Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2016. 03. 04. 20:19 | #111
Haverom tegnapi sztorija:
"Reggeli kutyasétáltatás közben találtam egy kóbor kutyát, chipolvasóért vissza, kivételesen volt is benne, és még a telefonszám is stimmelt, ráadásul fel is vették, és érte is jönnek majd délután, meglepő, de ok, ez rutin. No de ami ezután jött...
Miközben az elveszett kutyát próbáltam magamhoz édesgetni a Kis-Duna parton, hallom, hogy a saját kutyáim valamire nagyon rá vannak pörögve a nádasban, és a sokadik hívásra sem jönnek ki. Bemásztam, és jó mélyen elrejtve a bozótban, nehogy valaki véletlenül is megláthassa, találtam egy kis táskát. Benne egy még élő nyuszival! Valami aberrált, kretén seggfej, ahelyett, hogy elajándékozta, de legalább szabadjára engedte volna, kidobta a gondolom gyereknek vett nyulat, de úgy, hogy az ne szökhessen meg, és ott haljon szomjan. Úgy szeretném néha, ha megint lenne karóba húzás!"

Szerencsére azóta a nyuszi jó helyre került:
www.facebook.com/elsonyulmentoalapitvany/posts/1779302255624305
Noorbert 2010. 11. 30. 14:07 | #109
Sok mindent megéltem már, faluról származom, tehát láttam már egy-két állatot elpusztulni, voltam már egy-két disznóvágáson is de amikor meghallottam, hogy annak a szegény nyúlnak megroppannak a csontjai, bevallom nem bírtam tovább nézni. Remélem elnyeri az a csaj a méltó büntetését.
Greg46 2010. 11. 27. 23:03 | #108
Ahogy mondod...

Vegákhoz nem sok köze van a dolognak, bár biztos van olyan vega aki azért nem eszik húst mert pl érzelmi okai vannak (nem értek hozzá)

De tény hogy azért azok az állatok elég "barátságos" körülmények közt halnak... és nem kínozzák őket előtte....

Minden védtelen ember/állat elleni erőszakot úgy büntetnék, hogy az illetőt beb..nám a sittre, és annyit mondanék a többi rabnak: gyereket erőszakolt. Azokat bent ízekre szedik, és kínozzák....
Előzmény: jackal55 (107) 0 VÁLASZ
jackal55 2010. 11. 26. 21:58 | #107
Amit az elején leírtatok annak köze nincs a dolgokhoz mi köze van ennek a vegetarianizmushoz?? ez a a ribanc mókásnak találja azt hogy egy szelíd Növényevő állatot megkínoz s majd az állat életét kiontja.Én azokat a lányokat akik nézték hogy a csaj megöli a nyulat szépen megkínoztatnám mint a "Törvénytisztelő polgár" című filmben mi közbe a kínzó végignézi ahogyan a nála jóval erősebb ember aki ellen még fegyverrel sem tudnának védekezni kínozza barátnőit .Utána a két lányt egy férfi börtönbe dobatnám ahol 15 éven át kínozzák őket nap mint nap de elöte az állatkínzó lányt szintén megkínozza az ember de ő már tudja hogy mi fog történni vele neki 1000 szer szarabb lesz és a végén ő fulladásos halállal végezné

Én minden egyes állatkínzóval ezt tenném
(nem vagyok vegetáriánus de azokat az állatokat amiket megeszik az ember azokat gyorsan a lehető legfájdalommentesebben ölik meg )

Greg46 2010. 11. 26. 18:39 | #106
vérlázító..... Lehet hogy az is kicsit túlzás amit sok ember köztük én is az állatokkal hogy már már ember számba vesszük, de ezért ölni kéne....

Ne védi semmi a jogaikat... a kurva anyjukat.... akkor én elkezdek kínai-ra vadászni... mert számomra nem védi semmi a jogaikat? Vagy mi?

fasszom....

ez a kutyaevéses mizéria is, ez is....
+1 VÁLASZ
kotta 2010. 11. 26. 17:55 | #105
Ez itt kezd átmenni a gonosz kategóriába... :-)
Soha, és pontosan érteni kérem, SOHA a büdös életben nem akartam macskát azok után, hogy a tizenévesen büszkén "megvett" macsek 2 év után "pofátlanul" otthagyott minket a panelban. :-)
Azóta sokminden átértékelődött bennem. A kutya, mint "jószág", szerintem utolérhetetlen tulajdonságokkal bír. Senki és semmi nem tud úgy "szeretni", "szolgálni", társ lenni ,mint egy kutya.
Viszont a macsek meg maga az örök titokzatosság. Egy "vérengző" "gonosz" kis vacak, kisebbre sikerült a tigris-oroszlán haverjainál, de mégis benne van minden vadság és szelídség egyben. Megfejthetetlen.

Ahogyan azt évezredek óta próbáljuk megfejteni: ezek miatt pont olyan, mint egy nő. :-)
Megunhatatlanok, és még azt sem tudjuk biztosan, hogy nélkülünk mire mennének, de vannak, és kikerülhetetlenek.

Magyarul: hülye macskák, basszus, MOST határoztam el, hogy ha kertem lesz, abban vendég lesz az ööszes cicó, és én csak figyelem őket és okosodok.
Előzmény: bungle (104) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2010. 11. 26. 17:22 | #104
A macskás műsort én is láttam, asszem NatGeo vagy Spektrum volt... viszont úgy emlékszem, amit én láttam, a top 10 a macskafélék között volt rangsorolva. Első helyen a házi macsek, emlékszem egy szigetet hoztak fel példának, ahol egy világítótoronyban egy ember lakott és vitt magával a szigetre egy macskát. A szigeten több száz vagy ezer madár fészkelt, egy kihaló félben lévő faj utolsó példányai. Pár hét alatt az összeset levadászta a macs.
Előzmény: Ytsro (100) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 11. 26. 16:19 | #103
Mert Neked is közlési mániád van. :-)
Mint itt sokunknak, ami nem baj. Egyfajta anonim-csoport, de a legjobb fajtából. :-)
(A vérengző cica meg meglepett, de talán mégsem annyira. Vadócok, az biztos. A természetben meg annyi minden dolog történik, és mi hülye emberek hol azt akarjuk beállítani, hogy hát persze, mi is a természet vagyunk, hol meg azt, hogy hát mi mégiscsak EMBEREK vagyunk. Mikor mi tetszik. Ettől olyan vitás. Szerintem.)
Előzmény: Ytsro (101) 0 VÁLASZ
zeshka 2010. 11. 26. 16:09 | #102
Isteneeeeem :-(((( erre nincs szó... ez borzasztó ;-(((((((((((((((((((
Ytsro 2010. 11. 26. 13:43 | #101
Hogy miért nem tudok soha rövidet írni, hogy ne csúfítsam az oldalt... :)
Előzmény: Ytsro (100) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 11. 26. 13:42 | #100
Szeretném hangsúlyozni, hogy amit írni fogok, azt nem a vidire, posztra írom, hanem a kommenteket olvasva valahogy nem bírom szó nélkül. Továbbá szeretném az elején lerögzíteni, hogy azok pártját fogom, akik azt mondják ez nem egyenlő a vágóteleppel, disznóvágással stbstb. Azok közé tartozok, akiket felháborít, elkeserít stbstb. Mondjuk azok közé nem tartozom, akik a lányokat megölnék stbstb. Ez tisztázandó volt, mielőtt nekem ugrotok. NEM a videóhoz kapcsolódó, de felmerült "vonalra" szeretnék reagálni. Az azért nem igaz, hogy az állatok szükségből ölnek, akár táplálkozásról, akár területvédelemről stb van szó. Eléggé kínos lehet annak a gazella gidának, akit a gepárd mama nem öl meg, csak elválaszt, megsebesít miegymás, hogy utána a kölykei egy napon keresztül üldözzék, gyűrjék, apránként rágicsálják. Jó, mondjuk igaz, erre ráfogható indokként, hogy túlélésért gyakorolni kell... Ez az embernél ugye nem indok, e nélkül is elég fejlett a túléléshez... /Most azt hiszem magam ellen írtam :S Mindegy. :)/ Ami viszont a lényegi kijelentésemre vonatkozik: Mivel életünk folyamán nem minden tudásunk van eszménk felszínén, ezért különböző forrásokból szedünk infót... Az enyém egy tv adásból származik... A 10 leggyilkosabb, legkegyetlenebb állatot sorolták fel és próbáltak magyarázatot adni, hogy miért ennyit és így ölnek. Nem sorolom föl. Ami a legjobban meglepett, de miután hallottam és végiggondoltam láttam benne valamit, az az első helyezett volt. Na és melyik állat volt az? Na melyik? Az az édes drága, tündi-bündi házi cica, amelynek egyik példánya most is nem messze tőlem dorombolva szunyókál! Az egyetlen volt, amire nem tudtak igazi okot arra, hogy miért öl. Nem emlékszek a számra, de annyira meglepett, hogy szóhoz sem jutottam, valami százas nagyságrendű "gyilkolás" volt naponta a számláján. Bogarak, egerek, pillangók, verebek, rigók stbstb. És ezeket a drága cica nem eszi meg, nem területet véd, nem önvédelem stbstb. Nincs rá magyarázat. "Játékból" öl. Nagyon meglepődtem, sosem gondoltam volna. De ahogy kimondták, végiggondoltam saját cicám... És tényleg, abban a pillanatban, hogy kikerül szabadba, a szexen kívül csak vadászik. Ha belegondolok hány madarat, egeret hozott már haza "bemutatni" és egyiket sem ette meg, csak játszott a döggel a teraszon... Dobálta, rágicsálta, bukfencezett vele... Szóval csak annyi, hogy többen is írták, de nem igaz, az állatok nem csak szükségből ölnek. A végén ismét hangsúlyozom, amit írtam NEM a vidire írtam, vagy a csaj védelmében, hanem egy mellékszálhoz véleményként!
Carmen 2010. 11. 26. 12:21 | #99
Na ezeket küldeném a Tarantino által megálmodott Hostelbe...
lb7
lb7 2010. 11. 26. 11:24 | #98
Ááá, dehogyis. Olvasd el a #25-t. Én sosem lennék olyan, mint ők. Ötleteim vannak, a kivitelezést másra bíznám. :) Amúgy a börtönről is megvan a véleményem...én lássam el a sok degenerált, beteg faszt? Még mitnem...egyszer már leírtam szemet-szemért, fogat-fogért. Ennyi.
Előzmény: timbusz (69) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 26. 10:45 | #97
angol wiki:
"Vegetarianism is the practice of following a plant-based diet including fruits, vegetables, cereal grains, nuts, and seeds, mushrooms, with or without dairy products and eggs."

gondolom ezt jobban megérted, ha már a magyar nem megy :D
Előzmény: Purple (96) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 26. 10:40 | #96
"A vegetáriánizmusnak vannak fajtái amiket más néven neveznek." - most írtad le a kérdésedre a választ :D
és a bmw meg a merci az micsoda?? nem autó véletlenül?
Előzmény: sahinel (95) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 26. 10:37 | #95
A vegetarianizmus a nevéből eredően az a táplálkozási gyakorlat, amelyben mindenféle állatok (négylábúak, halak, madarak és ízeltlábúak) húsát, valamint mindenféle állati alapanyagot elvet az ember az étrendjéből. Ezen kívül a vegetarianizmus nemcsak táplálkozási gyakorlat, hanem egy kiterjedt eszmerendszer vagy világnézet, melyet az a fő törekvés jellemez, hogy az ember a lehetőségeihez mérten minél kevesebb állatnak okozzon szenvedést, különös tekintettel a tudatos, fejlett idegrendszerrel rendelkező állatokra."

Ebben melyik rész amit nem értessz? Ha elmagyarázod akkor talán megértem miért nem akarod elfogadni még a leírtakat sem. A vegetáriánizmusnak vannak fajtái amiket más néven neveznek. Vegettáriánus az aki ezeknek a fenti definícióknak megfelel. Ez nem egy újkeletű dolog, és indiában több ezer éve csinálják.

Ennyi erővel nincs másik autó sem a világban minek BMW, Merci, stb márka ha mind autó és kész?
Előzmény: Purple (94) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 26. 10:32 | #94
te nem érted, hogy az a gyűjtőneve, és azon belül vannak irányzatok... nem kell ide filozófia, ez pusztán étrend. filozofálni nem a konyhában szoktak...
Előzmény: sahinel (93) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 26. 10:30 | #93
Mi nem érthető? angolul is érdemes olvasgatni ha nem hiszed. Aki fogyaszt mellé állati eredetű terméket az nem vegetáriánus hanem annak az egyik változata. Maga a vegetáriánus nem eszik állati eredetű terméket. Ezen mit nem lehet megérteni?

De látom nem érted tehát segítek. Olvasd el mégegyszer a veteráriánus definícióját. Ha ennek megfelel akkor az vegetáriánus. Ha csak étrendben követi valamilyen módon akkor az egy másik irányzat amit más néven említenek. Az egyik hogy minden állati terméket mellőz a kajájából ez a vegánok. De ezek megint csak nem vegetáriánusok mert az említett filófia nincs mögötte. Remélem kicsit érthetőbb akkor így amit mondtam.
Előzmény: Purple (91) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 26. 10:23 | #92
Előzmény: Purple (91) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 26. 10:22 | #91
ajánlom, hogy olvasd tovább a forrást, mielőtt okoskodsz... különös tekintettel az irányzatokra...
Előzmény: sahinel (90) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 26. 10:19 | #90
semmi extra csak sokan fogyasztanak tojást, vagy tejet, sajtot, és közben vegetáriánusnak hívják magukat. Csak a fogalommal nincs tisztában akkor az illető.

"A vegetarianizmus a nevéből eredően az a táplálkozási gyakorlat, amelyben mindenféle állatok (négylábúak, halak, madarak és ízeltlábúak) húsát, valamint mindenféle állati alapanyagot elvet az ember az étrendjéből. Ezen kívül a vegetarianizmus nemcsak táplálkozási gyakorlat, hanem egy kiterjedt eszmerendszer vagy világnézet, melyet az a fő törekvés jellemez, hogy az ember a lehetőségeihez mérten minél kevesebb állatnak okozzon szenvedést, különös tekintettel a tudatos, fejlett idegrendszerrel rendelkező állatokra."

"A vegetarianizmusnak több különféle irányzata létezik, melyeket – az redeti jelntéssel ellentétben – a növényi ételek mellett fogyasztott egyéb állati eredetű élelmiszerek alapján különböztethetünk meg."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vegetarianizmus

Nem árt ha valaki már ezt akarja csinálni tisztában van mit is csinál nem csak hallomások alapján mondja hogy ő vegetáriánus.
Előzmény: Purple (88) 0 VÁLASZ
brier 2010. 11. 26. 10:00 | #89
egy épp eszü embert természetes hogy felháborit...nem csinálnák ezeket vele amiket leirnak csak dühös állapotban ez az elsö amire gondolunk. én esküszöm nem csinálnék semmi extrát csak fognám és beb....nám a börtönbe öket ott megtanulja ugyis mi a rend. ennyi
Előzmény: Mr. Wallace (87) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 26. 09:38 | #88
"sokan azért esznek és megmagyarázzák hogy de hát az nem hús"
itt mire gondolsz?
Előzmény: sahinel (83) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 26. 08:26 | #87
Asszem nincs igazad. Olvas el a kommenteket, és rá kell jönnöd, hogy a kommentelők többsége, egy nyuszi megnyúvasztásáért egy fiatal lány kínhalálát követeli. Szerintem az a potenciális pszichopata aki szinte kéjeleg elképzelvén a kínzásokat mellyel bünteti az ő igazságérzetét sértő cselekedet elkövetőjét.
Előzmény: sahinel (82) 0 VÁLASZ
brier 2010. 11. 26. 08:24 | #86
szerintem zárjuk le a témát mert ennek soha nem lesz vége és még a végén ti fogjátok egymást üveglap alá kényszeriteni... vicc az egész :D komolyan:))) legyen már olyan ez az egész hogy mindenki leirja a véleményét és pont.
ne egymással veszekedjünk már komolyan mondom már fel sem fogok ide jönni mert tudom ha irok valamit valamelyik "suttyó" biztos ir rá valami ellenzéki szöveget.
akinek nem inge...
GeryGTK 2010. 11. 26. 00:58 | #85
a csaj, szoba, lakat, én->életfogyt.
lowrider 2010. 11. 25. 22:38 | #84
Biztos sokan gondoljuk először úgy, hogy az ilyen embert kb. ugyanígy kellene megölni...

Csak amikor a századik variációban látom már ugyanazt és már nem érzéketlenség, butaság, vagy tudatlanság miatt csinálja valaki, hanem tényleg pusztán élvezetből... és arra gondolok, hogy hányan vannak még ilyenek....

Nekem az jut eszembe, hogy inkább nem akarok ilyen világban élni. :(
sahinel 2010. 11. 25. 22:34 | #83
Ja sajt, és minden ami állatoktól ered kilőve. Amit sokan azért esznek és megmagyarázzák hogy de hát az nem hús... Persze... Ilyenkor szoktam jót nevetni és ráhagyni ha már ennyire okos.
Előzmény: Purple (77) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 25. 22:31 | #82
na itt a következő pszihopata gyilkosjelölt. Ha szerined semmi különbség a kettő közt akkor még most keress fel egy orvost, vagy aki ismeri most vigye el orvoshoz mert később elég valószínű hogy tömeggyilkos lessz belőled. Talán a napi nyugtatók után amit majd az orvos felír nem lessz gond de erre sem vennék mérget. Az ilyeneket szépen elzárva kéne tartani a normális emberektől, agyonszedálva. Néha kezdem érteni miért gondolták régen hogy a lobotómia megfelelő gyógymód az idegbetegek, gyilkosok kezelésére.
Előzmény: azbiza (51) +1 VÁLASZ
Mordredd 2010. 11. 25. 22:11 | #81
Erről kvartyogok én is, "Csak akkor ölj ha enni akarsz, vagy ha téged akarnak megenni!" Mint tudjuk ez a mondás önmagában az egész élő természetre igaz, aki ezt kétségbe vonja az a saját természetének mond ellent. Miért eszik húst, tojást, vagy bármi mást az ember? Ugyan azért amiért a farkas elharapja a birka nyakát, ez a természetünk része tetszik vagy sem, de ha az öldöklés puszta kedvtelést szolgál arra NINCS semmilyen elfogadható magyarázat. És ahogy Azazel barátunk mondta a kettő között ég és föld a különbség. Ha egy gazda elvágja a disznaja torkát, azt nem azért teszi, hogy utána felvegye és pénzért mutogassa, hogy mekkora fasza gyerek, mint ahogy jelen esetben történt, hanem azért hogy a saját és a családja létét biztosítsa vele, ismerek baromfi tenyésztőket és semmi ördögi, vagy gonosz nincsen bennük, egyszerűen teszik amit kell és egyik sem táncol örömében ha le kell vágnia az egyik állatot. Szóval ezt a gyerekes faszságot inkább mellőzzük ha lehet és ne keverjük már össze a szezont a fazonnal.
+1 VÁLASZ
Azazel 2010. 11. 25. 21:40 | #80
Van igazság abban amit írsz, de ezt itt sokan nem fogják elfogadni. Viszont egy nagyon fontos dolgot figyelmen kívül hagysz. A falun a létfenntartásért ölnek disznót, nem szórakozásból, nem kínozni akarnak, a cél nem maga a gyilkolás. A videón látható halál öncélú, pusztán szórakozás, szenvedés okozása a cél. És ez nagyon nagy különbség.
Előzmény: azbiza (57) 0 VÁLASZ
Tazman 2010. 11. 25. 20:49 | #79
Nem vagyok egy elvakult állatvédő de... a qrva anyját a köcsög csajnak!!! Hogy egy 130 kilós nagydarab állat az Ő fején üldögéljen amíg papír lap vékonyságú nem lesz :@:@:@
dude 2010. 11. 25. 20:40 | #78
Legalábbis próbál, de ilyen ember szerintem nincs, ahogy a képen is látszik, mennyire nehéz ügy... :D
Előzmény: Purple (77) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 25. 20:21 | #77
a vegetáriánus csak húst nem eszik, a vegán pedig semmilyen állati eredetűt, és nem is használ olyat semmilyen téren
Előzmény: dude (76) 0 VÁLASZ
dude 2010. 11. 25. 20:18 | #76
Az abszolút vegetáriánusra gondoltam (veganizmus magyarul?), aki nem fogyaszt állati eredetű ételt, nem fogyaszt tejet...
Előzmény: Purple (75) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 25. 20:03 | #75
szerintem te a vegánra gondolsz (a rajzon is az szerepel), az nem egyenlő a vegetarianizmussal, ami csak a kajálásra vonatkozik
Előzmény: dude (73) 0 VÁLASZ
invad3rr 2010. 11. 25. 19:59 | #74
Oké, hogy nem szenvedett sokat, de beteg lelke van annak, aki ilyet tesz. Ha van neki egyáltalán...
dude 2010. 11. 25. 19:56 | #73
Ne is várj a vén Mr. Balfasztól. :D Tudod vannak, akik idővel csak simán megöregszenek, de egész életük során nem válnak értelmesebbé egy hangyafingnyit sem. Na egy ilyen ez a nyugger féreg is, az avataron tud csak rugózni, ennyire telik az elmeszesedett agymaradványától.
Aki megnézi a videót, vagy csak elolvassa mi szerepel benne és nem ítéli el az ilyet, hanem ehelyett mindenféle agyatlan kifogásokkal próbál magyarázkodni, azt én nem tartom embernek, de még gerincesnek sem. Mi a fasz köze van az állatfogyasztásnak az állatkínzásokhoz? Meg hogy "emberekkel is történnek kemény dolgok"??! A videóról beszéljetek, köcsög Faszbiza és Mr. Balfasz! Olyan, hogy vegetáriánus különben sem létezik ( http://tinyurl.com/37pvqy6 ), de ennek az égvilágon semmi köze a videóban történő kínzásról, csak bullshit, ettől még az ember elvárhatná, hogy egy állat ne szenvedjen, ha már meg kell ölni. És igen, vannak akik fel vannak azon is háborodva, hogy embereket erőszakolnak meg és köveznek halálra, de itt most kibaszottul nem ez a téma.
Előzmény: brier (66) +2 VÁLASZ
Cableguy 2010. 11. 25. 19:56 | #72
én a fülénél fogva egy porondra helyezném a csajt. ráraknál egy mázsás üveglapot és ráültetnék egy elefántot. A barátnőinek vihogva kellene végignéznie.......
502 2010. 11. 25. 19:31 | #71
Mocskos féreg!! Éveken át kínoztatnám és aztán kínkeserves halállal kivégezni!!!

+1 VÁLASZ
purplehaze 2010. 11. 25. 19:25 | #70
gondolkodás nélkül törném szilánkosra az üveglap szélével mindkét kezét
timbusz 2010. 11. 25. 19:11 | #69
Akkor te is ugyan olyan lennél mint ők csak te emberrel csinálnád. Én az ilyet egyszerűen börtönbe zárnám. Sajnos ehhez sok-sok börtön kéne..
Előzmény: lb7 (13) 0 VÁLASZ
nearo 2010. 11. 25. 19:05 | #68
Nem akartok csinálni egy "állatkínzás" részleget a többi mellé? Minden második hónapban találkozok itt egy ilyen poszttal, kezd kicsit unalmas lenni...
Meg nem ártana NSFW-be tenni...

Két percnél én is lelőttem a videot, épp reggeliztem...
Minek az ilyen ide? Tudom el lett mondva már 100szor, hogy ilyen is van a világon, de mégis, kit érdekel? Akit érdekel, az úgyis talál máshol szórakozást magának, a többieket meg csak megbotránkoztatja feleslegesen. Szerintem egyáltalán nem illenek ezek a videok az ize.hu profiljába, de hát ti tudjátok...
Karesz52 2010. 11. 25. 18:30 | #67
Uhh és tényleg... belenéztem a videóba, de amikor elővette az üveglapot és rárakta nyuszira na ott inkább elhúztam az oldalról... múltkor megnéztem ahogy az a másik nyomi csaj dobálja a kiskutyákat a folyóba, meg azt hiszem svédek felgyújtják a macskát, de ez már nekem is betett, ahhoz képest, hogy a végkifejletet nem is néztem meg :S
izé.hu szerintem az ilyen fajta állatos videókat inkább a felnőtt kategóriába kéne tenni.
brier 2010. 11. 25. 18:17 | #66
te még képet sem raktál fel
Előzmény: Mr. Wallace (64) +1 VÁLASZ
andorka932 2010. 11. 25. 18:10 | #65
a kurva tetves anyadot,te szarhazi ,hogy utnek szet a fejedet...
elejeig neztem,de mikor rarakta az uveglapot,mar nem volt erom nezni,ahogy a raul,mert nem vagyok allatkinzo,de nem ertem ,egyaltalan miert kell ilyet tenni?...
Mr. Wallace 2010. 11. 25. 18:06 | #64
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: dude (37) -4 VÁLASZ
dude 2010. 11. 25. 18:02 | #63
Meg se nézted a videót, azt se tudod miről pofázol, idióta troll.
Előzmény: azbiza (51) 0 VÁLASZ
brier 2010. 11. 25. 17:40 | #62
jol van értem én vega vagy ennyi
de ha enni akarsz (ha nem vagy vega) akkor valahogy meg kell öket szabaditani az élettöl vagy nem jol gondolom???????
mindegy milyen állatot eszel akkor is meg kell "ölni"

hozzáteszem szakács vagyok és öltem már meg pár állatot ... igen tudom hogy kell nem kell ecsetelned

mellesleg ha vega vagy örülj neki hogy nem kell élöben végig nézned egy ilyet az ember sem viccböl olt ki egy állat életet

a zöldségeid biztos nem sirnak...
Előzmény: azbiza (57) 0 VÁLASZ
Darkrocker 2010. 11. 25. 17:35 | #61
Hát szerintem nem teljesen így van 1 állat levágása ahogy te leírod... nem kell neki 20 mp se míg meghal nemhogy még 5 perc... nekünk vannak tyukjaink ugy hogy tudom.
A nyulat tarkónvágják és vagy egyből meghal vagy elájul ugyhogy onnantól nem érez semmit...
A disznóvágást meg már inkább lese írom

Előzmény: azbiza (57) +1 VÁLASZ
-orv-
-orv- 2010. 11. 25. 17:32 | #60
Sőt méginkább !!!

-orv-
-orv- 2010. 11. 25. 17:29 | #59
Nem lehetne az ilyen videókat az Ogrish vagy rotten-féle oldalakra hagyni inkább...
Én felvidulni szeretnék itt inkább!
azbiza 2010. 11. 25. 17:29 | #58
bocs, nem 30 ora hanem perc
Előzmény: azbiza (57) -2 VÁLASZ
azbiza 2010. 11. 25. 17:28 | #57
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: brier (56) -7 VÁLASZ
brier 2010. 11. 25. 17:21 | #56
de bazd meg (már elnézést a többiektöl) te ugy látszik nem fogod fel a külömbséget hiszen a malacot vagy disznot igenis megöli az ember de fák ju azért hogy megegye vazzee, a nyulat is megesszük mert finom de nem igy ölik meg hanem szakszerüen.

uristen te hol élsz morbid tajparaszt gyökér köcsög falván ahol a mindenki legyilkolászik mindenkit... beteg gondolkodásod van, és nem pofázunk hanem kinyilvánitjuk a véleményünket
Előzmény: azbiza (51) 0 VÁLASZ
clownessa 2010. 11. 25. 17:21 | #55
Mellesleg az ilyen videóknál mindig az alábbi filmrészlet jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=-Uz80zTMO40&feature=related

clownessa 2010. 11. 25. 17:18 | #54
Javaslom, hogy keress rá a többi állatkínzásos videóra és olvass bele a hozzászólásokba. Itt a halál MIÉRT-je, annak értelmetlensége az, ami felháborító. Továbbá az, hogy egyesek ebből talán még pénzt is csinálnak.
Előzmény: azbiza (51) +1 VÁLASZ
slaki 2010. 11. 25. 17:14 | #53
Az ilyen videókat élből nem nézem meg. Az embert az különbözteti meg az állatoktól hogy tud gondolkodni. Ezek az emberek sem gondolkodni sem érezni nem tudnak, így nincs keresnivalójuk ezen a földön. Ez a tett nem létkérdés volt(ami akkor sem lenne elnézhető és követendő példa mert humánusabb módon is lehet állatot ölni)hanem puszta kedvtelés és a totális megbotránkoztatás keltése.Aki ezt a videót és hasonlókat élvezettel néz annak valami komoly problémája van.Csak mély szánalom tölt el ezek az emberek kapcsán.Ezeket az embernek látszó nem is tudom miket(talán férgek vagy paraziták) a társadalomnak ki kellene vetnie magából és a lehető legnagyobb szigorral megbüntetni hogy örökre abba a borsónyi agyukba véssék, az élet a legszentebb dolog és nem tárgya semmiféle perverz morbid játéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+2 VÁLASZ
7sleeper 2010. 11. 25. 17:07 | #52
ezt alaposan benézted.. csirkét esznek az emberek, disznót megintcsak. nem szórakozásból ölik meg az állatokat, míg a posztbéli esetben.. az elvakult "grínpíszesek" greenhornok nem komplettek, de te sem.. a videóbéli frsukának meg kötél..
Előzmény: azbiza (51) 0 VÁLASZ
azbiza 2010. 11. 25. 16:57 | #51
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
Findzs 2010. 11. 25. 16:56 | #50
azért csinálják mert sokan kommentezik ezeket a cselekedeteket és ez nekik tetszik, imponál
boldogok tőle hogy ennyi embert megbotránkoztathatnak, felkelthetik a figyelmüket mert egyébként egy semmilyen emberek semmilyen élettel

Bajbika07 2010. 11. 25. 16:29 | #49
Hinyje de ráülnék én is arra húzott szemű fejére....elmegy az ilyen a büdös francba... voltak azok a srácok akik megvertek valakit azért mert kutyát kínzott az illető és a fiúk maszkban jártak na azt kéne rá küldeni.. én nem ölném meg de megcsinálnám vele..ugyan ezt...
Mordredd 2010. 11. 25. 15:56 | #48
A világ egy abszurd hely, tele szintén abszurd vagy szellemileg torzult emberekkel, de persze ezzel nem mondtam újat. Viszont a sok kisállat szopatós videó után, számomra már nem is a módszer a kiábrándító, hanem hogy ez egy "üzletág."Magyarul azért csinálják mert ezt néhányan élvezettel nézik és ezzel keresnek pénzt. A természet nem pazarol, ha egy élőlény meghal annak azért kell történnie hogy egy másik élhessen, legyen az ember vagy bármi más, az én szememben ez egy alapvető és egyértelmű törvény, de sajnos úgy látszik manapság is sok ember van aki nincs tisztában ezzel az alapvető szükségszerűséggel. Ezt nem lehet rákenni semmire, ez abszolút belső moralitás kérdése és ha egy értelmes ember ezt képtelen megérteni, akkor kézzelfoghatóbb módon meg kell neki "tanítani" hogy az értelmetlen, fájdalom és halál az élet minden formájára való tekintettel egyszerűen nem elfogadható.
+1 VÁLASZ
gggeee 2010. 11. 25. 15:06 | #47
legalább ették volna meg a végén. vagy nyalta volna fel....
Előzmény: gggeee (46) 0 VÁLASZ
gggeee 2010. 11. 25. 15:03 | #46
Úgy tudom, h genetikailag 3 főcsoportra oszthatók az élőlények.
1, a teljesen vegetáriánus. 2, akik tejterméket és tojást is esznek. És 3, akik húst is, azaz mindenevők.
Vegetáriánusok és hús evők az állatvilágban is vannak. De ha az állat öl, az éhségből teszi és nem kedvtelésből!
Ha a hús evő ember öl, azt is kénytelen, mert megbetegszik, ha nem eszik "normálisan".
Viszont, vannak humánus módszerek, mikor a nyulat szakszerűen leütik, láttam már olyat, s az nem szenvedett egy pillanatig sem. Azt utána tényleg pörkölt lett...
Viszont az oroszlánokat sem, és a többi ragadozót sem lehet hibáztatni ha zsákmányt ejt, csak max sajnáljuk a gyengébbet. De erkölcsileg nem elítélendő, hisz ha nem teszi, akkor meg "ő" veszik éhen.
Viszont az efféle, mi itt a videón van, erkölcsileg nem állja meg a helyét. Ostoba tyúkok kedvtelésből, szórakozásból ölnek, csak mert ők az erősebbek.
Előzmény: Mr. Wallace (35) +1 VÁLASZ
csildi 2010. 11. 25. 14:52 | #45
Hat en megneztem a videot es tobb mint borzadaly. Nalam az vagta el a cernat, mikor hallodtam, hogy az uveglap alatt szenvedo nyuszi roppan egy hatalmasat. Nem tudom, ezeket az embereket mi vezerli erre?! Barcsak lenne az embereknel nagyobb testu leny, oriasok vagy barmik, aki az ilyenekkel szinten ezt muvelne. Megerdemelnek. En megtennem..ezzel a ribanccal is.
scripter 2010. 11. 25. 14:07 | #44
“Egy nemzet nagysága azzal mérhető, ahogyan az állataival bánik.”
Mahatma Gandhi
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 25. 13:53 | #43
:DDD
Előzmény: Tooni (41) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 11. 25. 13:53 | #42
lököttek... :DDDD
Tooni 2010. 11. 25. 13:52 | #41
Ezek sorban 2, 5 és 10.000 hsz. után. 15.000től tüskés-szöges dominaöv :D
Előzmény: Purple (40) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 25. 13:43 | #40
van fekete is, lila is, ezüst is, szegecses is.. :D
Előzmény: lb7 (38) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 11. 25. 13:41 | #39
:D Igaz, ha fekete lenne, akkor Lindának hívnák ;)
Előzmény: lb7 (38) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 11. 25. 13:37 | #38
Purple-nek fekete öve van? o.O ...én, azt hittem lila.
Előzmény: Tooni (31) 0 VÁLASZ
dude 2010. 11. 25. 13:21 | #37
A trollkodás művészet, de ez még ahhoz is gyenge volt.
Remélem téged is inkább szép lassan agyonnyomnak és nem pedig leütnek egyszer, hátha akkor megtapasztalod mi a különbség. De legalább utána már nem fogsz hülyeségeket írogatni.
Előzmény: Mr. Wallace (35) +3 VÁLASZ
Ryan 2010. 11. 25. 13:19 | #36
én nem olvastam csak a címet... hozzáteszem erősidegzetű vagyok, de amint megláttam a pici édes kis nyuszit és elöre tudtam hogy utolsó perceit rugja, egyszerüen képtelen voltam megnézni:S szörnyű, de amit az elöttem emlitettek hogy fajtársai is hasonlókat éreznek mikor kaja lesz belőlük az igaz, de nem veszik fel videóra és nem kínozzák az állatot.
Mr. Wallace 2010. 11. 25. 13:10 | #35
[Komment megjelenítése...]
-8 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 25. 13:05 | #34
szegény kis gorilla :DD
Előzmény: Tooni (33) +1 VÁLASZ
Tooni 2010. 11. 25. 12:58 | #33
Videóra veszem és majd háboroghattok rajta? Direkt nem borotválkozom, hogy azt higgyétek, állatkínzás :D
Előzmény: Purple (32) +1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 25. 12:56 | #32
nem, akkor megköveznek :D
Előzmény: Tooni (31) +1 VÁLASZ
Tooni 2010. 11. 25. 12:55 | #31
Kapok én is fekete övet 10.000 hsz. után? ;)
Előzmény: Purple (29) 0 VÁLASZ
bandee1219 2010. 11. 25. 12:52 | #30
Nem nagyon akar elindulni, de lehet, hogy jobb is!...
Purple
Purple 2010. 11. 25. 12:48 | #29
majd megedződsz a hozzászólásokon :D
Előzmény: Tooni (28) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 11. 25. 12:47 | #28
:D nem, ugyammá. Csak nekem kisebb az ingerküszöböm, biztos mert nem edzem magam ilyen videókkal...
Előzmény: lb7 (27) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 11. 25. 12:43 | #27
...mellesleg, akkor mi most rosszban vagyunk? :(
Előzmény: Tooni (19) 0 VÁLASZ
Flowerbeat 2010. 11. 25. 12:36 | #26
Hogy szakadt volna az anyjába a feje amikor megszületett. gyökér ribanc.
lb7
lb7 2010. 11. 25. 12:35 | #25
Elolvasni...és megnézni?
Bocsánat, de a #13 az a #9 eredménye. :) Mármint az esti gondolkozásomé... Biztos olvastad, én majdnem elhánytam magam, ahogy megnéztem a videót. Én biztos nem tudnám megtenni a csajokkal azt amit leírtam, mert nem vagyok ennyire beteg degenerált szadista...stb, de azzal szívesen megcsináltatnám, aki erre hajlandó lenne, hogy megtegye velük. :)
Előzmény: Tooni (19) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 11. 25. 12:10 | #24
na ostoba faszfej gyülekezet lesz megint vagy mi?????? pff
bungle
bungle 2010. 11. 25. 12:05 | #23
Érdekes videók, köszi.
Előzmény: gggeee (22) 0 VÁLASZ
gggeee 2010. 11. 25. 11:43 | #22
A cikkben olvastam h 2 percnél durvul be a videó, uh csak 1,15 ig, de belenéztem, h lássam, h valódi e. Hát az sajnos. A buddhizmus, a karma törvényében hisz. Azt tanítják, (vagy valami olyasmit,) hogy a tudatalattiban lerakodott - felhalmozódott információk alapján dől el, h az ember is meg más élőlények is, milyen létformában, milyen helyre, s tudatosságba születnek újra. Ezek a csajszik, látható, h egészségesek, talán még elég szépek is, de ezzel és hasonló tetteikkel, biztos, h elrontják eddigi jónak mondható karmájukat.
Belinkelek 2 videót hol jobban elmondják ezt. Az első a drogok és a meditáció közti azonosságokról és különbségekről szól, s beszélnek tudatalatti működéséről, a második pedig h mi és hogy történik a halál után. Szerintem a 2 videó együtt kb 20p, választ ad mindenre. Hogy valószínű mi történik majd a csajokkal.
http://www.youtube.com/watch?v=iGbSPIOe1io&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=mz_ez5fUszM&feature=related
+3 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2010. 11. 25. 11:33 | #21
Jó, tudjuk! Már a többi postnál is el lett mondva, hogy ilyen mindig is volt, csak nem látjuk. De ezt LÁTJUK! És engedtessék már meg, hogy felháborodjak rajta! Egy nyuszin meg azért vagyunk jobban felháborodva, mert neki abszolút semmi esélye. Még védekezni sem tud!
És igen. Emberekkel is csinálják ugyan ezt, és azokat sem látjuk, de ha az orrod előtt nyúznak meg élve valakit, akkor te is fel leszel háborodva. Nemes egyszerűséggel azért, mert akkor és ott azt TE IS LÁTOD!
Előzmény: ismeretlen (18) +1 VÁLASZ
Ghavin 2010. 11. 25. 11:33 | #20
Eléggé úgy tűnt, mintha ez amolyan speciális igényekre szabott fétisvideó lenne. Kinek a preferált nem különböző módú bekebelezését jelentő vorafília, kinek a letális macro-femdom...
Tooni 2010. 11. 25. 11:30 | #19
Elolvasni irtóztató volt, hogy mit művelt, és attól is ugyanannyira borsódzott a hátam, amit te írtál.
Bevezetném a passzív dohányzás fogalma mellé a passzív olvasásét. Akaratlanul is belélegzem a füstödet ugyanabban a helységben, pedig csak magadban füstölögsz másokkal. Ezentúl legyen külön dohányzó is.
Előzmény: lb7 (13) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2010. 11. 25. 11:23 | #18
pont ezt akartam mondani, hogy ilyen mindig is volt, max nem láttuk. Ja meg azt, hogy egy nyuszin gyakran jobban fel vagyunk háborodva, közben meg hány emberrel csinálják ugyanezt, meg csinálták, max azon legyint az ember, hogy nem látom, megérdemelte, vagy hát ja sajna ez van. Hát szegény nyuszit én is sajnálom, de sajna ez van, minek veszik fel és teszik fel a netre. Az az igazán beteg, aki pénzért ezt meg is veszi. De ha japánok lettek volna, lehet hogy még dug is egyet a nyuszival. Szóval örülhetünk, hogy "csak" ennyi volt.
Előzmény: tool (15) 0 VÁLASZ
balogh predator 2010. 11. 25. 11:18 | #17
Ha Hitlernek adtak volna még 10-15 évet, és egy kis támogatást, akkor a zsidók meg a fekák után ezeket a sárga tetveket is elintézte volna..
cici 2010. 11. 25. 11:05 | #16
Nem kattintottam a videóra, mert csak elhánytam volna magam. Elég csak megnézni az Ázsiai tv show-kat. A vetékedők már annyira betegek, hogy itthon közfelháborodást keltenének. Az egész bagázs elfajult, elorult, tehát ne csodálkozzunk, ha ilyenekkel sokkolják a népet. Amin viszont gondolkodóba estem, hogy áll e mögött a szörnyű produkció mögött valami team? Nem tudom elhinni, hogy fiatal lányok erre vetik magukat. Szépen felöltözve, üvegasztalon... Nagyon megrendezett az egész, és elhiszem, hogy vannak, akik erre verik ki odakinn. Beteg emberi elme.
tool 2010. 11. 25. 10:53 | #15
szegény nyuszimuszi :(
én is sajnálom nagyon, de azért azt ugye tudjuk, hogy ilyen mindig is volt, csak mostanában felveszik videora és kikerül az internetre.
ezt tesszük az állatokkal mi emberek. mindig is ezt tettük.
oké mikor a 4 éves ruandai kislányt arra kényszerítik, hogy egye meg az apja szemét, aztán úgy erőszakolják meg 20an, hogy eltörik a lábait, végül levágják a végtagjait, arra azt mondom, hogy nem feltétlen nézem meg videón. ezt még megnéztem.

egyébiránt természetesn fognám az üvegasztalt, felfordítanám és a az aláhelyezett lánykán ugrálnék.




+1 VÁLASZ
eMTé 2010. 11. 25. 10:50 | #14
Én sem néztem meg végül, bár nem vagyok Sailingeri értelemben vett "széplélek". Régebben láttam pár kínai videót étkezésre szánt állatok előkészítéséről, és olyan történt velem, ami gyerekkorom óta már nem, hónapokig kísértett álmomban.
Érdekes, hogy a kínaiak fejlett és ősi kultúrájuk ellenére mennyire totálisan érzéketlenek mások (állatok és emberek egyaránt) szenvedése iránt. Ellentétben a "nyugati" szadistákkal, ők nem élvezik a kínzást, egyszerűen mulatságosnak találják.
Mondjuk én azok közé sem tartozok akik "ugyanezt tennék a lánnyal", őket sem tartom jobbnak nála ... ők ezek szerint nem magát a kínzást tartják rossznak, csak igazságtalannak, hogy azt egy szegény aranyos védtelen állaton követték el. Ha viszont olyanon aki "megérdemli", akkor válogatott kínzásokkal ölnétek meg és még élveznétek is. Nem túl pozitív.
lb7
lb7 2010. 11. 25. 10:37 | #13
Én azzal aki csinálta a kínzást, a következőt tetetném: először satuba szorítanám a lábát-kezét, addíg amíg azt nem hallja, hogy roppannak a csontjai, aztán ugyanezt csinálnám a fejével. Akik pedig a nyuszi(k) kínzását röhögve nézték végig, azokkal végignézetném ahogy ezt a csajt megkínozzák, aztán a röhögőknek pedig elvágatnám a tartóinakat a kezében és a lábában, hogy örök életére nyomorék maradjon!!!
Előzmény: dude (12) +1 VÁLASZ
dude 2010. 11. 25. 10:30 | #12
Ráültetnék egy elefántot az idióta csaj fejére.
Persze minek is írok ilyeneket, majd jön pár okostojás és megmagyarázza, hogy ő is ember és nem így kéne büntetni, hanem elmagyarázni neki szépen, hogy nem szabad ilyet csinálni...
+3 VÁLASZ
Chamy 2010. 11. 25. 10:23 | #11
úristen, a legrosszabb az volt, amikor a csaj ráült az üveglapra és lehetett hallani, ahogy roppan a csont és fröccsen a vér a kis nyusziból
brier 2010. 11. 25. 10:08 | #10
egyszerüen tényleg nincs erre szó és tényleg csak azon gondolkozom én is hogy mi a f*szt csinálnék egy ilyennel ha itt állna elöttem , valszeg ugyanazt amiket ti irtatok. nem olvastam el semmit csak a post szöveget, rá kattintottam hogy lássam de nem voltam benne biztos erre lefagytam, utánna elolvastam miket irtatok, lehet hogy a "fentiek" sem akarják hogy rosszat álmodjak :) igy hát nem néztem meg én sem...
nagyon empatikus vagyok és ilyenkor bizony szo szerint siro görcsöt kapok, nem mellesleg az egyik dolog az életemben amit nagyon szeretek az az állatok.
+1 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 11. 25. 09:47 | #9
Én sajnos voltam olyan hülye, hogy a cikk elolvasása után belenézzek a videóba... amit leírnak a cikkben az sajnos igaz...nem akarom mondani, hogy majdnem elhánytam magam és este azon kattogtam, hogyan írtanám ki az ilyen degenerált idióta agyhalott faszkurva riherongyokat....
+2 VÁLASZ
Mamicska 2010. 11. 25. 09:42 | #8
És a macskát felgyújtó fiukkal mért nem foglalkoznak?
csege 2010. 11. 25. 09:41 | #7
fuuuuuuu de ugrálnék ennek a tetűnek a tüdején.
+2 VÁLASZ
Hunosi 2010. 11. 25. 09:38 | #6
KILL IT WITH FIRE!!!!!!!!!!!!!
+1 VÁLASZ
ismeretlen 2010. 11. 25. 09:10 | #5
nem vicces nagyon nem
timbusz 2010. 11. 25. 09:09 | #4
Én sem nézem meg mert rossz emlékeket hagy bennem. Aki megnézi az ne árulja el mit csinált hanem mondjon csúnyákat az állatkínzóról :D
+1 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2010. 11. 25. 09:04 | #3
Detto... inkább ezt most én is kihagyom...... Ha a kiskurvával is megcsinálja valaki azt szívesen végignézném popcornal és kólával a kezemben... valahogy kevésbé háborítana fel, mint ez. Írtani való faj vagyunk....
Előzmény: Drawen (1) +2 VÁLASZ
Sheyenne 2010. 11. 25. 08:57 | #2
Ezt én sem fogom megnézni...már attól borsó méretű lett a gyomrom, hogy a cikket elolvastam. Erre nem is lehet szavakat találni.....
Drawen 2010. 11. 25. 08:45 | #1
én erős idegzetű vagyok, de miután elolvastam a cikket végül nem néztem meg a videót... több mint borzasztó...nem találok szavakat...