Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tooni 2010. 10. 03. 22:14 | #123
Én a számüzeté...akarommondani exportálásukkal egyidőben leállítanám a termelésüket, így csak nőhet majd az értékük, árverésekre kerülnek, s majd egy lapon említenék őket egy Picassoval vagy Stradivarival, akkora ritkaságszámba mennének.
Előzmény: izébigyó (122) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 10. 03. 22:06 | #122
Érdekes egy elmélet...
Én mindenestre támogatnám, minél több Steiner Kristófot, Náray Tamást és Lakatos Márkot a fejlődő országokba is! ;)
Előzmény: Tooni (121) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 10. 03. 21:05 | #121
És akkor én most előhúzok egy kártyalapot az összeesküvés-elmélet pakliból:
http://hatterhatalom.co.cc/?q=uj-vilagrend-es-ami-lesz "A homoszekszualitás bátorítása" rész
Előzmény: izébigyó (120) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 10. 03. 20:04 | #120
Ytsro 2010. 09. 29. 21:54 | #119
Ja és ezt kifelejtettem: Ezért írtam azt, hogy beszélni kell róla. Mert senki nem volt ott, aki azt mondta volna, hogy ember hallgass, miért kell fesztiválozni. Vagy azt mondta volna maradjunk nyugodtan. Remélem, hogy legalább olyan volt, aki magában mondta: szegények, most minek őket b@fogatni. Ezt értettem a „passzív támogatás” alatt. Hozzájuk próbálunk szólni. Lehet rossz módszerekkel.
Előzmény: Ytsro (118) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 09. 29. 21:33 | #118
Nem akartam írni, mert azt írtad ez az utolsó, de nem bírom ki. Még mindig az az érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett. A te példáddal élve: Elmegyek a pubba normális öltözetben, senki nem mondaná meg így ránézésre, hogy nem vagyok hetero. Mégis félek, nehogy valamit tegyek, még egy kézfogást sem, hogy vajon mi lesz. Ettől a félelemtől szeretnék megszabadulni. Mert volt, hogy beültünk kávézóba, telik az idő, semmi nem történik, de egyszer megcsókol a párom. Sima egyszerű csók, nem fél órás, ujjongós, nyáladzós, sima szolid csók. Ami szerintem nem kellene nagy dolog legyen. Más hetero párok durvább műsort lenyomtak, nem volt gond. Erre egy fickó elkezdett hangoskodni, hogy mi ez, buzibár? Mi lett belőle? Pultoscsaj megkért minket, hogy távozzunk. Nem azt az egyént. Gazdaságilag, hangulatilag sem ez a döntés volt a megalapozott. Egy dolgon múlt, melegek vagyunk. Csöndben elvonultunk. Erről írok. És nem rólad, akinek lehet ez nem tetszik, de leszarja. Ha leszarnák, nem lenne gond. Akkor, a te hozzáállásodból kellene több. Köszönöm, hogy bírtátok eddig a hülyeségeimet.
Előzmény: Traveller (116) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 09. 29. 21:15 | #117
Nagyon szépen írtál a gyermekvállalásról. Gratulálok a fiadhoz, erőt, kitartást és sok boldogságot hozzá. Azonban amit írtál, még mindig nem a gyermekről szól, hanem a te boldogságodról. :) És nem arról beszélek, hogy ha már megszületett, az ő boldogságáért élsz, mert elhiszem. De a fogantatása és a megszületése saját örömötök, ösztönötök, vágyatok, vagy stb volt, nem a gyermeké. Ezt írtad te is: fajfenntartási ösztön, felnőtt emberek vágya... ;) És az előbb is csak ennyit írtam, esetleg rosszul megválasztott/túl erős szóval. És pont ezek az érzések azok, amiktől megvagyunk "fosztva". És most a homoszexuálisokról írom, azaz köztük vannak a leszbikusok is. Ha egy férfi/apa ilyen örömöt, boldogságot él át, elképzelni sem lehet, hogy mekkora egy anyáé. És ettől "fosztjuk" meg a leszbikus nőket, különben potenciális anyákat is pl. De mindegy. Örülök neki, hogy ilyen szerető apához született a fiad. Még 1x boldogságot hozzá.
Előzmény: iw84u4t (115) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 29. 21:13 | #116
Az a baj, hogy pont ti nem értitek, hogy szarunk rá, mit csináltok, ha nem akarjátok ránk erőltetni az akaratotokat. Senki sem fog megkövezni érte ha elmész a pasiddal szórakozni, vagy bármi. A heterók kussban ülnek a pubokban és beszélgetnek, és nem is foglalkoznak vele,mi folyik a másik asztalnál. Viszont ha provokáló a viselkedésed, vagy az öltözeted, az úgy hat, mintha én elmennék harlembe, és whitepower feliratú pólóban szambáznék fel alá. Utána meg előadnám, hogy ok nélkül terrorizáltak, pedig csak a hovatartozásom akartam kifejezni. És ebből olyan könnyfakasztó sztorikat csináltok, hogy azok a szemét heterók megint megkalapáltak. Öltözzetek úgy mint mindenki más, és akkor észre sem veszik hogy ott vagytok. Ez nem bujkálás, hanem normális viselkedés. Nem akarok többet ebben a témában írni, mert nem érdekel ennél mélyebben a homo kultúra, sem a problémái, és hidd el, ha összefutunk én szarok rá mit csinálsz nem is foglak terrorizálni, mivel szarok rá. De hidd el az x-edik sörön is túljutott emberkék nem fogják tolerálni, ha ott akarsz előttük kinyilatkozni, mert tele a tökük azzal hogy a csapból is a ti önmegvalósításotok folyik. Ha fradisták közé megyek nem kiabálok etót, és ez nem bujkálás, hanem értelmes és megfontolt viselkedés, és lelki törést sem okoz. Sajnos szerintem nálatok a homo génnel egy feltűnési viszketegség gén is aktiválódott.
Előzmény: Ytsro (114) 0 VÁLASZ
iw84u4t 2010. 09. 29. 20:48 | #115
Kedves barátom. Nem török pálcát fölötted, mert hál' Istennek nem tudom mit éltek meg homoszexuálisként. Cserébe vszont én is elvárom, hogy ti se tegyetek olyan kijelentéseket, amikről fpglmatok nincs, mit is takarnak valójában. Hogyan mondhatsz olyasmit, hogy a nők "önzőségből, presztizsből és társadalmi elvárásból" szűlnek gyermeket? Fajfentartási ösztönről hallottál-e már? Egészséges felnőtt emberek gyermek iránti vágyáról? Arról a magasztos érzésről, amikor először veszed öledbe a gyermekedet és felnőtt férfiként gurgulázva bőgsz a meghatottságtól? Amikor őrültként rohansz haza a munkahelyedről, csak hogy minnél hamarabb a karodba fogdhasd a kisfiadat? Hogy úgy lépsz be a szobájába, mint egy szentélybe? Hogy azért a kis emberkéért minden fenntartás nélkül képes lennél meghalni? Ezt nevezed te önzőségnek!? Tiszta szívemből sajnálom, hogy homoszexuálisként soha nem fogod megtapasztalni ezeket az érzéseket...
Az önzőségre visszatérve pedig, én sokkal inkább tartom annak, hogy az utóbbi pár évben nem volt olyan áldott nap, hogy a melegek ne másszanak innen-onnan a heterok pofájába, hogy csakazért is KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI el kell fogadja, hogy a homoszexualitás igenis normális állapot. Amúgy csak megjegyzem, hogy soha az életben nem volt még olyan, hogy mindenki egyöntetűen egyetértsen egy ideológiával vagy állásponttal, nem beszélve arról, ha az az adott dolog rengeteg emberben eleve undort kelt és minden egyes porcikája ösztönszerűen taszítja azt. Tudjuk, hogy léteztek, de az áldásunkat ne kérjétek magatokra, kérlek szépen.
Egy 6 hetes kisfiú édesapja (csak hogy tudd, milyen jogon írtam a fentebbi monológot).
Előzmény: Ytsro (112) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 09. 29. 19:56 | #114
Régi posztok kommentjeit lehetne bevágni ide megint, hogy én sem értek egyet felvonulással, stb stb. Meg hogy felvonulás egy rendezvénysorozat része, konszolidált programok, beszélgetések, konferenciák el vannak felejtve a riportokban, mert nem eladható médiában stbstb. Fölösleges. Meg azért is fölösleges, mert bármit mond az ember, arra más választ nem tudtok adni: azért mert csak... És eddigiekben is ezt kérdeztétek, miért nem olvadunk be, eddig is erre válaszoltam. Mert csak elbújva lehetne beolvadni! Ezért amit, ahogy lehet, beolvadunk. A magamutogató stb emberek pedig csak egy reakció a kirekesztésre, mint amikor egy gyerek duzzog, meg azt mondja azért is... De ez se ide, se most megint. Ha a gyerek dolgot nem számítom, akkor is tévedésben vagy, és erről írtam eddig is, itt is, máshol is. Amíg megvernek vkt, mert meleg, és a bíróság, a jog és a társadalom nem azt tartja bűnösnek, aki vert, hanem a meleget, mert miért meleg, miért provokálta, addig nincs egyenlő jog (és ez most nem a te általad írt esetre vonatkozik, hogy egyértelmű legyen). Ahogy nincs egyenlő jog kisebbség-többség, nő-férfi, gyerek-felnőtt, férj-feleség között. És az egész bizonyos érdekeltségi alapon türténő érdekérvényesítésről szól. Ami baj, hogy a többi esetben ezt értitek, elfogadjátok. A mi esetünkben támadásnak, provokációnak érzik a "másik", többi érdeket képviselők. Ami meg az ilyen kommentes egymás mellett elbeszélésekben idegesít, hogy nagyjából értem és fogom az "ellen" érdekeit, indokait, érveit és ha jogos vagy igaz elismerem, sőt megadom a pozitív visszacsatolást, ezzel szemben én, illetve az enyémek... De írom, mert ha 100ból csak 1 fülhöz/fejhez eljut kis része, akkor már jó. Úgy érzem, te az leszel aki: lehet, de akkor sem érdekel - típus. :) De lehet, hogy talán lesz egy olvasó, akinél felcsillan valami.
Előzmény: Traveller (113) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 29. 19:16 | #113
Részemről azt csinálsz amit akarsz, de ha nem művelitek szolidabban amit műveltek, ti magatok keltitek a konfliktust. A társadalom trigger nélkül közömbös. Ebben a mai világban olyan magas az emberek ingerküszöbe, hogy ha az utcán haldokló sem kifejezettebben érdekli őket, szerinted ti fogjátok? Persze, mert csináltok egy melegfelvonulást, meg mindenhol parádéztok a médiában, ami megüti az ingerküszöböt, és minden jóérzésű emberben, de szerintem még a melegek egy részében is kiváltja az ingert, hogy legszívesebben helyben odahányna a sok gusztustalan trágyaszórón villodzó "normális" ember(?)halmazra. Nem tudom ti tényleg elhiszitek, hogyha folyton napirendre tűzitek magatokat akkor csökkenni fog é a terror. Milyen jogot akartok kiharcolni még? Mindent elértetek, házasság, médiamegjelenés, stb... gyereket azért ne akarjatok szülni könyörgöm. Ha ezek megvannak miért nem éltek úgy ahogy a többi ember, beolvadva a társadalmi katymaszba. Tudod régi közhely az arany középút.
Előzmény: Ytsro (111) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 09. 29. 19:11 | #112
Önzőség! Tovább viszem! A legtöbb terhesség önzőség! Mert nem a gyerek dönti el, hogy születni akar-e vagy sem. Egy anya se kérdezi meg, gyermekem meg akarsz-e születni. Szülni akar. Nem a gyerekér, maga miatt, presztízsből, társadalmi elvárásból stb. És hogy éli meg, meg milyen példa... Mert aztán egy alkoholista, aki veri az asszonyt, egy játékgépes, vagy drogos, aki mindent elherdál, egy gyerekét elhagyó anya, elvált családok stb stb. Na ott is aztán minden a gyerek érdekében történik és azért, hogy a gyerek lelke fel tudja dolgozni. Az amiről te beszélsz, egy mintacsalád. Jó is lenne, ha mindenki ilyenbe születne bele. De sajnos ezek a családok kisebbségben vannak. Ha egy hetero lehet önző és vállalhat gyereket úgy, hogy tönkreteheti annak életét, egy meleg miért ne tehetné? (Ennek ellenére én sem támogatom a melegek gyermekvállalását, de más indokok alapján)
Előzmény: Traveller (110) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 09. 29. 19:03 | #111
:)
1.: Jól van, akkor itt a következő, aki szerint az anális, vagy orális szexet folytató hetero párok természetellenesek. Továbbá természetellenes mindazon heteroszexuális férfi is, akinek vágya, hogy két nővel szeretkezzen egyszerre, vagy csak izgatják a leszbikus párok. Így ok, el tudom fogadni. :)
2.: Ha semmit nem teszünk (magamra veszem célcsoportot) akkor vajon mitől lesz jobb az életünk? Ha nem mondok el dolgokat, akkor a melegelleneseket aktívan, de legfőképpen a passzívan(nem foglalkozik vele, nem tud róla) támogatók tovább erősítik azok önigazolását, társadalmi legitimitást kap a melegek "üldözése". Saját maga hóhéra legyen a meleg? Persze az jó lenne egyeseknek...
3.: Ha az a gyerek tartja a száját, frusztrált lesz, hazudik stb stb, jönnek a pszichés problémák stb... Továbbá hetero fiatal sem kell tartsa a száját a saját szexuális életéről... Megvan az első csók, szexuális élmény, hinti minden fele... hazaviszi első barátnőt tizen x évesen, anya, apa, ő maga hinti minden fele... Miért hallgasson erről a tini meleg? Mitől lenne kevesebb joga örülni az életének? Ez a gond! És volt már több meleg, akit felnőttként vertek meg...
4.: Ki volt a hibás? Nehogy megint egyenlő legyen az, hogy egy meleg, perverz módon fogdos heterokat akaratukon kívül és az, hogy tartós kapcsolatom párjának kezét megfogom... Nehogy ugyanakkora indok legyen már egy mutogatós-fogdosós eset azzal, ha valakit szimplán a tényér megvernek, hogy meleg. Itt meg ez a baj, hogy nem érzitek a különbséget! De ez az utolsó megint egy speciális eset összemosása a "melegség, mint általános kérdés/probléma" témával. Ahogy korábban írtam más és más helyzetek, életutak, közösségek.
Előzmény: Traveller (109) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 29. 18:52 | #110
Még valami. Igen én egy abnormális földhözragadt szűk látókörű emberke vagyok, akiben nem fejlődött ki a tolerancia, és nem értem a melegek magasröptű filozófiáját, ami ezt normálisnak állítja be. És az is eszembe jutott, amikor olvastam a kommenteket, hogy egy nyitott ajtót akartok betörni, de a sok próbálkozásból elege van az ajtó tulajdonosának és becsapja az orrotok előtt. Ezzel a nagy kierőszakolt visszhanggal csak azt éritek el, hogy aki eddig közömbös volt az is megutálja hogy a csapból is az folyik, hogy ez mennyire normális; neveljenek gyereket mert teljes értékű családként funkcionál... stb. hát nagy szart. Ez egy önző álláspont, szerintetek a gyerek ezt hogy éli meg? Az egyik apukát majd anyunak hívja? Ezt hogyan gondolhatjátok? Milyen családmodellt lát? Szerintem ez a 20. és 21. század legnagyobb tévedése. És amikor elkezd benne éledezni a szexualitás iránti kíváncsiság, akkor mit mondotok neki? Már abból is gondok szoktak képződni, amikor egy hetero családban kiderül hogy örökbe fogadták a gyereket, ehhez még az is társul, hogy még az anyukája is apuka. Bazz ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Szegény gyerek.
Előzmény: Traveller (109) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 29. 18:35 | #109
Még mindig itt tartotok?

Igen is természetellenes, mert egy output eszközt (segg), inputnak használtok. Erről ennyit. Azt ne mondjátok hogy ez természetes. Az pedig hogy az állatvilágban is létezik, még nem jelenti, hogy normális. Ott is vannak hibák. És igen tudom, nem tehet róla egyikőtök sem, ezzel nincs is baj, de ne magyarázzátok már meg hogy normális, mert nem az. Ez kicsit sem normális, ez egy genetikai hiba. Ha pedig nem akarjátok azokat az embereket is meggyőzni, akik rohadtul nem kíváncsiak rá, akkor a konfliktusok legalább felét elkerülhetnétek. Ha pedig a gyerek akit a nagy terrortól meg akarnak védeni, tartja a száját, amíg nem lesz felnőtt, akkor nem fogják megkalapálni.

Más:
Koleszos voltam, és volt egy meleg srác a koleszban. Egész addig nem érte terror, amíg egy szép nap nem tapizta össze, az egyik nálánál kisebb szobatársát, majd pedig megkérdezte tőle mennyiért foghatja meg a micsodáját. Miután ez kiderült, és megtudta a többi koleszos, elhiheted, amit kapott arra a terror gyenge kifejezés. Na akkor most ki volt a hibás? Ha nem basztatja a szobatársát le sem szarták volna hogy meleg.
Erunder
Erunder 2010. 09. 29. 18:16 | #108
#102 - #99
Előzmény: tour (106) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 09. 29. 17:48 | #107
Ez normális, az normális... Miért ne lehetne mindkettő az? Attól, mert az egyik az, a másik miért ne lehetne? Természet ellenes... Nézz körül a világban, nem csak az emberi fajnál fordul elő a homoszexualitás... Vagy úgy gondolod, hogy a többi főemlős, a nagymacskák, a viziemlősök stb meglátták, hogy az emberiség feltalálta a homoszexualitást és azóta ők is művelik divatból? Jajj, még hogy természet ellenes... Azért ne lehetne a homoszexuális kapcsolatot "ugyanarra a szintre emelni és annak tartani", mert gyermeknemzés nélküli, arra alkalmatlan? Akkor ezzel azt is akarod mondani, hogy azokat a hetero párokat is elítéled/alacsonyabb "szintűnek" tartod, amelyikben nem születik gyerek? Szerinted akkor azok a párok, akik nem tudják anyagilag vállalni egy gyermek nevelését és nem nemzenek, azok ugyanolyanok, mint azok, akik valamilyen betegség folytán nem tudnak gyermeket nemzeni és ugyanolyan "természetellenes" és "alsóbbrendű", mint egy homoszexuális kapcsolat? Vagy azt is akartad mondani, hogy ne tekinthessük házasságnak és "normális kapcsolatnak", ha egy párnál legalább az egyik fél meddő, vagy esetleg down kór, autentizmus miatt, a születendő gyermekük nagy valószínűséggel nem az "átlag", "hétköznapi életre" fog megszületni? Ez mind ugyanúgy természet ellenes és alacsonyabb rendű szerinted? Még a végén kiderül, hogy valami "terved" is van ezeknek a problémáknak a "megoldására"... Ezt nevezem én tényleg toleranciának, na meg emberségességnek. Gratula. Pfff És tényleg én, a homokos vagyok a rossz, aki nem akar inkább heterot játszani, "alkalmazkodásra alkalmatlan egyed" vagyok, és nem az a hetero, aki fejbe vág egy féltéglával a parkban, mert kézen fogtam a páromat... Mert ő ugye annyira alkalmazkodik és amikor azt tette, akkor magát feláldozva a csoport érdekében cselekedet és a csoportnak ezzel akkora hasznot szerzett... Pffff
Előzmény: Cableguy (96) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 29. 12:03 | #106
Konkrétan mire is gondolsz?
Előzmény: Erunder (105) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 29. 11:53 | #105
Legalább bele néztél, ez is valami. Az meg milyen már, hogy tényszerűen állít valaki valamit, aminek pont az ellenkezője benne van a videóban?
Előzmény: tour (104) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 29. 11:35 | #104
Én belenéztem utólag ha már így belefolytam... de semmin nem változtat amit eddig írtam.
Előzmény: Erunder (102) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 29. 11:30 | #103
Nem tudom honnan szedted össze ezt a sok faszságot, de biztos hogy én nem ezeket írtam.
Akár el is olvashatnád....
De még jobb lenne ha értelmeznéd is, nem csak össze vissza belemosnád a saját észjárásodba.
Ha meg nem megy akkor kérdezz!
Az első két kérdésre most válaszolok is mert jó fej vagyok.
A többi adalékod nem érdemel hozzáfűzni valót részemről.

1. Nem írtam sehol hogy a homoszexualitás szerintem normális. Tény hogy van mióta ember létezik. Függetlenül attól hogy én minek tartom. Az meg már egy harmadik dolog hogy én hogy állok hozzá különböző élethelyzetben.
Összességében nekem az a buzisággal az elsődleges bajom hogyha nem lett volna érthető, hogy túl sokat foglalkozik az emberiség ezzel a témával, és ez többet árt mint használ. Ha fele ennyi energiát ölnének az emberek abba hogy tisztán tartsák környezetüket vagy segítséget nyújtsanak másoknak stb... mint erről ódákat zengeni, akkor előrébb lennénk mi is és ők is.
2. Ez akkora butaság hogy szerintem te is érzed hogy ezt a kérdést meg se kellett volna fogalmaznod.
Előzmény: Cableguy (96) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 29. 10:37 | #102
Te se nézted meg a videót.
Előzmény: Cableguy (98) 0 VÁLASZ
Caselli 2010. 09. 29. 09:49 | #101
Én is megnéznék... :)
Értem mire célzol, és mondjuk el tudom képzelni, hogy bizonyos sztárok azért lesznek melegek, vagy biszexuálisak, mert teljesen kiégtek és valami újat keresnek, de egy serdülő fiatal, amikor rádöbben, hogy a saját neméhez vonzódik, az biztos nem választott dolog.
Előzmény: Cableguy (99) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 29. 09:46 | #100
"meleg gén"
Pfúúúú már előre látom mit fog kapni ez a hozzászólás :D
Előzmény: Cableguy (99) 0 VÁLASZ
Cableguy 2010. 09. 29. 09:41 | #99
Hallottam hogy létezik ez a genetikai különbség heterók és melegek között, amihez végül is kötik a tudósok a homoszexualitást. De:
megnéznék egy statisztikát hogy hány "meleg" génnel rendelkező él heteró életet (gyerekkel családdal), és hány meleg rendelkezik "meleg génnel".......
Előzmény: Caselli (97) 0 VÁLASZ
Cableguy 2010. 09. 29. 09:32 | #98
A fenti pár szereti egymást. gyerekük nem lesz ők választották ezt. nem normális helyzet, de nekik jó. és mi nem rúgjuk le a fejét mert ilyen és rúgjuk ki a munkahelyéről vagy rekesztjük ki őket sehonnan. ez a tolerancia
Caselli 2010. 09. 29. 09:28 | #97
Teljesen egyetértek. Ez arról szól, hogy egy fiatal, amikor rájön, hogy homoszexuálisnak született, akkor ne érezze, hogy itt a világ vége. Komolyan nem értem, hogy lehetnek olyan emberek, akiknek ennyi empátiájuk sincs. Azt gondolni, hogy a homoszexualitás választás kérdése. Eleve, ki választaná ezt önszántából és miért, ha ilyen gyűlölködés, kiközösítés és meg nem értés fogadja? Nem csoda, hogy sokan titkolják, és az öngyilkosságon is gondolkodnak. Pl. mert magukat is gyűlölik amiért olyanok amilyenek.
Bárkinek a családjában kiderülhet, hogy valaki homoszexuális, azt szeretnétek, ha őt is eltaszítaná a társadalom?
Pont ezért nem érdemes vállrándítással elintézni ezt a dolgot, mert bárki kerülhet ilyen helyzetbe.

Nekem a kisfiam 2 éves és nyilván azt remélem, hogy nem lesz meleg, de ha mégis abba a pár %-ba esne, akkor akármilyen furcsának is tűnik, valahogy szeretném, ha nem aláznák meg, nem bántanák és nem gondolna öngyilkosságra. Ti mit szeretnétek saját gyerekeiteknek? Ezt gondolja végig mindenki, mielőtt azt írja amit.

(Persze sokan gondolják, hogyha valaki úgy neveli a gyerekeit, hogy a buzik a rosszak, akkor biztos nem lesz az. Vagy ha mégis, akkor biztos azért, mert a tv-ben mutogatják a sok meleget. Nekik annyit, hogy genetikailag igazolt a homoszexualitás, az állatvilágban is tapasztalható, pedig ők nem néznek tv-t. :) )
Előzmény: JoanetaDarc (91) 0 VÁLASZ
Cableguy 2010. 09. 29. 09:28 | #96
akkor azt mondod hogy a homoszexualitás normális?
lekövetve ha a homoszexualitás normális akkor a heterók a nem normálisok?????
azaz mindenkinek melegnek kell lennie hisz az a normális és kihal a emberi lét a földön megoldódik a kirekesztés és a másság kérdése. Az egész párkapcsolat és háztasság az emberi szaporodás civilizált keretek között történő megvalósulása köré épül. Hogy a gyereknemzés nélküli és alkalmatlan kapcsolatot ugyanarra a szintre emelni és annak tartani. Ez olyan mint a csoki nélküli csokitorta.
A tolerancia és az elfogadás nem azt jelenti hogy a homoszexualitás ugyanúgy normálisként kell tartani. nem normális, sőt természet ellenes mint más deviáns szexuális viselkedési forma. De lefogadjuk és nem bántjuk őket ezért. ő dolguk addig amíg nem a mi szánk előtt csinálják.
Sajnos minden közösségi csoportban vannak alkalmazkodásra alkalmatlan egyedek és emiatt a többiek sínylik meg a társadalmi elfogadottság harcában.
Előzmény: tour (83) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 28. 21:18 | #95
Mert heteroszexuális párok nyálcsatájára kíváncsiak szoktunk lenni?
Előzmény: zeshka (94) 0 VÁLASZ
zeshka 2010. 09. 28. 21:03 | #94
hát igen, megesett, hogy apuci megcsókolta anyucit ha barátoknál voltunk. nem arról beszéltem, hogy más lett volna de én pl nem engedném olyan helyre a gyermekem ha lenne ahol azzal találkozik, hogy apuci megcsókolja apucit. tudjuk, hogy vannak ilyenek is de nem feltétlenül vagyunk rá kíváncsiak. ennyi.
Előzmény: Erunder (92) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 28. 17:49 | #93
1. Nem csak azt írtam hogy nem nézem meg, hanem azt is, hogy az hogy nem nézem meg hozzászólásnak is elég.
Sehol nem tartalmazza ez azt a feltevést amit te tettél elhamarkodottan, hogy hozzá is akarnék szólni anélkül hogy nem nézem meg. Nem kell feltételezgetni és akkor nincs baj.

2. A poszt szöveg tökéletesen leírta miről szól a videó. Nekem ennyi info elég volt ahhoz hogy tudjam nem szeretnék erről beszélni.

3. A feltételezgetés és a további "ingerlések" által kikényszerített véleményem nem tetszett nektek.

Hát igazán bocs. Így jártatok.

4. Egyébként írtam azt is hogy biztos jó dolog amit csináltak. Elnézést hogy nem gratuláltam hozzá külön.
Ettől még egy általános véleményem van arról hogy túl sokat van foglalkozva a buzisággal mint téma. És ezt tartom most is.
Előzmény: Erunder (92) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 28. 17:15 | #92
Én nem azt írtam, hogy miért nem szólsz hozzá a témához, hanem azt, hogy a hozzászólásod, ha meg alkotod (mert akkor még csakannyit írtál, hogy meg se akarod nézni), nem lesz kompetens.
Az erre kapott válaszod meg leginkább ezért nem tetszett, mert anélkül írtál, hogy tudnád, miről van szó. Ezért is vett fordulatot a beszélgetés.
Előzmény: tour (88) 0 VÁLASZ
JoanetaDarc 2010. 09. 28. 15:58 | #91
szerintem remek kezdeményezés. borzasztónak találom,hogy még mindig nem sikerült felfogni,hogy a homoszexualitás nem egy büntetendő dolog,nem egy betegség és legfőképp nem akarás/nem akarás kérdése. a társadalom egy bizonyosszázaléka homoszexuális,az volt és az is lesz,ez nem egy új "divat" vagy ilyesmi (gondoljunk Nagy Sándorra, vagy Julius Caesarra stb). bár van egy olyn érzésem,hogy a gyűlölködőket észérvekkel nem lehet meggyőzni,egyszerűen csak azért fújolnak,mert túl együgyűek ahhoz,hogy ezt megértség,vagy hogy legalább magukban tartsák a véleményüket...
tour 2010. 09. 28. 13:05 | #90
Mint írtam nem néztem meg és nem érdemelt volna szót. Az hogy ezen felül vettem a fáradságot hogy válaszoljak a nekem szegezett ellenségeskedésnek na ott basztam el. Lesüllyedtem a szintetekre és most én vagyok az idióta hogy szóba álltam veletek. Nagy a rutin. Szép volt :D

Előzmény: rathand (89) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 28. 12:56 | #89
Egyáltalán nem,csak gondoltam,hogy számodra is világossá vált,hogy értelmetlen vitát folytatunk.
Észre vehetted volna,hogy ilyen és ehhez hasonló témákban nem szoktak egyezni az egyes emberek véleményei,DE ez nem is baj,sőt így van rendjén.Az elején Erunder és még páran(köztük én is)nem arról akartunk téged vagy bárki mást meggyőzni,hogy ez egy természetes dolog,amit szeretni követni kell és mától mindenki legyen buzi,csupán annyit,hogy ez a két fószer most kivételesen nem azért ragadott kamerát,hogy a heteroszexuálisokat megbotránkoztassák,csupán segíteni szeretnének bizonyos embereken,akik jelen esetben homoszexuálisok.Ha az ilyen témáktól kivagy és frusztrál téged,akkor nem is értem,hogy minek nézed meg illetve kommentezel végig egy egész estét.Na mind1,az én hetero életem is túl izgalmas ahhoz,hogy itt és veled ba...am el.;)
Előzmény: tour (88) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 28. 12:29 | #88
Jaa és akkor nekem is le kellett volna mert te így tettél? :D
Belém kötött Erunder hogy miért nem akarok írni ide semmit. Aztán mikor erre kapott egy választ és nem tetszett neki én voltam a szar és jöttek még 5-en akik így gondolták. Veled az élen. Ki faszt érdekel hogy te, vagy bármelyikőtök mit gondol ezek után? Senkit. Kis köpönyegforgatók vagytok semmi más. Álszentkedés amit folytattok és ez sokkal veszélyesebb mint a buziság a társadalomra nézve. Én kurvára nem szóltam meg senkit azért mert más a véleménye. Kéretik innentől engem is békén hagyni. Balfaszokra nincs kedvem időt pazarolni.


Előzmény: rathand (87) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 28. 12:21 | #87
Mondjuk így a leírtak után,támogatom az ötleted,miszerint tényleg nem kell neked gyermeket nemzeni erre a világra,mert belőled egy is bőven sok.:)
Én már tegnap lezártam a témát....
Előzmény: tour (83) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 28. 11:04 | #86
A miénk nem az! :P
Mi nem küldtük el egymást az ótvarba. Leírtuk mindketten hogy mit miért hogy gondolunk. Nem egyezik. Van ez így. Mint az is hogy valaki buzi valaki nem az... nem kell különösebben foglalkozni vele. ;)

Aztán lehet hogy ettől függetlenül meg már beszéltünk valahol egy jót, vagy segítettünk is egymásnak....
Előzmény: Erunder (82) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 28. 11:00 | #85
Azt hiszem ezennel minden formában és megközelítésben elmondtam a véleményem. :)
Nehéz nem reflektálni a hozzám intézett írásokra, mert olyan kedvesen szólnak, de majd igyekszem jobban ellenállni mostantól :) Még mielőtt valaki betámad hogy annak ellenére hogy nem szeretek sokat beszélni erről, most mégis sokat írtam :D
Előzmény: tour (83) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 09. 28. 10:56 | #84
természetesen a 2 srácé
Előzmény: Erunder (82) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 28. 10:55 | #83
Ok akkor akinek feltétlen kell beszélnie erről az beszéljen róla orrba szájba... Én továbbra sem teszem.
Mellesleg a kívánságodra visszatérve, alapvetően rossz, márcsak azért is mert rosszindulatból kívántad pedig erre nem adtam okot, de csalódni fogsz.
Mert a válaszom az hogy én ebbe a társadalomba egyszerűen nem vagyok hajlandó gyermeket nemzeni bármennyire is vágyom gyerekre, és belenevelni, ebbe a csökevényes agymosott, magából teljesen kifordult embertömegbe. Összességében mocskos szar világ ez ami a vesztébe rohan, és hidd el hogy az érdekelne legkevésbé mint szülő, hogy a fiam buzi. Megtanítanám elfogadtatni vele hogy ez normális és kész. Nem görcsölnék rajta különösebben és így ő sem. De ha ő elkezdené ezt természetellenesen kezelni és magát különlegesnek beállítani, úgy hogy emellett el van fogadva a mássága, agyonverném. És ha a hetero fiam csinálná ugyanezt a kérkedést, őt is agyonverném.

Ha nem ezt látná a plakátokon meg a filmekben hogy különlegesként kezelt téma, akkor simán bárki elfogadná mint azt hogy levegőt kell venni. Alapvetően azzal sem foglalkozik külön az ember, és azzal sem hogy hetero.
Ha annyira természetes dolog, mert van mióta ember létezik, akkor miért kell ennyit foglalkozni vele mondd?
Azzal hogy minden alkalmat felkapunk, csak a buzik helyzetén rontunk. Mert sose lesz vége ennek a fogadjuk el ami nem normális körforgásnak, mert ezzel azt sugalljuk mind a két félnek hogy még mindig nem természetes és nincs elfogadva. Betegebb embereknek ez sajna úgy jön le hogy ütni kell... De ez van akkor is ha valaki nem buzi csak nagy az orra vagy szőrös a lába vagy csúnya a táskája, ha épp olyannal találkozik akinek ez nem tetszik és ütős típus. stb...

Másrészt nem hiszem hogy itt az izé.hu-n fogjuk tudni megváltoztatni azt amit az egész földön nem sikerült több ezer éve. Egyrészt mert szerintem régen ezzel nem volt probléma, buzikat nem égettek csak boszorkányokat :), másrészt meg ez az új korszak problémája, ahol nem önmagában a buziság létezése a probléma hanem ezzel kapcsolatosan minden más miatt van gond. Azokon meg ha eddig nem történt meg, érdemes lenne elkezdeni gondolkodni hogy kinek kéne tennie ellene, nekünk vagy nekik.

Előzmény: rathand (68) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 28. 10:53 | #82
Mármint Savage-éké, vagy a mienk? :)
Előzmény: lb7 (81) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 09. 28. 10:46 | #81
teljesen fölösleges erőlködés...
Cableguy 2010. 09. 28. 10:06 | #80
Itt nem a homoszexuálisokról és nem a heterokról van szó. Vannak egyének akik saját tehetetlenségüket nem tudják másban kifejezni mint a vandalizmusba. Homoszexuálisok megverése, futball stadion szétverése kocsigyújtogatás stb.
Egyik oldalnak el kéne fogadni hogy ők szexuális beállítottságuk másmilyen, azt otthon kéne tartani, nem mások szája elött csinálni. Az hogy valaki apácának és papnak öltözve riszálják magukat egy melegfelvonuláson az pont azt a réteget sérti és nézi le akitől azt várják hogy fogadják el őket. Az hogy a társadalmi normákba be akarnak kerülni (házasság, gyerek, emberi szaporodás) jó dolog de nem kivitelezhető. A vallást és az egyházat akik magát a házasságot kitalálták és a mai napig komoly szabályok között tartják kigúnyolják. emberi szaporodásra ugye fizikailag képtelenek egymással. Ezek tények. Én azt vallom mint ahogy a heteróknak sem illik az utcán szemérmetlenkedni. úgy a melegek se tegyék és ne akarjanak már eleve többet mint heteró társaik. Én nem fogok egyikbe se belerúgni de nem is zavar addig amíg 4 fal között teszik. De ez értendő bármilyen deviáns viselkedésre, legyen az szexuális vagy nem szexuális különbségen alapuló cselekményre. Az hogy valaki ezt nem tolerálja és megver egy másik embert az nem a szexuális nem tetszése miatt teszi hanem mert agresszív állat és végre egy valaki akit megvethet vagy belerúghat. Azokat eleve ki kéne szűrni mert az meg fogja verni a heterót is azért mert kék a haja vagy volt rajta sapka vagy sem. Ez értendő más kisebbségekre is. Nem azért haragszik az ember egy cigányra (kimerem írni mert nem a rossz értelembe használom) mert cigány mert más a bőre színe vagy más zenét szeret, hanem mert sokan közülük hamarabb ellopja a tárcád becsap meglop stb. ezek után sajnos általánosultunk. Van aki ezen felül meg is veri őket és néha olyanokat is megver aki rendesen dolgozik, neveli a gyerekeit és próbál beilleszkedni a társadalomba és az ott elfogadott normákba. A vandalizmus és az agresszió önbíráskodás velük szemben minden esetben ugyanolyan büntetendő.
Ezeket a láthatatlan korlátokat minden esetben az adott csoportnak kéne kontrollálni és szabályozni a melegeknek kéne szólni a deviáns melegeknek hogy : hé haver leégetsz minket hagyd abba vagy vidd haza a hülyeségedet mert minket is bántani fognak miattad. Vagy a rendes dolgozó cigányoknak szólni a tolvajoknak hogy haver hagyd abba menj dolgozni mert miattad engem is lenéznek. ÉS ilyen esetekben nem beszélhetünk sem faji sem szexuális alapon történő megkülönböztetésről. És a törvényekbe sem kell kiskapukat és kivételkezelő módosításokat belerakni. Ha mindenki igényli az egyenlő bánásmódot akkor az adott ország törvényeit és társadalmi elvárásait tiszteletben kell tartani bármilyen kisebbséghez tartozik. Bocsi ha hosszú lett.
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 28. 09:10 | #79
hetero ribancok is minden hétvégén bőrtangában riszálják magukat, meg hetero pasik is ízléstelen cuccokban... szerintem akikről te írsz azokkal nem az a baj, hogy melegek, hanem hogy eleve deviánsak. ők heteroként sem lennének különbek.
Előzmény: Traveller (78) +1 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 28. 09:05 | #78
Nem, viszont felvonulásra sem járnak bőrtangában. Viszont a ratyik egy része igen.
Előzmény: Erunder (46) 0 VÁLASZ
Kremy 2010. 09. 28. 08:38 | #77
Beugrott az a kép,amikor a legutóbbi,amúgy nem provokatív,csak simán tojássaldobálós budapesti felvonuláson 2 asszem svéd srácot megállítottak,akik nem értették,mi folyik itt,mert náluk ebből nincs probléma.Szeretném,ha itthon is ez lenne.

Ezt a hetero felvonulást meg viccnek tartom. A heterok nincsenek ma kisebbségben Mo.-n (soha nem is lesznek) és nincsenek elnyomva sem,semmivel kevesebb joguk nincs,mint a melegeknek. Senki nem tehet arról,hogy meleg,valószínűleg nem viccből viseli el azt,amit kap,főként tinikorban. 1 darab meleg ismerősöm van konkrétan,őt minden héten elverték a suliban,nemhiába nem meri sehol felvállalni. Én ezt sem tartom jónak,hogy retteg attól,mikor kérdezik meg,hogy van-e barátnője,vagy mi a helyzet ilyen téren. Az apácának meg papnak öltözve parádézást én sem tartom mérvadónak (de ilyenből elég kevés volt,csak ezt kellett felnagyítani), de ne kelljen senkinek szégyellnie a nemi hovatartozását,azt reméltem,azon a korszakon már túl vagyunk. Aki meg betegségnek tartja,az nézzen,olvasson utáéna egy kicsit vagy ha lehetősége adódik rá,beszélgessen melegekkel. Persze tudom,erre az lesz a válasz,hogy beszélget velük a halál,de ilyen hozzáállással mégis mit vártok a társadalomtól? Nem provokáció az,ha felvállalják,csak ti fogjátok fel annak,mert nem értitek vagy tartotok az egésztől.
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 23:07 | #76
Inkább úgy fogalmaznék, hogy csak közvetett módon felelős érte. Így talán helyesebb.
Nem itt, és nem így? Az izén miért ne lehetne erről beszélni, vagy hogyan kéne?
Előzmény: tour (75) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 22:36 | #75
Akkor a média a másik téma amiben nem értünk egyet. Majd igyekszem ezt is szem előtt tartani a jövőben.

Ez is érdekes téma lett volna csak nekem nem most, nem itt, nem így...
Előzmény: Erunder (72) 0 VÁLASZ
Ytsro 2010. 09. 27. 22:31 | #74
Hehehe... Már vártam, nagyon vártam. Minden "meleges-posztnál" volt eddig legalább egy "a buzik miatt hal ki Magyarország" hozzászólás. :) Ez az eddigi legnagyobb baromság, amit ez a poszt alatt írtak. Látom magam előtt, ahogy a 250ezer meleg grupizik a szegény Szent Magyar Földbe temetett 9.750.000 igaz magyar heteroszexuális fölött. Vagy ha már ennyire elterjedtünk, akkor lehet nem is jó, hanem 7,5 millió meleg a szegény 2,5 millió hetero-magyaron. Vagy annál is többen vagyunk? Huh, akkor nem tudom, hogy miért nem találkozok többel, sőt még egyetlen tollas-boás hajtűdobálóval sem találkoztam itt a 15ezres városkámban. Jajj, lehet, hogy én egy végső, magyar, "hetero-szigetbe" születtem bele. Vagy lehet, hogy nem is véletlen, hanem ezek a melegek cserélték el édesanyám igazi-magyar-hetero gyermekét rám, hogy tudjam bontani és zilálni ezt a kis perfekt, minden jó embernek, közízlésnek és magyarnak, na meg nem utolsó sorban Isten szabályainak megfelelően élő is közösséget. Látom magam előtt, ahogy Terri Black, vagy Szetey Gábor egyszer megjelenik az ajtóm előtt és megszólal: Luck, azaz Zsolt, én vagyok Az Apád!!! :D Jajj Isteneeeem. Az ilyen kommentektől elszabadul az agyamban a káosz, és ilyen hülye, semmitérő komment lesz belőle mint ez. :D Remélem kedves "izé-lős" olvasók bele képzelik az iróniát ezen soraimba. :)
Előzmény: Zeulogus (64) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 22:27 | #73
Az ahogy tálaltam egyenes volt és őszinte. Lehet tálalni masnival is, attól még nem változik a lényeg.

1. Egyébként engem megkérdez bármelyik homo hogy akarok e az ő dolgával foglalkozni éppen? Nem...

Csak fogják magukat és egyszer csak terítéken vannak. Na bumm. Én meg épp most nem vagyok erre éhes. És legtöbbször nem eszem olyan kaját ami a legkevésbé ízlik. Attól még nem mondom hogy senki ne egyen ilyet mert nekem nem ízlik. De azt mondom hogy szar kaja, mert nekem olyan. Szívem joga. Ezen másnak kiakadni is, de az nem az én érzelmi és értelmi instabilitásom tükre ha ez miatt mindent meglát csak a mondandóm lényegét nem.

2. Megkérdezik tőlünk heteroktól hogy nektek mi a bajotok, tudunk e segíteni? Nem....
Otthon a közvetlen ilyen ismerős lehet hogy igen, de publikusan!? Nem...

Nem tartom jogosnak, hogy bárki is megítéljen engem azért mert nem akkor nem ott és nem úgy kívánok foglalkozni egy témával ahogy azt mások éppen gondolták volna.
És főleg nem azok után hogy ez a rakás buzi folyamatosan és kéretlenül az arcomba mászik hogy közölje hogy ők buzik és most már elérték azt is hogy elsődleges társadalmi problémakör lettek.... Szuper.

A személyeskedést és a gyermeteg gúnyos megjegyzéseket ne folytasd.

... megváltozna a véleményem, miszerint értelmes lehetsz...


Előzmény: rathand (69) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 22:14 | #72
A média valóban nem okolható a devianciák kialakulásáért. A másik, meg hogy a problémák legtöbbször egymásból fakadnak. Mint ahogy itt is.
Egyébként meg ha majd egyszer találok valami érdekességet a drogos fiatalokról azt is be fogom küldeni, de most ezt találtam.
Előzmény: tour (63) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 09. 27. 22:12 | #71
Még szerencse, hogy te ezzel a hozzászólásoddal elhoztad a fényt a sötétségbe...
Előzmény: LiveLikeaPunk (70) +1 VÁLASZ
LiveLikeaPunk 2010. 09. 27. 21:59 | #70
jaj mennyi hülye van itt, kár, hogy fáradt vagyok :(
-3 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 21:58 | #69
Nem a véleményeddel van itt pár embernek baja,hanem ahogyan azt a "nagyközönség" elé tártad.Nem véletlen,hogy veled rágódunk itt (feleslegesen) már ennyi ideje és ennyien.....
A "LOL" szócska pedig biztosan akkor épült be a szókincsedbe,mikor éppen nem figyeltél és egy kicsit eltévedtél az internet útvesztőjében.:D
Előzmény: tour (65) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 21:51 | #68
Én pedig úgy gondolom,hogy ha nem is ez a legfontosabb dolog az ifjúság fejlődésével kapcsolatban,de legalább olyan fontos,mint a fiatalkori alkoholizmus vagy drog fogyasztás esetleg a fiatalkori depresszió,stb.Ha tetszik,ha nem erről igenis beszélni kell,kellene,mert nagyon sokakat érint.

"Ha az ifjúságot meg akarnám menteni akkor a médiát korlátoznám be de nagyon, és az internetes szabadságot ami egy egészséges lelkületű meglett értelmes embernek is egy útvesztő ha egy kicsit is nem figyel oda."

Akkor oda kell figyelni,hogy ne tévedjünk el.Én(és még sokan mások) miért nem lettünk homokosok,drogosok,alkoholisták,sorozat gyilkosok,állatkínzók,stb. a média és az internet hatására?!Talán mert mi mellette kaptunk otthon szülői figyelmet és nevelést vagy mert az iskolába nem csak melegedni jártunk be?!Ha az ember megfelelően és egy adott értelmi színvonalon használja az internetet,akkor nem igazán lehet annak útvesztőjében elkóborolni,mégha egy pillanatra nem is figyel oda.
Az,hogy szerinted ezzel a témával túl sokat foglalkoznak egyesek,talán azért van,mert téged ez a téma kifejezetten idegesít,irritál valamiért.Holnap ha felkelsz találd ki,hogy téged idegesítenek a piros autók,majd figyeld az utakat.Idegösszeroppanást fogsz kapni....
Előzmény: tour (63) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 27. 21:48 | #67
Már ha feltételezzük, hogy igaz amiről úgy véled....
Előzmény: Tooni (66) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 27. 21:48 | #66
Ha belegondolok, érdekes, hogy elítélik a "másságodat" :D
Előzmény: tour (65) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 21:41 | #65
Betojok :D Ennél viccesebbet még nem láttam. Azért ítélnek el egy közösségi oldalon mert nem tartom elsődleges problémának a másságot, és mert az a bajom hogy a csapból is ez a téma folyik, és mert alapvetően nem tartom normálisnak a buzulást :D LOL :D
Jó éjt gyerekek. :)
Zeulogus 2010. 09. 27. 21:34 | #64
Teljesen igazad van... Ha kevesebbet mutogatnák, kevesebben lennének. Kb ennyi.
Sajnos divattá nőtte ki magát ez az egész... valami, és nem teszünk ellene semmit. Amíg nem fogadnak örökbe gyereket, és nem a szemem előtt nyalják egymást nem érdekelne mit csinálnak. Ő életük, elcseszik, kihalnak, kész.
De az enyémet hagyják már békén! Ne nyilvánosan csinálják, hogy legalább a jövő generációját ne rongálják ezzel. Ők is beláthatják, hogy ha sokáig így terjeszkednek, kihal az amúgy is lassan 10 millió alá süllyedő ország, és a túlélő Ádám meg Béla hiába nyavajog, hogy nincs kit örökbe fogadni...

Lehet volt már hasonló vélemény, nem mindet olvastam el, bocs. De már nagyon unom hogy minden héten van egy ilyen sztori, ezért meg kellett írnom a véleményem.
Előzmény: Traveller (35) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 21:23 | #63
Az ifjúság fejlődése valóban fontos. De az ifjúság fejlődésével kapcsolatos dolgok listáján nem hiszem hogy a buziság az elsődleges pont amivel törődni kellene. Ha az ifjúságot meg akarnám menteni akkor a médiát korlátoznám be de nagyon, és az internetes szabadságot ami egy egészséges lelkületű meglett értelmes embernek is egy útvesztő ha egy kicsit is nem figyel oda.
Továbbra is úgy gondolom hogy túlzóan van foglalkozva a témával és ennek következménye a posztban szereplő és ahhoz hasonló összes másságot felölelő probléma is.
A fejünkre nőtt, mint síró gyerek az anyjára, akit mindig egyből felvett ha már kezdett konyulni a szája.

Előzmény: Erunder (60) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 21:22 | #62
Az a baj,hogy te még arra is alkalmatlan vagy,hogy egy jót "vitatkozzon" veled az ember.Rettenetesen szűklátókörű vagy.Ilyeneket nem szoktam,de most neked mégis kívánom,hogy szülessen egy fiad,aki majd egyszer eléd áll azzal,hogy "Vater,homokos vagyok".Majd akkor feled neki,hogy "a társadalom, számomra ennél sokkal rangosabb problémáira fordítok figyelmet."....:)

Előzmény: tour (58) 0 VÁLASZ
Levibubu 2010. 09. 27. 21:17 | #61
Megtisztelnél. Eddig nagyon gyengén érveltél. Vagy ha jobban tetszik, rohadt nagy hülyeségeket mondtál. Nincs ebben semmi kötözködés. Nem akarom megsérteni a lelkedet.
Előzmény: tour (57) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 21:07 | #60
Az ifjúság fejlődése szerintem toplistás kérdés. A meleg fiatalok pedig szintén közéjük tartoznak, és lehet hogy azzal hogy figyelmen kívül hagynánk a problémát pont a következő Mozarttól, vagy Benjamin Franklintől fosztanánk meg a világot. (Lehet jobb példa lett volna Freddy Mercury. :D)
Előzmény: tour (59) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 21:02 | #59
Sok sikert hozzá.
Én nem hiszem hogy rossz ember vagyok azért mert én nem így teszek, és mert a társadalom, számomra ennél sokkal rangosabb problémáira fordítok figyelmet.
Előzmény: Erunder (51) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 21:00 | #58
Értelmezd újra amiket én írtam. Aztán vond ki belőle amit mindenhol máshol olvastál. Aztán olvasd el újra. Aztán ha nem érted még mindig mit is kellett volna reagálnod az enyémre hogy meg is állja a helyét, akkor kérdezz nyugodtan segítek! :)

Előzmény: rathand (53) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 20:58 | #57
Nem méltatom ezt a puszta kötözködést. Ha neked erre van időd, egészségedre. :)
Előzmény: Levibubu (52) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 20:48 | #56
Két hozzászólás két hozzám szólásra neked belemerülés. Nekem nem.
Előzmény: Tooni (54) 0 VÁLASZ
Levibubu 2010. 09. 27. 20:29 | #55
Hát ők rosszul lesznek az ilyen videóktól!:( De amúgy nagy szakértői a témának.
Előzmény: rathand (53) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 27. 20:29 | #54
Nekem most úgy tűnik nincs, úgyhogy meglevő félreértéseket kiküszöbölendő átfogalmazom: sikerült belemerülnöd a témába rendesen, a hangoztatottak ellenére?
Előzmény: tour (50) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 20:26 | #53
Ha eddig a környezetedben nem volt olyan aki felvilágosított volna,akkor most én megteszem.A homoszexualitás nem mindenkinél divat,sőt ez nem egy új jelenség,nem a 21.század hozománya.Csak ha neked nem tűnt volna fel,egy kicsit felgyorsultak az események.Megjelent a tv,rádió,számítógép,stb.(még ájfóóóón is van:))Így valóban több helyről értesülhetsz dolgokról,mégha az téged személy szerint nem is érint vagy érdekel.És attól még,mert te elfordulsz,lehet,hogy "buzi" a pék,aki megsüti neked a reggeli kis kakaóscsigádat,a főnököd,aki melót ad neked,a barátod,aki 20 éve a legjobb spanod vagy ne adj Isten a családban valaki.Gondolom ha kiderülne számodra egyikről is,akkor is ilyen betyár kölök lennél és jól megmondanád nekik,hogy "Te büdös buzi,mit divatozol?!"....
Kicsit fel kéne ébredni és toleránsabbnak lenni azokkal az emberekkel,akik megérdemlik és akik önhibájukon kívűl lettek olyanok,amilyenek.
Ha vetted volna a fáradságot(miközben azt a fene érdekes hetero életedet éled)és megnézted volna a videót,akkor észrevehetted volna,hogy ez a videó pont NEM arról szól,hogy egy toprongyos,igénytelen,beszédhibás divat buzi azt taglalja,hogy éppen milyen szupcsi,lávcsi napszemcsit vett és hogy neki milyen nehéz élete van,mert őt mindenki utálja.

Előzmény: tour (43) 0 VÁLASZ
Levibubu 2010. 09. 27. 20:24 | #52
Épp most írtál róluk 10 sort. Kurvára ráérhetsz. Amúgy a kedvenc mondatkezdésem: "Nekem nincs bajom a buzikkal, de... [kurva nagy baromságok, amiket gimiben hallottam a padtársamtól] stb."
Az igazán komikus mondjuk: "évről évre egyre többen lesznek". Statisztika nélkül is jól tudja az értelmes ember, hogy elég régóta vannak buzik, és a számuk kurvára nem nő. Emlékezz csak vissza a görögökre, a rómaiakra és így tovább. Na ugye. Nem kell rémeket látni.
Előzmény: tour (47) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 20:21 | #51
"...Miért is kéne foglalkozzak vele?...Annak meg aki hetero és ebből fontos kérdéskört csinál, vagy rohadt sok ideje van vagy van valami törés ez miatt az életében...."
Mert ők is a társadalom részei.
Azt, hogy másokat miért érdekel ez a téma nem tudom. Engem azért mert érdekel az ifjúság, és deviancia szociológia. Diplomázás után ezzel szeretnék majd foglalkozni.
Előzmény: tour (47) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 20:20 | #50
Illedelmesen válaszoltam. Ha nem tettem volna, akkor meg az lett volna a baj. Volt szerencsém.
Előzmény: Tooni (48) 0 VÁLASZ
Levibubu 2010. 09. 27. 20:19 | #49
Nagyon megijedtél ettől a 2 sráctól. Remélem azért össze nem szartad magad. Rád még egy rendíthetetlen meleg is azt mondaná, hogy kis buzi vagy. Nem személyeskedek, ne érts félre. Szedd össze magad.
Előzmény: Traveller (35) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 27. 20:17 | #48
"Én meg foglalkozok inkább olyan dolgokkal aminek haszna is van és élvezetes."
Látom, kicsit sem sikerült belemerülnöd a témába :D
Előzmény: tour (47) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 20:15 | #47
Mit akarsz hallani? Azt hogy sajnálom őket, hogy óóó szegényeknek milyen rossz élményeik voltak?
Nem sajnálom őket. A heteroknak is megvan a maguk baja amiért kaptak rosszat az élettől, a buziknak is. Dolgozzák fel nélkülünk. Nekünk is megy nélkülük. Senki nem kérte őket hogy buzik legyenek. Ez az oldal biztos szép és jó amit csinált ez a két xy, de nem nekünk csinálták hanem a hozzájuk hasonlóaknak. Miért is kéne foglalkozzak vele? Nekem nincs bajom a buzikkal amíg nem érzem azt hogy saját magukat se fogadták el és rajtunk keresztül akarják megerőszakolni saját magukat is hogy ezt elérjék. Ha igazán normális lenne az hogy évről évre egyre több homokos "születik" nem folynának a csapból is megpróbálva elfogadtatni magukat, de ez nem így van. Méghozzá azért nem, mert ők maguk is tudják hogy ez nem normális.
Nem kell ehhez empátia csak józan ész.
Annak meg aki hetero és ebből fontos kérdéskört csinál, vagy rohadt sok ideje van vagy van valami törés ez miatt az életében....
Előzmény: Erunder (44) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 20:14 | #46
Ahova te átmentél játszani, ott a szülők csináltak bármit is előtettek?
Előzmény: zeshka (45) 0 VÁLASZ
zeshka 2010. 09. 27. 20:09 | #45
engem különösebben nem érdekel, hogy ki meleg amíg nem reklámozza magát (ld. melegfelvonulás) bár szomorú, hogy ugyanezt a heteroknak nem engedélyezték... tán sértette a homoszexuálisok érdekeit? mindenesetre nekem is volt homoszexuális ismerősöm és nem rakta ki magát a kirakatban hanem élt úgy mint más mindenféle önajnározás nélkül.

de az, hogy házasság után még egyesek gyermeket is akarnak felvet egy-két kérdést. például: hogy fejlődik a gyerek szexuális orientációja? vagy a másik, hogy lesznek-e barátai? hagyná-e bármelyik szülő, hogy a gyermeke átugorjon játszani a sráchoz akinél otthon apuci meg apuci nyalja-falja egymást?
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 19:51 | #44
Látom átment a mondanivaló. :) Meddő ez a beszélgetés, kérlek inkább tényleg kerüld az olyan témákat, amik empátiát igényelnek.
Előzmény: tour (43) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 19:46 | #43
A buzik azok buzik. Nem kell erről ódákat írni.
A baj max az hogy túl sokat van ezzel a témával foglalkozva.
Ez az egész a 21 század fosadéka. Egyre többen vesznek fel valami deviáns viselkedési formát amit megpróbálnak magukkal is elhitetni hogy normális, és sajnos másokkal is megpróbálják...
Próbálgassák.... majd beledöglenek.
Én hiszek a természet csodálatos erejében miszerint a saját nemet választók nem tudnak szaporodni.
Úgyhogy ezek a mondvacsinált ( és divat ) "problémák" csak ideig óráig tartanak szerencsére.
Én meg foglalkozok inkább olyan dolgokkal aminek haszna is van és élvezetes.

Például a saját kis hetero életemmel. Az legalább érdekes is :)
Előzmény: Erunder (39) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 19:31 | #42
Eszem ágában sincs.Örülök,hogy én ilyen neveltetést kaptam és annak,hogy engem hagytak a szüleim szabadon élni és dönteni.Sajnos sok homokos,drogos,alkoholista,stb. nem volt ilyen szerencsés.Mert akinek tiltanak valamit az annál inkább kíváncsi lesz rá.Nagyon sok családos ember,miután megnősül,felnevel x gyermeket,utána ébred rá,hogy neki nem ez az élet kell,mert valójában ő a saját neméhez vonzódik.Majd otthagy csapot-papot és új életet kezd.Az ugye sokkal egészségesebb és tisztább.Csak azért mert a környezete és a családja olyan gyökér volt,hogy tudta ha kiderül,kitagadják,megverik,megalázzák.
Előzmény: Traveller (41) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 27. 19:16 | #41
:D ne vedd magadra :D pff
Előzmény: rathand (40) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 19:13 | #40
Ebben teljesen igazad van....Mi lenne ha leadnád,hogy téged milyen posztok érdekelnek és akkor csinálnak neked egy Traveller.ize.hu oldalt.Már ne is haragudj,de ki a f.szt érdekel,hogy téged milyen poszt érdekel és mi zavar.Ha nem tetszik akkor leírod,mi elolvassuk és kész.Vagy ne is írd le csak biciklizz tovább.
Majd minden posztnak csinálnak egy külön kategóriát.Attól mert homokba dugjuk a fejünket, még a probléma megmarad,sőt megoldódni sem fog.Mi lenne ha úgy néznéd végig a videót,hogy két férfi tanácsot ad fiatal férfiaknak egy adott témában és nem úgy,hogy egy buzi pár (felhasználva a kis buzik problémáját)hírdeti magát,hogy ezzel kibírhatatlan perceket szerezzenek neked.
Előzmény: Traveller (35) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 18:59 | #39
Ezzel az a baj, hogy így meg nem alkothatsz róla kompetens véleményt.
Pl ha hawkey hajlandó lett volna megnézni nem kérdezett volna olyat, hogy honnan veszik ezek mindig a buzi verős sztorikat. Már az elején elmondják ők ketten a saját tapasztalataikat.
Előzmény: tour (37) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 27. 18:59 | #38
ja és kellene egy új bébz rovat is...
Előzmény: Traveller (35) 0 VÁLASZ
tour 2010. 09. 27. 18:54 | #37
Meg se nézem.... És azt hiszem pont ennyi hozzászólás elég is ehhez a témához. :)
Ytsro 2010. 09. 27. 18:47 | #36
Ezt csak azért, hogy ne az előbbi hosszú legyen kint főoldalon, sry. :D
Előzmény: Ytsro (34) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 27. 18:46 | #35
Szerintem csináljon valaki egy ratyi.ize.hu-t és takarodjanak oda a buzis posztok. Baromi undorító, természetellenes. Ha valakit meg érdekel akkor szépen ráklikkol a ratyizé gombra, és nem kell ezt a szart látnom mindenhol.
Ytsro 2010. 09. 27. 18:46 | #34
Örülünk neki, hogy gyermeket szerettetek és tudtatok vállalni. Sok erőt, szerencsét és boldogságot hozzá! Kommentem ide érkezik válaszként, bár többhöz kellene igazítani azt. Miért kell ilyet alapítani? Azért kell ilyet alapítani, mert az emberek még mindig nem ismerik, nem tudják, mi az, hogy homoszexualitás. És nagyon érdekes, hogy heteroszexuális kommentelő társaim annyira tudják és átérzik, hogy milyen a lelki világa egy meleg tininek. Vajon ők ezt honnan tudják? Hmmm... Az, hogy gyermeketek megkapja ezt az infót, nem feltétlenül rossz. Hallja, tudja mi az, ha hetero, akkor jobb esetben nem érdekli, rosszabban taszítja. De ha úgy alakul, hogy mikor szexuálisan 10es évei elején nyílik és felfedezi, hogy őt a többi fiú érdekli, akkor tudja mi történik vele, mi az. És nem az, hogy esténként az ágyában sír, esetleg öngyilkosságot fontolgat stb. A tini melegek, és ez egy "felvilágosult nyugati" felmérés volt, még most is 73%-a fontolja meg az öngyilkosságot, a melegsége miatt gerjesztett problémák miatt... Mit szól majd anya,apa, nem lesznek barátaim, ha kitudódik megvernek stb stb. Ezeknek a fiataloknak szól ez a program. Semmi hajtűdobálás, tüll, boa, műpénisz nincs benne.
Kedves önkielégítő és hetero tartalmú kommentelők, akik kifejezték, hogy ezért nem alapítottak klubot... Az, hogy önkielégítettetek, hetero kapcsolatotok volt a suliban, az alapjában elfogadott, természetes dolog. Nem bántott titeket ez miatt senki, mert elfogadott. Egy meleg fiatal azonban még mindig nem az és gyakran előfordul, hogy bántják, nem feltétlenül csak testileg, nagyobb teher lehet a pszichés. Nem kell egy heteronak ezt szeretni. Nem értik az emberek, hogy ez arról szól, hogy értsék, ismerjék az emberek. És ha saját gyermeke, vagy másé ilyen helyzetbe kerül, ismerjék fel, álljanak a dologhoz emberségesen, megértéssel, hogy tudjon az a gyerek minél kisebb "sérüléssel" boldog, nyugodt életet élni. Persze az élettörténetek mások és mások, ugyanaz a szitu más-más kimenetelű adott környezetben emberekkel. Én tiniként nem vállaltam magam, bár sosem tagadtam, csak nem válaszoltam rá semmit, szinte mindenki gyanította, de gondom nem volt belőle. Igaz kövér is voltam, de nagyon. Érdekes, azért se bántottak, egy kezemen meg tudom számolni, amikor ebből volt valami hézag... Persze ehhez kellett az én viselkedésem, kapcsolataim, barátaim, életvitelem. Másik suliban másik ismerősöm, ugyanazon kisváros, aki szegény le se tagadhatta volna, hogy nemhogy meleg, forró, na az ő élete viszontagságos volt... Nemhogy simán megverték, neki volt törött orr, törött kar stb, indok: mert egy köcsög buzi vagy... Nincs semmire egyöntetű recept. Viszont ez a nyugati, majd később jobb lesz, meg ha felvállalod jobb lesz... Hááát, annyi igaz, a hazugság terhét nem cipeljük tovább, de pl az én életemben semmi nagy változást nem hozott... Egyet kivéve; egyetemen oktató párom "önként" más intézetnél helyezkedett el, én meg "önként" nappaliról levelezősre (kellett) vált(anom)ottam. De mindennapokban semmi. Mindegy elkalandoztam. A poszt, nem reklámról, nem provokációról szól, csak segítségnyújtásról, és sajnálom, hogy ezt ennyien nem látjátok át.
Előzmény: Mage_ster (28) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 18:44 | #33
Mint, ahogy már valaki említette ennek tényleg nem a toleranciára való felhívás a lényege, hanem az, hogy csökkentség a nem heteroszexuálisok körében a mentális problémákat.
Úgy vélem a továbbiakban teljesen értelmetlen is az olyan hozzászólás, ami egyértelmű nem tetszést fejez ki a homoszexuálisokkal kapcsolatban. Ez NEM a homoszexualitásról szól!

Ifjúság szociológiai szempontból tartottam érdekesnek a témát, ezért küldtem be.
bowtech 2010. 09. 27. 18:29 | #32
Nehéz is lenne letagadniuk, hogy homárok..
Tooni 2010. 09. 27. 18:11 | #31
"Reméltem nem ebben az irányban indul majd el a kommentelés."
Eltávolítottam a félreértésekre okot adható szövegrészeket, ha gondolod, cseréld le a posztszöveget ;D

Dan Savage és barátja, Terry elindították az "It gets better!", magyarul a "Lesz ez még jobb is!" programot, melynek
célja, hogy a fiataloknak erőt adjanak ahhoz, hogy túléljék a megaláztatásokat, és terrorizálásokat, amiket a középiskolákban élnek át.
Szóval nyilván nehéz fiatalnak lenni, de Savage-ék és még sokan mások is üzenik, nyugi, sokkal jobb lesz majd az életed.
Előzmény: Erunder (8) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 09. 27. 18:09 | #30
Ha az infótól azzá vállik a gyerek akkor az érdekes. Ennyi erővel már a fél világ meleg, lezbi, stb lenne. Ez majdnem akkora baromság mint hogy a számítógépes játékok miatt gyilkol valaki. Persze meg megnézek egy filmet és kimegyek lövöldözni mert nem az egyén volt beteg, hanem a film váltotta ki, vagy a játék......

Ez rohadtul amerika majmolás, és agyhalottak irányítására kitalált baromság mint a tenoristázás, pedofilozás. Arra jó hogy minél jobban kontroláljanak téged. Semmi másra.
Előzmény: Mage_ster (28) +1 VÁLASZ
sahinel 2010. 09. 27. 18:05 | #29
Az azért sokat elárul hogy pár ember szerint lúzerség, vagy divat, stb miatt valaki meleg tud lenni. Tehát ezekben az emberekben valsz megvan a hajlam hogy melegek legyenek, mert elfogadhatónak tartják hogy ez csak saját akaraton múlik. Én a legtöbb hetero haveromnál azt vettem észre hogy nem tudnak azonosulni ezzel a dologgal. El sem tudják képzelni hogy véletlen egyszercsak melegek lehetnének, vagy divatból stb választanák ezt az utat.

Akinél ez elképzelhető az igen fura mert elfogadja hogy meleg lehet valakiből csak akarnia kell, vagy így alakult az élete.


Érdekes felfogás, és szemléletmód az biztos. Ezek az emberek szokták leginkább szidni a melegeket, mert valsz ezzel igazolják hogy ők nem melegek, de mégis ők tartják elképzelhetőnek valsz magukból kiindulva hogy csak akarat és azzá lehet válni..

Én el sem tudom magam képzelni másik férfivel nemhogy még szerelem, stb....
Előzmény: iMan (26) 0 VÁLASZ
Mage_ster 2010. 09. 27. 17:59 | #28
Erundernek:
Én Mage ster felesége vagyok, és teljesen egyetértek a férjemmel!!!
Miért kell ezért bármit is alapítani???? Nem értem.
Egyébként épp ma reggel kérdezte a 6 és fél éves kisfiam, hogyan lesz olyan fiúból lány, aki eredetileg fiúnak született? Már le sem döbbentem a kérdésén. Csak tudod Erunder, nekünk, akik GYERMEKET NEVELÜNK, nem mindegy, hogy milyen információk érik a csemeténket!
Mi is azért vállaltunk egy gyermeket, mert egyet tudunk becsületesen felnevelni, még ilyenekkel is foglalkoznunk kell, hogy ki kihez vonzódik! Már ne is haragudj!!!!

iMan 2010. 09. 27. 17:38 | #26
Van akit sose bántott senki,királyul élt,sőt ő piszkált másokat,és mégis meleg lett! Ismerek ilyet,nála hormonprobléma az oka,más esetekben a fiatalkori ultralúzerség. Szerintem.
Előzmény: Erunder (8) 0 VÁLASZ
Flowerbeat 2010. 09. 27. 17:37 | #25
Hát hogy ezeknek a ratyiknak mért kell mindíg a buziságukat az orrunk alá dörgölni?...
Levibubu 2010. 09. 27. 16:37 | #24
Azt áruld már el légy szíves, hogy ebben a posztban hol van gyűlöletkeltés. Vagy most akkor hogy is van ez?
Meg a másik: aranyos dolog ez a heterózás, de nekik sosem velük volt bajuk, hanem az erősködő agyhalottakkal (meggyőződésem, hogy köztük van a legtöbb látens homoszexuális).
Előzmény: hawkeye (14) +2 VÁLASZ
sf 2010. 09. 27. 16:30 | #22
... milyen rendszerben tekinthető ez normálisnak ?
normálisnak nem normális, max elfogadható, együtt lehet élni vele... de ennyi..
semmi esetre sem normális...

Előzmény: tikshow (7) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 15:37 | #21
Nem tudom,lehet,hogy én vagyok a naív és nehéz felfogású:),de ennek nem az a lényege,hogy próbál egy homoszexuális pár segíteni,illetve tanácsot adni olyan fiataloknak,akiket a társadalom,haverok,iskolatársak nem fogadnak be,kirekesztenek?!Mert ha így van,akkor értem mire céloz Erunder.Jelen pillanatban én nem látok a videón meztelenkedő,agyonfestett,magamutogató,affektáló,megbotránkoztató buzikat(direkt így).
Nekem volt a fősulin homokos osztálytársam és az egyik legnagyobb arc volt,mellesleg mindenben lehetett rá számítani.Néha bizony rossz volt nézni,ahogy egyesek megalázták,lenézték,pedig ő nem akarta ott senkinek beverni a lompost,nem volt erőszakos.Az ilyeneknek jól jön pár kedves szó,egy videó vagy fórum,amin tanácsot adnak neki,stb.
Még mielött vád érne,nem vagyok homár,sőt az erőszakos,magamutogató buzikat én is elítélem.
bubi66 2010. 09. 27. 14:55 | #20
Cseszheted azok meg leszbikusok .......
Előzmény: Davek (19) 0 VÁLASZ
Davek 2010. 09. 27. 14:37 | #19
Szerintem leszarom... több nő marad nekem :-D
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 14:32 | #18
Nem. Csak egyes szám második személyben írtál.
Előzmény: hawkeye (17) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 09. 27. 14:27 | #17

"Attól, hogy beküldtem a posztot még nem vagyok meleg. :)"

Ez szempont kellene, hogy legyen a véleményem megformálásában?

Na, azt várhatod... :)))
Előzmény: Erunder (12) 0 VÁLASZ
iw84u4t 2010. 09. 27. 14:25 | #16
Azért annyit hadd tegyünk hozzá, hogy a homoszexualitással kapcsolatos kijelentésed egyelőre a te véleményedet tükrözi és nem feltétlenül a -még- többség nézete.
A melegek tinédzserkori tapasztalatait illetően pedig annyit, hogy szerintem a tolerancia és empátia a fiatalkorral elég nehezen ősszeegyeztethető fogalmak, hisz talán gyermek- és tinédzserkorban a legegyenesebb és legőszintébb az ember, még ha ez nem mindig annak a szája íze szerint van, aki ellen épp irányul. A kisgyermek teljesen "gátlástalanul és szégyentelenül" kinyilvánítja a véleményét arról ami más mint amit ő addig látott és tapasztalt, legyen az egy kövér-, esetleg valamilyen fizikai rendellenességgel rendelkező személy, neadjisten két egymással nyelvező férfi, stb...
Azt hiszem, nagyon kevesen lehetnek, akik nem pofozkodtak meg verekedtek tizenévesen mindenféle okokból kifolyóan és az emberek nagy részének még sincs szüksége a "megaláztatásokon átsegítő programra"... érdekes módon ez is pont a homoszexuálisoknak kell... akkor hát legyen ez is nekik...
Előzmény: Erunder (8) 0 VÁLASZ
pdstudio 2010. 09. 27. 14:24 | #15
Nekem is volt homoszexuális ismerősöm és nem reklámozta. Ez a normális és nem is bántottuk, közösítettük ki az miatt aki és ami. Aki értelmes az nem lesz túlzóan kirekesztő az ilyenekkel szemben és különösebb gyűlölettel sem fog viseltetni irántuk. Mert nincs miért. Aki értelmes csak belátja, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is. Aki nem értelmes, és sok ideje van azzal foglalkozni, hogy ki banánpuhító és ki nem, azt meg csak felkorbácsolja az ilyen jellegű propaganda. Nyilván a melegek között is van kiemelkedően hülye, akinek a fülébe kellene faszt tolni mint ezeknek, akik ezeket az összefüggéseket nem tudják felfogni. Persze a legviccesebb még mindig az amikor felvonulnak és egy IFA platón, egy kifestett pávatollas díva, egyik kezével a heréit markolássza, a másikkal meg egy Trabant futóművet tol fel a végbelébe és azt kiabálja, hogy "fogadjatok el, én is olyan normális vagyok mint ti".
hawkeye
hawkeye 2010. 09. 27. 14:23 | #14

Arra van egy fogadásom, hogy a történetek 90 %-a kitalált lesz...

Ami nem is lenne baj, ha nem arra használnák őket, hogy sajnálgassák magukat, mert ezek a disznó heterók...etc.

Pont úgy, mint a Lauder iskola zsidóverésekről szóló dolgozatai, melyek arról fantáziálnak, hogy ha Budapesten egy zsidó felszáll egy villamosra, nagy eséllyel megverik, vagy más módon terrorizálják.

A veszély itt is a valós háttér (vagy alap) nélküli gyűlöletkeltésben van.

Kár, mert valójában megférünk bármlyen kisebbséggel, de ehhez az is szükséges, hogy ne provokáljanak bennünket...
Előzmény: Erunder (12) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2010. 09. 27. 14:21 | #13
A múltkor hallottam egy ilyet: "Nincs hetero férfi csak makacs." :DDD
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 14:11 | #12
Attól, hogy beküldtem a posztot még nem vagyok meleg. :)
Őket meg ez a sztori sarkallta erre a programra:
http://www.thestranger.com/seattle/SavageLove?oid=4940874
Előzmény: hawkeye (10) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 09. 27. 14:00 | #11

Még valami. Tanulmányaim során sem a középiskolában, sem az egyetemen nem találkoztam semmiféle negatív megkülönböztetéssel.

Pedig tudtuk, hogy ki szereti a saját nemét.

Nem tudom, honnan szeditek ezeket a buziveréses sztorikat, de sejtem, hogy több közük van a "szépirodalomhoz", mint a valósághoz...
hawkeye
hawkeye 2010. 09. 27. 13:57 | #10

Tini koromban intenzív nemi életet éltem a jobb markommal.

De soha nem jutott eszembe, hogy az ilyenfajta szexualitást dicsőítsem, minden lehető fórumon fotókkal és egyéb videókkal bemutassam, ill. hasonló tevékenységű társaimmal pöpec ruciban felvonulva hirdessem ennek az életmódnak egyedül üdvözítő módját.

Nem ítélem el a homoszexualitást. Nem zavar a társaságuk, egyetlen kikötéssel, amit ha szükséges, tapintatosan a tudtukra adok: én maradok hetero.

És tisztelettel jelenthetem, ők még nálam is gusztustalanabbnak tartják, ha roggyant agyú társaik megpróbálják másokra tukmálni a meleg életformát.

Időnként megkérdezhetnétek közületek a csendes többséget is, hogy miért pár eszement, minihitlerként rikácsoló, önjelölt melegprófétát követitek, ill. majmoljátok.

Végül is mit akartok elérni a heterók ismétlődő provokálásával?
Előzmény: Erunder (8) +1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 27. 13:25 | #9
te kis naiv :D
Előzmény: Erunder (8) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 13:23 | #8
Ajj bakker.
Reméltem nem ebben az irányban indul majd el a kommentelés.
Először is ha van meleg olvasó az hagyja figyelmen kívül az ilyen megjegyzéseket, és nyugodtan tudomásul veheti, hogy ez nem egy kórság, vagy betegség. Ezt nem kell gyógyítani, hiszen a jelleme része ez is, ez ő.
A másik, hogy nem a homoszexualitás a fő téma, hanem a fiatal korukban őket ért megrázkódtatások.
Morálisan mennyire fogadható az el, ha egy tinédzsert azért bántalmaznak mert meleg?
tikshow 2010. 09. 27. 13:23 | #7
normális, csak nem kéne hirdetni ezt a "meleg vagyok és ez menő"-t...
Előzmény: sf (6) 0 VÁLASZ
sf 2010. 09. 27. 13:10 | #6
..nem hiszem el, hogy erre nincs még valami orvosi megoldás...
babrálják át az agyát, vagy hormonolják vagy akármi hogy heteró legyen, mert ezt akárhogy is nézzük nem normális....
bismarck33 2010. 09. 27. 13:09 | #5
Ez olyan szép tőlük! Na golyót nekik!
iMan 2010. 09. 27. 13:02 | #4
Pszihomókust nekik!
Azazel 2010. 09. 27. 12:56 | #3
de rohadt gusztustalanok... pfej...
-1 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 09. 27. 12:51 | #2
Ez most pont nem erről szól, de mindegy.
Előzmény: Mage_ster (1) +2 VÁLASZ
Mage_ster 2010. 09. 27. 12:50 | #1
Én megalapítom a heteroszexuálisok klubját, és büszke vagyok rá, hogy feleségem van, közös gyermekünk és még az utcára is kivonulok mindezért.
Én elfogadom, ha valaki meleg, de minek ezt ennyire reklámozni??? Ezzel csak szítják a tüzet szerintem