Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nusihusi
Nusihusi 2010. 11. 06. 11:35 | #10
Szánalmas:S Ezek után már semmin nem lepődöm meg, mit találnak ki ezek után?:P
Ytsro 2010. 11. 06. 00:23 | #9
Jah, igaz, nem kötelező :) Mondjuk az igaz, hogy a Japánból érkező hírek alapján, ezzel a furcsa kettősséggel, vagy többességgel egy tudathasadásos társadalom képe csapódik le... Mondjuk nem csak itt... Ha az ember kimegy, ott is ugyanezt tapasztalja. Kilépsz a szálloda ajtaján és ha próbálod követni a környezetedet, te magad is tudathasadásos lehetsz... Egyszer csak szembe jön veled vm futurisztikus műanyag valamibe tekert, rózsaszín hajú, európai számára nem megállapítható nemű egyed kézen fogva egy zombivá maszkírozott hölggyel, mögötte ott koslat az öltönyös úriember diplomatatáskával és két folyamatosan csörgő mobillal, miközben balról nekimész egy kedves arcú, kimonós hölgynek, mert azt figyeled, hogy a rendőr milyen ellentmondást nem tűrően rakja rendbe a kézikocsis fuvarozó és az űrhajók felszereltségével rendelkező busz balesetét... Nem beszélve arról, hogy hajlonganak össze-vissza, mindenben a kegyeidet keresik, de csöndben felhívják a figyelmedet, hogy Tokió bizonyos negyedeit nem feltétlenül kellene felkeresni, mert előfordulhat, hogy berángatnak egy sikátorba és szétvernek azért a tényért, hogy nem japán vagy... Jah és nem beszélve arról, hogy biztos tudathasadás, ha nem készülünk fel a szállodai számlánkra, mert mikor megnézzük, biztos a szellemi leépülés... Nem nagyzolva is, sikeresen elkölthető egy hónap alatt a fél évi fizu... Hmmm, kellene egy milliárdos partner, aki keresi a pénzt valahol nyugaton, míg engem kiköltöztetne egy kicsit oda... :D
Előzmény: Phaeton (7) 0 VÁLASZ
naphtha08 2010. 11. 06. 00:21 | #8
A japánok nem is emberek, a japánok valami más....
Phaeton 2010. 11. 05. 22:53 | #7
Nem volt kötelező ide felhasználnod a 100-ik ünnepi kommentedet :) Nem vagyok sztereotip, de nagy hirtelen ez volt az egyetlen olyan szó és szövegkörnyezet, ami még éppen a jó ízlés határán innen van és nem idiótáztam, meg több más ékes szóval sem illettem a japánoknak a MEGINT felesleges találmányát, AMI gondolom ott lokálisan elég nagy sikert is arat, mert hát Japánok. Nyilván való, hogy nem csak annak a népnek van meg a dilije, hanem az összesnek, de a japánok előszeretettel publikálják a hülyeségeiket, annak ellenére, hogy bolhányi tévedésért már képesek harkirit elkövetni. Személy szerint nem a kedvenceim a japánok.
Előzmény: Ytsro (6) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 11. 05. 19:19 | #6
Japán népessége a becslések szerint 127 millió fő.11 darab 1 millió fölötti lakosú várossal rendelkezik, ebből csak Tokióban kb. 8,5 millióan laknak. Még néhány év, Tokió tovább nő, a magyarság tovább csökken és egész Magyarország lakósságát egyetlen japán városba be lehetne telepíteni. Szóval ezzel a belterjességgel csínján bánnék... Japánban a várható élettartam az egyik legmagasabb, a nőknél 85,62 év, a férfiaknál 78,8, így a társadalom rohamosan öregszik. Erre ötöltek ki két dolgot: 1. gyermekvállalás ösztönzése, mely nem érte el a kívánt hatást (lsd születésbefolyásolás, tudatos nemzés, fiú gyermekek nemzés stb, ami a legtöbb keleti társadalomban szintén megtalálható) 2. bevándorlás könnyítése/erősítése. Szóval valótlan állítás ilyen népességpolitika, valamint ekkora mértékű génállomány létezésénél belterjességről beszélni, főleg manapság. Jaj de sajnálom, hogy ünnepi 100. (:D) kommentemet egy csodás nép védelmében kell felhasználnom egy értelmetlen, felvilágosítatlan, sztereotip, előítélettel szemben. :(
Phaeton 2010. 11. 05. 15:34 | #5
A belterjesség azért elég rendesen kiütközött a japánoknál... Legközelebb mi lesz? Kedvenc pokemon/gilette penge/manga figura/anti brain tabletta hordtáska?
Teomoart 2010. 11. 05. 14:33 | #4
Hát amilyen rohadt sok kedvenc fánkom van - Frank, John és Simon, hogy csak a fontosabbakat említsem- nem is egy, egy egész regiment kellene ilyen!
Öcsi 2010. 11. 05. 13:57 | #3
mindjárt kell négy is, minden színből persze, mert egy fánkkal nem lehet jóllakni :D
BlueD 2010. 11. 05. 13:06 | #2
Japánok....
Purple
Purple 2010. 11. 05. 12:46 | #1
nyalókatartó miatt kell :DDD nyuszirózsaszínben