban valami sokkal értékesebtől esett el, mert a franciák elvették), de franciaország és a franciák bizony még sokkal-sokkal jobban!
Előzmény: Revanor (48) 0 VÁLASZ
apci 2011. 08. 09. 21:36 | #57
Valaszolok neked azutan nem erdekel mit irsz

azt irtam le amivel kezdodott es ne kuldozgess ujsag cikkeket mert ezt latom vasarnap ota mivel a tottenham high road
3 percre van onnan ahol lakom es reggelente atmegyek rajta
a balek amit csinalnak az rettenetes kkor irok mast is miert tortek ossze a 89 eves oreg fodraszuzletet ,ogy ne a nagycegeket emlitsuk,
nem farasztom maga, azzal ,hogy kepet tegyek fel eleg volt egesznap HACKNEYban dolgozni es tudod mit mondott reggel a ,manager nem kotelezo reggel kimenni de ha van valami huzzunk vissza a yardra.ok megertik
Előzmény: sahinel (53) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 09. 21:28 | #56
elfelejted, hogy rajtunk tort ültek, feldarabolták az országot, harmadunk ugyanott, mégis a korábbi (közös függetlenségi célért nem küzdött kisebbségeink, akiknek létét ellentétben a legközelebbi testvéreikkel, mi elsimertük - lásd benes kijelentését, aki szerint "olyan nép, hogy szlovák nem létezik!", nem hiába örültek a cseh dominancia letörésének a németek által, és elég nagy elánnal alakítottak "önállő" utólag érvénytelennek mondott fasiszta államot ami még a baráti szovjetuniót is megtámadta. pánszlávizmus a köbön..) kisebbségek által ajándékba (persze haszonért cserébe) kapott földeken, elnyomva. és mi kollektívan vagyunk bűnösök! az államadósságnak része a "jóvátétel". pedig két alkalommal az ország vagyonának 80%-át elvették, tönretették.

a benes dekrétumok ma is érvényben vannak! és aszerint az összes magyar kollektívan bűnös!

mi ebből nem éltünk jól, és akkor finoman fogalmaztam..

az angolok gazdasága viszont nagyon is "fejlődött" a viszonylag könnyű háborúiktól. (bár ígyis rápacsáltak jópárszor - érdekes módon a legveszélyesebb "felkelések" az öntelt, pökhendi "kultúráltságuk" miatt érte őket.. a szipoly lázadás a britekhez (külön csapattestekben) besorozott bennszülöttek révén tört ki azért, mert a magukkal eltelt britek előírták, hogy marhafaggyúval átitatott kanócot kell használni a fegyverekhez. technikailag a töltés folyamata során a kanócot a katonák szájbavették.. nem vették jónéven a szent állatuk és maguk meggyalázását.. persze nem voltak szervezettek, és a végén rablóhadjáratokban végződött a felkelés, de azért jól mutatja milyen az mikor a "felsőbbrendű, intelligens" brit elkeféli a dolgokat. és ilyen pont az előbbi mondatból fakadóan sokszor megtörtént és megtörténik. akkor meg csodálkoznak..).

amit az ő kormányaik, uralkodóik gazdaságilag elbasztak, azt gyarmatokon, és a XX. századra már belőlünk is pótolták. és rajtuk senki nem ült tort, senki nem mondja még most sem, hogy kollektívan bűnösök. én is azt mondtam, hogy felelősök. az nem egyenlő a kollektív bűnösséggel. amit mások mellett pl. ránk is sütöttek. ha mi azok vagyunk, akkor ők is lehetnek, nem? de mondom csak felelősök. hiszen a kormányunkért mi is felelősök vagyunk. el kellett volna az angoloknak is és nekünk is zavarnunk az ilyeneket, akik voltak és vannak. hogy mi a különbség. az, hogy míg az angol kormány magának, mások széleskörű szenvedése árán jólétet biztosított az angoloknak (akik bizony k-európához képest még mindig baromira el vannak eresztve és kényeztetve), addig nálunk nemhogy jólét nem lett, de egyenesen drasztikus leromlás. pedig mi végig se raboltuk a világot.. ők importálták a négereket, arabokat, akikkel most gondjaik vannak. nekünk akikkel problémáink vannak azok mindig valamilyen "nagyhatalmi" (francia, brit, orosz, "német", egykor török) csempészte be, írta elő..

nem sajnálom őket jobban mint magunkat. és minket (is) igazán megnyúzott miattuk a XX. század és remélhetőleg nem sokáig már a XXI.

(az meg sajnos részükről egy valós forgatókönyv, hogy idetelepítik az olaszországba, franciaországba és gb, beszökött, de nagyrészt mára állampolgárosított négereket, arabokat. az általuk bunkón, felsőbbrendűen félrekezelt erőszakos söpredék fajtát. pedig nem mi tartottunk gyarmatokat. védtük a saját vérünk árán azt a kereszténységet, amit ők soha nem is gyakoroltak olyan szinten nyugaton, mint mi, cserébe kirabolta, kivéreztettek.)
Előzmény: sahinel (43) 0 VÁLASZ
fatproduction 2011. 08. 09. 21:25 | #55
Akik járókelőket rabolnak ki, meg kirakatokat törnek be, és válogatás nélkül vernek szét autókat az utcán, csak azért mert valami nem tetszik nekik, azokat simán lőjék le a francba. Semmi keresnivalójuk a többi ember között.

Mit bánom én hogy bevándorló vagy sem...
Tooni 2011. 08. 09. 21:23 | #54
Pornófilmben :D
Előzmény: BusKeyCome (51) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 08. 09. 21:23 | #53
http://www.inspiresme.co.uk/news/general/london-riots-destroy-homes-and-businesses-05000/
Ne ferdíts .

Emberek otthonaikat vesztették el. Autók lettek felgyújtva amik szintén civil autók is voltak, stb. Ez nem csak a nagy cégek ellen irányult mint ahogy beállítod. Bankautomatát itt is vertek szét és nem kell hozzá nagy zavargás. Elég egy focimecss, vagy ittas fiatalok elszántsággal párosulva.
Előzmény: apci (52) 0 VÁLASZ
apci 2011. 08. 09. 21:17 | #52
szep joestet mindenkinek.
szeretnem megosztani mindenkivel a szegeny lelott 4 gyerekes csaladapa DROGDIELERkent kereste a betevot
a minicab amivel utazott megallitottak a rendorokm,ezutan kezdett lovoldozni, es mivel az angol rendor nem visel oldalfegyvert ,a kocsiba tarolt biztonsagi rekeszbol elovette a fegyvert, a loszer kulon tarolo rekeszben van betarazott es viszonozta a loveseket ez idobe telt
pentek hajnaltol egeszen szombat reggelig levolt zarva a TOTTENHAM HALE/FERRY LANE/.- es BLACKHORSE ROAD kozott az ut ahol tortent.
erdekes modon a kifosztott uzletek kozott nincs vetomag bolt csak. carphone warehouse, maplin. sony.
O2,4u, tmobil, ilyesmi uzletek
vasarnap Waltamstow centralnal szetkaptak a bevasarlo kozpontott LCD TV plazma tv ect.laptop a kovetkezo utcaba mar arultak ertsd es mond 20-30 GBP ert a laptopokat
az utcai bank automataknak a 2 cm es biztonsagi kepernyovedoje darabokba
hat eggyelore ennyi
london cerigton road / tottenham/
+3 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 08. 09. 21:12 | #51
Kiadják a Harry Potter következő részét? :)
Előzmény: Tooni (50) +2 VÁLASZ
Tooni 2011. 08. 09. 21:08 | #50
Még tavaly (!) olvastam egy névtelenül nyilatkozó londoni közterület-fenntartó (parkolócédulás) történetét, akit behívott a főnöke és adott neki egy kis kártyát, amin a letartóztatáskor felolvasandó jogok vannak, és megkérték rá, hogy tartsa magánál, szükség lesz rá. Megkérdezte, hogy ennek mi köze hozzá, ez a rendőrök dolga lenne.
Megrökönyödésére amit megosztottak vele: nagy zavargásokra lehet majd hamarosan számítani, és meg fogják növelni az ő jogköreiket is, gyakorlatilag rendőrökkel egyező hatókörrel felruházva az eddig csak közlekedési szabályszegők ellen fellépő testületet. Emellett még számíthatnak arra is, hogy engedély nélkül tarthatnak majd házkutatást.
Zavargások, kipipálva. Kitaláljátok a következő lépést?
Előzmény: Tooni (44) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 08. 09. 21:02 | #49
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-merseyside-14459857

Szerintem jó látni hogy ilyenek is vannak.
+1 VÁLASZ
Revanor 2011. 08. 09. 21:01 | #48
Ne essünk túlzásokba. Az afrikaiak legfeljebb csak szeretnének dolgokat, de soha nem dolgoztak meg érte.
Ötezer éve ugyanolyan gnúszarból készült viskókban éldegélnek, érdekes módon nem alakult ki sehol Afrikában említésre méltó, nagy eredményeket fölmutató kultúra.
(Belső Afrikára és kimondottan a feketékre gondolok, az afrikai és közel-keleti partvidék teljesen más.)
A másik dolog pedig az, hogy hajlamosak az emberek túlértékelni a gyarmatokat.
Persze, a legelején még a minél nagyobb haszon megszerzéséért ment a verseny, mi lett az eredménye?
Amerikai Egyesült Államok, Mexikó, Brazília, Argentína. Ők voltak az első gyarmatok, amiket ténylegesen a nyersanyagok miatt szereztek.
Aztán később már inkább afféle presztízskérdéssé vált a gyarmatszerzés, vagy tényleges stratégiai előnnyel bírtak a gyarmatok, vagy csak azért foglalta el egyik nagyhatalom, hogy egyik másik ne foglalhassa el (ilyen volt nagyrészt Afrika és a Távol-Kelet néhány helyszíne). Ezekben az esetekben a gyarmatosítók csak ráfizettek a dologra, semmilyen hasznot nem hozott nekik. Persze minden gyarmaton volt egy-két olyan ember vagy cég, akinek megérte, de a többségnek, így magának az államnak is legtöbbször csak plusz kiadás volt.
Meghódítani egy területet még viszonylag könnyű, de ne felejtsük el, hogy oda komolyabb hadsereget kell vezényelni, ami a zavargásokat féken tartja, megvédi a munkásokat és az üzletembereket akik azért jönnek, hogy komoly infrastruktúrát építsenek ki stb stb. és ez hatalmas hiányt idéz elő a nemzetgazdaságban!
Franciaországban pl. 1900-ban törvényt hoztak arról, hogy a gyarmatoknak önellátóknak kell lenniük, annyira nem volt pénzük fedezni a kiadásokat. Pedig ugye elméletileg ha kizsákmányolnak egy területet akkor annak kéne hoznia annyi hasznot, hogy abból fejleszthessék a helyi infrastruktúrát, hogy még hatékonyabban tudják a jövőben kizsákmányolni az adott területet, nem?
Az viszont biztos, hogy a gyarmatok voltak a legfontosabb kereskedelmi partnerek az anyaország számára.
Néhány adat a Francia gyarmatbirodalomról:
1930-ban a gyarmatokra exportálták a francia anyaországban termelt pamutszövet 50%-át, a cement 60%-át, a gépek, szerszámok és autók egyharmadát. Ugyanakkor a Franciaország által importált bor 80%-a, az olívaolaj 65%-a, a kakaó 56%-a és a gabonafélék 40%-a a gyarmatokról származtak. Ezekért pedig nyilván fizettek, ha mással nem is, legalább exporttal, ezt nem nevezném olyan borzalmas kizsákmányolásnak.
Azt fontos még megemlíteni, hogy a saját gyarmatokról importált kaucsukot, rizst, földimogyorót, kakaót, kávét, stb. más országokból sok esetben jelentősen olcsóbban tudták volna beszerezni, mégsem tették ezt a nagyhatalmak.
A gyarmatok által kínált biztos piac pedig nagy hátrányt jelentett az anyaország piacának is, mivel így nem kellett törekedni a minőségre, úgyhogy elkezdtek szart gyártani, nem csak a gyarmatok számára, saját maguknak is!
Ismét Franciaország:
A második világháború után az algériai borkivitel 50%-a Franciaországba irányult, azt a bort ráadásul a franciák a világpiaci árnál 25%-al DRÁGÁBBAN vették meg (pedig nem is volt rá szükségük mert Fro.-ban is volt elég bor).
Persze, az afrikai gyarmatokon nyilván a kőolajat keresték. Franciaország is importált kőolajat Algériából.
Persze a Közel-Keletről sokkal jobb minőségű olajat tudott volna beszerezni (igaz nem a saját gyarmataitól) ráadásul az Algériától vásárolt olaj árának egytizedéért!
A gyarmatok vesztét az okozta, hogy nem voltak képesek iparosítani, mivel sokkal olcsóbb volt nekik az ipari termékeket az anyaországból megrendelni, mint helyben fölépíteni az infrastruktúrát és legyártani a dolgokat.
Ennyit arról, hogy a nagyhatalmak meggazdagodtak Afrikából és ők tartották a fekákat nyomorban.



Előzmény: 7sleeper (41) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 08. 09. 20:45 | #47
Meg is érdemlik a rohadt sápkóros antant majmok! Ez legyen a büntetésük trianonért minden egyes évben! :)
Előzmény: karpatika (9) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 08. 09. 20:42 | #46
Azért az "ingyenélő" jelző egy kissé erős volt. :D
Előzmény: lb7 (6) 0 VÁLASZ
suna182 2011. 08. 09. 20:41 | #45
"Állítólag a londoni rendőr-főkapitány telefonon könyörgött a Pintérnek, hogy reaktiválják és küldjék azonnal Londonba a Vágót meg a Tineszt"

Erzsébet forró drótja Orbánhoz:

URGENT!
"Kisemeber! Legyenszives paterolja már ide a görény nevezetű főhóhért, mert lenne egy kis színes aprítanivaló!"


:D:D:D:D

Előzmény: Élien (27) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 08. 09. 20:32 | #44
Gratula az észrevételért. Nem ok nélkül van ez ám hagyva.
Előzmény: Élien (27) +1 VÁLASZ
sahinel 2011. 08. 09. 20:31 | #43
Ha így nézzük igaz az én nézőpontom is. Akkor jogos amit kaptunk mert a vezetők rossz oldalon voltak. Mi ebben az elítélendő? Hisz kollektív bűmös mindenki az országban ezek miatt. Ennyi erővel azt is mondhatjuk kb ugyanazok voltunk mint a németek. Te mint egyén senkit sem érdekelsz mint ahogy a többieket sem nézik hanem mind csak 1 nép ami ellenség. Te ugyanezt mondod csak bővebben. Miért is gond akkor hogy elvették az ország kétharmadát?
Előzmény: 7sleeper (41) 0 VÁLASZ
erneszt96 2011. 08. 09. 20:23 | #42
Az ember azt gondolná hogy egy fejlett példamutató g7-es országban ilyen nem történhetne meg!
De sajnos mégis.
+1 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 09. 20:20 | #41
te mégis miről beszélsz? :-o

ki írt olyat rajtad kívül (mégha csak kérdő formában is), hogy akkor jogos lenne a "lenyúlás", mert mi később(? már kinél? a mai "angolok" bár sziget voltuk miatt azt gondolná az ember, de egyáltalán nem voltak izolálva, kevert nép. mint mindegyik.)?

a négereiket, arabjaikat megérdemlik. gyarmatként és polgárként is rosszabbul bánnak velük, mint magukkal. gazdaságilag azért jobb angliában, mert a gyarmatokat kifosztották annyira, hogy a megélhetés a mai fogyasztói világban (ó azt felismerték ám afrikában az emberek, ők is szeretnék ugyanazt a vagyoni helyzetet mint amit az angolok akik haszonélvezői és így felelősei a "volt" gyarmatokon kialakult helyzetnek - elértek. ráadásul különböző kultúrkörökről beszélünk, elkerülhetetlenek az összecsapások.) számukra (bevándorlóknak) nehezebb (otthon és angliában is). tehetnek a bevándorlók maguk is róla, de angliának is köze van hozzá. nem is kicsi.

ezt az egész világgal megtették. velünk is. pl. erdélyt ők ígérték oda a románoknak (a franciák mellett). méghozzá aranyért. (a trónörökös nem véletlenül járkál "romániába" - ápolja a kapcsolatokat, kell az arany) és nem véletlenül ausztrál-kanadai vegyesvállaltok kapták a bányászati jogokat. ennek oltárán tönkrevágták a magyar népet, magyar királyságot, magyarországot, és most erdélyt, mert az aranykitermelés=rablógazdálkodásos természetrombolás. (a románok is kapnak belőle, de csak koncot, mi meg minden szinten rosszul jártunk és járunk.)

az ilyenekből volt tartható az angol életszínvonal. csak egyre több a nem országért ha egyáltalán dolgozó, az országért harcolni nem akaró (sőt) idegen. csak náluk a gyarmataikról jönnek a más kultúrából érkezők, míg nálunk az országon belül alakult ki egy legalább kultúrkörben azonos "belső ellenzék". az eredmény? na az látszik mindkét esetben.

egyébként pedig mindenki felelős a népéért, s a nép is érte. bár kollektív bűnösség nem szabadna legyen, még azt is alkalmazzák. (éppen a magukat leghangosabban demokráciáknak beállító országok.) egyénileg meg kéne fékezni ezeket a fosztogatókat is angliában, a négereknek meg közösen kellene elítélni a fehérekkel őket. nem teszik.

a vége az egésznek az lesz, hogy mivel ezek jórésze már "állampolgár" majd az eu-n belül fogják őket utaztatni, hogy náluk minél kevesebb legyen. most mégis mi köze kelet-európának ezekhez az arabokhoz, négerekhez? pedig a "nyugat" ezt fogja "kikiáltani megoldásként". szétosztják az általuk félre"kezelt" és felbőszített népséget az egész eu-n belül. a britek eu-szkeptikusok, mert a fél világ kirablása, kifosztása révén elértek egy eu-s szinten magasabb és főleg biztosabb szintet. ez dől egyre inkább magába. mielőtt a semmittevés és az utcai terror ellepné őket teljesen, a megszokott életszínvonal és környezet érdekében háborúzni kezdenek (már bele is kezdtek, pedig a haderejük a többi nagyhatalomhoz képest eléggé le van épülve, nem véletlenül lettek "meglepve" a világháborúkban - egyszerűen lándzsás, bár némelykor elszánt bennszülöttekhez szoktak - indiában, afrikában szívtak is emiatt bőségesen), hogy kedvük szerint alakuljon a világgazdaság, meg kiszívják az utolsó csepp vért a mi térségünkből is, aztán idepaterolják a kezelhetetlen/kezeletlen "elemeiket". onnantól kezdve meg visszatérnek az eu-ellenességhez.

nem kívánok én semmi rosszat, de a franciák az arabjaikat, meg az angolok a négereiket milliárdszor jobban megérdemelték, mint mi a kezelhetetlen cigányokat, akiket nem gyarmati úton importáltunk, hanem az iszlámmal szemben küzdelemben ennyi hasznukat legalább vették a törökök: demoralizálás, lopás, rablás, kémkedés. a cigányok nagy része munkanélküli, sok van börtönben, de soknak kéne még, mégis szabadlábon vannak. plusz mégegyszer a franciák és az angolok abból is jólélnek, amit trianon révén ők kaptak. (lezsarták, az iszlám esetleges térnyerését, vagy a szovjeteket is. és lám hozzájuk nem is értek el rajtunk keresztül..)

összeségében anglia mint ország megérdemli, hogy a négerek hátulról, durván..
Előzmény: sahinel (29) 0 VÁLASZ
scripter 2011. 08. 09. 20:19 | #40
Durva anyagot szívhattak...

Amúgy meg fricska.
Előzmény: suna182 (37) +1 VÁLASZ
Revanor 2011. 08. 09. 20:17 | #39
"A rendőri túlkapások vizsgálatára" lol inkább a rendőri "alulkapásokat" kéne vizsgálni "Miért töketlen a rendőrség?" címmel.
Előzmény: Revanor (38) +3 VÁLASZ
Revanor 2011. 08. 09. 20:16 | #38
Legalább megvédik a saját iszlám söpredéküket. :D
Előzmény: scripter (35) 0 VÁLASZ
suna182 2011. 08. 09. 20:09 | #37
ezt komolyan gondolják ? LOL
Előzmény: scripter (35) 0 VÁLASZ
Revanor 2011. 08. 09. 20:08 | #36
És az a vicc, hogy Afrikában még így is százezerszer rosszabb a közbiztonság, mint Európában.
Előzmény: csaty (22) 0 VÁLASZ
scripter 2011. 08. 09. 20:06 | #35
Előzmény: Revanor (32) 0 VÁLASZ
Revanor 2011. 08. 09. 20:01 | #34
Azért, mert sajnos vannak olyan emberek, akik vagy divatból vagy a saját bunkóságukból kifolyólag dajkamesébe is gyöngén illő "érvek" mentén egyfajta gyűlöletkampányt folytatnak a saját rasszukon kívül eső emberek ellen.
Előzmény: Baldrick (12) 0 VÁLASZ
Revanor 2011. 08. 09. 19:57 | #33
Egyelőre.
Előzmény: MatyiZeg (10) 0 VÁLASZ
Revanor 2011. 08. 09. 19:52 | #32
A rendőrség fontolgatja gumilövedékek bevetését. - Állítja a televízió híradója.
Én inkább egy atomtöltet bevetését fontolgatnám. :D
Komolyan, elhiszem hogy demokrácia meg liberalizmus meg minden, szép, hogy szeretjük meg elfogadjuk egymást, meg mindenkinek joga van ahhoz, hogy fasz legyen, nem csak a kormány privilégiuma, ezekkel mind egyet is értek, de ha négerek meg egyéb bevándorlók azért sírnak, mert szegények, meg a válság miatt egyre rosszabb az életük, akkor szerény véleményem szerint inkább dolgozni kéne meg emberségesen kéne viselkedni, nem pedig arra provokálni a rendőröket, hogy kinyírják valamelyik bevándorlót. Persze ehhez már ész kell, egy néger ehhez már kevés.
A tüntetésbe bekapcsolódó "középosztálybeliek" pedig szégyelljék el magukat. Túl sok szabadidő, ezt tudom mondani.
Mert ők már igazán fölérhetnék ésszel, hogy a fél város fölgyújtásával nem fognak maguknak szimpátiát szerezni, nem fognak magasabb fizetést kapni és nem múlik el gyorsabban a válság, mivel az ő randalírozásuk miatt milliárdok mennek majd el az újjáépítésre. Na ezek a patkányok, a gerinctelen emberek akik kendőt raknak az arcuk elé és 30 méterről téglával dobálják a rendőröket, de az utolsó pillanatban elrohannak és bujkálnak, nehogy bíróság elé állítsák őket.
Gumilövedék? Lófaszt! Éles lőszer. Tekintve, hogy milyen emberek csinálják a balhét és, hogy ez már úgy négy napja megy, ideje lenne a világnak kivenni a fejét a saját seggéből és rádöbbenni, hogy hiába pártolja mindenki az egyenlőséget, a toleranciát meg az emberi jogokat, az ilyen söpredékre nincs szükség, mert megfojtják a társadalmat és tönkretesznek mindent.
Persze (szerencsére) ez nem Magyarországon történik, de érdeklődéssel várom, hogy Morvai Krisztina meg a FIDESZ meg a többi szerencsétlen nem akar-e fölszólalni a szegény békés tüntetők érdekében, akik az angol rendőrállam elnyomása alatt sínylődnek.
+1 VÁLASZ
sahinel 2011. 08. 09. 19:43 | #31
2 destroy n damage ur city is 2 increase ur rent, ur council tax, VAT n everythin u pay the government. The money has 2 come from somewere 2 repair the damage done. So please open ur eyes n look at the bigger picture. U, ur family n relatives will all suffer in the long run 4 ur unruly behaviour. Liverpool is a great city, n is now even greater lets keep it that way. We're a beautiful community of people, we've come a long way 2 create such a wonderful place. Lets show we love where we live.

Egy angol ismerősöm véleménye.
Előzmény: sahinel (29) +1 VÁLASZ
suna182 2011. 08. 09. 19:24 | #30
Na most nagyon örülnék egy izé fórumnak :D imádom annyira jó hozzászólások és vélemények vannak! szeretem őket olvasni :D remélem ez a post még él egy darabig innen tudok meg mindent :D
sahinel 2011. 08. 09. 19:23 | #29
Aha akkor jogos hogy lenyúltak minket mert mi meg csak később jöttünk európába? Meg még sorolhatnám. A kormányok, királyok tetteiért a nép felel és ez tart mindörökké? Mert ebből ami mondassz kb ez jön le. Egyébként kíváncsi lennék hány angollal beszélgettél Magyarországról. Sokan azt sem tudják hol van, és igen kedvesek, kíváncsiak, stb, és nem útálnak, nincs véleményük nagyon rólad. Ne azokat említsd akik meglátogatták már hazánkat, mert azok rendszerint utánnaolvasnak, kérdezősködnek mielőtt utaznak. Mikor idekinn megemlítettem a zsidózást hogy milyen szövegkörnyezetben is használják sokan(pl politikusok, tolvajok, stb) akkor nem értették, és csak annyit mondott hogy egyszerűen tolvaj aki lop, és kész.

Most te ezeket az embereket büntetnéd akik kb annyira felelősek a kormányuk, királyuk töntéseiért mint TE vagy akárki aki magyarnak vallja magát?

A másik az mikor törnek, zúznak, és ártatlanok életét teszik tönkre azzal hogy több élet emlékeit, tárgyait, ami mindenkinek van otthon elégetik, és sokaknak csak az maradt amiben, amivel elhagyták lakásukat elfogadni elég gáz. A rendőrség igenis lépjen fel keményen ha kell, mert ezek nem emberek, hanem állatok akik képtelenek felfogni hogy mit szólnának hozzá ha az ő otthonaikkal történne ugyanez. Az ilyet keményen meg kell akadályozni. Ha nagy a baj akár katonaságot is bevonni. Gyakorlatnak sem rossz, és gumi vagy festékpisztollyal lehetne adni a barmoknak. Legalább jól látható lenne ki az aki nem tud magával mit kezdeni.
Előzmény: 7sleeper (28) +1 VÁLASZ
7sleeper 2011. 08. 09. 19:05 | #28
a "KÜSZÖBMAJOM" hadművelet elkezdődött..

félnek a helyzet eszkalálódásától, ezért csak alacsony hatásfokkal kiszorítósdit játszanak a szervek
küldjük ki innen a kedves herpetológus, valamint szemorvosnak KIszüLŐ "rendőröket"
mert ehhez a csőcselékhez ők illenek

vezényelhetné őket a gyurcsány; az orbán meg széttárhatná a kezét
az áder meg a demszkyvel együtt kommunikálhatná kuncze hangján
kóka és hiller beszédhibáival a selmeczi fejébe oltott deutchon keresztül
(ha a szalai-k engedik)
hogy hogyan vernek szét azonosítószám nélkül mindenkit(!) (az idegen "rend""védelmisek")

egyébként:

1. körberabolták a világot. a gyarmatokból hasznot húztak alaposan. ahogy belőlünk is (csak mi keresztények voltunk, vagyunk, miközben négerék nem, az angolok meg.. hát szintén feladták a haszonért elég régóta.). abból élnek jól, hogy mások rosszul élnek miattuk. mert ami krónikus húgyúti fertőzése csináltak a huszadrangú kisszlávokkal itt a kirablásunk és a hasznok lefölözése érdekében a kárpát-medencében, az ne egykönnyen gyógyítható..

2. megvan már a megoldásuk. a britek majd jobban fogják támogatni az eu-s dolgokat, hogy kisöpörhessék délre, délkeletre az általuk felbőszített muszlimokat, négereket. aztán az eu akár meg is szűnhet. rajtuk nem fog múlni.
Élien 2011. 08. 09. 19:02 | #27
Gyanús ez a rendőri tehetetlenség(?)!

+3 VÁLASZ
csaty 2011. 08. 09. 18:50 | #26
Nem , akkor zárd el ha lopott . Belátom ,hogy nem egy humánus módszer de te is beláthatod,hogy a találjunk ki valamit , hogy hogyan tegyük jobbá az életüket módszer mindig csödöt mond...
És miért ne járna nekik ugyanaz mint az angoloknak????Befogadták nem??Csak épp dolgozzanak és éljenek tisztességesen nem folyton a balhét keresve.....Angol vagy feka mindegy, ha faszfej .
Ahol meg én lakom , az az angolok által legkedveltebb spanyol üdülöváros, (Benidorm) idejönnek bebasznak mind az állat, ordítnak , törnek zúznak ...Pl. elhajóznak egy kis szigetre , hogy megnézzék a helyi ökoszisztémát , beleértve a vízivilágot is , de a hamburgeres papírt azt simán belehajítja a tengerbe zacskóstól.....személy szerint ocsmány nemzetnek tartom....bocs ha bárkit is megsértettem.
Szó szót követ , ha vagány akarsz lenni , számolj azzal, hogy csücsülni fogsz....
Előzmény: sahinel (24) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 08. 09. 18:34 | #25
Egyébként szépen látszik hogy viszonyulnak a gyulytogatáshoz, vandalizmushoz az angolok. Otthon hányan voltak akik ezt a dolgot megpróbálták úgy beállítani hogy ez az állam miatt volt, és jogos..... Persze gondolom ha ugyanezt az ellenzék, vagy más álltaluk útált csoport csinálnta volna akkor már el lennének ítélve.....

Erőszak még több erőszakot szül ami majd azon fog meglátszódni hogy viszonyulnak hozzájuk ezek után. Valsz nem lessz nagyobb szeretet irántuk az emberekben. Ok retardáltak soha nem arról voltak híresek hogy gondolkoznak.
Előzmény: sahinel (24) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 08. 09. 18:26 | #24
Tehát akkor a gyerekek nagyrészét akik az átlaghoz tartoznak csak zárjuk el alapból 10 évre, mert úgyis lopni fog?

http://www.social.hu/Fostering/nevfejl2.htm

Ezzel csak az a gond hogy az ilyen elmebeteg büntetés sem megoldás. A gond egyébként nem azokkal van akik épp beköltöztek az országba hanem 2.-3. generációs egyéneknél jön elő hogy nekik már jár minden mint az angoloknak. Egyébként mi az hogy nincs lehetőség megélni? Én kinn vagyok 2 éve, de vannak akik már régebb óta, és ha keresed a munkát akkor kb 1-2 hét kihagyással mindíg tudsz dolgozni, és van pénzed. Persze azok pampognak leginkább akik segélyekből akarnak megélni.
Előzmény: csaty (22) 0 VÁLASZ
pepeti 2011. 08. 09. 17:41 | #23
Így van, igazából kurvára maguknak köszönhetik, de 4-5-600 éve még nem gondoltak ilyesmire :D Most isszák a levét.
Előzmény: karpatika (9) 0 VÁLASZ
csaty 2011. 08. 09. 17:05 | #22
Nos én a tolerancia híve vagyok, de van amit nem lehet ez mögé rejteni....Csak egy kicsit kéne megérteni ,hogy súlyosabb büntetések kellenének és szigorúbb törvénykezés. Loptál egy fogkrémet ? 10 év fegyház !
2 fogkrém ? 20 év......és így jártál !Ha panaszod van nyugodtan hazamehetsz a mamához Afrikába...
Inkább építsünk börtönöket mind épitsük újra az épületeinket csak mert nem szabad bántani a minket bántókat...legalább munkahelyeket teremtünk a leendö fegyöröknek !
Ja és nem az én pénzemen élsz a sitten faszikám....lesz földetek , kapa ,kasza +fegyveres ör , és amit termelsz azt zabálsz...ha meg nem tetszik akkor kérhetsz eutanáziát .
Egyszóval persze ,hogy szeretik a vén európát, hisz itt megtehetik mindezt amit megtesznek , és még csak nem is ütnek nekik vissza......Afrikában minimum élve égetik el ....ha utánanézel kering egy pár videó a hálón ilyenekröl is.
komcsi 2011. 08. 09. 16:28 | #21
Ez van, ha hagyják magukat a rendőrök: http://www.youtube.com/watch?v=v4pcbiO4flY
komcsi 2011. 08. 09. 16:25 | #20
Ott nem ismerik egyébként a gumilövedéket? Némelyik videón 3 méterről dobálnak rendőröket, azok meg nem csinálnak semmit. Itthon meg azokat is fejbelőtték meg kilőtték a szemüket gumilövedékkel, akiknek köze nem volt a tüntetéshez.
izébigyó 2011. 08. 09. 16:22 | #19
http://www.youtube.com/watch?v=MP-td3C55Yc
Sok bevándorlónak lesz most lcd meg plazma tévéje...
exortus 2011. 08. 09. 16:09 | #17
Az egész oda vezethető vissza, hogy Afrikába nem segélyt és gyógyszerket kellen osztani, hanem kotont...
A jelenlegi út ide vezetett:
http://www.youtube.com/watch?v=ndtOAkDOBVs
Nagyon kemény: egy törpebirtokon a tagnak 15 gyereke van...
Itt az olyan szülőknek, akik sosem dolgoznak, a nő második gyerek után elkötetném a petevezetékét(Szlovákiában próbálják is. Az exponenciálisan növekvő munkaképtelenek egyre jobban visszafogják a társadalmat, egyszerűen nem engedhetjük meg maguknak.
Az 50-es évekig, amíg afrikában,mexikóban,indiában,kínában nem kezdetek el nemesített növényeket,gyógyszereket osztogatni, addig a népesség a környezet eltartóképességével egyensúlyba volt és érdekes mód nem is volt bevándorlási probléma.
scripter 2011. 08. 09. 16:01 | #16
Na ja , ilyenkor csak a pofájuk nagy a konzervatív politikusoknak, mert tervük az nincs. Egyikőjük sem mer kimenni közéjük hogy 'konzervatív' módon lecsillapítsa a randalírozókat mert kapnának pár gramm ólmot a búrájukba meg esetleg némi molotovkoktélt.
Lehet Pintérkénk ott járt és osztotta az észt az ottani rendőri vezetőknek, hogy hogyan is kell rendet tenni -_-'
Előzmény: cintula (4) 0 VÁLASZ
oiti 2011. 08. 09. 15:42 | #15
Szóval szerintetek is ébredezik nálunk valami józanabb felfogás mint nyugaton? Teljesen egyet értek az előttem szólókkal, talán már nem sokáig tudja elhitetni a média, hogy bűn megvédeni magunkat és beszélni igenis arról ha már elég volt!
lb7
lokko 2011. 08. 09. 15:29 | #13
az izéről már rég elkergettük a habzószájú jogvédőket
Előzmény: MatyiZeg (10) +3 VÁLASZ
Baldrick 2011. 08. 09. 15:25 | #12
Nálam maga a szó, hogy "rasszizmus" ellenszenvet vált ki. Ha tehetném kitiltanám a közéletből is. Ha valaki önvédelemből lecsap egy külföldit, vagy szimplán kifejti a véleményét valakiről, máris ráaggatják ezt a jelzőt s maga a sátán megtestesítőjeként tartják számon.
+1 VÁLASZ
lb7
lb7 2011. 08. 09. 15:16 | #11
Én pont leszarom, ha rasszistának nevez vki...én legalább nem csinálok ilyeneket az ő országukban, mint amit ők megengednek maguknak. Bár ha akarnám sem tudnám megtenni, mert nekik semmijük nincs, azért teszik tönkre mások életét...
Előzmény: MatyiZeg (10) 0 VÁLASZ
MatyiZeg 2011. 08. 09. 15:14 | #10
Gondolom mindjárt jönnek "a mind szemét rasszisták vagytok" kommentek. A képek önmagukért beszélnek. Hál'Istennek nálunk legalább ilyen nincs.
karpatika 2011. 08. 09. 15:14 | #9
A britek a franciák meg a hollandok is ugyanazzal a problémával küzdenek: a gyarmataikról beengedtek rengeteg bevándorlót hogy a vécéiket pucolják. Azt hitték hogy ennek nem lesz következménye? Mit kezdhetnének ezekkel?
oiti 2011. 08. 09. 15:09 | #8
Nem vagyok a szó szoros értelemében vett rasszista, de egyrészt igenis vannak fizikai és szellemi különbségek a rasszok között, a kulturális különbségekről nem is beszélve. És nem kéne idegen gyűlölőnek sem lennie Európának, ha eleve nem engedtek és engednének ide több millió bevándorlót Afrikából. Egy biztos én egy fele ilyen rossz jövőben sem szeretnék élni: http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8 Csak a kérdés az, hogy egyáltalán van e még mit tenni, vagy Európának a jelenlegi formájában vége lesz? Egy biztos bár, a videó csak egy feltételezett jövőt vetít előre, a végén szereplő statisztikai adatok tények és ez már a jelenről szól.
Baldrick 2011. 08. 09. 15:07 | #7
Deportálnák őket a sivatagba, máris kevesebb gondjuk lenne.
lb7
lb7 2011. 08. 09. 15:06 | #6
Rohadt ingyenélő nigger gecik! Undorító férgek.... ez már rég nem a 4gyerekes családapa lelövéséről szól.
+1 VÁLASZ
cintula 2011. 08. 09. 14:50 | #4
Megint 90%-ban afrók csinálják a fesztivált. És most olvasom, hogy az egyik konzervatív politikus nem akarja bevetni sem a hadsereget sem vízágyukat....
thisisreal 2011. 08. 09. 14:48 | #3
Ezek közé simán belelőnék: http://indavideo.hu/video/Londoni_zavargasok_2
Hihetetlen milyen bénák ezek a rendőrök...
thisisreal 2011. 08. 09. 14:42 | #2
Ez már rég nem arról szól, hogy lelőttek valakit a rendőrök, sokkal inkább az elszegényedett, talán egyébként is bűnözésből élő aljanép randalírozásáról, fosztogatásáról. Egyébként igazad van, jó párat le kéne lőni közülük, rögtön javulna a helyzet.
Előzmény: ismeretlen (1) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2011. 08. 09. 14:38 | #1
Az a szép a demokráciában, hogy nem lehet az ilyen gettóembereket halomra agyonlőni, akik azért randalíroznak, gyújtogatnak, tesznek kárt mindnenben, (amit persze nem ők fizetnek) mert az egyik társukat lelőtték tűzpárbajban a rendőrök. Ez ok arra, hogy feldúljanak egy várost, mert milyen már, hogy egy bűzözőt lelőni?