Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
sahinel 2010. 10. 21. 16:43 | #65
Wááá Ok feladom:DDDD

Ember álltalános iskolások rájönnének szerintem mit mondtam de te még mindíg nem érted. Huh azért kíváncsi lennék hány éves vagy mert símán 12-13 környékére raklak max és az is 6 első osztály, és talán 1 év 2. Ha ezt nem fogod fel amit már kétszer elmagyaráztam és mások megértették akkor nincs mit mondani annyira sötét vagy hogy tényleg jól mutatnál romavezéred OV oldalán a TV-ben. Szépen reprezentálod azt a sok marhát akit meg tud vezetni mert nincs agyuk gondolkozni.

Az nem gond hogy hadifogoly volt a nagyapám az oroszoknál a testvérével egyetemben:D De látom ti csak komcsizni, zsidózni tudtok:D Akkora gyükér vagy mint Gyurcsány meg Orbán együtt, mert nekik legalább van annyi eszük hogy kihasználják a sok agyatlan birkát mint te.

Hihetetlen számomra hogy nem érted amit mondtam. Ember matematika, fizika az már gondolom túl van minden határon annyira bonyolult.

Előzmény: Mappa (64) -1 VÁLASZ
Mappa 2010. 10. 21. 16:16 | #64
úgy látom a mszp meg gyurcsány neked két külön fogalom ..gratula ..még1 kommunista

nyúzó : szépen minősítetted magad ismét ...25 évesen nyilván tapasztaltad a komm,dem,stb ugye ?? nem ! csak a kommunista anyád/apád rád erőltette a múltat mi ..éljél is benne te tróger !!! kaftános
Előzmény: sahinel (60) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2010. 10. 21. 10:21 | #63
:DDD
"Senkinek sincsen igaza Menjetek már szépen haza Ja persze tudom otthon vagytok Egész nap csak puttyogtattok"
Előzmény: rubigo (62) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 23:11 | #61
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 21:20 | #60
Uh..... na neked is megpróbálom elmagyarázni bár kezdem azt hinni hogy az oktatással otthon gond van.

A hozzászólás amire írta az nem említ más pártot, csak hogy a Fidesz mit rontott el. A reakció meg gyurcsányra vonatkozott hogy az hogy mit csinált az MSZP gazdaságilag, stb hogy jön most a tüntetéshez és hogy a rendőrök hogy reagáltak kinn, és itthon a rendzavarókra.

Remélem sikerült kicsit megértetni hogy mire reagáltam. A gyurcsány videót végig sem néztem mert nem illik bele abba miről itt beszéltünk.

O.o Na még valaki aki nem érti:D
Előzmény: iMan (59) -2 VÁLASZ
iMan 2010. 10. 20. 17:50 | #59
De,említi! Gyurcsány mondta az öszödi beszédben:"...nem kell beszarni Orbán Viktortól meg a jobboldaltól, és tanulja most már meg magát, nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. "
Ergo elismerték,hogy a jobb oldal jobban csinálja.
Előzmény: sahinel (54) 0 VÁLASZ
Mappa 2010. 10. 20. 15:22 | #58
1. nem a témához szóltam (tőlem aztán lehet káosz is Stuttgartban) leszarom
2. mulassál, azt is leszarom
3. nem is akarom érteni, pláne ne egy tetves kommunista mondja már meg, hogy az ő fejében kialakított szűk világnézetét esetleg rám vetítse vagy erőltesse hogy mi a "jó" holott az egyáltalán nem úgy van!
4. mindenki mondja a magáét kész! de a lentebb írt soraival totál nem értek egyet bal/jobb ide vagy oda !
Előzmény: sahinel (57) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 13:19 | #57
:D LOL még mindíg nem érted látom... Nemgond jól szórakozom. Mossunk össze mindent. Tehát akik követ dobálnak, azok sokszor lőnek is, meg robbantanak. Tehát ide nem rendőr hanem katona kell. Remélem világos hogy jön ide egy másik poszt ahol ninja gyerekek dobálóznak olyan helyen ahol lövöldöznek is. Mert hát az is itt volt post....
Előzmény: Mappa (56) -1 VÁLASZ
Mappa 2010. 10. 20. 13:07 | #56
Ja, hogy itt csak az aktuális post témáról lehet csevegni ?
Előzmény: sahinel (55) -1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 13:02 | #55
ja kezdem felfogni vagy velem vagy ellenem? o.O
Előzmény: sahinel (54) -1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 13:01 | #54
Nem érted a párhuzamokat amiket felvázolt? Sehol nem említi hogy az MSZP, vagy másik a jobb, vagy jobban csinálta. A baromságok egy részét ők csinálták ilyen téren otthon ennyi. Én is szavaztam rájuk 98-ban és szoptam miatta eleget. Az MSZP is ugyanígy marhákból áll, de másképp csinálták amit csináltak. Erre most jössz Gyurcsánnyl????

Ha levezeted mi vezetett téged ide akkor hálás lennék mert nem látok sok összefüggést.
Előzmény: Mappa (53) -1 VÁLASZ
Mappa 2010. 10. 20. 12:57 | #53
"én lennék az első aki most kimenne tüntetni a fidesz ellen, akik nemcsak hazudtak, de még tagadják is."

Vissza olvasod egyáltalán amiket írsz ? Te nem vagy normális szerintem, olyan hogy fidesz 8 évig nem volt !!!


tanulságos ;-) http://www.youtube.com/watch?v=Mhdx03AybQ4


Előzmény: Nyúzó (41) -1 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 12:27 | #52
Sajna én már azt is nehezem tudom elhinni, hogy lesz valaha olyan esély, hogy én érdemben tudjak hatni a világra...

(Na jó, ez már télleg birkaság lenne. Visszaszíttam. :-))
Előzmény: Fabian (51) 0 VÁLASZ
Fabian 2010. 10. 20. 12:19 | #51
Félreértettél, bár valóban nem fogalmaztam elég részletesen. Én is termelem a GDP-t, nem tűntetek és békében maradok. De ez a mondat így, ilyen formában egyből azt a képet kapcsolta bennem. Abban is osztom a véleményedet, hogy jelenleg én sem látok több lehetőséget annál, minthogy mindenfele "osszam az észt". Ugyanakkor, ha pici kis esélyét látom annak, hogy valamely tettemmel érdemben tudok hatni a világra úgy, hogy az kimozduljon a jelenlegi medréből, akkor én szarok a GDP-re, meg az egész kormányra, csinálom, amit helyesnek vélek.
Előzmény: kotta (49) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 12:09 | #50
Ez egy tök fontos dolog. Rengetegszer van így, hogy végig se gondolunk dolgokat.
Ha valakinek meg más a véleménye, megteheti és tehesse is meg, hogy tüntet. Jogszerűen. Ha nem úgy teszi, akkor a rendőr meg tegye helyre. Jogszerűen. (!!!!!)
Előzmény: sahinel (48) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 12:07 | #49
Vállalom ezt a mondatot, és ezzel a birkát is: "Én úgy gondoltam, többet teszek az országért, ha hagyom a kormányt dolgozni, magam pedig teszem a saját dolgomat, adózom, termelem a GDP-t." A kormányba meg bármelyik kormányt beleérthetitek, egyik ellen sem fogok tüntetni.

Egyszerűen nincs jobb ötletem. Talán annyi, hogy akár itt, akár másutt véleménykedek. Ez van. :S
Előzmény: Fabian (44) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 12:06 | #48
Van ám olyan dolog is mint pl otthon hogy a körgyűrűt ami több milla embernek, kamionosoknak, stb mind kedvezne, pár ezer ember miatt nem tudták még létrehozni. Az hogy neked pl egy park kell mert azt mondod hogy márpedig marad, de ha ott fejlesztenek, és több milla embernek könnyíted meg az életét, és a város szennyezése sem lenne akkora a sok autós miatt akik körbe tudnák utazni a várost, akkor kinek van igaza?
Előzmény: zuu (40) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 12:04 | #47
Nekem a kutya nem szólt, hogy tüntetés lesz. A gyűlésről tudtam, de az meg nem érdekelt különösebben. És ha mondjuk két utcával odébb éppen a ház kapuját nyitom, és egy percen belül ott a gumi a hátamban, nyomnak a földre, visznek valami udvarra, akkor is én tehetek az egészről? Csak hogy egy (amúgy megvalósult) forgatókönyvet adjak...

Nem lehet ezt így összemosni, hogy mindenki huligán, aki ott volt, ezt nem tudjátok se velem, se mással lenyeletni.
Előzmény: sahinel (46) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 12:00 | #46
Nekem pér idióta gyerek már reggel mondta menjek ki mert beszélték haverokkal hogy tüntetés lessz, és le kell váltani a kormányt. Mennek ki menjek én is ha magyarnak érzem magam. És ezek nem olyan gyerekek voltak akik szabadidőben virágokat fényképeznek, stb. A rendőr haverom már szintén reggel mondta hogy már most parázik mi fog történni, és rohamrendőrök lesznek mindenhol. De ha neked kényelmesebb hogy valőjában nem tudott róla senki akkor ok. Én sejtettem, és még anyám is már reggel szólt hogy vigyázzak ha dolgozok este mert tüntetés lessz, és már ő is mondta hogy ne menjek arra mert mondták neki hogy forradalmat akarnak, stb.

Aki nem tudott erről az max a nép egy része, de akik szervezők voltak tuti vágták mi lessz, mert ha nem akkor rohadtul nem értenek hozzá amit csinálnak.

Sétálgatni, várostnézni sem megyek ki ezek mellé, mikor vágom hogy mit fognak csinálni, látom hogy kezd eldurvulni a helyzet. Itt angliában sem megyek ki az EDL tüntetéskor megnézni pont azt a teret és fényképezni ahol balhéznak. Ezt csak retardáltak csinálják aztán meg sírnak hogy jaj hát én semmit nem csináltam csak azt hittem tábortűz van és odamentem megnézni erre rámtámadt a sok gonosz rendőr.......
Előzmény: kotta (31) 0 VÁLASZ
Findzs 2010. 10. 20. 11:58 | #45
Franciaországban is milyen keményen tüntetnek mégse érnek el vele semmit mert a nyugdíjkorhatásrt igyis úgyis feljebb viszik

egyébként nagyon ritka az olyan tüntetés ami nem torkollik verekedésbe gyújtogatásba rongálásba ami mindig azoknak a kárára megy akik vétlenek a dologban

+1 VÁLASZ
Fabian 2010. 10. 20. 11:55 | #44
"Én úgy gondoltam, többet teszek az országért, ha hagyom a kormányt dolgozni, magam pedig teszem a saját dolgomat, adózom, termelem a GDP-t."

Erre csak ennyi: http://szentkoronaradio.com/files/birka1.jpg

Amúgy annyira nagyon elszomorító, hogy milyen embertelenek tudnak lenni az "emberek" egymással, néztem a srác blogját (neoltsal.blog.hu) és ott írta, hogy egy rendőr tagadta meg a parancsot az ezerből... Nembaj, lassan csak felébred mindenki, vagy kipusztulunk legfeljebb :D
Előzmény: Nyúzó (41) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 11:52 | #43
Részben nagyon is egyetértünk. Csak én szarkavarásnak látom a rendőrség megmozdulását is. Ha nem lettek volna bizonythatóan aljas szemetek, már senki se beszélne erről ennyit.

Stuttgartban nem látom, miért kellett a vízágyú, a nyomakodás. Ha bejelentett tüntetés volt, akkor ugyanúgy rendőri visszaélés, büntetendő a szétverése. Ha nem volt bejelentett, vagy elkezdtek ott is gyújtogatni, stb. akkor a rendőrség a számára megengedett vagy előirányzott (mekkora különbség a két szó között, ravasz dolog a fogalmazás, de ez most mellékes) eszközökkel tök jogosan lépett fel, kár ilyen "siránkozós" felvételeket készíteni. Ez az úr is a képen meg lett verve, de egy pár perccel korábban lehet hogy felgyújtott valamit. Vagy nem. Nekem továbbra is ezzel a vagy nemmel van bajom.
Demokrácia van, joga van mindenkinek tüntetni, megvan az erre vonatkozó jogi háttér is. A rendőrségnek kötelességei, feladata és parancsuralmi rendszere van: ez van, ezt csináld. (Jó ok van erre, hogy miért ilyen a katonaság is, ha zűr van, ott nem lehet demokráciásdizni.) ennek is megvan a jogi háttere.
Aki gyújtogat, számoljon vele, hogy elkapják. Szeretném, hogy aki meg nyilvánvalóan ártalmatlan embert üt le, rugdal, az is számoljon végre azzal, hogy elkapják.

Én sohase voltam tüntetni semmiért, de néha oda jutok gondolatban, hogy másként esélyed sincs véleményt formálni. Odaadod a szavazatod, a bizalmad valakinek, de hiába jársz akár naponta is a nyakára, végül úgyis úgy dönt, azt csinál, amit akar.Van egy Bradbury novella Utópia bolygóról, ahol a politikusok nyakán egy digitális "nyakörv" van. Ez jeleket kap a hivatalból. A hivatalba bárki bemehet, ha elégedetlen x-szel és megnyomhat egy gombot. A gombnyomásokat számolja egy automata, és ha ez elér egy bizonyos számot, jelez a nyakörvnek, ami lerobbantja a politikus fejét.
Utópia. Nekem tetszik. :-)
Előzmény: Nyúzó (38) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 11:46 | #42
Azt kellene végre felfogni, hogy tüntetni évekkel ezelőtt kellett volna, mikor a döntés született. Ez mutatja az értelmi szintet. Mi a francot akar bárki is elérni akkor, mikor már milliók vannak bele fektetve, szerződések lekötve...
És ne mondja senki, hogy nem tudott róla. Én, mint itt is ott is élő pontosan tudtam, hogy mik a tervek, és mikor döntenek.
Előzmény: zuu (40) -1 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 11:43 | #41
Csak van egy különbség, hogy én nem veszem komolyan, mikor lenácizom, csak már elegem van az állandó ostoba kommunistázásból és fogalmam sincs végre miként lehetne felnyitni az ilyen ütődött embereknek a szemét.

Mindenki járja a maga utját. Én úgy gondoltam, többet teszek az országért, ha hagyom a kormányt dolgozni, magam pedig teszem a saját dolgomat, adózom, termelem a GDP-t. Úgy gondoltam ezzel többet érek el, mint a tüntetésekkel, amik pont azt akadályozzák meg, hogy a kormány a munkáját végezze. Politikusok hazudnak. Ha a szivemre venném a hazugságaikat, akkor én lennék az első aki most kimenne tüntetni a fidesz ellen, akik nemcsak hazudtak, de még tagadják is. Kiváncsi leszek mit kezdenek majd, ha nem lesz kire kenni a hibáikat.
Előzmény: radicalhun (39) -1 VÁLASZ
zuu 2010. 10. 20. 11:38 | #40
Én is simán kimennék tüntetni, ha valami nagyokosok kitalálnák, hogy ki kell írtani az zöldövezetet, csakazért, hogy hatékonyabban közlekedjenek a vonataik. Sőt, még lehet, hogy erőszakhoz is folyamodnék, ha látnám, hogy a békés tüntetésnek nincs eredménye. Ha látják , hogy véghez tudják vinni a terveiket, mert a birka nép semmit sem tesz, lehet hogy legközelebb egy rádioaktiv hulladéktározót építenek a lakásom mellé, mert ugye azt is nyugodtan megtehetik.
Akinek nem tetszik a rendszer, az minden eszközzel harcoljon ellene.
Hol tartana vajon most a világ ha az emberek soha nem lázadtak volna fel ?!
radicalhun 2010. 10. 20. 11:26 | #39
Azert a ket dolgot ne hasonlitsd mar ossze. A teazas spontan tuntetesnek szamitana, amit nem lehet feloszlatni, amig bekes. A teveszekhaznal tortenteknek voltak elozmenyei, es nem csak ugy gondolt eggyett a tomeg es nekimentek az epuletnek.
Igen, fel lettek hasznalva, de ez nem azt jelenti, hogy politikusok iranyitottak a tomeget. Nekik eleg volt az, hogy felhecceltek a tomeget, azutan meg csak magukrahagytak a rendoroket, a tobbi meg jott magatol. Ez az egesz csak jol jott nekik, ugymond meglovagoltak a hullamott.
Nem mondta senki, hogy a jo elethez a tores-zuzason at vezet az ut. De az se vezet sehova, ha birka modjara turod, hogy a kepedbe hazudjana es inkabb nem foglalkozol az egesszel. Vegul ha mar nem latod a kiutat, mert mindent "elkurtak" amit lehetett, akkor inkabb lelepsz. Sokan szidjak az orszagot, hogy milyen szar es hogy amint lehet lelepnek innen, de ha valamit kellene tenni a jobb eletert inkabb azt mondjak "hagyd a faszba ugyse lesz belolle semmi, szar ez az egesz."
Nezz korul a hozzaszolasokban, nincs elfogulatlan ember, mindenki a sajat ideologiaja szerint gondolkodik a vilagrol, meg te is. Te nacizol, mas meg zsidozik, elvagytok. :D
Te sem szavaznal egy altalad nacinak bekategorizalt emberre vagy partra, meg akkor sem ha mondana olyan dogokat amikkel egyetertesz. Szubjektiv dolog az is, hogy ki mit tekint fejlodesnek, javulasnak. Csak egy pelda: egy liberalis ember szamara a "meleghazassag" engedejezese fejlodesnek szamitana, mig egy radikalis-jobboldali szamara epp az ellenkezoje. Ugyan ez igaz a gazdasagi kerdesekre is: a liberalis privatizalna, mig a radikalis allamositana.
Az lenne a normalis, ha az emberek nem partokra szavaznanak hanem programokra, de ez csak utopia.
Előzmény: sahinel (19) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 11:26 | #38
Te meg náci! .... ennyit erről.

Nem görcsös tagadásról van szó. Arról van szó, hogy nem kell keverni a sz@rt és akkor nem esik senkinek semmi baja. Azóta is mindenki ezen lovagol, pedig a rendőrség tette a dolgát, és Stuttgartban még keményebben teszi. Tüntetni nem most kellene nekik, hanem mikor a döntés született.
Előzmény: Mappa (37) 0 VÁLASZ
Mappa 2010. 10. 20. 10:59 | #37
Azaz kommunista vagy! ....nincs több kérdésem
Előzmény: Nyúzó (24) 0 VÁLASZ
betyár 2010. 10. 20. 10:58 | #36
1. a nép ebben az esetben a stuttgarti lakók, akik nem akarják, hogy a legnagyobb parkjukat tönkre *assszák, mert az okostojások kitalálták, hogy ennél frankóbban nem lehet megtervezni a sínek pályáját és irányváltását. Ez egy 600 ezres városban röhej ám, és ezt a nép is tudja.
2. gondolom tisztában vannak vele, hogy a város élhetősége egy olyan dolog, amit nem szabad beáldozni.
3. szerintem lehetséges, csak még nem tartunk ott, másrészt a berlini adófizetőnek persze *urvára mindegy, hogy egy kisvárosban hova pakolják a síneket...nekem is, és nem is én megyek ki tüntetni. De ha valami nem tetszik, igenis kimegyek, és elvárom az én pénzemből finanszírozott rendőrségtől, hogy korrekten tegye a dolgát, míg én is azzal vagyok elfoglalva.
Előzmény: Ytsro (7) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 10:49 | #35
Biztos van ilyen is, de nekem ez azért már elég nyakatekert.
Csomó ember póruljárt aznap. Aki gyújtogatott-borogatott, dobált, az megérdemelte, amit kapott, de sajnos szerintem pont a felbújtók léptek le leghamarabb. A rendőr munkájának sajnos része az, hogy ő maga is megsérülhet. A lövöldözéses sztorikban töltények bizony érkeznek is, nemcsak a rosszfiúk halhatnak meg. Ettől még persze sajnálom a sérült rendőröket is, de csak azokat akik normálisak voltak. Erről meg számoljon el mindegyik a maga lelkiismeretével.

Nem tudom elhinni, hogy hogyan lehet görcsösen tagadni azt, hogy aznap a rendőrség enyhén szólva nem jogszerűen járt el. Sok-sok visszaélést már bíróságok előtt igazoltak is. Lassan a bácsinál tartunk, akinek a zsebéből kifityeg a vipera, miközben a kamerának értetlenkedik, hogy miféle vipera...
Előzmény: Nyúzó (34) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 10:40 | #34
Mert ha valaki nem ártatlan teljesen, de megteheti, akkor nem fog feljelentést tenni, hogy csak azért is bosszút álljon? Ha egyszer kiment és kereste a bajt, nem fogja megmutatni, hogy csak azért is neki van igaza, mert hozzá mertek nyúlni?
Előzmény: kotta (33) -1 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 10:21 | #33
A bíróságon azért akad néhány tucat feljelentés olyanoktól, akik ott voltak és nem tudták elkerülni... És még mennyi, akik nem tettek feljelentést...
De legyen igazad. Ha szembejön ma du. egy rendőr, még én fogom megkérni, hogy rúgjon szájba, csak úgy, mert az jogszerű. :-)
Előzmény: Nyúzó (32) +1 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 10:12 | #32
Ezen szerintem nincsen mit vitatkozni. Én ott voltam, és el tudtam kerülni. Még az index.hu is 2 percenként frissitette a hireket a történésekről, és a "sok marhán" röhögött és értetlenkedett az egész kollégium.
Nem beszélve arról, hogy már napokkal előtte lehetett hallani, hogy valami készül. Ha van egy kis eszed, nem vernek össze. Tudok rá példát mondani. Beszélhetnénk azokról a rendőrökről, akik tényleg ott voltak csak azért, mert muszáj, és mégis súlyosan megsebesültek.
Előzmény: kotta (31) -1 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 09:59 | #31
Ezzel nagyon is vitatkoznék. Ülök jelenleg egy irodában Budapesten. Még a net is megy (éppen csalom is persze a munkaidőm, kövezzetek meg érte, vissza fog ez jönni persze 4-5szörösen megszívva, mint eddig mindig...), de mégsem tudom, hogy ma ki és mikor és miért fog tüntetni, ki tart sajtótájékoztatót, hol lesz útlezárás futóverseny miatt, stb. Utána tudok nézni, de nem szoktam. Ki nézegeti ezeket az infókat naphosszat? Párt nagygyűlés korábban is volt, most sem ott volt a probléma. A háttér-felbujtós elmélet persze ettől még állhat, de maga a tény, hogy gyűlés lesz, akármilyen feszült is a légkör, nem jósolhatta azt, hogy zárjam magamra az ajtót. Ezen kívül van egy nagy csomó olyan ember, akit marhára nem érdekel a politika, még ha hallottak is dolgokat, nem érdekelte őket, nem számíthattak ilyesmire.
Más. Teszem azt ott dolgozom. Vagy ott hagytam a kocsimat, és érte mentem. Vagy mint a korábban említett lány, életemben először vagyok Pesten és meg szeretném nézni a körutakat, a tereket, kirakatokat, akármiket. Vagy megyek Bélához egy jó filmért. Megérkezett az üzletbe a megrendelt cucc és elhozom. Meglátogatom a nagynénit. Akármi miatt voltak ott emberek, és őket szépen mind végigverték, alázták.
Annyiban van igazad, hogy mikor már mindenki erről beszélt, akkor már nyilván nem véletlenül csatlakozott bárki is. De még itt is voltak azért olyanok, hogy egy szülő elment megkeresni a gyerekét, valaki elment az anyjáért, stb. Csak a rendőrség ismeri a kiszorítások irányait, lehetséges útzárakat, ilyeneket nem várhatsz el senkitől, hogy majd pontosan tudja, ki merre fog rohanni, menekülni, dobálózni.
Sehogyan sem lehet kimosni: ott és akkor rengeteg tök normális és ártatlan embert a mi szép rendőrségünk brutálisan összevert. Mindegy miért, minden körítés mindegy. Ártatlan, már a földön fekvő vagy feltartott kezű embert a rendőr hagyjon békén és ne rúgjon bele, üsse-verje.

Előzmény: Nyúzó (28) +2 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 09:58 | #30
De igen, itt volt már zsidózás, mielőtt én irtam volna; pontosabban aki értelmes hozzászólást adott, azt egyből lezsidózták, és senki nem irta, hogy ez a videóban lett volna. Ha meg nem veszed a fáradtságot, hogy utánanézz az előzményeknek, akkor minek kommentelsz, majd pedig veszed a lelkedre, hogy olyanba kötöttél bele, aminek nem ismerted az előzményeit?

Stuttgartban nem 80 millióan laknak, hanem 500 ezren. De ott nem csak stuttgartiak tüntettek, és a CDU-t sem csak a stuttgarti polgárok válaszották meg.
Előzmény: reactore (29) 0 VÁLASZ
reactore 2010. 10. 20. 09:37 | #29
Engem nem a komment érdekel hanem a videó na ne már hogy egy videót a kommentek alapján értékeljek ..... a videóban nem beszélnek zsidókról itt sem volt róla szó míg te nem írtad ,arról hogy az összeesküvésekről pár embernek mindig mindig a zsidók jutnak eszébe és erre meg elkezdenek rasszistázni erről nem a videó készítői tehetnek
a 80000000-ról csak annyit hogy Stuttgárdban tudtommal nem 80millióan élnek plusz egyáltalán a lakosság fele vagy több gyerek és öreg plusz vannak akiket nem érdekel akármi lesz velük ehhez képest ez a szám óriási és akiknek meg nem tetszik van lehetőségük ellentüntetést szervezni ilyet sem láttam bár ennek most nem is néztem utána (ha tudsz ilyet linkeld be)
A fideszről meg annyit hogy ezt csak azért tudták megtenni mert övék a 2/3 mert ilyen posztokra embert tenni csak nagy többségi szavazással lehet viszont ez most egy valaki kezébe került reméljük hogy nem élnek vissza a hatalommal én legalábbis nagyon remélem de az hogy a rendőrséget egy hatalom választja meg ez nem demokratikus lépés ....
Előzmény: Nyúzó (27) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 09:31 | #28
Akkor hadd válaszoljam meg Neked én, kiemelve amit már korábban is irtam:
Ha egy bizonyos csoport háborúzni akar, és Te látszólag ebbe a csoportba tartozol, akkor senki nem fog Veled arról társalogni, hogy mit keresel a tűz körül, hogy esetleg Te csak békésen fényképezni akartad az eseményeket, vagy kiváncsi voltál.
Aki meg akkor Pesten volt, az ne mondja, hogy nem tudta mi folyik a városban. Pontosan percről percre lehetett követni minden médiában, hogy kik, hol mikor merre vannak. Véletlen nem megy oda senki.
Előzmény: kotta (26) -2 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 09:20 | #27
Ne a videót nézd, senki nem mondta, hogy zsidóznak benne. Olvasd a kommenteket:
"amekkora elvakult zsido vagy,nem is ertem hogy a nagyszuleid hogy eltek tul a II. vilaghaborut. "

De azért jó, hogy utánanéztél a google-ban, én is szoktam néha. Legtöbbször azért szerencsére sikerül az ilyen dolgokkal testközelbe kerülnöm (mint október anno, meg most ez Stuttgartban) és utána meg csak idegeskedek a médián, google-on, hogy mennyi esztelen marhaság gyűlik össze. Persze ez a hirekre és nem az illuminátus fogalom jelentésére vonatkozik.

A demokrácia meg nem arról szól, hogy kimegy százezer ember tüntetni a nyolcvanmillióvan szemben. Ez igy marhaság. Az emberek megválasztották a képviselőiket, és ezért nem tisztjük hőbölögni. Nem ilyenkor kell nagynak lenni, tüntetni, hanem pl. választásokkor. Ha mindig mindenki tüntetne, akkor semmi nem haladna előre.

A fidesz "tisztogatásról" meg annyit, hogy most akkor fidesz eltávolitotta azokat, akik nem a saját hivei és a poziciójukba a saját embereit ülteti. A külföldi média erre pl. nagyon keményen rákapott, és szépen kiszinezve, szaftosan tálalják az ujságok, hogy Budapest rosszabb, mint bármi más ezen a világon.
Előzmény: reactore (25) -1 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 09:02 | #26
Múltkor beszélgettem egy vidéki rendőr feleségével, szó szerint ugyanígy fogalmazott: "a sok marha kimegy rendőröket heccelni" És ez rendben van, aki heccelődik, azt kapják is el rendesen. Azt viszont ő sem tudta elmagyarázni, hogy aki NEM heccelődik, mégcsak NEM is rendezvényre ment, azt milyen alapon rugdalják a földön az adófizetők pénzéből?
Ezt, ennek a felelőseit mindenfajta politikai továbbgondolás nélkül egyszerűen büntetni kell, és kész.

Az meg, hogy itt ki buzdította a tömegheccelőket, azt sosem fogjuk megtudni. Mindenki azt gondol róla, amit akar. Szerintem az ufók és a szellemek voltak.
Előzmény: Nyúzó (22) +1 VÁLASZ
reactore 2010. 10. 20. 08:57 | #25
direkt a te kedvedért megnéztem 2.-a is a videót de én most sem hallottam a zsidó népcsoportra tett utalást csak az "illuminátus" kifejezést (nézz utána google-ben ez nem a zsidó szó szinonimája )
én nem is szólok bele a vitába de egy dologban szerintem igaza van nyitott szemmel kell járni a világban ,nem feltétlenül kell hinni a médiának és ha vmi nagy átverést vélünk felfedezni álljunk ki ellene (lehetőleg békés úton mert a végén még lefocihuligánoz a média és akkor te leszel a rossz) ez tudtommal a demokráciában egy polgárnak nem érdeke hanem kötelessége a vezetőknek pedig elviekben kötelessége a nép kérését követnie mivel őket szolgálják és nem fordítva
a rendőrség papíron pedig független azt hívjuk demokráciának de ha csak azt nézzük hogy a fidesz milyen tisztogatást csinált a rendőrségnél nyár elején ez sajnos már most megkérdőjelezhető
Előzmény: Nyúzó (22) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 08:47 | #24
Nos, én pont ugyanezt ezt gondolom Rólad, csak itt a különbség, hogy a tipikus valójában Te vagy és nem én. ;-)
Előzmény: Mappa (23) -1 VÁLASZ
Mappa 2010. 10. 20. 08:32 | #23
" És bizony nálunk a fidesz olyan agressziv politikát folyatotott mindvégig, ami túl tett mindenen. "

Ezen keményet mosolyogtam. Úgy látszik Te 8 évig csukott szemmel és füllel éltél. Csak gratulálni tudok, tipikus szűk látókörű egyet fújó maszlag volt ez a kifejtésed!
Előzmény: Nyúzó (22) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 20. 08:06 | #22
Nah, végre egy ember akinek nem vettte el az eszét a fidesz imádat. Én is Pesten voltam, akkor még egy műegyetemi kollégiumban. Szánalmasnak tartottuk, hogy a sok marha kimegy rendőröket heccelni, (igen, Orbánt simán nevezném felbujtónak és aki ezt tagadja, arról beszéltem az elején) és utána még nekik áll feljebb, ha kapnak at arcukba. Már akkor is azt mondtam, hogy ha ezt a németeknél próbálnák meg, ahol keményebb a kormány és nincsen ilyen bomlasztó ereje az ellenzéknek, akkor ott kő kövön nem maradna. Én elmentem Pesten a "forradalom" (Istenem, hogy van aki ezt képes annak nevezni!) legmozgalmasabb éjszakáján lefutni a szokásos 20km-es körömet a belvárosba. Senki nem zavart meg. Nem balhéztam, nem mentem a csürhe után. Érdekes, mi? Nekem ne mondja senki, hogy ok nélkül csak úgy bántották őket. Ha egy balhés csürhéhez tartozol, akkor ahhoz megfelelően fognak veled bánni.
Részben Stuttgartban élek. Látom, hogy ott is mi történik, már évek óta. A Stuttgart 21-et nem tegnap találták ki. Már évek óta szó volt róla, és senki nem ment tüntetni. Ez már eldőlt még a nagykoalició idején. Azóta rengeteg pénzt öltek a tervezésbe, előkészületekbe, egyebekbe. Most, a munkálatok megkezdése apropóján hirtelen kimennek tüntetni, hogy ne vágják ki a fákat. :-) Valóban, azok öreg fák és nem triviális, hogy ez a project a legjobb megoldás, de az ellenkezője sem. Nem most kell pattogni, mikor már késő. Mellesleg ezen project keretein belül épül meg az a szakasz is, amely máig hiányzik ahhoz, hogy Budapestről egyenesen Stuttgartba vonatozhassunk.
Anno itthon, októberben jól tudom, hogy az emberek legnagyobb része tett rá, hogy ki hazudott és ki nem. A józan ember tisztában volt vele, hogy mind hazudik. Ennek ellenére a kisebbség, aki már Orbánnal karöltve forradalmat akart azóta, mióta elvesztették 2002-ben a választásokat, kiment hőbölögni. Ez nem demokrácia. Ez nem a többség akarata volt. Választások voltak, a többség MSZP-t akart. Akkor ne akarjon a kisebbség lépten nyomon minden sz@rba belekötve kormányváltást, forradalmat. Az nem demokrácia. Az pont az erősebb kutya elve, ahol az győz, aki agresszivebb. És bizony nálunk a fidesz olyan agressziv politikát folyatotott mindvégig, ami túl tett mindenen.

Stuttgartban ugyanez a helyzet. A nagykoalicióból nemrégen kieső SDU megszagolta azon lehetőséget, hogy régi partnerét a CDU-t most kitolhatná a kormányból. A Zöldek soha nem támogatták a projectet, de nem voltak elegen, hogy fellépjenek ellene. Most az SDU a Zöldek mellé állt és igy már erőt képeznek a kormánnyal szemben. Amit elfelejtenek, hogy akik kimennek tüntetni, még mindig egy elképesztő kisebbség ahhoz képest, mint akik akarják ezt a pojectet. Európa legmodernebb, legnagyobb vasútállomása nem csak pénzt vinne, hanem miután elkészült gyors iramban behozná a költségeket, és munkát adna nem egy, nem száz, hanem több ezer embernek. A németek rendőrök pedig már egyszer kaptak az arcukba, és jelejn is voltam az eseményeknél. Azóta folyamatosan vannak "békés" tüntetések. Ezek nem magyarok, hogy minden egyes alkalommal meg kelljen várni, hogy meghaljon valaki ahhoz, hogy közbeléphessenek. Itt egyszer eljátszotta a tüntető csűrhe ( a mi pénzünkön természetesen, ugyanis ezt az egészet az adófizetők állják) a bizalmat, és másodjára már nem várják meg, hogy mi fog történni, é nem kérnek elnézést. És ez igenis demokrácia, mert ezek a rendőrök a mi pénzünket, a mi érdekeinket védik, egy olyan csoporttal szemben, akik képtelen elfogadni a többség akaratát, vagy csak egyszerűen már nagyon unatkozott otthon.

És mielőtt bármi jönne; nem vagyok zsidó, és zsidó ismerősöm is csak egy van. Viszont szánalmasnak tartom az összes embert, aki össze-vissza zsidózik, és a saját hibáit, problémáit más csoportokra háritja, mert úgy egyszerűbb. Cigányból is ismerek jobbbat, mint saját magam, de rossz fehérembert is, aki túltesz az összes cigányon.
Előzmény: sahinel (8) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 20. 08:04 | #21
Tökre igazat adok neked az egész hülye bandát illetően. Lehetett sejteni, hogy úgymond balhé lesz, én is biztos vagyok benne,hogy volt olyan mag, akik mögött érdekek voltak. De arra számítani ami történt, végképp nem lehetett. Olyan embereknek verték szét az arcát, térdeltették és alázták belső udvarokban, akik még csak nem is tüntetni, nem is pártrendezvényen voltak, hanem csak a városban voltak, dolgoztak, sétáltak. Rájuk mászott az egész, és éppen ők voltak, az ártatlanokl a legtöbben. Erre nem lehetett készülni, ezt senki sem várhatta, még a normális, skandálós tüntetők sem. Tényleg a mai napig kihat a dolog, van olyan lány, aki máig nem mer többet a fővárosba jönni, mert ártatlan városnézőként térdelte végig az éjszakát, feljelentették, megalázták.
A rendőröknek igenis kötelességük volt a gyújtogatókat, balhézókat előállítani akár erővel is (de NEM agyonverni), de a többiekhez miért nyúltak egyáltalán? Ez megoldás? Még több rendőr és kinyírni mindenkit? Ennek pedig igenis van utolérhető felelőse, de az nem az ex-miniszterelnök. Ő "csak" az ország képébe hazudott évekig, azért majd talán egyszer felel még, bár amilyen a demokrácia, ezt simán megtehette és nem lesz következménye. A rendőrség vezetői viszont egy csipetnyi felelősséget sem tudnak, nem akarnak vállalni, pont, mint a Mal vezetői. Pofátlanul "nem emlékeznek", röhögcsélnek az egészen, nem jelennek meg meghallgatásokon, tojnak az egészre. Na, én ezektől leszek rohadtul ideges, őket látnám már szívesen megalázottan, börtönben rohadni.
Előzmény: sahinel (20) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 01:55 | #20
Pestieket kérdezz meg mert nekem mondták menjek ki nagy balhé lessz, stb. Okos emberek egy része cirkuszt akart amit meg is kaptak, egy másik része csinálta, és volt több ezer ember akik meggondolatlan politikusok miatt kihasználva pont a közepébe csöppent az egésznek. Békés tüntetést akarok akkor ügyelek is rá hogy ne legyen gond. Vagy ezekről az előzetes jelekről semmit sem tudtak?:DDD
Előzmény: sahinel (19) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 01:51 | #19
Tehát ha én elmennék most több ezer magammal bejelentés nélkül tüntetni a parlament elé és csak teáznánk, de nem engednének, ott ezt csinálni akkor jogos az agresszió? hm szép új világot akartok elérni.

Nem érted akkor amit mondtam. A CIA, KGB sok országban csinált gázokat, tüntetéseket, stb. Azt nem mondtam hogy itt is, de ahhoz hogy ez így legyen direktben rásegítettek. Már előtte lehetett tudni hogy lesznek marhák, és mit akarnak. Vagy te nem is tudtál róla? Mert aznap sokan mondták hogy gázok lehetnek majd. De hidd hogy nem használták fel ezeket a marhákat akik balhéztak politikai célokra.

Mindkét oldal marha mint már mondtam. Szavaztam a Fideszre, és MSZP-re is. Mindkettő hazudott igen sokat. Nem érdekelnek a kis pártok sem amíg a nagyok seggét nyalják egy kis szavazatért, és hogy hatalmon maradhassanak. Engem nem érdekel melyik majom szerepel épp a TV-ben, kinek van nagyobb elfogadottsága, ki beszél nagyobb baromságot, engem az érdekel hogy jól éljek. Ahhoz hogy jó életem lehessen nem hiszem hogy az az út vezet hogy török zúzok. Amíg vannak sokan akik melléjük állnak ideológiai alapon és nem csak azt nézik hogy fejlődhetnének, javulhatnának, addig mindegy. Komunistázás, zsidózás, nácizás az már nagyon megy. Tehát szurkolni tudunk, de hogy miért az nincs meg.....

Ennyi erővel akkor összelehetne verni minden fogyatékost aki a nekem nem tetsző pártot megszavazta. Megosztani az országot az király nagyon mert lehet tovább csinálni amit eddig. Ha nem állnának mögéjük ezek a baromságok miatt az emberek akkor talán lessz változás, mert más miatt fognak az emberek valakire szavazni mint politikai baromságok miatt. Mindaddig amíg ezt nem fogod fel addig olyanokat fogsz kiközösíteni akik magyarok.

Én igen lenézem az olyanokat akik a törés zúzás pártján vannak. Tényleg nagy figyelmet lehet vele elérni, de mi haszna van? Változtat valamit? Mert én ettől a választástól sem várok sokat mint ahogy 98 után amekkorát koppantam. Pedig mekkora duma volt hogy ők másképp fogják csinálni.
Előzmény: radicalhun (17) 0 VÁLASZ
radicalhun 2010. 10. 20. 01:03 | #18
Azt az elso f@szt aki a kirakatot tori unalmaban, meg a masik f@szt aki hatba rugja az embert aki megprobalja megallitani az elso f@szt, ugy megvernem, hogy egy hetig vert hanyna. Az ilyen emberek nem a tuntetes miatt vannak kint hanem csak a balhe miatt. Mi a faszt artott neki az a kirakat? Es utanna az ilyeneket mutogatja a media, hogy lam-lam a csurhe. A tuntetok helyebe agyonrugdostam volna oket.
Előzmény: Mr.T. (12) 0 VÁLASZ
radicalhun 2010. 10. 20. 00:55 | #17
Egy resze a tuntetoknek azert kezdte el dobalni a rendoroket kovel, mert nem engedtek oket tuntetni a parlament elott. De ezek az esemenyek mar a kiszoritas utan tortentek, mikor konnygazzal es gumilovedekkel kezdtek el loni a tuntetoket, addig a tuntetesek bekesek voltak. Meg volt az oka annak, hogy nem kaptak parancsot a rendorok, de ez majd ugyis kiderul a vizsgalobizotsag meghalgatasai utan. Nem szeretnek talalgatni, es osszeeskuveseket gyartani.

"De legyen illúziód hogy otthon csak a politikusok használhatják a rendőrséget. A rendőrségnek egyszinten függetlennek kellene lennie a politikától, de hát elég megnézni kiket cserélnek le választások után:D Szerinted most nem így volt?"
Itt egy ellentmondast latok. A redorseg sohasem lesz egy fuggetlen szervezet, mindig ala lesz rendelve a regnalo kormanynak, es ehhez meg hozzaadodnak a rendorsegi vezetok politikai erdekei is. En az elobb azt irtam, hogy a volt kormany most bunbaknak hasznalja a rendorseget es vezetoit akik akkor kiszolgaltak oket. Tobb mint valoszinu, hogy Gyurcsany es az akkori kormany tagjai mind meg fogjak uszni a felelosegrevonast, mig az oket kiszolgalo rendoroket nagyobb eselyel fogjak felelosegre vonni. Talalnak majd megint egy kishalat akit kitesznek az ablakba bunbaknak.
Nem vitatom, hogy ez jol jott a fidesznek, de Orban akkoriban, probalt kimaradni ebbol a dologbol, mert nem tudta, hogy mikent fog elsulni ez a dolog szamara. Olyan volt ez mint a kapanyuk, jobb semmit se mondani, azzal kisebb az eselye, hogy szavazatot vesztunk. Annyit csinaltak csak, hogy nyomattak az oszodi beszedet, de ha akartak volna akkor siman levalthattak volna a kormanyt. De nem akarta (lasd vekkeres tuntetes, azutan nepszavazas), mivel tudtak, hogy ha akkor atveszik a kormanyzast akkor bukjak a kovetkezo valasztast. Es vegul is igazuk lett. A fidesz ezzel jol jart, mszp es szdsz szinten (lophattak meg par evig), csak az orszag nem.

Erre azt is irhatnam, hogy tul sok osszeeskuves elmeletet olvasol. Akkor az 1956 esemenyeket is a CIA szervezte meg?
A penznel ebben az esetben volt egy fontosabb mozgatorugo, a kiszivargott beszed. Nem lehet tudni ki szivarogtatta ki, mivel titkositva lett a vizsgalt jegyzokonyve, de allitolag a Boliviaban lelott Edvardo Rozsa Flores-nek koze volt hozza.
Tulon tul bikanak nezek az embereket. Lehet, hogy te ha hallanad a tv-ben, vagy olvasnad az interneten, hogy a jelenleg megvalasztott miniszterelnok "atkurta" az egesz orszagot, es a gazdasag a beka segge alatt van, legyintenel egyett es azt mondnad, hogy "ez itt a balkan, ez van". De azert voltak/vannak akiknek ez akkor nem nagyon tetszet, es hangot is adta neki. Nehez elkepzelni, hogy valaki a TV-ben latja, hogy tuntetnek a kormany ellen es fogja magat es elmegy o is a tuntetesre?
Annak a "parasztgyereknek" volt egy "kis" segitsege a radikalis weboldalakon , (kuruc.info, bombagyar stb.) ahol eleg nagy tomeget lehetett mozgositani, es ehhez meg hozzaadodtak azok az emberek akik mashonnan ertesultek az esemenyekrol.

Lehet, hogy neked nem kell TV, de azert azt nem hiszem, hogy mindenhol ott tudtal lenni.

Nem nincs jogod, normalis helyzetben. De szerintem ez nem ilyen helyzet volt (teveostrom). Egy ilyen helyzetben az lenne a legelvarhatobb minimum, hogy valaki leall megbeszelni a dolgokat az emberekkel, megprobalja a dolgokat normalisan kezelni, es nem kezd el kiskiralykent az embereket szarba nezve rogton rendor utan kiabalni, mikor meg egy pofon sem csattant el. A feltuzelt tomegnek csak szikra volt az, hogy semmibe neztek oket, es utanna rajukhivtak a rendoroket. Ha en ilyen helyzetbe leszek egyszer is, nyugodj meg, nem fogom az embereket szarba nezni, es ez nem csak ugy mondom. Meg lehetett volna elozni az egesz dolgot, ha lett volna ra hajlandosag, de mivel ez Gyurcsanynak is erdeke volt, ki is hasznalta. Lehetett utanna nyomatni a mediaba, hogy lam-lam, nezzetek a szelsosegeseket, meg focihuliganokat. A rendoroket meg ezzel konnyeden fel tudtak hasznalni a tuntetok ellen, mert futotte oket a bosszuvagy. Szepen eltereltek a figyelmet az egesznek a lenyegerol, hogy at lettunk kurva.
Előzmény: sahinel (13) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 20. 00:11 | #16
a nevem eredete arab:D jó reggelt!
Előzmény: mattjensen (14) 0 VÁLASZ
Szosztar 2010. 10. 20. 00:08 | #15
Azért nagyon jót szórakozok a hülye kommenteken :D

Elolvastam mind két tábor véleményét, és az a legjobb az egészben, hogy mindenkinek van egy álláspontja amit rá akar erőszakolni a másikra!
Ahelyett meg, hogy szidnánk egymást, vagy különböző "isteneket" (viktorunk :)) imádnánk, inkább el kellene kezdeni összefogni ,keresni egy aranyközéputat és országot építeni! Akkor talán sikerül egy normálisabb helyet teremtenünk.

Azért meg kéne kérdezni azt az embert, hogy mi a véleménye a tüntetőkről, akinek szétbaszták a kocsiját, a nagy "forradalomban".
mattjensen 2010. 10. 19. 23:36 | #14
amekkora elvakult zsido vagy,nem is ertem hogy a nagyszuleid hogy eltek tul a II. vilaghaborut.

mellesleg ha ott se voltal a tunteteseken,akkor ne magyarazd mar meg annak,aki ott volt,hogy mi zajlott ott.
Előzmény: sahinel (13) -1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 19. 22:00 | #13
ok szépen beetted a dumát vagy csak nem fogod fel amit látsz, nem akarod felfogni. Ja békés tüntetők megtűrik maguk közt azokat akik köveket dobálnak, stb. az mikor a rendőr haver mondja hogy nem volt semmiféle parancsuk, és elkezdték őket dobálni, ők kérték a parancsnokokat csináljanak valmit. Akik szintén parancsra vártak. Más országokban ez úgy működik hogy ha rendzavarókat látnak akkor mennek is kiszedni őket. Nem várnak sokáig. De legyen illúziód hogy otthon csak a politikusok használhatják a rendőrséget. A rendőrségnek egyszinten függetlennek kellene lennie a politikától, de hát elég megnézni kiket cserélnek le választások után:D Szerinted most nem így volt?

Persze mivel ha kicsit figyelted az Fidesz miket mondott, hogy kommunikált, és hogy használta ezt fel a saját hasznára akkor érthetnéd. Ha én felmegyek pestre és elkezdek pampogni hogy legyen már tüntetés, stb akkor valsz sokan össze fognak gyűlni..... jól tudták hogy amit szerveztek, az egybe fog esni, azzal ami lett. Nem biztos hogy pont így akarták de jól jött nekik. A másik oldal is gyükerekből áll, de ezért sem említettem oldalt.

Befolyásos emberkék kellenek a háttérbe. Még egy kis tüntetést el tudok képzelni ahol pár százan vannak, de egy nagyot mint ez is volt a CIA sem tudott volna pénz, és megfelelő emberek nélkül létrehozni a múltban mint csinálta is párszor ha meg akartak buktatni kormányokat. Ez a kiment a parasztgyerek és több ezer ember csatlakozott hozzá mese ha neked megfelelő akkor élj ebben a hitben. De ne mond másokra sem akkor hogy rosszat gondolnak, mert át sem gondoltad, vagy nem akartad.

Politika ma magyarországon kb abból áll amit Mogács Gábor több videójában is előadott. És a dolog ott hibádzik hogy ezek az erők átlag egymással sem számolnak le csak átadják egymásnak a hatalmat.

Egyébként pesten voltam nem kell TV hogy erről nyilatkozzak.

Békés tüntetőként egyébként jogom van köveket dobálni, gyulytogatni ha valahonnan elhajtanak mert nem akarnak velem foglalkozni, és rendőri biztosítást kérnek mert pár ezres tömeg az ajtók előtt van? Lol ember remélem te leszel egyszer ilyen helyzetben és kimész párezer követelőző ember elé megmagyarázni mi a helyzet......
Előzmény: radicalhun (11) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2010. 10. 19. 21:37 | #12
Párizsban sincs minden rendben
http://www.youtube.com/watch?v=cZfbuCQMYro
radicalhun 2010. 10. 19. 20:24 | #11
Milyen politikusok voltak ott mogottuk ? Sorold!
A budapesti tuntetesek az oszodi beszed miatt voltak. Ok - okozat. A oszodi beszed kiszivargasa utan spontan tuntetesek voltak. Csak oktober 23 utan kezdtek el szervezni a tunteteseket, akkor sem politikusok, hanem Budahazy Gyorgy, aki a Gyurcsany es az Orban kormany alatt is bortonben volt/van, pedig semmi bizonyitek nincs ellene. Csak egy pelda: http://www.youtube.com/watch?v=a3w0GHAn6zM
Valoszinu, hogy a Sukoroval kapcsolatos dolgok kiszivarogtatasa miatt allitottak felre.
Az emberek tobbsege nem azert ment ki tuntetni mert unalmaban nem volt mit csinaljon, hanem azert mert "atkurtak" oket. Biztos voltak a tuntetok kozott olyanok is akik csak a balhe miatt mentek ki, a media meg eloszeretettel mutogatt oket. Ha utanna neznel az akkori esemenyeknek mas forrasokbol is, nem tv2 meg rtl klubb, akkor tuthatnad, hogy a tuntetesek addig bekesek voltak amig a rendorok el nem kezdtek provokalni az embereket, mert meg akartak bosszulni az mtv-nel tortenteket. A teveostrom is azert volt mert megigetek az embereknek, hogy targyalnak veluk egy peticio beolvasasaval kapcsolatban, varattak oket egy ideig, azutan kikuldtek oket az epulet ele es utanna rajuk hivtak a rendoroket. Azutan meg csodalkoztak, hogy kicsit idegesek lettek az emberek. A rendorsegnek meg Gyurcsany adta a parancsokat, ezt be is ismerte: http://www.youtube.com/watch?v=AZlL6ZVCRX8
Nem hiaba alakult meg az akkori esemenyeket vizsgalo parlamenti tenyfeltaro bizotsag. Nezz utanna.
Az akkori kormany a rendoroket babkent hasznalta fel, es mikor mar egett a talaj a laba alatt odadobta oket bunbaknak. A rendorseg mindig ki van szolgaltatva az eppen regnalo kormanynak. Volt olyan rendor, aki orommel teljesitette a parancsokat, ha azzal akar torvenyt is sertett ( http://www.youtube.com/watch?v=HcpvoRFsR2U http://www.youtube.com/watch?v=p_S6TvjZFc0 ), volt olyan aki kenyszerbol (lakashitel, csalad), es volt olyan aki inkabb kilepett a rendorsegbol.
Előzmény: sahinel (8) -1 VÁLASZ
brandboy 2010. 10. 19. 20:19 | #10
Mi a cimborámmal arra jutott,hogy a kommunizmus,mint ellenpólus megszűnésének következménye,hogy a kapitalizmus kifordult önmagából,vagyis inkább visszatért gyökereihez.
iMan 2010. 10. 19. 19:11 | #9
Szerintem:
Azok az érdekcsoportok,amelyeknek lobbizása miatt ilyesmi bekövetkezhet,nagy valószínűleg egy ponthoz köthetők és a cionista zsidóknak közük van a dologhoz.
Az amerikaiak és az egyszeri izraeli állampolgárok agyatlanná nevelése is közrejátszik a dologban.
Van egy csoport,aki magának akarják a hatalmat,sőt,tulajdonképpen már az övék is (bankárok,brókerek).
Az árfolyamok olyanok,mintha "tetszik-nem tetszik" alapon változnának.
Egyre inkább kitűnik,hogy csak azok járnak jól,akik közel vannak a tűzhöz.




Előzmény: Gazdiablo (1) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 19. 18:12 | #8
Lehet szidni a politikusokat, de mint otthon mikor sok marha pesten tört zúzott, gyulytogatott, akkor szintén ott voltak mögöttük a politikusok, csak ezt sokan elfelejtik. A gond hogy valsz itt is ugyan ez van. Az hogy tömegeket megmozgasson valaki, és leszervezzen egy ilyet ahhoz kell egy háttérben működő szervező erő. Az otthoni zavargásokat is megpróbálták beállítani hogy spontán szerveződés volt, de csak a halmozottan fogyatékos marhák hitték ezt el.

Itt is rámennek a marhákra Angliában a lovasrendőrök, rendőrök ha barmok. Csak nállunk nem mert a rendőrség rendet tenni a zavargásoknál, mert a sok birka miatt féltek mi lessz a következménye.

Mi lenne? Aki hülye haljon meg. Aki kifut a kocsi elé követ dobálni(mint a ninjának öltözött buckalakók), rátámad a rendőrre, csinálja a balhét az ne háborodjon fel ha rájár a rúd.

Aki elhiszi hogy az otthoni marhák maguktól csinálták a balhét, azoknak elmondanám hogy szélsőjobbos Csurka, és bandája mikor hidat foglaltak, stb akkor sem verték szét szeretett fővárosukat, mert volt annyi eszük ha nem is túl sok van. De aztán jöttek azok a politikusok akiknek már csak a hatalom számít. A birka meg megy csinálja nekik a balhét, mert feltüzelték, aztán meg csodálkozva néz ha rátámad egy falka rendőr.....
+2 VÁLASZ
Ytsro 2010. 10. 19. 17:48 | #7
Jó, jó igazad lehet. De. Elkezdtem nézni videót, már az elején: Na mondom ez megint valami egy oldalról felvázolt a zsidók kutyái bántják a szegény népet videó. De vártam, hogy hátha legalább megemlíti a "másik oldalt". De nem, legalábbis 9 perc utánig nem, mert az illuminátusos zagyva hallatára megnyomtam a kis x-et... Szóval a felháborodás előtt azért szerettem volna hallani, hogy az a "zsidó vezetés" mivel indokol stb stb. Amíg azt nem halljuk, csak birka bólogatás mehet mellette, vagy ellene... Mert a nép előtt fejet kellene hajtani... Csak 1. ki a nép? 2. Biztos-e, hogy a nép tudja, hogy mi jó neki? 3. Egyáltalán lehetséges-e, hogy a népben valami mindenkinek jó?
Előzmény: betyár (4) 0 VÁLASZ
BobBobek 2010. 10. 19. 17:30 | #6
Valójában teljesen lényegtelen, hogy megtervezett, vagy ösztönös hatalomközpontosítás zajlik.
Wald 2010. 10. 19. 17:28 | #5
az most komolyan a szeme ami kilog a palinak? :O
betyár 2010. 10. 19. 17:26 | #4
na de öcsém, mi az, hogy a kormány egy engedélyezett tüntetésen kilövi a szemed vízágyúval, mert éppen bosszús kedvében van? az állam az embereket kell, hogy szolgálja, és ha a nép valamit nem akar, akkor szépen fejet kéne hajtani előtte...
Előzmény: LazzL (3) +1 VÁLASZ
LazzL 2010. 10. 19. 17:07 | #3
Szerintem nincs szó összeesküvésről. Az a baj, hogy ma már mindenben az összeesküvést látják, de csak azért, mert nem tudják kideríteni az igazságot. Ez inkább a kormány kemény döntése, és ahogy hallottuk bosszúja volt. A stuttgartiakkal viszont teljes mértékben együtt érzek, és sajnálom őket.
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2010. 10. 19. 16:40 | #2
Bácsinak a szeme se áll jól....
Gazdiablo
Gazdiablo 2010. 10. 19. 15:14 | #1
Elkeserítő...szerintetek valóban egy összehangolt összeesküvés van a dolog mögött? "Az új világrend létrehozása", és az illuminátusok, vagy bármilyen más titkos eszmerendszer-politikai szövetség, Új világkormány...stb. vezényli ezeket a változásokat, vagy szimplán a demokrácia embertelen arcú zsákutcáiba tévedünk ilyenkor?

Azért kérdezem mert a videó végén szó esik erről...a magam részéről, nem föltétlen gyártanék összeesküvéselméleteket, de az emberi kapzsiságot ismerve akár elképzelhető lenne ez a verzió is.