Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
eNMi 2010. 11. 17. 19:51 | #34
szerintem is jézusom! volt egy vélemény, amire született egy másik vélemény. tényleg nem ismerlek, igy sajna csak a leirt véleményből itélhetek, amiből természetesen nem gondoltam, h képes lennél lelőni. bocsánat, ha te viszont úgy gondoltad, h én úgy gondolom. :)
mivel régen irtam errefelé, nem tudtam, h már csak az ismerősök irhatnak vkinek a kommentjére. majd észben tartom a jövőben, meg azt is, h kinek milyen xar, vagy nem szar a humora. ;)

upsz! ezt már megint úgy fogod venni, h 'sértegetlek', pedig nem. meg nehogy "ennyi legyen már az izének is", inkább nem kommentelek megint 1 évig legalább! óra indul... :) nem tudom nekem milyen a humorom, biztos xar, vagy inkább furcsa?! :) szóval nem kell komolyan venni engem sem!
Előzmény: brigi_cica (26) 0 VÁLASZ
brandboy 2010. 11. 17. 10:48 | #33
Értelemszerűen a sógórnős hozzászólásodra reagáltam először,csak később olvastam,amiket előtte írtál,meg hogy neked is van gyereked .
Bocsánat, ha megsértettelek, azt vélelmeztem, hogy valami tiniként osztod az észt,akinek nincs is saját gyereke,csak a rokongyerekekből következtet.

Miért nem beszéled meg vele,hogy szerinted ő rosszul neveli a gyerekét ?
Lehet,neki is lenne véleménye a te "rosszcsontodról".
Nem lehet,hogy kivetíted saját tehetetlenséged másokra ?
Lehet,hogy a dackorszak más-más szintjén állnak éppen a gyerekeitek, és ezért mások !?

Bármit csinálunk az a gyerekeink számára minta.
Ha megtanulják,hogy agresszióval is lehet kezelni problémákat,akkor ezt a rossz szokásukat egész életükben "gyakorolni" fogják.




Előzmény: brigi_cica (27) 0 VÁLASZ
7sleeper 2010. 11. 16. 22:51 | #32
ááá.. minek vitázni azon ki verheti meg a gyereket, vagy egyáltalán verheti-e meg valaki? van aki megérdemelné. ennyi biztos. ha van komoly oka a pofonnak, akkor kijárt, és annyi. viszont ha alaptalanul vagy eltúlozva (és/vagy eltúlzottan) ütött a tanerő, akkor utána kell kötni a déli gyorsnak, mint vasúti ekét, hogy egy talpfát se hibázzon el a fejével, legalább 10 megállón keresztül.. úgyszintén szülő esetében is.

egy hároméves gyerek elfenekelése vagy kézrecsapása meg egyáltalán nem egy kategória egy csecsemő falhozcsapkodásával/megtaposásával (sajnos ilyen állat "nevelő""szülők" is léteznek), vagy egy kamasznak adott jogos/jogtalan pofonnal.

a szülőknek kellene otthon nevelnie a gyereket (különben ne csodálkozzon, ha valaki lever a "csemetének" egyet - rájöhet arra a szülő is, hogy nagyon el lett kapatva a gyerek; akkor pedig a szép szó nemigen használ), a tanároknak meg fegyelmet tartani akkor is ha egyébként neveletlenek (via szülők) a kölykök. ezt a tanár úgy érhetné el (ha nem plántálják bele odahaza a gyerekekbe a jómodort), hogy leköti a felesleges energiáikat, érdekes órákat tart, igazságos, kiáll a gyerekekért (mert sok "tanárnéni" erre képtelen, és a félszeg tanárbácsi 23. közlése, hogy: "józsi, hagyd békén pistit, vagy osztályfőnökit kapsz, ha még egyszer.." 24.-jére sem vezet valós következményre). és így nem kell körmös, nem kell pofon, nem kell üvöltözés. ritka az ilyen tanár, ahogy értelmes szülőből sincs túl sok.
7sleeper 2010. 11. 16. 22:34 | #31
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=7177260
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=naggers

Mr. Wallace: nem elég, hogy troll vagy és, hogy ostoba (trollban sem mind az feltétlenül, de te az vagy; a MÁVos posztban (is) már épp eléggé bebizonyítottad, hogy mennyire nagyon sötét vagy /na, spanyolország még mindig részt vett szerinted a világháborúkban? te agyonművelt, te.. :-D/), hogy alapvető tévedéseid miatt gyűlölködsz, de, hogy még az élet egy talán nem is merőben más területén sem tudsz megérteni, értelmezni semmit na az már tényleg kirívó tulajdonság. pedig van elég hülye a neten.. te kitűnsz közöttük-közülük.. (ne gyarapítsd már a számukat, és legyél inkább offline, jó? ..)
Előzmény: Mr. Wallace (25) +1 VÁLASZ
brigi_cica 2010. 11. 16. 22:11 | #30
igen de egy 2 éves és egy 3 éves gyerek között nagyon nagy a külömbség... mert már két évesen kezdi megtanulni hogy mit szabad és mit nem szaban csinálni. 3 évesen már fel is tudja egy kicsit fogni, föleg ha elmondod neki százszor hogy ne csinálja ezt vagy azt. ebben a korban már nem is az a gond hogy hozzányúl dolgokhoz, hanem az hogy nem hallgat... másra koncentrál. és ez még csak az eleje... mert minél nagyobb annál nehezebb kontrolálni :S úgy hogy sajnos van olyan nap hogy kihúzza a gyufát, és kap a fenekére eggyet.
Előzmény: weedorgasm (28) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2010. 11. 16. 22:06 | #29
emberek! a "más ne üsse a gyerekemet csak én" dolog csak vicc volt! látom nagyon jó a humorérzéketek! ide nem lehet írni anélkül hogy lefikázzanak....

nem unjátok már azt hogy állandóan fikázzátok a másikat? ez már így megy évek óta... nem lehet viccelni mert egyböl... 100 komment vár rád.

nah ennyi volt az "izéböl" is...
weedorgasm 2010. 11. 16. 21:59 | #28
1 két éves gyerek nem tudja mi a rossz és mi a jó...de pl. egy nagyobb, amelyik mar oda érett az mar tudja...és akkor rossz ha olyant csinál amit nemszabadna.
brigi_cica 2010. 11. 16. 21:58 | #27
mivan nem tudsz olvasni??? nem 2 hanem 3 éves. és nem rossz hanem rosszcsont! azért a kettö között van külömbség. remélem a te fajtád sem szaporodik :)
Előzmény: brandboy (20) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2010. 11. 16. 21:56 | #26
jézusom! szarból repülöt csinálsz! nem tudok mit hozzá füzni ehez a komentedhez. nem ismersz. csak nem hiszed hogy komolyan írtam azt hogy lelövöm stb stb...
nekem ilyen szar humorom van... nem tehetek róla... de gondolom te minent kézpénznek veszel.... hajrá

én egy szóval nem sértettem meg senkit. úgy hogy te is fogd vissza magad!
Előzmény: eNMi (19) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 11. 16. 21:27 | #25
M.F. who annoy me: 7alvó
Előzmény: 7sleeper (18) -2 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 16. 20:17 | #24
Semennyire. Ha te ütöd, vagy más az ugyanaz. Max osztály előtt nagyobb égés. És mi a különbség hogy a tanár vagy a szülő üti a gyereket? Semmi max azon lehet vitatkozni hogy ki volt keményebb. Ha a tanár normális akkor az sem összeveri, rugdossa a gyereket, hanem kap egy taslát, vagy pofont.
Előzmény: brandboy (23) 0 VÁLASZ
brandboy 2010. 11. 16. 20:11 | #23
Miért az mennyire "védhető",hogy MÁS ne üsse a gyerekem,csak én ?
Előzmény: sahinel (21) 0 VÁLASZ
eNMi 2010. 11. 16. 20:04 | #22
sztem 1 meggondolatlan, sértő, bántó, lenéző második mondat helyett értelmesebb lett volna a miért is nem lehet egy 2 éves gyerek rossz bővebb kifejtése. gondolom ezek szerint a 3 vagy több éves már lehet rossz. hogyan, mitől lesz rossz?
Előzmény: brandboy (20) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 16. 20:01 | #21
Hol mondtam hogy lehet ütni a gyereket? Jogszabályok szerint ott ahol ez történt a pofon nem minősül erőszakos cselekedetnek, csak ha vér serken utánna, stb. Ez le van írva ha olvastad. A másik hogy azzal jön hogy milyen az ő bőrszíne, és milyen annak aki ellene vétkezett. Ez rohadt nagy gyükérség. Mivel ott ezt nem büntetik máris áttért rasszizmusra, és azzal vádolja a tanárt....

Itt kinn angliában látom hogy milyen lessz a gyerek ha nem nevelik. Az egyik része normálisan él, és ez jó hatással volt rá hogy nincs erőszak a közelében. Egy másik része meg elkezdett bandázni, 40 kilósan 5-6 gyerek az utcán csatakrészegen kötöszködnek. Ha meg kapnak egy rendeset akkor meg megy a pofázás, meg lesnek hogy mi történt. Otthon legalább azt megtanulták hogy nem kell emberkedni mindenhol mert nagy füles lehet a vége. Ezek meg 40 kilósan úgy szövegelnek mintha valami 150 kilós állat lenne.....

Ettől függetlenül inkább ez legyen mint hogy verik a gyereket, de ez sem az igazi. Sok mindent láthatsz idekinn ami nem fog tetszeni. A gyerek szent. Ha a saját apja üti meg arra is kihívhatja a gyerek, vagy a tanárok a rendőröket.

Előzmény: brigi_cica (8) 0 VÁLASZ
brandboy 2010. 11. 16. 19:50 | #20
Egy két éves gyerek nem lehet "rossz".

Remélem te nem szaporodsz, és ráhagyod inkább ezt a feladatot a tágabban vett családod értelmesebb tagjaira.
Előzmény: brigi_cica (13) +1 VÁLASZ
eNMi 2010. 11. 16. 19:40 | #19
igazad van! ha a gyereket nevelni kell, akkor azt a szülőnek kell(ene) megtennie! a szülő később beadja a neveldébe (ovi-ált.iks.-stb), ahol esetleg megszokásból (?) túl megy minden határon és mivel már kinőtte az 1x-2x seggrepacsi-dádát, tehát valszeg tasli-füles-pofon variációkat kaphat, mire a kedves szülőben 'mit képzel a köcsög állatja-akkorát behúzok neki-lelövöm-agyonverem-megölöm-qrvasok baromságot követelek-a gyerekemet csak én (meg a férjem-feleségem) verhetem' reakció váltódik ki ahelyett, h elgondolkodna: én vagyok a szülő, nekem kellett volna nevelnem, jól sikerült?, vagy a kölyök is belegondolhatna (ez feltételezi a normális nevelést), h megérdemeltem e?, szóljak otthon 1általán, h még anyu/apu is elverje a seggem?

szóval teljesen igazad van! a szülőnek kell nevelni a gyereket.

Előzmény: brigi_cica (17) 0 VÁLASZ
7sleeper 2010. 11. 16. 19:22 | #18
people, who annoy you: N.GGERS
brigi_cica 2010. 11. 16. 18:20 | #17
MIVA? :D nem tudom hogy ezt most tényleg kinek írtad... mert az én gyerekEM nem iskolás, és leírtam hogy 3 éves. Nem pofozgatom hanem egyszer kétszer a seggére kap ha tényleg túl megy a határon. most tényleg nem tudom mi a bajod a kommentemmel és hogy min akadt meg a szemed.

és nem irónizálni... :D
Előzmény: Winston (14) 0 VÁLASZ
Valerius 2010. 11. 16. 17:24 | #16
vasaltál?
Előzmény: Winston (15) 0 VÁLASZ
Winston 2010. 11. 16. 16:58 | #15
Ja, remélem leesett, hogy ironizálva írtam!
Előzmény: Winston (14) 0 VÁLASZ
Winston 2010. 11. 16. 16:57 | #14
Ezért verik a diákok a tanárokat...
Régen érdekes nem volt ilyen... erről ennyit. Sztem nagyon nagyon sok esetben megérdemelnék a nagyon kedves aranyos jólviselkedő, soha vissza nem dumáló diákok, akik tisztelik az időseket, a tanáraikat.
Tényleg igazad van... a ne fenyítsék olykor egy nagy pofonnal a diákot, ha azt kurvára megérdemli. (és direkt vagyok trágár)
Ehelyett hazamegy a kedves diákgyerek és elmeséli anyucinak, apucinak, hogy visszapofázott a tanárnak, miután szóváltásba keveredtek azon, hogy a meg nem csinált háziért vagy készületlenségéért kapott egy egyest. Ennek kapcsán anyuka, apuka fenyít... csak az a baj, hogy nem a büdös kölkit, hanem a tanárt verik/panaszolják be.

Ne röhögtes! Nem verni kell a gyerekeket a suliban. Sztem otthon sem. De azért az iskolákban ne csak tanítás, hanem nevelés is legyen!!! Ha meg kijár a pofon, mert bizony kijár, akkor kapja is meg!

Ui.: nem olvastam végig a kommenteket, csak megakadt a szemem a te hozzászólásodon.
Ui.2: ha gyereked vagy gyerekeid ténylegesen jó diákok/gyerekek akik nem érdemlik meg, hogy esetleg kapjanak egy pofont, akkor igazad van, ne verje más. MERT NINCS MIÉRT! És remélem, hogy ilyen jó gyerekek!
Előzmény: brigi_cica (8) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2010. 11. 16. 16:29 | #13
egyet értek veled. de itt nem csag a cigányokról van szó hanem a nevelésröl. egy magyar gyerek is lehet olyan rossz mint egy cigány gyerek. és ez mind a szülök hibája! pl a sógornöm 2 éves fia olyan rossz hogy én inkább nem is vagyok a gyerek közelébe mert felmegy az agyvizem. és az anyja meg hagyja hogy rosszalkodjon, söt még a gyerek oldalán áll.

lehet hogy ennek a gyereknek az anyja is ugyan olyan mint az én sógornöm :S
Előzmény: cintula (9) 0 VÁLASZ
weedorgasm 2010. 11. 16. 16:00 | #12
egy pedagógus ha jó akkor nem kell pofoznia de szerintem nem art egy gyereknek se ha néha kap egy egy maflást...én rengeteg sportnak nekifogtam de semmibe nem tudtam igazan nagy lenni kivéve egybe mert ott egy orosz edzőm volt és o a szartis kihatotta belőlem és amikor nem 100%osan tejesítettem akkor bizony kaptam rendesen...ehhez az is hozzájárult hogy édesanyámék soha nem engedtek hogy abbahagyjam sőt az volt a szöveg hogy ami nem öl meg az megerősít és lám 2x lettem országos bajnok...csak mara mar nagyon elfajult ez a dolog mind a pedagógusok mind és főképp a szülők részéről
+1 VÁLASZ
brigi_cica 2010. 11. 16. 15:59 | #11
nem fenekelném ha hallgatna rám. 3 éves kis... rosszcsont! :D egy kis pacsi a fenékre nem olyan nagy dolog mint egy pofon. na meg engem is "elfenekeltek" kiskoromban... és az a helyemre tett :D
Előzmény: ismeretlen (10) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2010. 11. 16. 14:14 | #10
Először is te se fenekeld el a gyereked, mert azt nem szabad, még neked sem. Másodszor talán neked nincs negyedikes fekete gyereked, de ha lenne és megpofoznák, talán nem követelnél ennyi baromságot.

Amúgy meg régen körmöst meg tenyerest adtak a gyerekeknek, mégis ment valahogy a világ. Ki tudja azért, hogy itt mit csinált a gyerek, lehet hogy simán megérdemelte, mert egy jól nevelt gyereket nem kell a tanárnak nevelni.

Itt nem arról van szó, hogy meg szabad-e pofozni a kölköt, hanem hogy a feka anyuka már egyből rasszizmussal jön, meg hatalmas követelésekkel. De ht azt meg tudja mindenki, főleg amerikában, hogy a fekák a legnagyobb rasszisták, mert nekik jut rögtön eszükbe a bőrszín, nem a többieknek. Ahogy ez nálunk is szokott lenni.

A tanulság neveljük meg a gyereket, hogy ne kapjon pofonokat, de ha neveletlen kölköt hagyunk magunk után, akkor legalább kussoljunk, és ne anyázzunk, főleg ne fehér-feketézzünk.
Előzmény: brigi_cica (8) +2 VÁLASZ
cintula 2010. 11. 16. 14:11 | #9
De Brigi itt nem az a lényeg, hanem amit követel. Persze én se nézném jó szemmel, de itthon se ártana ha pár cigó kölyök kapna pofont. Abba ne menjünk bele hogy utána a familiától mit kapna a tanár :(

brigi_cica 2010. 11. 16. 14:05 | #8
ööö nem tudom van e gyereked, de ha lenne akkor nem hiszem hogy így beszélnél. hogy ha valaki az én fiamhoz egy újjal hozzá ér, lelövöm! miaz hogy valaki pofonozza más gyerekét? ha a gyereket nevelni kell, akkor azt a szülö tegye! ne egy idegen. én biztos akkorát behúztam volna annak a tanárnönek, hogy elfelejtette volna hogy milyen származású az biztos!

Rajtam kívül ( és persze a férjemen kívül) senki sem fenekelheti a gyerekem :D
Előzmény: sahinel (7) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 11. 16. 12:52 | #7
A retardált állat. A gond hogy még írják is hogy abban az államban ha a bőr nem szakad fel a pofon után, akkor az nem számít büntetendőnek. De csinálja a fesztivált. A gyerekről meg minden oldalra berakott egy képet....

Karatézni járt a gyerek ha jól látom de valsz lelkileg összetört mert kapott egy pofont... Itt szerintem az anyának kéne egy büdösnagy pofon hogy rájöjjön hol a helye.

Az egy dolog hogy pl uk nem lehet pofonzni, fenyíteni a gyereket mert azonnal keményen rádmennek, de mint említik ott abban az államban nem gáz ha csak pofoznak. Tehát le van szarva mit követel a gyükér ha ezt fel sem fogja. A másik hogy már megint a fehér a feketét bántja. Miért? mi a különbség ha fehér a fehéret pofozza meg? Ja arra nem lehet ráfogni hogy rasszizmus volt.

Ennyit a megkülönböztetésről. Miért nem úgy kezdte hogy a tanár megütötte a gyerekem? Ez helyett fehér a feketét bántotta....... Alapaból látszik hogy pénzre megy, mint az otthoni segélyeken élő orkok. Nem kéne megkülönböztetni őket mert más a bőrszíne. A tanár megütött egy gyereket, és kész. Jóhogynem azzal kezdte hogy a tanár a KKK tagja...
+1 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 11. 16. 12:05 | #6
Megütötték a főnyereményt. :D
+2 VÁLASZ
cintula 2010. 11. 16. 12:05 | #5
Ez tuti nem vicc. Az őrült szó viszont enyhe kifejezés a nőre. Inkább mentálisan bolond. A követelések hihetetlenek :D
1000usd /oldal ha választ akar a doki tőle (30.o.) A disney-s meg az egyetemi master's fokozatig végigjáratáson már vinnyogtam a röhögéstől.

33.o. aláírás alatt "without prejudice" az persze
Meg bevédetve a neve copyrightra????

mechasvagyok 2010. 11. 16. 11:37 | #4
3.2 Written guarantee, notorized, that no staff will ever physically harm Curtis from now, until the time he graduates from the Kansas City Missouri School District --- graduation után már lehet verni? :D

3.3 annual Walmart card? $1.500,00 ez hogy jön ide? :D

3.5 hét napos disney world látogatás 2szer? --- ikszdéé

3.7 ingyen tennisz edzések 9 évre? --- oemefdzsíí

3.12 Personal Audience with the president of the U.S., President Barack Obama

21 napos út Afrikába, ingyen órák mindenféle hangszeren, természetesen új hangszerek is

and the Oscar goes to...

4.6 New car my choice

valaki tud élni :D:D

termi-nator 2010. 11. 16. 11:32 | #3
Összefoglalnád röviden?
Pofonvágott egy fehérember egy feketét és cserébe azt steretné, ha a család 9 éves kiadásait plusz még egy csomó költséget álljon?
Jól-e értettem?


Tooni 2010. 11. 16. 11:24 | #2
Ez viccnek túl hosszú és irreális. Ugorjatok nyugodtan a 10. oldalra, ahonnan a követelések kezdődnek.
eol 2010. 11. 16. 11:14 | #1
XD ez aztán kemény. A legjobb, hogy a fia copyright alatt van "I am the sovereign mother, intellectual property owner, creator and caretaker of (...)" - nem írom ide a nevét, mert még beperelnek a jogtalan használatért :DD.