Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Zsolt86 2010. 04. 19. 17:23 | #4
Coca Cola-s váltó :DD
Tooni 2010. 04. 19. 17:20 | #3
http://www.vernier.com/news/images/obama2008-speaking-to-us.jpg
"És ezért kellett lenúkolnunk Izlandot..."
Előzmény: cila (2) 0 VÁLASZ
cila 2010. 04. 19. 17:11 | #2
Idev'ó, szerintem érdekes cikk http://voxpublica.realitatea.net/life/daca-se-pune-brusc-de-o-racire-globala-39113.html
Megpróbálom nagyjábó lefordítani Cristian Teodorescu írását:
Cím: Mi lesz, ha hirtelen globális lehülés lesz?
Vagyis, ha az izlandi vulkán nem nyugszik meg? és tovább ontja a hamut addig, amíg össze nem áll egy komolyabb felhő ami már a napsugarakat se engedi át és olyan hőmérséklet csökkenés áll be, hogy nem lesz nyárot mit tegyünk a tűzre, hogy meg ne fagyjunk. El tudjátok képzelni, mennyire fogják a Zöldek áhítozni a globális felmelegedést, ami ellen eddig úgy tiltakoztak?
Na, onnantól kezdve láss csak igazán erdőírtást, hogy meg ne fagyjon a nép és vadkapitalizmust a kályha-, a fűtőtestgyártás terén, valamint az élelmiszer iparban amint megnövelik a zsírtartalmat, ami megnöveli a koleszterint és elhízáshoz fog vezetni.
Vissza foguk térni alégcsavaros repülőgépekhez és a vitorlás hajókhoz. Újra fel fogjuk fedezni a lóvontatta járműveket, ha még lesz akkorára ló, ami húzza és Európa is fel fogja találni az egy emberes, vagy egy lóerős taxikat. A Fotbal örökös téli sport lesz, a nyári olimpiai játékok kiegészítői lesznek a téli olimpiai játékoknak.
(...) A sikeres politikusok, hogy meggyőzzék választóikat megígérik, hogy 1 fokkal felemelik a hőmérsékletet, ha őket választják meg a polgárok. A televíziók a legmelegebb jégbefaragott hotelek reklámjaiból, valamint milyen olcsó és jó az nyitott tetejü egymotoros családi szán
Szemjuel 2010. 04. 19. 12:00 | #1
de működik ott is, ahol a nyugati társai már rég nem :D
milyen finom kis áttétel van a motor és a kerék között :DD