Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Baba 2010. 04. 04. 22:45 | #13
Ez nagyonnagy :))) "légies fahéj záptojásosság"
clownessa 2010. 03. 30. 00:19 | #12
Köszönöm! :D

Amúgy itt a boros poszt: http://modoros.blog.hu/2010/03/27/olvasoi_rovat_a_modoros_borivo

Kedvenc rész:
"Miska bátyánk a biodinamikus gazdálkodás alapelvei alapján dolgozott, tehát figyelembe vette a tőkék természetes terhelhetőségét, a hold ciklusait, illetve a közeli adótorony alacsony frekvenciás sugárzásának, valamint a reggelente a présház ajtaja mellett talált kutyaszar állagának jellegzetességeit is, ennek megfelelően kezelte a szőlőt és határozta meg a szüret idejét."
Előzmény: Purple (11) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 03. 30. 00:03 | #11
hát ez kegyetlen :DDDDD vízipipa tesztek is ilyenek :D tök jó blogokat linkelsz amúgy XD
Előzmény: clownessa (9) 0 VÁLASZ
cila 2010. 03. 29. 23:15 | #10
hhhhhhááááááááááá.... ilyen jót rég röhögtem. Nem adnád meg a dealer címét v. számát? :))))
Előzmény: clownessa (9) 0 VÁLASZ
clownessa 2010. 03. 29. 22:37 | #9
A kóláról jut eszembe:

"Bontsuk meg ezt a kóla-tételt, a Krajc Józsi barátom hozta a sarki Lidliből!
A dugót lecsavarva, majd abba beleszagolva bátorítólag hat a penetráns kofola-aroma - már tudom, hogy most is a jól megszokott minőséget kapom, de kíváncsi vagyok, hogy a bejáratott rutin mögött mivel lep majd meg az adott tétel.
A háromdecis pohárba majd csurig töltött nedűt lötyögtetni nem érdemes, mert kurvára a kezünkre folyik, így a söndörgetéstől eltekintünk.
BeleSZAGolva a pohárva a dugóról már ismerős kofola-aroma köszön vissza, melyet a játékos aranyhalként felfelé ficánkoló szénsavbuborékok által a levegőbe fricskázott kólacseppek huncut szurkálódása cifráz. Az ilyenkor törvényszerűen bekövetkező prüszkölést a favágóing váll-részében folytjuk el/éljük ki, ahogy azt a múlt heti klubdélutánon gyarkorolhattuk.
Belekortyolva az italba rögtön feltűnik a penetráns, 8 g/liter szénsav mindent lenullázó rohama. Miután az első korty okozta sokkon túltesszük magunkat, a tételből ismét jó húzva figyeljük meg az aszpartam és a karamell-aroma vetélkedését, ehhez kiválóan szekundál a háttérből félénken előbújó petrezselyem aroma. Szerencsés évjárat esetén animális jegyeket is felfedezni vélhetünk, a döglött egér súlyos mementója és a széttaposott svábbogár ezredéves aromája olyan egyszeri élmény, amit sokáig nem fogunk elfelejteni.
Élvezzük ki ezek után a savgerincet adó szénsav okozta böfögést! Itt válik teljesen egyedi élménnyé az egyébként standardizált eljárással készült kólakóstolás, hiszen a kóstoló által aznap fogyasztott ételek köszönnek vissza változó dinamikával. Cigánypecsenye, házikolbász, lecsó... a variációk száma végtelen. Figyeljünk az etikettre, az első felhőt feltétlen kóstolópartnerünk irányába indítsuk!
Hamburgerhez, hot-doghoz, hipermarketes pulykatallérhoz, zacskós levesekhez ajánlom. Egészségetekre!"
Előzmény: közlegény (5) 0 VÁLASZ
cila 2010. 03. 29. 22:14 | #8
Nekem ez "jön be": "savhangsúlyos agyag buké".
Rég vicci, de nem a legrosszabb:
Borkóstoló verseny. Versenyző hörpint, nyámmog, ízlelget, végül kimondja, hogy: "Cabernet sauvignon, 1967"; taps. "Ez igen!" Eszi az almát, új pohár, hörpint, nyámmog, ízlelget: "Toakji aszu, 1998-as évjárat". Megint csak taps.
Zsűri gonosz: "Szúrjunk ki vele?" "Szúrjunk!"
Vizet töltenek az utólsó pohárba.
Hörpint, nyámmog, ízlelget... "Affr*ncba, ilyet még nem ittam."
anon 2010. 03. 29. 22:12 | #7
rothadásra hajlamos bőr ízvilág - biztos finom :D
Nusihusi
Nusihusi 2010. 03. 29. 19:50 | #6
:) A legjobb az olajos avar vérvonal:)
közlegény
közlegény 2010. 03. 29. 15:43 | #5
Szerintem van, azok találják ki ezeket a blődségeket, az egyébként hordóízű kóla nélkül ihatatlan borokra :)
Előzmény: Purple (2) 0 VÁLASZ
eerix 2010. 03. 29. 14:21 | #4
ánizsos bazalt mélység :D
Szemjuel 2010. 03. 29. 13:16 | #3
testes zsírkréta illatkáosz neee :D
szeretem ezeket a bulsit generátorokat :D
Purple
Purple 2010. 03. 29. 12:46 | #2
maszkulin feketeribizli kvintesszencia :DDD bááhh

van olyan, hogy valaki bor-kocka? :D
ShitIron 2010. 03. 29. 12:41 | #1
meggyvörös zsírkréta textúra