Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Purple
Purple 2010. 08. 24. 06:52 | #82
legalább nem a mienken :DD
Előzmény: izébigyó (81) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 08. 21. 11:41 | #80
Szerintem sokan meglepődnének, ha ismernék a saját nemük, illetve a másik nem átlagos, valós véleményét a témával kapcsolatban. :)
Előzmény: Nyúzó (79) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 08. 21. 09:55 | #79
Én szívesen mondok őszinte véleményt bármelyik férfitársamról, tehát hozzám ilyen ügyben nyugodtan fordulhatsz. ;-)
Egyáltalán, szívesen megmondom mindenben a véleményem. Itt pl. nekem az egyiptomi lány arca tetszett a legjobban. :-)
Mondjuk én is kiváncsi lennék, hogy az átlag férfi szerint ki az igazi férfi? Vajon egyezik az én véleményemmel és főleg, mennyire egyezik ez egy átlag nő véleményével?! :-)
Előzmény: Nas (78) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 08. 21. 02:02 | #78
Érdekes amúgy, hogy a bébz postok mellett itt is látszik, mennyire eltér a férfiak és a nők véleménye a női szépségről (a férfiszépségre vonatkozóan ezt nem lehet vizsgálni, mert a férfiak nem szívesen mondanak véleményt más férfiak külső adottságairól - pláne, ha azt az övéknél jobbnak érzik...:)).

Szerintem pl. ebből a mezőnyből ő a legszebb, legaranyosabb, ugyanakkor magabiztos is (igaz, nem néztem végig mindegyiket, az angoljuk helyessége miatt kukkantottam bele pár bemutatkozásba):
http://www.youtube.com/watch?v=NKU9iyoRYbs
Purple
Purple 2010. 08. 20. 22:21 | #77
nem beszélve arról, hogy lehet h nem is ő állította magáról, hogy folyékonyan beszél, hanem az újságíró írta oda a középfokú hallatán... egyrészt ahogy volt róla szó a középfokú semmit nem tükröz abból, mennyire tudod használni a nyelvet, másrészt meg vannak emberek, akik magyarul is elfelejtenek, ha nyilvánosság előtt kérdezik őket... pl én arra nem tudtam egyből válaszolni érettségin angolul, hogy mikor születtem, pedig az a bemelegítő kérdés volt és nem pontra ment... :D ciki, de nem a világ vége...
Nas
Nas 2010. 08. 20. 21:27 | #76
Sznobok sajnos mindenhol akadnak...(még gázabb a viselkedésük, ha ráadásul bárminemű tudás nélkül hurrognak le másokat...). :)

Nekem szintén hasonló tapasztalataim vannak német és angol terén. A baden-württembergi németek egyenesen hülyének néztek, amikor náluk voltam, és veretes passzív szerkezeteket használtam a beszédemben (amit itthon ugye a nyelvtan lényeges elemeként tanítanak németből...), majd közölték velem, hogy ilyesmivel inkább ne röhögtessem ki magam, mert ilyen archaikus nyelvtant ők max. német nyelvszakon tanulnak az egyetemen, de használni rohadtul nem használják...
Angolból napi szinten kell kapcsolatot tartanom, kommunikálnom a külföldi kollégákkal és a csoportunk külföldi tagjaival (gyk ez a munkanyelvünk, mindent angolul kell megbeszélnünk, dokumentálnunk, publikálnunk), valamint Angliában járva is megtapasztaltam, hogy oltári különbségek vannak az itthon tanított (és nyelvvizsgán kért...), valamint a ténylegesen beszélt angol nyelv között (pedig nem (csak) bevándorlókkal kommunikálok, akiknek hozzám hasonlóan nem anyanyelvük az angol...). Az amerikai, skót, ír, ausztrál, kanadai angolról már ne is beszéljünk...

Jó, amit ez a csaj produkált, az azért tényleg nem volt nyelvtanilag helyes...csak itt nem ez a lényeg. :)

Az megint egy másik téma, hogy miért van az, hogy a magyar, középfokú oktatási rendszerből kikerülő, nyelvi képzésben (elvileg) részesült emberek döntő többsége meg sem tud mukkanni a tanult nyelven (hiába van esetleg nyelvvizsgája is a "tudásáról"), illetve aki rendesen tud beszélni, arról mindig kiderül, hogy nem (csak) az iskolában tanulta...
Előzmény: Nyúzó (75) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 08. 20. 20:34 | #75
Szerintem szép dolog törekedni a helyes beszédre, de sokkal fontosabb, hogy ha helytelenül is, de meg tudj szólalni, ki tudd fejezni magadat érthetően. Teljesen igazad van, mert ez nem szónoki verseny.
Én gyakran járok németeknél és még soha, egyik sem mondta, hogy rosszul beszélnék. Tojok a névelőkre és tudom, hogy otthon ők is ezt teszik (nem beszélve arról, hogy tartományonként is változhat a nyelvjárásokban). Pár mondat után már egyenlőként beszélnek velem, mintha nekem is az anyanyelvem lenne.
Soha nem felejtem el, mikor az egyetemen áthallgattam a német szakra. Sok professzor nem csak itthon, de nemzetközi porondon is letett már mindent az asztalra, amit el tudok képzelni, majd hazajött tanítani. Németül tartották az órákat, amiket nagyon élveztem. Ennek ellenére az a 20 fős, kéttannyelvűből német képzésre felvett hamvas pöcsökből álló brigád tanulás helyett folyamatosan a tanárokat fikázta: "itt rontotta el a névelőt", "itt belesült a rendhagyó alakba", "itt rossz volt a szórend"...etc. Egy konkrét esetnél, mikor szünetben szerényen megjegyeztem, hogy azért vagyok itt köztük mert élvezem a nyelvet, jó gyakorlás is számomra, mert én még annyira nem tudok németül, röhögve válaszolták, hogy nem baj, mert a tanár sem. Nos, én tökéletesen megértettem amit a tanár leadott. Folyamatos, lendületes és érdekes órákat tartott. Nem beszélve arról, hogy évekig a bécsi egyetemen tanított mielőtt hazatért ezt a sok marhát oktatni, akik azt gondolják, ezért ezt érdemli. Lehet, hogy ők hibátlanul beszéltek, de mára a 70%-uk először a magyar képzésbe került át a silány tanulmányi eredményei miatt, következő évben pedig repültek.
Előzmény: Nas (73) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 08. 20. 18:00 | #74
Amúgy az is vicces, hogy olyanok is hőbörögnek most, akiknek a magyarral is gondjaik vannak, illetve soha nem adták tanújelét a tökéletes angoltudásuknak... :)
Nas
Nas 2010. 08. 20. 17:56 | #73
Viszont itt szerintem sem ez a lényeg, mert nem erről szól a verseny. Az más téma, hogy egy magára adó, igényes ember igyekszik helyesen beszélni - akár az anyanyelvéről, akár egy utólag tanult, idegen nyelvről van szó...(viszont ahogy elnézem, ezt a többi csaj sem tekintette túl fontosnak, tehát nem arról van szó, hogy "mi" cikin beégtünk a szépen beszélő mezőnyben...).
Előzmény: Nas (72) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 08. 20. 17:47 | #72
Ez tény. Bár a középfokú nyelvvizsgának meg a "folyékonyan beszél angolul" megállapításnak azért az is a lényege lenne, hogy helyesen tegye azt. - Ez mondjuk a magyar nyelvtanítási és nyelvvizsgáztatási rendszerről is sokat elmond...(gyk egy középfokú nyelvvizsga birtoklásának köze nincs ahhoz, hogy az illető egyáltalán értelmesen meg tud -e szólalni az adott nyelven...).
Előzmény: Nyúzó (71) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 08. 20. 17:35 | #71
Saját bevallása szerint, és szerintem is folyékonyan beszéli.
Előzmény: zodiac (70) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 08. 20. 17:30 | #70
35. komment és nem kell találgatni meg fantáziálni. Középfokú angol és saját bevallása szerint folyékonyan beszéli az angolt. Itt meg sokan folyékonyan írják a hülyeségeiket.
szaboistvan007 2010. 08. 20. 16:29 | #69
A csaj attol hogy nem tud angolul meg lehet okos is. Szerintem nem o a hulye hanem aki lehulyezi emiatt. Ezzel pedig nem azt allitom hogy okos, csak azt hogy egy nyelvtudas nem minden. Lehet eppen nemetet es franciat tanult a csaj, es ezt a szoveget most bemagolta. Vagy akik lehulyezik azok mindent tudnak? :P
Zsottika 2010. 08. 20. 11:36 | #68
attól,hogy szép még nem biztos,hogy több nyelven beszél........én még a magyart is alapfokon beszélem,ez van :D
Sziszkaaa 2010. 08. 20. 09:26 | #67
Hát ő tényleg csak szépségkirálynő. Nem akarok megbántani senkit. Ha vki tud angolul még nem biztos, h. beszéli is a nyelvet.
Madarinfluenza 2010. 08. 20. 00:08 | #66
Az a legszebb amelyik engem szeret ^^
Nas
Nas 2010. 08. 19. 21:30 | #65
Ezzel most egyetértek (bár konkrétan a lány szépségét inkább nem kommentálom, mert ezt nem az én tisztem eldönteni, és különösebben nem is érdekel a téma).
Viszont ha a Bébz rovatban lenne, már csorgatnátok rá a nyálatokat, és senkit nem az izgatna, hogy nem tud angolul... :)

Amúgy ez is érdekes, hogy a szépségkirálynőket tényleg mindenki fikázza, soha nem tartja elég jónak (most nem azt mondom, hogy nincs ennél a csajnál szebb az országban, csak általános megfigyelés). Tényleg zsigeri reakció a valamilyen területen "hivatalosan legjobbnak" nyilvánított emberekben a hibák keresése, hogy be lehessen bizonyítani, mégsem több, jobb... Mondjuk közrejátszhat az ellenérzésben az a leegyszerűsített elgondolás is, hogy aki szépségversenyre jelentkezik, az nyilván maga is szépnek gondolja magát, tehát beképzelt, ráadásul biztos buta is, hiszen az általános sztereotípiák szerint egy nő vagy szép, vagy okos, de kettő együtt nem lehet...

Hozzátenném, hogy a szépségverseny szerintem egy baromi értelmetlen dolog, mert a szépség szubjektív, mindenkinek mást jelent.
Előzmény: Nyúzó (64) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 08. 19. 20:58 | #64
Majd te megmutatod jövőre, igaz? ;-)
Mondok egy viccet:
A pokolban bemutatja az ördög az egyes kamrákat mikor a Jóisten látogatóba érkezik hozzá.
Benyitnak az első kamrába:
-Ebben a hatalmas üstben főzzük az oroszokat. Mint látod, két katona figyel, és ha az egyik ki akar mászni, lelövik, így elmegy a többinek a kedve a szökéstől.
Benyitnak a második szobába:
-Itt főzzük a németeket. Ide nem kell őr, bőven megteszi egy kimászni tilos tábla is.
Benyitnak a harmadik kamrába: Itt a franciák vannak, velük nagyon nehéz dolgunk volt. Állandó biztonsági szolgálatot létesítettünk és szöges dróthálóval vettük körbe az egész üstöt. Beszélgetniük nem szabad, mert hamar fellázadnának. Amelyik közeledni próbál a másikhoz, azt azonnal lelőjük.
Benyitnak a negyedik kamrába: Itt, mint látod se tábla, se őr. Itt nincs probléma. Ezek a magyarok. ha az egyik megpróbálna kimászni, a többi mindíg visszarántja.

Ezt a szánalmas magatartást látom most az összes fikázóban. Nem hazudtoltátok meg a népünket. Én a királynőre büszke vagyok. Miattatok szégyenkezem.
Előzmény: Nusihusi (63) +2 VÁLASZ
Nusihusi
Nusihusi 2010. 08. 19. 19:02 | #63
Borzasztó:S Inkább vállalja be, hogy nem tud angolul...:P
zeroe 2010. 08. 19. 18:39 | #62
Hehe, "Aki a legjobban tud angolul" versenybe egy, az angolt, mint hivatalos nyelvet használó országokból származó valóban nagy eséllyel pályázza meg. :-)
Előzmény: Nyúzó (52) 0 VÁLASZ
brandboy 2010. 08. 19. 14:38 | #61
Hú, tényleg igen jó eresztés !
Mi lelete a ruszkikat, hogy nem a szokásos sárga hajú, kékszemhéjú bányarémet külték.
Megcsapta őket a füst ?
Előzmény: Nyúzó (58) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 08. 19. 13:57 | #60
Ki a faszt érdekel, hogy nyökögi az angolt? Nem angolversenyre jelentkezett, hanem szépségversenyre. De legalább szép lenne, nem ilyen trafó fejű, meg ne hazudja már azt, hogy folyékonyan beszél angolul...
Nyúzó 2010. 08. 19. 13:50 | #59
Ennek a román leányzónak meg milyen malac arca van (meg Ő sem beszél jobban angolul) http://www.youtube.com/watch?v=q5acUbKw9Ug
Nyúzó 2010. 08. 19. 13:47 | #58
Az orosz nagyon szép még, de a legjobb példája annak, hogy vannak akik mérföldekkel levannak maradva angoltudásban és mégis próbálkoznak. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=4LDRAQYz8Ok
Nyúzó 2010. 08. 19. 13:44 | #57
Sok kimaradt. :-(
Törökország nagyon ott van még!
Nyúzó 2010. 08. 19. 13:25 | #56
Izrael eddig kimaradt nekem, de valóban nagyon aranyos. És nem vihog miközben effektel. Úgy kezeli a dolgot, ahogyan az elegáns és királynőhöz méltó.
brandboy 2010. 08. 19. 11:53 | #55
Az Uruguayiak elindították Angelina Jole mostohatestvérét.
Best lion (of course):Tanzánia


brandboy 2010. 08. 19. 11:40 | #54
Külsőleg nálam a TOP 5 (sorrend nélkül):
Albánia,Finnország,Izrael,Curacao,Lengyelo.
na jó méég 5:
Dánia,Itália(az a szem atyaég),Hollandia,Spanyolo.(worst rocket launching),Tanzánia

Egy "idegen" is beférkőzött a mezőnybe:
Kazah

Norvégiát meg eltolták az egyenlítő környékére ?:

Előzmény: izébigyó (44) 0 VÁLASZ
brandboy 2010. 08. 19. 11:10 | #53
Jó lesz majd X-filmekben átalában ilyen magya rszépségek szoktak szerepelni, hasonló nyelvtudással.
Nyúzó 2010. 08. 19. 10:45 | #52
Nos, végignéztem az összeset, asszem. :-)
Szerintem Miss Hungary angoltudása bőven megállja a helyét a mezőnyben. Linkeltek már be sokkal rosszabbbat is.
Válogattam is kicsit:
A legszebb és legaranyosabb: http://www.youtube.com/watch?v=_ZNY2KJgnfE&feature=more_related
A leggazdagabb és 2. legszebb: http://www.youtube.com/watch?v=3Tpwc6ZbK2Q&feature=more_related
Aki a legjobban tud angolul: http://www.youtube.com/watch?v=eoqxNeRu8AI&feature=more_related
És aki nem tudom mi a fenét keres itt, da ha valakinek tetszik kérem irja meg, mert nagyon kiváncsi vagyok: http://www.youtube.com/watch?v=f_wndkSg-tg&feature=more_related
Nyúzó 2010. 08. 19. 10:02 | #51
her .... his
izébigyó 2010. 08. 19. 09:48 | #50
"I think men can not put her (?) kiss (?) socks everywhere." WTF? :DDD
Egyébként igazán hasznos tanács. ;)
Előzmény: Nyúzó (48) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 08. 19. 09:43 | #49
Köszönjük az interjút. :D
A hangutánzást beküldheted videóban is... :D
Előzmény: Purple (45) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 08. 19. 09:42 | #48
Nem vagyunk mi rokonlelkek a lengyelekkel? (lassan több kommentet irok ide, mint eddig összesen, bocsánat)
http://www.youtube.com/watch?v=wPVWjydUz7Y&feature=more_related
Nyúzó 2010. 08. 19. 09:36 | #47
No, itt van az első akinél átjöttek a sound effectek. De a magyaroroszlán (inkább kiscicus) messze a legjobb. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=ivTDQqKnMhg&feature=more_related
Nyúzó 2010. 08. 19. 09:22 | #46
Jópofa, hogy a sound effekteket sokan a kezükkel generálják, főleg a robot esetében. :-)
Purple
Purple 2010. 08. 19. 09:17 | #45
1. mármint???
2. most kit sértsek meg? :D
3. nem emlékszem.
Előzmény: izébigyó (44) +1 VÁLASZ
izébigyó 2010. 08. 19. 09:14 | #44
Női izélőktől kérdezem, ők mit válaszolnának ezekre a kérdésekre? :)
1. Nőként mit tanácsolnál a férfiaknak?
2. Mi volt a legszebb ajándék, amit kaptál?
3. Mi volt a legrosszabb randid?

Férfi izélők se maradjanak ki, tőlük meg azt kérdezem, melyik versenyző tetszik a legjobban? :)
http://www.youtube.com/user/OfficialMissUniverse#g/c/E8769860CE4EEB9F
Én még nem néztem végig, csak párat, az albán elég szimpatikus volt.
http://www.youtube.com/watch?v=_F7l0jelgPA
Csabusa 2010. 08. 19. 09:09 | #43
mi értelme van a hangutánzásnak?
legyen miért kiröhögni?
"mi volt eddig a legrosszabb randid? és most utánozz egy bárányt"
Nyúzó 2010. 08. 19. 08:56 | #42
Viszont a tanulság; ha nagyon meg akarsz röhögtetni egy szépségkirálynőt, kérd meg, hogy csináljon úgy mint a ...
Nyúzó 2010. 08. 19. 08:45 | #41
Visszaszivom! Szolvéniát megnézve, Miss Hungary sokkal, de sokkal édesebb.
Nyúzó 2010. 08. 19. 08:43 | #40
Szerintem teljesen vállalható angolja van. Megértette, elmondta, én is megértettem. IT-s olaszoknál ennél sokkal rosszabbat tapasztaltam. Viszont a csaj nem tetszik, szerintem nem szép és nem aranyos, de ez izlés dolga.
Madarinfluenza 2010. 08. 19. 02:03 | #39
Amikor a bárányt utánozza az eléggé egyedi :D. Jó hogy a feladat a hangutánzás és ő egy robotot utánozz, míg másik 2 beküldött linkben nemigazán sikerült a hangutánzás :D.
Viewonly 2010. 08. 19. 01:35 | #38
Ja és még annyit hogy Százszorszép Mária for Miss Universe!
guppi 2010. 08. 19. 01:34 | #37
LOL, pont ma olvastam a helyi újságban, hogy "Timit megdicsérték a szervezők szép kiejtése miatt." XD

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/egyedi_ajandek_miss_universe_hungarytol/2174045/
Viewonly 2010. 08. 19. 01:16 | #36
(Számomra) érdekes megfigyelés: a szlovén lánynak azé' jól ment a tehén meg a bárány... Bee-eee-eeee, múúúúúúú..... A mi Tímeánk viszont (lámpaláz meg angol tudás ide vagy oda) nekem nem volt annyira meggyőző. Úgy is mondhatnám, valahogy nem jött ááááát.... Na mind1. Ridikülössz!
komcsi 2010. 08. 19. 00:50 | #35
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/las_vegasba_megy_miss_universe_hungary/2172325/
"De ettől sem tart a talpraesett lány, akinek a kommunikációval sem lesz gondja: középfokú nyelvvizsgája van angolból, folyékonyan beszéli a nyelvet."

Teccikérteni? Ti nem beszélitek jól, folyékonyan a nyelvet, ezért nem értitek, butuskák!
+2 VÁLASZ
komcsi 2010. 08. 19. 00:44 | #34
Mármint "nekünk kell megtanulni"...
Előzmény: komcsi (33) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 08. 19. 00:32 | #33
Mindenki tanuljon meg magyarul! Milyen dolog ez, hogy nekünk meg megtanulni ilyen idióta nyelveket!!! Ilyen sablonkérdésekre szerintem mindenki be tudná magolni magyarul is a sablonválaszokat!!! Legyen magyar a világnyelv! Köszönöm a figyelmet.
BlueD 2010. 08. 19. 00:19 | #32
Szerintem semmi baj sincs a csajjal, aranyos, és jóindulatú. Nem mindenkinek van jó nyelvérzéke, de attól még lehet nagyon okos, nem tudhatjátok
Szugyi 2010. 08. 19. 00:07 | #31
Egyet értek. Amikor a politikusaink még ezt a szintet sem ütik meg, és ne fogják arra hogy ők oroszt tanultak, mert azóta már volt 20 évük megtanulni angolul, az a durva és nem ez. Nem célom védeni a csajt, mert az aki szépség királynő vagy mi a franc akar lenni, az számomra alapból taszító, de azért nem kéne rögtön kitagadni az országból mert nem beszél jól angolul. A nyelvbotlásokról a srác jutott eszembe, akivel nyelvvizsgáztam és azt mondta magáról, hogy "I'm a vegetable" "I'm a vegetarian" helyett. :)
Előzmény: balikausa (30) 0 VÁLASZ
balikausa 2010. 08. 18. 23:55 | #30
Szerintem semmi baj az angoljaval. Lassu,hibas es betanult (lehet nem is mindig tudja hogy kell esetleg leirni) de lattam(hallottam)en mar magyar politikust musorvezetot beszelni hasonlo kiejtessel es szokinccsel.
Siman elmegy egynek, mikor rakattintottam azt hittem majd hebegni habogni fog es egy jot rohogok, de ez nem az.
spider86 2010. 08. 18. 22:42 | #29
nekem még ráadásul nem is tetszik... :/
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 08. 18. 22:16 | #28
mert nem ment neki az angol? azért ezt megállapítani, hogy egy biológiai hulladék ezek alapján elég durva. de lehet tényleg az, de nem ezek alapján fog kiderülni...
Előzmény: Morak (26) 0 VÁLASZ
Morak 2010. 08. 18. 22:10 | #27
Javítás: Max szexre jó, másra nem.

[nem hat meg ha valaki beleköt a gépelés során elkövetett hibámra]
Morak 2010. 08. 18. 22:05 | #26
Ez a csaj egy nulla. Zéró. Olyan szinten hülye, ami megengedhetetlen. De megint kiderült, hogy a szépség önmagában nem minden, ha ész nem párosul hozzá, akkor az csak egy üres csomagolás amit pillanatok alatt megun az ember.

Prosztó megfogalmazása fenti soraimnak: ez a csaj max szexrei jó, másra nem.
-1 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2010. 08. 18. 21:42 | #25
Ott egy fehér pont mindegyiknél kicsit jobbra középen :)))
ZomBeeZ 2010. 08. 18. 21:15 | #24
ja,nem két különt akartam mutatni nektek :D
nézzétek meg a lengyelt is ő tök aranyos :D
Előzmény: CJ.B. (13) 0 VÁLASZ
gabesz666 2010. 08. 18. 21:05 | #23
Tegye fel a kezét aki hallott a lámpalázról!
BusKeyCome 2010. 08. 18. 20:53 | #22
I like those gifts which are made of hand. LOL :D
go-free 2010. 08. 18. 20:40 | #21
apa okos, anya szép.
annyi gyönyörű magyar lány szaladgál az utcán, mégis ezeket a bénákat küldik világversenyekre...
a szlovén csaj elég idióta! :D
fatproduction 2010. 08. 18. 20:08 | #20
Úristen, ördögi ez a spanyol hölgy! Köszi a linket ;)
Előzmény: CJ.B. (13) 0 VÁLASZ
Kool 2010. 08. 18. 20:05 | #19
Középsulis matektanárom egyik idézete jutott erről eszembe:
"Hát kislányom, téged sem az eszedért szeretnek a fiúk!" :D
Purple
Purple 2010. 08. 18. 20:05 | #18
mifelénk a megbasztak-ot is használjuk rá.. :D
Előzmény: CJ.B. (10) 0 VÁLASZ
Ikkyu-san 2010. 08. 18. 19:57 | #17
Mondod mindezt a 18 év élet tapasztalatoddal! Csak azt felejted el, hogy az emberek NAGY része még oroszt tanult az iskolában!!! A fiataloknak tök természetes, hogy angolt/németet vagy egyéb idegennyelvet tanítanak nekik a suliban. Utazz el mondjuk ázsiába nyaralni és ráfogsz jönni, hogy tökéletesen meg lehet értetni magad a pocsék angollal is. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nem kell tanulni, csak az angol tudás nem minden.
Előzmény: Revanor (16) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 08. 18. 19:35 | #16
"Kínosan pocsék az angolja az angolul "tudó" magyarok 90%-a én erre csak ezt tudom sajnálattal mondani. :D
eol 2010. 08. 18. 19:25 | #15
Néhányunknak a szépséghez hozzátartozik a belső szépség is, aminek része az intelligencia és a műveltség. Lehet túl cinikus vagyok, de valahogy olyan műnek hangzik az, hogy neki a kézi gyártású ajándék tetszene. Persze... valahogy az ilyen modelleket sohasem lehet látni egy szegény, de lelkes fiú oldalán, annál gyakrabban egy Ferrari anyósülésén.
Előzmény: Fireblade1000 (14) 0 VÁLASZ
Fireblade1000 2010. 08. 18. 19:18 | #14
nem okos királynő, hanem csak szépségkirálynő:DD
Előzmény: brigi_cica (12) 0 VÁLASZ
CJ.B. 2010. 08. 18. 19:03 | #13
A szlovén csaj helyett nem őt akartad inkább belinkelni? :D
http://www.youtube.com/watch?v=KgvjPyBzSAw
Előzmény: ZomBeeZ (9) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2010. 08. 18. 19:01 | #12
hülye picsa...
CJ.B. 2010. 08. 18. 18:56 | #11
Amúgy szerintem is aranyos a bige. Én anno végig minden suliban CSAK németet tanultam és hébe-hóba tudok angolul. Lehet ő is így volt. Nem feltétlen ért mindenki angolul.
+2 VÁLASZ
CJ.B. 2010. 08. 18. 18:55 | #10
Kár, hogy a megbasztak szó helyett meghúztak van, mert ugye vizsgán meghúznak nem megbasznak... -.-"
Előzmény: yushuf (8) 0 VÁLASZ
ZomBeeZ 2010. 08. 18. 18:50 | #9
szerintem van rosszabb mint ő pl a spanyol meg se szólal angolul,ő legalább megpróbált....
http://www.youtube.com/watch?v=ZQcHmZORJow ő amellett hogy segghülye még kibaszott csúnya is :D
yushuf 2010. 08. 18. 18:08 | #8
Középfokú vizsga után otthon:
- Na mi van kislányom megbasztak????
- Hárman is, de megvan a vizsgám!!!!
...feco... 2010. 08. 18. 17:52 | #7
miért bántjátok, nem Nóbel-dajjat akar, hanem szépsségkirálynő lenni. Szerintem aranyos.
Mazlista 2010. 08. 18. 17:35 | #6
aztis mondja, hogy elmegy a sraccal setalni (aki a van of maj frendz) de kozben utalta :D na most mivan?
godzsy 2010. 08. 18. 17:26 | #5
me neither. :D
Előzmény: orsyka_001 (2) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 08. 18. 16:19 | #4
Na megint egy post amihez nem tudok hozzá szólni, weil ich nur auf deutsch spreche!!!
Tooni 2010. 08. 18. 16:18 | #3
Előzmény: bungle (1) +2 VÁLASZ
orsyka_001 2010. 08. 18. 16:11 | #2
végig se bírtam nézni :D
bungle
bungle 2010. 08. 18. 16:11 | #1
"If maybe my boyfriend have a birthday I just give something like I've done with my hands and I think that's tell everything about my feelings... and everything." :D
Azért kedves. Egyszer én is kaptam ajándékba valamit, amit kézzel csináltak. ;)