Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
7sleeper 2010. 10. 07. 20:57 | #64
Persze az sem lehetetlen, hogy ez a Titanic kínai változata iskolai előadás formájában, és éppen a főpróba zajleek. A Chinatic éppen nekiütközött a kapitalisták martinijében egy óriási jégkockának, és a férfi főszereplőknek (mind az ötnek) a lekiismeretes nyelvtársnő éppen a Morse ABC-t tanítja meg, hi-szen a kommunistáknál ekkora tragédia nem történhet meg, itt túléli mindenki - és benépesíti a Földet.. Sajnos a videón is látszik, hogy a párt határozott utasításai ellenére az S.O.S egyelőre még csak a fejlődőképes tá-tá-tá-tá-tá-tá-tá-tá-tá. Ebből szabotázs miatt kötél és fejlövés lehet.. Vagy kitüntetés.. Kicsit sárgább, kicsit édes-savanyú, de az övék..
7sleeper 2010. 10. 07. 20:42 | #63
sorrendben a következőket körmölte:

MA-O-CE-TUNG

TI-BET-IS-KÍN-A
MEG-TAJ-VAN-IS-AZ-BIZ-A

EGY-GYE-RE-KET-TE
KET-TŐ-AZ-HA-LÁL

TI-E-NAN-MEN-NEM-TÖR-TÉNT-MEG

WENN-IST-DAS-NUNN-STRUCK
..
DAS-O-DER--DIE-FLIP-PER-WALDT-GER-SPUT
Lawrence 2010. 10. 07. 08:41 | #62
"Egyébként ezekben az országokban azt csinál a tanár amit akar. "

Húú szerintem tölts el egy hetet egy középiskolában! Bármelyik nagyvárosban! :) Vagy olvass utána hogy diákjog. Meg fogsz lepődni hogy nem így van. Egyébként az OK nélkül fülhúzgálós tanárt meg kéne keresni :D HALLÓ emlékszik még rám... :D és "szépen" elbeszélgetni vele. Persze először lelkileg készíteni ki... :)
Előzmény: Killer81 (61) 0 VÁLASZ
Killer81 2010. 10. 07. 08:03 | #61
A Mi osztályfőnökünknek a fülcibálás volt a hobby-ja. A legkisebb indok is elég volt neki. A vén kurva vicsorogva cibálta a fülcimpám, csak úgy ropogott a fülem. Meg kellett volna fejelni már tudom... Az egyik osztálytársammal fél órát üvöltött a suliban, mert előző nap a srác 7 éves öccse a tanárnő háza előtt focizott a haverjaival és ugye valakin el kellett verni a port. Sajnos így 29 évesen sem tudok neki igazat adni, de van 2 gyermekem, akikkel ha gond van a suliban, akkor támogatom a tanárnőket, ha szükséges.
Egyébként ezekben az országokban azt csinál a tanár amit akar. Ahol az átlag embernek már az általánosban eldől a sorsa és diákok kísérelnek meg öngyilkosságot egy becsúszott rossz jegy miatt. Nincs min csodálkozni.
Ott az egész mentalitás ilyen.
Mondjuk van egy ismerősöm, akit annó egy 4-esért is nagyon lehordtak a szülei és egy hármassal haza sem mert menni. :)
Traveller 2010. 10. 07. 01:35 | #60
Ezt meg azért írom hogy ne virítson az előző esszé a címlapon.
Traveller 2010. 10. 07. 01:31 | #59
Szomorú vagyok, hogy ez a helyzet. Mindenesetre ha tanár lennék, és rám támadna egy gyerek úgy basznám pofám, hogy nem rakná össze az arcát többet senki. Baromi egyszerű lenne a megoldás a modern társadalom efféle torzulásaira.
Ha valaki bűnöző lesz, és lecsukják, azonnal kiheréltetném, ha nő akkor elköttetném. Ezzel 3 legyet ütnének egy csapásra; 1, fosnának a börtöntől, gondolkodnának mielőtt cselekednek; 2, megoldaná a túlnépesedését azoknak az egyedeknek, akik genetikailag hajlamosak a bűnözésre (nem írom le mert azt mondjátok majd rasszista vagyok); 3, nem csinálna később gyereket, aki hasonló felfogású lesz mint ő a neveltetése miatt; 4, (bónusz) 30-35 év múlva kihalna az a réteg, akiknek a börtönöket építik, és a mi pénzünkön etetik őket. A tanulásban pedig (ált.isk.) 2x bukás után nem tehetne jogosítványt később SOHA. Asszem a első bukta után már tartana a másodiktól, és a globális felmelegedés is drasztikusan csökkenne. Aki pedig azt hangoztatja, hogy "demokrácia" és "minden ember egyenlő" az egy barom. Az emberek rohadtul nem egyenlőek, sem felfogásban, sem szellemi kapacitásban. Egy egységes igazságos sablont nem lehet ráhúzni a társadalomra. Az a réteg aki a többit védi ahhoz az 85-90% hoz tartozik, aki értelmes, és szomjazza az igazságot. De meg kell érteni, hogy a többi buta barom, aki még fél lábbal a fán lóg. Ne akarjátok őket a nagy egyenlőség nevében magatok mellé emelni, mert nem fogadják el önként magukra nézve a szabályokat. Vagy kikényszerítjük a beilleszkedést, vagy nem illeszkednek be. Most pedig mindenki jöhet azzal, hogy milyen böszme állat vagyok, meg maradi. Be kell látni, hogy aki nem akar beilleszkedni az csak röhög az erőfeszítéseiteken, és egyre egyszerűbbé válik neki leszarni a törvényt, mert megvédi a nagy igazság és demokrácia, amit csak akkor vesz sajátjának ha épp mentenie kell a picsáját a dolgozó kötelességtudó emberek elöl. Kötelesség meg le van szarva, az a hülyék keresztje marad.
Lawrence 2010. 10. 06. 23:13 | #58
Ok. Legyen igazad. Elmondod röviden mit teszel ha van egy gyerek aki értelmes iskolába kerül, értelmes osztályba de ő tönkreteszi az osztályt, SEMMILYEN tiszteletet nem ad senkinek, minden órát tönkretesz, szarnak néz, leköp, lekáromkodik, és az anyja apja megvédi ilyen téren természetesen hisz az oktató a hülye, kizavarni nem tudod, rossz jegyet hiába adsz megbuktatni tudod max, de akkor újabb osztályt tesz tönkre sok sok éven át, kirúgni nem lehet mert akkor nincs fejpénz, és Te arról beszélsz hogy majd szép szóval lehet fegyelmezni? Mond el hogy lehet egy ilyen helyzetben és leborulok előtted. Mégegyszer leírom nem azt mondom hogy szét kell verni, hanem a gyerek féljen attól hogy szankció lesz, lehet az nem fizikai is de legyen FÉLNI valója, tudja mi van akkor ha megtesz valamit amit nem szabad. NEM ANARCHIÁT hirdetek, vagy elnyomást, csak azt hogy ha mindenki azt csinál amit akar (értem ezt a tanár oldalára is) akkor abból jó nem sül el. Demokrácia ide vagy oda ha a szülő elbassza a gyereke gondolkodását miért tegyen az tönkre még más 30 gyereket!!!???? A hiba az egészben a fenti videó, nem jó példa :) mert ez egy majom ez a nő... de én IGENIS féltem a technika tanáromtól pl. SOSE vert meg, max 1 tockos de utána csendben voltam :) Utoljára kihangsúlyozom .. CSAK HA MEGÉRDEMLI! De az a baj hogy manapság a gyerekek 70%-a ilyen. 10 évig dolgoztam középiskolában. Nagyban! Tudom mi megy. Förtelem :( a gyerek bejön és konkrétan az aula közepére szarik! (ne röhögjetek ez majdnemhogy így megtörtént :) )
Előzmény: naezazamaz (52) 0 VÁLASZ
themasterhealer 2010. 10. 06. 22:56 | #57
kurva kölkök. biztos megint rosszak voltak
Nas
Nas 2010. 10. 06. 22:30 | #56
Vannak, akik fizetnek ezért... :D
Előzmény: Jeges (54) 0 VÁLASZ
naphtha08 2010. 10. 06. 22:22 | #55
A tanárok tanuljanak meg küzdősportokat, meg lenne a lelki békéjük, és még meg is tudnák védeni magukat :) Viccen kívül. Kíváncsi lennék, ki, hogyan oldaná meg ezt a problémát.
Jeges 2010. 10. 06. 22:12 | #54
Ez a tanárnéni tuti szerepelt már valami fenekelős ázsiai porn videóban, ahol hurkásra verték a picsáját egy lovaglópálcával
NÉZD AZ ARCÁT, TUTI ÉLVEZI A R.I.B.A.N.C
Erunder
Erunder 2010. 10. 06. 21:18 | #53
Végig futva a kommenteken picit elszörnyedtem, hogy jelenleg Magyarországon milyen megítélése van a gyermekek bántalmazásának. A nevelési célzattal történő bántalmazás fogalom létezésétől is összeszorul a gyomrom.
Ameddig az emberek csak végletekben képesek gondolkodni egy adott témában, addig ne is várjunk abban megoldást.
Nem normális az se ha a gyerek irányít, és egyúttal az se, ha egy felnőtt fájdalmat okoz egy gyerek azért, hogy tudatosítsa benne igazát, és hatalmát.
+1 VÁLASZ
naezazamaz 2010. 10. 06. 21:18 | #52
Szerintem aki nem tud fegyelmezni fizikai kontaktus nélkül az ne válassza a tanári pályát!
Van tapasztalatom bőven általános iskola 2 helyen, 2 középiskola, most egyetem...
Ez az egész pszichológia, és az elején dől el, egyik férfi tanárom nem tudott semmi úton fegyelmezni minden óra káosz volt pedig mindent megprobált, a felesége énektanárom volt és 150centis azon az órán kuss volt és a legbetyárabb parasztot is rávette az éneklésre persze körmözés nélkül. Ha csak ilyen tanárok lennének nem lenne probléma higyjétek el!
Engem egyszer ütött pofán egyik tanárom azóta is nehezményezem... Semmire nem volt ez megoldás.
A pofán ütés nélkül is ugyanitt tartanék, az egyetemen, csak lett egy rossz emlékem ennyi
+1 VÁLASZ
Ctx Twin 2010. 10. 06. 21:13 | #51
Amikor alsós voltam, én is kaptam körmöst, és nem haltam bele. Normális ember lettem - bár ez szubjektív vélemény - :) viszont volt fegyelem, senki sem szólt be a tanároknak (pláne nem ütütték meg).
superxaba 2010. 10. 06. 20:55 | #50
te mindenbe beleszólsz?
Előzmény: csicsó (14) 0 VÁLASZ
Phaeton 2010. 10. 06. 20:45 | #49
Ez nem hogy mindent nem kap meg, hanem egyenesen semmit nem kap meg :D Még lehet, hogy lakása sincs, a suliban alszik, a partvis mellett.
Előzmény: Lawrence (42) 0 VÁLASZ
Tóth József 2010. 10. 06. 20:39 | #48
Téged bizonyára megvédtek a szüleid az ilyen "perverz" tanerőktől, azért tudsz ilyen szabatosan fogalmazni. Mielőtt, még megkérdeznéd, Én kaptam pár fülest, mikor megérdemeltem. És nem is bánom. És még mielőtt megjegyeznéd, hogy nem eleget, igenis tisztességet tanultam. A mostani "szankciókkal" érik el a drogozást, tanárverést, zsarolást, stb.
Előzmény: naezazamaz (45) 0 VÁLASZ
Raven00 2010. 10. 06. 20:36 | #47
Én meg azt mondom hogy te ugyan olyan primitív vagy 32 évesen mint az a nő!!! Téged se a tanárod vert pofán hanem az apád de úgy látszik nem eléggé mert nem zökkent vissza az agyad a normál állásba. Nem kell általánosítani. Nem minden gyerek csicska de te biztos olyan vagy akit a "menők" mindig aláztak...
Előzmény: niof (43) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 10. 06. 20:34 | #46
persze, egy fizetős magániskolában valóban nincs, aminek a környékére sem keverednek az alja férgek...
Előzmény: naezazamaz (45) 0 VÁLASZ
naezazamaz 2010. 10. 06. 20:21 | #45
Primitív majmok bazmeg!!!
Ez a 21. század, nincs szükség fizikai bántalmazásra szerintem.
Nincs gyerekem de ha lesz nem tűröm el az ilyesmit a saját gyerekét verje tőlem de az enyémet ne!
Vannak megfelelő szankcionálások a fejlett helyeken, nem a verés!
balogh predator 2010. 10. 06. 20:16 | #44
jól kiadtad magadból. :)
Előzmény: niof (43) 0 VÁLASZ
niof
niof 2010. 10. 06. 19:08 | #43
Most is szét kéne csapatni a sok köcsög gyereket, akkor nem az lenne a trendi, hogy a plázában mászkálva menőzünk a szintén lógó haverok előtt, ha nyilvánosan meg lennének alázva. Ha nekem egyszer lesz gyerekem, írásos engedélyt fogok adni a tanárainak, hogy jól vágják pofán, ha nem bír magával. Ha nem teszik meg, és hozzám visszajut a híre, akkor meg megteszem majd én. Engem is úgy szájon csapott fater annak idején mikor visszaszájaltam neki, hogy csak néztem mint a lukinyúl, és így utólag megértettem már hogy miért. A sok köcsög mai csicska gyerek egy szemernyi tiszteletet sem tanult a kicseszett szüleitől, akik elhitették már gyerekként vele, hogy ő akárki lehet, ha elég nagy a pofája. Az ilyen szülőket meg munkatáborba kéne vinni, vagy elmeosztályra. Ha a gyereke hülye, és nem tudja megnevelni, nem képes pofán csapni, akkor valakinek csak meg kell. Elnézem ezeket a mai csírákat, és féltem tőlük a jól megérdemelt nyugdíjas éveimet, én ezt mondom.
+6 VÁLASZ
Lawrence 2010. 10. 06. 18:07 | #42
Én sem erre értettem amúgy. Természetesen ez már túlzás és látszik is rajta hogy otthon nem kaphat meg mindent :D mint a pink floyd számában:
"When we grew up and went to school
There were certain teachers who would
Hurt the children in any way they could
By pouring their derision
Upon anything we did
And exposing every weakness
However carefully hidden by the kids
But in the town, it was well known
When they got home at night, their fat and
Psychopathic wives would thrash them
Within inches of their lives."
Előzmény: Phaeton (40) 0 VÁLASZ
dude 2010. 10. 06. 17:51 | #41
Senki nem merné sunázni? :D Szexi szado tanárnéni. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=LbA_piUL69o
Phaeton 2010. 10. 06. 17:49 | #40
Ez már régen túl van azon a határon, ami még az egészséges kategóriába tartozik. Ez a nő ezt kifejezetten élvezi... Ennyit A Népi Kínáról.
Lawrence 2010. 10. 06. 17:31 | #39
:)
Anyta20 2010. 10. 06. 17:30 | #38
áh...de félreérthető a vége ... ugy értettem h sztem egy kis körmösbe nem hal bele senki
Anyta20 2010. 10. 06. 17:27 | #37
nem kell itt vitatkozni h mi is a jó a gyereknek.
Ki kell probálni : 30 összezárt gyerek 1 teljes órára.... sztem 80%-unk sirva jönne ki...( na meg legszivesebben megfojtaná a kölyköket).
Amúgy sztem is a szülő kellene nevelje a gyereket, nem a tanár, de sajnos ez nem igy van... én is kaptam suliban fenekemre, hajam meghuzták....de a megszégyenitesnél semmi sem fájt jobban. Természetesen itthon is kaptam fejmosást... de túléltem és úgy érzem hasznomra vált. (de ez csak az én véleményem)
Erunder
Erunder 2010. 10. 06. 17:23 | #36
Miért jut nekem erről eszembe a 19. sz-i Anglia? Lehet túl sokszor néztem meg a Copperfield Dávid-ot, és túl mély benyomással volt rám a Tom Brown iskolaévei?
Lawrence 2010. 10. 06. 17:22 | #35
Szomorúan látom, hogy még sosem tanítottál. minimum 10 éve oktatok, de nem pedagógusként, viszont nap mint nap láttam manapság hogy viselkedik egy gyerek az órán. Igazad van! Nem így kell csinálni, de ha a gyereket az anyja apja nem neveli meg, ő meg bejön az órára és tönkre másik 33 ember napját akkor nincs mese. Tilos pl. kizavarni valakit az óráról. Normális ez ? NEM
Előzmény: Flowerbeat (30) +2 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2010. 10. 06. 16:54 | #34
Szerintem retardáltnak kell ahhoz lenni, hogy másképpen ne lehessen rendet tartani.... Tanároknak is kéne bizonyítvány !!!
csege 2010. 10. 06. 16:17 | #33
azt néztem én is hogy azért eléggé fapofával tűrik szal vagy nem kapnak akkorát vagy hozzá vannak szokva... :|
gondolom csak van oka annak hogy kapnak.
Magyarországon persze ez nem működne mert jönne a FÁMILI aztán megbökik a tanárt.

csicsó 2010. 10. 06. 16:15 | #32
Greets from the Netherlands
Előzmény: komcsi (31) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 06. 16:06 | #31
Sok liberális agyhalott menjen le csak 1 hétre bármelyik BAZ megyei iskolába tanítani. 2 nap után sírva, vagy megverve rohannának haza és rögtön megváltozna a véleményük...
Flowerbeat 2010. 10. 06. 15:56 | #30
Szomorúan látom hogy sok kommentben helyeslik ezt az eljárást. Hát ki a faszom az a veréb fasszopó kurva hogy verje a tanulókat? Nem ez a megoldás
Masakari 2010. 10. 06. 14:59 | #29
Nekem lesz gyerekem tuti én fogom pofán baszni ha rájövök hogy a suliba nem úgy viselkedik ahogy kéne stbstb
anno engem suliban osztályfőnökön kívül apám meg anyám is tuti laposra vert volna ha beszólok vagy rátámadok 1 tanárra
Purple
Purple 2010. 10. 06. 14:42 | #28
de még ha indulatból adná, mert megérdemli abban a percben... vagy ha nem indulatból adja, akkor a gyerek se legyen már olyan hülye, hogy tartja neki a kezét... :D nem sajnálom az ilyeneket
lb7
lb7 2010. 10. 06. 14:40 | #27
Nevelni szerintem nem a tanárnak kell a gyereket, hanem a szülőnek... pont ezért hívják tanárnak és nem nevelőnek...
Sajnos vannak állatok: engem oviban azért pofozott meg erika néni (direkt kis betűvel), mert nem aludtam, hanem beszélgettem alvásidőben. Nem bírtam elaludni, mert nem voltam álmos... most szívem szerint én ba*nám pofán őt! Ez eléggé megmaradt bennem
5150head 2010. 10. 06. 14:31 | #26
Én tesitanárként végeztem most tavasszal, 14 évig szertornáztam, és mellette egy metálzenekarban vagyok gitáros.
Szval nem egy 40 kg-os magyar tanárnéni vagyok kötött pulcsiban.
De ennek ellenére szeretnek a gyerekek :D
Előzmény: csicsó (25) 0 VÁLASZ
csicsó 2010. 10. 06. 14:13 | #25
Ezért kell, hogy minden tanár kigyúrt állat legyen, tudjon fegyelmezni szóval, s ha kell elhivja a sarokba a diákot és elbeszélget vele szépen :D egyik tanárom amerikai focizott, meg is látszott rajta, jóarc volt, és érdekes még a legbarmabb diákok sem ordibáltak az óráján. :O xd
Előzmény: 5150head (20) 0 VÁLASZ
csicsó 2010. 10. 06. 14:10 | #24
élnek* Szmog* stb stb, billentyüzetem pár gombja nem müködik rendesen :D
Előzmény: csicsó (23) 0 VÁLASZ
csicsó 2010. 10. 06. 14:09 | #23
"és gazdaságilag is romlásnak indulunk, mert Ázsia beelőz minket a gecibe. És igen, csak és kizárólag nevelés kérdése, semmi más."

igen, kurvajó nekik, hogy gazdaságilag leelöznek mindenkit, de milyen áron, 2 nagy folyójuk vizébe még patkány se megy fürdeni, olyan mocskos, 10 x nagyobb a smog a városokban mint egész Europában, olya túlzsúfoltan élek városokban, hogy egy amerikai tehéncsorda közt több hely van. ^^ hu dejó nekik
Előzmény: komcsi (18) 0 VÁLASZ
Achilles 2010. 10. 06. 13:56 | #22
Nem azon van a hangsúly, hogy üti/nem üti a diákot, hanem ha a gyerek székkel veri a tanárt, a tanár akkor sem emelhet kezet a szarházira. Általános Iskolában dolgozok (nem tanár), és nem az alja kategóriából, de itt is vannak problémák. A szülőknek nincs idejük megnevelni a gyerekeiket, ezek meg simán elhülyülnek, és sajnos manapság az a menő, ha valaki visszaugat, beszólogat, esetleg üt is...
Szerencsére újra lehet buktatni diákot. Elég durva volt, hogy a kedves szülő nem egyezik bele a buktatásba, mert az ő kicsi fia, é különben is, és a hülye gyerek ezért még 4. osztályban sem tud írni/olvasni. És ne mondjátok, hogy a tanár hibája, nem lehet harmadikban olvasást tanítani, mikor ott van még 29 másik gyerek. És nem mindig ütni kell azt a szerencsétlent, de néha azért rájuk férne.
zodiac 2010. 10. 06. 13:53 | #21
Hány lusta, kötözködő, nevelhetetlen cigány volt nálatok az osztályban? Nyilván 1 se.
Előzmény: TinusSs (3) 0 VÁLASZ
5150head 2010. 10. 06. 13:51 | #20
Jogtalanul tényleg szemétség az ilyen fegyelmezés.
De! Van olyan akit már nem lehet szép szóval, egyessel, büntetéssel fegyelmezni... sajnos. Persze ha kiküldöd az osztályból, és valami baja esik, téged csuknak börtönbe. Persze ha bent marad akkor meg nem tudsz dolgozni, mert zavar a munkában, mint téged, mint a gyerekeket.
Az okoskodó "persze megütni egy diákot fúúúj...persze már akkor menjünk vissza a középkorba" emberkéket azért bedugnám 35 gyerek közé, akiknek a negyede cigány, és már rég nem abba az osztályba kéne járnia (16 évesen járja a 7et) megnézném mit csinálnának, hogy tanítanának, mennyire lennének türelmesek.
+1 VÁLASZ
spider86 2010. 10. 06. 13:46 | #19
valakit nem lehet szóval fegyelmezni, mert debil... a fizikai fájdalomból viszont könnyebben tanulhatnak

én is kaptam ált suliban, javarészt rá is szolgáltam, amúgy a tesitanárok a legjobbak ott verés nélkül is agyon lehet szívatni a kis lurkókat :D
Előzmény: TinusSs (3) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 06. 13:36 | #18
Pár komment egy másik oldalon, jót röhögtem rajtuk, egyébként meg velük értek egyet:

"Volt egy 30 kg-os tanárnő.Kb 70 éves volt.
Pajeszhúzás után pofon.
Amikor végigment a folyosón szinte vigyázzba állt mindenki, pedig ok nélkül nem bántott senkit.Egyszer elmondtam otthon, hogy kaptam tőle.Otthon kaptam anyámtól is, mert tudta, hogy biztos nem ok nélkül történt.Utána nem mertem otthon elmondani, ha rossz fát tettem a tűzre. :D
Dolgozó, adófizető, családos ember lettem.Érdekes nem?"

"Baszottul nem hatja meg őket. Mi még emberes pofont kaptunk, meg kokit, vagy akkora tockost, hogy megfejeltük a padot. Azok voltak a szép idők. Nem is voltunk olyan csíragyerekek mint a mai nemzedék. Soha nem hittem volna, hogy egyszer eljön az az idő amikor menő lesz buzeránsként öltözködni és viselkedni."

"Pajeszhúzás, koki, pofonok, akkora nyakleves, hogy lefejeltem a padot... Régi szép idők! :D"

"Így lesz valakiből ember. A fejlett országok elfelejtették ezt, és intelligenciában, bűnözésben és egyáltalán emberségben hanyatlásnak is indultak. Felnőnek a mostani "szabaccságvárosalehetmás" generációk, és gazdaságilag is romlásnak indulunk, mert Ázsia beelőz minket a gecibe. És igen, csak és kizárólag nevelés kérdése, semmi más."
+4 VÁLASZ
a janek
a janek 2010. 10. 06. 13:31 | #17
Rajtam tört el favonalzó ,kaptam sallert ,kokit ,körmöst,tockost,nyakast,pofont.....stb
mégsem tanultam vagy figyeltem jobban ,aztán amikor már nem volt muszáj tanulni, hanem a közép suliban azt mondták , ha nem tetszik el lehet menni akkor lett sokkal jobb az átlagom....ez a picsa meg szado mazo, de látszik a kiscsávókon,hogy szinte unják már a verést is....
Mr. Wallace 2010. 10. 06. 13:29 | #16
Az a tanár, amelyik csak veréssel tud fegyelmezni, ne menjen tanárnak, inkább menjen kapálni. Aki meg azt hiszi, hogy így lehet nevelni, az menjen vissza pár száz évet. De jó is volt az a pellengér, kaloda, szégyenpad, kerékbetörés, boszorkányégetés stb.
izébigyó 2010. 10. 06. 13:26 | #15
Egyébként nevetségesnek tartom, hogy ez megy a Híradóban, húú, kapott egy pofont, fülénél és hajánál fogva vezette ki az óráról a kis cigánycsajt, az meg ezért hetek óta nem mer iskolába menni (persze!). LOL! Régen ez mindennapos volt, de általában meg is érdemelték a kis hülyék és fegyelem volt, ma meg (többnyire a cigány) purdék verik a tanárokat.

"12 éves lány a nyíracsádi iskolában; a tanórán először csak szidalmazta, majd fojtogatta is az 53 éves pedagógust"
http://stop.hu/articles/article.php?id=740738

"Az ötvenéves tanárnőt a rendőrök kihallgatták, elmondta, hogy a fiú a játszótéren, a tanulószobán, a buszmegállóban és mindenhol, ahol csak összetalálkoztak, minden ok nélkül rátámadt. Lökdöste, pofozta, belerúgott, volt olyan is, hogy az utcán rúgta fenékbe, és ezt a gyerek anyja is látta, mégsem szólt a gyerekére."
http://stop.hu/articles/article.php?id=661149
Előzmény: izébigyó (13) +3 VÁLASZ
csicsó 2010. 10. 06. 13:16 | #14
Most nézte meg egy videot, ahol arabok cisnálják ezt , sokkal durvábban, na azokat tényleg börtönbe záratnám...
Meg egy video, hogy megbotoznak egy nöt mert ivott egy kis sört, mert az iszlámban meg van tiltva -.-' Ennyi erövel a 4 napnál öregebb szölöt se ehetik meg mert van benne 0.1231243214 % alcohol!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDD MUSZLIMOK! NE EGYETEK GYÜMÖLCSÖT !!! :D
izébigyó 2010. 10. 06. 13:16 | #13
A faszt nem megy (már bocs), pár napos tévériport:
http://tv2.hu/tenyek/video/pofozkodott-tenyek-riport
Előzmény: TinusSs (11) 0 VÁLASZ
TinusSs 2010. 10. 06. 13:08 | #11
Jaa de bezzeg az nem megy tv-ben, hogy amikor általános suliban 2--os vagy 3-os voltam, hogy rám emelt kezet a tanár, mert nem akartam a fiúk előtt felöltözni tesi után meg a hajamat húzogatta. Meg amikor megyek öcsémért suliba, ahogy végig nézek a folyosón a szerencsétlen elsős gyerekekkel akiknek még tök új az egész iskola nem úgy kéne nevelni, hogy ordítanak vele, meg rángatják.
Előzmény: izébigyó (5) 0 VÁLASZ
Raven00 2010. 10. 06. 12:56 | #10
Ááááá én ezt biztos nem bírnám ki tuti leverném a fejét a nyakáról a ribancnak. Remélem őt méteres vasdorongra húzgálták anno!!!!
csicsó 2010. 10. 06. 12:55 | #9
Amelyik tanár, igy betyárkodik az nem igazi tanár, ha csak igy tud hero lenni... -.- Menjek Kung Fu órára és ott verje le a diákjait, az órán meg tanitson, és szóval, értelemmel fenyitsen, low Komcsi 40 kilós láma :D
breadboy 2010. 10. 06. 12:52 | #8
Általánosban volt pajeszcibálás,körmös,füles...de ez a ribanc ezzel már nem nevel!Már nézni is dühítő!
Előzmény: eerix (4) 0 VÁLASZ
Deddy 2010. 10. 06. 12:52 | #7
Én is kaptam körmöst, meg tenyerest is kisiskolás koromban, amikor rászolgáltam, és semmi kifogásom ellene. Akkor az szégyennek számított. Ma hálás vagyok érte, a Tanárnővel meg azóta is tartjuk a kapcsolatot, és ha minden igaz még az esküvőnkre is hivatalosak lesznek.
Dmckayals 2010. 10. 06. 12:51 | #6
De amíg egyet büntet, addig a maradék azt csinál, amit akar?
eerix 2010. 10. 06. 12:46 | #4
sztem "ez" már minden ok nélkül is b.sztatja a gyerekeket... komcsi ribanc -.-"
(csak zárójelben: nincs bajom a testi fenyítéssel, ha van rá ok, de itt látszik, hogy már sportot űz belőle)
TinusSs 2010. 10. 06. 12:46 | #3
Egy normális tanárnak nem kell így fegyelmezni, nekünk az egyik tanárunknál azért ült mindenki kussban, mert elérte szóval, hogy mindenki csendben legyen, a másik tanárnál meg azért mert tiszteltük és szerettük. A többi tanárban amelyikben sem a szigor sem a kölcsönös tisztelet és semmi más nem volt meg, max ők így tudtak volna fegyelmezni, de az meg elég szánalmas, hogy van akinek csak ilyen módszerekkel megy a fegyelmezés.
+1 VÁLASZ
Lawrence 2010. 10. 06. 12:44 | #2
És mennyire jó is volt az. Szerintem sokkal jobban lehetett tartani a fegyelmet :) de komolyan. Most meg a diák leköpi a tanárt, kimegy telefonálni, be se jön órára. És ez nem kirívó eset, hanem alaptevékenységük.
Előzmény: ittakary (1) 0 VÁLASZ
ittakary 2010. 10. 06. 12:37 | #1
régen itthon is így mentek a dolgok :) körmös :)