Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
punyukli 2010. 06. 15. 09:47 | #43
:))))
Előzmény: Tooni (42) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 06. 15. 09:30 | #42
Ne hallgass rá, csak ki akar csalni, hogy eladja a vesédet vagy a fél májadat. Mit gondolsz, miért Liverpoolnak hívják a várost? ;)
Előzmény: punyukli (40) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 06. 15. 08:36 | #41
Tudunk akár úgy is, de http://www.gumtree.com/ itt kiválasztod a munkákat, vagy város és munkák és elég sok van. A gond hogy sokszor kérnek national insurance, vagy homoffice-t hogy már angliában vagy-e. De munka szinte mindenhol van mert sokan nem tudnak dolgozni, vagy beszélni angolul akkor azok hamar kiesnek. A másik fele hogy nem szabad finnyásnak lenni mert eleinte úgysem kapsz olyan állást ami tetszene is. Minimálbéren kb 5.80 fontot kapsz óránként. Persze végzettségtől, és referenciákon is múlhat.

http://www.brookstreet.co.uk/ ez a másik nagyon jó agency ami csak akkor alkalmaz ha megcsinálsz egy tesztet nálluk számítógépen. angol, iq, számolás, higénia témakörökben, és ahogy teljesítessz attól függően alkalmaznak. Itt pl 7.40 fontért vagy felette is dolgozhatsz már.

heti 500-600 fontból ha összejön már egyedül is élhetsz egy lakásban símán kifizeted a rezsivel, mindennel együtt 1 heti fizudból itt liverpool környékén. 220-330 körül kersnek a minimálbéren dolgozók hetente.

Ha van kérdésed sathinel@yahoo.com.
Előzmény: punyukli (40) 0 VÁLASZ
punyukli 2010. 06. 15. 08:15 | #40
sahinel! tudunk kontaktálni külföldi munka ügyben privátban?
sahinel 2010. 06. 14. 15:27 | #39
http://www.youtube.com/watch?v=HfLanZM6f5o&feature=related

Ez igaz nagyon hogy ennyire félre tudják vezetni az agyatlan szavazót aki csak mantrázza amit megtanítottak neki...
Előzmény: sahinel (38) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 06. 14. 15:25 | #38
Nem volt az sem gáz csak épp pont hogy amit csináltak azzal legalább nem járatták le magukat, illetve ha figyelted volna Baroso és mások véleményét a nyilatkozatokról akkor nem a jobboldali dumát nyomnád. A baloldal sem jobb de ezt most rendesen beszopta a fidesz mert tudták ők is hogy mit adtunk be az EU-nak, és hogy az valós adatok mert ők is láthatták. Erre csinálták a cirkuszt, és ezzel pont a kisembert szopatták meg nembeszélve az új tervezetekkel.

) már kinn vagyok egy ideje és majd Sri lanka vagy más helyről küldök neked képeslapot a kedvességedért:D Ja és ehhez alig kell még dolgozni mert minimálbéren meg tod csinálni. Tudod akik kimennek külföldre azok legtöbbször azért mert jobb életet, környezetet keresnek maguknak. A gyükér gyűlölködő honfitársait köpködő emberkéket meguntam és inkább emberek közt szeretnék élni. Majd talán ha egyszer kicsit elgondolkodsz akkor rájöhetsz mit is mondok. Sokkal nyugodtabb idekinn az ember mint otthon mert nem kell paráznom hogy mi lessz velem. A lényeg hogy dolgozz és akkor van pénz. De sok embernek nem elég a jó élet nekik ideológia kell. Hát lakjanak vele jól.

Ja és otthon nem ismertnek mást csak ha kritizálok egy pártot akkor valsz mszp-s vagyok. Vagy meleg liberális zsidó...
Végülis van képzelőerő látom. Mint valami autista. Vagy velem vagy ellenem.... Más nincs mert annyira nem lát semmit a sötétségtől ami az agya helyén van hogy más nem létezik. Olyan sem létezik hogy akár a másik oldal valamit jól csinált volna. Lakjanak akkor jól ezzel a gondolkozással.

Minimálbér mire elég? 1 hét munkával hazautazásom és az arra a hétre való kajám, rezsim, minden meglett.
Persze aki elsőnek kijön az rögtön igazgatónak tud elmenni főleg külföldiként:D Ahogy itt reagáltak páran az miatt nem lehet semmit csinálni az országban. Idekinn azt nézik pl a cégnél ha valami nem jött össze hogy hogy lehet megcsinálni, hogy lehet besegíteni, javítani a helyzeten. Itthon meg köpködjük hogy ki volt a hibás. Majd ha valaki máshol él akkor észreveheti hogy máshogy gondolkoznak, és épp ez miatt fejlődnek.

2009 végén tudott anglia is kijönni a gazdasági válságból tehát aki az akkori forintot hozza fel az azt sem tudja mi volt a világban. Persze 2 nap alatt 50 forint zuhanás egyenértékü azzal hogy a világ összes országa beszopott, és a fizetőeszközleromlik egy év alatt.
punyukli 2010. 06. 14. 12:56 | #37
MSZP-s résszel teljesen egyetértek. Azok is mi a fasznak kellettek még 2x. De attól most a Fidesz újrája nem lett jogosítva. Bár most azt mondom hogy hajrá itt a kétharmad, nem lehet a másikra mutogatni. De tökmindegy, mert az elmúlt húsz év bizonyítja, hogy mi hülyék vagyunk a demokráciához. Majd ha most a fidesz elbassza megint akkor jöhet megint a megváltó mszp aztán az is elbassza és fidesz és az is ..... és így tovább. Amúgy NEKEM (neked nem muszáj :)) a tirpák módon előadott igaz kritika is igaz kritika stílustól függetlenül. Ebben különbözünk nyilván (merthogy ha elszakad a cérna, én is előfordul hogy így szoktam kritizálni és akkor nem értik hogy miért vagyok bunkó mert a lényeg nem megy át, csak hogy paraszt vagyok) én ezért nem vettem fel amit mondott. MERT IGAZ volt... sajnos. Jól tette hogy kiment.
Előzmény: BusKeyCome (36) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2010. 06. 14. 12:25 | #36
Csak emlékeztetnélek, hogy az 1. fidesz kormány előtt éppen az mszp volt kormányon, amit szintén "elzavartak" a választók. Szóval, velük kapcsolatban is fel lehet tenni a kérdést, hogy miért is lettek akkor megválasztva másodszor és főleg harmadszor? Egyébként félreértetted, amit a visszafelé köpködésről írtam. A kritika egy dolog, azzal lehet egyet is érteni, meg nem is. De nagyon mindegy, hogy milyen a stílusa. Ezért is írtam köpködést. Mert hát ez az "én milyen fasza gyerek vagyok, mert kijöttem angliába (vagy akárhova), ti meg gebedjetek meg ott, ahol vagytok" stílus a legkevésbé sem a magas intelligencia hányadosról árulkodik. Bár ehhez nem is kell külföldre menni, van pont elég itteni honfitársunk, aki hasonlóan óvodás módon nyilvánul meg...
Előzmény: punyukli (35) 0 VÁLASZ
punyukli 2010. 06. 14. 11:37 | #35
Ha jogos a köpködés akkor miért ne köpködhetne AKÁRHONNAN? Nyilván azért ment ki amiért köpköd. Mert itthon nincs kilátása semmire. Attól még jogos a köpködés. Mert mi itthon nem tudunk mást, mint siránkozni meg mindenkinek beszólni akinek más a véleménye mint a miénk. Az országunk egy foskupac sajnos ezt józan ésszel be kell látni. Szétlopták, széthazudják a mai napig. A Fidesz már kapott lehetőséget 4 évig. Nem jött be, mert ugye el lettek zavarva és az MSZP nyert. Na most akkor a "..mennek a levesbe.." elvet alkalmazva: tulajdonképpen mi a faszt keresnek megint kormányon? Jaa, hogy nem VALAMIRE hanem valami ELLEN kellett nekünk megint szavazni. Ennyi eszünk van. És emiatt nyugodtan lehet köpködni, külföldről is itthonról is. Megérdemeljük.
Előzmény: BusKeyCome (34) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2010. 06. 14. 11:24 | #34
Nem az a gáz, hogy kimegy valaki külföldre dolgozni, hanem az, hogy visszafelé köpköd. Még az is lehet, hogy nem csicskázni ment ki, de akkor viszont még nagyobb szégyen, hogy értelmiségiként így beszél azokról, akik itthon maradtak.
Egyébként furcsa, hogy ballibként romázik. :D Nem kell senkinek szeretnie a fideszt, mert az is csak politikusokból áll, de az elmúlt 8 év szoclib rablások után megérdemelnek ők is 4 év esélyt, ha már megnyerték a választást. Előre leírni őket nem túl intelligens dolog. 2-3-4 év kormányzás után már lehet róluk véleményt alkotni és ha ők sem jobbak, mint az elődeik, akkor mehetnek a levesbe.
Előzmény: punyukli (33) 0 VÁLASZ
punyukli 2010. 06. 14. 08:53 | #33
Lehet, hogy nagy karriert fog befutni mint mosogató, de valószínüleg keres majd annyit vele mint te (vagy többet), és minőségileg nyilván sokkal teljesebb életet élhet a SZABADIDEJÉBEN mint mi itthon. Felelőssége nuku pénze meg doszta. Most akkor szerinted ki jár jobban? Te aki mondjuk osztályvezetőként megvalósítottad magad, és elvisz egy infarktus vagy agyvérzés, esetleg körbetartoznak neked, vagy az apeh szívja a véred, vagy ő aki vígan elmosogat, van annyi pénze amennyi ahhoz kell, hogy KÉNYELMESEN éljen, egy agyilag (és minden más szempontból is) nálunk jóval fejlettebb országban? Jól tette, hogy kiment, élt a lehetőségeivel, és rájött, hogy itthon nyivákolni és kommentokoskodni az neki kurvára nem kifizetődő. Mi meg majd rájövünk 80 évesen, hogy hoppá itt szoptuk végig az életünket, nyugdíjunk meg nincs. De majd biztos kapunk egy köszönömöt érte...
Szóval szerintem kár firkálni egy mosogatót, pizzafutárt, aki életrevaló és bírja abból ott is lehet valami. Pl lehet, hogy ő sem pizzafutár :)
Előzmény: BusKeyCome (29) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2010. 06. 14. 08:33 | #32
:D
Előzmény: Mr.T. (22) 0 VÁLASZ
JoinR 2010. 06. 14. 00:20 | #31
:'D súlyos :D
Előzmény: Böhöm (18) 0 VÁLASZ
Negat 2010. 06. 13. 22:34 | #30
Tévedés! Kilopták, eladták.
Előzmény: BusKeyCome (29) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2010. 06. 13. 21:35 | #29
Aha, mert a fletóék regnálása alatt kolbászból volt a kerítés. Csak éppen az országot nem lopták ki/adták el alólunk. Amúgy mennyi is volt az euró 2009 márciusában? ~305 Ft. Akkor meg miről is pampogsz? :D Bizonyára nagy karriert fogsz befutni londonban mosogatóként, vagy pizzafutárként. Hajrá, mr. unskilled migrant! :D
Előzmény: sahinel (27) 0 VÁLASZ
Matthej01 2010. 06. 13. 19:08 | #28
Ja akkor így könnyen pampikázol. Tudod vannak akiknek nem adatik meg a lehetőség hogy kimenjen külföldre dolgozni hiába van itthon olyan szakmám ami elviekben és a munkaügyisek szerint hiányszakma. Ezeket nem én választottam és majd amikor hazatolod a nagyképernyős arcodat elszórni a pénzt nagykocsiból röhöghetsz rajtunk mintha mi tehetnénk arról ami itt folyik. Sebaj neked sok sikert és jó magyar mentalitásodhoz híven röhögj csak azon aki szarban van.
sahinel 2010. 06. 13. 18:53 | #27
Már nem igazán érdekel eldöntöttem hogy most amíg kormányon vannak úgysem megyek haza. A kedves roma pártvezér emberei elintézték hogy ha haza küldök pénzt az már jó sokat ér:D Majd meglátjuk mi lessz még itt ha 2 nap alatt sikerült tönkrevágni a pénzt, + a világ nagyrésze ismét rajtunk röhög. Saját magunkat szopattuk meg nem spekulánsok, más országok miatt szoptuk ezt sem be. Bár valsz 4 év múlva azt fogod már mondani hogy ez is a komcsik, zsidók, bankok miatt volt.

Jó szopást otthon a kedvenc romavezéredhez és programjához. Ja program: a szegények fizessenek többet, a gazdagok kevesebbet:D 1 kulcsos áfarendszer LOL. Még angliában ahol a minimálbér az ötszöröse mint otthon is sávosan fizetnek adót, és minél többet keresel annál többet kell fizetni. De hát otthon van nagy gazdagság meg bódoottá. Örom é bodottá kell nektek gyerekek:D
Előzmény: Böhöm (18) 0 VÁLASZ
Fireblade1000 2010. 06. 13. 18:37 | #26
1 parlamentben lehet így szavazni??? ez olyan mintha helyettem 1 idegen szavazna a választásokon
Tooni 2010. 06. 13. 18:15 | #25
Köszönjük az interjút, Mr. T.
Előzmény: Mr.T. (24) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2010. 06. 13. 18:11 | #24
Nem.
Előzmény: Tooni (23) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 06. 13. 17:39 | #23
Túl szigorú vagy, hát még a gyermekeidnek sem engeded meg, hogy megtartsanak egy kismacskát vagy kiskutyát?
Előzmény: Mr.T. (22) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2010. 06. 13. 17:30 | #22
Utolsónak sem. :)
Előzmény: Lako (21) 0 VÁLASZ
Lako 2010. 06. 13. 17:04 | #21
Első hozzászólásnak nem rossz :)
Előzmény: Böhöm (18) 0 VÁLASZ
Szosztar 2010. 06. 13. 15:09 | #20
Ez az értelmes hozzászólás biztosan meggyőzte! :D

További hasonló sikereket kívánok az Orbánizmus terjesztéséhez! :P
Előzmény: Böhöm (18) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 06. 13. 14:29 | #19
Mily sötét szív lehet, honnan ilyen szavak erednek ;)
Előzmény: Böhöm (18) 0 VÁLASZ
Böhöm 2010. 06. 13. 14:28 | #18
Sahinel,te mocskos kommunista,véresszájú,padlássöprögető,tömegbelövető,ócska zsidócigány!Az ilyen agyilag elsorvadt,elmebeteg embereknek mint te is vagy, szívből kívánok még négy év mszp-s kormányt.
Előzmény: sahinel (17) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 06. 13. 13:38 | #17
Vigyázz mit mondassz, mert még szemét komcsi leszel vagy zsidó, buzi, stb mert itthon épp a jobboldal ideologizálta meg hogy miképp lehet felvenni a fizetést annélkül hogy a parlamentbe bemennél. Mert hát nem értettek egyet.

Szeretnék olyan helyen dolgozni én is ahol ha valakivel gondom van akkor nem megyek be de a fizetést megkapom.....
Nembaj visszakapja mindenki úgyis a pénzt hisz most kolbászból lessz a kerítés is megígérte a pártisten:D
Előzmény: Morak (16) 0 VÁLASZ
Morak 2010. 06. 13. 13:07 | #16
Nem, tökéletesen érti mindenki, hogy a leghalványabb közöd nincs ahhoz, hogy mi a dolga egy képviselőnek. Esetleg egy képviselő elkényeztetett fia/lánya vagy aki ezzel a szánalommal próbálja védeni a képviselők azon rossz szokását, hogy nemes egyszerűséggel szarnak bele a saját munkájukba.

Az OGY azért van, hogy OTT legyenek a képviselők és NE máshol. Van 6 napjuk amikor azt csinálnak amit akarnak. 1...azaz EGYETLEN napon meg ott kell ülni pár órát. Ne mondd, hogy havi 1,5 millió nettó Ft erre nem motiváló erő?

Közben meg vonják el az emberek pénzét. Havi 85.000-ből élek (mentősként)...és egyre kevesebb fizuból. Akkor ha nem megy be, ne kapjon csak havi 300.000-et, és legalább lenne pénz megfizetni azokat akik dolgoznak is (a politikusokon kívül kb. minden munkahellyel rendelkező ember).
velo 2010. 06. 13. 13:02 | #15
az a baj, hogy 3-4 ember dönt milliók sorsáról...
qukysanyi 2010. 06. 12. 22:07 | #14
Ezeknek a parlamentereknek kijárna egy kis bónusz, mert végül is elég komoly fizikai munkát fégeznek: ott ugrálnak a padok között, biztos nem könnyü.:P.P:P:P:P:P
Horazon 2010. 06. 12. 21:07 | #13
Egy OGY képviselőnek tartania kell a kapcsolatot a választóival (illetve kellene) így gyakran kell utazgatnia, amit az oroszországi föderáció területén nemigen lehet megoldani még ha akarnák se (egyes körzetekbe évente jár egy repcsi). Az hogy miben más az ottani politikai kultúra és miért ne lehetne itt is a küszöböt elérő pártok frakcióvezetőinek számarányos értékű a szavazata egy másik napra/évezredre tartozik...
Lacpas 2010. 06. 12. 19:20 | #12
Nem mintha magyarországon másképp lenne a helyzet...
Szavazások előtt a gyengébbek kedvéért minden csoportosulás egyeztet, valamint a voksolás megkezdésekor minden nagyobb arc bekiabálja, hogy mire kell szavazni, annak ellenére, hogy a pártok véleménye legtöbbször természetesen homlokegyenest ellentmond egymásnak (a "hö, én ezt kell megnyomjam" mondat azért minden tisztelt képviselő fejében megkéne forduljon már alapból).

Feltevődik tehát a kérdés, hogy mennyi értelme van ott ülnie ennyi embernek? Legyenek jelen azok, akiknek tényleg van véleménye, megnövelt szavazati értékkel, a többiek meg menjenek homokot lapátolni.
he 2010. 06. 12. 18:24 | #11
Nem írtad le, hogy pl azért nem ér rá bemenni, mert a gátakon zsákolja a homokot az a szegény "kép(en)vizelő".
ügikxvsgdnmxk 2010. 06. 12. 17:47 | #10
Talán valamit félreérthetően fogalmaztam?
...feco... 2010. 06. 12. 17:33 | #9
Hát nem éppen... A parlament a munkahelye, reggel bemegy, nappal ott van, este hazamegy. Mint mindenki más, aki ugyanígy él csak 1/3, 1/4, 1/10-ed annyi pénzért. Egy valódi munkáltató ha valaki nem megy dolgozni, arra a napra nem ad fizetést. Ha ez többször előfordul, akkor kirúgja...

Amikor jelentkezett, hogy képviselő szeretne lenni, tudta, hogy ott kell majd ülnie. Ha nem ér rá, en legyen képviselő, ha az lett, akkor meg csináljon is úgy...

Amúgy ez a videó szánalmas. Ott kb. soha nem lesz demokrácia... A világ vezetői helyében én jól elszigetelném, amíg nem kezeli embernek a társadalom tagjait... Inkább az oroszokat, mintsem a palesztínokat kellene Embargó alá vonni...
Előzmény: ügikxvsgdnmxk (7) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 06. 12. 17:24 | #8
Hát igen, szegény csóróknak meg is kell valamiből élni, a képviselői fizetésből éhen halnának, nehogy már bejárjanak arra a pár órára! ;) Végülis a parlament nem kocsma, hogy állandóan ott üljenek, mégha külsőségekben van is némi hasonlóság.
Előzmény: ügikxvsgdnmxk (7) 0 VÁLASZ
ügikxvsgdnmxk 2010. 06. 12. 17:19 | #7
Egy képviselő nemcsak lustaságbol nem mehet be, hanem sok minden másért se. Csak első hallásra hülyeség az sms, szavazás. Ha egy törvény csak egy szavazaton múlik akkor már nem is olyan hülyeség. Nem azért kapják a fizetésüket hogy bemennyenek ásitozni, hanem hogy törvényeket hozzanak. Azt meg csak szavazással lehet. Az hogy a gombot a parlamentben nyomják meg vagy máshol az lényegtelen. A mai világban ez simán megoldható.
unumunu 2010. 06. 12. 16:57 | #6
Te tudod fejből a nicked?
Előzmény: ügikxvsgdnmxk (2) 0 VÁLASZ
andorka932 2010. 06. 12. 16:32 | #5
mekkora 1 parlament :D
Zodiack 2010. 06. 12. 16:27 | #4
tiszta magyar parlament
Kelly416 2010. 06. 12. 16:05 | #3
Aki nem ér rá bemenni, azt jól ki kéne rúgni és szétterelni a fizetését pl.: a gyermekmentőknél.
ügikxvsgdnmxk 2010. 06. 12. 15:37 | #2
Aki nemér rá bemenni, annak meg kéne engedni, hogy sms-ben szavazzon.
alaplap 2010. 06. 12. 14:45 | #1
loooooooooooool