Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
norbertvincze
norbertvincze
norbertvincze 2011. 07. 11. 04:14 | #23
rohadt k'rva
sahinel 2011. 07. 10. 11:17 | #22
Cserbenhagyás, kressz mintha nem is létezne, úgyhogy valsz megy a böribe. Ha jól láttam az amúgy is egy gyalogos zebraszerűség volt de itt néha csak kis csíkok jelzik hol kell átmenni nem baszottnagy fehér csíkok mint otthon.

Annyi kamera van idekinn hogy ha nem vették volna fel a kocsiból még akkor is valsz lenézhetnék a CCTV kamerákról hogy mit csinált a nő. Ha insurance nélkül közlekedsz már elvehetik a kocsid és vissza se kapod többet, stb. Tehát nem hinném hogy megússza egy dorgálással.
Előzmény: Csádi (19) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 07. 10. 11:12 | #21
Ja én is itt élek kinn, és nagy meglepi volt hogy az autók ha már csak meglátnak az út közelében hogy át akarsz menni már megállnak. De mivel otthon 33 évig közlekedtem még mindíg szétnézek nehogy egy autó elcsapjon. Pesten lakni elég jó lecke volt, főleg hogy mikor suliba jártam láttam 3 gyereket is szétcsapva mert át akartak futni az úton.

Sokszor még dudát se hallok 3-4 hónapig, és mindenki rendesen vezet, de elég 1-2 ilyen marha és kinyírnak ha nem figyelsz. Nekem is mondták már angolok hogy csak nyugodtan menjek át az úton utánnuk, miért állok meg? Csak laknának 1-2 évet pesten megtanulnák milyen mikor gázt ad a soffőr hogy még előtted át tudjon menni:D
Előzmény: MADve (8) 0 VÁLASZ
Marvin 2011. 07. 10. 08:44 | #20
Történetesen Szaúd-Arábiában élek. Itt tilos nőknek vezetni. Minden alkalommal, amikor kiszállok az autóból valahol, hálát adok, hogy egyben megérkeztem. Itt a KRESZ, mint olyan leginkább még csak nem is irányadó.

Nem a nők a hibásak. A kultúra.
Előzmény: winkytct (12) +1 VÁLASZ
Csádi 2011. 07. 10. 01:17 | #19
Kíváncsi vagyok milyen büntetést kap érte, mármint, hogy pontosan mit kap, mert azért szembejövősávban kielőzni 1 kocsit a megengedett sebesség felett és elütni, majd elhajtani, nem egy kis dolog. Már csak egy lapát volt rá, hogy utána hazudott összevissza. A mai világban ha elütsz valakit , az kiderül, az embereknek segíteni kell egymáson, ha nem direkt ütötte el akkor is ki kell szállni mentőket hívni és segítséget nyújtani, minthogy továbbmenni és tagadni. Nem elég az a lelkiismeretének, hogy elütött valakit még mer is tagadni meg hagyni, hogy akár meg is haljon akit elütött...
7sleeper 2011. 07. 09. 23:44 | #18
a "higgadt" angol vezetési "stílusról" már több mint egy évtizede meggyőződtem
apuka ("sofőr"), anyuka, sápkóros gyerek a kis fehér szarjukban (a márkát nem tudom) leeds közeli kisvárosban
apuka kevésbé tartotta be a követési távolságot az előtte lévő mikrobuszhoz képest, így annak a farában kötött ki

nem történt komolyabb baj, a mikrobusz vezetője mégis aggódva szált ki, hogy nem-e történt sérülés
nem láthatta, hogy a másik már a kipufogót nyalogatta, ezért fékezett. vétlen volt.
a kis rohadék, négyszemű patkány viszont seszó-sebeszéd egyszerűen nekirontott, megütötte, fellökte!

utána meg külön hisztizett egy sort mikor mondtam, hogy csak nem gondolja, hogy tanúskodnék mellette
úgy, hogy leveri a koccanás másik szereplőjét (aki amúgy egy testesebb fazon volt)
(azt úgysem fogta fel, hogy ő hibázott..)
7sleeper 2011. 07. 09. 23:33 | #17
az ilyet klónoztatnám
mikor megszerzi a jogsit a klónja
akkor kifizettetnék az originállal egy tökugyanolyan autót is neki-magának

aztán
ütköztetném
őket..
Paapi 2011. 07. 09. 22:40 | #16
Ekkora egy idiótát... tipikus angol patkányribanc... Én is csaptam már el embert, de eszembe sem jutott hogy tovább hajtsak. Nem is értem hogy néhányan hogy gondolják, vagy csak azt hiszik hogy senki sem látta? Jelen esetben pl.: fényes nappal a külvárosban??? Mert az egy dolog hogy elüti... megba...ák érte az embert, de ha továbbhajt egyből rácsosház... ott meg aztán lehet mondogatni hogy sajnálom...
justil 2011. 07. 09. 22:27 | #15
Arról nem beszélve, hogy ez tipikus példája a suta, idióta, agresszív sofőrnek.

Sokszor van, hogy én se engedek el vkit a zebrán (ha még nem lépett le, főleg ha még több lépésre van tőle). Egyrészt a gyalogosnak olcsóbb megállnia, majd újra elindulni, másrészt ezt nem ilyen "leszarlakelütlek" stílusban teszem, hanem szemkontaktus, haladási sebesség megtartása, és azért látni elég jól, ha a gyalogos is érti, hogy most nem.

De ha öreg az átkelő, vagy gyerek, ha nem is néz felém (ami kurva nagy balfaszság, mert "lehetnék" éppen részeg, vadállat, ügyetlen béna sofőr, stb), vagy ha látom h ő ugyan nem enged, akkor fékezek és megállok...és a videóban pont egy ilyen öregember botorkált át a zebrán. Az ilyennél soha semmilyen körülmények között nem szabad arra számítani, hogy észrevesz és megáll. Szal száz szónak is egy a vége, ez a nő egy idióta faszkalap, remélem elveszik a jogsiját örökre.
eospower 2011. 07. 09. 22:22 | #14
3:17-nél van a gázolás ha valakinek nem lenne
türelme keresgélni :)
+2 VÁLASZ
MADve
MADve 2011. 07. 09. 20:05 | #13
azért egy 2+ tonnás falloszhosszabbítóval joggal hiszi azt, ugyan is egy balesetben a nagyobb kocsi vezetője éli túl a karambolt az esetek döntő hányadában - minthogy általában magasabb kocsik, az alvázuk is feljebb helyezkedik el egy kisebb autóhoz képest, ugyan akkor a nagyobb tömeg miatt nagyobb terhelhetőségű is az alváz, így az a kisebb kocsit szó szerint felnyársalja egy ütközésnél. tanulság: lehet, hogy több benzint zabál egy terepjáró (még ha nem is terep járására tervezték), de a biztonságnak ára van.
ugyan akkor nem feltétlenül lesz pökhendi fasz az olyanból, akinek nagy kocsija van, de igazat kell adnom, sajnos igen gyakran működik így a dolog...
Előzmény: JoinR (11) 0 VÁLASZ
winkytct 2011. 07. 09. 19:52 | #12
Noknek jogsit, soha!
JoinR 2011. 07. 09. 18:19 | #11
Egyetértek, ha egyik sávból be akarok sorolni egy másikba, és épp egy nő van mellettem-mögöttem, akkor tuti hogy jól rálép a gázra, hogy még a kedvem is elmenjen a sávváltástól :D
Férfiaknál meg a középkategória+ vagy 3+ milliós vagy 2+ tonnás autó lehetnek a falloszhosszabbító tényezők, amik miatt azt hiszik ők az utak urai :-)
Előzmény: justil (10) 0 VÁLASZ
justil 2011. 07. 09. 18:09 | #10
Tévedsz. Abban igazad van, hogy nagy általánosságban a nők inkább mazsolák, ugyanakkor nagyon kevés az átlagos, jól vezető nő. A többség ugyanis mazsola, viszont egy elég szép hányaduk pedig pont hogy ebben az agresszív lenyomok mindenkit stílusban vezet. Sajnos ez a két véglet a legvalószínűbb, úgy tapasztaltam.
Előzmény: zed911 (9) +1 VÁLASZ
zed911 2011. 07. 09. 17:20 | #9
Voronyezs, tény, hogy a nők kurvagázul vezetnek, de ez a vezetési agresszió inkább a férfiakra jellemző. Nők így nem előzgetnek, meg szembesávban mennek.
MADve
MADve 2011. 07. 09. 15:43 | #8
az a baj, hogy tele van ilyenekkel az úthálózat. hála az égnek a szerbiai közlekedési viszonyokhoz szoktam, úgyhogy akkor megyek át az úton, ha már megállt az autó, de pl Angliában vagy más kulturáltabb helyeken, ahol az esetek 90%-ában megállnak a gyalogosoknak, könnyen elbízhatja magát az ember, azt gondolná, megbízhat a másik józan eszében, aztán be is üt a krach.
hiába elővigyázatos valaki, nem csak ő közlekedik, és sok a marha. nekem is van jogsim, de nincs autóm. az itteni viszonyokat elnézve örülök is neki, mert gyalogszerrel jóval mozgékonyabb maradok, könnyebben el tudok ugrani, ha egy ilyen idióta jön szembe az úton... persze, ha idejében észreveszem.
ez a kretén picsa is hányszor nem adta meg az elsőbbséget és hányszor vágott be másik kocsi elé, csodálkoztam is, hogy nem karambolozott. ebből a videóból egy dolgot lehet tanulni: amikor közlekedsz, csak magadban bízhatsz. soha nem fogom elfelejteni, amikor egyszer kereszteződésben akartam kanyarodni, jött balról egy kamion, jobbra indexelt, én magabiztosan indultam volna, az oktató meg csak tartotta a féket, mondván "várjuk csak meg, amíg tiszta az út, nem sietünk sehova", és milyen igaza lett, a balfasz kamionos kinn hagyta az irányjelzőt...
azóta tartom magam a bölcs mondáshoz: lassan járj, tovább érsz!
Voronyezs 2011. 07. 09. 15:28 | #7
Biztos kapni fogom a fejemhez mindjárt hogy "hímsoviniszta" meg "hülye" meg "bunkó", de már a postkép és a szöveg alapján volt egy megérzésem hogy nőről lesz szó(bejött, bárcsak a lottó is így működne), de mondom biztos megijedt azért hajtott el(fiatalnak gondoltam, mondom plázapicsa szindróma), de hogy egy ekkora undorító bunkó nőszemély legyen... normálisan vezető nőktől persze elnézést, rájuk nem vonatkozik :)
lee911 2011. 07. 09. 14:42 | #6
gusztustalan féreg," mother of 3" és nem leszarom mikor szétcsap egy embert és otthagyja? A gondolkodás teljes hiánya most melyik jobb neki? Ottmarad megbüntetik, egy időre nincs jogsi, így meg egy időre lecsukják a faszba mondjuk két hátom évre és nincs aki foglalkozzon a három gyerekkel.
revans 2011. 07. 09. 14:39 | #5
Én előrébb hoznám az élete végét.
Előzmény: GeryGTK (4) +3 VÁLASZ
GeryGTK 2011. 07. 09. 14:25 | #4
Ígyvan.
Am. az ilyentől élete végéig elvenném a jogsiát.

Előzmény: Tooni (3) +1 VÁLASZ
Tooni 2011. 07. 09. 14:19 | #3
Ketten ültek a követő kocsiban, a társa kiszállt és hívta a mentőket, a vezető meg követte a nőt.
Előzmény: Aresius (2) 0 VÁLASZ
Aresius 2011. 07. 09. 14:16 | #2
Nem értek én az ilyesmihez, de nem az lett volna a szabályszerű, ha kiszáll, és segítséget nyújt a sérültnek?
Rendszám megvan, csókolom. Járókelőket sem látni ott, így lehet, hogy a szembe jövő busz is átment rajta.
Mr.T. 2011. 07. 09. 13:43 | #1
-2 VÁLASZ