Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Findzs 2011. 02. 02. 12:01 | #34
teljesen jogosan jártak el a rendőrök ezt így kell csinálni
nem úgy mint az itteni rendőrök akik meg se állítják azt a kocsit amiben látják hogy cigányok ülnek hiába szemmel láthatóan a kocsinak még a világítása sem működik
inkább megállítanak 10 magyart akinek nem volt bekötve az öve vagy éppen telefonáltak

egyre rosszabb és rosszabb a magyar helyzet, a jobbikot kellett volna megválasztani nem a fideszt ők mertek volna a cigányokhoz nyúlni

ismeretlen 2011. 01. 25. 11:22 | #33
Jé külföldön is van RTL?
brier 2011. 01. 24. 15:24 | #32
édes jó atya úristennnn...
Remi Gaillard 2011. 01. 24. 01:27 | #31
-Van egy ilyen post és mindenki rasszizmusról meg cigányságról beszél... -Van "egy-két" rendőr aki(k) valahogy átmentek a (pszichológia) rostán túlreagálnak dolgokat... Ne akarjuk már úgy beállítani, hogy minden rendőr ilyen.Én sem szeretem öket, NAGYON NEM de azért van olyan aki dolgozni jár be és nem az erejét fitogtatni.. Szebb multat!
-1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 01. 23. 17:18 | #30

(A St Helens ismerős, jártam ott pár évvel ezelőtt. Nagyon fárasztó volt...)

Edinburgh és Glasgow környékén nem látni ilyen bandákat. Habár ez utóbbiban többször láttam utcai rendőri akciót, de nem volt egyértelmű, hogy bevándorlók ellen, vagy hazai termés volt.

Londonban viszont borzasztó a helyzet. Egyes városrészekben óvakodni kell attól, hogy ránézz valakire, mert akár rossz néven is veheti, s ott van az utad vége. Érdekes, hogy pl. a szelídnek hitt indiaiak megnyirre megcáfolják jóhírüket...

Utolsó bekezdéseddel nagyon nem értek egyet.
A Kádár-korszak kötelező munkaviszonyának megszűnte után Magyarországon a cigányság elkezdett zülleni. Egy részük addig is csak kényszerből dolgozott, de a 90-es évek elején elkezdődött szabad rablás megszüntette a lehetséges munkahelyeket, elsősorban az építőiparban.
Ettől kezdve az sem kapott munkát közülük, aki akart volna dolgozni.
A gazember politikusok pedig a zsebük megtömésével voltak elfoglalva - nem 98-tól, hanem 89-től - és úgy gondolták, hogy majd segíllyel megoldják a problémát.
Emiatt tartunk most itt, a cigányság négyötöde meg van győződve arról, hogy nekünk kell eltartani őket. Illetve nem csak hogy kell, hanem kötelességünk.
Ebben segít nekik pár díszpinty, Kolompár, vagy Horvátáládár, meg hasonló fazon. De a Kállai nevű Ombuc úrnak is, ahogy az egyik cigányasszony mondta, sokkal inkább Vácon lenne a helye, rácsok mögött.

A tragikus az, hogy felnőtt egy generáció, amely nem tud, és nem is akkar dolgozni. Ehelyett el fogja venni tőlünk, amire úgymond szüksége van. Polgárháború lehet belőle...

Nem vagyok okos ember, de úgy gondolom, hogyha nem oldódik meg a cigányok tanulása, és munkához juttatása, véres jövőnek nézünk elébe.

Bár ne legyen igazam...!
Előzmény: sahinel (26) 0 VÁLASZ
sztatty 2011. 01. 23. 16:55 | #29
Szimplán kretén vagy sahinel. Emlékezz csak: Szlovákia 2003 éhséglázadás, majd sterilizációs botrány és még mi vagyunk a rasszista nemzet a külföld szemében? Tudod ha valakiről terjesztenek ilyen hazugságokat, amit te kishaver elhiszel, akkor a te csepp kis agyad gyengén alul teljesít. Annyi eszed sincs, hogy megértsd a politika hasznát, a görögöknél az ilyet szimplán elnevezték idiótának tudod. Sebaj, ezt a kommentet is veheted úgy hogy lejáratjuk az országot, csak akkor légy szíves fordítsd is le azt amit itt irkálnak és terjeszd a külföldi médiumokban.
Előzmény: sahinel (27) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 01. 23. 14:53 | #28
érdekes, engem is megszabályoznak a pártok, nekem is járnak/jártak/járnának ilyen-olyan segélyek, mégsem vagyok egy beilleszkedni képtelen koszos büdös balhés véglény... és akkor mi ne legyünk rasszisták???
Előzmény: sahinel (27) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 01. 23. 14:21 | #27
Miért otthon töltöttem életem nagyrészét 32 évemet, és miért is beszélek könnyen? Meguntam hogy a sok retardált inkább beáll a pártok mögé és baromságokat fröcsög az helyett hogy saját véleménye lenne. A pártok meg így szépen szopatják tovább az embereket akik egymást köpdösik, és mindíg megvan az ellenségkép aki felelős, de soha a szeretett pártjuk, ideológiájuk a hibás.

Mit csináljak? menjek haza és lövöldözzem le a politikusokat akiket a birkák ideológiák alapján választanak? Az emberek ugyanolyan hibásak a meglévő aktuális vezetők miatt.

Ti választottátok meg őket és nem az volt a fontos hogy mi lessz az országgal, hogy menjen a gazdaság hanem baromságok alapján szavaznak az emberek. Ha majd talán gondolkozva teszik ezt lehet hazamegyek. Addig inkább élek bárhol máshol ahol még külföldiként is jobban elfogadnak, és jobban bánnak velem mint otthon magyarként.


Előzmény: Purple (24) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 01. 23. 14:03 | #26
Itt ahol lakok nem igazán van ilyesmi. Ha valakik megmernék csinálni hogy nagypofával mászkálnak, és emberkednek azoknak gyorsan vége lenne. Croxteth, vagy Kensington területeken pl már az utcán leszednének az angol bandák.

http://www.youtube.com/watch?v=tn29azRAh0I

Nézd meg milyen fiatalok és már pisztoly, stb fegyverekkel mászkálnak.
http://www.youtube.com/watch?v=MVtFjBb0buk&feature=related
ezek csinálják itt a fesztivált nem a kissebség. Londonban, vagy olyan helyeken ahol sok más nemzetiség élhet tuti vannak fekete, más bűnszervezetek, de itt Merseyside környéken az angolok, írek sokkal erősebbek. és betegebbek.

És itt a környéken pl a külföldiek nagyon szépen beszélnek angolul érthetően az angolokhoz képpest.

A törvényeket meg a fidesz is a javukra csinálta pl 98 után. De elég visszanézni milyen pártoknak voltak cigány képviselői hogy legyen szavazatuk. Liberális a Fidesz? De a sok retardált ezeket elfelejti, és magyaráz hogy a liberálisok miatt van minden.

Előzmény: hawkeye (23) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 01. 23. 10:30 | #25
Igen, pontosan erről van szó. Azért vagyunk rasszisták, mert kurvára elegünk van abból, hogy az adóinkból tartsunk el olyan embereket, akik nem hajlandóak dolgozni, civilizált emberként viselkedni, beilleszkedni a társadalomba, csak a "segílyt" követelik, mert az nekik JÁR. Számolatlanul csinálják a purdéikat, hogy aztán az utánuk kapott ilyen-olyan juttatásokból éljenek munka helyett. Mi meg örüljünk, ha nem rabolnak ki, nem késelnek, vagy lincselnek meg minket.
Hivatkozik ez a hülye gyerek a gyenge szar törvényeinkre. Azokat kik hozták? Nem a liberálisok nyomására lettek olyanok, amilyenek? Elég ha csak azt nézzük, hogy mit művelnek e körül a szar média törvény körül. Ha valamelyik politikus/párt keményebb eszközökhöz akarna folyamodni (értsd: segély megvonás, keményebb rendőri fellépés, segélyek közmunkához kötése stb.), mert rendet akarna csinálni, akkor meg egyből megy a fasisztázás, nácizás. Nem veszi észre a tökkelütött hülye barma, hogy minket amiatt rasszistáz, náciz le, amit ő odaát teljesen természetesnek vesz (pl. kemény rendőrök, akiknek jogaik is vannak intézkedni, nem úgy mint itthon, hogy ha mer, akkor még őt hurcolják meg).
És igen, könnyen ugat a pálya széléről.
Csak azt "nem tudom", hogy ha mi, magyarok ennyire rasszisták vagyunk, akkor miért nincsenek üldözve az itteni feketék, kínaiak, arabok stb. Talán mert nem a heréskedésből akarnak itt megélni...
Előzmény: Errtu (21) +4 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 01. 23. 09:34 | #24
és ha a politika nem tesz semmit, és élősködnek rajtunk ezek a szarháziak, akkor még mi ne legyünk rasszisták?? könnyen dumálsz odaátról...
Előzmény: sahinel (22) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 01. 23. 08:53 | #23

Jól értelek?

Azt mondod, hogy az Egyesült Királyságban nincsenek kisebbségi problémák, kizárólag az angolok bandáznak?
Előzmény: sahinel (22) +1 VÁLASZ
sahinel 2011. 01. 23. 06:31 | #22
Eláruljam miért nincs idekinn ebből kissebségi probléma? Mert a rendőr rámegy mint a szar ha agresszív, és viszi be. Nem kap mindenféle segélyeket mert kisebbség, és nem tud rohanni sehová sírni ha elverik a rendőrök ha barom volt. Ez csak annak köszönhető hogy végzik normálisan a dolgukat a rendőrök. A másik fele hogy munka azért kell hogy megélj. Csak úgy nem fogják osztogatni a pénzt. És ismerik is a cigányokat, de megnézném ha liverpoolban csinálnának bármit is. Az angolok sokkal durvábbak 15-20 fős bandákban sokszor fegyverrel, pitbullal.

Persze otthon meg ők tehetnek mindenről nem a politika akiknek szavazatra van szüksége, és megígér minden szart. A fejed vedd ki a homokból mielőtt marhaságokat beszélsz. És igen a törvényt hogy nem lehet cigányozni is csak a honatyák hozták.... Pedig van 100 tagú cigányzenekar, stb aminek ez a neve. Roma vagy cigány mindegy hogy hívjuk ugyanaz marad. De a törvényeket nem ők hozták. Gondolkozni???
Előzmény: Errtu (21) -1 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2011. 01. 22. 23:39 | #21
Elárulok neked valamit. Nem a rasszizmussal van itthon probléma. Az olyan kibaszott liberális, "kisebbségi" érdekvédő seggfejekkel, mint amilyen te is vagy. Akik 500 évre ültetnének le legszívesebben csak azért, mert kimerem mondani az utcán azt, rámutatva egy cigányra, hogy a neve Kolompár Rikárdó.
Told haza a fejed egy másfél, két évre, mondjuk Miskolc környékére. Aztán majd utána elbeszélgetünk megint arról, hogy mi is az a rasszizmus, cigány probléma, stb.

Ja, és nem mi, fehérek vagyunk itthon a legnagyobb rasszisták, hanem azok a kibaszott cigányok. Csak erről valahogy nem igazán ejtenek szót sehol sem. Mert ha megmerem említeni, akkor egy szemét, fajgyűlölő, náci, rasszista, jobbikos, kurucinfós, pirmitív köcsög vagyok...
Előzmény: sahinel (19) +5 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 01. 22. 23:30 | #20
Pfff, hát persze, hülye kisgyerek. Ülj le, egyes! Csak arra vigyázz, nehogy leess a magas lóról, te szerencsétlen agyhalott "gyükér". :DD
Előzmény: sahinel (19) +1 VÁLASZ
sahinel 2011. 01. 22. 22:17 | #19
látom mást nem is tudsz reagálni csökkent mentális képességeddel. Keresd fel az orvosod még most mert később nagyobb godjaid is lehetnek még ebből:D

Az ilyen marhák mint te miatt van hogy a fejletebb országok rasszistának tartanak minket. Retardált barma nem képpes normális emberi beszédre, és az agyában is csak néhány dolog tud megmaradniő, amikre annyira vigyáz nehogy elfelejtse hogy csak ennyit tud a világról. Van zsidó, cigány, bunkó külföldiek, szlovákok, románok, és a szerinte árja faj a magyar.

De nincs rasszizmus otthon ááááá. A rasszista kommentek is csak azért vannak hogy megmutassuk hogy nállunk ezt is megengedik, egyébként nincs rasszista az országban:D

Olvasgasd már csak az ize.hu kommentjeit abból is szépen leszűrhető miről beszélnek, és erre szép példa volt a te hozzászólásod is. Te magad vagy az egyik rasszista mentális képességű egyén aki az és felháorodik ha mások ezt mondják rá......
Előzmény: BusKeyCome (18) -1 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 01. 22. 21:58 | #18
"Kicsi az a kerítés nagyon gondolom...."

Emiatt vagy szabadlábon...
Előzmény: sahinel (15) +1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 01. 22. 15:58 | #17
Ellened meg kultúrát, bár a csótányirtó olcsóbb. És gyorsabb
Előzmény: mazsola2 (16) -1 VÁLASZ
mazsola2 2011. 01. 22. 15:08 | #16
Gépfegyvert a cigány ellen! Szebb jövőt.
sahinel 2011. 01. 22. 12:46 | #15
:D látom kibukott a kultúra. Nem érted miért mondják, és azt sem vágod hogy mit beszélsz. Odakinn pl nem sünöznek, stb a rendőrre, nem kezd el a jobboldal komcsizni, stb ha a rendőrök normálisan lépnek fel., Ja és szintén nem csinálnak belőle kissebségi dilemmát. Persze ez a te olvasatodban úgy hangzik hogy otthon semmi gond csak a nyugatiak mind barmok....

Kicsi az a kerítés nagyon gondolom......
Előzmény: BusKeyCome (14) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 01. 22. 12:32 | #14
Kifejezetten örülök annak, hogy ott is problémát jelentenek a cigányok. Remélem, a jövőben egyre jobban meg fogják tapasztalni ezek a nagypofájú, minket rasszistázó nyugat európai szarháziak, hogy mit jelent az, ha cigányok teszik be a retkes csülkeiket az országukba.
Ami meg a rendrakást illeti, azt először a neoliberálisokkal kellene kezdeni.
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 01. 22. 09:36 | #13

Akit részletesebben érdekel a téma:

http://hetivalasz.hu/itthon/a-vad-rasszizmus-34837
Előzmény: hawkeye (12) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 01. 22. 08:35 | #12

Érthetetlen, hogy Magyarországra kiabálnak kígyót - békát, rasszizmussal vádolva bennünket.

A világhálon pedig százával találhatók anyagok arról, hogy a skandináv országoktól kezdve, a németeken át, a franciákig szinte mindenkinek elege van a dologtalan élősködőkből, és a hatóságok keményen fel is lépnek velük szemben.
Ha nálunk készült volna ez a videó, a libsi globálmédia már az egész világsajtóban köpködne ránk.

Azt pedig nem tudom, hogy a vallásuk tiltja számukra a munkát, vagy a génjeikbe van kódolva, hogy csak úgy lehet létezni, hogy elvesszük másét... :(

A gyerekeken meg ne csodálkozzon senki, ezek ebben nőttek fel, el sem tudják képzelni, hogy miért bántják a szülőjét, ha az lopott, vagy rabolt. Számukra ez már természetes életforma... :(
+1 VÁLASZ
Nusihusi
Nusihusi 2011. 01. 21. 21:22 | #11
Elég szomorú, hogy valakinél csak ez a módszer hatásos:S Az is bizarr, hogy a gyerek is beszállt a bunyóba:(
Lacius 2011. 01. 21. 18:06 | #10
ez annyiban előnyös nekünk, hogy most azoknál is vandálkodnak a romák akik mostanáig újjal mutattak Magyarországra a Roma gyűlölet mait, ami persze nem jogosít semmiféle gyúlóléttét de a tények magukért beszélnek ;)
+1 VÁLASZ
garfield23 2011. 01. 21. 18:06 | #9
Akkor ez most EU-konform eljárás?
bismarck33 2011. 01. 21. 17:09 | #8
Elég elszomorító! :(
Már hogy ez nem rendszeres! Főleg nálunk nem sajnos! :S
bungle
bungle 2011. 01. 21. 15:12 | #7
Lassú kicsit a szerver, már annyian látogatják (a videók alatti "Views" szám a töredékét sem mutatja a valós adatoknak), hamarosan kap új vasat és akkor már normálisan fog működni.
Előzmény: csaty (5) 0 VÁLASZ
csaty 2011. 01. 21. 15:10 | #6
Bocsi mégsem, ottvan !
Örvendjen hogy , csak egy pofont kapott, nem pedig egy száj kspray-t
Előzmény: csaty (5) 0 VÁLASZ
csaty 2011. 01. 21. 15:06 | #5
Ennyííí , asszem a vidót eltávolították...........
szabY 2011. 01. 21. 14:26 | #4
Ha ugyanígy viselkednének itthon a csúnya, gonosz rendőrők, akkor már jönne az ombudsman meg mindenféle kissebbségi jogvédő...
Guren 2011. 01. 21. 14:08 | #3
példaképei lehetnének a magyar rendőröknek.
+2 VÁLASZ
Gibbbon 2011. 01. 21. 13:53 | #2
EEENNNYYYIII!
vagyokakilehetek 2011. 01. 21. 13:39 | #1
nincs ebben semmi rossz. a munkájukat végezték.
gőzöm sincs mit vertyogtak a németek de a rendőr vs cigó meccsen így kell bánni velük...