Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
kotta 2010. 11. 30. 23:16 | #112
Ha pénzt hagyok bankszámlán, akkor aláírtam, hogy azzal manipulálhatnak, tőzsdézhetnek, keverhetnek bátran. Valamiféle idézőjeles felelősségvállalás talán létezik, de ez elég ködös. Nem tudok bizonyítékot arra, hogy ha egy bank tönkremegy, akkor én úgy is a pénzemnél maradjak, erre nincs garancia sehol. Mondjuk ettől még - jobb választás híján - én is bankokra bízom a pénzem. Vállalkozni érdemes lehet, de tudni kell, hogy mi minden tud borulni akár percek alatt is, aki ilyesmit nem kalkulál, az nagyon meg tudja szívni.

Görögország nem különösebben érdekel, és minket is jópárszor büntettek már meg ilyen-olyan elmismásolt pénzekl miatt, csak nem ezektől hangos a sajtó.
Politikailag pedig most jutunk lassan oda, hogy sem Te, sem én nem tudunk olyat írni, ami fordított előjellel ne lehetne igaz, innentől pedig szájkarate megint az egész. Valsz mindkét oldal felelőssége benne van a dologban, de rajtam még ez se változtat. Az árfolyamok változásait nem követem, nem érdekel, sajnos volt már korábban olyan szitu, hogy próbáltam okos lenni és buktam rendesen, pedig nem a mostaniaknak hittem. Mondhatnám "indirekt" kísérlet volt, amit megszívtam.:-)
Abban értünk egyet, hogy nem a nép a és az ő ismeretei a fontosak. :-(
Előzmény: sahinel (111) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 30. 22:47 | #111
Ha így gondolod akkor az elég rossz lehet. Akkor pénzt sem mertsz gondolom bankszámlán hagyni, vagy felvenni pénzt hitelre, stb. Dolgozni is rossz lehet hisz lehet havonta más pénzt kapsz mint amit mondanak. Semmiben sem lehet így biztos. Bár szerintem te is észrevennéd ha gond lenne a fizetéseddel. Kb ilyen az is mikor azt mondod átlehet verni az EU-t . Persze csak ők sem marhák és pont számítanak is rá hogy lehet ez történik. A gazdasági dolgok ha ennyire fikciók lennének mint írod akkor nincs értelme semmibe sem befektetni pénzt, elindítani vállalkozást, stb. A legjobb ha már most felkötöm magam. Pedig ezek szépen kiszámolhatók, és pont ezért maradt kussban a fidesz mikor az EU pont azt mondta hogy nyilatkozhatnak rosszat a gazdasági helyzetünkről, és emlegetik a Görögöket, mikor ők is benne voltak a bizottságban ami jelentett, és jól tudják hogy nem volt igaz amit mondtak. Aztán ahogy figyelted hogy reagáltak később erre, akkor rájöhetsz hogy a mostani kormány is tisztában volt ezzel, csak hát még mindíg bennük volt a választási baromságok alatt felvett idiótizmus. 50 forint két nyilatkozat miatt, + kb 30-40 forint volt amit a forint még veszített az értékéből mivel a fidesz jött. De csak nézz utánna mennyi volt előttük a forint. És miért reagált így a piac a baromságokra amit mondtak. Aztán nézz utánna hogy mit is nyilatkoztak utánna a kormány részéről.

Mégegyszer mondom a gazdsasági kérdésekben szépen le lehet követni ki mond igazat ha jól csinálják a munkájukat. Márpedig elég jól csinálják. Az meg hogy a segélyeket, amiket felzárkóztatásra kapunk elzárják ha észreveszik hogy hazudnak az meg remélem egyértelmű. Ez miatt volt hogy a gazdasági segélyeket amiket kaptunk elkezdték durván átvizsgálni mert ha nem teszik azt kaptuk volna mint görögország. Nem hogy nem kap pénzt, hanem meg is büntetik, mert műholdról figyelték hogy tényleg öntözésre ment a pénz mint mondták vagy nem. És beszopták rendesen. Ezért volt nállunk is baj belőle ha emlékszel még, mert az EU elkezdett vizsgálódni tényleg jó helyre megy-e a pénz.

A bankok sem hasraütésszerűen működnek. De ha vezettél már céget akkor ezt tudod, és egy országnál ez még jobban igaz. Az persze tény hogy nállunk az üvegzsebű kormányt egyik fél sem szorgalmazza, mert akkor mi is láthatnánk a neten mi mire, mikor ment el. De hát nem a nép a fontos. A gazdasági kérdésekben meg amúgy is a nép nagyrésze tudatlan.
Előzmény: kotta (110) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 11. 30. 16:50 | #110
Nem vagyok annyira hasraesve az EU parlamentjétől, hogy pont őket ne lehetne átverni... :-) Olyat meg még nem láttam hogy rámenénnek csúnyán valakire. Ha elszámoltatásra, felszólításokra, kisebb büntikre gondolsz, akkor pedig már régen "rajtunk" vannak. Tele van ilyen ügyekkel a padlás.
Szerintem bárkit a világon bármivel át lehet verni. Tényleg nem értek a közgazdasághoz, csak annyira, hogy ideig-óráig simán elműködhet egy átverésekre épülő gazdaság is. Még több hazugsággal és még több átveréssel még tovább. Örökké nyilván nem, de akkor majd lehet kitalálni mást. Nem éppen az etikájáról híres ez a működés, de ilyen. :-)
A buszon az ellenőrt nehezebb átverni, mert a szabályok tisztábbak, és egyértelműek. A gazdaságban, politikában... pfffff.

Mondom: simán lehet, hogy most is átvernek. De legalább nem azok akikről TUDOM, akikről bíróságok vizsgálódnak jelenleg is, hogy megtették nem egyszer. Van persze ilyen mindkét oldalon, de a méretekben látok különbséget. Ilyen elven választottam, amit lehet kritizálni, de ez van. :-) Most meg indulok, szép napot! (én már nagyon várom a havat, a kedvencem!)
Előzmény: sahinel (109) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 30. 16:33 | #109
Az EU-nak benyújtott eíratok nem voltak megmásítva mert akkor már megkapta volna az ország a magáét. Ezt tudta a fidesz is. Ezért nem azokkal az adatokkal jönnek, hanem hogy nekik hazudtak a szocik. Az EU-nak nem hazudhatsz mert csúnán rámennek az országra. Ez kb olyan mint hiába mondod az apeh ellenőrnek hogy mi volt, mikor utánnanéz az adatoknak, és ha nem valós amit mondtál megvágnak csúnyán. Ez nem fikció hanem így működik a gazdaság mint már mondtam. Ha ezek nem lennének jól megoldva, akkor nem működne rendesen semmi a világon. Nem lehetne normális gazdaság.

Ez jó szöveg a választóknak akik nem foglalkoznak ilyesmivel és elhiszik hogy hasraütésszerűen van vezetve a gazdaság, és csak úgy félre lehet vezetni mindenkit. Ez nem teljesen így megy.
Előzmény: kotta (108) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 11. 30. 16:07 | #108
Sohasem mondtam és hittem el olyat, hogy mindenért a nemzetközi tőke és a zsidók a hibásak. Az előbbiek viszont azért tényleg nem azok a marha nagy ártatlan bárányok, szívfájdalom nélkül törölnének le kultúrákat a föld színéről, ha a zsebük érdeke azt diktálja. Tisztelet a kivételnek, de azok meg pont nem a nagy halak, mert tisztességből sosem lesz pénzed.
Ha mindenáron a zsebemre vagy kíváncsi: 125e ft-ot keresek nettó havonta. Ez lehet, hogy valamivel átlag feletti, de mittomén mennyi az átlag. Számoltam, nekem ennyi jön majd össze. Családom van, és ránk foghatod, hogy megélhetésből, de akkor is vállalnám őket, ha bármilyen kormány volna. Ebből gazdasági kérdést csinálni... (nagy levegő) ... egy óriási és végtelen vita még a barátaimmal szemben is: elfogultan nem értek egyet azzal, aki tisztán anyagiasan közelíti meg ezt a kérdést, de ez amúgy is külön téma.
A bizottsági fidesz-tagságokra elég fura azután hivatkozni, hogy napi szinten derül ki: a számadatokat manipulálták. Ennek beismeréséről szólt egész Őszöd. Bírósági ügy, ez is a meglátjuk-kategória, vajon hányan lesznek büntetve emiatt. De tegyük fel, ilyen nem volt. Egy beadvány elfogadásáról demokratikusan döntenek a bizottságok, ha valaki nem ért vele egyet, annak is el kell tudni fogadnia a többséget. Ha pedig mégis volt valós "vészcsengetés", azt rögtön szépen átterelték politikai vitává, személyeskedéssé, mint ahogyan az most is zajlik egy csomószor. Kis ideig dumálnak, írnak róla, aztán szépen megy a szekrénybe, és utólag nem lesz felelős.

"És nem kéne mindíg a bal oldal magasztalásának betudni ha osztom a Fideszt, vagy a szélsőjobbot." - ezzel maximálisan egyetértek, megkövetlek, mert gyakran esem én is ebbe a hibába.

Hidd el próbálok csak valami kapaszkodót találni. Mint leírtam: a baloldalnak nem tudok hinni a múltjuk és jelenük miatt. A fideszt nem fogadom el maximálisan, van velük gondom nem egy, a jobbik nekem néha gázosan radikális, bár most még a demokrácia keretén belül mozognak, az lmp bár szdsz-utódoktól nyüzsög, lehetne akár bízni is bennük, szintén "meglátjuk". Más jelenleg nem rúg labdába. Választói jogomnál fogva a fideszt támogattam, de nem mint a legkisebb "rosszt". Bennük van még valamennyi bizalmam, ha az is elfogy, és nem lesz helyette másnak adni, akkor pedig süppedek én is a szürke "mindegynekemúgyismindenkilopnemérdekelnincsisdemokráciamajdleszvalami"-tömegbe, amit most erősen butaságnak tartok. Élek, dolgozom, és közben úgyis látni, érezni fogom, ha valami javul vagy romlik körülöttem. Ezért írom, hogy meglátjuk.
Előzmény: sahinel (106) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 30. 15:44 | #107
Sajtóról annyit, hogy nyugaton ha nem hiteles forrást, hülyeséget közöl egy lap akkor elég sok olvasót veszít. Gazdasági téren elég nyilvánvaló dolgokat közölnek. Öcsém bankban dolgozik, de kérdezz meg pár olyat aki ilyen téren jártas, és elmagyarázza hogy mi miért van, hogy szokott ez menni máshol, hogy megy nállunk. Ez nem mágia, ez nem hit. Ez szerint működik a gazdaság manapság. Tehát nem fikciókról, ballib, és egyébb gondolatokról beszélek, hanem tisztán gazdasági vonatkozásokban miket csinált a kormány eddig. Ha így szemléled ... Persze nemzeti szemmel nézve tényleg jól hangzik hogy a kizsákmányoló tőkések ne ugassanak bele az ország helyzetébe, de ettől fog javulni valami?
Előzmény: kotta (100) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 30. 15:38 | #106
" olyan országban élek majd, amely nem hajbókol a nemzetközi piaci nagyhalak előtt"

Jah kína és más országok a nemzetközi piac nagy szereplőiből kereste halálra magát. De legyen neked elég akkor amit a jobboldal mond hogy mindenért a külföldi tőke, meg a zsidók, stb a hibás. Majd meglátjuk hogy lehet szarból várat építeni.

A másik hogy a fent ülők 4 év múlva csak halmozni fogják a hibákat. Ha már ennyit elkövettek.

Hogy lessz több a fizud? akkor te elég jól keresel az átlaghoz képpest, így elhiszem hogy jó neked a mostani kormány. Az egyfajta adó amit bevezettek csak 250k kereset felett éri meg jobban. Mivel nem sávos a kis pénzűeket szopatták be.

Meglátjuk mi lessz. Engem nem nagyon izgat már mivel személyesen nem érint max családtagok vannak otthon akik szívhatnak miattuk. Én nagyon nem látom hogy ez hová vezetne. De a programjukról még mindíg nem hallok semmit. Mit akarnak? Mert munkahelyet, meg kevesebb adót ígértek de ez sehol sincs. Pedig tudták hogy milyen helyzetben vagyunk, de akkor mindenkit leugattak hogy csak ellenük van. Erre most meg azt mondják szembesültek a helyzettel ezért kell többet fizetni. Ja a bizottságban akik az EU-nak jelentettek miért ültek akkor fidesz tagok? Vagy csak a pénzt kapták érdemben nem dolgoztak és nem néztek utánna amit beadnak? Csak kérdem hogy az eddigi ellentmondások, hazugságok után még mindíg van aki hisz bennük? Ez számomra felfoghatatlan.

És nem kéne mindíg a bal oldal magasztalásának betudni ha osztom a Fideszt, vagy a szélsőjobbot.

Több Mogács a parlamentbe meg őt a miniszterelnöknek, és talán akkor röhögve nézném hogy teszik tönkre az országot. De így max sírni tud az ember.
Előzmény: kotta (105) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 11. 30. 15:03 | #105
Mitől jobb dolog a külföldi médiának hinnem, mint az itthoninak? Okosabbak? Ügyesebbek? Elfogulatlanabbak? Hm.
Máshogy látjuk mi ezt a dolgot, nem most először derül ki. :-)
Próbálok emlékezni 98-02 közé, de kérlek Te is próbálj emlékezni 02-10 közé. Akkor mi lett annyival jobb? Előrébb léptünk bármennyit is? Nekem nem úgy tűnik, de persze lehet, hogy én tévedek.
Nem tudok hinni a ballib sajtónak, elemzőknek, mivel folyton csak Orbán személyével jönnek, és arról nem beszélnek, hogy az általuk hiányolt helyes lépéseket miért nem húzta meg a körülhozsanázott baloldali kormányzat. Az nálam nem érv, hogy ezt az országot ellenzékben is a fidesz irányította, pedig hasonló marhaságokat sokan elhisznek. Az elvakultan jobbosoknak sem hiszek, nem lesz hibátlan ez az időszak sem, és bizony lesznek vesztesei, csak talán éppen nem azok akik eddig. Lesz még ebből a kétharmadból éppenhogycsak előny is, de lehet nagy bukás is. És fogalmam sincs mi lesz érezhetően jobb mondjuk 2011-ben, de a bizalmat most nem a baloldal kapta. Meglátjuk és bízunk. Én legalábbis ezt teszem. Ha négy év múlva lesz épeszű, valamit is érő baloldali párt, akkor még akár őket is támogatom, ha most mindent elszúrnak a fent ülők.

(Eddig még nem hiszem, hogy bármi nagyban változott volna az én szürke életemben. A jelek (de még nem rendeletek!) szerint kb. 18ezerrel több péz marad a zsebemben januártól, a párom nem lesz hátrányosan megkülönböztetve, mert anyuka, viszont egyértelműen minden drágább lesz. Kevesebb politikust és felső szintű közalkalmazottat kell eltartanom a meg nem érdemelt anyagi szintjükön, olyan országban élek majd, amely nem hajbókol a nemzetközi piaci nagyhalak előtt, hanem önállósodni próbál, és ezt kifejezésre is juttatja. Éveken át hallgathatom megint, hogy rasszista vagyok, külföldi barátaim kedvesen és óvatosan fognak újra érdeklődni, hogy hát izé ugye nálunk most nehéz, sokaknak kell bújkálni, üldözések vannak... de ez már legalább nem lesz új. Továbbra se látom majd Afrikát, de enni mindig tudunk majd, még ha nem is polipot minden nap. Hüledezhetek minden nap, el akarják majd hitetni velem, hogy tönkretettem az országot a szavazatommal, aztán mégiscsak itt leszünk 4 év múlva is. Talán még a munkát is jobban megbecsülik majd egyszer...
Én ilyen eccerű vagyok, ez idáig nekem az idei évre elég, néhány arcot azért szívesen látnék még a börtönben, a többit meg meglátjuk. :-))
Előzmény: sahinel (104) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 30. 14:09 | #104
Azért nehogy már ezek legyenek a helyes lépések. A szegény jobban szopik, a gazdak meg jobban él, kevesebbet adózik. A nyilatkozat amivel 2 nap alatt 50 forintot esett a pénz értéke az is nekik köszönhető. Az ok hogy kellenek célok de mi itt a cél? kinyírni a kis keresetűeket, meg a bankoknak nagyobb hozamot adni a nyilatkozatok miatt? Vagy mi az ami miatt javulni fog a helyzet? Az hogy milyen helyzetben voltunk tudta a fidesz a választások előtt is amit még az EU is mondott csak sokan nem filyeltek otthon. Tehát a jelentések a gazdaságról nem az MSZP jelentése volt hanem ott a bizottságban fideszesek is ütek.

Lehet nem tom akkor hogy mik a programjaik, miket vittek véghez. De akkor bemutathatnád hogy mi az ami javulni fog? Mert hogy többet kell fizetni ezt a baloldal is elmondta és hogy a bokros csomaghoz hasonlították sokan az egészet kapásból. Miért a Fidesz mit csinál? Nem ugyanazt mondja? De csak már sokan nem emlékeznek 1 évvel ezelőtt mit mondott a másik párt.

És mint mondtam ha nem hiszel az otthoni médiának akkor olvass külföldi gazdasággal foglalkozó lapokat, és hogy más országok mit szólnak ahhoz amit úgymond a szép új jövő miatt csinálnak.
98 után már egyszer megcsinálták amit most majd 4 év után lehet visszaemlékszik az emberek egy része, de most úgynézki elfelejtettek mindent amit viktorék akkor csináltak.
Előzmény: kotta (100) 0 VÁLASZ
MakkMarci 2010. 11. 30. 11:02 | #103
Ahogy elnézem még 10 év és elfogy a szavazótábora. Ideje lenne... :)
kotta 2010. 11. 30. 09:14 | #102
Így van. Ettől még - szerintem - nem lett jobb vagy rosszabb. Politikai elemzéssel régóta foglalkozik, de valahogy mindig a megfelelő helyen a megfelelő időben, a megfelelő szöveggel.
Itt olvastam először egy véleményt RÓLA és nem TŐLE:
http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4187:toelgyessy-peter-a-guru&catid=49:cssbalogheva&Itemid=77
Persze ez is csak vélemény, bár éppen a liberálisan, normális hangvétellel gondolkodó Galamustól, nem elvakult jobbosoktól. De nekem az ilyen nagy hirtelen az ország legtöbbet idézett, meghívott megmondóemberévé váló alakok általában gyanúsak. Lássuk mi lett TGM-al is, aki szerintem már teljesen elvesztette a valósággal a kapcsolatot.
Előzmény: Mr. Wallace (101) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 30. 08:56 | #101
Csak a tisztánlátás mián: Tölgyessy Péter 1998-ban és 2002-ben a Fidesz országos listájáról szerzett mandátumot (a pártnak nem volt tagja).
Előzmény: kotta (100) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 11. 30. 08:44 | #100
Ezt a rettenetes siránkozást én kicsit korábbra vártam. Vége a demokráciának, blablabla. Mondjuk az nem volt kérdés, hogy lesz, de engem meglepett, hogy nem a nyáron indult be. Most négy évig szokás szerint elnyomásban, rettenetes államban kell élnünk, mert így szokás nevezni minden nem baloldali hatalmat Európában. :-)
A kétharmad az ez. Sok lehetőséget ad. Horn Gyula és csapata is készíthetett volna új alkotmányt, volt kétharmaduk, nem tették meg. Lehet, h kényelmesebb volt nekik az, ami van még mindig. Ha emlékeztek a főböszme hírhedt szövegére, abban ő is megkérdi: "épp az Horn Gyula kormányzásának tapasztalata, hogy nem abba szoktak belebukni emberek, ha valamit csinálnak, meg ha nem csinálnak. Francba is, mibe is akkor? El kell indulni, tudni kell, hogy mit akarunk csinálni!" vagy másutt: "Az a személyes sztorim, hogy változtassuk meg ezt a kurva országot, mert ki fogja megváltoztatni, Orbán Viktor fogja megváltoztatni a csapatával?"
Elhiszem, hogy ez most a balnak fáj, de az utóbbi mondat bejött. GyF sem hülye, bár én személy szerint nagyon utálom és hiteltelennek tartom, de nem hülye.
Valamin erősen változtatni kell, mert fülig vagyunk adósságban, nulla a gazdasági termelésünk, hogy a mindennapi gondokat ne is vegyük. Nem állítom hogy értem, mit miért csinál ez a kormány és nyilván nem fogok mindenben egyetérteni velük, de akkor is nagyobb bennük a bizalmam, mint azokban, akik hajlamosak lennének elfeledtetni velünk, hogy milyen rendszernek is az örökösei ők, vagy hogy melyik pártok és kormányok sodortak minket még lejjebb.

Mostanában Tölgyessy Péter a fő megmondóember, fő elemző, stb. Ex-SZDSZ-elnök. Nyilván pont elfogulatlanul fogja elemezni az eseményeket... Egyszerűbb beállni a fújolók közé, az most megint jó kis erővel indulhat. Remekelni fog a heti hetes, a Klubrádió máris az egyetlen igazat beszélő rádiónak állítja be magát...így megy ez.

A poszton meg azok a főként idős emberek láthatók, akiket marha jól lehet mozgósítani gondolat nélküli egyszerű "viktorutálattal". A szomorú, hogy ez semmivel se jobb a "fletóutálattal" mozgatott embereknél. Nem célokért kéne mozgósítani? Úgy, hogy értsük is, mi történik?
Swordfish 2010. 11. 29. 22:05 | #99
Vagy beszélne egyenesen: szükségünk van a pénzetekre, mert hazugsággal nyertünk mi is választást és most valamiből finanszírozni kell a dolgokat, úgy, hogy nekünk politikusoknak ne legyen rosszabb.
E helyett megy a maszlag arról, hogy amúgy is ilyen meg olyan lenyúlás volt a mnyp.
A napnál is világosabb, hogy ha ez értünk történne, akkor lenne igazi választási lehetőség, aki akar visszamehetne államiba, aki akar maradjon mnyp.-ban. De mivel nekik minden áron kell a lakosság által megtakarított pénz, így nem hagy valós választási lehetőséget. Az, hogy ők annak hívják csak cinizmus a köbön.
Semmi mást nem tudnak, mint a szocikra mutogatni. Ki is beszélt forradalomról? rendszerváltásról? Ki is van most hatalmon?
Ki kapott teljhatalmat? Na rajtuk kell számon kérni az ígéreteket. Más dolog, hogy a szociknak megvan már a helyük a cellákban, de valahogy egyszerre szánalmas és undorító ez a másra mutogatás, amikor a felelősségről van szó.
A felhatalmazásos dumától meg egyenesen a gyomrom fordul fel. Ez a hatalommániás, elb@szott Napóleon azt hiszi, hogy bármit megtehet, de el van tévedve, mert arra kapott felhatalmazást, hogy a pártja kormányt alakítson, nem pedig királyságot.
Előzmény: Mr. Wallace (98) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 29. 11:02 | #98
A magánnyugdíjpénztár valakiknek óriási kasza volt. 12 , vagy mennyi százalék minden garancia nélkül, a világ biznisze. A szép, hogy itt se a költség csökkentése a cél, hanem a zsé lenyúlása. Ha ezt a pénzt a kormány HATÉKONYAN a gazdaság felpörgetésére használná, hát isten neki. De így, hogy egyre több a nyugdíjas, (ratkógyerekek most lesznek nyugdíjasok), a rendszer rövidesen összeomlik. Hab a tortán, hogy állítólag a mnyp. nem realizált hozamot. Most ezt a 0 hozamot 16% adó terheli. Ügyes...
Előzmény: thisisreal (95) +1 VÁLASZ
Zeulogus 2010. 11. 29. 10:45 | #97
Éljen a járókeretesek forradalma!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5jykTtv7QVc&feature=related
Ne ítélj elsőre, várd meg a szöveget :)
thisisreal 2010. 11. 29. 10:06 | #95
A magánnyugdíjpénztárak államosításáról mi a véleményed?

Selmeczi: Adózniuk kell a magánnyugdíjpénztárból átlépőknek
http://www.origo.hu/uzletinegyed/20101127-selmeczi-adozniuk-kell-a-magannyugdijpenztarbol-atlepoknek.html
Előzmény: Mr. Wallace (92) 0 VÁLASZ
thisisreal 2010. 11. 29. 10:04 | #94
Előzmény: Wald (89) 0 VÁLASZ
Levibubu 2010. 11. 29. 09:57 | #93
Hogyne! De aki kicsit is képben van a témában az tisztában is van vele, hogy mennyire ártalmasak ezek a mostani intézkedések. Az ugye gondolom egyértelmű, hogyha az állami nyugdíjpénztárak erőltetését az MSZP kezdi el, akkor a frusztrált kopaszok már a macskaköveket dobálnák a Parlamentnél.
Előzmény: sahinel (88) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 29. 09:54 | #92
uuutálok hosszú kommenteket írni, de ez az lesz. Trendi a politikusokat okolni minden bajért egyik sem különb a másiknál felkiáltással. A politikus azt "adja el" nekünk amire vevők vagyunk! Hogy olyan a politika/politikus nálunk amilyen, abban MI legalább annyira hunyók vagyunk, mint ők! Abszolut tiszta kormány, párt, politikus, nem létezik, ha létezne, akkor sem biztos, hogy az lenne az optimális választás! Egy példabeszéddel igazolnám állításomat-
Van két soföröm, az egyik egy tróger, lopja az üzemanyagot, fusi fuvarokat csinál, DE mindig a legjobb útvonalat választja, az árut mindig a megfelelő helyen rakja le, az autót soha nem törte meg. A másik nagyon tisztességes, nem lop, DE az útvonalat nekem kell összeállítanom, különben össze-vissza csalinkázik, nemegyszer elcseréli az árut, az autót meg évente összetöri! Na melyiket fogom kirúgni......A két soför NEM a két pártot jelképezi (Bár lenne olyan pártunk, mint a tróger soför!)

Bankadó, avagy eklatáns példa, hogy lehet az embereket átverni:

Mo-n a bankok jóval magasabb tarifával dolgoznak, mint nyugaton. Ez tény. Jön kormányunk, jól megbünteti őket, emberek boldogok. A bankok meg még magasabb tarifáva dolgoznak.
Meg lehetett volna oldani úgy is, hogy pszáf, gvh, akárki azt mondja: amelyik bank ezt a gyakorlatot folytatja azt megbüntetem, első alkalommal 1 millió, másodszorra 100 milló harmadszorra 1 milliárd..................fabatkára.csakhogy akkor a pénz az emberek zsebében marad, ami egyik kormánynak sem érdeke.
Írhatnám napestig

Tooni 2010. 11. 29. 09:49 | #91
Ha lejárt és nem elemes, mint az enyém, akkor fel kell húzni.
ügikxvsgdnmxk 2010. 11. 29. 09:47 | #90
Te ennyire csökött vagy? fogd már fel végre! (tagoltan írom hogy te is megértsd): I DŐ TÖK LE JÁRT !
Előzmény: Wald (89) 0 VÁLASZ
Wald 2010. 11. 29. 09:37 | #89
ORBÄN TAKARODJ A KURVA ANYÄDBA, meg az összes faszopo aki egyetert a fideSSel
-2 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 29. 00:37 | #88
Hungary’s pension changes are making the country more risky for investors, according to market reactions to the government’s plan. The forint weakened 2.1 percent versus the euro so far this month, making it the world’s worst-performing currency for that period.

http://www.bloomberg.com/news/2010-11-25/hungary-follows-argentina-in-pension-fund-ultimatum-nightmare-for-some.html

De ha szétnézel egy kicsit akkor láthatod hogy mennyire tartják korrektnek a fideszt. Lehet olvasgatni sokmindent de hogy jót még nem sokat írtak a mostani kormányról az biztos.

Sokan ahogy látom nem is emlékeznek már a 98 utáni időszakra.
Előzmény: Levibubu (81) 0 VÁLASZ
lokko 2010. 11. 29. 00:13 | #87
burzsoá nyuggerterrort a népnek !!! most !!!
+1 VÁLASZ
Lewad 2010. 11. 28. 23:46 | #86
Mennyi szép vörös sál, kár hogy egyikkel sem kötik fel magukat :(
Kérdem én, minek hát az a sok szép sál, ha egyik sincs kihasználva???
Enechuel 2010. 11. 28. 23:04 | #85
nem tudom minek oda még több kabara, az egész mszp (talán merném kockáztatni hogy az egész magyar politika az) egy kabarás társulat Gyurcsány -Kabara- Fletó XD
Levibubu 2010. 11. 28. 22:53 | #84
Tessék?
Előzmény: Zodiack (83) 0 VÁLASZ
Zodiack 2010. 11. 28. 22:37 | #83
Nézel hírtv parszt.
Előzmény: Levibubu (81) 0 VÁLASZ
Ghavin 2010. 11. 28. 22:31 | #82
Itt nem tüntetni kell, hanem aki magánnyugdíjpénztárnál van, az egyszerűen ne engedjen a zsarolásnak, s ne lépjen át az államiba. Matolcsy meg I. Orbán teljes egészében a MNYUP-pénzek ellopására alapozza a 2011-2012-es költségvetést (ez nem összeesküvés elmélet, tessék megnézni/végighallgatni a keddi sajtónyilatkozatot, felér egy kurva beismerő vallomással), így ha fél éven belül nem folyik be elég zsé, akkor a kormány vagy lemond és/vagy államcsődöt jelent... vagy nemes egyszerűséggel államosítani fogják a MNYUP-okat, de biztosíthatok mindenkit, hogy az EU azt már nem fogja szó nélkül hagyni.
Levibubu 2010. 11. 28. 22:26 | #81
Igazán kíváncsi lennék a tévécsatornára, ahonnan te az információid gyűjtöd, mert ez GYÁSZ. Az hagyján, hogy a példáid, amik geci jól működhetnek az idióta haverjaid lenyűgözésénél kurva pontatlanok, de összefüggéstelenül írsz baszott nagy baromságokat. Én a helyedben azonnal lemondanám az összes televíziós csatorna előfizetését, értelmes dolgokra használnám a szélessávú internetemet, elkezdenék járni középiskolába, és utána érezném úgy, hogy megengedhetem magamnak, hogy kommenteljek politikával kapcsolatban.
Előzmény: Zodiack (79) -1 VÁLASZ
Levibubu 2010. 11. 28. 22:20 | #80
Te egy igazi kis fasszopó lehetsz, más nagyon nem szokott jönni ezzel a "nem 8 éve kezdték lerombolni az országot dumával". Mindig megrökönyödök, amikor találkozom egy ilyen félőrült bunkóval, aki bár 2006 óta nem meri vállalni, hogy elvakult mszp-szimpatizáns, de a csalókat még azért megpróbálja védeni a maga kis szánalmas módján. Az igazság az, hogy te még az ott csápoló nyuggereknél is gázabb vagy. És nem érdemes jönni a mindegyik ugyanúgy lop témával, mert az nem mentesít a hülyeség alól.
Előzmény: Pupuci (48) -2 VÁLASZ
Zodiack 2010. 11. 28. 22:11 | #79
az a szégyen amit a pártok művelnek ma Magyarországon, és látszik az itteni komenteken az IQ.
A fidesz megmondta ha valakinek nem tetszik a magyarországi helyzet menyen külföldre de majd jön helyette más.
Pl a Zsidók vagy a roma kisebbség.
Ha néha néznétek tévét ( mondjuk normális hitcsatornát) akkor nem mondanátok hülyeségeket.
Minap a hírtevében a földművelők tüntettek ( akiket állítólag Orbán támogat) és ordibálták hogy Orbán takarodj.
akkor miről beszélünk itt az új kormány fél év alatt még lejeb süllyesztette Magyarországot mint volt.
nem azt mondom hogy az előző kormány jobb volt de ami most van az már Csikágó.
Mért ha kormányból akár ki kinyitja a száját és el kezd dumálni pillanatokon belül romlik a magyar forint.
Magyarország 80% öreg a fiatalok meg csak pofáznak semmit nem tesznek azért hogy valami legyen igaz nem is tudnának.
A választások után derültek ki hogy volt olyan falu ahol a 300 emberből 900 ment el szavazni. hogy is van ez.
A külföldi szavazatokat simán postai úton nem mint biztosítótan kísért csomag hozták haza.
Szégyen és gyalázat hogy a Fidesz vissza süllyed a horti korba. ott volt divat a mások jelentgetése és a lehallgatások.

Meg milyen már hogy megadóztatják azt az embert akinek nincsen gyereke. Hagy döntse már el az ember azt hogy fel tud e nevelni 1 gyereket vagy nem. a vállalkozókról ne is beszéljünk 8 hónap alt gajra vágták a vállalkozásunkat mert mi vállalkozásba kezdtünk hogy meg tudjunk élni a vállalkozás már 10 éve megy.

Szóval az összes politikust 1 helyre kéne terelni és agyon lövetni. ott kelen kezdeni a karcsúsítást nem a dolgozóknál.

Levibubu 2010. 11. 28. 22:10 | #78
Egészen meggyőzően ismertettél meg önmagammal, de ez a bizonyos körökben viccesnek vélt szóhasználat (fityisz, maszop, rothadó narancs, szadesz) arra enged következtetni, hogy te akármennyire nem érzed magad jobbikosnak, közel állsz ezekhez a tipikus kurucinfós, barikádos agyhalottakhoz. Bár biztos vagyok benne, hogy te olyan kurva értelmes vagy, hogy semmilyen csoportba nem akarod magad beskatulyázni, hiszen egy egyéniség vagy, aki az internetről összelopkodott nagy összeesküvés elméleteket használja képzelt barátai szórakoztatására, azért engedd meg nekem, mint kívülállót, hogy szembesítsen ezzel a kis játékos jellemzéssel.
Ha tévednék, akkor csak egy egyszerű tini-radikál-jobboldalival lehet dolgom.
Előzmény: Swordfish (75) -1 VÁLASZ
atego70 2010. 11. 28. 21:24 | #77
Komcsi kutyák, akik levették a vörös nyakörvüket és most szabadnak érzik magukat, pedig bábuk ők is.
tndrkrlylny 2010. 11. 28. 20:17 | #76
mi a gond? a te anyád is ott ül? nem tudom hol olvastad a kommentemben hogy a fidesszel szimpatizálnék egykutya mindkettő. az elvakultak azok ŐK AKIK OTT ÜLNEK, a vén trotty kifejezés pedig simán ráillik arra aki képes ezeknek a csíráknak a hülyeségeibe 80 éves fejjel résztvenni. a hülyegyerek meg ostoba pedig te vagy, a rend kedvéért.
Előzmény: Pupuci (48) -1 VÁLASZ
Swordfish 2010. 11. 28. 20:06 | #75
Nyugodj meg, hogy az eddigi kúrmányoknál nem lenne viccesebb. :DDDDD
Írhattam volna lmp-t is, ha nem tudnám, hogy szadesz néven már bizonyítottak ő is...
Ráadásul nem vagyok jobbikos, csak neked egyszerűbb beskatulyázni azokat az embereket, akik nem értenek veled egyet, így egyszerűbb magadat igazolnod...
Előzmény: Levibubu (74) +1 VÁLASZ
Levibubu 2010. 11. 28. 19:46 | #74
És akkor majd jönnek a jobbikos haverjaid? Az nagyon vicces kormány lenne.
Előzmény: Swordfish (73) -1 VÁLASZ
Swordfish 2010. 11. 28. 19:39 | #73
Nem a baloldaliságról van szó, hanem arról, hogy egy olyan bukott párt jártatja a pofáját és szervez megmozdulásokat, aki 8 évig keményen kivette a részét az országrombolásból. Ha pl. a jobbik szervezne ilyet, akkor elismerően bólogatnék, mert ők még nem tettek kárt, de egy olyan párt, aki millió módon járatta már le magát és pár nyugdíjason kívül már snekit nem tudnak megvezetni... az kussoljon és örüljön, hogy még szabadlábon vannak. Remélem 4 év múlva a rothadó narancsra is ez a sors vár. A bőrtönökben lesz maszopos meg fityiszes részleg is.
Előzmény: kamubekLaca (70) +1 VÁLASZ
nyehőce 2010. 11. 28. 18:57 | #72
"Ez itt a szardobáló gép, amott meg a fosspricli."
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=14714
+1 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 18:51 | #70
De miért kell egyből lehurrogni egy baloldali megmozdulást? Igenis, sokan vannak az országban, akiknek egyáltalán nem tetszik a Fidesz ténykedése - olyanok is, akik rájuk szavaztak. Azt hiszem, több sokaknak nem tetsző kormányhúzás történt, mint ahány, mondjuk MSZP-s összejövetelt lebonyolítottak. Az a baj, hogy ha az oldalon előjön a politika, egyből a baloldalt kezdik el püfölni. Ha arról van szó, hogy a jobboldalt nem lehet támadni, akkor elnézést kérek.
Előzmény: hawkeye (64) -1 VÁLASZ
Tóth József 2010. 11. 28. 18:34 | #69
Az oldal látogatói, tisztelet a kivételnek, mind ebben a rendszerben születtek. Fogalmuk sincs, milyen volt a régi. De a szüleik ott éltek, és ott mertek gyereket vállalni. Nem akarom védeni a régit, és nem akarom szidni az ujat. Azért meg lehet nézni, hol érezték-érzik magukat nagyobb biztonságban az emberek (egzisztenciálisan). Mostanság, csak a társadalom egy bizonyos rétegénél nő a népszaporulat. A fiatalok nem mernek gyereket vállalni. Hogy ki a hibás? Mindenki. Az, aki megválasztotta a rendszerváltás utáni kormányokat, és az aki elvállalta a politikai TISZTSÉG-et. Igen, nagybetűvel írtam, mert aki emberek sorsáról- életéről dönt, az igenis vegye megtiszteltetésnek! Ne a saját pecsenyéjét sütögesse. Alapítsunk uj pártot? Ott van az LMP. Majd meglátjuk, mire jutnak. Igaz, most nem sok beleszólásuk van. De, ha tudnánk is egy olyat, mint amit HUNshiniqami mond, annak se lenne sok értelme. Mire bekerülnének a parlamentbe, már Ők is tisztába lennének a lehetőségekkel. Ugyanis a csábítás nagyon nagy.
+1 VÁLASZ
HUNshinigami 2010. 11. 28. 17:55 | #68
Jó hogy így utáljuk a hatalmon lévő pártokat meg a az összes többi politikust meg várjuk a megváltót.De emberek ha jobbak vagytok vagy jobbra vágytok akkor tegyünk ellene és ami törvényesen meg lehet tenni,hogy elérjük,hogy jobban éljünk akkor alapítsunk mi is egy pártot aki a nép érdekeit nézi vagyis ha Demokrácia ős atyái nyelvén Démosz érdekeit veszi figyelembe.Kíváncsian várom hányan hurrognak le.De egyet mondok én szívesen lennék egy ilyen pártban és szívesen támogatnám.És meg előznék egy kérdést.Miért nem csináltam még ilyen pártot? A válasz erre:Mert nem tudod,hogy sikerülne hisz a politika egy olyan kegyetlen háború ahol embert nem kímélve csatáznak és a fegyverek a szavak.

Köszönöm,hogy elolvastátok.
Traveller 2010. 11. 28. 17:54 | #67
Amit eddig Orbán csinált, az kifejezetten jó volt nekem, van sok munka, újra van pénz, vasútvonalak újraindulnak, stb...
Visszafogta a vagyonosodási eljárásokat, így a vállalkozók pénze ismét beáramlik majd a piacokra, mert elő merik venni. Azok a csak munkaidőben sem mindig dolgozó, délután tv előtt tespedő irigy nyárspolgár léhűtők akik eddig csak fröcskölték a szart a vállalkozókra azok pukkadjanak meg, mert az ő pénzük is ebből lesz.
A kis és középvállalkozók fellélegezhetnek, sokat javult a helyzetük mióta Orbán van hatalmon. A komcsik meg kapják be, nekem csak bajt meg gondot hoztak, ha hiányzik nekik Lenin, menjenek utána.
+1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2010. 11. 28. 17:46 | #66
á nem is az elherdált nyugdíjalapokat kezelő lobbi áll emögött, akiknek egy fillér nyugdíjat nem kellet kifizetniük eddig. Gunaras bácsit visszasírni...meg fosni attól, aki 2/3-addal egy csomó eddig kivitelezhetetlen intézkedést hajtanak végre a médián, az oktatáson az egészségügy és a nyugdíji rendszeren. Mely intézkedések egyébként a nagytőkének lábát szétvető rosszul definiált bal oldal dolga lett volna.
tjunior 2010. 11. 28. 17:03 | #65
Ezzel a 8 év 8 hónap szöveggel eléggé ütöd a Gyurcsány nem mérce szövegedet. Csak felhívom a figyelmed erre a kis logikai bukfencedre. Mert pont hogy a szocikhoz méred a fideszt.
A másik meg a stílus nem oldalfüggő ha Gyurcsány seggét nyalnád ilyen stílusban az sem tetszene. Szóval hagyjuk már ezt a fideszes végső érvet, ezt a neoliberális szadeszes dumát. Nem mellékesen ha akkor felvilágosult kozmopolita lennél mint állítod, talán leesett volna hogy a nem csak fekete meg fehér van, nem csak fidesz meg emeszpé.
Tolvajbanda váltáshoz meg annyit hogy írtam egy szemléletes példát, csak mondom hogy Viktor másodszor van hatalmon így ez a 8 hónap duma sem áll.
Itt az utóbbi 20 évben nem volt egy értelmes banda sem hatalmon, amikor nyakik ért a szar akkor felderengett valami halvány fény lásd Bokros vagy Bajnai, de ennyi, a többi csak populista baromság, viszont az vitathatatlan hogy ebben Orbán a király, Mesterházy meg az emeszpének még sokat kell tanulnia tőle, lásd ezt a tegnapi röhejt.
Előzmény: hawkeye (54) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 16:57 | #64

Vagy esetleg megtanulunk kulturáltan vitatkozni, még forró dolgokról is.

Ebben az országban, egyedül mi!

:)
Előzmény: kamubekLaca (61) 0 VÁLASZ
Rosta 2010. 11. 28. 16:46 | #63
Egyik szarból a másikba léptünk... de most mit lehet tenni? kire szavazhatsz? ezek a választási lehetőségek... akkor a kétfarkú kutyapárt.. mert azok nyíltan bevallották, hogy elherdálnák a pénzt!
pdstudio 2010. 11. 28. 16:45 | #62
Ahhahha. Mennyi köcsög már.
kamubekLaca 2010. 11. 28. 16:33 | #61
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 16:26 | #60
Egypártrendszert Magyarországra és szélsőségeket! :) Éljen a Párt!
Előzmény: Pistimester (59) -1 VÁLASZ
Pistimester 2010. 11. 28. 16:15 | #59
pár év és teljesen eltűnik az a generáció aki még az mszpre szavazna és ezt biztos hogy tudják az mszpben is, nem értem, hogy akkor még minek rontják a levegőt
Élien 2010. 11. 28. 16:04 | #58
"Jöhet bármiféle hatalom
Én már mindegyiket leszarom" (P.G.Csoport)
Pupuci
Pupuci 2010. 11. 28. 16:03 | #57
Valóban. Márpedig azért nem mert nem lesz pénzed nemhogy vörös kendőt venni de még narancsra sem telik majd.
Olvasgassátok szorgalmasan.

http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2010/11/hungarys_economy
Előzmény: hawkeye (55) 0 VÁLASZ
Zorro 2010. 11. 28. 14:46 | #56
7 hónap alatt ugyanakkora vagy nagyobb kárt okoztak, mint a maszop 8 év alatt. Egyik 19 másik 1 híján 20. takarodjanak el a picsába. Kiírtam magam a társadalomból mert nem vagyok hajlandó önként odaadni ennek a tolvaj bandának a pénzem? Legyen, de akkor ha kiírtam magam az adómért se nyújtsák a markuk.
Előzmény: hawkeye (54) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 14:12 | #55

Mi is leszünk szenilisek. De - remélem - nem járunk majd vörös kendőkkel csápolni különböző Cipollák gyűléseire...!
Előzmény: Pupuci (48) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 14:10 | #54

"nem hinném hogy átlátod napi szinten mi folyik itt, a lekezelő arrogáns stílusod meg hab a tortán, a stílus meg maga az ember..."

Úri barátom, ha nem látnám át, eszemben sem lenne itt hülyét csinálni magamból.

Ha a te véleményedet szajkóznám, nyilván nem látnál lekezelőnek és arrogánsnak. Tök ugyanolyan vagy, mint egy neoloberális szadeszes... :(

Tolvajbanda - váltás.

Lehet.

De várjuk meg, míg elegendő idő telik el, hogy az újabb csapat fölött pálcát törjünk.

Tudod, a 8 év kontra 8 hónap...!

"Nem Gyurcsánynak kellene lenni a mércének."

Ebben tökéletesen egyetértünk!!!


Előzmény: tjunior (38) 0 VÁLASZ
Flowerbeat 2010. 11. 28. 13:36 | #53
Lassan csak kihalnak már...
+2 VÁLASZ
Zorro 2010. 11. 28. 13:26 | #52
A Fidesz bárányok... izé... birkák hallgatnak.

http://nyugdijkarosultak.blog.hu/2010/11/28/akikre_buszkek_vagyunk_15
b4ndee 2010. 11. 28. 12:35 | #51
persze, megpróbáltak már erre az elve rendszert építeni, élt is egy ideig, csak utólag már tekintélyuralmi rendszernek illetve kommunista diktatúrának hívjuk, és nem szivesen gondolunk rá vissza. (már aki élt akkor, és nem 13 évesen osztja itt az észt)


apropó tekintélyuralmi rendszer:
szerintetek mikortól lesz kötelező viktor képet/szobrot tartani otthon a vitrinben? ^^
Előzmény: Pupuci (50) 0 VÁLASZ
Pupuci
Pupuci 2010. 11. 28. 12:14 | #50
Divide et impera! Ennyi.
Előzmény: csicsó (49) 0 VÁLASZ
csicsó 2010. 11. 28. 12:10 | #49
én nem vagyok MSZP-s se Fideszes, csak annyit látok, hogy mindenki szidja egymást, ügyesek vagytok
Pupuci
Pupuci 2010. 11. 28. 11:37 | #48
Először is az ország széthordása nem 8 éve és nem is 20 éve kezdődött. A széthordásban ugyan úgy benne volt a maszop, a fütyesz, és az összes többi szar. Aki ezt nem veszi észre vagy nem hajlandó észrevenni az egy elvakult fasztarisznya vagy nem itt él. Másodszor pedig kedves hülyegyerek Te is leszel vén trotty, ahogyan a szüleid is. Bár remélem előbb veszel magadnak kötelet és fellógatod magad rá. Ostoba
Előzmény: tndrkrlylny (39) +1 VÁLASZ
piszok alfred 2010. 11. 28. 11:23 | #47
Korrekt hozzászólások.

Tetszik, ahogy a többség a nagyszüleiről beszél.

Bár lehet, hogy velem van a gond, hogy a nagyszüleimet nem vén köcsög szarházinak szólítottam.
Biztos rossz neveltetést kaptam, de ezt talán annak lehet betudni, hogy az én időmben még írmagja sem volt a fideszes kultúrának.






+1 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 11:22 | #46
Már írtam a választ, de úgy tűnik, megértettük egymást. :)
Előzmény: Mr. Wallace (45) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 28. 11:20 | #45
Ok. Egyébként nem a kifejezésre gondoltam, (real time) hanem az idézett mondat nem áll össze. Egyébként igazad van, trollkodás az ilyenekbe belekötni, amire, ezek szerint, nekem is van hajlamom.
Előzmény: kamubekLaca (42) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 11:18 | #44
A stílusokról csak annyit, hogy drukkoltam Orbánnak a tavaszik kampány során, hogy nem ugorjon ki a szíve. Bajnai tekintetében pedig teljesen igazad van. Egy baja volt: rájött, hogy idegösszeroppanásban meghalni nagy kínokkal járhat.
Előzmény: Stickhorse (27) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 28. 11:15 | #43
Nem tudlak követni! Kifejtenéd részletesebben?
Előzmény: kamubekLaca (41) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 11:10 | #42
Bocsánat, valamit nagyon elnéztem és elírtam... Szóval itt egy újabb példa. Mellesleg ezzel is akartam jelezni, hogy mindenki ír ilyeneket. Azt hiszem, mindezek ellenére értjük. Ne ilyenen akadj fenn!
Előzmény: kamubekLaca (41) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 11:07 | #41
"Most unfair"
És te?
Előzmény: Mr. Wallace (28) 0 VÁLASZ
Swordfish 2010. 11. 28. 11:06 | #40
Erről van szó!
Aki ezt nem látja az tipikus elvakult pártszimpatizáns.
Egyetlen különbség a két sz@rházi párt között a módszereikben van.
Az mszp sunyi módon lopta el a pénzünket, nokiás dobozokban, a fidesz pedig megerőszakolja az alkotmányt is, hogy legálisan vehesse el a pénzünket. Gyurcsótányt se kell félteni. Milyen jogon mernek ők utcára hívni embereket?
Ők pontosan ugyanezt csinálták a saját módszereikkel és aki utcára ment, annak kilőtték a szemét.
Lassan tényleg ideje lesz az utcára menni, de nem a bűnösök vezetésével. Idővel a fideszesek is felocsúdnak, hogy valamit igencsak elb@sztak, mert rossz lóra tettek. Rászabadítottak egy másik tolvajbandát az országra abban a hitben, hogy eltakarodnak a szocik. Hát kedves elvtársak, elqrtátok...
Előzmény: tjunior (38) 0 VÁLASZ
tndrkrlylny 2010. 11. 28. 11:03 | #39
a sok vén trotty, jellemző. őket már nem izgatja hogy széthordták az ország vagyonát 8 év alatt...
-1 VÁLASZ
tjunior 2010. 11. 28. 10:53 | #38
ha ekkora kozmopolita vagy, ugye Murmanszktól Torontóig, akkor nem hinném hogy átlátod napi szinten mi folyik itt, a lekezelő arrogáns stílusod meg hab a tortán, a stílus meg maga az ember.
Nem történt itt semmi a választások után csak az egyik tolvaj banda váltotta a másikat. Lecserélték a klientúrát, én is ismerek olyan embert a munkám révén, aki a fidesz kormány idején vezető volt (hiába ha az unokaöccs fideszes főkutya ez a minimum), aztán a szocik idején parkolópályára került, (szeretnék én olyan parkolópályát, 300 guriga az egész napi semmittevésért, plusz ugye azért az előző helyről elkummantotta az akkor vadi új full extrás szolgálati 407est, gondolom piaci értéken szerezte meg), aztán tavasz környékén hogy hogy nem ismét kinyílt a csipája, lelke rajta. Ilyen emberekből áll a fidesz, az engem nem nem vigasztal hogy az emszpé is. Nem Gyurcsánynak kellene lenni a mércének.
Előzmény: hawkeye (33) 0 VÁLASZ
Climber73 2010. 11. 28. 10:47 | #37
Pénzen, vagy szokás szerint hazugságokkal megvásárolt statiszták, a szegfüpárt elkeseredésében nem tud már mit kitalálni, nehogy a szadesz vagy az emdéef szánalmas sorsára jusson a lopások és hazugságok miatt. Nem vagyok narancsos, csak magyar. A pártállam összeomlásakor ugyanúgy megfigyelték az alakuló és egyre nagyobb befolyással bíró ellenzéket, mint most a választások elött azokat, akik kiboritották a bilit. Engem ez az ávós korszakra emlékeztet, csak most nem vihetik el a "nemtetsző" elemeket bedarálni az Andrássy útra.
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 10:39 | #36

Mindentől függetlenül azért ezek a nyuggermatadorok a piros kendővel azért félelmetesek tudnak lenni....

Remélem a Zorbán nem megy át tőlük bikába.... :)
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 10:35 | #35

Általában nincs szükségem szótárra, ráadásul van saját véleményem is dolgokról. Ennélfogva pl. nincs szükségem gúnyversek kopizására mondanivalóm megfogalmazása helyett.

De ha az a véleményed, hogy nem te, hanem én vagyok 1 szellemi toprongy, nyugodtan éld bele magad, nem haragszom érte....!

Kellemes vasárnapot neked!
Előzmény: Csab@ (24) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 10:32 | #34

"A látókörének valakinek nem sok köze van hogy hol él max összehasonlítási alapjai vannak. Sok országot nem tudom hogy működik mert nem is érdekel de itt élek és tudok hasonlítgatni. "

Látod, ebben nagyon nem értünk egyet.

Minél többet tapasztalsz, annál objektívebben tudod megítélni a szűkebb tágabb világodat.

Egyébként az tiszteletreméltó, ahogy foggal - körömmel igyekszel megvédeni álláspontodat, csak azt nem ismered fel időnként, amikor már vissza kéne vonulni, mert a vitapartnereid legyőztek.
Előzmény: sahinel (29) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 10:28 | #33

Elnézést, igazad van, fogalmazhattam volna magyarul is.

Nem magyarázat, legfeljebb halvány mentség, hogy 1 hónapban talán 1 hetet vagyok itthon, a többi Murmanszktól Torontóig - a nagyobbik kört értsd rajta :) - állandó cigányélet, merthát valamiből meg kell élni. Ebből fakad a trehányságom a szóhasználatot illetően.

Mea culpa, hogy stílusos legyek! :)


(Sahinelnek a helyesírást voltam oly bátor megemlíteni, nem az idegen szavak használatát.)
Előzmény: Mr. Wallace (28) 0 VÁLASZ
tjunior 2010. 11. 28. 10:22 | #32
az a rohadt nagy probléma hogy igazuk van, hiába emeszpé meg 8 év elkúrás, a fidesz ugyanaz a színvonal és ez baromi nagy gáz, ennél csak az a nagyobb , hogy bárki került volna hatalomra sem lenne jobb, én a Jobbikban sem látok semmit az elempében meg pláne.
BullFrog 2010. 11. 28. 10:12 | #31
Mit zavar minket az a 28 ember? Ha a Fidesz is felvonultatná tán lennének 60an összesen :D
drgore 2010. 11. 28. 10:11 | #30
Szomorú hogy már megint itt tartunk. Valamilyen szinten megértem mszp-t mert már a túlélésért küzd de ha tényleg számítana neki hogy mi lesz az országgal akkor nem vinné ki újra az utcára a politikát. A 2/3-on úgy sem változtathat. Ezzel csak lesüllyed a fidesz szintjére. Azért megnézem majd hogy fogja ezt Orbán kezelni, remélem nem fog éles lőszerrel a tömegbe lövetni bár az eddigi diktatórikus intézkedései alapján simán kinézem belőle.
sahinel 2010. 11. 28. 10:00 | #29
egyébként minimálbéren dolgozok de már írtam kb 300k forint havonta negyede megy kajára, rezsire és ez már adózott kereset. És akkor mi van? lehet hogy szar meló de jobban élek belőle mint otthon. A látókörének valakinek nem sok köze van hogy hol él max összehasonlítási alapjai vannak. Sok országot nem tudom hogy működik mert nem is érdekel de itt élek és tudok hasonlítgatni.

Te hány országgal tudod összehasonlítani az otthoni törvényeket, adókat, stb? az ok hogy kikeresed neten, de benne élni más. És mivel akkor jöttem ki tudom mennyi volt a font értéke. Pedig akkor már romlott a forint mert a választások jöttek.
Előzmény: hawkeye (17) -1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 28. 09:59 | #28
"hisz minden normális ember tudatában van a gazdasági folyamatok real time idejének. "
Te mikor felejtetted el az anyanyelved?
Előzmény: hawkeye (17) 0 VÁLASZ
Stickhorse 2010. 11. 28. 09:59 | #27
Mesterházy stílusától a videóban falnak megyek, Sas Józsiéktól eddig is agyf@szt tudtam kapni, de amit a Fidesz ma csinál, az nem normális. Sajnos az a helyzet, hogy ma nem találnék itthon teljesen megfelelő pártot. Nagyon sajnálom, hogy Bajnai otthagyta a pártot, ő volt az egyetlen, aki nemzetközileg elfogadottan hatékony munkát tudott végezni, és nem ezt a nálunk elfogadott mocskolódó pártpolitikát követte. Az indexes videóban szereplő hallgatónak sincs igaza, az ellenzék feladata nem az ész nélküli ellentmondás és a másik gyalázása lenne, ugyanolyan felelősségteljes kormányzati pozíció, mint bármelyik másik parlamenti párt pozíciója. Sajnos úgy látom, hogy itthon még mindig nincs hatékony demokrácia, a nép nagy része azt sem tudja, hogy nézne az ki, a vezetők pedig előszeretettel megfeledkeznek róla.
+1 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 28. 09:56 | #26
Eh jólvan ha te szerinted megint csak a zsidók, komcsik, stb csinálta a fesztivált orbánról, akkor el vagy tévedve.

A forint ekkora mérvű gyengülését pedig a nyilatkozatai eredményezték mint ahogy mindenki tisztában van ezzel aki kicsit is gondolkozik. Az adó amit kivetett nem érdekes? mennyi az átlagkereset otthon hogy megérje ez az adóforma ami most megy? 2 év leteltével sem lessz jobb. Az oroszokkal egyébként azért nem jó a kapcsolata mert Putyint magáraharagította. Miért is kelett Torgyánnak idióta ötletekkel előállni hogy adjuk el a gyümölcsöt, stb? Mert előtte az oroszok felvásárolták, de még folytathatnám. Ne az otthoni híreket nézd hanem mondjuk hogy reagált bizonyos dolgokra pár ország, és miért csak szélsőjobbosok mint Berlusconi, Haider volt aki vele dumált? Érdekes dolgokra bukkanhatsz így.

Gazdaságilag meg a cégek szerintem jobban félnek tőle mint a másik oldaltól. Azok kiszámíthatóbbak, stabilabb a helyzet.


Előzmény: hawkeye (17) 0 VÁLASZ
Csab@ 2010. 11. 28. 09:49 | #24

Ilyenkor jut eszembe még egy idézet : "fegyvertelen emberrel ne vívj szellemi csatát"

Mennyire szeretem ezeket az embereket. Mindenkit csak fikázni tudsz, aki más szemszögből nézi a dolgokat. Vagy ha nem tudsz másba belekötni, akkor kiszótárazod, hogy mindent helyesen írt-e le?

Tessék bogarássz egy kicsit (hátha elgondolkozol egy kicsit magadon is)


Előzmény: hawkeye (18) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 09:47 | #23
De még ezt is kijavítom, sértőn hangozhat: ők radikális gondolkodással bírnak.
Előzmény: kamubekLaca (22) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 09:35 | #22
Én azt írtam, hogy "a hozzád hasonló véleménnyel bírók". Bocsi, ha nem volt elég egyértelmű! Nem szeretném, ha ezt magadra vennéd.
Előzmény: hawkeye (19) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 09:33 | #21
Furcsamód a Gyurcsány- és Orbán-kormány közötti időszakban volt egy miniszterelnökünk, sokak szerint az első baloldali politikus, aki érdemileg együtt tudott működni Sólyom Lászlóval. Az első, aki megbízott az ellenzékben és kérte, függetlenül vegyenek részt a kormányzásban. Nemet mondtak neki. Ha lehet, ő még nagyobb szarban kezdte, mint bő fél éve Orbán. Egy éve volt rá. Orbán talán neki is köszönheti, hogy nem állt nyakig a matériában, ezt ki is fejtette az ősz elején. Na, furcsamód, ő meg tudta csinálni alig egy év alatt. Ha most, nyolc hónap többnyire sikertelen kormányzás után Orbán kormánya ugyanerre képes lesz tavaszig, megköszönöm neki. Akárhogy is, szeretem az országomat, és akárki van vezető pozícióban, szorítok neki, hogy ezt az országot rendbe tudja hozni.
Előzmény: hawkeye (17) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 09:25 | #19

Sztem is kevés a változás, és nem is biztos, hogy valamennyi jó irányban történik...

A mondat végi pontozással azt szeretném jelezni, hogy érdemes elgondolkodni a folytatáson. Ne vonj le belőle ikuhiányra utaló következtetéseket, ha kérhetném...! Kösz! :)
Előzmény: kamubekLaca (9) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 09:22 | #18

Na, csak van saját hangod is...

Neked is mondom: 8 évet összehasonlítani 8 hónappal nem tisztességes dolog!

A gyűlések birkái: Ezek szerint te jársz FIDESZ összejövetelekre is. Legközelebb próbálj meg józanul, tiszta elmével megjelenni egy ilyenenen, és akkor nem írsz ide ilyen szamárságot:

"Lehet, hogy itt a képen csak öregeket sikerült lefotózni, de szerintem egy Fidesz gyűlésen is ugyanez a kép fogadna."

Ha meg csak álmodtad, illene legalább zárójelben tudatni velünk... :)

Előzmény: Csab@ (13) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 09:18 | #17

Másfél év alatt így elfelejtettél magyarul? Mármint helyesírásilag. :)

Nézd, én úgy látom, hogy te azt hiszed, hogy jaj de széles a látóköröd, hogy Angliában dolgozol. (Ha nem titok, mit?)
De a kommentjeid szerint eléggé csőlátó, időnként meg logikátlan vagy.
Elgondolkozhatnál ezen...

Konkrétan egy példa: A sittegyletnek volt 8 éve, hogy tönkretegyék Mo gazdaságát, s mégy annál is jobban a hírnevét a világban.
Most unfair a Zorbánékat 8 hónap után csesztetni, hisz minden normális ember tudatában van a gazdasági folyamatok real time idejének.
Várjunk legalább a 2 éves terminusig, hiszen csak akkor lesznek felismerhetőek a kialakuló trendek!
Előzmény: sahinel (15) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 09:14 | #16
Jó értékelés. Akkor más miatt voltak ránk "berágva". Az akkori vezetés energiáját nem teljes egészében a hibák kijavítására fordította.
Don Quijote kommentjét pedig figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik elfelejtették, hogy nem halhatatlanok. Legyenek szívesek a politikusok mellett csápolók 50 év múlva visszanézni az ize.hu-ra és írják be a keresőbe, hogy politika... Akik nem a nyökögő "hazafiakat" támadják, hanem az (ismét) elkeseredett időseket, szégyelljék magukat!
Előzmény: sahinel (15) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 28. 09:04 | #15
majdnem másfél éve vagyok kinn UK-ban és amikor kijöttem még 250-260 FT volt a font. Most kicsit jobb, de a kormányra kerülésük rendesen levágta a valuta értékét. És ez köszönhető volt pár nyilatkozatnak. Ez szerintem egyébként pont hogy a bankoknak, és a külföldön pénzt tároló egyéneknek lehetett jó dolog.

De említeném a kis keresetűek megszopatását, és aki rendesen gazdag az ezentúl méggazdagabb lessz adópolitikát. Még a fejletebb országokban is sávosan van pont fordítva. A több pénzt keresők többet fizetnek.. Gazdasági olló csak nílik.

Szerintem ugyanolyan köcsög mindkét banda. A 98-as választásoknál is sokat hazudtak csak sokan elfelejtik miket ígértek, és hogy csinálták, meg az autópályaépítő cégek stb balhék is szépek voltak.

Nem sorolom de szerintem pont hogy nem a jobbik rossz van mert most még más országokkal sem tudunk majd korrektül tárgyalni. Elég megnézni kik haragudtak meg pl Orbánra.
Előzmény: kamubekLaca (9) 0 VÁLASZ
Don Quijote 2010. 11. 28. 09:02 | #14
Még szerencse hogy te is leszel ilyen vén szar,agyilag leépülve,és akkor időd lejár....balfax:DD
Előzmény: ügikxvsgdnmxk (12) +1 VÁLASZ
Csab@ 2010. 11. 28. 09:00 | #13
Igaz, hogy nem az én írásom ez a vers, de ez jutott az eszembe.
Sajnos a Fidesz sem jobb az MSZP-nél.

Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor korlátozták az Alkotmánybírók jogkörét csak azért, hogy megmutassuk mindent megtehetünk 2/3-al.
Kérdés:
Ezt nem egy önimádó, hataloméhes ember? Sok "birkával" a háta mögött.

Lehet, hogy itt a képen csak öregeket sikerült lefotózni, de szerintem egy Fidesz gyűlésen is ugyanez a kép fogadna.
Csak a fotóson múlik, hogy mit szeretne fényképezni.

Mielőtt elindulna a fikázásom, szeretném közölni, hogy NEM MSZP szimpatizáns vagyok.

Előzmény: hawkeye (7) 0 VÁLASZ
ügikxvsgdnmxk 2010. 11. 28. 08:59 | #12
Ezek a vén szarok akarják sarokba szorítani a fideszt?
Agyilag eléggé lelehetnek épülve. Felfoghatnák végre: IDEJÜK LEJÁRT!
-1 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 28. 08:56 | #11
Hol fejlett az USA? Ja hogy a legerősebb gazdasága neki van, volt? Azért mert több országnyi terület mint államok együtt működnek. Erre jött létre az EU hogy versenyezni tudjon vele. Nemhiába gazdasági alapokon idult el. De már az ázsiai országok is ezt csinálják. Minél többen vannak, és egymást segítve próbálnak fejlődni annál erősebbek.

Szociálisan Norvégia a legfejletebb a világon, informatikában meg japán, délkórea, stb. Ez a vid nem reprezentálja hogy mind hülye aki ott él mert ennyi erővel szalacsi,és más videók meg azt bizonyítják hogy fogyatékosok élnek otthon.

Az a gáz hogy a fidesz agresszív politikáját átveszi fokozatosan az MSZP. Várható volt hogy tüntetések lesznek, ők is megpróbálják mozgósítani az embereiket. A gond hogy mindkét oldalt retardáltak vannak akik egymás ellen uszítják a népet, és szépen megszedik magukat. Az ország helyzete semmit sem javul. Ez a mostani képmutató kormányra is igaz. Mindent megígértek, kevesebb terhek, stb aztán a keveset keresőket büntetik az adórendszerrel.

Majd csak felfogják egyszer hogy politikusban bízni nem lehet. Amelyiknek nagy a hangja, folyamatosan szerepel az mind hazug akik meg nem ennyire gyükerek, nincs mögöttük a régi gárda azok meg semmit sem tudnak kezdeni.

Az MSZP szépen kihasználja hogy sok öreg még visszaemlékszik hogy régen is rossz volt, de volt munka, meg tudtál élni, és ha nehezen is de tudtál rendesen családot alapítani, stb. Ma nincs jövőkép az emberek előtt. Azt sem tudják merre tovább. Ez a gond és visszasírják a régi időszakot. A másik fele az idő megszípít sok emléket.
Előzmény: hawkeye (7) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 08:56 | #10
És az a legszomorúbb, hogy a hozzád hasonló véleménnyel bírok között néhány ember intelligenciája csak két szó erejéig terjed. Mondatvégi írásjel nélkül. Éppen ezért, örülök, hogy te kifejted a véleményedet.
Előzmény: hawkeye (7) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 08:51 | #9
Bocsánat, hawkeye, de két évvel ezelőtt mi ment Magyarországon? Habár kicsit határozottabban, de akkor is ez a fosakodás, mint most. Te vagy nem olvasol híreket, vagy összeesküvésnek tartod azt, hogy a fél világ elhatárolódik tőlünk. Azt hiszem nem is alaptalanul. Visszaidézve a kettővel ezelőtti ciklust, ha lehet ezt mondani, most inkább a jobbik rosszat kapják az emberek.
Előzmény: hawkeye (7) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2010. 11. 28. 08:47 | #8
az a legjobb az egészben, hogy csinálhat bármit a fidesz, mi csak ölbe tett kézzel nézhetjük, hogy mi történik, aztán majd 4 év múlva megint lehet válogatni a ganébbnál ganébbak közül, az összes szarházit el kéne kergetni a parlamentből, és olyan emberekre bízni a hatalmat, akik tényleg az ország javáért tesznek, lehet, hogy van ilyen ember a jelenlegi kormányban, vagy akár az mszpben is, nem tudom, de az biztos, hogy megint semmit nem tudunk, hogy mi miért történik a fejünk fölött, csak megy a köntörfalazás, aztán majd legjobb esetben 4 év múlva láthatjuk, hogy mi is történt, és milyen áron.

nem vagyok maszopos, se fikusz párti, leginkább csak szemlélő vagyok.
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 11. 28. 08:40 | #7

Nagyuram, más tollával ékeskedni nem menő!

Ha nem vagy képes egy komment megfogalmazására, inkább hallgass!

Vagy az intelligenciád csak a ctrl+c - ctrl+v -ig terjed...?


Poszthoz:

Szomorú dolog ez.
A sok szenilis, a gagyitévék, rádiók által agymosott kretén még mindig azt hiszi, hogy az MSZMP-nek csápol.
Úgy gondolja, hogy ez a politikusbűnözőkből álló sittegylet őértük van.
Tk. a múltban élnek....

Egyébként az elbirkásodás tömegjelenség, s egyáltalán nem korlátozódik Magyarországra. Egy link ebből a témából, a világ legműveltebb államából:

http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4&feature=player_embedded

Előzmény: Csab@ (5) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2010. 11. 28. 08:40 | #6
Csab@! Azért ez első posztnak elég frappánsra sikeredett. ;)
Csab@ 2010. 11. 28. 08:26 | #5
Orbán király, magyar király
Léptet fakó lován:
Hadd látom, úgymond, mennyit ér
A magyar tartomány.

Van itt folyó és földje is jó!
A házelnök már Kövér!
Használt a sok győzködés:
S, hogy mindig többet ígér!

Teremni fog munkahely!
Több mint egy millió!
Mindenkinek lesz kenyér;
S nem lesz földönfutó!

S a nép, az istenadta nép, boldog
Hisz' nem sejti a bajt!
Mint a barom, langymatagon,
Némán fejet hajt.

Felség! Már van koronád,
Az Országházban vár!
Király vagy! A legnagyobb!
Hízelgett S. Pál.

S-chmitt szeretnél kérni
Tőlem "kedves" Pál?
Tette fel a kérdést
Az újdonsült király.

Felség! Posztot! Elnökit!
Nekem az dukál!
Mondá roppant szerényen
Az elnökjelölt Pál.

Orbán király, Isten király
Léptet narancs lován:
S felsejlik pár apró ránc
Királyi homlokán.

Sinatra piano a bár neve,
Hol aznap este szállt;
H. Krisztián a bár ura,
Vendégli a királyt.

Vadat és halat, s mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgő csoport, száz szolga hord,
Hogy majd megszakad bele.

A talpnyaló had hangulata
Tetőfokra vált,
Egyszer csak az új király
Emígyen kiált!

Ti urak, ti hölgyek! Hát senkinél
Sem koccan értem pohár?
Ti urak, ti hölgyek!... ti hun ebek!
Hát ne éljen a király?

Ti urak! Ti hölgyek! Hitvány ebek!
Nekem több hála jár!
Hol van ki zengi tetteim?
Kérdi az új király.

S a nép, az istenverte nép, boldog,
Nem tudja rá mi vár;
Ordít mint a vadbarom!
Éljen Orbán király!


+6 VÁLASZ
Brien_15 2010. 11. 28. 08:26 | #4
eztb láttam gyerekek a tegnap a TV ben
huhdekeményvolt
szarházi mint valami amerikai filmben üvöltözik sőt,lázad a rendszer ellen nagyon kemény volt

humanhades 2010. 11. 28. 08:17 | #3
komcsik haza
502 2010. 11. 28. 08:14 | #2
Ha megfigyelitek, mind vén köcsög.
-1 VÁLASZ
Drawen 2010. 11. 28. 08:01 | #1
lol. és mi az a kabara? különben sem értem mit keresnek még fletóék szabadlábon...