Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2012. 12. 25. 12:04 | #74
Azok az ütéshangok! ;)
Előzmény: Tooni (73) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 12. 24. 22:49 | #73
Egy másfajta 3 perces összefoglaló! Mit ne mondjak, eléggé ütős lett! ;D
http://www.youtube.com/watch?v=WjIpvsgla-0
Előzmény: bungle (70) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2010. 06. 02. 15:33 | #72
Jimmy Kimmel showból van: http://www.youtube.com/watch?v=SYOYfJQbA7g
Előzmény: Hoagie (68) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 06. 02. 10:21 | #71
Nagyon jó összefoglaló, kár, ebben a 3 percben még érdekesnek is tűnik. Ha másra nem, a fináléra ráveszem magam.
Előzmény: bungle (70) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2010. 06. 02. 10:10 | #70
kisadria küldte:
URL: http://www.youtube.com/watch?v=-HWECQa23Cs
Szöveg: "Aki nem szeretné megnézni az összes évadot itt van 3 percben:D(Angol tudás szükséges)"
Tooni 2010. 05. 31. 14:18 | #69
Ez nagy! :D
Kár, hogy a honlapjukban Iframe trójai van.
Előzmény: Hoagie (68) 0 VÁLASZ
Hoagie 2010. 05. 31. 14:13 | #68
Megtaláltam a lost valódi befejezését!

http://pics.blameitonthevoices.com/052010/lost-gif-dog.gif
Purple
Revanor 2010. 05. 27. 23:33 | #66
Majd meglátjuk mi fog kisülni belőle.
Én egyelőre végigizgulom AXN-en magyarul is őket.
Hétfőn jön az Ab Aeterno!!!! :O
Előzmény: notaprisoner (65) 0 VÁLASZ
notaprisoner 2010. 05. 27. 17:34 | #65
Kicsit Kedvencek temetője hangulat lett volna belőle... Na, az már tényleg King plagizálás lett volna! :D
De Hurley azt hiszi, hogy nincs kiút a szigetről, nem? Meg engem nem az fogott meg, hanem Ben válasza, hogy mostmár ő alakítja a szabályokat.
A képességek meg szerintem nem rögtön alakulnak, hiszen a gyerek Jacob sem lett hirtelen olyan főmufti, mint később. Jack meg szerintem azért nem mondta el, mert nem tudott latinul. :D Meg idő sem lett volna már rá, bele kellett férni a keretbe, különben nyafogtak volna a csatornánál... (Amúgy meg kapják be, ehhez szerintem kellett volna még legalább 2 rész, ahol jobban árnyalják a képet...)
De amúgy érdekes gondolat, de nem biztos, hogy Hurley illegitim... Mert Jacobot is simán meg tudta ölni Ben, csak aztán átment Obi-wan-ba, csak magától nem tudott meghalni, meg a füst sem tudta megölni. És akkor még a fény megvolt... Szerintem csak megadta, hogy mostmár árthatnak egymásnak, meg elkezdte süllyeszteni a szigetet. De nem gondolom, hogy bárkinek sikerült volna visszarakni a követ a helyére. Jack is meg volt róla győződve, hogy neki csak ennyi feladata volt, aztán meghal, és Hurley-nek kell lennie az utódnak.
Bár, én ezt úgy mondom, hogy én újra legközelebb csak szombaton látom. :P
Előzmény: Revanor (64) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 05. 27. 13:07 | #64
Köszönöm. :D
Hatékony lett volna Aaronként is, egy hároméves gyerek már sok dologra képes, csak értelme kevés.
Milyen durva lett volna, ha elkezd késsel rohangálni egy kisgyerek. :D
"Jack bácsi vegyél föl! - Miért? - EZÉRT! WÁÁÁ!"

Jah, Kate megjelenik pucéran akkor szerintem Hurley annyit mond, hogy "Dude..." és ki is dől. xD
Én úgy emlékszem Hurley azt mondta, hogy nincs kiút a szigetről.
Legitim egyáltalán Hurley? Jack sem mutatta szuper képességek jelét, mikor pedig Desmond kihúzta a dugót akkor Jacob testvére is ismét halandó ember lett. Jack ilyen körülmények között ruházta át "hatalmát" Hurleyre, ráadásul még azt a latin izét sem mondta el, úgyhogy lehet Ben reklamálhatna a Munkaügyi Hivatalnál.


Előzmény: notaprisoner (62) 0 VÁLASZ
notaprisoner 2010. 05. 27. 11:31 | #63
Sokmindenből merítettek, Stephen Kingtől is párszor... Pl. ha láttad végig sorozatot, olvasd el a Setét tornyot. :) Jó, nem egészekre gondolok, hanem itt-ott egy kicsit a hangulat, a történetvezetés és néhány megoldás Kingre emlékeztet. :)
notaprisoner 2010. 05. 27. 11:29 | #62
Aaron indokán nagyot nevettem! :D :D :D

Amúgy az is lehet, hogy Locke megtalálta a bambuszos utáni helyet, ahol a fény volt, mert hát Eko is szemezett a füstikével, mégis túlélte ha jól emlékszem, kétszer, de egyszer mindenképp. Járt ő sokfelé, nem tudhatjuk. Mert hát Jacobék is a sziget szívének nevezték. De végül is, a füst is sokszor fénylett, mintha villámlana benne, az is lehet, hogy a fényből vett magának egy keveset, és azt látta.

Walt képregénye igazából Hurley-é volt (úgy emlékszem, egy "flessbekkben" nála volt a repülőn), és ez csak egy kis érdekes véletlen, hogy pont jegesmedve van benne.

De amúgy nem olyan biztos, hogy a füst vette fel az alakját sok embernek. Mert Jacob testvére előtt is megjelent már az anyja szelleme, aki igaz a szigeten halt meg, viszont akkor még nem nagyon mászkált a füst... Most vagy akkor hívta életre Jacob, amikor a testvérét belökte a barlangba (abban a részben még úgy tűnt, nem kell leereszkedni a fény forrásához, hanem csak simán bele lehet sétálni...), vagy a füstnek csak ennyi kellett, hogy kiszabaduljon, mert büntiben volt... Amit Ben látott képet az ötödik évadban, amikor a füst rábírta Alex képmásával arra, hogy "Locke" minden szavát teljesítse, azon is az volt, hogy Anubisz szemben volt valami dobozzal, és abból jött ki a füst... Szóval szerintem nem egyenlő Anubisszal...
Meg hát, sem Yemi, Eko testvére, sem Ben anyja nem a szigeten halt meg, elvileg mégis a füst vette fel az alakjukat. Szóval nem csak a füst veheti fel mások alakját... Megidézhet látomásokat, viszont a füst ha felveszi valaki alakját, akkor úgy marad, és elhiteti másokkal, hogy ő az.

Waltot azért rabolták el, mert képes volt megjelenni ott, ahol nincsen. Ezt meg is kérdezte a fekete, fejkendős nő Michael-től, amikor foglyul ejtették. Amúgy meg azért viselt álszakállat a "kalóz", mert azt a látszatot akarták kelteni, hogy alig civilizáltak... Egyszer Locke-nak is megjelent, amikor Ben belelőtte a dharmás tömegsírba. Bár, akkor is lehet turpisság, viszont Walt akkor is különleges volt. A szerepe viszont elég rossz, hogy el lett hanyagolva. Kár, hogy felnőtt... De ezért rabolták el. Szerintem kellett Jacobnak.
Amúgy meg amikor Claire-t még nem rabolta el Ethan, akkor volt egy rémálma, ahol nem találta Aaront, és Locke azt mondta neki, hogy mindenkit veszélybe sodor azzal, hogy nem ő neveli, akkor pedig a szeme fekete-fehér volt, mint a két kőnek... (Utalás Jacobra és a testvérére.) De az ő szerepe sem tisztázott akkor, mert elég fontosnak lett beállítva, mégis el lett hanyagolva. Amúgy meg, Claire jelenése Aaron szobájában lehetett Jacob is (még ha álom is volt), ha már más nem mehet ki a szigetről. Valószínű azért ne merje visszavinni a szigetre, mert a füst lehet, hogy beléköltözött volna, bár, akkor kevésbé lett volna hatékony, mint Locke-ként... De ez csak egy kósza ötlet. :D

Henry Gale meg valószínűleg meghalt, mikor már a szigetre érkezett, és rendesek voltak Benék, és eltemették, de a személyijét elvitték, mert jó lehet még valamire... Vagy lehet, Jacob már előre tudta, hogy mit kell tenni...

A Hattyú pusztulását pedig mindenki túlélte... Hasonló történt, mint az ötödik és hatodik évad fordulóján, csak épp nem utaztak az időben, mert mindenki a helyén volt, kivéve Desmond, mert rá nem érvényesek azok a szabályok. Vagy lehet, csak a képzeletében játszódott le minden... Viszont miért volt pucér...? Nekem erről a Terminátor jutott eszembe, viszont más nem volt meztelen, amikor időutazott... Kate esetében egy ilyentől szerintem még népszerűbb lett volna a sorozat. :D

Az utolsó részben, amikor Hurley és Ben kihúzta Desmondot a barlangból, akkor mondta Hurley, hogy csak egy kiút van a szigetről, és Ben akkor mondta, hogy ez Jacob szabálya volt (legalábbis, erre is így emlékszem, akkor épp eufóriában voltam, még meg kell néznem még párszor :D), és mostmár Hurley alakítja a szabályokat, csinálhatja máshogy is.

Jack tetoválása szerintem egy utalás volt arra, hogy neki más lesz az útja... "Aki közöttünk jár, de nem tartozik közénk." Valami ilyesmi volt a jelentése, és eléggé ráillik a sziget előtti, és utáni életére is, ami miatt visszatért a szigetre.

De szerintem nem Ilanara gondolt, hanem Widmore-ra, főleg Desmond miatt. Mondták is, hogy ő volt Jacob vésztartaléka, ha netán az összes jelölt meghalna, amire rájátszott azért szerintem Widmore is, meg a füst is. Widmore szerintem azért, mert nem tudta kiheverni, hogy nem ő a vezető többé, és valahogy vissza akarta szerezni a hatalmat, mondjuk úgy, hogy ő lesz Desmond után a második, szerintem azzal is megelégedett volna, hiszen akkor már Richard helyébe lépett volna. Új embereket hoz, a pénze megvan hozzá, és elvannak, mint a befőtt a szigeten.

Ennyit kiegészítésként. :)
Előzmény: Revanor (57) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 05. 26. 20:35 | #61
Az a lényeg. :)
Fő az önbizalom és az optimizmus.
Meg fő a leves is.
Előzmény: Mr.T. (60) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2010. 05. 26. 20:24 | #60
Persze, tisztában vagyok a jó tulajdonságaimmal. :D
Előzmény: Revanor (59) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 05. 26. 20:03 | #59
Szörnyen gonosz vagy, ugye tudsz róla? :D
Előzmény: Mr.T. (58) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2010. 05. 26. 18:53 | #58
bant neki. xd
Előzmény: Revanor (57) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 05. 26. 18:43 | #57
Na nézzük csak őket! :D
A szörny azért ölte meg a pilótát, mert miért ne? :D Az a hobbija, hogy embereket öldös.
John meg a szörnybe nézett bele és azt mondta, hogy a sziget szívét látta, úgyhogy előfordulhat, hogy azt a fényt látta ahová Jacob a testvérét bedobta.
Walt képregénye meg csak egy képregény, kit érdekel? Ennyi erővel "Ben miért nem szereti Stephen Kinget?"
Jack apja meg fölkerült egyáltalán a gépre? Lehet elcserélték mint a "Purgatóriumban".
Vagy akár ki is eshetett zuhanás közben, mert elvileg az első rész elején és a legutolsó rész végén is az egyik fán látható tornacipő az az amit Jack az apja lábára húzott.
Az ausztrál csodabogár meg azért mondta Clairnek, hogy szálljon föl a 815-ös járatra mert látta, hogy le fog zuhanni, és azért kell Clairnek fölnevelnie Áront mert máskülönben amerikai tahó paraszt válik belőle nagy korára.
A Többiek meg azért rabolták el Waltot, amiért a többi gyereket is: így védték meg őket attól, hogy gonosszá váljanak. (Ugyanazért amiért Jacobék nevelőanyja megölte Claudiát.)
Egyébként ezt a Walt-vonulatot tényleg eléggé elhanyagolták később.

A füst azért ad ki olyan hangokat amilyeneket, mert a készítők így találták ki, semmi extra. A tehén miért mondja azt, hogy "múúú" ? :D
Az a fekete ló pedig minden bizonnyal Jacob testvére.
Ausztráliában egy fekete ló állt az úton és ezért ment neki Edward Mars a fának, aminek köszönhetően Kate elmenekülhetett. Ez talán jelentett Katenak valamit a szigeten, lehet csak rejtélyesebbé akarták tenni a sorozatot, igazából nincs jelentősége.

A lezárás a Hattyúban szabályos időközönként történik, nem váltotta ki semmi.
A Hattyú az egyik legfontosabb állomás, és ha senki sem kezeli akkor az csúnya dolgokhoz vezet.
Kelvin Inman és Radzinsky a tisztogatás után is lent maradtak a Hattyúban, lehet a Többiek is tudták, hogy azt az állomást nem nagyon kéne cseszegetni. Föltételezem a külvilág meg úgy gondolta, hogy ha még van valaki a Hattyúban és tudja, hogy nem jönnek leváltani őt akkor az fölrobbantja a gátat, amíg azonban ez meg nem történik, addig biztosítani kell a lent lévők túlélését.

Szegény Henry Gale meg egyszerűen csak megszívta és ott kötött ki a szigeten, balesetek történnek.
Tawaret szobrát meg vagy a sziget eredeti lakói építették (ha volt ilyen) vagy pedig valamelyik korai csoport akik a szigetre kerültek. A templom alatt ott a bizonyíték, hogy bárkik is építették azt a sok dolgot, úgy gondolták, hogy a füst az Anubisz isten; talán ők voltak az elsők akiket Jacob a szigetre hozott miután a testvére átváltozott.

Csak azért lehet egy megadott irányban elhagyni a szigetet mert különben az történik mint mai Minkowskyval meg Desmonddal történt, ez gondolom egyfajta "védőpajzs", hogy ne juthasson a szigetre akárki. A Dharmások szerint a sziget folytonos mozgásban van, lehet ez az erőtér ennek a mozgásnak a következménye, és ugyanígy ennek a mozgásnak a következménye az időeltolódás is.
A Hattyú számlálóján a hieroglifák azt jelentik, hogy "Alvilág" lehet a DHARMA Kezdeményezés tudott valamit az egyiptomiakról amit más nem, lehet faszának találták az ötletet, hogy így írjanak, de az is előfordulhat, hogy semmi lényege az egésznek, a készítők csak misztikusabbá akarták varázsolni a dolgokat.

Tom azért viselt álszakállt, mert így úgy nézett ki mint egy hajléktalan kalóz, és a kalózok faszák.
Egyfajta inkognitó, vagy csak egyszerűen így félelmetesebbnek tűnt, nem lényeges a történet szempontjából.
A jeges maci barlangjában lévő csontvázak meg korábbi étkeinek maradékai. :)

Locke és Eko úgy élte túl a Hattyú pusztulását, hogy mind a ketten jelöltek voltak. (John mindenképp az volt), egy ilyen után örülsz, ha csak a hangod megy el. A füst azért ölte meg Ekot mert már nem volt rá szüksége vagy mert rájött, hogy vele nem lesz képes elérni a céljait. Eko pedig azért mondta, hogy "most ti jöttök", mert valahol sejtette, hogy a füst ezek után őket fogja kinyírni sorra, vagy úgy érezte elvégezte a dolgát a szigeten, és most a többieknek kell munkához látniuk. Minden azért történt, mert így kellett történnie, így jutottunk el A-ból B-be.
Az jó kérdés miért nem lehet gyerekük a nőknek a szigeten. Először azt hittem a szobor lerombolásához van köze, mivel Tawaret a terhes nők védelmezője, de a szobor 1867-ben pusztult el, de 1977-ben Ethan még lazán megszülethetett. De tényleg nincs sok értelme, csak úgy mint Jack tetoválásának.
Ben meg lehet Jacob testvérét látta az anyja alakjában, mert tudtommal csak azok a halottak jelennek meg a szigeten akik a sziget "hatósugarában" haltak meg.
Desmond meg lehet, hogy egyszerűen csak hazudott Charlienak, mert úgy tervezte, hogy ő nyomja meg a gombot Tükörországban. Az oroszok egyébként különösen szívós népek, úgyhogy a sziget gyógyító erejével kombinálva már-már nem is meglepő, hogy Mihailban még volt annyi, hogy ússzon egy kicsit. :D
Lockenak meg tényleg volt még dolga. (De ha jelölt is meg dolga is van akkor amúgy sem tudná kinyírni magát)
Ööö azért kellett úgy visszamenniük a szigetre ahogy, mert "ez a szabály" Szerintem nem teljesen hülyeség.
Sayidra meg valszeg Widmore emberei támadtak rá.
Minden más ami a szigeten történtekkel kapcsolatos egyszerűen azért történt, mert így kellett történnie ennyi, így tudtak a szereplők eljutni egyik pontból a másikra, így haladt előre a történet, még ha kicsit vontatott is vagy érthetetlen. (Kezdek fáradni. :D)
Lostpedián is fönt van, hogy Richard azért mondta, hogy mindenki meghalt, mert ő távolabbról szemlélte a Hattyúnál történteket és mikor a Jughead fölrobbant, akkor elvileg mindent nagy fehér fény árasztott el a közvetlen közelben, utána pedig Jack, Kate, Sawyer meg a többiek eltűntek. Ekkor még Richard nem tudta, hogy visszarobbantak a jövőbe.
Jacob azért hagyhatja el a szigetet, mert ő Jacob. :) Ő a sziget mindenható őre ezért van az ami van.
Mikor pedig azt mondta, hogy "már jönnek" akkor föltehetően Ilanara meg a pajtásaira gondolt.
A többit egyelőre föladom. :D
Előzmény: bungle (56) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2010. 05. 26. 13:42 | #56
"Pár" megválaszolatlan kérdés. :D
http://www.collegehumor.com/video:1936291
bungle
izébigyó 2010. 05. 26. 11:22 | #54
Nem sok köze van egyikhez se... kb. annyi, hogy emberek szerepelnek mindháromban. :D
Persze ha a 6 évadból egyet láttál...
Rukitarin Moari 2010. 05. 26. 11:15 | #53
Nekem speciel azért nem adta, mert túl ismerős volt (2.évadig néztem)
Aki olvasta Arkady and Boris Strugatsky The Doomed City-jét és más műveiket, vagy látta a Stalkert az tudja miről beszélek.
Előzmény: notaprisoner (52) 0 VÁLASZ
notaprisoner 2010. 05. 26. 10:51 | #52
Általában azoknak nem tetszett, akik vagy nem értették (pl. mert nem figyeltek, vagy egyszerűen nem szeretik azokat a sorozatokat, ahol gondolkodni is kell, hogy megértsék), vagy csak egyszerűen össze-vissza nézték a részeket, amitől pláne bekavarodtak. Ez nem a Barátok közt, ahol 3 év után is képben vagy... Ezt egyben kell nézni, és akkor tudod értékelni.
Nekem nagyon tetszett ez a sorozat, kár, hogy vége van, de a végét el tudtam fogadni úgy, ahogy van (bár, még mindig agyalok, hogy akkor ezmiez végül is...)
Rosta 2010. 05. 26. 09:24 | #51
Én 3 évadot néztem meg a lostból, de annyi elég is volt azóta nincs nyugodt álmom.
Itt egy kis utánpótlás, ha kell valamit nézni.
Californication - magyarul angolul egyaránt k**vajó.
My name is Earl - kizárólag csak angolul, mert a magyar az minősíthetetlen.
Így jártam anyátokkal - magyarul fasza.
Dokik - ha Dr House szarkasztikus poénkodása nem jönne be. Csak magyarul láttam de nagyon tetszett.
Felhőtlen Philadelphia - fergeteges.(angol)
Két pasi meg egy kicsi - áhhhh imádom. (magyar)
Én ezeket szoktam nézni, hátha nektek is bejön majd.
Revanor 2010. 05. 26. 00:56 | #50
Még a Lost Untangled részek is jók amelyek a Pierre Chang bábúval készültek. :D
Bár a finálé előtt leszedték őket youtuberól...

http://www.youtube.com/watch?v=RgHYM0TZzO0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GcatQSyRK6c
Hajni 2010. 05. 25. 23:29 | #49
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=3457 :P
Imádom. :D Van már persze újabb is, még hosszabb. Ha megfigyeltétek, az utolsó részben se hagyta ki! ;)
Nekem tetszett a befejezés is, nagyon jó lett szerintem!
Előzmény: nkmedve (48) 0 VÁLASZ
nkmedve 2010. 05. 25. 23:12 | #48
http://www.youtube.com/watch?v=myEJta49jOM

http://www.youtube.com/watch?v=Tq_SURMi1Mo&NR=1

:D

Nekem is hiányozni fog a Lost, most nem fogom semmiféle "legjobb" jelzővel illetni, de nekem ez volt az a sorozat ami eddig a leginkább le tudott kötni. A végével én sem vagyok teljesen kibékülve, de elfogadom hogy ezt az utat választották a készitők, emiatt semmivel nem lett rosszabb a többi 100 valahány rész (az utolsó sem rossz csak kicsit kényszer-megoldásnak tűnt). Azért egy alternativ "science" befejezést nem bánnék egy DVD extra formájában.:P


Előzmény: dude (45) 0 VÁLASZ
Masakari 2010. 05. 25. 23:03 | #47
Jó volt ez a lost,sokszor WTF fejjel néztem némelyik rész után ki magamból hogy ez most mi volt és utána emg msn-n beszéltük meg haverral.De nekem a vége nem tetszett annyira,vagyis inkább nem értettem meg:) de ez van,én inkább "man of science"vagyok:) lehet pont ezért a kedvenc sorozatom még most is a Battlestar Galactica,kicsit lostra hasonlít de mégse ugyanolyan és szerintem jobb:) de attól lost is kedvenc marad
Revanor 2010. 05. 25. 22:30 | #46
Én csak egyszerűen nem bírom elhinni, hogy "ennyi".
Gyűjtöm itt a Dharma-dolgokat amit Magyarországon könnyű beszerezni de már minek? :D
Stargate Universe mellett lehet megpróbálom ezt a V-t, ha más miatt nem is, hát Elizabeth Mitchellért. :D
kuri91 2010. 05. 25. 21:28 | #44
felcsigáztál :D:D:D neki állok nézni :D

(emlékszem mikor RTL-en kezdték vetíteni, péntekenként mindig a tévé elött gubbasztottam)
Előzmény: chuB (43) 0 VÁLASZ
chuB 2010. 05. 25. 19:03 | #43
A legjobb sorozat volt. Aki nem ezt mondja, az nem volt igazán függő (bár miért is kéne annak lennie?).. Csakis azok értették meg a LOST egyes részeit, akik mondjuk minden rész végén, utána néztek a látottaknak, vagy megbeszélték fórumokon, hogy mondjuk ki a fene az a szőke kisgyerek, aki mindig feltűnik az erdőben, vagy hogy miért nincs neve Jacob testvérének. (Amúgy ez, hogy nincs neve, valószínűleg egy külső kontextus, tehát az írók feltételezték hogy ismerjük a bibliai történetet a két fiúról) és ha már itt tartunk teli volt intertextualitásokkal a sorozat és szinte minden irodalmi műfajba besorolható volt. Egy irodalmi mű volt, mint egy vers. Van aki megértette, van akinek "csak" tetszett és van aki nem szereti a verseket. A végéről pedig csak annyit, hogy nehezen lehetett volna tudományosan megmagyarázni rengeteg dolgot, ezért maradtak a hitnél (ami nem egyszer és egyféleképpen szerepelt a sorozat közben is). Akinek ez nem tetszett és emiatt megutálta azt, amit 6 éven át minden héten tűkön ülve várt, azt csak sajnálni tudom. Szerencsére én inkább vagyok "man of faith" mint "man of science". Teljesen meg voltam elégedve a végével és férfiasan bevallva nem egyszer megkönnyeztem a 6 év alatt megszeretett karaktereket utolsó jeleneteit.
Köszönöm LOST ezt a 6 évnyi izgalmat, drámát, kérdéseket és persze a válaszokat, amiket habár elrejtve is, de megkaptunk (!) (vagy ha nem, akkor egy kis "teóriázással" magad találhattál ki magyarázatot.)
Balázs 2010. 05. 25. 17:31 | #42
Best Series Ever!!!A végének olyan íze volt, hogy jóvan fiúk még lenne bennünk anyag de a csúcson kell abbahagyni. Annyiból jó, hogy mindenki úgy értelmezte a befejezést szinte, ahogy akarta. Engem inkább a misztika és a tudomány(vagy áltudomány) miatt érdekelt az egész és kicsit rossz is volt a szám íze hajnal 4 kor mikor befejeztem de ha minden kérdést megválaszoltak volna akkor az meg túl snassz lett volna. JJ for President!!!
defty 2010. 05. 25. 17:00 | #41
én kb a 20. rész után elvesztettema fonalat :D
bandee1219 2010. 05. 25. 14:54 | #40
Soha nem néztem.
bungle
bungle 2010. 05. 25. 14:47 | #39
Lehet adok neki akkor még egy esélyt, most úgyis évadzáró van a legtöbb sorozatban és itt a nyári uborkaszezon.
Előzmény: Tooni (38) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 05. 25. 14:37 | #38
Hát én sem a rinyáló p*nci balf*sz dzsásztinbíber miatt nézem :D
Velős, tömény, fordulatok, jó sztori, ez már nem egy egyszerű remake. És mert gyengém is a scifi.
Előzmény: bungle (36) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2010. 05. 25. 14:36 | #37
Dharma és Greg ? Én fosok rajtuk...
bungle
bungle 2010. 05. 25. 14:34 | #36
Én abból 2 részt tudtam megnézni. A tinivonal idegesített (persze tudom, kell a célközönség miatt).
Előzmény: Tooni (33) 0 VÁLASZ
BullFrog 2010. 05. 25. 14:23 | #35
Végre VÉGE, ennél szarabb sikersorozatot nem láttam, pedig nagyon sokat néztem már :D

És ha most azzal jöttök, hogy de milyen jó, NE :D mert nem az. És annyi cikk van erről a fosról, hogy az hihetetlen. Értelmetlen az egész, összevissza a story, faszság az egész történet.
ambush 2010. 05. 25. 14:20 | #34
koszi, majd utananezek! mondjuk egy ilyen cimmel tenyleg maceras lesz hozzajutni :)
Előzmény: Tooni (33) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 05. 25. 14:18 | #33
Előzmény: ambush (31) 0 VÁLASZ
ambush 2010. 05. 25. 14:17 | #32
simpsont 6 eves korom ota nezem :), my name is earl nem jott be, big bang theoryt az ehhez a temahoz irt elso hozzaszolasomban mar megemlitettem, Californication pedig szunetel, es csak 2011-ben kezdik el forgatni az uj reszeket, szoval 2012-ig nem lesz uj.
Előzmény: C1MH (30) 0 VÁLASZ
ambush 2010. 05. 25. 14:15 | #31
es ezalatt mit ertesz?
Előzmény: Tooni (27) 0 VÁLASZ
C1MH 2010. 05. 25. 14:14 | #30
Simpson család...örökzöld.
My name is Earl, ha még nem láttad volna
Big bang theory, ha szereted a geek humort.
Meg állítólag az a Californication is jó, bár én még nem láttam egy részét söm...
Előzmény: ambush (25) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 05. 25. 14:13 | #29
én csak a szökést néztem, de pont az a lényege, hogy egy ideig nem érted, és utána meg WÁÁÁÁ :D azért sorozatok, hogy ne egy epizódban kelljen lerendezni az egészet. azok a filmek :D
Előzmény: stero (23) 0 VÁLASZ
C1MH 2010. 05. 25. 14:11 | #28
so true bro...
Előzmény: stero (23) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 05. 25. 14:10 | #27
V
Előzmény: ambush (25) 0 VÁLASZ
Davek 2010. 05. 25. 14:10 | #26
+1. Tőlem :D
Nagy sorozatfaló vagyok énis, ha az sorozat mondjuk egy vígjátok vagy akció. Ezek a rejtélymegoldásos humbokuk amiket 5-10 évadon keresztül adnak nézhetetlenek. De egy How I Met Your Mother-t vagy Jóbarátokat akármeddig elnéz az ember mert minden rész egy különálló sztori, csak az alap ugyanaz, de ezek a sorozatok (LOST, Szökés, heroes) inkább 200 részes hosszú, unalmas és vontatott filmek, mint srozatok :)
Előzmény: stero (23) 0 VÁLASZ
ambush 2010. 05. 25. 14:09 | #25
a Heroes az elso ev utan lett unalmas es szar, mert az amerikaiak elkezdtek sirni, hogy tul bonyolult, szerencsere a Losttal nem igy volt.

nyilvan kellettek olyan jelenetek, amit nem ertesz, de az ilyenek par resz mulva vagy esetleg a kovetkezo evadban mind kiderultek.

amugy nem kotekedes keppen, de neked melyik sorozat nem szamit vontatottnak? mivel vege a Lostnak, igy uj sorozatot keresek, es varom a javaslatokat!
Előzmény: stero (23) 0 VÁLASZ
stero 2010. 05. 25. 14:04 | #24
szori .. biztos nagyon korrekt a sztori, de nekem kisül az agyam tőle :\
stero 2010. 05. 25. 14:02 | #23
Láttam az első részt .. aztán a bemutatókat és SOSEM LEHETETT VÁGNI HOGY MI A RETKES F*SZ VAN .. mindig csak találgattak .. furcsaságok történtek ... iszonyatosan elhúzott .. vontatott sz*r. Ezért nem nézem a szökést se meg a rejtélyek városát meg a heroes-t, odaátot meg ezeket a széjjelvontatott vackokat. ... nézhetetlen.
prototype 2010. 05. 25. 13:45 | #22
Igen vele kéne!
Ilyesmire számítottam:
A jelöltek mind meghalnak, hogy beteljesüljön/folytatódjon a Jacob utódainak feladata, Desmond segítségével áthozzák az alternatív univerzumból a jelölteket. Mindenki meghal kivéve Jacob utódját, Ben-ből lesz a fekete füst. Záróképnek pedig, x évvel később ül füst-Ben és Jacob utódja a tengerparton és Ben azt mondja: Tudod, hogy mennyire meg szeretnélek ölni?
The End

És nem ez a "heppiend" bullshit

Man of science vagyok, FORGASSÁK ÚJRA!!!
Előzmény: bungle (6) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2010. 05. 25. 13:32 | #21
itt túl késön adják :( nem tudtam megnézni :(
Tooni 2010. 05. 25. 13:07 | #20
Röhögésemben lehagytam a linket :D
http://www.youtube.com/watch?v=n33sFCzACwM
Előzmény: Tooni (19) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 05. 25. 13:06 | #19
:D tényleg jó a csávó, aszongya
Ladies, you need romance, love, attention. Men, we need friction. That's it :D
Előzmény: Revanor (18) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 05. 25. 12:58 | #18
Jah, tényleg. :D
Lost 2- The Ben & Hurley Show.
Előzmény: Tooni (17) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 05. 25. 12:49 | #17
Ha fehér füst lett volna, az azt jelenti, hogy megválasztották a következő pápát. Így, hogy fekete a füst, nyitva maradt az utolsó rész vége, és bármikor folytathatják....
Előzmény: Revanor (15) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 05. 25. 12:49 | #16
Wáá Charlie a legjobb xDDDDD
Előzmény: bungle (14) 0 VÁLASZ
Revanor 2010. 05. 25. 12:45 | #15
Nagyon sajnálom, hogy vége lett, imádtam.
Én azért meg is könnyeztem meg fújtam is a fináléra. Nem lett minden megválaszolva.
Én speciel arra vártam, hogy Jack lemegy a Forráshoz és fehér füst lesz, aztán láthatunk egy jó kis füstpárbajt. xD
Engem az bosszant föl igazából, hogy az egész elkerülhető lett volna ha Jacob anyja kicsit engedékenyebb.

bungle
Tooni 2010. 05. 25. 12:42 | #13
Walt Disney?
Előzmény: bungle (10) 0 VÁLASZ
sznájpa 2010. 05. 25. 12:41 | #12
én azt hittem az lesz a vége, hogy Jack elaludt a repülőn és hülyeségeket álmodott
ambush 2010. 05. 25. 12:40 | #11
szerintem nagyon jo volt a befejezes, mondjuk szamitani lehetett ra, amikor Jacob magyarazta Richardnak, hogy miert is hozza ide az embereket.

nekem tetszett, de sajnos How I Met Your Mother es Big Bang Theoryn kivul mast nem tudok nezni igy, hogy vege lett.
bungle
bungle 2010. 05. 25. 12:40 | #10
Várj, az nem a Barátok közt volt? Arra én is büszke lennék. :D
Pedig egy Walt nevű szereplő is volt benne... ;)
Előzmény: Wald (9) 0 VÁLASZ
Wald 2010. 05. 25. 12:35 | #9
en egy reszt se lattam es buszke vagyok rä.
bungle
bungle 2010. 05. 25. 12:34 | #8
Egyébként a sorozat folytatódik... párhuzamos dimenziókban. :D
http://www.theonion.com/articles/lost-possibly-still-airing-in-parallel-dimension-d,17485/
bungle
bungle 2010. 05. 25. 12:31 | #7
Egy érdekes vélemény:
"akik a lezárást elfogadták olyannak, amilyen, és megkönnyezték az érzelmes jeleneteket, na ők a men/women of faith táborba tartoznak, akik pedig ma reggel óta fújnak a befejezésre a különböző fórumokon, azok a tudomány, vagy inkább kvázi racionalitás oldaláról közelítették meg a sorozatot, és a magyarázatok hiánya miatt idegesek."
http://comment.blog.hu/2010/05/25/lost_6x17_a_veg
bungle
bungle 2010. 05. 25. 12:29 | #6
De most David Lynch-csel! :DDD
Előzmény: prototype (5) 0 VÁLASZ
prototype 2010. 05. 25. 12:27 | #5
Forgassák újra!!
brandboy 2010. 05. 25. 12:26 | #4
Én ebből 121 részt nem láttam .
Tooni 2010. 05. 25. 12:26 | #3
Nekem hiányzott belőle, hogy bár ott voltak egy távoli szigeten egy csomó kamerával, mégsem kellett vetélkedőkön részt venniük, meg bogarakat és ilyen undormányokat enni, és hiányzott belőle még nekem "Jáj de kígyó" Győzike is, meg kicsit morbid, hogy kiszavazás helyett néha meghalt valaki, de úgy tűnik, már csak ez tudja lekötni a mai embereket a valóságsó-készítők szerint....
a janek
a janek 2010. 05. 25. 12:24 | #2
amikor lett volna valami érdekes vagy vége lett,vagy nem történt semmi ,kicsit olyan mint amikor felizgatnak és úgy maradok .az első 4-5 részig bírtam nézni.És azt kívántam,hogy kerüljenek elő végre.
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2010. 05. 25. 12:22 | #1
Személyes vélemény : Hála a jó istennek !!! Evangelin Lilly nélkül egy nézhetetlen fospumpa volt...