Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Erunder
Erunder 2010. 01. 12. 22:04 | #35
Nem kell, hogy ez, illet az ezt követő legyen az utolsó hozzászólásod ebben a témában. Igazán szeretném ezek után ha már adnál valami forrást arról, hogy honnan vetted ezt az alap thriller típust, hogy "women in panic".

Azért nem tudtam értelmezni, mert már az elején se értettem ,hogy mi az, hogy alap thriller típus. Kik, és hol emlegetik ezt így? Ez olyasmi, mint amikor azt mondják egy filmre, hogy lövöldözős, és akkor az az akció filmet takarja?

Komolyan én eddig soha senkitől nem hallottam, és nem is olvastam, ezt a kifejezést. Tényleg arra gondoltam, hogy egy film lehet, mert mint filmekkel kapcsolat kifejezést, eddig nem ismertem. (Jelentkezzen aki igen!)

Aztán azért jelentettem ki hogy teljes mértékben igazam van, mert te állítottad, hogy részben igazam van. Erre reflektáltam, hogy nem részben, teljesen. Nem vagyok olyan ember, mint amilyennek te gondolsz, az említett mondat alapján. Ez csak annyi, hogy a tényekkel alátámasztott állítással érvelnek hiszeknek. Ha ilyen nincs, és mégis kétségbe vonják az igazam, azt sértőnek tekintem. Ennyi.

Promóciós honlapon meg csak olyat állíthatnak, ami igaz, különben törvényt sértenek. Arról pedig valószínűleg hallanánk. Helyreigazítás, esetleg még pénzbüntetés is. Valószínűleg egy kezdőfilmes stáb, nem fogja megkockáztatni a pénzbüntetést.
Előzmény: imhouse (33) 0 VÁLASZ
imhouse 2010. 01. 12. 20:00 | #34
Megszegem a szavam, de ezt még leírom: értelmes emberekkel szeretek vitatkozni. Meggyőzhető is vagyok.

Olyanokkal viszont nem, akik kijelentik, hogy tökéletesen igazuk van.
imhouse 2010. 01. 12. 19:56 | #33
Szépen utána jártál a dolgoknak. De nem elég alaposan. :D Előre kijelentem: a témára vonatkozóan ez az utolsó hozzászólásom.

A woman in panic egy thriller típus. Ennyi. Nem film. A másik úgy egyébként a running man (van ilyen című film, de én TÍPUSOKRÓL beszéltem). Külön vicces, hogy értelmezni nem tudod azt amit írtam, mégis tőlem kérdezed, hogy tudok-e magyarul... :) :D

Gugliztad a woman in panic-ot mint filmcímet, de okoskodsz a filmről, ezen a filmhez valamicskét is konyítók igen csak mosolyognának, hidd el.

De neked továbbra is teljesen igazad van – az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni... :D

ps: egy tanács: talán egy promóciós honlapnak ne higgy el mindent. Könnyen pórul járhatsz! ;)
Előzmény: Erunder (32) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 01. 10. 13:51 | #32
Szép próbálkozás a posztom becsmérlésére, de arról amit leírtál, süt hogy fogalmad nincs róla miről beszélsz.
Mielőtt valakit lekóklerezel, legalább néznél utána a példáidnak amivel le akarod alázni.
A Radványi Géza által írt, és rendezett film dráma kategóriájú. Nyugodtan mondj egyébként filmcímeket! Sokat láttam. :) Bár mégis tudtál olyat mondani amit nem láttam. A Woman in panic c. filmhez eddig nem volt szerencsém, kerestem, de ilyen című filmet sehol nem találtam. A google is csak az izét dobta ki mert te leírtad. :D
Még ha a Kaméleont írtad volna, mint magyar thrillert, akkor talán hittem, volna neked, de így eléggé hitelt vesztett a szöveged. Az a film mellesleg thriller csak, fő vonulata a romantika.
"bizonyára tudod, hogy ez az egyik alap thriller típus." Mi van? Tudsz te egyáltalán magyarul? Az első film thriller Roland West The Bat c. alkotása volt. Alap thriller típus. Hát maga a műfaj a krimiből született. Tényleg nem értem mire célzol. Biztos azért van, mert még nem láttam a Woman in panic-ot, vagy mert túl műveletlen vagyok ezen a téren :D

Nem vettem a szívemre, csak engem meg az idegesít, ha alaptalanul becsmérlik a "munkámat". (Inkább szórakozás ez nekem mint munka, de akkor is. Más posztját ne becsméreld ilyen szinten, vagy írj te jobb posztszöveget, és akkor majd berakom azt.)

Ja és olvasd el azt is a film izén írtam ehhez a poszthoz! A filmiparban dolgozó ember nem köt bele a szövegbe se te igen. A másik, mint már említettem a posztolt honlapon is azt állítják, a film készítői, hogy ez az első magyar thriller. Azzal, hogy engem kóklernak nevezel, azt is állítod, hogy ők hazugok.
Előzmény: imhouse (31) 0 VÁLASZ
imhouse 2010. 01. 09. 02:43 | #31
Kedves hozzáértő!

Túl sokat nem reagálnék, hiszen Te tudod, hogy igazad van – így vitatkoznom értelmetlen volna. Talán annyit írnék, hogy olyan filmcímeket mondhatnék Neked, amelyekről vélhetően még sosem hallottál. Már csak azért sem, mert 60-70 évesek; hiszen akkor volt még valamicske thriller az akkor még Európai Hollywoodként emlegetett magyar filmgyártásban.

Egyet, csak hogy valamivel alátámasszam amit mondok: Európa nem válaszol (1941). Tiszta Woman in panic film. S ha te már annyira tájékozott vagy filmügyileg, akkor bizonyára tudod, hogy ez az egyik alap thriller típus.

Azt pedig leírtam, hogy miért vonom kétségbe hozzáértésedet (egy szó) – nem szeretném megismételni.

Plusz neked ugye "teljes mértékben igazad van", úgyhogy lényegében értelmetlen bármiről is beszélnem.

u.i.: Bocs, ha túlzottan a szívedre vetted amit írtam (kétlem), csupán gyakran felbosszant az, hogy kóklerek okoskodnak filmekről az interneten.
Előzmény: Erunder (30) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 01. 08. 15:59 | #30
Először is. Ha annyi jó magyar thrillert csináltak, mondj már egyet! Utána néztem. A posztolt honlapon is írják, hogy ez az első magyar thriller.
Másodszor, teljes mértékben igazam van. Milyen jogon vonod kétségbe a hozzá értésemet?
Végül pedig áruld már el légyszíves, hogy a linkeddel a filmről, mire akartál célozni!
Előzmény: imhouse (29) 0 VÁLASZ
imhouse 2010. 01. 08. 15:21 | #29
imhouse 2010. 01. 08. 15:21 | #28
Csak úgy tájékoztatnám a postszöveg íróját, hogy készítettek már elég jó magyar thrillereket. Persze utána nézni biztos túl nehéz volt, könnyebb sárral dobálni a magyar filmkritikaírókat. :)

u.i.: Részben van igazsága egyébként, én is sok butaságot olvasok. De az a megállapítás, hogy ez lehet az első magyar thriller (ha az, nem néztem még meg a tartalmát), teljesen világossá teszi, hogy a sorok írója nem kritizálhat semmilyen filmes írást. :D
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2010. 01. 07. 09:58 | #27
Kern tényleg jó színész... Elhiszem neki, amit játszik. Dobó Kata viszont egy igazi ripacs. Csak akkor hiteles, ha buta picsát játszik.... az, megy neki...
Előzmény: Erunder (26) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2010. 01. 06. 22:01 | #26
A színészi teljesítményt te kinézet, és pr alapján ítéled meg? A késen száradt vért akartak ábrázolni, ami sikerült is, csak a fekalomániások látnak bele mást. :)
Gálvölgyit meg lebunkózni. Mégis mi alapján. A legtöbb magyar film tény hogy eléggé rossz. De ettől még nem kell leírni egy új produkciót,és színészi teljesítményeket. Főleg nem olyanokét mint Kern. Dobó Kata is jó színésznő, csak a személyiségével van probléma. Hát egy kicsit törtető, de hát ebben a szakmában lehet, hogy ez nem hátrány.
Előzmény: csakazertreg (25) 0 VÁLASZ
csakazertreg 2010. 01. 06. 21:34 | #25
jó szereplő gárdával? beszarok :) hányni tudnék már kern ragyás pofájától, nem tudom, honnan szedték elő, mint ahogy pepsi katát sem tudom, minek kell még mindig futtatni. a magyar filmek olyanok, mint a kés a plakáton: kakikásak :) jézusom... csányi papa és társai is csak annyit értek el, hogy nem bajusz imrét, gálvölgyit és a többi bunkót kell lesnünk... magyar filmek?
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2010. 01. 06. 11:51 | #23
Vagy agykoponyán...
Előzmény: Solya20 (22) 0 VÁLASZ
Solya20 2010. 01. 06. 10:25 | #22
Dobó Katát Seggbe Szúrta a Késsel....:D
Jokker 2010. 01. 06. 06:36 | #21
A post képen kakás vagy csokis a kés? :O
syl 2010. 01. 06. 03:04 | #20
hülyeség vitázni
pénz nélkül nem működik semmi
focit mozit leirtuk...
u20 bronz...még megvan a fiatalos lelkesedés, majd elmúlik...
vannak jó magyar filmek de a magyar színészekkel valami nem stimm
lehet mind ugyanott tanult kamera előtt beszélni.....
dobókacsa kimagaslóan szar színész..
de mit beszélek én ő volt steven seagal felesége XD
megölték a film elején én nem is igen hagyták beszélni se biztos a nagy szerelme endrú tette be
éghetett is a feje utána
RT/TURBO 2010. 01. 06. 01:38 | #19
Szerinted....
Ennek semmi köze a hazafisághoz,most ne haragudj,de nagy baromságot mondtál!Nem a magyar színészek rosszak,hanem nincs lóvé filmet gyártani itthon.Egyébként hogy egy film jó vagy rossz,az nem az elején derül ki,tehát meg kell nézni hozzá...A nagy sztárok nagyon kevés százaléka kezdte a színpadon a szakmáját.Mert egy színész a színpadon igazi színész.....
Előzmény: vityu (17) 0 VÁLASZ
jzsoltee 2010. 01. 06. 01:37 | #18
Ez hülyeség... :D

A Magyar focit is leírtuk, legalábbis én tuti...
Láss csodát a fiatalok a bronzot megszerezték, és mindenki elkezdett hinni a Magyar foci jövőjében.
Mint ahhogy írtam remélem jó film lesz, és akkor majd elmondhatjuk, hogy láttunk végre egy normális magyar thrilert, amit az IMDB-n nem csak 3 alatt osztályoznak! :D
jo8
vityu 2010. 01. 06. 01:29 | #17
ez ne merről szól ,hogy ki hazafi meg ki nem. egyszerű a képlet. jó film megnézed ,szarfilm nem nézed meg ilyen egyszerű és magyar film ipar nem jó filmeket csinál ( 95 % -ban )
RT/TURBO 2010. 01. 06. 01:16 | #16
Mért probléma?De ne menjünk bele inkább,mert én nem nagyon csipázom az amerikai filmeket....a Hollywoodi szuperköltségvetésből készült moovikat.Én egy magyar filmet százszor előbb megnézek...de ez csak én vagyok.
Előzmény: Guren (15) 0 VÁLASZ
Guren 2010. 01. 06. 00:58 | #15
"Kern az egyik legjobb színész magyarországon"

épp az a probléma :(
Előzmény: RT/TURBO (12) 0 VÁLASZ
JoinR 2010. 01. 06. 00:14 | #14
Hehe, ezt még nem láttam amikor írtam :P
Előzmény: tndrkrlylny (11) 0 VÁLASZ
JoinR 2010. 01. 06. 00:13 | #13
Nekem is egyre jobban tetszenek a magyar filmek, pl a Valami Amerika 2 is szerintem igen jóra sikerült, de személyes kedvencem a Kaméleon, ami szerintem nemzetközi viszonylatban is bőven megállná a helyét, egyszerűen fenomenális, számomra a legjobb magyar film!
RT/TURBO 2010. 01. 06. 00:11 | #12
Akkó nézzé Hollywoodi szuperprodukciókat....Kern az egyik legjobb színész magyarországon..
Előzmény: Guren (10) 0 VÁLASZ
tndrkrlylny 2010. 01. 06. 00:11 | #11
ha csak olyan szintű lesz, mint a Kaméleon, akkor már jó lesz...
Guren 2010. 01. 06. 00:08 | #10
magyar színészek nagyon nem tudják természetesen előadni magukat. egy tehetségesebb amerikai gyerekszínész bármikor bármelyiket lejátsza.
dsi 2010. 01. 06. 00:06 | #9
igen...mer ha "hállivód" így csinálja akkor aza jó..pff..én örülök h fejlődünk ilyen téren, legalább...legalábbis egyelőre így tűnik, am meg az ilyen filmeket inkább megvenni kéne nem letölteni, nem azért mer én nem töltök le, hanem h támogassuk a próbálkozást...és ne a szokásos nézhetetlen szarral jöjjenek elő megint mint szoktak...de persze ez a saját véleményem!
Előzmény: godzsy (3) 0 VÁLASZ
gash. 2010. 01. 06. 00:02 | #8
Mesterkélt? Mintha láttunk volna valaha magyar filmet, amiben nem ilyen mesterkélten beszéltek volna...
pepeti 2010. 01. 05. 23:05 | #7
Túl sok a spoiler a trailerben :D Nem tudom amúgy, Kern András hangja egy kicsit mesterkélt nem?
vityu 2010. 01. 05. 22:48 | #6
fude amerika fude amerika...amugy végre... nem ostoba ócska magyar "vígjátékokat" csinál a magyar film "ipar"...
néma Bob 2010. 01. 05. 22:35 | #5
na mizu már nálunk is csak "amerikai filmeket" készítenek? klassz, na megyek megetetem a raptorokat
uvby 2010. 01. 05. 22:29 | #4
én meg előre látom a sorsát imdb-n :D tipikus magyar film :D szinte nullára értékelve :D

Előzmény: jzsoltee (2) 0 VÁLASZ
godzsy 2010. 01. 05. 22:27 | #3
Nem győzőtt meg. Hiányoznak a hollywoody trailerek kommentárjaihoz hasonló egymondatos dumák. Amit kiírogattak az előzetesben, azt nyugodtan alámondhatta volna egy karakán hang. A képi megvalósítás *-os ötös, Dobó Kata nem biztos hogy jó választás, Kernbe nem fogunk csalódni. :) Letölteni, megnézni, törölni.
jzsoltee 2010. 01. 05. 21:59 | #2
Kedves uvby!

Az IMDB --n a filmeket a megjelenés után a nézők szavazatai alapján pontozzák.
Remélem jó film lesz!


uvby 2010. 01. 05. 21:36 | #1
kitalálom IMDB 3 alatt :D