Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
sahinel 2009. 11. 25. 22:05 | #92
Itt csak egyszerűen betartatják a törvényeket. Kb 3 hete pl letartóztattak egy muszlim papot aki felpofozott egy gyereket. Mert ebből majd tanul de itt törvény védi a gyerekeket. Hiába akar valaki pampogni hogy ez a valláshoz tartozik itt vannak törvények amiket vagy betart vagy fogadja el a következményeket.

Az hogy bevándorlók dolgoznak sok helyen, és sokan akarnak kijönni az nem jelenti hogy itt mindent megváltoztathatnak. És mint mondtam ha egy angol jelentkezik pl az ügynökségen akkor tuti hogy ő kapja elsőnek a munkákat aztán a külföldi. Tehát aki akar az tud dolgozni, és a törvények mindenkire vonatkoznak. Igaz minden tele van kamerázva, egyfolytában rendőrökkel futok össze, és a rendőrkocsik tetején kamerák számítógéppel autómatikusan figyelik az autokat, embereket. Csak akarás és törvénykezés kérdése hogy a nemzet hogy irányítja a saját országát.
Előzmény: radicalhun (91) 0 VÁLASZ
radicalhun 2009. 11. 25. 20:19 | #91
Nem kell a videoban az "enyhen rasszista beallitottsagu egyen" kommentarjat figyelembe venni, eleg ha csak a kepeket nezi az ember. En annyit irtam, hogy nem szeretnek egy hasonlo Europaban, Kelet-Europaban elni. Nem minden jo amit a nyugat csinal. Nem kellene kerdezes nelkul, bekotott szemmel utannuk ugrani a kutba. A nyugati orszagok bevandorlasi politikaja egy katasztrofa, es erre ok is kezdenek szep lassan rajonni. A munkaero hianyat nem igy kell megoldani. Ahelyett, hogy tamogatnak a csaldokat, hogy vallaljanak tobb gyereket, inkabb megoldjak a dolgokat "egyszerubben", es egy szep napon arra ebrednek, hogy kisebbseg lettek a sajat orszagukban. Magyarorszagnak volt mar hasonlo esemenyben resze, de kezdem azt hinni, hogy nem tanultunk belolle. Kulfoldrol vandoroltak be a munkasok, letelepedtek es utanna meg is lett az eredmenye: 282 870 negyzet km-rol 92 963 negyzet km... Nem reszletezem, szerintem a tobbseg tudja mirol beszelek.

Szerintem egy olyan orszagban ahol lassan de biztosan tobb lesz a bevandorlo mint az ott honos lakossag, eleg komoly bajok vannak a bevandorlasi politikaval, es a bevandorlas szabalyozasaval. Ezert irtam, hogy atestek a lo tuloldalara. Az egesz EU, a Liszaboni szerzodessel es a bevandorlas politikajukkal egyutt, a nemzetallamok megszuntetesere es egy nagy multikulturalis allam letrehozasara torekszik, az Egyesult Allamok es a Szovjetunio mintajara. Ami nem sikerult a kommunizmusban, majd csak sikerul a demokraciaban.

Nem mindegy, hogy egy bevandorlo mennyire kulonbozik kulturalisan az adott nemzettol, ahol elni szeretne, mert ebbol sok esetben konfliktusok keletkezhetnek. Egy bevandorlo mindig magaval hozza az adott orszag "kulturajat", ahonnan kivandorol. Lasd Nemetorszagban a torok bevandorlok, akik nem is szeretnenek beilleszkedni, epp ellenkezoleg, ra akarja eroltetni a sajat kulturajuk, vallasukat masokra, a toleranciara hivatkozva. Ugyan ez a problema a ciganyokkal is, egesz Europaban. Kulturalisan nagyon kulonboznek az europai orszagokban elo emberektol es nem hajlandoak alkalmazkodni, beilleszkedni. Miert van az, hogy Magyarorszagon mindig a ciganyokkal van baj, es nem mas kisebbsegekkel, peldaul svabok ?
Előzmény: sahinel (89) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 11. 25. 18:17 | #90
Látom személyes tapasztalatból szidod általánosságban az összes orvos,t de azért nem kéne ennyire általánosítani. Gondolom ahhoz nem sok fogalmad van hogy mennyi tanulással jár a orvosi és UTÁNA is (bezony, diplomával a kezedben ezen az ágon még nem vagy istencsászár), miközben a beled kidolgozva hazaviszel (jobb esetben, túlórázva) 95 000 forintot. Addig nem kell csodálkozni, ha ingerülten szól/keveset foglalkozik a beteggel az orvos, amíg alig jut ideje az alvásra is, hogy legalább a rezsit ki tudja fizetni. Minimálbérélt emberfeletti teljesítmény? természetesen az ő hibája, remélhetőleg felakasztják érte.
Nem azt mondom, h mind szent, félreértés ne essék. Mint az országban minden területen itt sok a korrupt embertelen, gerinctelen seggfej, akiket csak a pénz érdekel, de ők is lehúztak jó pár évtizedet minimálbéren, és jó magyar szokáshoz mérten, kaptak az alkalmon, h jobban élhessenek, ugyanígy az adócsalók, sikkasztók is.
És igen: ez a kormány, az ország hibája. Kevés olyan idegileg, lelkileg kimerítő ág van, mint az egészségügy. Ha közben emellett nem azon kellene izgulnia h két hete kapta a "fizetését" és már nincs miből fizetni a csekkeket, több lelkierő jutna a betegekre. A másik dolog persze a képzés hibája is, mennyire készítik fel a leendő orvost az orvos-beteg interakciókra, rossz hír közlésére (manapság már erre is fektetnek energiát, régebben nem volt jellemző).
A rossz tapasztalatok és azon szűk réteg miatt akik mocskosul jól élnek a hálapénzből ne hordjuk már le az összeset.

Előzmény: Traxi (73) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 11. 25. 14:17 | #89
) Érdekes hogy magyarországról mindezt megmondod egy videó alapján amit enyhén rasszista beállítottságú egyén készít.

Azt meg meg sem merem említeni hogy az angol gazdaság a külföldi munkaerő alkalmazásával, minimálbéren lehetett sikeres a gazdaságuk akkor is mikor máshol majd belehaltak.

bevándorlás van az összes országba ahol jobb életkörülmények vannak. Én pl szeretnék akár Ázsiában is élni kicsit de Ausztrália, Kanada vonz leginkább. Ha valaki értelmesen együtt akar élni másokkal nem mindegy hogy kikkel laksz?
Én most liverpool négerek, arabok, indiaiak, japánok álltal lakott negyedében élek és semmi problémám velük. Sötét korlátolt utazni sem szerető emberek pampognak csak ilyesmiért mivel ki sem mozdulnak otthonról, és csak mondják a baromságokat.

A másik fele hogy az otthoni genetikai sokszínűségünknek köszönhető hogy sok a jó csaj. Aki azt hiszi ősmagyar vér van az ereiben az retardált.
Előzmény: radicalhun (88) 0 VÁLASZ
radicalhun 2009. 11. 24. 22:56 | #88
sahinel
Lehet, hogy Magyarorszag-hoz kepest Anglia "az igeret foldje", de en azert nem szeretnek egy ilyen Europaban elni:
http://www.youtube.com/watch?v=-1b9J8D3tOg
Ugy erzem valakik atestek annak a bizonyos lonak a tuloldalara.

yushuf
"milyen bátrak, felvállalják az arcukat .... :O)))"

Ez egy eleg hulye hozzaszolas volt a reszedrol. Ilyen erovel a kommandosok is azert takarjak az arcukat mert gyavak, nem azert hogy ne lehessen felismerni oket, es ezalltal vedeni tudjak a csaladjuk testi epseget. Erre alltalaban azert van szukseg, hogy ne tudjak oket ezzel fenyegetni es eggyuttmukodesre birni, nem azert mert gyavak lennenek.

Azert takarjak az arcukat, mert Magyarorszagon letezik olyan, hogy kettos merce. Vannak akik egy pofonert eveket kapnak, mig "masok" maximum egy figyelmeztetest, ha egyaltalan foglalkoznak veluk, mert fentrol leszolnak, hirzarlatokat rendelnek el stb. Szerinted mi varna rajuk az MSZP alltal iranyitott rendorseg es ugyeszseg reszerol, ha vallalnak az arcukat? Volt olyan is aki ugymond vallalta az arcat, most is elozetesben van terrorizmus vadjaval, hasonlo bizonyitekokkal alatamasztva: http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=280328

"Egy cigányok által fenyegetett család megmentésére szálltak ki a betyárok."
http://www.youtube.com/watch?v=PHzn6iP92FA

Egyébként a régi betyárok és csibészek 50 -60% cigány volt
Ezt meg honnan veszed? Forras?
RokkantTroll 2009. 11. 24. 13:29 | #87
Akkor nem néznének úgy ki mint a terroristák.
Előzmény: yushuf (86) 0 VÁLASZ
yushuf 2009. 11. 24. 08:31 | #86
milyen bátrak, felvállalják az arcukat .... :O)))
Előzmény: ince (72) 0 VÁLASZ
yushuf 2009. 11. 24. 08:23 | #85
Én utálom a cigányokat is meg a gárdát is és ezek sem szimpik .... ilyenkor mi van én nem vagyok jó magyar?????
Egyébként a régi betyárok és csibészek 50 -60% cigány volt
RokkantTroll 2009. 11. 24. 00:19 | #84
Kuruczinfo meg a Barrikád legalább annyira hiteles meg objektív mint a Néphazúgság. Mit értesz azon, hogy sajna a másik oldalon is lesz valami hasonló szervezet? A liberáldemokraták által támogatott cigánybűnözés nem elég? Vagy felfegyverzett, kigyúrt úttörőkre vársz?
Előzmény: Tonoic (76) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 11. 23. 22:05 | #83
Mint elmondtam én azért jöttem ki mert nem változik semmi. A népnek kell valsz megváltoznia elsőnek mert a politika nem akar érthető hatalmi okok miatt. Az embereknek hiába gépeltem be ide vagy linkeltem értelmes gondolatokat mindíg visszatértünk a cigányozáshoz, zsidózáshoz, stb. Elegem lett a sok sírásból, és abból hogy a másikat inkább lejáratom, de semmit nem fogadok el még akkor sem ha az jó ötlet lenne. És hogy bűnbakot keresünk a megoldás helyett. Visszaolvashatsz hányszor próbáltam pl itt az oldalon másokra hatni de mintha a falnak beszélnék. Mindíg megvannak a bűnösök akik miatt a probléma, de megoldást soha nem láttam.

Felejtsük el a cigányokat és nézzük egymással hogy viselkednek otthon a magyarok.... Majd hányinger kerülget amikor arra gondolok hogy intéztem a bevásárlást, banki, stb ügyeket otthon. Itt megköszönik a fuvart a buszos soffőrnek, igaz az ha intessz neki meg is vár és senki nem pampog hogy az öreg mamira vár a busz vagy 1 percet mire odaér, és felszál. Sorolhatnám az emberséges élet alapvető megnyilvánulásait amikkel itt találkozok és szembeötlő. Emberszámba vesznek nem csak egy újabb ügyfél vagyok akit lehúzhatnak pénzel. Nem tudja addig az ember miről is beszélek ha még nem élt kinn. Mintha egy másik bolygón lennék. 32 év otthoni élet alatt nem találtam ennyi segítőkész vadidegent mint itt. Itt kinyalják a segged ha valami szolgáltatást akarsz, míg otthon sokszor neked kell könyörögnöd, ugatnod hogy valamit csináljanak már a pénzedért.

És én nem érzem magam hibásnak mert egy emberséges környezetben, világban szeretnék élni nem egymást köpködő másra mutogató emberek közt akik sokszor saját fajtájukat is szopatják nemhogy másokat. Azt pedig senki nem mondhatja hogy amíg otthon voltam nem ez volt a véleményem. Csak most belekerültem abba amit csak hallomásból tudtam hogy jobb. És tényleg lehet másképp is viselkedni, gondolkozni, fejlődni. Ha választanom kell inkább ez mint az otthoni káosz, rasszizmus, tehetetlenség. A hónapok ahogy telnek annál biztosabb vagyok hogy soha nem akarok haza menni. Itt inkább érzem azt hogy elfogadnak embernek mint otthon. Pedig mennyien magyarázzák otthon hogy nagy Magyarország mikor sokszor ilyen emberek tesznek keresztbe más magyaroknak. Idekinn ez úgy működik hogy ha egy angol jelentkezik egy munkahelyre akkor is őt veszik fel ha 20 másik nemzetiségű kevesebbért is elvégzi. Ez a nemzeti érzelem nem csak szöveg van.
Előzmény: Jedite (71) 0 VÁLASZ
inthemood4ska 2009. 11. 23. 22:03 | #82
A hozzászólásod alapján látom, hogy veled kulturáltan lehet beszélni, köszönöm, hogy így válaszoltál.:) Nézd, nem mondom, hogy az, amit látunk a videón, teljesen rendben van. Vagy azt, hogy ez így, ahogy van, hihető és követendő, minden egyéb fenntartás nélkül. Persze, hogy nem. Teljesen igazad van abban is, hogy először talán a rendőrséget kellene rendbe tenni - jelenlegi politikai helyzetben ez természetesen utópisztikus elképzelés marad. Ha teszemazt a Jobbik kormányozna, nyilván más lenne a helyzet, csendőrséggel együtt pláne. Addig miért várnánk bármiféle változást? A rendőr kivonul, konstatálja, hogy itt balhé van, félti a bőrét, sőt, "felülről" is azt a parancsot kapja, hogy NEM léphet közbe (ezt tényként közlöm, első kézből tudom), nem nyúlhat a cigányokhoz. A Betyársereghez hasonló magánkommandónak tekinthetjük akár a Magyar Gárdát is, el is lehetetlenítették, pedig több ízben nem hiába vonultak fel/tüntettek/emeltek szót a "cigánybűnözés" ellen. Tüneti kezelés, tudom én, de amíg nincs egy olyan politikai erő kezében a hatalom, amely "helyesen" használná azt, addig ez is félmegoldást jelenthet. Nem hiszem, hogy betyárok fognak fokossal cigányokat agyba-főbe verni az utcákon, csak azért, mert nincs semmi a tv-ben. De, és ez a fontos, megoldást jelenthetnek annak, akit félelemben tartanak, akit megaláznak, bántalmaznak, élhetetlenné teszik a sz@ros életét. Ha engem/családomat halálosan fenyegetné bárki, és tenne is azért, hogy hitelt adjak a szavának, vessetek rám követ, de nem bánnám, ha 15-20 tagbaszakadt tar bajtárs ellátná a baját - feltéve, ha én ezt nem tudnám megtenni, amire bőven van esély, mert általában nem EGY, hanem legalább 5-6-10-20 cigányról van szó. Félreértés ne essék, nem azért írok cigányt, mert feltétlenül faji kérdéssé szeretném formálni a dolgot, lehetne szó bárkikről...ha csángók jönnének késelni az utcánkba, akkor tőlük tartanék, és rájuk küldeném szívem szerint az összes betyárt.

Nem fogunk egyetérteni, szerintem nem is kell,úgysem mi fogjuk eldönteni, hogy mi lesz még itt...:)
Magunkfajtáknak szebb jövőt, többiek felé is maradok tisztelettel:
inthemood4ska

meg jóéjt, meg hasonlók
Előzmény: Ghavin (81) 0 VÁLASZ
Ghavin 2009. 11. 23. 20:35 | #81
Szinte látom magam előtt, ahogy ezek a nemzeti érzelmű tanyasi nindzsák ostorral és fokossal osztják az igazságot az általuk problémásnak vélt cigánytelepeken... Give me a break. Már a Jobbik is túllépett a kurucinfós önbíráskodást sürgető púldumán és egyre inkább egyfajta sajátos rendpárti politikát próbálnak képviselni a párt prominens tagjai. A rendőrséget kellene rendbe tenni, vagy alapítsanak törvényes testőrcégeket, de ez a radikáljobbos magánkommandó nem lehet megoldás semmire, ráadásul nevetséges is, függetlenül attól, hogy ki mennyire próbálja elbagatellizálni.
Előzmény: inthemood4ska (67) 0 VÁLASZ
max_dangerfield 2009. 11. 23. 19:52 | #80
Eljön majd az idő mikor mindenki csatlakozni akar és majd úgy élnek mint hajdan a betyárok....és nem csak ilyen marketinges izé lesz....
vecso 2009. 11. 23. 18:35 | #79
mire jött elő a cigányozás már megint?? a gárdára?? jól emlékszem? a gárdának is vannak cigány tagjaí nemsok de vannak. ők nem raszisták (anyira) de igaz hogy nem ők a tökéletes megoldás de hiába hőzöngünk itt hogy nem csak a cigányok lopnak hanem fehérek is meg stb stb ez mint igaz de ha a választásoknál végre történik is valami és nem a 20-30 éve ott rohadó és élősködök (+ holdudvaruk) kerül be hanem valaki aki tenni is akar és van elég töke hozzá hogy mást is tökönrúgjon akkor talán az kicsit kimossa a rendszert (nem feltétlen a jobbikról beszélek de egyenlőre ők tünnek talán a legjobb megoldásnak) fidesz mszp már több mint 10 éve elgurította a labdát túl sokat hazudtak....

Tonoic 2009. 11. 23. 18:17 | #78
Objektív, csak kicsit szókimondó, és uszitó... ezért írtam másodiknak... vigyori...
Előzmény: sansz (77) 0 VÁLASZ
sansz 2009. 11. 23. 17:47 | #77
kurucz.info :D az ám az objektív média!!!
Tonoic 2009. 11. 23. 17:40 | #76
Aki nincs tisztába mi történik a hazánkba szives figyelmébe ajánlom a barikad.hu és a kurucz.info - t ... és nem lesz több okoskodo buta hozzá szólás. Köszike. .. . ...
Igen is kell ilyen , csak attól félek hogy a másik oldalakon is lesz hasonló :S
lolland 2009. 11. 23. 17:32 | #75
eléggé betyár ninjásra sikerült :D

Traxi! Az egészségügyet hagyjuk szerintem, azért mennek csődbe a kórházak mert az OEP nem fizeti ki azokat. pl egy műtét kerül 300e-be az OEP a kórháznak kiutal 250e-et mert szerintük az annyiba kerül, a hála pénz elég egy szemét dolog, főleg ha várandósságról van szó mert úgy az ember a gyerekért mindent meg ad. de az orvosokat is meglehet érteni elég sokat dolgoznak és még meg sem fizetik őket pl egy kezdő orvos 95000 kap kézhez ez is felháborító nem??!!
RAPTOR 2009. 11. 23. 17:28 | #74
Ááááhhhá:D:D:D:DDDDDD
Előzmény: pepeti (3) 0 VÁLASZ
Traxi 2009. 11. 23. 17:04 | #73
Egy valamit nem értek :
Már megint ez a téma....
Van annak aki azt mondja , hogy már megint a cigányok .... kell ide a Gárda , a Jobbik meg minden más.
Mert ők gátlásalanul lopnak , ölnek, hazudnak , munkakerülők . Tényleg van ilyen is . De amikor azt látom hogy a szomszédom feltöri a pincéket, segélyből jobban él mint én , baxik lakbért fizeti és igy tovább akkor bennem is felmegy a pumpa. Vagy amikor a helyi nagyfiukat látom menőzni (akkora terepjáróval hogy az árából vehetnék 2 családi házat a környéken ,meg a rendőr is előre köszön nekik )
De ezek nem romák bakker, Ha a szomszéd miatt valaki szólt az illetékesnek, hogy ezek már megint mit csináltak akkor mi volt a válasz ?:
Mit csináljunk velük hiszen nagy családosok .Nekik lehet azt amiért engem már megbüntettek volna
( és még mindig nem romákról van szó )
szerintem kicsit elvakultak vagyunk ebben a témában , nem ?
és most lehet köpködni nyugodtan , de szerintem ez is csak arra jó hogy ténylegesen ne azzal foglalkozzunk amivel kellene.
Most öszintén : ez a legnagyobb gondunk ? minden más tökéletes ?
Nézzétek meg az egészségügyet , és most nem arra gondolok hogy már megint kórházat zárnak be. Gondolom volt már szinte mindenki orvosnál, kórházban .
Ami ott megy az ugye megfelel mindenkinek , nem ?
Hiszen nem hallottam róla hogy akár a Gárda , akár a Jobbik felemelte volna a szavát az ellen hogy az orvos hogy meri elfogadni a hálapénzt ! Ez természetes ?
Sír mindenki hogy milyen helyzetben vannak a kórházak , de azt senki sem veszi észre , hogy a T. Dr Úr ha nem kap pénzt akkor szarik a betegre ! Hallottam olyan nőgyógyászról akinek mikor odaadták a borítékot akkor az ott a helyszínen megnézte !! hogy mennyi van benne majd vissza azzal a felkiáltással hogy kösz ,de ma már kávéztam ! Ez ugye oké ? hiszen ez ellen senki sem szerveződik, mindenkinek természetes. Mielőtt az édesapám meghalt kapott az orvosa 100k pénzt . De amikor eljött az idő akkor arra sem volt képes hogy azt mondja hogy bocs, már csak 1 napja van hátra betegnek . És ez nem a kormány hibája de nem is a romáké én nem a többi nációé. Inkább ez ellen kellene tenni valamit , nem ? Tévesdiagnózis ? Ott rohadjon meg , én is tévedhetek nem ?
Bocs ha túl hosszú voltam , de ez már régen ki kivánkozott belőlem .
Zárásként : én legalább annyi élősködő fehérbőrűt ismerek mint amennyi romát.
Hiába fog mindenki a kölünböző bőrszinűek ellen szerveződni , akkor is ugyan ugy megtud dögleni egy kórhárban , csak azért mert egy lelkiismeretlen magyar orvos szarik rá
Köszi a türelmeteket


Jedite 2009. 11. 23. 17:00 | #71
Nem szoktam magyar médiát nézni. Vagyis ami a TV-ből folyik biztos nem.

Megértem, hogy a jobb életkörülmény más hatással van az emberekre. Nem idegeskednek, kapkodnak. Nem keresnek bűnösöket stb...
Csak azzal, hogy te kimentél és jól érzed magad, nem mond azt, hogy itt milyen barmok vagyunk.
Az elkeseredett ember, akinek a kezéből minden használható fegyvert és jogot elvettek. Az nem tud mást csinálni.
Az állam nem véd meg. Az állam nem gyógyít meg ha beteg vagy. Az állam nem áll ki melletted, ha gondjaid vannak. De az állam elvárja, hogy napi 24 órában álljál a rendelkezésére. Pedig mi etetjük az államot.
És igazából a kinti világ sem hű de klafa. Az ember manipulálására két lehetőség van. A félelem és a jutalom.
Nállunk a megfélemlítés dívik. A rasszizmus, a közbiztonság lerontása, stb...
Nyugaton a szád betömése a menő.
Szép élet, szép ház, szép feleség. És egy idő után az ember elkényelmesedik és azt veszi észre, hogy már semmi nem érdekli.
Én is szivesebben élnék kint. Szivesen kivinném a családom és nevelném fel a lányom egy olyan világban, ahol van reménye egy jobb jövőre.
De ha elszaladok a baj elől az nem azt jelenti, hogy nem fog utol érni.
Én szeretném ha szebb jövőnk lenni itt az országban. Csak ezt nem csak nekem kell akarni. És azzal ha elmegy innen valaki, azzal pláne nem old meg semmit.

Részemről ennyi.
Nem itélem el a Betyárokat, mert megértem, hogy miért csinálják amit csinálnak.
Ha erre valaki nem képes az szűklátókörű és nem képes átérezni a másik ember gondjait, bajait.
Mert ha nem volna gond,akkor betyár se volna.
Előzmény: sahinel (68) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 16:48 | #70
Nem ez a gyógyszer persze. De sajnos akik adhatnának gyógyszert azok leszarják az egészet.
Mert nekik nem érdekük.
Mint a fene nagy fajvédő szervek. Azoknak nem érdeke, ha az emberek boldogan élnek egymás közt. Nincs pereskedés meg ilyenek. Ezek a legnagyobb rasszisták. Mert egyenlőséget hírdetnek, mégis ők kardoskodnak a legjobban a kivétéles bánásmódokért.
Amint már írtam: "Elkeseredett emberek, drasztikus lépésekre képesek".
És mivel a vezetőség és a média mindig a szőnyeg alá söpörte a társadalmi gondokat most látják csak igazán, hogy mennyi szemét került oda.
De meglehet, hogy mindez kitervelt volt. Hisz most a bukásra itélt pártoknál a rasszizmus az aduász. Ha nem is mesterségesen gerjesztették, de biztos szándékossan nem tettek/tesznek a problémák ellen semmit. Hisz még nagyon sok embert lehet befolyásolni azzal, hogy a Jobbik hitler ivadékok melegágya, akik mindenkit ki akarnak írtani az országban.
És ez egy nagyon jól működő stratégia.
De ezeket a dolgokat nem magyarázhatod meg egy elkeseredett, lelkileg megtört embernek.
Várjon még csak öregapám, majd a Bajnai tesz valamit. Ja csak addigra már megölnek a nyugdíjadért. Akkor inkább belép a gárdába.
Ennyi

Előzmény: tjunior (69) 0 VÁLASZ
tjunior 2009. 11. 23. 16:33 | #69
Akkor csak az a kérdés ha nem oldja meg a problémákat akkor mi szükség a KKKra vagy a betyárseregre?
Amúgy kimondtad a kulcsszót, a négerek oldották meg, köszönöm. Megjegyzem jó pár évig eltartott nekik is, mint ahogy pár évig mi is szétraboltuk európát amíg beileszkedtünk. ezzel együtt a magyar cigánysággal óriási problémák vannak ez tény, aki a homokba dugja a fejét az bűnt követ, de nem hiszem hogy erre a betyársereg a gyógyszer mégegyszer leírom
Előzmény: Jedite (66) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 11. 23. 16:31 | #68
Mert idekinn nem nézik hogy nézel ki, mit gondolsz, stb. Csak a munkád a fontos. Tele lehetsz varrva, piercing-el telerakva, akárhogy öltözhetsz, és lehetsz akármilyen színű, nem néznek mást csak hogy jól dolgozol, vagy nem. ha jól dolgozol itt elfogadnak. Mindegy hogy magyar vagyok szlovákokkal dumáltam, dolgoztam együtt és semmi probléma. A keleti blokk szinte ide özönlik dolgozni de sok a néger, kínai, stb nép is. Egyenesek az angolok mert megmondják, kimutatják ha nem tetszik nekik a külföldi, de ezt munkában, beszédben nem igazán veszed észre. Ha valamit meg kell oldani akkor ezek mind mellékesek és a feladat a fontos. Ha majd egyszer ezt megtapasztalod láthatod meg, érezheted milyen az mikor a munka, a feladat elvégzése fontosabb mint bármi más. Működnek a szolgáltatások, kedvesek segítőkészek az emberek, stb. Ahogy egymásra itt figyelnek, és elfogadják a másikat az miatt szeretek itt kinn lenni.
Magyarországot szeretem nagyon, de szeretek emberek közt élni. Otthon nem változik semmi. A politika itt is nyírja egymást, de úgy hogy az embereknek megadják ami jár nekik mert itt felháborodnak ha rosszul élnek, nem megy a gazdaság.

Itt mások a törvények és nem csinálhatod meg amit otthon a cigányok. A törvények meg a politikához tartoznak. hozni kell olyan törvényeket hogy ösztönözze a munkát. A másik fele hogy munkahelyet kell teremteni. Az meg megint nem megy ha akármilyen rasszista megnyilvánulások vannak.

Mint mondtam gondolkozni és a saját véleményed szerint szavazni. Próbáld ki hogy fél évig nem hallgatsz, nézel magyar médiát, és max azokat a dolgokat keresed a neten ami érdekel, olvasgatsz, akármi csak ne figyeld az otthoni híreket semmilyen formában. Az érdekes az lessz hogy mikor ismét ránézel nem fogod érteni mit magyaráznak a politikusok mert nem érted mit javít ez a helyzeteden. Bla bla bla az egéssz és érdemleges infókat alig mondanak. Az ország meg semmmit nem változik mert ez mind csak cirkusz. Érdemi munka mintha nem is lenne mögöttük.

És kérdezed miért nem akarok hazamenni a mostani körülmények közt? minimálbéren albérletben utazási, kajaköltséggel együtt símán hetente vehetek 4-5 ruhát mert minden héten marad vagy 30-60k huf-nak megfelelő pénzed? És ahogy velem bánnak a boltban, bankban, utcán, a rendőrök, a munkahelyek az mérföldekkel jobb mint otthon. Mindez külföldiként!

Jobban bánnak velem külföldön mint a saját hazámban a honfitársaim? Ha egyszer kipróbálod és dolgozol idekinn 4-5 hónapot akkor te is meglátnád ezt. Innen most csak Ausztráliába, Kanadába mennék el, vagy Ázsia.
Előzmény: Jedite (63) 0 VÁLASZ
inthemood4ska 2009. 11. 23. 16:25 | #67
Nem fogok személyeskedni, de ezek a tipikusan liberális beállítottságú, bármiféle nemzeti oldalhoz tartozó "kezdeményezést" alapjaiban bohóckodásnak tartó, unatkozó bölcsészlánykák -és ifjak (de lehetnek felőlem bármilyen egyetemi hallgatók, szakmunkások vagy dolgozó emberek) sportot űznek abból, hogy ilyen és ehhez hasonló posztokat vetenek a hasonszőrű társaik közé marcangolásra. "Ez gáz" => igazatok van, inkább láwcsy, okoskodás a teaházban, virágfüzér és a hétvégi bebaszás, mert ezen túl már nem láttok sz@rt sem. ">vicceskedő megjegyzés arról, hogy a Gárda, a Jobbik és mindenki, akinek ezekhez húz a szíve egy rakás sz@r<" => igazatok van, inkább tegyünk magasról a problémákra, mutogassunk ujjal azokra, akik legalább VALAHOGY megpróbálnak tenni azok ellen, és bagatellizáljuk el azt, ami másoknak megkeseríti az életét.
Vegye fel mindenki a kötött sálat, tarisznyát, vastagkeretes szemüveget, és ha itt tartunk, csapja a feje búbjára a kipát, és ebben az uniformisban várja meg az első (második, harmadik, ezredik) halálhírt, ami megelőzhető lett volna, ha a posztban szereplő "bohócok" létjogosultságát nem kérdőjelezik meg szánalmasan "akarkodó", mindentudó tizen-, huszon-, de akár harmincévesek által támogatott politikai erők, legyen az a haldokló SZDSZ, MSZP, vagy a csodálatos LMP, bármi.
Én inkább élek teljes életet anélkül, hogy elvakult lennék, de úgy, hogy azért lássam, ami már kiböki a szememet.
Jaj, ez jól esett, szeretem, ha utálnak.
Idevág: "nyitott szemmel alszol, mert csukott szemmel élsz"
Üdv: inthemood4ska
Jedite 2009. 11. 23. 16:23 | #66
Én meg arra világítottam rá, hogy ha nem is KKK oldotta meg a néger problémát a fene nagy demokrácia meg engedékenység sem oldotta meg.
Hanem mint látszik a négerek oldották meg, hogy sokan igyekeztek beilleszkedni és bebizonyítani, hogy egyenlőek tudnak lenni a többiekkel. Ezt a mi romáink miért nem tudják? Hiszen minden feltételt biztosítunk nekik.
De úgy látszik ezt meg te nem veszed észre, te zsenike.
Egy szóval nem mondtam, hogy öljük meg az összes cigányt. De ezek szerint a cigányok megölhenek minket?

Okos gyerek vagy te is.

Ami a leginkább felbosszantott azaz,hogy elhúzott innen a Szebb világba és onnan osztja az észt, hogy itt mi milyen hülyék vagyunk. Ha ennyire okos jöjjön haza azt mutassa meg, hogy kell.
Könnyű hátá fordítani minden problémának. Csak akkor ne okoskodjon.
Ahogy a politikus is 0rva okos a budai villájából, hogy hoyg kell megélni minimálbérből. Külföldről is könnyű észt osztani, hogy itt milyen hülye mindenki.
Előzmény: tjunior (64) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 16:23 | #65
valahol úgy érzem, mi egyről beszélünk csak máshogy. rám itt hülyén szoktak nézni mikor azt mondom, hogy ami itt van azt a VÁLASZTÓPOLGÁROK maguknak köszönhetik. MI szavazunk ugyanarra a csürhére MINDIG csak más felállásban. amíg itt valaki csak azért szavaz jobbra mert a bal lopott addig mehetünk a picsába. mert annyi esze senkinek nincs hogy volt itt már jobb is, de az ugyanúgy lopott és baszott ránk. most meg majd várjuk onnan a mennyei mannát. jah.. meg amíg a választási rendszerünk olyan, hogy töredékszavazatokkal meg listákról ugyanazok a patkányok ülnek a parlamentben már 20 éve és semmi kontrollunk vagy elszámoltathatási lehetőségünk nincs, addig itt semmi változás nem lesz ebben totál egyetértünk. én is azon vagyok, hogy pattanjak innen úgyhogy sztem mi hasonlítunk.... csak azért néha nekem is jólesik sírni, mert én MÉG itt vagyok :)
Előzmény: sahinel (61) 0 VÁLASZ
tjunior 2009. 11. 23. 16:17 | #64
Gondolom az emberke arra próbált rávilágítani hogy a "néger-problémát" nem a Klu-Klux-Klán oldotta/oldotta meg...
betyársereg sem fogja, csak addig amíg az ilyen zsenik mint te ezt felfogják mind akét oldalon megfognak halni emberek
Előzmény: Jedite (63) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 15:54 | #63
Örülök neki, hogy neked ott kinnt annyira jó, hogy mindjárt itt olvadsz el a gyönyörtől.
Csak kedves barátom, kérlek magyarázd el, hogy kinek a hibája az, ha purdék megölnek egy öreg nénit a tyukjaiért?
Az enyém?
A többi magyaré?
Az öreg néniki hibája?
A bűnös nem bűnös?
Persze biztos megélhetési bűnözés. Szegénykém nem tud mást csinálni. Nincs munka.
Pedig munka van mindenhol.
De ha még nem is dolgozik az se baj. Mert kap oilyan segélyt meg támogatást amilyenről én álmodni sem merek.
És még így is. Ahelyett, hogy rendben tartaná saját háza táját, gyerekeit iskoláztatná rendesen. Nem teszi.
Pedig mi semmit nem várunk el tőle. Nem kell dolgoznia, nem kell SEMMIT se csinálnia.
És ezt a semmit is el tudja baszni. Akkor ki a k*baszott hibás????
Én vagyok a hibás? Én soha senkit nem bántottam és nem is akarok. Mindenkivel, aki szembe kerül velem az életben barátságos vagyok.
Akkor az én hibám????
A négerekről meg annyit. Hogy a legtöbb kamerás felvétel, melyek rablás vagy egyéb esetek során készültek 90% néger.
Persze mind fake meg Photoshop. Vagy csak éppen a szoliból tartottak hazafelé a suhancok, azt beugrottok a benzinkútba egy kis zsebpénzért, azt ha már ott vannak, akkor fejbe lövik a pultos lányt is.

És pont te beszélsz? Elhúztál innen és többszáz km távólságból pofázol az étteren keresztül?
Gratulálok!!!

Előzmény: sahinel (61) 0 VÁLASZ
ince 2009. 11. 23. 15:51 | #62
Hááát... nem egy betyáros szerveren van fenn a cuccuk!
"Életerős"??? "Jó kiállású"??? ... :DD

"Hát a pamparampampammal meg mi lesz?" (Mondta a sün a hencegő kis Vuknak.)


sahinel 2009. 11. 23. 15:44 | #61
Én meg nem értem mit akar a sok lopós magyar mikor az van amit szeretnének. Lehet sírni, köpködni másokat a probléma miatt, és mindíg megvan kik a hibásak soha sem mi. Persze a négerek már nem is gázosak nem csinálnak annyi balhét és nincs velük tele a börtönök 99%-a az USA-ban. A videók a neten ahogy kirabolnak embereket, lelövik a másikat, bandáznak, stb mind csak filmek mellékterméke ez nem valóság.....

Mindegy mennyi idő telik el mindíg lessz otthon valami amire rá lehet fogni miért is rossz most otthon, de az soha sem a magyarok hibája. Mindíg lessz valaki aki ezért felelős.

Ezért is költöztem el otthonról. Itt kevesebb a vízfejű aki csak bégeti tovább amit valami nagyon okos beböfögött. Szeretnék gondolkozó, érző, empatikus emberek közt élni akik tudnak élni nem csak hibáztatni valakit valamiért, és csak létezni. Abból amit mondassz még mindíg az tűnik ki hogy még mindíg nem érted hogy a politika, választók miatt alakulhatott ki ez a helyzet. Ugyanazt nyomod tovább és fogadni mernék hogy az ország nagyrésze 10 év múlva is ugyanitt fog tartani.
Előzmény: punyukli (56) 0 VÁLASZ
algopyrin 2009. 11. 23. 15:39 | #60
"Elítélem a bűnözés minden formályát, kövesse el azt bárki is. Magyarországon vannak hatályos törvények, melyeket mindenkinek be kell tartania bőrszínre, nemzeti és etnikai hovatartozásra, szexuális beállítottságra, korra, nemre, stb.-re tekintet nélkül."

Kellene. De ma Magyarországon vannak csoportok akiknek nem kell.

"A törvényeket legális módon az államnak kell betartatnia a rendőrségen és más erre megbízott állami szerven keresztül."

Kellene. De bizonyos körökkel szemben, nem tartatja be több ok miatt (politikai nyomás, szervezeti problémák).

"Nem szerveződhetnek erőszakszervezetek, gárdák"

Erőszakszervezet, vicces. Szerintem jogom van megvédeni magam, akkor is, ha a mindenkori hatalom mást diktál.

"melyek ugyanúgy semmibeveszik az alapvető emberi jogokat, a más eszmék, nyelvek, népek tolerálását vélt vagy valós sérelmekre hivatkozva."

Linket pls.

"A mi szemünkben a köztársaság törvényei nem sokat érnek..."
"A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza."

Milyen törvények vannak abban az országban, ahol a falvakban az idős embereknek be kell vinni éjszakára a tyúkokat a házba, hogy el ne lopják azok, akikről mindenki tudja, hogy kicsodák?
Van priuszuk? És? Csak nem előítélettel viseltetsz irántuk emiatt? :)

"mert ők is bűnözők"
Ezt ki mondta? A köztörvényesekkel nyíltan kokettáló kormány? A korrupt rendőrség? Mi a bűnük? A fekete naci, fehér ing? Az, hogy kiállnak terrorban tartott embertársaikért?

"a törvények és az azok betartását felügyelőknek a feladata a rendfenntartás, nem bűnöző csoportoké"
Feladata lenne, egyetértek. De valahogy nem megy nekik... Te tulajdonképpen az ember egészséges önvédelmi mechanizmusa ellen emelsz szót.
A bűnöző csoportok meg jelenleg az országot "kormányozzák".
Előzmény: Greg83 (33) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 15:38 | #59
he dicsák! jeszvikeeen! more! XD XD XD
esztkeecsinááánije. beja! hónaptú telesző a försztlédi more. jááááááj émmeg desukaar elnök leszek he!
laassaatok tesvéreim, ha tik is jártok segílyér meglássátok mijjen messzi lehet jutni a gyapotfődrű dikk...
Előzmény: Jedite (57) 0 VÁLASZ
Ragacs 2009. 11. 23. 15:33 | #58
Engem piszkosul érdekelne egy ilyen "Modern Betyár" hozzászólása is! Mégis milyen terveik vannak?
Jedite 2009. 11. 23. 15:32 | #57
Az nem úgy vóóót!
Há bement a Washingtoni Póógármesterhez a Póógár Jenőhüz.
Ozt kírt valamí jó kis melót.
De mondta is a gyümölcsös szép szál fekete gyerek, hogy:
Ném ám valamí lápátolós meló legyen ám jóémber!
Válámí kínyelmes munká kíne nékem.
Há szegény Jenő nem tudott mit tenni, hisz a nigger minden nap visszajárt hozzá.
Ozt odaadta néki a nagy fehír kunyhót. Meg az elnöki posztot.
Előzmény: punyukli (56) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 15:24 | #56
ezjóóóó!!!! :)))) látom magam előtt obamát, ahogy tüzeli a parkettát otthon, a ló néz ki a nappaliból, megy segélyért, bedobja a gépbe a kocsmában, bebaszik, aztán egyszercsak jön valaki a fehér házból, hogy: "te figyi, holnaptól te vagy az USA elnöke jó?" :D :D :D :D
Előzmény: punyukli (54) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 15:23 | #55
Már elnézésedet kérem.
Nem azért fizetem a bazi nagy adót, hogy biztonságban érezhessem magam.
Az tény, hogy a rendőrség nem lehet mindenhol, de Gárda sem, a Betyárok sem.

Meg nem ez volna a rendőrség feladata? Mert ha nem akkor mi a francnak tartjuk fennt őket? Mindenki csináljon saját kis bandát azt majd csak lesz valahogy.

És ne keverjük már megint a szezont a fazonnal basszus. Nem arról volt szó, hogy egy bajba jutott embertársadon ne segíts, hanem a közbiztonságról úgy unblock.

Nem lépném át az elsett nénikét az utcán. Meg stb..

Az tény, hogy kinyírhatnak, de ha a közbiztonság és a rendfenntartás ereje jobb volna, a szankciók erőssebbek volnának, akkor sokkal kissebb volna az esélye, hogy kinyírjanak fényes nappal az utcán.

Vannak dolgok amiket nem lehet elkerülni, de visszaszorítani igen.

Manapság az erőszakos bűncselekmények azért ennyire kelendőek, mert a szankciók puhák. Emberölésért 30 év?
Egy vicc. Nyilvános kivégzés.
A büdös paraszt kétszer is meggondolná, hogy agyonrugdosson bárkit is az utcán.
Előzmény: algopyrin (49) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 15:21 | #54
Láttál te már Oscar díjas cigányt? Vagy cigány orvost??? Az amerikai elnök is biztos az ingyen lakásból meg segélyből lett elnök ugye? Meg a néger orvos is. Meg Denzel Washinton is segélyből lett színész mi? Hagyjuk már! Ők TETTEK valamit azért hogy azok legyenek akik. Nem azt várták, hogy a picsájuk alá tegye az ÁLLAM meg a TÖBBI DOLGOZÓ AMERIKAI az elnöki széket, meg a Hollywood-i szerződést, mert "ők szegény kissebbségi négerek akiket elnyomnak". Itt kicsit sántít amit te mondassz nem? Mert itthon a cigányok KURVÁRA NEM IS AKARNAK mást csak élősködni. Az a néhány kivétel meg aki akar, az érdekes módon pl itt dolgozott nálunk és vezető lett belőle. Erről ennyit.
Előzmény: sahinel (50) 0 VÁLASZ
algopyrin 2009. 11. 23. 15:19 | #53
Egyetértek. De még egyszer mondom: amíg egy 4-5000 fős települést terrorizálhat ez 40-50 fős társaság, és azon a településen nincs 500 ember, aki - törvény ide vagy oda - azt mondja, hogy na urak, takarodó, addig itt szerintem senki ne várjon semmilyen komolyabb változást.
Előzmény: Jedite (21) 0 VÁLASZ
tjunior 2009. 11. 23. 15:17 | #52
betyársereg, kicsit utána kellene nézni a történelemnek, hogy valójában kik is mik is mit csináltak a betyárok.
Ha kicsit is érdekelte volna az alapítókat az igazi magyar történelem, akkor talán nem adják a betyársereg nevét a nemistudom milyüknek, banda? egyesület? mi a jóég ez?
Szóval akkor hogy is van ez a betyárság? Kétségkívűl a filmek, a regények mint az érzetett erősítik hogy a betyárok valami magyar robinhódok voltak, elvették a gazdaktól, odaadták a szegénynek, persze, nagyon romantikus, kár hogy nem igaz belőle szinte semmi. a legtöbb betyárt a saját társa nyírta ki gondolom ,pusztán felebaráti szeretedból és még véletlenül sem azért mert összevesztek a zsákmányon, amit ugye szét akartak osztani a szegényeknek...nemde?
Közönséges köztörvényes bűnözök voltak. Persze meg kell említeni, hogy pl. Rózsa Sándor és bandája résztvett a szabadságharcban, és nem is rosszul, de azt is tegyük hozzá hogy még a szabadságharc alatt fel is oszlatták a szabadcsapatát, mert úgy gondolták háború alatt boldog-boldogtalantól lophatnak.
Akkor ez a nevezük "egyesületnek" kik is a példaképei? rablók,gyilkosok,,útonállók?
Persze az oldalon ott virít hogy le se szarják a köztársaság törvényeit, grat! félművelt degenerált barmok! Ez aztán csodás.


punyukli 2009. 11. 23. 15:15 | #51
valahol igazad van, csak ez ott hibázik, hogy egyrészt ez TÉNYLEG az állam feladata (különös tekintettel a MEGELŐZÉSRE!!!) és aki rendesen adózik azt IGENIS VÉDJE MEG AZ ÁLLAM MERT AZÉRT VAN, másrészt azzal, hogy odamegyek és akkor KETTŐNKHÖZ nem ér ki a rendőr kinek lesz jobb? ezt még turmixold össze azzal, hogy ha meg valaki mégis megvéd szervezett formában és próbál összefogni és csinálni valamit (Gárda, Betyárok), akkor az meg rasszista. na erről ennyit.
Előzmény: algopyrin (49) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 11. 23. 15:12 | #50
Huh akkor most amerikában ahol a börtönök tele vannak négerekkel hogy lehetett néger elnöke, hogy lehetnek néger tudósok, stb? Ott már mindenki néger és már nincs fehér ember???

Angliában ezt úgy oldják meg hogy ahol gond van sokkal több rendőr mászkál. Keményen igazoltatnak, és átnéznek nem úgy mint otthon. Ha valami gázos dolgot csinálsz, fegyver van nállal levarrnak jópár évre nem gondolkoznak milyen fajhoz tartozol. Ennyi erővel minden magyar lop mert sokan csalják az adót, a politikusok lopnak, folyamatosan valaki lenyúlja a másikat mégha az jogilag tisztának is látszik. Ennyi erővel ha álltalánosítunk akkor minden magyar tolvaj, rabló aki csak a saját érdekét nézi, és még szemrebbenés nélkül hazudnak is. Hisz ha sok emberre igaz akkor már lehet álltalánosítani ahogy kiveszem szavaidból. Kérlek mutass olyan cigányt(Orbánon kívül) aki milliárdokat tudott ellopni otthon. Márpedig ha megnézed mennyi pénz ment el amit cigányok loptak, és mennyi pénz tünt el az ország pénzéből akkor közelében sem lessz annak amit a Magyarok csinálnak. De ez nem gond igaz hogy nagyságrendekkel több pénz, de hát azok fehérek meg hát amúgy is biztos a cigányok vették rá őket erre is.......

A kommented azt tükrözi hogy még mindíg ugyanazt mondod amit kb már 10 éve is halottam.
Előzmény: punyukli (46) 0 VÁLASZ
algopyrin 2009. 11. 23. 15:04 | #49
Látod, az a baj, hogy mindenki így gondolkodik. Családom van, munkám van, hitelem van. Kifogás, kifogás, kifogás. Legyen megoldva, de nekem lehetőleg semmit ne kelljen csinálnom.

Manapság a tömött villamoson megverhetnek, kirabolhatnak, leköphetnek, senki nem segít. "Nem az én dolgom", "ez a rendőrség feladata"... Csak az a baj, hogy 6x kinyírnak, mire kiér a rendőr.
Előzmény: Jedite (19) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 15:01 | #48
én is baromira unom már, hogy ezt magyarázni kell. nem szoktam ilyenekbe beszállni, de most elkapott. más vak? vagy hülye? ez miért kell magyarázni, mikor magától értetődik és tény?? nem kampányduma. lehet számolni. mindegy, szélmalomharc... nálunk a sok lúd már nagyon régóta győzi a kevés disznót. lehetne még ide nyomni a sablont, hogy "..a darazsat is biztos azért utálom, mert sárga-fekete nem azért, mert beleszáll pofátlanul a kajámba és nem hagy enni.." . én komolyan nem azért utálom a cigányokat mert cigányok. azért ahogy viselkednek. itt a cégnél is volt cigány kollégánk, rendesen dolgozott, tudta mit csinál, azóta már egy másik cégnél van több pénzért mint osztályvezető, mert volt tudása és szakértelme. így is lehetne.
Előzmény: Purple (47) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 11. 23. 14:57 | #47
ahh pont ezt akartam leírni szóról szóra, csak feleslegesnek éreztem :D te tényleg ezt a 2 pontot, hogy a többi kisebbséggel miért nincs probléma, meg a börtön statisztika... :)
Előzmény: punyukli (46) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 14:54 | #46
Bocs, hosszúra sikerült az előző, mégis kimaradt valami. Micsoda "véletlen" hogy mindenhol a cigányokkal van a baj. SEMELYIK másik kissebbség nem csinál ilyet, mindegyik meg tudta őrizni a hagyományait, szabadon elvan stb. Lehet azért, mert nekik nem az az életcéljuk, hogy a befogadó ország állampolgárain élősködjenek, hanem beilleszkedtek gyökereik megtartása mellett, és az többségi elvárásoknak megfelelően élnek és dolgoznak. És javaslom, hogy gondolkozz még el az össz népességen belüli bűnözők arányáról. Ide érthetsz minden kissebséget, és a magyar "többséget" is. Érdekes dolgokat fogsz látni, ha a cigányokat megnézed, hogy arányaiban hányan folytatnak bűnöző életmódot és/vagy rohadnak börtönben. Ajánlom szintén figyelmedbe a börtönben tartózkodók faji, népességbeli megoszlásának vizsgálatát is.
Előzmény: punyukli (43) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 11. 23. 14:48 | #45
A saját biztonságát az ember akkor kaphatná vissza legjobban ha nem hinnének egyik politikai oldalban sem. Mivel otthon pont a politika, állam feladata megteremteni a közbiztonságot. De még a közpénzeket sem képpesek normálisan kezelni mit vársz egy ilyen esetben? Ha az embereket inkább a közbiztonság, gazdaság, üvegzseb érdekelné, és nem állnának egyik marha politikus mögé azt szajkózni amit a politikus akar hallani, akkor talán elkezdenének normálisan politizálni, vagy választanának az emberek maguknak valakit aki ténylegesen javítani is akar. Amíg csak az ilyen szervezetek alakulgatnak, addig a politika jól elvan a saját maguk álltal kreált káoszban.

A nép, vagyis a tömegek tehetnek arról hogy mindíg marakodnak valami baromságon a tényleges politizálás helyett.
Ez kell nekie???? mint ahogy Győzike mondaná.

Ezért mondtam hogy idekinn látszik hogy vannak akik politizálnak, de mégsem megy vérre, és higgadtabban átgondoltabban szavaznak valsz mert itt működnek a dolgok. A rendőrök még fegyvert sem viselhetnek, mégis nagyobb biztonságban érzem magam mint otthon. Vannak törvények amiket itt betartanak. Emeld fel a kezed egy rendőrre, vagy hivatalos személy-re aztán látható hogy sokkal brutálisabbak a rendőrök mint otthon, de csak ha kell akko, és nem bunkóznak, nem parasztok.

Mindez attól függ mi az ami leköti a népet, mivel lehet őket megvezetni, vagy foglalkoznak a kérdésekkel érdemben és tudnak róla vitázni, tudják alakítani a saját szájuk íze szerint, vagy meg minden tovább mint eddig és lehet siránkozni tovább.

Előzmény: Jedite (41) 0 VÁLASZ
Szunyog 2009. 11. 23. 14:48 | #44
Mond már el nekem léci, hogy a Magyar Gárda miért bűnszövetkezet és miért gondolod, hogy csak a fehéreket védik és csak a cigányokkal szemben lépnek fel? Mond neked valamit az, hogy viharkár enyhítés? Mond neked valamit az, hogy árvíz, Gesztely, gátvédelem? Gárdisták, cigányokkal (!!!) karöltve homokzsákokat pakoltak, hogy megerősítsék a gátakat, mert állambácsi bas*ott tenni akármit is. A média természetesen hallgatott erről. Miért? Gondolom pont azért, hogy a hozzád hasonló szemellenzős majmok nehogy véletlenül rájöjjenek, hogy a Gárda nem azért van, hogy a cigányokat bántsa, hanem azért, hogy segítsen a Magyar állampolgárokon. Mindezt önzetlenül, egy köszönömért cserébe. A Gárda segít, ahol tud. Igenis szükség van rájuk. Ha állambácsi hozta volna létre őket, más néven, de ugyanilyen céllal, akkor gondolom semmi probléma nem lenne velük, de mivel egy radikális, jobb oldali párthoz köthető, ezért kapásból rasszista, cigánygyülőlő, neadjisten antiszemita, tehát agresszív, bűnöző horda. Ez is egy meglátás.
Az erőszak erőszakot szül közhelyre pedig azt tudom mondani, hogy mondj egy példát léci, amikor Gárdisták erőszakoskodtak "heccből". Akár olyat is mondhatsz, ahol fel voltak fegyverkezve. Hidd el, már ettől csöpögne minden média. Várom a példákat.
Előzmény: Greg83 (37) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 14:47 | #43
Jó lenne ha olyan megoldást adnál, ami megfelel a mai magyar valóságnak nem ilyen ez kéne az kéne témát. Mondom, ha valakit (és akkor itt szándékosan hagyom ki a cigány szót) szájbavágsz mert meglopott az KONKRÉT DOLOG. Ez amit itt nyomsz kb egy átlag kampányszöveg. Azokkal már tele a padlás. Menjél politikusnak nagy jövő áll előtted ebben az országban. Értem amit mondani próbálsz, de ébredj fel, ez itt Magyarország 2009. Nem kívánom, hogy az óvónő anyádat bezárják az ÓVODÁBAN a csoportszobába, és halálosan megfenyegessék, mert a kis "Számántá" leesett a mászókáról és lehorzsolta a térdét. Egy olyan óvodában egy olyan óvónővel tették ezt, aki az egész életét ezeknek a nyomorult patkányoknak az "integrálásának" szentelte. Lejárt a putriba, gyerekeket gyűjteni, hogy hozzák be az óvodába, hogy legyen valami velük. Hát megköszönték neki. Te egyszerűen nem tudod miket beszélsz. És az én sztorim Grimm mese másokéhoz képest, mert mi nem élünk olyan környéken ahol effektive ténylegesen ÉLETVESZÉLYBEN vagy MINDEN NAP. Értsd meg, hogy a Gárdisták meg a Betyárok olyan emberek, akik rájöttek, hogy hiába várnak. Ez van, ha valakit magára hagysz. Megoldja ahogy tudja. Ha meg az erőszakmentességről beszélünk: kérdezd már meg a nagyszüleidet szüleidet a csendőrökről. Tömegverekedésnél bementek ketten kardlappal gumibottal és előbb mindenkit addig ütöttek amig feküdt, utána megkérdezték, hogy ki kezdte. Az is aztán humánus megoldás volt nem? Mégis volt rend. Birkákat csak erőszakkal tudod "terelgetni". Szoc rendszerben KMK. Elkaptak, hogy nincs munkád, bevittek mehettél a sitre, és gondolhatod, hogy az őrsön sem símogattak senkit. Meséltek sztorikat, hogy a szomszéd faluban megfogták a disznótolvajt. A csendőrök kimentek, és LÓ UTÁN KÖTÖTTÉK AZ IPSÉT úgy vitték be. Ha "humánusak" voltak, akkor lépésben haladtak.... de volt hogy úgy húzták be földúton egy pár km-t. Mátyás király: loptál levágták a kezed. Kurvára meggondoltad ilyen afférok után, hogy mit csinálsz. Nem volt "mindenkinek mindent lehet". EZEK miatt volt rend mindig is. Akinek meg nincs félnivalója, az akkor is nyugodtan élt. Aki meg bűnöző, mit sajnáljam??? Most sincs mindenhol "daj-daj". Szlovákok: segély felére -----> cigányok utcára ------> hadsereg ki --------> mindenki hurkásra verve -------> REND! Olaszok: cigányok olasz gyerekeket erőszakoltak és öltek meg ---------> lehetett hazamenni, + mindenkitől DNS mintavétel. UNIÓ hiába vinnyogott emberi jogokért. Jah... jó közhely az "..erőszak erőszakot szül.." mellérakok egy másikat is: "..mindig az erősebb kutya baszik.." és kb közel juthatsz a megoldáshoz. Ma itthon a fehér a GYENGÉBB kutya barátom. Ébredj fel kérlek!
Előzmény: Greg83 (37) 0 VÁLASZ
Greg83 2009. 11. 23. 14:44 | #42
Hevesen reagáltunk, de végül elástuk a csatabárdot, vagy szekercét... :) Hm... Egész jó csaj ez a Amy Brooke a következő postban... :)
Előzmény: Jedite (41) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 14:33 | #41
Az ócsárló szavakat - te is tudod, hogy - nem hiába kaptad. Előző írásaid egyáltalán nem arról árulkodtak, hogy kinek és hogy volna a feladata a rend fenntartása.
Ha esetleg azt írtad volna, hogy szégyenletes, hogy a civil emberek ilyesmikre adják a fejüket, hogy megteremthessék saját biztoságuk. Akkor arra csak helyeslően bólogatok.
De te ehelyett úgy beszéltél, mintha ezek az emberek mind vadállatok volnának, csak azért mert saját magukon kívül már nem védi meg őket semmi és ezért tesznek valamit.
És itt van a halott kiskutya elásva, kéremszépen.

Én szeretném, hogy senkinek se kelljen félnie. Cigány, tót, sváb, szerb, román, magyar, kínai, stb... boldogan élhessen.

Meg én mondtam, hogy egyet értek veled, hogy a rendőrség feladata, de talán ezt ne tőlünk, hanem Draskowits meg Bajnai úrtól kérd számon.
Hisz ezt mi is hiányoljuk ha még nem vetted volna észre.

Mindenki boldog szeretne lenni.
Biztos vannak barmok akik csak a csoportos ugatás és verekedés élményétől lesznek boldogok. De legtöbb ember nem ilyen.
Ahogy a romák közt is sok tisztességes van és olyan ember aki sok nem roma embernél többet ér. De mégis eltörpül a számuk a tisztességtelen közt.

Én nem hiába ragáltam úgy ahogy, ha ezt a kommentedet írtad volna elsőnek a kutya se kötött volna így beléd.
Előzmény: Greg83 (37) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 11. 23. 14:24 | #40
Nem tudom, hogy miért megy itt a felesleges szájkaratézás mert jövőre úgyis eljön a Szebb Jövő és akkor lesz itt minden ami régóta nem volt...
Csak én vettem észre, hogy a történelem ciklikus?
sahinel 2009. 11. 23. 14:21 | #39
Otthon ne várj sokat. Ezért is utaztam ki inkább és élek most Liverpool-ban. Itt is vannak olyanok akik a külföldieket szidják, miattuk van még mindíg kis fizetés(megjegyzem itt már kinn vannak a gazdasági válságból, és növekszik a gazdaság). De mindezt annyira kultúráltan teszik hogy észre sem veszem. Annyira másképp állnak az ilyen problémákhoz hogy otthon sokan el sem hiszik szerintem. Haveromnak azt mondja a főnök nyiltan a szemébe hogy útálja a külföldieket, és közben felveszik dolgozni, és nem is piszkálják munka közben, nem akarják kirugatni. Úgy néz ki vannak még emberek akik tudnak gondolkozni nem csak fröcsögni.

Otthon problémamegoldás: Megkeressük a felelősöket és nagyon sok pénzből kidolgozunk egy új eljárást lehetőleg az ellentétét mint ami eddig volt mert akkor tudjuk megmutatni hogy a másik mennyire rosszul csinált mindent.

Itt kinn: Ok most ez van hogy tudunk javítani a helyzeten, hogy kell alakítani a dolgokat hogy készlegyünk azzal amit megígértünk. Közben a felelősök is megvannak, de nem velük foglalkoznak, hanem a problémával.

Csak a gondolkozásmód különbözik, de ez minden területen meglátszik. Minimálbéren dolgozva meg tudok élni külföldiként, és még jól is keresel. Nagyon segítőkészek, kedvesek az emberek. Már otthon is gonoltam hogy meglepő lessz a változás de ekkorára nem számítottam. Szerintem ilyen szinten minimum 30 év múlva lessz MO.
Előzmény: Greg83 (33) 0 VÁLASZ
bond 2009. 11. 23. 14:21 | #38
látom már, minden büszkeségre okot adó magyar post (ld feljebb magyar szélerőmű) mellett kell egy szégyenkeznivaló is
sőt, még ez az arány nem is lenne rossz, csak az előbbiből látványosan kevesebb van...
Greg83 2009. 11. 23. 14:16 | #37
A gyengébbek kedvéért: szerintem mindannyian elítéljük a "cigánybűnözést", csak az ellene való küzdelem módszerével nem értünk egyet. Akik szidtok, mind egy másik bűnözést tartotok helyesnek, míg én inkább a civilizált megoldások híve vagyok. Aki konkrét megoldást kér tőlem, annak azt tudom mondani, hogy ez az állam és a rendőrség feladata - a problémás helyekre nagyobb rendőri felügyelet kell, több járőr az utcákra, főleg a veszélyesebb helyekre. Amikor néha éjjel kimerészkedem Budapest belvárosába, halálfélelmem van a sok részeg, tomboló fiatalt látván, az éjszakai buszon közlekedni felér egy öngyilkossági kísérlettel és főképp fehér emberekről beszélek. Hol vannak a rendőrők? Hol van a rend, a fegyelem, ki biztosítja az állampolgárok biztonsághoz való jogát? Ezt kell megváltoztatni, de nem újabb bűnbandák létrehozásával. És nem csak a bűnözők egy fajtája ellen kell föllépni, hanem az összes bűnöző ellen - magyarul nem csak a cigányok, hanem a fehérek ellen is - de LEGÁLISAN, hogy ne kelljen egy tisztességes romának félnie, hogy egy gárdista, vagy betyár összeveri bőrszíne miatt, ahogy egy fehér embernek se kelljen tartania barna bőrű honfitársaink bűnöző hajlamú részétől. Az erőszak erőszakot szül - nagyon émelyítő közhely, de igaz!

Egyébként ha visszaolvassátok a hozzászólásokat, én egyikőtöet se szidtalak, nem neveztelek töppedt agyúnak, nem kívántam halálotokat, mindvégig igyekeztem logikusan érvelni és elmondani véleményemet. Így fogok tenni ezután is és el lehet gondolkodni, hogy aki primitív módon szitkozódik normális érvelés helyett, az milyen értelmi színvonalon lehet. Elgondolkodtató, hogy akik a gárdát, meg a betyárokat védik - nem csak itt, más fórumokon is - mind hasonlóan reagálnak... :)
punyukli 2009. 11. 23. 14:15 | #36
Ne haragudj... megtennéd, hogy válaszolsz a többször feltett kérdésre?! Ha nem tudsz jobb megoldást, akkor minek okoskodsz? Ha tudsz akkor meg oszdd meg légy oly kedves. Az ha valaki szájbavágja a tolvaj cigányt az egy KONKRÉT MEGOLDÁS. Akkor is ha NEM JÓ MEGOLDÁS. Ha te nem tudsz okosabbat, akkor legyél már olyan jó, hogy nem idegesíted itt tovább azokat az embereket, akiknek tele már a tökük, mert már láttak közelről cigányt (nem úgy mint te).
Előzmény: Greg83 (33) 0 VÁLASZ
shancy 2009. 11. 23. 14:09 | #35
Huzd ki a fejed a seggedből.
A vezetőség és az általa felhetalmazott szerv ( rendőrség ) nem tud megoldást hozni erre a problémára.
Ezért a családját és magát féltő ember igenis feláll és tesz. . .
Előzmény: Greg83 (33) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 14:07 | #34
Végre valami értelmes hozzászólás.
Csak megint ezzel az a baj, hogy a rend őrei nem a mi rendünkkel törődnek.
Még soha nem hallottam gárdistákról, hogy valami fene nagy bűnt követtek volna el.

Teljesen igazad van, hogy az állam feladata. De azt neked is látnod kell, hogy nem teljesíti a feladatot.
És nem csak ezt.
Közoktatás
Közegészségügy
Közbiztonság
stb..

A mi vezetőinknek a "köz", "közösség" szó hiányzik a beszédközpontjukból.. Mert valahogy nem használják túl gyakran. Persze csak ha adóról beszélnek. A "közteherviselés" az nagyon kedvelt manapság.
Előzmény: Greg83 (33) 0 VÁLASZ
Greg83 2009. 11. 23. 14:00 | #33
Na akkokr előszöris tisztázzuk:

Elítélem a bűnözés minden formályát, kövesse el azt bárki is. Magyarországon vannak hatályos törvények, melyeket mindenkinek be kell tartania bőrszínre, nemzeti és etnikai hovatartozásra, szexuális beállítottságra, korra, nemre, stb.-re tekintet nélkül. A törvényeket legális módon az államnak kell betartatnia a rendőrségen és más erre megbízott állami szerven keresztül. Nem szerveződhetnek erőszakszervezetek, gárdák, melyek ugyanúgy semmibeveszik az alapvető emberi jogokat, a más eszmék, nyelvek, népek tolerálását vélt vagy valós sérelmekre hivatkozva.

Hadd idézzek a betyársereg weboldaláról (http://betyarsereg.hu/kik-vagyunk):

"A mi szemünkben a köztársaság törvényei nem sokat érnek..."
"A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza."

Ismétlem, nem az egyes csoportok bűnözést védem, épp ellenkezőleg, minden bűnözést ellenzek, éppen ezért tartom elszomorítónak az ilyen szervezetek létrejöttét, mert ők is bűnözők. S ami mlg szomorúbb, hogy ennyien támogatják. Nem tesznek mást, mint hogy az egyik fajta bűnözést elítélik, egy másikat meg támogatnak. Erre mondom, hogy középkori állapot, mert a 21. században szerintem az állam, a törvények és az azok betartását felügyelőknek a feladata a rendfenntartás, nem bűnöző csoportoké.

Ennyi, várom a további szitkokat. :)
Előzmény: shancy (30) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 13:59 | #32
Azt senki nem firtatta, hogy fehér ember közt nincs köcsög. Én is ismertek olyanokat, akik csak azért skinhead-ek mert jobb dolguk nincs mint péppé veretni magukat meg üvöltözve " heil hitler"-ezni.
És azt aláírom, hogy ha nem volnának cigók, románok, szlovákok, keresnének mást akibe beleköthetnének.De én nem ezekről beszélek b*szod.

És halálra verni másokat az nem középkori cseszdmeg?
Ahogy a cigányputrik kinéznek az nem középkori?
Nehogy már az én hibám legyen, hogy úgy viselkednek mint a vadállatok.
Én soha egy légynek sem ártottam. Nem járok az utcán hitleres karlendítéssel. Nem voltam még Jobbik gyűlésen. Nem is leszek. (persze ez nam azt jelenti, hogy nem rájuk szavazok)
Csak ha még nem vetted volna még észr, hogy a betyárok és a gárdisták előtt is baj volt a cigánnyokkal.
Nem most kezdtek el fosztogatni meg gyilkolászni.
Vagy ezt elfelejtetted.

Hogy máshogy csináljunk rendet, ha rendőreinket leköpik, meghurcolják, fegyvereiket elveszik. Hogy lehet olyan emberekkel szót érteni, akik mindenre csak erőszakkal felelnek?
Ha olyan qrva okos vagy akkor halljuk a te ötleteidet.

Adjunk több segélyt? Adjunk új házakat, lakásokat?
Ezeket már mind odaadtuk. És mi lett a vége. Elitták, tönkrevágták. Összeb*szták.

Én teljesen megértem a gárdistákat, a betyárokat. Olyan emberek akik megelegéltek a félelmet, a rettegést, a tehetetlenséget.

Van egy hét hetes kislányom. Nem akarom, hogy egy olyan országban nőjjön fel, ahol az osztálytársai megverhetik a zsebpénzéért és én nem tehetek ellene semmit, mert ha kinyitom a pofám mindjárt rasszista vagyok.

Nagyon boldog volnék, ha lehetne békéssen is rendezni a dolgokat. De ha a töppedt agyaddal nem vetted volna még észre nem csak rajtunk múlik.

Előzmény: Greg83 (27) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 11. 23. 13:52 | #31
Látom már, te nagyon okos vagy! Mi meg a buták. Akkor most nagyon komolyan kérlek, hogy adj egy másik alternatívát, ne az észt osszad. Komolyan! Várom. Mi a megoldás, ha ez nem az. Komolyan szeretném tudni, mert ez amit itt osztassz, így semmi más csak parasztvakítás. Na most te jössz akkor, mondd meg mi kéne. Hátha az tényleg jó és még nem jutott senkinek az eszébe. Oldd meg! Komolyan!
Előzmény: Greg83 (27) 0 VÁLASZ
shancy 2009. 11. 23. 13:47 | #30
Az "érintettek" alapvetően igy viselkednek a Magyarokkal . . .
Ez itt a Fő probléma.
Vedd vissza a "kék" sapkádat és huzd be a farkad.
Majd mikor arra mész haza hogy beköltöztek a lakásodba,miközben dolgoztál,nah majd akkor átértékeled a helyzetet.
Előzmény: Greg83 (27) 0 VÁLASZ
shancy 2009. 11. 23. 13:43 | #29
"MAGYAR PEDIG ÉBREDJ, TETT NÉLKÜL NEM LEHET

NÉZZ CSAK FELFELE,FORTYOGNAK FEKETE FELLEGEK

A JO ISTEN VIGYÁZ RÁD,DE SORSOD A KEZEDBEN

HAZUDTAK ÉS ELHITTED,LÉTEZIK LEHETETLEN"

fankadeli

Nomax 2009. 11. 23. 13:37 | #28
Nagyon jó kis videó lett. Én támogatom a kezdeményezést ugyan úgy ahogy a Magyar Gárdát és a Jobbikot is, az a nagy büdös helyzet, hogy csak ők tudnak rendet tenni (talán), aki meg itt bepofázik hogy milyen gáz megagáz stb, az egyszerűen nem Magyarországon él, vagy nem vesz tudomást a dolgokról, ezeknek ajánlott összefutni jólfésült kedves cigány úriemberekkel akik fényes nappal akarják kirabolni a másikat és azzal fenyegetik hogy úgy pofán b*sszák, hogy a mentő viszi el, talán akkor felébrednének...
Greg83 2009. 11. 23. 13:36 | #27
:D Nem is szamitottam semmi masra. :) Errol beszelek, ezert van sz*rban az orszag. Nem veszitek eszre, hogy az eroszak eroszakot szul. Feherboru, szoke, kekszemu, majdhogynem arjanak kinezo ember vagyok, laktam a 8. keruletben, jartam Szlovakiaban, halalfelelmem megis csak itthon volt, hulye borfejuek kozeleben. A problemakat kulturaltan kell megoldani, nem ugy, hogy osszeverodik nehany f*szfej, egyenruhat olt, szekercet ragad es megy eroszakkal rendet csinalni. Igenis ez kozepkori megoldas uraim.

Tisztaban vagyok vele, hogy nem gyozok meg senkit, lehet folytatni a hulyeseget, meg tamogatni, aztan csodalkozni, ha az erintettek is hasonloan fognak reagalni, ha jo szomszedok helyett utalt nepseg leszunk Europa szerte.
Szunyog 2009. 11. 23. 13:11 | #26
Igen, lehetne már civilizáltan viselkedni, csak sajnos sokan nem tudnak. Vannak alapból seg*fej emberek és vannak, akiknek a pénz/hatalom vette el az eszét. Nekik kéne visszatérni a realitás talajára, nem azoknak, akiknek kivan a fa*zuk azzal, hogy a saját hazájukban nekik van a legkevesebb joguk, de a legtöbb kötelezettségük. Megagáz az, hogy rettegésben élünk a saját hazánkban holmi élősködő paraziták miatt. Megagáz az, hogy eladnak alólunk mindent. Megagáz az, hogy olyan törvényeket hoznak, hogy ne lehessen ezért felelőségre vonni őket. Megagáz az, hogy a komoly bűnözőket nem büntetik, csak az egyszerű embert tudják bas*tatni mondvacsinált ürügyekkel. Megagáz az, hogy a börtönök nem elrettentőek egyes emberek számára. Megagáz az, hogy dolgozó ember napról napra él, albérletben, míg mások lakást kapnak alanyi jogon. Megagáz az, hogy az emberek a politika birkái (igen, te is) és azt hitetnek el veletek, amit akarnak. Magyar Gárda? Hidd el, a Gárdisták lennének a legboldogabbak, ha holnaptól nem lenne rájuk szükség, de sajnos van, mert sz*r mindig volt és mindig lesz.

De te csak fordulj el, attól minden jobb lesz. Pofám leszakad az ilyen embereken. Vagy talán te is valamelyik fent említett csoporthoz tartozol? Akkor qrva gyorsan takarodj messzire, mert lesz itt még Szebb Jövő!
Előzmény: Greg83 (11) 0 VÁLASZ
Monique Lime 2009. 11. 23. 13:04 | #25
Jaa... :DDDDDD Lehet felbérelek egyet... :DD
Előzmény: Jedite (22) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 11. 23. 13:03 | #24
én támogatom őket, ahogy a Gárdát is
a Gárda védte a rendet egyszer pár héten keresztül nálunk az ünnepségek ideje alatt, ha nem lettek volna...a cigány csőcselék miatt senki vagy kevesen mentek volna ki a rendezvényekre
igen szégyen...nem az hogy nem tudjuk megvédeni magunkat, hanem nem védhetjük meg magunkat, mert akkor csak rosszabbul járunk...
Monique Lime 2009. 11. 23. 13:01 | #23
Mellesleg nem értem mi a bajuk az embereknek a Gárdával. Egyszerű magyar állampolgárok, akik nem bunkók, nem vandálok a közhiedelemmel ellentétben. (Volt részem velük találkozni, sajnos...)
Én spec. nem vagyok tag, de a településemen bizony a Gárda mentett meg egy idős bácsit attól, hogy ne öljék meg, ill. segítettek neki elköltözni. Persze, a Gárdára semmi szükség nem lett volna, ha a faluvezetés kiállt volna XY bácsi mellett. De nem így volt. És nem is lesz egy darabig ilyen.

Jedite 2009. 11. 23. 13:00 | #22
Az nagyon is baj, ha azok kik nem élnek át ilyen dolgokat, nem képesek egy kicsit se belegondolni maguktól. Ezért ilyenek a vezetőink is. A Budai Villából könnyű az észt osztani. Nyolvan öltönyös pitbull venne körül a nap 24 órájában, én sem félnék semmitől. :-D
Előzmény: Monique Lime (20) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 12:58 | #21
Még annyi, hogy biztos mi húznánk a rövidebbet. És a sok fajvédő barom, teletorokból üvöltené, hogy RASSZÍSTÁÁÁ!!!
És a végén te mennél a börtönbe a tessók közé szappanért hajolgatni.
Előzmény: algopyrin (18) 0 VÁLASZ
Monique Lime 2009. 11. 23. 12:56 | #20
Maximálisan egyetértek. Én is tudnék mesélni a saját bőrömön átélt élményekről... De inkább nem.

Addig jó, míg nem érzi valaki a bajt. Mert akkor az azt jelenti, hogy rohadt messze van tőle, ill. azt, hogy a környezetében nincsenek ilyen problémák, hála az égnek. Hááát, nálunk vannak...

És persze mind megoldatlanok. Az önkormányzat jeles képviselői egy nagyobb balhé közepette képesek azt nyilatkozni egy tévének, hogy semmi probléma nincs, és hogy mi, azaz a többség produkáljuk a feszültséget.
No comment.

Senkinek nem kívánok ilyet...
Előzmény: Jedite (16) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 12:56 | #19
Kiállsz az igazadért?
Másnap már nem fogsz felkelni.
Volt egy ismerősöm, aki rablás szemtanuja volt, fényes nappal utcán. A rendőrség be akarta hívni tanunak. Mondta, hogy nem megy el, mert az elkövető a helyi legkeményebb cigány család sarja volt. És, hogy biztos nem érné meg a másnapot, ha tanuskodna.

Tudod ezeknek az embereknek munkájuk van, családjuk van. Nem mernek kockáztatni.
A putrilakóknak a börtön meg szálloda. Meg a fél család már úgy is bent van.
Eggyel több vagy kevesebb magyart ölnek. Ez nekik nem téma.
Előzmény: algopyrin (18) 0 VÁLASZ
algopyrin 2009. 11. 23. 12:51 | #18
Az az igazi döbbenet, amikor azt olvassa az ember, hogy 40-50 fős családok tartanak rettegésben 4-5000 fős településeket. És mit csinálnak? Kiállnak az igazukért? Dehogy, hívják a Gárdát. Na ez a szégyen.
algopyrin 2009. 11. 23. 12:49 | #17
Okosabb maradtál volna, ha csöndben maradsz.
Előzmény: Greg83 (11) 0 VÁLASZ
Jedite 2009. 11. 23. 12:45 | #16
Nem értem mi köze van ennek avilágháborúhoz. Meg azt sem értem, hogy miért nekünk mondod, hogy civilizáltan kéne viselkedni.
Jártál már Olaszliszkán? Vagy esetleg más jó kis településen, ahol fehér embert csak a tv-ben látsz?
Mert ezek szerint nem. Gondolom a civilizált viselkedés nem azt jelenti nállad sem, hogy halálra rugdosni a másikat a gyerekei szeme láttára, vagy brutálisan megölni és megerőszakolni idős embereket 200 Forintért.

Ezeknek az embereknek tele lett a tökük, hogy bármit mondanak, bármennyire is próbálják felhívni a figyelmet ezekre a súlyos dolgokra, mindenki leszarja őket. A média, a kormány és sajnos az olyan emberek, akik nem szembesülnek a rideg valósággal.

Milyen érdekes, hogy Jobbik felvonuláson a rendőrök már lassan tankokkal vonulnak ki. A siófoki cigány-maffia parádén meg senki nem volt kint.

Ha az neked gáz, hogy az emberek elveszítették a biztonságérzetüket, a bizalmukat a rendőrségben, a vezetőinkben, akkor te nagyon el vagy tájolva öregem. Ez inkább a vezetőségre nézve gáz. Hogy ennyire leszarják azokat az embereket, akik nem tartoznak egy kissebségi csoportba sem. Vagyis a többséget.

Ezen gondolkozzál el egy kicsit.
Előzmény: Greg83 (11) 0 VÁLASZ
lutzerna 2009. 11. 23. 12:37 | #15
"Valami nagyon nincs rendben ebben az országban"...ha rendben lenne, nem kellenének ezek a szerveződések, valóban... tudsz valami olyant, ami a Magyar Gárga tett és ártott volna vele, például?
Előzmény: Greg83 (11) 0 VÁLASZ
csikiri 2009. 11. 23. 12:30 | #14
te is csak képről láttál cigányt, szlovákot meg románt, ha már felhoztad a civilizált viselkedést
Előzmény: Greg83 (11) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 11. 23. 12:20 | #13
Azt hiszem az eb alanyi jogon kapna tagságot. :D
Előzmény: Mr.T. (10) 0 VÁLASZ
Kathy 2009. 11. 23. 11:56 | #12
Maximálisan és tökéletesen egyetértek veled.
Előzmény: Greg83 (11) 0 VÁLASZ
Greg83 2009. 11. 23. 11:53 | #11
Nem értem, miért is lenne rájuk szükség... Kell egy harmadik vesztes világháború is? Emberek, ez a 21. század, lehetne már civilizáltan viselkedni és megmaradni a realitás talaján. Valami nagyon nincs rendben ebben az országban - lásd Magyar gárda és most ezek... Megagáz...
Mr.T. 2009. 11. 23. 11:53 | #10
Ő itt a kutyám, asszem nem kell mondanom: Betyárnak hívják.
http://8.media.tumblr.com/tumblr_ktixu8THDf1qzpwi0o1_500.jpg
Purple
Purple 2009. 11. 23. 11:39 | #9
de minek ehhez bohóckodni? :D
Előzmény: Stany (8) 0 VÁLASZ
Stany 2009. 11. 23. 11:37 | #8
Purple nem értek egyet...az a gáz, hogy lassan szükség lesz rájuk sztem. Egyébként már lehetett őket látni megemlékezéseken :) respect
Szunyog 2009. 11. 23. 11:25 | #7
Hatásos videó! Sajnos előbb-utóbb tényleg szükség lesz rájuk.
Bulldozer 2009. 11. 23. 11:13 | #6
khm khm valakinek álldozatnak is kéne lennieXDDDDDDDDDDD
Előzmény: zodiac (4) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 11. 23. 11:11 | #5
Ez már megint biztos valami "hagyományőrző" társulat.
zodiac 2009. 11. 23. 11:09 | #4
Életerős, küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású cigányemberek vajon beléphetnek-e a betyárseregbe? :D
pepeti 2009. 11. 23. 11:02 | #3
És csibésztallért? :D
Előzmény: Mr.T. (2) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2009. 11. 23. 10:55 | #2
És betyárkörtét is csak ők viselhetnek :D
Purple
Purple 2009. 11. 23. 10:52 | #1
ez nagyon gáz -.-