Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tooni 2010. 10. 07. 10:21 | #101
Alatta az első hsz. XD
Előzmény: izébigyó (100) 0 VÁLASZ
uberTr011 2010. 09. 12. 14:00 | #98
Ne hidd hogy azt hiszem hogy csak roma vagy egyéb gyárilag barna/sárga/zöld ember lehet bunkó.
"ilyen szituációba csak cigány lehet az másik fél?"-nem, de így esett. Gondolom hogy egy fehér kopasz idióta is bebunkózott volna látván a 10 perces várakozást. De így esett és rögtön faji alapon próbálta megválaszolni a miérteket, ezzel már nem egyszer szembesültem.
Persze a harvardi diploma vs. gettó suli lehet túlzás volt, de gondolom lejött a mondanivaló.
Előzmény: Mr. Wallace (96) 0 VÁLASZ
Norci 2010. 09. 06. 21:10 | #97
Pont ez az: a roma ösztöndíjhoz nem kellett HÁTRÁNYOS helyzet! Az alanyi jogon járt nekik (ja, ok, fel kellett hozzá mutatni vmi hármas átlagot...hűha). Azzal indokolták, hogy a szerencsétlen roma hallgatóknak ne kelljen már suli mellett dolgozni.
Előzmény: Mr. Wallace (95) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 05. 21:48 | #96
A korrupció minden nagy rendszerben tettenérhető. A tengeren túlról nincs sok infóm, de hihetetlennek tűnik ,hogy a Harvardi diplomát nem értékelnék. Szal a példádat a komolytalanok közé sorolom.
A magyar személyes példáddal kapcsolatban megkérdezném: ilyen szituációba csak cigány lehet az másik fél? A cigányok közt rengeteg a bunkó, de ne hidd hogy csak a cigányok közt. És az se hidd, hogy a nem cigányok közt nincsen.
Előzmény: uberTr011 (93) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 05. 21:31 | #95
Ha igy lenne ahogy leírod, az nagy baj lenne, de szerencsére nem így van! Ha van egy tehetséges, HÁTRÁNYOS helyzetű cigány fiatal, őt a civil cigányszervezetek jelölhetik különböző projektek alapján. Azaz nem úgy mükszik, hogy odamegy, azt mondja roma vagyok és diós mákos. A hátrányos helyzetű nem cigány fiataloknak is vannak kedvezményeik és azokkal is egyetértek. Azt meg kategorikusan kijelenteni, hogy te aztán tudod ám, hogy a cigányok mit akarnak meglehetősen merésznek tünik, lévén kb 1 millió emberről szó.


Előzmény: Norci (92) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 05. 14:33 | #94
Csak az a gond, hogy a jelenlegi, pozitív diszkrimináción alapuló, rosszul megtervezett támogatási rendszer NEM éri el a célját, a romák felzárkóztatását. Ez tisztán látszik. Hiába öl az állam még több pénzt segélyekbe, attól nem lesz munkája a romáknak (és egyáltalán nem is ösztönzi őket a munkakeresésre...), amiből önállóan el tudnák tartani magukat. De ez rajtuk is múlik. Nem csak a romáknak nincs munkája Magyarországon, másoknak is keményen meg kell küzdeniük egy-egy állásért. Azért is tenni kell ám mindenkinek, hogy egyáltalán dolgozhasson, nem csak várni a felkínált lehetőségekre!
Jó példa erre a felsőoktatás, amit említettem, hiszen ott (is) minden a seggük alá van rakva, mégsem élnek vele, pedig ez az egyik járható út lenne ahhoz (a szakmatanulás mellett), hogy kiszabaduljanak a nyomorból és a kiszolgáltatottságból, és normális munkát kapjanak. Egyébként én épp azt veszem észre, hogy ha egy roma összeszedi magát, és mondjuk kitanul egy szakmát, és még jól is csinálja, akkor azt nagyon megbecsülik, szinte körülrajongják.

Más: Mindenkinek van az életében olyan tényező, ami miatt hátrányos megkülönböztetés érheti és éri is az életben. Neme, kora, származása, végzettsége, vagyoni helyzete, esetleges betegségei, hogy van -e családja, hány gyereke van, stb. miatt mindenkinek kijut a nehézségekből. Ennyi erővel mindenkit megilletne a pozitív diszkrimináció.
Az, hogy adott élethelyzetben, de akkor és csak akkor MINDENKI kapjon bizonyos mértékű támogatást az épp a pozitív diszkrimináció ellentéte. Akkor ugyanis nem az számítana, hogy milyen a bőrszíne valakinek, hanem hogy rászorul -e.
Előzmény: Mr. Wallace (89) 0 VÁLASZ
uberTr011 2010. 09. 05. 12:35 | #93
A diszkrimináció-legyen az pozitív vagy negatív mindig egy velejéig korrupt rendszer része:
Nézétek meg a tengerentúlon mi történik: Egy fehér meg egy fekete ember ugyanazt az állást pályázza meg. Teszem azt, a fehér fickó summa cum laude végzett a Harvardon, a fekete meg épp hogy összekaparta a diplomát, ráadásul nem is tűnik profinak. De a feketét veszik fel, hiába inkompetens-pedig az említett cégnek lehet hogy tényleg égető szüksége van egy vérprofi mérnökre/orvosra satöbbi.
Ez a "politikailag korrekt" dolog totális hülyeség, az adott cég is bele fog bukni ha nem veszi rá a hátrányosabb kollégát, hogy tanuljon meg rendesen mindent-költség a cégnek, kiesett munkaidő, kiesett profit-ahelyett hogy készen kapott volna egy lelkesebb munkaerőt.
Politikailag korrekt? Magyar személyes tapasztalat: Bekerülve 1 baleset miatt a szemészeten kötöttem ki. Mivel sérülésről volt szó (szaruhártyám karcolódott+egy rakás apró földrögöt kellett kiszedni a szememből) prioritást "élveztem"(-nem élvezet a szemészeten lenni miközben egy vadidegen ember turkál tűhegyes csipesszel a kamerádban), a roma asszony gyerekével szemben, aki valami fertőzés miatt volt a váróban, a kötése elárulta hogy már egyszer el volt látva. Mikor odaértem kb 10 percen belül ellátásra kerültem, de azért mert fehér vagyok???? Nem. Viszont a kiabálást megkaptam. Ha meg ők kerültek volna be sürgősebb dologgal, én vártam volna 6-8 órát az ellátásra- "csak azért mert ők nem fehérek"-szintén van rá példa.
Előzmény: Norci (92) 0 VÁLASZ
Norci 2010. 09. 05. 10:27 | #92
A pozitív diszkrimináció szerinted rendben van? Ezt gondold át még egyszer, légy szíves.
Pl (tényleg csak egy példa): Mága Zoltán gyereke egyetemre jelentkezik. Nemcsak, hogy ingyenes a tandíj, de alanyi jogon jár neki havi x összeg, mert...mert. Pont. Ellenben egy másik tanuló, aki az egyetem mellett dolgozik, mert egyedül neveli az anyja, szart se kap, mert neki könnyű. Ő fehér.
Azt hiszem, eltörölték már ezt a borzalmat, de számos további, faji alapú pozitív és negatív diszkrimináció tovább él.
Ha a cigányok azt akarnák, hogy egyenlő felekként tekintsenek rájuk (ők ilyesmit amúgy nem akarnak), akkor nem csak a negatív, de a pozitív diszkriminációt is meg kéne szüntetni
Előzmény: Mr. Wallace (89) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 04. 23:46 | #91
Véleményedet a darazsakról osztom. Sőt szorzom.
Előzmény: uberTr011 (88) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 04. 23:43 | #90
Még hozzá tenném: mivel a helyzetet az egyén szempontjából nézem, irreveláns, hogy a kialakult helyzetért ki, melyik népcsoport, melyik kormány stb. milyen mértékben felelős.
Előzmény: Nas (84) -1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 04. 23:39 | #89
Ebben nincs igazad, vagyis....
Ha neked sötétbarna lenne a bőröd és enyhe roma akcentussal beszélnél, rövidesen tapasztalnád, hogy sokkal nehezebben kapsz munkát, ha környezetedben eltünik valami, automatikusan téged méregetnek sanda szemeel stb. Ahhoz, hogy a többséggel azonos bánásmódban részesülj, neked sokkal többet kell teljesítened. Emiatt szükséges a pozitív diszkrimináció, ami , ha jobban belegondolunk nem teljesen ellentétes az általad elvárt eljárással, ugyanis ez is egy "adott élethelyzet"
Előzmény: Nas (84) -3 VÁLASZ
uberTr011 2010. 09. 04. 22:34 | #88
Még valami: a darazsaktól meg tényleg sajnálom az utolsó falatot is. Rohadék szemét dögök szárnyakkal meg brutálszar méreggel a seggükben, nem haboznak ha meg akarnak csípni valakit...akkor is ha a saját szőlődet akarod leszedni. Én szeretnék egy vaskemény törvényt a darazsak ellen. Csak szigorúan faji alapon. Mert csak. Mert utálom őket. Akkor rasszistának számítok? :D
Előzmény: uberTr011 (87) 0 VÁLASZ
uberTr011 2010. 09. 04. 22:24 | #87
Oké. Az élelmiszer mérnökök szándékosan rövidebbre írják a szav. időt, mint a tényleges megromlás ideje. Én nem a csomagolássérült termékekre gondoltam hogy kidobják, hanem ami 1-2 órán belül jár le. Lényeg: ha nem lehet eladni, kidobják inkább, pont. Ahhelyett, hogy odaadnák valakinek aki tényleg rászorul és nem törődik azzal hogy 2 órája el kellett volna fogyasztani a címke szerint---mivel nem adják oda, esetleg pont az az egyén kényszerül a lopásra, mert más lehetősége nincs. Pedig ezek a nagy cégek sok termékből többet dobnak ki mint amennyit eladnak.
Ez a törvény a cigányság/bűnözők ellen? Lol, nem...aki olyan, az nem fog törődni az elzárással, annak a sitt az egyetem: "...tatabőtön, leüli a vétén..." Aki alapból bűnöző, odabent csak még dörzsöltebb bűnöző lesz a mostani állás szerint. Odabent nemhogy dörzsöltebb, de kottás gyurma is lesz, így könnyebben agyonvág egy öreget, könnyebben átver akárkit, amint kikerül. Mint írtam, a kisebb vidéki boltoknak a legnagyobb gondja a mamutcég hipermarketje mondjuk 50-100-200 méterre.
Nekünk volt a kertben egy szőlőtőke ami kilógott az utcára, terméssel együtt. Valaki lelegelte az összeset amit elért, most én is jelentsem fel? Nem ért nagy kár, jövőre ugyanúgy megterem, amúgy meg a darazsak legelték volna le...

Előzmény: Norci (86) 0 VÁLASZ
Norci 2010. 09. 04. 19:12 | #86
Nem azért dobják ki a nem friss árukat a szupermarketekben, mert önző a vezetőség, hanem mert így akarják megakadályozni a visszaéléseket (a sérült árukkal is ugyanezt teszik, mert mi van, ha a dolgozó szándékosan megrongál mondjuk egy doboz raffaellót, és elviszi, mondván már úgysem eladható).
Ha különbséget tennének árucikkek között, azzal az élelmiszer lopásokat kicsit legalizálnák. Most nem a multikra kell gondolni, nekik nem fáj nagyon, ha naponta lopnak tőlük kaját, de mondjuk egy kisebb vidéki boltban ez elég kellemetlen lehet.
Előzmény: uberTr011 (85) 0 VÁLASZ
uberTr011 2010. 09. 04. 15:27 | #85
Az aki koldusbotra jut és tényleg csak az a kifli kellett volna neki az is megjárja, az a baj.
Speciel mikor tett érted a rendőr akármit is-úgy értem személyesen a te érdekedben? Nagyon valószínű hogy soha életedben. Akik a szegény öregeket megverik meg megölik 20 forintért azok tényleg semmirekellő akasztófavirágok, nem kérdés. A kis közérteknek nem az az apró tételes lopás a legnagyobb baja, hanem hogy mindenki az aktuális multi-méhkasba jár mindenért.
A baj, hogy nem tesznek különbséget az ellopott áruk közt. Aki méregdrága parfümöt/piát/tévét lop el, azt én sem sajnálom. De ez kicsit azért problémásabb: rengeteg multi-hiper-szupermarket inkább kidobja a kaját ami már nem friss, mert ha nem lehet eladni ne egye meg senki. Ez a baj. Ha még a tegnapi péksüteményt el akarod vinni mert simán éhes vagy, akkor is sitten végzed, ez a baj.
Aki meg kábelt lop egy működő vasútvonal mentén vagy távvezeték póznáról azt meg inkább gondatlan veszélyeztetésért érné meg dutyiba vágni, hosszú évekre, nem sima lopásért!
Előzmény: Nyebi (29) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 04. 12:21 | #84
Na jah. A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció. Aki nem kapja meg, azzal szemben pl. negatív.
Ugyanolyan szegény magyar családokat nem segítenek annyira, közel sem kapnak annyi támogatást (lakást, pénzt, ingyenes továbbképzési lehetőségeket) mint a hasonló sorban levő cigány családok. Ez velük szemben ugyanolyan igazságtalanság mint ha valakit csak azért nem vesznek fel egy munkahelyre, mert cigány.

Emellett nem úgy tűnik, hogy a sok támogatást arra használnák, hogy kiemelkedjenek a mostani életszínvonalukból. Csak egy példa: A felsőoktatásban például gyakorlatilag ingyen vehetnének részt a romák, mert a tandíjtól kezdve a tankönyveken át a kollégiumi lakhatásig mindent támogat nekik az állam (ellentétben a tehetséges, de esetleg ugyanolyan rászoruló, magyar diákokkal, akiknek egyetem, tanulás mellett kell munkát vállalniuk, hogy ezekre előteremtsék a pénzt). Mégsem özönlötték el a felsőoktatást a romák, pedig minden adott ehhez számukra. Talán mert a tanulásba nekik is energiát kéne fektetni... Ugyanis szerencsére (egyenlőre még...) nem kap senki pusztán hovatartozása alapján diplomát...

Úgy lenne igazságos, ha valóban nem néznék, hogy ki milyen népcsoporthoz tartozik (sem negatívan, de pozitívan sem). Mindenkire ugyanazok a törvények vonatkozzanak, ugyanazokat a támogatásokat kapja meg, ha adott élethelyzetbe kerül, és ugyanolyan kötelezettségei legyenek. A többi pedig rajta múlik. Nem jó, ha a az egyéni felelősséget is az államra hárítják.
Előzmény: Norci (82) 0 VÁLASZ
zeshka 2010. 09. 03. 20:54 | #83
,,Folyton meg akartak minket nevelni,asszimilálni akartak- HÁLA ISTENNEK NEM SIKERÜLT!!Sok népcsoport eltűnt, beolvadt,de mi valami csoda folytán mégis itt vagyunk.,,-na ez a probléma, hogy még itt vannak :-) attól, hogy egy népcsoport asszimilálódik még nem kell feltétlenül felhagyni a kultúrájával (pl. sokácok-busójárás) és felvenni a befogadó nép szokásait. egyszerűen csak emberileg kell beolvadni, nem szokásilag. az a baj, hogy a cigányságban felnőtt 2 generáció úgy, hogy nem volt előttük a dolgozó szülők példája és ezek természetesnek veszik, hogy maj lesz valahogy, ugyis gyün a segíly... nos igenis ezeknek kéne beolvadni annyiban, hogy szépen elmennek dolgozni, iskolába küldik a gyerekeiket és szépen ápolják a kultúrájukat. amúgy a cigány vándor nép, szóval akár kezdhetik itt is a kultúra őrzését.

amúgy aki kávét meg rudit lop, az nem azért lop mert éhes. az éhes ember ételt lop nem édességet és élvezeti cikkeket. nem megélhetési bűnöző. zárják el, és örüljön, hogy nem egy arab országban él :-)
+1 VÁLASZ
Norci 2010. 09. 03. 18:13 | #82
Nem rossz a törvény, bár az egy kissé túlzás, hogy kiskorúakat is bezárhatnak (16 évesen heccből loptam egy Tescóból pár elemet...nem hinném, hogy egy kis börtön helyrerázott volna, anélkül is megbántam bűnömet, tisztes állampolgár lettem :D)
Nincs már értelme cigányozni...Lehet kergetni szép álmokat elkülönítésről, irtásról, de az a helyzet, hogy a törvényeinkkel van nagy baj. Ha nem kínálnánk a lehetőséget, hogy büntetlenül megússzanak egy csomó dolgot, hogy ingyen éljenek, akkor talán továbbállnának egy idő után. Nemcsak a cigók, de mindenki, aki úgy él!!!
Az a baj a diszkriminációval, hogy visszafelé is elsül. Ha negatívan lehet, akkor pozitívan is fogják alkalmazni (lásd: roma ösztöndíj, ingyenjogsi romáknak, stb.) Olaj a tűzre.

Szugyi 2010. 09. 03. 15:26 | #81
Még mindig úgy tűnik, hogy nem érted meg, hogy egyet értek ezzel a 20e alatti büntetés dologgal, ezért nem is írok jobb megoldásról, meg azért mert nem is nagyon tudnék... Ha ebben egyet értünk, nem tudom miért kell támadni. Az ez folyik mindenhonnan, meg nem CSAK erre vonatkozik, hanem amit még a kettővel ez előtti hozzászólásban írtam.
Előzmény: zodiac (79) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 09. 03. 13:28 | #79
Most ez folyik mindenhonnan? Hát igen, tényleg olyan hihetetlen, hogy ha valaki lop, azt bizony elítélik. :D
Másrészt inkább ez folyjon mindenhonnan, mint pl. az ilyen hírek:
http://www.boon.hu/hirek/im:boon:crime/cikk/joslas-helyett-lopas/cn/news-20100901-04272071

Eddig mi volt? Elfogták a tolvajokat, 20e alatt az összeg, nem tehettek semmit, az elkövető a rendőr képébe röhöghetett, másnap folytathatta ugyanazt, harmadnap szintén, stb.
Most ha elkapják, bezárják. Másnap nem folytatja. Harmadnap sem. Következő nap elgondolkodik, hogy folytassa-e. Lehet, hogy folytatja, de a rendőrnek (és a jegyzőnek) volt pár napja, hogy nem kellett vele foglalkozni, a károsultnak volt pár napja, amíg nem loptak tőle, és ha megint elkapják, remélem működik a halmazati büntetés.

A legfontosabb a jogszabály morális hatása:
Javul a károsultak morálja. Nem lehet túl kellemes, ha folyamatosan lopnak tőled, te meg semmit nem tehetsz.
Javul a rendőrök morálja: nagyon rossz úgy munkát végezni, ha tudod, hogy felesleges. Ha emellett még az arcodba is röhögnek, és nem tehetsz semmit, az durva frusztrációt okozhat.
Aki ezt nem látja be, annak valami gond van a fejében.

Jobb megoldást írtál? Ja, azt nem.
Nekem egy kósza ötletem van még: elzárás helyett közmunkára ítélni, hogy valami gyakorlati haszna is legyen. Bár lehet, hogy költségesebb megoldás a terepen felügyelni, mint egy cellában hagyni, ezt nem tudom.
Előzmény: Szugyi (78) +3 VÁLASZ
Szugyi 2010. 09. 03. 12:57 | #78
Nem mondtam, hogy bajom van vele... Sőt, helyeslem ezt a lépést, csak azt írtam, hogy valahogy most az ilyen intézkedések folynak mindenhonnan... Amúgy az igaz, hogy sajnos a rendőrök nincsenek felkészítve ilyen rendeletek betartatására. A törvényekkel ugyan az a baj, mint a Bibliával meg úgy amblokk a vallási kinyilatkoztatásokkal. Ha az ember szó szerint értelmezi és megy utánuk abból nem lesz semmi jó. Ezeknek csak irányadónak kéne lenni. Gondolok arra, mint ebben a belinkelt bizsulopós cikkben volt. Egy rövidke kocsikáztatás, kihallgatás, anyuék behívása bőven elég lett volna nekik, de neeem, zárjuk be őket, mert már olyan királyok vagyunk, hogy ezt is simán megtehetjük. Vagy csak gondlj bele egy hétköznapi közúti ellenőrzésbe... Esetek nyolcvan százalékában előkerül az izzókészlet, háromszög, elsősegély készlet, ha a forgalmival meg zöldkártyával véletlenül minden rendben volt. Rossz az emberek felfogása, de nem csak a rendőröké. Amíg azt keressük, hol lehet a másiknak keresztbe tenni úgy, hogy én tök faszán következmények nélkül jöjjek ki belőle, addig nem lesz előre haladás. A pénz meg a hatalom elvakít, de azért egy napszemüveget "magára gondolkodhatna" mindenki. Akik meg a ciklonbé-val jönnek szagoljanak pingvin pukit, fingfejű buzik.
Előzmény: zodiac (46) -3 VÁLASZ
bungle
bungle 2010. 09. 03. 11:23 | #77
Előzmény: Errtu (76) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2010. 09. 03. 11:19 | #76
http://index.hu/bulvar/2010/09/02/15_eves_lanyokat_zartak_fogdaba_a_rendorsegen

"Mentővel kellett a pszichiátriai osztályra szállítani a rendőrségről egy 15 éves lányt, aki néhány óra után rosszul lett a elzárástól: két társát már több mint 24 órája őrizetben tartják, a szerdai tanévnyitó után ugyanis heccből olcsó bizsukat akartak lopni és lebuktak."

Ők már nem fognak poénkodni...
Mr. Wallace 2010. 09. 03. 11:15 | #75
Gyermekem, rám már sok mindent mondtak, de ez a fajvédő, ez új. Tudod drágám a fajvédő=rasszista=fajgyülölő stb. Nehéz az a magyar nyelv tudom, igyekezz, igyekez, meglásd lesz eredménye.
Előzmény: Hepaj (73) -1 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 03. 10:52 | #74
Nem hiszem, hogy az.
Előzmény: Hepaj (73) -1 VÁLASZ
Hepaj 2010. 09. 03. 10:51 | #73
Menj el te ,önjelölt fajvédő libsi hulladék!
Előzmény: Mr. Wallace (71) +1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 03. 10:24 | #72
Te meg miért nem húztál még el Vatikánba, vagy Tahisztánba?
Előzmény: gorefest (64) -1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 03. 10:22 | #71
Lécci javítsd ki a helyesírási hibáimat, had fejlődjek! Ne a gépelési, hanem a helyesírási hibákat.
Amúgy nyugodj meg, az általam közölt tények hitelesek, de nem fogom az időmet a bizonyításukkal tölteni.
Ja, és a tanácsomat fogadd meg, menj el pszichológushoz még ma!
Előzmény: dude (67) -2 VÁLASZ
thisisreal 2010. 09. 03. 10:18 | #70
Milyen érdekes, hogy behozták ezt a 20e alatti lopásra vonatkozó jogszabályt, és a cigányok rögtön magukra vették.
Önkritika? ;)
+6 VÁLASZ
thisisreal 2010. 09. 03. 10:18 | #69
Nem, ez csak a tahó fehér bunkó keresztényekre vonatkozik. :D
Előzmény: bogyi1 (68) 0 VÁLASZ
bogyi1 2010. 09. 03. 09:56 | #68
Igaz nem olvastam el a hozzá szólásokat,de én úgy vagyok vele hogy nemtől,és hovatartozástól függetlenül van egy Bibliai 10 parancsolat hogy.: NE LOPJ,és ez szerintem mindenkire vonatkozik.
+2 VÁLASZ
dude 2010. 09. 03. 09:55 | #67
Általánosítani itt inkább te általánosítasz, a demagóg szöveg is rád jellemző. Helyesírásod alapján arra tipppelnék, te vagy Balogh Artúr. Talált, süllyedt?
Én egy szóval nem mondtam, hogy a magyarok között ne lennének bűnözők vagy rossz emberek, ezt csupán te próbálod a számba adni. Én csak az ostoba felvetéseidre adtam választ. De akkor menjünk sorba.

"Ti tudtok vezérigazgatói állásokat osztogatni? Akkor nekem is adjatok egyet, mivel, gondolom neked már legalább 3 van!"
Tudod vezérigazgatói álláshoz már általában diploma kell. A helyesírásod és mondatszerkesztési hibáid alapján te nagyon messze vagy bármilyen diplomától. Nem kell azon csodálkozni, hogy valaki 7 év alatt átbukdácsolt 4 általánossal csak "alja munkát" kap és nem lesz pl. vegyész, vagy bármi olyan foglalkozású, amihez mondjuk egyetem kell. Ezzel megint csak nem azt akarom mondani, hogy minden cigány tanulatlan, ezt pont te állítottad azzal, hogy "az alulfizetett gusztustalan munka nagy részét cigányok végzik". Van közöttük is diplomás ember, pl. Daróczi is ilyen volt és elég magas poziciókban is dolgozott, mind a politikia mind az üzleti életben. Csak ritka.

"Nem is tudtam, hogy Budapestről elmenekültek a fehérek!!! Vagy, lehetséges, hogy csusztatsz?"
Bp-ről írtál? Nem. Akkor te csúsztatsz (ú!), ui. Bp-en is, mint vidéken főleg a "gádzsóktól" lopnak a cigányok (kivéve, ahol már 95% a cigány, amint írtam, mert ott már nincs kitől). Statisztikát ne is próbálj keresni az állításod igazolására, ui. a rendőrség nem vezet etnikai alapon statisztikát, de józan paraszti ésszel is beláthatnád, ha rendelkeznél ilyennel, hogy hülyék lesznek egymástól lopni, mikor amúgyis utálják a "gádzsókat".

A legnagyobb rasszisták úgy látom pont a cigányok és a zsidók között vannak, tökéletes példa erre az izraeli Katz-javaslat (érdekes egy ilyen javaslatra itthon rögtön felhördülnek a libsik, mi az hogy szegregációval megoldani a bűnözést!), vagy elég erre az "értelmiségi cigány" Balogh Artúr írása, amit már lejjebb valaki bemásolt.

Házi feladat: cseréld ki az alábbi mondatban a "fehér" és "gádzsó" szavakat "zsidó"-ra és "cigány"-ra, majd tedd fel az internetre. Rögtön Tel-Avivig hallatszódna a károgás!
"A tahó fehér bunkó keresztények a balosokkal együtt kihasználják azt , hogy a cigányoknak nincsen saját országuk !

Melyik nép tűrné ezt b@szátok meg!
Tudjátok Gádzsókáim lehet, hogy másodrangú állampolgárok vagyunk a ti egyenlősdit okádó rendszeretekben de Isten szemében elsődleges emberek a cigányok így előre borítékolható , hogy ti fogtok lassan és biztosan kipusztulni nem mi!"
Előzmény: Mr. Wallace (60) +7 VÁLASZ
bogyi1 2010. 09. 03. 09:55 | #66
Igaz nem olvastam el a hozzá szólásokat,de én úgy vagyok vele hogy nemtől,és hovatartozástól függetlenül van egy Bibliai 10 parancsolat hogy.: NE LOPJ,és ez szerintem mindenkire vonatkozik.
Iroqez 2010. 09. 03. 09:33 | #65
Már vártam ezt a típusú beszólást:)

El kell hogy szomorítsalak: magyar vagyok, de a hozzád hasonlóak miatt néha szégyenlem.

További jó gyűlölködést, én megyek dolgozni, tudod valaki csak ugat, valaki pedig csak teszi a dolgát
Előzmény: gorefest (64) -2 VÁLASZ
gorefest 2010. 09. 03. 09:29 | #64
Takarodj vissza indiába vagy izraelbe köcsög.
Előzmény: Iroqez (63) 0 VÁLASZ
Iroqez 2010. 09. 03. 09:18 | #63
A te betegségedre meg egy zárt osztály lenne a gyógyír, az ilyen "elmés" beszólásaidra.

Előzmény: gorefest (58) -1 VÁLASZ
Iroqez 2010. 09. 03. 09:15 | #62
Öröm azt látni, hogy vannak még normálisan gondolkodó emberek ebben az országban, csak sajnos ritka mint a fehér holló!
Pont ezért tart itt ez az ország, mert mindig a másik a hibás: zsidó, cigány, komcsi stb, csak mi nagy magyarok vagyunk, dolgos, becsületes, nem tolvaj, és nem adócsaló nép.
Hihetetlen, hogy mennyire egy álszent nép a magyar!

Előzmény: Mr. Wallace (60) -3 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 03. 08:48 | #61
Hat az a te bunkóságodra is, csak elég nagy adagot vegyél be belőle! Másból is bevehetsz, de az enyémet nem adom, fizess le valami jóképű roma dzsigolót!
Előzmény: gorefest (58) -1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 03. 08:45 | #60
Elolvastam a kommentedet és nem mondom, hogy nincs benne igazség, van abban. Mint minden demagógiában. Pont attól demagógia. Menjünk sorba.
"Adjunk esetleg nekik vezérigazgatói állásokat? Mikor az "értelmiségi cigányok" írni nem tudnak rendesen? :D"
Ti tudtok vezérigazgatói állásokat osztogatni? Akkor nekem is adjatok egyet, mivel, gondolom neked már legalább 3 van!

"Persze, mert a fehér ember már elmenekült a faluból és már nincs akit kiraboljanak, csak egymást.
95% cigány"
Nem is tudtam, hogy Budapestről elmenekültek a fehérek!!! Vagy, lehetséges, hogy csusztatsz?

"Részegen lop stb."
A törvények nem mindig jók, erről nem a romák tehetnek! Ha jó, ha nem jó,a törvénynek érvényt kell szeezni. Ez a hatóságok dolga. Az hogy a hatóságok utálnak dolgozni, és munkájukat szarul végzik, nem a romák sara. Félre ne értsd, nem tartom én a romákat szentnek, de én nem a romákra haragszom, hanem Pistára, Gyulára, Julisra, és nem azért mert roma, és szeretem Aladárt, Jancsit, Boglárkát, és nem azéert, mert nem roma.

Elovastam a kukorica jancsi (jack corn) eszmefuttatását is az állítólagos Jakov Katzról (rágugliztam és volt is egy csomó találat, lévén nem ritka név, de a kukorica jancsi által említett idiótát nem találtam,pedig kerestem vagy 5 percig) és nem értem mit akar mondani.
Azt, hogy a zsidók között is vannak rasszisták? -15 milió közt persze hogy van! Vagy azt, hogy Izraelben is vannak?- 6 millióból is akad jónéhány. Hogy a Kneszebe is bekerülhet? -Tudod ez nem a mi Országgyűlésünk privilégiuma! Vagy azt, hogy a zsidók közt is van idióta. -Tudjuk.
Tudod ezzel a "mi kontra ők" gondolkodással az a baj, hogy amikor elkezded így gondolkodsz: Mi=tizstességes, szorgalmas, tanulnivágyó, dolgos Magyar emberek,- Ők=Cigányok, zsidók, bünöző, lusta, tanulatlan, piszkos, bunkó emberek. Aztán rájössz, hogy szűkebb pátriádat elnyomják a többiek, így a Mi = lesz tizstességes, szorgalmas, tanulnivágyó, dolgos Baranya megyei emberek. Aztán a szomszédos faluban bucsut tartanak, ahol kapsz egy pofont, és az egyenlet így változik:Mi = lesz tizstességes, szorgalmas, tanulnivágyó, dolgos Pécsi emberek, Ők=Cigányok, zsidók, bünöző, lusta, tanulatlan, piszkos, bunkó falusi, emberek.Aztán rájössz hogy a pécsi emberek közt is van szar alak és az egyenlet megint módosul: Mi = lesz tizstességes, szorgalmas, tanulnivágyó, dolgos Pécsi Kossuth utcai emberek, Ők=Cigányok, zsidók, bünöző, lusta, tanulatlan, piszkos, bunkó, falusi, emberek és szar alakok. Amikor is rájössz, hogy a szomszédod a saját lányát dugja, a haverod meg a te nődet, az egyenlet leegyszerúsödik: MI=én, Ők=mindenki más.
Ne várd meg ezt a stádiumot, már most menj el pszichológushoz!
Kívánok neked ennél sokkal szebb jövőt.
Előzmény: dude (56) -1 VÁLASZ
spander 2010. 09. 03. 08:29 | #59
Teatyaúristen..............................
Ezt most komolyan gondolják???????????????
Aztazaluliskolázott csavargómindenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég a hülyeségből vazze!!!!!!!!!!!
gorefest 2010. 09. 03. 07:09 | #58
A cigányság és a zsidóság nevü betegségekre a zyclon-b a gyógyszer.
file 2010. 09. 03. 01:55 | #57
Volt valamikor Réges régen Pár jó együttes akiik mondtak is valamit . C.P.G - ETA - 440 hertz STB ... Ennyi :) :) :)
dude 2010. 09. 02. 23:47 | #56
"alulfizetett gusztustalan munka nagy részét cigányok végzik"
Adjunk esetleg nekik vezérigazgatói állásokat? Mikor az "értelmiségi cigányok" írni nem tudnak rendesen? :D

"a cigányok által elkövetett esetek nagy része cigányok kárára történik!"
Persze, mert a fehér ember már elmenekült a faluból és már nincs akit kiraboljanak, csak egymást.
95% cigány: http://www.youtube.com/watch?v=3ABGs0MV7lA#t=215

Éhezik, de jön a 9. gyerek: http://www.youtube.com/watch?v=3ABGs0MV7lA#t=50

Részegen lop, megbassza a 30 centi magas drótba vezetett áram, és még a családja fel van háborodva, fenyegetőzik, a több évtizede folyamatosan megdézsmált kert tulajdonosa börtönben, a néni azóta se mer hazamenni: http://www.youtube.com/watch?v=8U0cBuAcCyI
Szégyen!

Nahát, vajon melyik fasisztának születhetett a fejében olyan ötlet, hogy egy nem kívánt népcsoportnak külön falvakat kell felépíteni és a többségi társadalomtól szigorúan elzárva ott kell őket tartani? Csak nem egy zsidónak? :D
http://jacks-corner.weebly.com/1/post/2010/09/tanuljunk-izraeltl-kitelepteni-s-szegreglni-a-cignyokat.html
Előzmény: Mr. Wallace (30) +4 VÁLASZ
cila 2010. 09. 02. 22:36 | #55
Szent Galaxis! Tényleg ezt mondá vala?
Előzmény: izébigyó (47) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 02. 22:28 | #54
Akkor mégiscsak a dákoktól származunk ;)
Írási gondja meg azért lehet, mert nem héber kiosztású a billentyűzete.
Előzmény: izébigyó (52) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 02. 22:22 | #53
ezek szerintem még cigányul sem tudnak normálisan/helyesen írni és beszélni... valahol a kettő között megrekedt valamik ezek, de akkor miért nem lökődnek ki innen, ha ennyire bántja őket? :D beszélgessenek magukkal aztán kész...
Előzmény: izébigyó (52) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 09. 02. 22:19 | #52
Egy friss bejegyzés, valószínű egy igazi történelmi kutatótól:
http://nacikhaza.blogspot.com/2010/09/semmi-kozotek-honfoglalo-magyar-nepek.html
"semmi kozotek a Honfoglalo Magyar nepek hez es egyaltalan semmi kozotek a Hunok vagy avarok szitya nephez sem!!!"

Most azon gondolkodom, hogy lehet cigányul írták és utána a google translate-tel lefordították? Nem, az nem lehet, még annak is jobb a helyesírása...
Előzmény: Tooni (51) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 02. 22:15 | #51
Nana, ő azt mondja, Isten választott népe! + barna bőr? Az elveszett tizenharmadik törzs!
Izébigyó megtalálta a végső kommentvadász posztot. :D
Előzmény: Nas (49) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 09. 02. 22:12 | #50
És ez csak egy a magukat cigány értelmiségieknek vallók közül, akik arra a blogra isteni tehetséggel megáldva írnak...
Előzmény: Purple (48) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 02. 22:10 | #49
Hmmm...felsőbbrendűnek tartja a saját népét, akik szerinte kimagaslanak az őket körülvevő, silányabb népek közül...mintha ezt már hallottuk volna valahol...ki itt a náci? :D
Előzmény: izébigyó (47) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 02. 22:07 | #48
"Isten szemében elsődleges emberek a cigányok" :DDDDDDDDDDDD baromarcú, "isten" szemében nem egyenlő mindenki? :D hova akarja feltornázni magát, kész vagyok ettől :DDD
Előzmény: izébigyó (47) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 09. 02. 22:04 | #47
Nem ez volt az igazi szándékom, csak "lazán kapcsolódott" a témához. ;)

Ez a Balogh Fartúró egy elmebeteg!
http://nacikhaza.blogspot.com/2010/09/sieg-heil-szrkozy.html

"A tahó fehér bunkó keresztények a balosokkal együtt kihasználják azt , hogy a cigányoknak nincsen saját országuk !

Melyik nép tűrné ezt b@szátok meg!
Tudjátok Gádzsókáim lehet, hogy másodrangú állampolgárok vagyunk a ti egyenlősdit okádó rendszeretekben de Isten szemében elsődleges emberek a cigányok így előre borítékolható , hogy ti fogtok lassan és biztosan kipusztulni nem mi!"

Először azt hittem ez valami vicc, de ez a sérült tényleg létezik, itt egy interjú vele:
http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4536:ilyen-ez-a-gadzso-tarsadalom-beteg
És ez a valami politikai szakértőnek vallja magát...
Előzmény: cila (37) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 09. 02. 21:50 | #46
Színjáték? Szerintem meg inkább egy újabb összeesküvés elmélet a sötét fejekben, hogy ezzel akarják elterelni az emberek figyelmét. :D Mégis mi bajod a szigorúbb szabályozással? Dolgozzál vidéken benzinkútnál, ahol már sportot űztek (többnyire a rézbőrűek), hogy 20.000 Ft alatt tankoltak és fizetés nélkül elegánsan távoztak. Vagy egy vidéki kisboltban, ahol a kiskorú (többnyire szintén rézbőrű) fosztogatók ellen mindenki tehetetlen volt.
Komolyan nem értem az ilyen embereket, semmi nem jó nekik... Persze, kézlevágás, meg ilyen vicces dolgok... Másik oldal meg még ezért is hőbörög, mert hogy "szegény éhezők" nem lophatnak most már kiflit büntetés nélkül a gazdag multitól. Selmeczi Gabika is biztos megélhetési bűnöző és rászorul a kiflicsücsökre. :D
Ha olyan okosak vagytok, írjatok jobb (és értelmes, ne ilyen "levágni a kezét!") megoldást a kisebb súlyú bűncselekmények elkövetőinek megállítására. Fikázni könnyű.
Előzmény: Szugyi (22) +1 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 02. 21:46 | #45
:D már nem is lehet...max. ha nekrofil vagy :P
Előzmény: Mr. Wallace (43) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 02. 21:45 | #44
Ezt a műsorát még nem láttam. Egyre jobban bírom ezt az ürgét... A politikusok viszont épp azért hányingert keltőek a szememben, mert asszisztálnak az egészhez, hazudnak, ők tartják fenn a látszatot, hogy nekik is csurranjon-cseppenjen valami. Böááá.
Előzmény: Tooni (40) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 02. 21:44 | #43
Ez a Carlin gyerek sem lesz a kedvencem!

Mr. Wallace 2010. 09. 02. 21:41 | #42
Riszpekt
Előzmény: Nas (36) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 02. 21:41 | #41
Jah, divide et impera... Nem új találmány. :S Kár, hogy sokan beszopják, mert nem látják, mire megy ki a játék...
Előzmény: Nas (39) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 02. 21:40 | #40
Csak nem a kedvenc előadásomból ez a rész?
http://www.youtube.com/watch?v=T0CjAjrSieI
Life is worth losing: http://docler.hu/video/10179
Előzmény: Szugyi (38) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 02. 21:39 | #39
Románia teljesen jó példa erre. A kis, hegyi falvakban érdekes módon teljesen jól megélnek egymás mellett románok, magyarok, kölcsönösen segítik egymást. Ott is felülről szították az ellentéteket a betelepítgetésekkel, politikai propagandával...

Most, hogy belegondolok, a Kárpát-medence úgy egészében véve jó példa erre. A nyugati országok minden ellentétüket félretéve gondoskodtak róla, hogy egy jó ideig egymással legyenek elfoglalva az itteni népek...nehogy már összefogjanak véletlenül... -,-
Előzmény: Szugyi (38) 0 VÁLASZ
Szugyi 2010. 09. 02. 21:34 | #38
Örülök, hogy szóba jött George Carlin neve, mert pont azon gondolkodtam, hogy ki az aki, arról beszél, hogy a fejeseknek pontosan az a célja, hogy a pór nép széthúzzon. Legyen rasszista, homofób, gondolkozzon bőrszínben, vallásban meg ilyenek, mert addig egymást fúrják, és nem azal foglalkoznak, hogy a gazdagok mit is csinálnak. Azt a részt nem tudod véletlenül, hogy melyik?
Előzmény: Tooni (25) +1 VÁLASZ
cila 2010. 09. 02. 21:28 | #37
Minden szavad igaz. Korrekt. Nincs mit hozzátennem. A posztcímbeli "Bonus"-t csak később néztem meg. Szerintem ez volt a posztoló igazi szándéka. Gondolom: tizenéves lehet a romaszármazásu állampolgár (mivel öregebbnek egy PC-egér is nagy kihívás lehet). Kompjútert már tud kezelni. A betüket megtanulta, hát blogot, mifélét ír, vagy posztolgat. A gondolatok még zavarosak ugya de szítja (SZITYA) belülről valami. Ami nagyon kikívánkozik. De már ez az első próbálkozás is egy lépés. És most komolyan gondolom, nem szentistványi értelemben, hogy "Melyik ujjaddal gépeltél?" és azt nyissz.
Tény, hogy baj van.
Előzmény: Nas (32) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 02. 21:22 | #36
"remélem nem hiszed, hogy nem vettek meg jó pár (gádzsó) FŐRENDÖRT. Szal ez sem kizárolag a romák sara.
Az viszont a romák sara, hogy a közülük kiemelkedők, kevés kivételtől eltekintve nagyívben tesznek a cigányságra.
A politikusok, meg azt teszik amiből előnyük származik (anyagi, vagy politikai)."

Ez mind korrekt.
Tehát egyetérthetünk abban, hogy ez kétoldali probléma, és legalább annyira szükséges a megoldásához a cigányság elhatározása, helyes hozzáállása, aktív részvétele mint a "magyaroké" (ettől persze az utóbbiak felelőssége sem lesz kisebb...).

Szerintem úgy alapvetően kevésbé kéne ganénak lenniük az embereknek egymással, és akkor nem lenne probléma. (Nem világbékét akarok, hanem az értelmetlen, felesleges, és mindenki számára káros ellentétek felszámolását. Tudom, túl optimista vagyok.)
Előzmény: Mr. Wallace (34) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 02. 21:09 | #35
Who the fuck is Czakó?
Éste Czakó-e vagy
Előzmény: RAPTOR (33) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 02. 21:06 | #34
Nem kevés cigányt ismerek/ismertem szal a rózsaszín köd nem jellemző.Amit írsz az helytálló, talán némi finomítással, az árulókról. Utálják a "parasztokat" ez tény, talán nem annyira, mint vica verza, és tudják, nekik nem a törvénytől kell félni, hanem az erősebbtől! Száváékról, Sztojkáékról, remélem nem hiszed, hogy nem vettek meg jó pár (gádzsó) FŐRENDÖRT. Szal ez sem kizárolag a romák sara. Az viszont a romák sara, hogy a közülük kiemelkedők, kevés kivételtől eltekintve nagyívben tesznek a cigányságra.
A politikusok, meg azt teszik amiből előnyük származik (anyagi, vagy politikai).
Előzmény: Nas (32) 0 VÁLASZ
RAPTOR 2010. 09. 02. 20:58 | #33
Czakó vagy-e? :D
Előzmény: Mr. Wallace (14) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 02. 20:46 | #32
Meg a civilizált társadalomba nehezen beilleszthető életvitel, hagyományok makacs, dacból történő ápolása, az a baj.

Meg a cigányság tehetős rétegéhez tartozó, érinthetetlen cigánymaffia (ld. Sztojka klán), az a baj (a legnagyobb baj).
Abban igazad van, hogy ezek épp a saját népüket nyúzzák a legjobban. Viszont azok meg védik őket, falaznak nekik, egyrészt mert meg vannak félemlítve, másrészt mert igenis már kisgyerekkorban beléjük nevelik a "gádzsókkal" szembeni gyűlöletet (igen, légy erős, a legtöbb cigány UTÁLJA azokat, akik nem cigányok...sajnálom, ha eddig rózsaszín ködben éltél ezzel kapcsolatban...), és úgy vannak vele, hogy inkább szívja a vérüket egy másik cigány, mint hogy árulóként segítsenek a "parasztoknak" elkapni őket.

Meg az elfuserált, demagóg szociális támogatási rendszer, ami nem megoldja, hanem konzerválja a problémákat, az a baj. (Itt újból előjön kedvenc állatfajom, a politikusok felelőssége...)

Ettől függetlenül valóban a "magyarok" között is sajnos sok a link, ingyenélő, kártékony ember, és igen, léteznek rendes, dolgos, jóravaló - és mellesleg (!) cigány származású emberek is (mert normális ember számára nem ez a fontos) - mint ezt már több postnál megírtam, ahol felmerült a téma... De ők nem is hőbörögnek, meg követelőznek, hanem dolgoznak, küzdenek, és a saját erejükből próbálnak boldogulni - mint minden normális ember. Ugyanis a másik dolog, ami nagyon visszatetszést keltő, az az, ha valaki pusztán a származására, létezésére hivatkozva, alanyi jogon követelőzik bármilyen juttatásért, és természetesnek veszi, hogy azt másoknak kell előteremteniük a számára. Az ilyen embert úgy hívják: gyámságra szoruló egyén, és alapban a kisgyerekek, a szellemi vagy testi fogyatékkal élők, valamint a súlyos betegek tartoznak ide.

Az én véleményem: Egy egészséges, felnőtt embernek nem csak jogai vannak, hanem kötelességei is. Aki ezt nem veszi tudomásul, az nem tekintendő teljes értékű, jogokkal rendelkező felnőttnek - hovatartozástól függetlenül. Pont.
Előzmény: Mr. Wallace (30) +3 VÁLASZ
cila 2010. 09. 02. 20:40 | #31
X szerint "hatalmas terhet jelent majd a rendőröknek és a bíróságoknak a sok új ügy". Jaj...
Jogászok, nézzenek utána, hátha Szent István király törvényei közül egy-kettő még nem vala eltörölve. Akkoriban nem volt per. "Melyik kezeddel loptál?" na azt levágták. Mint a pinty! Ezzel legalább nem fogsz többé lopni.
+1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 02. 20:02 | #30
Nem! Ha pl a fővárosban körülnézel, láthatod, hogy a sza, alulfizetett gusztustalan munka nagy részét cigányok végzik. Nagyon sok közülük tényleg keményen dolgozik a megélhetésért. A másik: úgy állítjátok be mintha a cigányok csak a gádzsókat rövidítenék meg, holott a cigányok által elkövetett esetek nagy része cigányok kárára történik! Általában, ha cigány kér segítséget a "szervtől" a válasz többnyire kimondottan, vagy kimondatlanul: játszák le egymásközt. A mélyszegénységből a kiutat sokuk számáre a bünözés jelenti, és ez mind együttesen, ez a baj!
Előzmény: Nyebi (29) -2 VÁLASZ
Nyebi 2010. 09. 02. 19:29 | #29
Nem azzal van itt a baj, hogy a multit rövidítik meg, hanem azzal, hogy a falusi szegény bácsikát vagy nénit is, akinek ugyanúgy nincs mit ennie. Hogy több százezres kárt okoznak azért, hogy aztán eladjanak 1-2 ezer forint értékű fémet a MÉHtelepen. Hogy ha valaki rájuk mer szólni, brutális kegyetlenséggel megverik, esetleg meg is ölik. Azzal, hogy a rendőröknek eddig a pofájába röhögtek, mert nem tehettek semmit. Azzal, hogy már fiatalon a lopásra és erőszakoskodásra nevelik a gyerekeiket, ugyanis velük végeztetik a piszkos munkát, hiszen 14 alatt úgysem voltak büntethetők.
A törvényeket mindig az adott kor igényeihez kell igazítani. Szent István a tolvajoknak levágatta a kezét, és lám, néhány száz évre kiveszett a lopás intézménye. Egészen az áldásos kommunizmus idejéig. A jelenlegi szigorításoknak éppen itt volt az ideje. Ezek az emberek kapnak elég segélyt, hogy fussa élelemre, ruházkodásra, ha nem felesleges dolgokra vernék el a pénzt (drága, márkás ruha, mobiltelefon, DigiTV, alkohol, szerencsejáték, dohány) Aki ezt másképp látja, az vagy nagyon korlátolt, vagy maga is érintett.
Előzmény: uberTr011 (23) +4 VÁLASZ
Tomatom 2010. 09. 02. 19:26 | #28
Ez a "Nácik haza!" blog vicc? Vagy ez a czigani helesírás? Anyám ne sirass!
néma Bob 2010. 09. 02. 19:00 | #27
Jolvan, örülök, hogy ilyen jól ismersz, akkor nincs is miről beszélnünk.
Előzmény: Mr. Wallace (26) +2 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 02. 18:34 | #26
Kedves néma Bob!
A" barátom" egy kicsit erős nem? Én nem sértegettelek! Annak nagyon örülök, ha a lormány lépéseket tesz a BÜNÖZÉS visszaszorítására. Érted? Engem nem érdekel, hogy a bünöző cigány, sváb, tót, zsidó, hottentotta stb.Egyébként te ha analfabéta is lennél akkor mát szinte tökéletes lennél,
Előzmény: néma Bob (20) -2 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 02. 18:34 | #25
Itt az a rész: http://www.youtube.com/watch?v=HIgO2uVanbg
Itt pedig a Jobbik ötlete, egész államokat alakíttatna át börtönteleppé:
http://www.youtube.com/watch?v=EMvLOiz_wT4
Lehetőleg a négyszög alakúakat, mert olcsóbb körbekeríteni :)
Előzmény: uberTr011 (23) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 02. 18:28 | #24
ok
Zodiac kivételével
Előzmény: zodiac (18) 0 VÁLASZ
uberTr011 2010. 09. 02. 18:27 | #23
Hurrá több embert lehet lesittelni...nehogy már szegény multikat megrövidítsék egy kiflivel mert összeomlik a tőzsde!
Nem a cigányság ellen lett hozva hanem mindenki ellen. Az is sittre kerül akinek tényleg csak annyi volt a bűne hogy éhes volt. Igen, épphogy megvolt a módszerváltás, de megint több hatalmat akarunk adni a rendőrnek. Igen, szerintem adjuk meg nekik a jogot arra is, hogy nyilvános análszexet hajtsanak végre azokon akik fákat merészelnek lepisálni+verjék őket bucira lapáttal! Sok idióta meg beszopja hogy mennyire jó a közbiztonság...de követelik, hogy kamerát mindenhova! Még a privát dolgaidba is hadd üssék bele az orrukat, sőt, szerintem sitteljenek le mindenkit örökre aki kifordítva veszi fel a zokniját!
Aki ért angolul nézze meg George Carlin dumáit a dologgal kapcsolatban: pl. mikor ordít, utánozva az átlagos Janit: BUILD MORE PRISONS!!!!! Nagy arc volt a fickó, ajánlom mindenkinek.

-1 VÁLASZ
Szugyi 2010. 09. 02. 18:00 | #22
Nekem is sajnos így tűnik... 2006-os októberi bűnbakvadászat, terrorelhárító bizbasz, ez, meg még kitudja mi minden... Tudják jól hogy azért kell ezekkel parádézni, meg nyomatni mindenhol, mert ezt várják a szavazók. Ne adja Isten, hogy csak álca legyen.
Előzmény: enti (21) 0 VÁLASZ
enti 2010. 09. 02. 16:21 | #21
színjátééééék!!! :/
+1 VÁLASZ
néma Bob 2010. 09. 02. 16:20 | #20
Kedves barátom, akkor dugd le két ujjad rókázz egyet, aztán megkönnyeülsz, és talán képes leszel elárulni mi volt a bajod a kommentekkel. Hidd el jó lenne, mert ezzel a benyögéssel nem sokat árultál el a véleményedből. Te talán nem tartod örvendetesnek, hogy végre lépéseket tett az állam a cigányűnözés visszaszorítására? Éppen ideje már elkezdeni a munkát, mert a helyzet tarthatatlan, nem szabad megengedni, hogy így menjen tovább.
Előzmény: Mr. Wallace (14) +1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 02. 15:23 | #19
:DD ott a pont
Előzmény: zodiac (18) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 09. 02. 15:22 | #18
Bocs, de ez nem általánosítás? :D
Én csak egy linket meg idézetet írtam be, mi a baj azzal? :O
Előzmény: Mr. Wallace (14) +2 VÁLASZ
Vigyori 2010. 09. 02. 15:08 | #17
fáj az igazság? Tudod, olvastam egy könyvben (amit kiemelten ajánlok mindenkinek: Rory Miller-Konfliktus és erőszak), hogy az ember inkább meghúzza magát mintsem, hogy kiálljon a saját igazáért. És mindezt miért? Csak azért mert az ember saját belső világa fontosabb az egyén számára, mint a valós események. Mindenki maga rakosgatjai a saját kis elképzeléseinek építőkockáit míg azok egy erőddé nem formálódnak.
Sajnos ez a tudatos elszigetelődés és beletörődés az ami manapság jellemző. Inkább az ember csöndben marad és nem tesz semmit, mintsem, hogy ártson a saját énképének, és ezt nem csak a ide értem hanem általánosságban, és nem csak a magyarokra, hanem bárhol a világon ez történik....


olvassátok el a könyvet, érdekes a témája :)
Előzmény: Mr. Wallace (14) +1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2010. 09. 02. 14:58 | #16
Ha náci dolog az, hogy rendet szeretnék... akkor inkább náci leszek!
+2 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 02. 14:54 | #15
Tegnap bezzeg hallgattál a kutyakölyök-dobálós videónál, mi? :D
Előzmény: Mr. Wallace (14) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 09. 02. 14:51 | #14
[Komment megjelenítése...]
-8 VÁLASZ
evil_tryst 2010. 09. 02. 14:43 | #13
a cigányok genetikáját valóban könnyű nyomon követni elvégre ha mindenki a saját testvérét, unokatestvérét csinálja fel, nagy kavarodás biztos nem keletkezhet... beletenyészetes hulladékok...
zodiac 2010. 09. 02. 14:42 | #12
http://www.origo.hu/nagyvilag/20100902-a-jobbik-taborai-es-a-terrorelharitasi-kozpont-magyarok-a.html
"Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke és európai parlamenti képviselője "közrendvédelmi táborokba" zárná a közbiztonságra szerinte veszélyes romákat."
+1 VÁLASZ
5150head 2010. 09. 02. 14:31 | #11
Egyszer úgyis elszakad a cérna. :) Az a kérdés h mikor. Nincs olyan ember itthon, akit még ne károsítottak vna meg közvetlenül vagy közvetve vagy ne érték volna atrocitások a kisebbség felől....
Erre csak ezt tom mondani: "10 nap? miat? leüli a véttén!" De legalább próbálkozik a vezetés :)
+2 VÁLASZ
Szosztar 2010. 09. 02. 14:26 | #10
Balogh Artúr blogja tökéletesen bemutatja a cigány kultúrát :D
Ezzel csak az a baj, hogy ők azokat is leégetik akik ezt nem érdemlik meg :S

Vannak olyan hülyék, hogy ki is jelentik, hogy nem akarnak integrálódni :)
+1 VÁLASZ
spider86 2010. 09. 02. 13:50 | #8
hát nem hiszem, hogy sok 25 ezres csekket fognak befizetni :) inkább (ha az is opció) leülik, mit számít az, lehet vele dicsekedni... jobb lenne visszahozni a munkatáborokat, az biztos visszavetné a bűnözést. garázdaság, lopás? 2 év kényszermunka... paff
Előzmény: atti76 (4) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 09. 02. 13:47 | #7
Én sem akartam elhinni, azt hittem paródia vagy meghackelték. De nem, bár önmaguk paródiája szinte mindegyik írás.
Előzmény: Tooni (3) 0 VÁLASZ
Bobber 2010. 09. 02. 13:46 | #6
Ami pofátlanságot ezek már megengednek maguknak... Jó, hogy ki nem jelentik, hogy a cigányra nem vonatkoznak a törvények. Építsünk börtönöket még! De önnfenntartókat, mert hamarosan mind az összes szar szemét ott lesz bent! Ha nem tartják el magukat, dögöljenek éhen!
Purple
Purple 2010. 09. 02. 13:46 | #5
uhh ez a nácikhaza blog..... elég "kóóórcs" :D
atti76 2010. 09. 02. 13:26 | #4
Végre valami normális törvényt is hoztak!!!!
Tooni 2010. 09. 02. 13:20 | #3
O.o
Mondjátok azt, hogy az a blog csak vicc vagy paródia, vagy más szerkeszti és nem ők, hogy kifigurázza azokat?
Nyebi 2010. 09. 02. 13:20 | #2
Nagyon helyes, végre nem röhöghetik pofán sem a megkárosított tulajdonosokat, sem a rendőröket.

Na várjunk csak! A törvénymódosítás a magukat őként lopásokból fenntartó, dolgozni nem akaró, a rendes, dolgozó embereket terrorizáló és sorozatosan megkárosító kis tetvek ellen lett hozva.
Egyesek szerint meg a cigányság ellen. Akko most ezek szerint a cigányság pont ez lenne? Szemét rasszisták! Vagyis... Cigány Politológusok és Szakértők Szövetsége. De azok akkor nem rasszisták... Nem értem...
ōðr 2010. 09. 02. 13:10 | #1
Falhoz már felsorakoztak ... sortűz hol van?