Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2008. 01. 17. 22:32 | #65
Pákó fenyegeti a Kuruc.infót - "elááááslak te hulye kocsog"
http://www.youtube.com/watch?v=haxWsKPTD_4
brigi_cica 2007. 06. 19. 00:21 | #63
az a baj a romàkkal hogy nagyon elbiztàk magukat mert az àllam megvédi öket. mivel kissebségiek... Szerintem mindenhol vannak jo és rossz emberek. mindegy hogy milyen a börszine vagy a faja. attòl függ hogy milyen környezetben nevelkedett.
ezt nem csak neked irtam :) hanem azoknak is akiknek volt egypàr rossz story-uk a romàkkal kapcsolatban :)
Előzmény: dealer (48) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2007. 06. 18. 23:51 | #62
:) nem a férjem mondta hanem olvastam a neten. de azt hiszem hogy az ebola virus terjedt el ilyen mòdon :) amugy én nem védem a feketéket, szerintem minden népségben vannak jò emberek és rosszak :) a többiben meg egyet értek :)
Előzmény: makikobra (43) 0 VÁLASZ
Su 2007. 06. 18. 21:45 | #61
azért nem egészen így van ez, mert vannak öröklött tulajdonságok, hajlamok. ezeket jó neveléssel a háttérbe lehet szorítani és néhány generáció alatt szinte el is tűnhet, de bármikor elő is jöhet akár.
Előzmény: Szmiri (60) 0 VÁLASZ
Szmiri 2007. 06. 18. 18:51 | #60
az egész bonyolult dolgok összessége, nagy idiótaság olyat mondani hogy "a vérükben van", ez az egész kultúra, neveltetés, társadalmi réteg kérdés.. Ki így, ki úgy létezik, ahogy az élet során eltanulták a szüleiktől és ők az ő szüleiktől, hogy hogy maradhatnak fenn.. Igen vannak olyan cigányok akiknek undorító a viselkedésük, de én nem egyszer találkoztam olyan romával akik teljesen normálisak.. Rakj be egy roma gyereket erkölcsösen élő fehér (most csak egyesek miatt mondok fehéret) szülőkhöz, hogy neveljék fel, figyeld meg h nem ugy fog beszélni, viselkedni, mint a legallja cigány réteg.. nem faji kérdés ez..
teeremtshin 2007. 06. 18. 15:16 | #59
Minden nyáron Torockó és Székelyudvarhely a végső állomásom. Szeretek ott lenni, ott amúgy sem ill. Székelyföldön alapból nem tudom elképzelni a problémázást. De voltam pár helyen azon kívül, ahol volt. Valóban lehet, hogy érvényesült a rossz időben, rossz helyen dolog. A románoknak pedig, akik megtanulták a magyar nyelvet: le a kalappal.

Szia. További szép napot!
Előzmény: dfd (58) 0 VÁLASZ
dfd 2007. 06. 18. 15:07 | #58
hat nem tudom, de te nagyon rossz helyeken(es rosszkor) fordultal meg ezek szerint. en nagyon sok idot toltok szekelyfoldon(nem veletlenul, mivel ott elek), de meg soha semmilyen atrocitas nem ert azert mert magyar vagyok.Sot meg olyan roman ismeroseim is vannak akik megtanultak magyarul, annak ellenere h. nem lennenek raszorulva.
Előzmény: teeremtshin (56) 0 VÁLASZ
makikobra 2007. 06. 18. 14:58 | #57
Elnézést a helyesírásomért.Az általánosban még nem szerettem tanulni :) Most meg már van titkárnőm.Elkényelmesedtem.

Sok barátom,dolgozik él külföldön, de egyik se segélyen.Mindegyik szorgosan dolgozik.Egyiknek se jutna eszébe lopni vagy segélyért folyamodni.
Előzmény: Su (55) 0 VÁLASZ
teeremtshin 2007. 06. 18. 14:56 | #56
Egyedül Székelyföldön: Torockó, stb. éreztem, hogy nem pottyantanak a fejemre...mindenhol máshol körülbelül a böfedéket dobták rám, ha meg mertem az anyanyelvemen szólalni...
Előzmény: dfd (53) 0 VÁLASZ
Su 2007. 06. 18. 14:52 | #55
3 diploma? nem semmi... ilyen helyesírással;)
Előzmény: makikobra (51) 0 VÁLASZ
Su 2007. 06. 18. 14:51 | #54
én előbb az öltönyösre, mert azok nap mint nap meglopnak, aztán az öreg nénire, mert annak biztos van egy nagy cekker a kezébe amibe pakolja a szajrét;)
tény, hogy nálunk az idelátogató idegenek nagy része a bűnöző kategóriába esik. tény az is, hogy mivel ezek itt kisebbségben érzik magukat, meglehetősen agresszíven viszonyulnak másokhoz. tény az is, hogy megalapozottak az előítéletek egyes csoportokkal szemben, de hogy emiatt valaki úgy gondolja, hogy minden szinesbőrű olyan, mint ez a majom, az azért kicsit túlzás szerintem. ha egy csoportot az aljanép után ítélünk meg, akkor nekünk se nagyon lenne villogni valónk.
én csak azt tudom javasolni azoknak akiknek kizárólag negatív tapasztalatai vannak más népcsoportokkal, hogy próbáljanak meg más körökben mozogni. ha másnak sikerült, nekik is fog talán
Előzmény: yushuf (46) 0 VÁLASZ
dfd 2007. 06. 18. 14:46 | #53
te azt tapasztalod romaniaval kapcsolatban? hanyszor jartal romaniaba, es ha igen hol voltal? nem masert mert ott az emberek nagy resze le se sz@rja h. mi vagy. az en tapasztalataim alapjan. azert romania nem szerbiaba.
Előzmény: teeremtshin (49) 0 VÁLASZ
teeremtshin 2007. 06. 18. 14:46 | #52
Nos, én ugyan nem vagyok szétdiplomázott ember és pusztán ennek anyagi ill. családi háttér az oka. Nem nézem le azt aki, megküzdött azért, amilye van. Ha pénzes, ha nem. Egy a baj: én is olyan helyen nőttem fel ill. születtem, ahol a népesség 40%-át más nemzetiséghez, vagy kisebbséghez tarozóak teszik ki. Ez sem lenne baj, csak tudod: mikor a belvárosi általános iskolánkban az "etnikum" 60% a 40-hez az arány és a picikhez már az iskola igazgatása biztonsági őrt kellett h. alkalmazzon: az az elgondolkodtató. Lehetne itt az ok és okozati összefüggéseket kurkászni: már sajnos akkor sem lennénk előrébb. Tény a szülök külön iskolabuszt bérelnek a prüntyiknek és más településre vitetik a gyereküket nap mint nap suliba.

A magyarságról ennyit, senki sem kérte a romákat, hogy egy olyan várost tönkrelakjanak és tegyenek, a renitens viselkedésükkel, ahol eleinte nem is voltak, és az őseik nem haltak meg 1000 szám érte. Ezért nem is lesznek magyarok és nem is voltak. Ezzel a mondatommal nem azt akarom éreztetni, hogy idegennek tartom Őket...én sem mennék el szélsőjobbos bulikba és nem mennék el tombolni unalmamban, nyomjuk le az etnikumot körútra többedmagammal, Lonsdale v. magyar vagyok, nem túrista Tomcat-majom pólóbolt szuperekkel (Ő amúgy is beveheti, csak reklámot csinált magának ill. boltjának. Emlékszem mikor egy Scenest-partyn egy monitort lopott és kisétált vele, szal ki a cigány (?) és még Ő cigányoz nyilvánosan. Mondjuk már akkor is feltünési viszketegségben szenvedett szegény).

Én is segítettem sok romát pénzzel annak idelyén és van aki meghálálta, ezt sem lehet leszűkíteni ill. általánosítani. Engem az zavar h. nem lehet erre az egész vacakra valami törvény adta megoldást eszkábálni.

Ui.: Én is elmehettem volna Dubai-ba, életem nagy lehetőségét b* el , mert itthon csak a biztos éhendöglés vár rám, és mindezt azért, mert szeretek magyar lenni és ragaszkodom az országomhoz.

Ez a dúrva: az állam ellehetetlenít,de érezd jól magad és legyél büszke. 4évig melóztam, most nyomtak ki a munkahelyemről, elmentem a munkaügyre, szinte semmi jogosultságom sincs...ezért dolgoztam.

Nem szülök 5326465124 gyereket akit, Maugli - módszerrel nevelek,mert nem tudom magam megtagadni és hogy segélyen tengődjek. Ha engem egy etnikai lefenyít, nem véd meg az Ombuccc-man' és akkor én vagyok megkülönböztetéses? Ugyan már...engem nyomnak el,csak azért mert végignézem amit helyettem eldöntenek mások...
Előzmény: makikobra (51) 0 VÁLASZ
makikobra 2007. 06. 18. 14:18 | #51
Azért ne szégyeljük magyarságunkat, legfeljebb butaságunkat.Bármikor elmehettem volna külföldre dolgozni 3 diplomás mérnök vagyok. Egy időben kacérkodtam is a gondolattal és a pénzzel, de úgyéreztem maradnom kell.Ha mindenki elmegy akkor mi lesz az országgal.Úgyérzem,hamár ide születtem ennyivel tartozok az országnak.Persze lobogtathatnék is árpádsávos zászlókat és köpköhetnék mindenkire,de inkább mással próbálok hasznára lenni a hazámnak.

Mindig megpróbálok segíteni a rászorúlokon.Jó keresztényhez méltóan adakozok, segítem a rászorúlokat.Ha megyek az utcán és látok egy hajléktalant vagy kóbor állatott össze szorúl a szívem és próbálok tenni valamit,persze nem lehet mingig és mindenkin.Ha látok egy mozgás sérültet vagy egy vakot, mindig felajánlom a segítségem.Ha látok egy romát akkor is rögtön a pénztárcám felé nyúlok...hogy meg van e még.Ő mér lennének rászorúlok???Egézséges magyar állampolgárok!!!
Nem régen az V. kerületbe ebédeltünk.Bejött egy roma nő, koldulni.Elvből nem adok nekik pénzt.10 percig nyagatott,de nem adtunk erre beleköpött a kajába.Lehet inkább máskor adok,vagy ne?
Előzmény: teeremtshin (49) 0 VÁLASZ
dealer 2007. 06. 18. 13:59 | #50
Szerintem állítsunk fel egy hadsereget cigányokból, és támadjuk meg romániát.
Ha nyerünk miénk Erdély, ha veszítünk miénk Magyarország.
teeremtshin 2007. 06. 18. 13:55 | #49
Nos, nekem is vannak roma, "Dávid-os", chokker, ChonchenChun ismerőseim, sőt legutóbb megismerkedtem hátitáskás, mosolygós, és krízis esetén "talán" még pukkantósokkal is...ők sem tudnának a légynek sem ártani. :)

Nem tudok általánosítani, de az piszkosul zavar, hogy mostanság egyre több probléma van a bizonyos "magyar"-etnikumok beilleszthetőségével. A poén, hogy az állam nem hagyja Őket éhendögleni (azért a nagy nulláért amit csinálnak, tehát vannak) és mindezt a Te pénzedből, amiért tanulsz és dolgozol...de persze a kést (némelyik) simán belédhelyezi, aztán majd kap enni a sitten (ott is), és vidáman kijön majd, és folytatja tovább...titta' Emörika. A hajléktalanokkal is az a baj: elhiszem h. szenved, de az is azt csinál, amit akar. Nincs veszteni valója: így is, úgy is: elvan (a maga szintjén).

Szóval Fekete Pákó (?), ok: eltudta magát adni, de máltánytalanul hülye h. ennyi pénze legyen. Ez a vicc, de ez a demokrácia már csak ilyen. A legnagyobb tré, hogy menőnek hiszi h. idiótán fogalmaz, és töltelékszó nélkül nem is tud létezni a blogjában (is). Ilyen ez az ilyen.

Szomorúan veszem tudomásul, hogy ebben az országban vhogy megdögleni sem érdemes, mert Ogre-politika van, gyertek ide Magyarországra, vegyétek el a munkánkat és terrorizáljatok, mert nálunk ezt is lehet. Megjegyezném: Te ha kimennél akár Romániába, kővel dobálnának ki, mint magyart: az anyaországból...az államuktól éhen is pusztulhatnál akár.

Mi vagyunk a KÁRPÁT-MEDENCE befogadó PICSA-TOPÁNKÁJA...belénk mindenki helyezheti a "bizalmát".
Ennyi.

Bravo Magyarország! Szégyenlem, hogy magyar vagyok...
dealer 2007. 06. 18. 13:54 | #48
Az a baj ezekkel a férgekkel, hogy nem vállalják a következményeket a tetteikért. Ha valaki megvádolja őket rögtön kiabálják, hogy rasszista még akkor is ha jogos a vád. Miért várják azt, hogy mia alkalmazkodjunk?! Nem mi vagyunk a kissebbség (kivéve a börtönben...), ne nekünk kelljen lesüjjednünk az ő szintjükre!
Mi nem mondhatjuk ki, hogy cigány, de ők kiabálhatják, hogy paraszt!? Hogy van ez?!?!?!
Ideje lenne rendetrakni az országban, mielőtt teljesen ellepi a szemét!
És mielőtt elkezditek védni ezeket a férgeket, gondolkozzatok el azon, hogy honnan ered pár kifejezés, pl. cigánykodás stb...
Végezetül: Az ember fehér, a szar meg barna.... Nincs miről beszélni!
És elmondhattok mindenféle rasszistának, nácinak, én ezen nem sértődök meg. Sőt!...

dfd 2007. 06. 18. 12:45 | #47
nekem is vannak ilyen sztoriaim(igaz szerencsere ritkan): nem tul gyakran jarok bp.re, de mikor alkalom adtan arra vetett a veletlen na ki kik kotottek bele egy 8 fos csoportba? hat ket bicskas, meg egyeb fegyverzettel ellatott roma szarmazasu alak tamadt le. hala az egnek komolyabb gondok nelkul megusztuk a dolgot. talan ugy gondoltak 8 ember megiscsak sok.
tehat en ugy gondolom a ciganyok neha torvenyen felul alloknak kepzelik magukat. persze nem mindegyik, de egy paran kozulluk.lehet h. a kisebbsegerzetukbol adodo fusztraciojuk ennek az oka. de vnnak nekem is cigany ismeroseim, azok rendes emberek(tobbsegeben).
yushuf 2007. 06. 18. 12:43 | #46
kérdem én miért mi alkalmazkodjunk hozzájuk mi ithon othon vagyunk ök a "vendégek" már akinek.
de lenne még egy kérdésem a kissebbség barát emberekhez ... teszem azt beszállsz egy liftbe rajtad kivül bent va egy járokeretes 75 éves néni, egy 25-30 év körüli öltönyös aktatáskás managertipusu fiatalember, egy terhes kismama,és egy negroid vagy éppen kreol uriember.. mikor kiszállsz a liftböl észre veszed hogy hiányzik a tárcád, pedig tudod hogy elötte megvolt még mert amikor nyilt a lift ajtó akkor raktad a zsebedbe a büféböl felfelé, azonnal éktelenül teleszájjal elkezdesz üvölteni hogy tolvaj fogják meg és kire fogsz kétkézzel mutogatni ??? na kire?? nem az öregnénire de nem is az öltönyösre és nem is a terheskismamára hanem a negroidra vagy a kreolra... és miért???? mert ti is nagyon jól tudjátok hogy milyenek ez a vérükben van. és ezt bizonygatjátok is a rögtön biztonságiörnek is ....ugy hogy szánalmasak és álszentek vagytok éppen ezért ne ti itélkezzetek felettem mert ezek után nincs hozzá jogotok és ha nem is meritek bevallani magatoknak sem, de IGAZAM VAN . én ezzel befelyeztem.... azért elfogom olvasni azokat a kommenteket amikben leirjátok hogy: szemét rasszista meg fajgyülölö meg náci szemétláda stb, stb, stb... de jókat fogok rajtatok röhögni :O))))))))))))))) tudom tudom ezzel magamat minösitettem és nektek már nem is kell hozzászolnotok :O)))))))))))
Előzmény: makikobra (45) 0 VÁLASZ
makikobra 2007. 06. 18. 12:11 | #45
It's tru,tru.Abbszolute egyett értek.Igazából nem vagyok az nebánts virág alkat és még engem is érnek atrocitások. Szerintem azokat a bizonyos jogvédőket biztos nem értek ilyen atrocitások, azért jár a szájuk.Valamelyik ilyen azt írta tudnunk kell alkalmazkodni.Én próbálnék.Egyszer megálltam egy non-stopnál.Bementem beálltam a sorba,Ellőttem egy roma.Mikor jött volna ki illedelmesen félre álltam és ki engedtem,de az is kicsi volt neki és végig taposott mindkét cipőmön.Szelíden megkérdeztem miért.Erre leköpött és gondolom csak nevelő szándékkel kaptam egy fülest,hogy legközelebb ne kérdezzek ilyen badarságot, amitől elerdt az orrom vére.Legnagyobb sajnálatomra az éppen befelé tartó barátom ez látta és legnagyobb megrökönyödésemre eltörte az orrával eggyütt a kezét is.Persze a jaj veszékelésére megjelent az egész "csálád".Persze mondanom se kell a bíróságon nem Ő volt a vádlott.Na ennnyitt a magyar jogrendszerről.De a legszebb az volt amikor uszodába voltam,épp öltöztem fel amikor 11 év körüli roma meglökött vállal és közölte velem merrő udvariasságból,hogy ellálom az utját.Megszepenve,szégyenkezve álltam ott nem taláván a kellő szavakat,de amíg próbáltam megbékíti a dühös kisebbségit, már 2 haverja próbálta kipakolni a szekrényemet akránból ,erre én megragadtam őket,de csak úgy ahogy anyja tenné a kisdedével.Erre a másik 3 elkezdett püfölni és amelyik meglökött valami élessel megvágta a combom.De még számtalan ilyen storym van,hogy mit tudok tenni:máshova járok boltba és uszodába,Csak nehogy egyszer elfogyjanak a plazak,boltok,uszodák,discok
Előzmény: Tagbaszakadt (44) 0 VÁLASZ
Tagbaszakadt 2007. 06. 18. 11:38 | #44
Nem szoktam kommenteket írni, de ugy érzem egy kis budapesti körképet megérdemel mindenki, hasznosabb és fontosabb ez a kérdés mint a virusok eredete.
Sokszor járok a Budapesten belső kerületekbe, az aluljárókban ,az utcákon és a főbb tereken. Mindenhol lehet mostmár négereket látni. Egyszer nem fordúlt még elő hogy csoportosan vagy csak egyedűl normálisan tudjanak közlekedni gyalogosként , ha a járda 3 méter széles nekik 2,7 méter kell az átjutáshoz ha 6 méter akkor is 5,7 méter kell, a lényeg hogy az átlag budapesti embert le tudják szorítani és ezzel is kicsit alázni ,kihangsúlyozom még egyszer az átlag budapesti embert. Hiszen egyikünk sem hivalkodó, senki nem néz rájuk rondán ellenszenvesen , sőt kifejezetten figyelek rá hogy bár a szinűk eltér a mienktől , ne bámúljam feltünően őket hisz ez zavarhat mindenkit, és megpróbálom vendégszeretően kezelni őket , hisz vendégek nálunk. A lényeg hogy ez a nagy többség és nem a Pákó, és hiába fikázza mindenki aki a sz*arból igy megtud élni az dícséretes, és magyarország lakosait kéne hibáztatni az érvényesüléséért, mert ha nem nézné senki nem adnák órrba szájba.
Előzmény: makikobra (43) 0 VÁLASZ
makikobra 2007. 06. 18. 10:10 | #43
Szegény Páko,megse említik a kommentekbe. Mindig csak rasszizál össze-vissza:)
Kedves Brigi a világért se akarlak bántani, de ezt az AIDS-es storyt a barátod mesélte?
Bár tény ami tény, hogy nap világot látott egy olyan hír, hogy az "első számú" a vírus gazda egy kanadai úriember volt aki Kongóba jártakor kedvett kapott egy majomhoz,de hogy is jutott el ehez nyilván valóan beteges ötlethez,úgy,hogy hallott róla a helyiektől. Mások szerint viszont eltitkolják az igazságot. Gondolj bele,milyen elszigetelődést okozna az a hír, hogyha azt állítanák, hogy egy színes bőrű terjesztette el. Az ebolához megaztán végkép nincs köze a fehér embernek, maximum annyi, hogy próbál segíteni. De véletlenül se szeretném megosztani a kommentálokat. Nem sok színes bőrű embert ismerek,de akit ismerek azok mind normálisak sportolni,tanulni jöttek hazánkban, kivéve pár arab úrimbert J,ők másért jöttek hozzánk. Viszont azokat a kommentálókat akik olyan vehemensen védik a feketéket, beköltöztetném ideig óráig egy fekete negyedbe. Általában mindig kiderül, hogy a legnagyobb jogvédők, még nem is találkoztak se feketével, se cigánnyal.
Az is tény, hogy a fehér ember kizsákmányolta Afrika kincseit és rabszolgaságra kényszerített sok afrikait bár csak zárójelbe jegyezném meg, hogy a fekete ember addig azt se tudta hogy azok ott vannak.
Sok ember fél a változástól, valami olyat próbál megvédeni ami talán sosem létezett, hiszen ha valamennyire elfogadod a Darwin-i gondolatokat, akkor reménykedtünk, hogy ebben a hatalmas olvasztó tégelyben a globalizáció segítségével valami jó fog „kisülni” és minden egyes ember valamivel hozzájárul az emberiség fejlődéséhez.
Minden népcsoportnak megvannak az értékei. Személy szerint,a legjobban a svéd mentalitást és gondolkodás mód tetszik a legjobban, de nagyon szimpatikus például ahogy a cigányok gyerekeikkel törődnek.
A legérdekesebb számomra az, hogy mindenki utálja Pákót és Győzikét és mégis kishazánkba ők a „Sztárok” és milyen jól élnek belőle, érdekes és mulatságos. Szomorú, hogy a magyar társadalom ilyen embereket eltart és érdekesnek talál. Attól függetlenül Pákó a király mivel fogja a nagy csocsokat:D:D

Su 2007. 06. 17. 22:03 | #42
idióták mindig lesznek. csak ne szaporodnának annyira.

Előzmény: Ahős (41) 0 VÁLASZ
Ahős 2007. 06. 17. 13:07 | #41
húha, nem szoktam ilyen tartalmas kommentsorozatot végigolvasni, de ez a téma most megfogott, és bár aggasztó a tény, h még mindig vannak ilyen felsőbbrendűségi eszméktől megtébolyult szerencsétlenek, akikre mint előttem páran már enlítették is, kár a szót pazarolni, de szerencsére megnyugtattatok azzal, hoyg az értelmesebb egyedek vannak többségben!
kkk1488: amit te itt produkáltál...pfff, nem is kell ezek után semmi rosszat elmondani rólad, te már megtetted helyettünk is... és a gond nálad nem ott kezdődik, h ilyeneket írtál... khm másoltál be ide, hanem h komolyan is gondolod, bár kétlem h a szövegednek legalább a felét értenéd... érdekes h te papolsz itt mindenféle ember és állat kapcsolatról... biztos nagy álom, h emberekkel is kapcsolatba kerülj, de jó úton haladsz affelé, h ezt messzire elkerüld!
brigi_cica 2007. 06. 17. 10:40 | #40
te meg nagy okos tòni vagy! annyit legalàbb tudhatnàl hogy ez a 2 vìrus nem a fekàktòl szàrmazik hanem azoktòl a kutatòktòl akik afrika erdeibe mentek "kutatni".
te meg egy nagy paraszt lehetsz, aki soha nem volt nagyobb vàrosba :)
Előzmény: yushuf (34) 0 VÁLASZ
Szmiri 2007. 06. 17. 10:36 | #39
yushuf beléd még a szó is kár
brigi_cica 2007. 06. 17. 10:36 | #38
persze! semmi gond :) mindenkinek megvannak a maga elvei :)
attòl hogy a lehendö gyermekem apja külföldi, attòl még lehet ugyan olyan magyar mint a magyarok :) csak lesz még egy kultùràja :) és legalàbb 4 nyelven fog beszélni :D
de nem itélem el az elveidet söt ez érthetö :)
Előzmény: Luflee (33) 0 VÁLASZ
Szmiri 2007. 06. 17. 10:35 | #37
jesszus, ez a gyerek rettentesen szánalmas, hány éves vagy kkk? Hány olyan dátumot lehetne most ide írni amikor pl. fehérek tettek valamit fehérek ellen, vagy egy fehér ketyós a székletével xD elvagy tévedve barátom de nagyon, de sztem ezt még a fiatal tapasztalatlanságodnak tudható be.. nem tudom hogy ferdültél így el.. számtalan olyan fekete lehet akinek az IQ-ja magasabb a tiédnél és többet tesz a társadalmáért, az emberekért és többre vitte mint te.. de mind1, egy két parasztot találsz aki osztja a véleményedet és jól elvagytok egymás igazát támogatva a kis agresszív elvakult csőlátásotokkal..
Előzmény: kkk1488 (23) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2007. 06. 17. 10:29 | #36
te nem vagy normàlis :S nem is olvastam el az egész commentodat mert nem éri meg hogy ilyen barmokra pazaroljam a dràga idöm :)
ha meg nem tetszik hogy néger a férjem, menj azt fogj magadnak egy néger pasit hàtha kapsz töle valami érdekeset... egyébként a férjem nem tud magyarul... csak hàrom nyelven beszél, szàmitogép technikus, és business project manager. szòval nem mindenki olyan tanulatlan mint te :)
Előzmény: kkk1488 (23) 0 VÁLASZ
Attila 2007. 06. 17. 10:21 | #35
Téged már szidni sem kell. Minősítetted magad ezzel az intelligens hozzázólással...
yushuf 2007. 06. 17. 10:14 | #34
szerintem az AIDS-en és Ebolán kivül semmit nem kaptun a kafferektöl ... a Brigi meg szerintem egy kiszökitet roma pláza cica, de ez csak az én véleményem 3 dolgot utálok a földön a rasszizmust, a cigányokat és a kaffereket :O)))))))))))

most aztán lehet engem is szidni...heheheeee.... de engem nem ééééérdeeeeekel :O)))))))))))))
Luflee 2007. 06. 17. 00:56 | #33
soha nem mondom, hogy soha, de nekem ez elv. Az elveimet meg soha fel nem adom. Az szentseg tores lenne kb :) De ettol fuggetlenul persze Teged sem itellek el emiatt, szoval nem akarom a sajat elveimet masokra eroltetni. csak szerintem ez igy helyes, es en igy elek, oszt kesz :) Mindenki azt csinal amit akar :)
Előzmény: brigi_cica (21) 0 VÁLASZ
Nico 2007. 06. 17. 00:01 | #32
Jutott már eszedbe!:)

*leszögezhetjük(sorry)
Előzmény: Attila (31) 0 VÁLASZ
Attila 2007. 06. 16. 23:56 | #31
Egyszer jutna nekem eszembe egy ilyen befejezőmondat:D:D
Előzmény: Nico (30) 0 VÁLASZ
Nico 2007. 06. 16. 23:44 | #30
Igazából ezt a reakciót vártam egy ilyen kis pöcstől.Illethetnélek különféle jelzővel(magamban illetlek is),de még arra sem vagy érdemes,méltó,hogy leírjam.Mivel fajunk 1ik selejtje,vakvágánya vagy,így nem haragszom rád,inkább sajnállak.Valószínüleg nem csak a felfogásoddal,hanem a neveltetéseddel is gondok vannak,tehát leszögeszhetjük,hogy a szüleid is "faji zsákutcák"!

http://holokauszt.blogspot.com/2007/05/holokauszt-holocaust-shoah-shoah-soa_1570.html -------erre vered?!Kicsit le vagy maradva....:)ÉBRESZTŐ!

Jahm,és mellesleg ha már ekkora Google góré vagy,akkor ezt figyeld!

"A fehér faj felsőbbrendűségét hirdető, több szövetségi államban ma is aktív szervezet tagjaként James Seale 1964-ben, amikor a déli Mississippi állam rendőrségénél szolgált, elrabolt és megölt két 19 éves fekete fiút. A jacksoni szövetségi bíróság tárgyalása végén az esküdtszék kétórányi vita után hozta meg döntését és bűnösnek találta a 71 éves Seale-t, akire valószínűleg életfogytiglani szabadságvesztés vár.
Seale-ről bebizonyosodott, hogy 1964-ben járőrkocsijának csomagtartójába erőszakolta a két fiatalt, Henry Dee-t and Charles Moore-t, akiket később lábukra erősített nehezékkel egy folyóba lökött."

Erről ennyit!Gyúrjál még,mert nagy falat ez neked kispubi!:DDD

Előzmény: kkk1488 (23) 0 VÁLASZ
Attila 2007. 06. 16. 23:36 | #29
kkk1488! Hány fekete szenvedett ,,atrocitást" a te lepedőbe öltözött haverjaid miatt Amerika déli államaiban?
Ne feledd, egyenlőre nem biztos hogy megmaradunk ezen a bolygón, ugyanis sikerrel pusztítjuk környezetünket, és gyakorlatilag mindent ami fontos volna. Ha valakik akik nem szennyezik a Földet azok az afrikai természet-közeli népek, meg az Indiánaok. Csak őket is sikerül lassan eltüntetni. Mert hát ugye aki felsőbbrendű az felsöbbrendű, jogot képzünk mindenre ami nem is lenne a miénk. ,,A fehér faj tengereken hajózott át, folyókat tett hasznossá, Hegyekbe utakat épített, sivatagokat tett lakhatóvá, és a legpusztább jégterületet is gyarmatosította." Lehet hogy ez lesz a végzetünk...

Na még akkor egy utolsó,: Jobb lesz ha abbahagyod ezt a hülyeséget kisgyerek, mert mint látod nem vagyunk vevők az arrogáns kioktatásodra, egy olyan dologról amit egy ideje minden normális Ember megértett. Erre te bebizonyítod hogy nincs igazunk. Hát neked nincs igazad, és nem is érdemes erölködni. Átállok az oldaladra ha mutatsz egy cickányt aki ledoktorált, mondjuk orvostudományból. De csak akkor ha ki is veszi a vakbelem. Segíthet a hód is.
eNMi 2007. 06. 16. 22:57 | #28
ezek is TÉNY-ek:
" Kerma kultúra: Felső-Núbiai kultúra az i.e. 3-2. évezredben. Területén erős afrikai királyság jött létre a 2. évezredben, amelynek főváros Kerma volt. Kerma uralkodói folyamatos kereskedelmi kapcsolatban álltak Egyiptommal.

Napata királyság: Bennszülött afrikai királyság, amelynek uralkodói az i.e. 8-3. század között, Egyiptom déli határvidékétől egészen a Kartúmtól délre eső vidékig uralták a középső Nílus-völgyet. A királyság egyik legfontosabb központja Napata volt. A város környékén az uralkodók piramisokba temetkeztek. A királyságban számos egyiptomi stílusú, hieroglif feliratokkal ellátott templom épült. A napatai uralkodók az i.e. 8-7. század fordulóján, mint egy nyolcvan évig uralmuk alatt tartották Egyiptomot (XXV. dinasztia). A napata korszak állami művészetében a domináns egyiptomi vonások mellett jelentős szerepet játszanak a helyi afrikai elemek is.

Meroitikus királyság: A napata királyság utódjaként létrejött, núbiai királyság a Kr.e. 3 - Kr. u. 4. században. Legnagyobb kiterjedése idején Egyiptom déli határától egészen a Kartúmtól délre fekvő területekig uralta a Nílus-völgyet. A királyság központja Meroé városa volt. Domborművekkel díszített kőtemplomok, paloták és piramisok tanúskodnak a meroitikus kultúra gazdagságáról. Művészetében már erősen érvényesültek déli, afrikai vonások. A monumentális kőépítészet, a kerámiafestés és más művészeti ágak mellett fontos kulturális vívmány volt, egy saját, abc-n alapuló írásrendszer, amely fokozatosan átvette az egyiptomi írás helyét."
metaljesus 2007. 06. 16. 22:48 | #27
TÉNY: az emberiség bölcsője Kelet-Afrika. Értsd: a feketék genetikailag közelebb állnak az első modern, gondolkodó emberhez, mint mi. Nálad meg aztán végképp sokkal közelebb.

A feketék nőket erőszakolnak meg a vonatra szarnak? Te, már majdnem meg is győztél. Mert a fehérek soha semmi rosszat nem tesznek ugye? Te is biztos magad vagy egy földreszállt angyal, aki a buszon átadja a helyét az időseknek vagy éppen segít leszállni a babakocsival. Bár lehet hogy inkább ez illik rád: http://www.netbulvar.hu/kultursokk/0705/271730
Előzmény: kkk1488 (23) 0 VÁLASZ
eNMi 2007. 06. 16. 22:39 | #26
idézet:

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a
rutinjukkal." (ismeretlen)

és még 1:

"Akinek nem inge, ne vegye magára! De akinek igen az öltözködjön föl!!!" Hofi Géza (asszem)
Laci 2007. 06. 16. 22:24 | #25
Fasiszta vagy náci ugyanaz. És a fajgyűlölők a szememben szintén.
Előzmény: kkk1488 (24) 0 VÁLASZ
kkk1488 2007. 06. 16. 22:06 | #24
Laci :) most náci vagy fasiszta ? a kettő nem ugyanaz :) jó olvasgatást ;)
kkk1488 2007. 06. 16. 22:05 | #23
Attila : Nem veszélyesek ?! talán mert még nem jártál Afrikában..Ne felejtsd a Dél-Afrikában történt eseményeket.
hány fehér embert ért atrocitás. USA, Franciaország, Anglia, Németország ők most szenvedik bevándorlás veszélyeit.

Yaneek : Van frissebb is ha érdekel... de nehogy lebecsüld elődeink orvos tudományát !!!

Nico, Szmiri, kknd, bazse : Kapjátok be !!! Ha annyira kedvelitek őket, miért nem költöztök egy nigger negyedbe ?! Gondolom nagyon bírnák a fehér seggeteket mindennap jól megbasznák.
Kedves Maki barátaitok hős cselekedetei :
2007. jan. 18 = Svéd nőt erőszakolt megtöbb nigger és megverte.
2007. febr. Times = Egy titokzatos nigger szarik a vonatokra.. később elkapták. Ez aztán IQ harcos akárcsak ti Kedved liberális barátaim..Nekem aztán édes mindegy, hogy ti kivel feküdtök le, de a makákó képű korcskeverékeitekkel ne éljetek majd itt !!!

brigi : 100 fok ? :) fokokban méred az okosságot ? Te is makákó keverék vagy ?! Köszönöm a színvonalas oltásokat :) látom a férjedtől tanultad ezt is.. a majmok bölcsőjében többre nem tellik.. Ha annyira szeret miért van még mindig távol ? Nem gondolkodtál el rajta ? Azért mert a fajtájához húz a szíve a zsiráf nyakú nőkhöz, a nagyseggű Harlem-i ribancokhoz, és na persze a gazellákhoz.. egy jófajta animal sexet sem vetik meg. Számítógép előtt ülni :D és farkamat verni szeretnéd mi ?! Te kis perverz fajáruló !!! Nincs szükségem rá hiszen te is kivered nekem ! (nagymellű lányok) = irigykedsz ? :) neked csak gorilla mellek jutottak mi ?!
A te szüleidről nem is mesélve.. jó fajta liberális nevelést kaptál.. hány évesen döntötél arról, hogy lány leszel ? vagy fiú akartál lenni ? de neked persze teljesen mindegy aki csimpánzal kell és fekszik édes mindegy.
A szüleid is híve az állat szexnek ? örökbe fogadtak ők is egy csimpit az állatkertből ?
Már pedig mondom SOHA !!!

ui: Akarni a WC-n kell
Laci 2007. 06. 16. 22:04 | #22
Na figyelj ide kopasz! vagy bőrfejű, vagy miféle vagy.
Hallottál már arról, hogy minden ember a homo sapiens fajhoz tartozik? Hogy nem születünk hülyének, hogy a személyiségünket a környezet fejleszti vagy sorvasztja?
Magasról sz*rok a te amerikai fasiszta doktoraid "TÉNY"-ként tálalt kimutatásaira. Annyit ők is tudhatnának (tudnak is), hogy egy (fehér) orvos gyereke valószínűleg orvos lesz és egy (fekete) utcaseprő fia legfeljebb mosogató lehet egy külvárosi lebujban. A náci fajelmélet már egyszer megrengette a világot...
Előzmény: kkk1488 (10) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2007. 06. 16. 20:53 | #21
én is magyar sràchoz akartam volna feleségül menni :) de sosem lehet tudni hogy mit rejteget a sorsunk :) és soha ne mond hogy soha ;)
Előzmény: Luflee (19) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2007. 06. 16. 20:47 | #20
halod faszfej!!! szerintem a férjem 100 fokkal okosabb mint a te büdös rohadt kàposztalés fejed! ha meg nem tetszik menj azt vàgd fel az ereidet... mert egy fehér csaj nem veled baszik hanem valaki màssal!
féltékeny lehetsz.. de hiàba pattogsz ugy sem vagy ennél jobb... legalàbb ö nem ül minden nap a szàmitògép elött és veri a farkàt nagymellü lànyokra!
hülye vagy de nem te tehetsz rola hanem a szüleid... :)
Előzmény: kkk1488 (10) 0 VÁLASZ
Luflee 2007. 06. 16. 18:04 | #19
huha :) erdekes dolgok vannak itt. De szereny velemyen szerint ezt mindenkinek magaban kell eldontenie. Felesleges errol itt vitatkozni. mellesleg nekem volt altalanosban is egy felver osztalytarsam, ott az apuka volt a fekete, aki orvos, itt Magyarorszagon, aztan gimiben is volt egy felver osztaly tarsam, ott is az apuka a fekete, aki kinn el amerikaban, es nogyogyasz. szerintem ugyanolyan agyuk van mint nekunk. Semmi bajom veluk, amig dolgoznak es rendesen viselkednek :) Ellenben soha nem jonnek ossze egyetlen nem magyar sraccal sem.
mekecske 2007. 06. 16. 16:49 | #18
ha valamely felebarát retardált, szerintem ezredrangú a pigmentanyag összetétele
Bazsee 2007. 06. 16. 16:07 | #17
Te beteg vagy....ilyen régi adatokkal akarsz itt érvelni?! Mintha Te is kihagytál volna pár iskolai évet...
Előzmény: kkk1488 (10) 0 VÁLASZ
kKNd 2007. 06. 16. 14:37 | #16
te egy iszonyatosan nagy hülye vagy. teljesítményben elmaradottak? jah, azért van olyan sok világbajnok néger futó meg atléta. +rengeteg orvos, professzor is ahogy előttem is leírták, amit bekopiztál vhonnan, az egy akkora baromság hogy hihetetlen, nézd már meg a dátumokat, meg hogy kik írták, ennyire hülye vagy történelemből is? ezeket egy századdal előttünk élő fajgyűlölő emberek gondolták, ennyi erővel linkeld be azt ahol azt írják hogy a föld banán alakú... és még te még ezt el is hiszed, pff...
Előzmény: kkk1488 (10) 0 VÁLASZ
Szmiri 2007. 06. 16. 12:48 | #15
na a másik iq bajnok a rasszista segglyuk.. tudod vannak fekete orvosok, vagy egyetemi tanárok, stb..
Nico 2007. 06. 16. 10:37 | #14
Tetszik,mikor valaki a saját gondolatai,élményei,tapasztalatai helyett a Google-ra támaszkodva próbál okos hozzászólást kreálni.A te esetedben nem is csodálkozom,hiszen az általad használt "nigger"kifejezés számomra mindent elárul rólad.Semmivel nem vagy több Pákónál,hiszen az általad bemásolt "iromány" a te esetedben nem helyénvaló.
Előzmény: kkk1488 (11) 0 VÁLASZ
Yaneek Ulalume 2007. 06. 16. 10:23 | #13
Mississipi szenátora a 40es évekből, meg a virginiai Ferguson doktor eredményei a 1915ből. Meggyőző. :D
Előzmény: kkk1488 (10) 0 VÁLASZ
Attila 2007. 06. 16. 10:09 | #12
AzÁLtalad említett Darwin valószinűleg kitépte volna az összes szép szakállát, ha ezt az érvelést elolvasta volna, arrol, hogy miért két különböző faj a fehér és a néger.
Biológiailag annyi bizonyíott, hogy a fehér és fekete embernek, bár ugyanannyi melanocytája, van a feketéjé a nagy napsugárzás miatt mégis tobb melanoszómát termel, ez okozza a sötétebb bőrt. Agyi különbségekről nem volt szó (esetünkben Fekete Pákónál némi degradáció mégis lehetséges). Mindenesetre nem akarok nagyon belefojni, éás is csak tényeket közöltem. A személyes megjegyzésem, hogy én is ismerek egy-két fekete, korombeli csávót. Nem tűntek az emberiségre veszélyesnek.
kkk1488 2007. 06. 16. 08:01 | #11
És én nem csak hiszem,tudom !!! igen sötétek !!!!
kkk1488 2007. 06. 16. 08:00 | #10
brigi elég nagy szégyen, hogy a szeretetet egy nigger személyében keresed. 10 fokkal ? akkor ő kb. megtudja vakarni a seggét és tud makogni is egy kicsit.
Egy kis olvasni való a buta fehér lányoknak akik inkább az állatkertből ismerkednek, mint a színvonalt megütő brigi

Ha nem hoztunk volna át feketéket rabszolgának és vertünk volna beléjük egy kis "emberséget" még mindig a tűz körűl táncolnának...

Bilbo szenátor figyelmeztetése

"Ha épületeink, útjaink, vasútjaink ronccsá lesznek, újra fölépíthetjük őket. Ha városainkat lerombolják, a romokból újabbakat és nagyobbakat építhetünk. Ha fegyveres hatalmunkat felmorzsolják, fiainkat fölneveljük akik visszaszerzik uralmunkat. De ha a fehér faj vére elromlik és afrikai vérrel keveredik, akkor az Egyesült Államok jelenlegi nagysága elpusztul és minden remény hiábavaló a civilizációra a negroid Amerika számára, mert az afrikaival kevert fehér vért nem lehet visszaállítani vagy megjavítani."
(Theodore G. Bilbo szenátor, Mississippi, 1947 évben)



Ebben a brosúrában száz tény található, melyek túlnyomó többsége könnyen föllelhető a lexikonok, évkönyvek, pszichológiai szöveggyűjtemények és más forrásművek lapjain, melyekhez bármelyik nyilvános könyvtárban hozzá lehet jutni.

A HAZUGSÁG

Ügyesen elrejtve a száz tény között, azért hogy az olvasó motiválva legyen a teljes szöveg olvasására, egy hazugság is van. Nem statisztikai vagy nyelvtani hiba, de egy tényleg nevetséges hiba, amely annyira abszurd, hogy megüti az olvasót, mint az emberi intelligenciára irányított támadás, és mégis olyan halálosan ördögi, hogy ha nem válaszolnánk meg, akkor ennek végső ára kiszámíthatatlan lenne. Komolyan biztosítom az olvasót, hogy szándékom nem valaki megbántása vagy gyűlölete, de a legmélyebb szeretet az emberiség iránt és a szívből jövő aggodalom annak jövőjére nézve. Célom nem csalás, hanem informálás, és remélem, hogy ez a munka segíteni fog az olvasónak abban, hogy újra rendezze és újra megvizsgálja nézeteit a fajokról. .

TÉNY #1: A fehér faj tengereken hajózott át, folyókat tett hasznossá, Hegyekbe utakat épített, sivatagokat tett lakhatóvá, és a legpusztább jégterületet is gyarmatosította. Ő fedezte föl a könyvnyomtatást, a cementet, az elektromosság hasznosítását, a repülést, a rakétatechnikát, a csillagászatot, a teleszkópot, az űrutazást, a lőfegyvereket, a tranzisztort, a rádiót, a televíziót, a telefont, a villanykörtét, a fényképezést, a mozgóképet, a fonográfot, a villamos elemet, az autót, a gőzgépet, a vasúti szállítást, a mikroszkópot, a számítógépet, és más technikai csodák millióit. Számos gyógyeljárást fedezett föl, hihetetlen kezelési módokat, a tudományos haladást, stb. Olyan nagyokat adott a világnak mint Szokratész, Aristotelész, Plátó, Homérosz, Tacitus, Julius Cézár, Napóleon, Hódító Vilmos, Marco Polo, Washington, Jefferson, Hitler, Bach, Beethoven, Mozart, Magellan, Columbus, Cabot, Edison, GrahamBell, Pasteur, Leeuwenhoek, Mendel, Darwin, Newton, Galileo, Watt, Ford, Luther, DaVinci, Poe, Tennyson, és más jelentős alkotók ezreit. (37) (39)

TÉNY #2: 6,000 éves ismert története során a fekete afrikai néger semmit sem fedezett vagy talált föl. Nem volt írott nyelve, szövött ruhája, naptára, ekéje, útja, hídja, vasútja, hajója, mérőeszköze, vagy akár csak kereke. (Jegyzet: Ez a tisztavérű négerre vonatkozik.) Nem ismeretes, hogy valaha is bevetett volna egy darab földet, hogy háziasított volna egyetlen állatot is (noha sok erős és jól kezelhető állat él körülötte). A dolgok szállításának egyetlen módja ismeretei szerint azoknak a fején való vitele. Házainak építéséhez soha nem használt mást mint sarat, aminek használatára a hód vagy cickány is képes (21) (39)

INTELLIGENCIA

TÉNY #3: Az amerikai négerek IQ-ja átlagosan 15-20 ponttal marad az amerikai fehérek intelligenciakvótája mögött. (26) (16) (18) (22)

TÉNY #4: Ezeket a fekete/fehér különbségeket minden olyan teszt újra meg újra kimutatta, melyeket az US hadserege folytatott bármelyik városban, államban és az amerikai közoktatási minisztérium a helyi iskolában. Ugyanez az arány volt igaz egy negyven éves időszakban. (18) (26) (24)

TÉNY #5: A 85-ös átlagos intelligenciakvótával csak a négerek 16%-a éri el a 100-as számot, míg a fehérek fele eléri ezt. A négerek IQ-ja 10-25%-ig fedi át a fehérekét - az azonossághoz legalább 50% lenne szükséges. (31) (27) (16)

TÉNY #6: Feketéknél hatszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az 50-70-es IQ kategóriában vannak, azaz a lassan tanulók (visszamaradottak) közé tartoznak, a fehéreknél tízszer nagyobb annak a valószínűsége, hogy IQ-juk 130 vagy afölött van. (15) (16) (18) (23)

TÉNY # 7: AZ USA kormányának PACE vizsgálatán, mely 100 ezer egyetemi hallgatót vizsgált meg, akiket a jövő adminisztratív vagy polgári vezető állásaira képeznek ki. A jó eredményt elértek között még föltűnőbb a fehérek és feketék teljesítménye közti különbség: a fehérek 16%-a 90%-os vagy afölötti eredményt ért el, míg a négerek egy százalékának csak egy ötöde érte el a 90 %-ot. A fehér/fekete siker aránya 80/1. (27)

TÉNY #8: A néger és fehér gyerekek közti különbség növekszik a korral, a különbség legnagyobb a középiskolában és az egyetemeken. (31) (26)

TÉNY #9:A fehérek és négerek közti különbséget állandóan a környezeti különbségekkel próbálják igazolni. De legalább öt tanulmány, amely egyenlő a társadalmi-gazdasági háttérből jövőket hasonlított össze sem jutott lényegesen más eredményre. Ahogy javul a környezet, a néger teljesítménye javul, de a fehéré is. A különbség nem csökken. (26) Sőt, Dr. G.J. McGurknak, a Psychology a Villanovet egyetem pszichológia társprofesszorának részletes kutatása kimutatja, hogy az intelligenciakülönbség fehérek és feketék között NŐ, ha mindkét faj társadalmi-gazdasági háttere a középosztály szintjére emelkedik. (18)

TÉNY #10: 1915-ben, Dr. G.W. Ferguson Virginiában 1000 iskolás gyerekből indult ki, akiket 5 faji osztályba sorolt, és szellemi képességeiket tesztelte. Átlagosan a tiszta négerek a fehérek teljesítményének 69.2%-át érték el. A négerek kétharmada elérte a fehérek 73%-át, a négerek fele elérte a fehérek 81.2%-át. A négerek negyede elérte a fehérek 91.8%-át. Környezetük, "előnyeik" vagy hátrányaik pontosan ugyanazok voltak. (14) Ehhez lásd (26) 452. oldal

100 tényből csak 10 ... nem a mi fajtánk semmi közünk hozzájuk, ne is keveredjünk velük !
Su 2007. 06. 16. 06:09 | #9
nem hisszük azt.
Előzmény: brigi_cica (7) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2007. 06. 15. 22:49 | #7
Az a gond hogy ez a fekete pàkò minden négert lejàrat :S pedig nem ilyen hülyék az afrikaiak. a férjem is afrikai igaz hogy màr 15 éve kint él külföldön... de akkor is 10 fokkal normàlisabb.
Elöször én is birtam fekete pàkòt... de nem tudtam hogy ilyen hülye :S :D
Na mind1 csak azt akartam közölni veletek, hogy ne higyétek hogy minden fekete ilyen mint ez a pàkò :)
Mr. Baszter 2007. 06. 15. 22:25 | #6
egyet értek
kKNd 2007. 06. 15. 22:13 | #5
ez az ember úgy szánalom ahogy van
here 2007. 06. 15. 20:50 | #4
ezt tuti nem ő irja :S ez mégirni sem tud... persze az addideadidit azt tudja....
Szama 2007. 06. 15. 20:44 | #3
szerintem nem most ua eléggé "istenitik" itt..:D
Előzmény: Luflee (1) 0 VÁLASZ
Thiaa 2007. 06. 15. 20:28 | #2
Na az is biztos, h ezt vagy vki más írja helyette, vagy ő csak diktálja, mert beszélni nem tud rendesen, kétlem, h a helyesírás jobban menne neki.


Luflee 2007. 06. 15. 19:06 | #1
mikor deportaljak mar innen ezt a " him nemiszervet " ?