Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
RAPTOR 2009. 10. 12. 09:22 | #200
Te szívtál valamit,hogy ennyire kivagy???
Előzmény: Cshabi (198) 0 VÁLASZ
bond 2009. 10. 12. 00:37 | #199
Ez egy kicsit freudi elszólás volt - 'színpadikus' valóban inkább amit csinálnak... De abban tökéletesen egyetértek veled, hogy ugyanaz folyik most Magyarországon, ami a weimari köztársaságban. És ha hagyjuk, ugyanaz lesz az eredmény is. De egyetértek veled abban is, hogy a jelenlegi hatalom korrupt és bürokrata. Egy kicsit félek, hogy ez nem lesz jobb akkor sem, ha Szirmai Korvinát választjuk....
Előzmény: l3azsi (197) 0 VÁLASZ
Cshabi 2009. 10. 11. 23:26 | #198
Legjobb lenne, ha kipusztulna az egész kib..ott emberiség a büdös pi..ba!!!
l3azsi 2009. 10. 11. 21:22 | #197
Nem olvastam végig a kommenteket, lehet, hogy írták már ezt, de lehet, hogy nem. Amit most csinál a Jobbik, az számomra színpatikus. Jogos, és kínos kérdéseket tesznek fel a korrupt, bürokrata hatalomnak. Viszont tudom, hogy az a bizonyos párt is így kezdte, amelyiknek Adolf Hitler volt a vezetője. Nem a holokauszt miatt károgok, mert ezzel kapcsolatban általában ezt szokták. A történelem azért nem lenne jó, ha megismételné önmagát, mert Hitlernek sikerült pár év alatt tönkretennie Németországot a "kis" háborúsdijával. Fenének kellene, ha ma egy szélsőjobbos párt megerősödve nekimenjen Szlovákiának, vagy Romániának, és kirobbantson egy háborút.
Burdisgarage 2009. 10. 11. 18:08 | #196
Sajnos igaza van.


RokkantTroll 2009. 10. 10. 19:33 | #195
"csak a zsidó vagy cigény bérenc álmagyarok nem látják, hogy a mai állapootokban szükség van egy ilyen pártra"

Huhh, nagy szavak. Én is úgy látom, hogy a mai állapotokban tényleg szükség van egy olyan pártra amelyik nem fél cselekedni, nem csak a szót rágja, korrekt politikai programmal és kellő felkészültséggel rendelkezik, valamint össze tudja kovácsolni a nemzet szerteszét forgácsolódott darabjait. Igazságot tud tenni minden szinten, megbékélést, biztonságot, bizalmat és nyugalmat teremt, segít a rászorulóknak (származástól függetlenül), az emberi jogokat (származástól függetlenül) tiszteletben tartja de a bűnelkövetőkre a törvény teljes szigorával lesújt (származástól függetlenül). Kiáll a nemzeti érdekekért de ugyanakkor tiszteletben tartja a szomszédos országokat akikkel baráti kapcsolatokat ápol. Kiáll a határon túli magyarokért de a történelmi sérelmeket nem hánytorgatja. A beáramló külföldi tőkéből (teljesen mindegy honnan jön) támogatja a hazai vállalkozókat, művészeket, sportolókat, tudósokat, fejleszti az infrastruktúrát, oktatást, egészségügyet...
Még hosszasan sorolhatnám az ideális párt tulajdonságait amire Magyarországnak szüksége lenne DE ILYEN PÁRT MAGYARORSZÁGON NINCS! Csak üres ígéretek vannak és tolvaj, törtető, hazug politikusok pártszínektől függetlenül. A sok birka meg bedől a BajnaGordoniOrbánViktorVonaGábor nevű sokfejű de egy testű pénzzabáló szörnyeteg üres szavainak.

Jah, és fizetést csak a főnökömtől kapok aki garantáltan nem zsidócigánykomcsikínaivörösnéger. Ha nem hiszed el engem az sem érdekel.
Előzmény: Morak (194) 0 VÁLASZ
Morak 2009. 10. 10. 17:40 | #194
Személyes véleményem, hogy a Jobbikra lehet mondani sok mindent, de csak a zsidó vagy cigény bérenc álmagyarok nem látják, hogy a mai állapootokban szükség van egy ilyen pártra. Erre a pártra. Ha ők is átvernek, itt elszabadul a pokol (ez nem feltétlen jelent háborút, egy társadalom sokféleképpen tud széthullani, a háború csak a legvégső stádium).
madMate 2009. 10. 10. 16:04 | #193
Hú, nagyon tetszett, teljesen igaz!
gax74 2009. 10. 10. 15:55 | #192
Teljesen igaza van. Végre ki merte valaki mondani az igazat. A fidesz meg az mszp össze van nőve a zsidókkal csak lopni tudnak egyre többet. Jobbikra kell szavazni jövőre és az összes patkányt ki kell írtani aki a parlamentben ül. Minden ügyet átvizsgálni visszamenőleg. A büntetés börtön és teljes vagyonelkobzás de aki sokat lopott még a halálbüntetés is lehetséges megoldás. Zsidók és mocskos cigányok húzzanak ki ebből az országból.

pozitron 2009. 10. 10. 09:07 | #191
szép volt! ez talált.
:DDD

Tényleg nincs határa a hülyeségnek.
A bűnbakok már úgy látom megvannak arra, hogy mindenki( tisztelet a kivételnek) ne saját mágában keresse a hibát és palástolja a lustaságát, hogy egy kissé megmozgassa az agyát, és ne csak a beléjük beszélt baromságokat skandálja állandóan.
Előzmény: Zorro (190) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 09. 22:54 | #190
"A zsidóval meg az a baj, hogy egy ideig kussban van, aztán ha hagyják elszaporodik és kisajátít mindent."

A négerrel meg az a baj, hogy lusta és elszaporodik, és bűnöző lesz, a sárgával az a baj, hogy szapora és elszaporodik és minden gagyit rádsóz, a vörössel aza baj, hogy nem irtották ki és újra elszaporodik és majd a skalpodat veszi, a fehér meg azért jó mert az meg legalább szaporodik és szézbassza a Földet a szennyezéssel.
A hülyékkel meg az a baj, hogy kussolnak, aztán elszaporodnak és ilyen marhaságokat írnak mint te.
Előzmény: Dr. Lord (188) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 09. 21:53 | #189
És még nyakkendőd sem kötött a tahó :D
Előzmény: Dr. Lord (188) 0 VÁLASZ
Dr. Lord 2009. 10. 09. 21:38 | #188
Biztos nem ő írta a szövegét...keveset gyakorolta. Aki viszont a háttérben munkálkodott ezen a gondolatmeneten, az pontosan kifejezte a mondanivalóját. Igaza van.
Ja, és náci ideológia mindig ott üti fel a fejét, ahol oka van megjelenni. Itt van ok...nem is kevés. Felgyülemlett düh azokban, akiket kizsákmányolt az állam, különböző jogcímeken adóztatta meg a lakosságot, hogy azt a cigánynak adja, vagy a politikus villát építhessen. A zsidóval meg az a baj, hogy egy ideig kussban van, aztán ha hagyják elszaporodik és kisajátít mindent. A buzi ne reklámozza magát. A cigány meg no comment (tisztelet a kivételnek). Lehet hápogni, hogy ez a Gárda csúnya, ejnye nem szabad neki, de titkon, aki kicsit is megbántottnak érzi magát az elmúlt években, az támogatja azt. Valljuk be, Adolfka nem volt ostoba, csak őrült...Mi magyarok is melléálltunk anno...
Lee77 2009. 10. 09. 21:14 | #187
Nincs kedvem elolvasni túl sok kommentet, de azért egy összegzést had írjak már, amit saját tapasztalatokra is építek. Szóval, hogy miért is lenne jó, ha a jobbik a hatalomra jutna? Minden jobbik szimpatizánstól a következőket hallom:

Elejét vennék ugyebár a cigány bűnözésnek, ez a lényeg! Csendőrséget vezetnének be, és így vége lenne ennek a liberalista faszkodásnak! Nem mászkálhatnának buzik a körúton, ugye ez az amit mindenki akar! Aztán mi lenne még... Elhúznának a vörösök és a kizsákmányoló zsidó nagytőkéseket is leállítaná végre valaki! Mert hát ez a lényeg! A probléma tehát: a zsidók, buzik, cigányok...

És akkor most megint megkérdezem, hogy kinek tűnik fel némi párhuzam???

(akkor tovább nem piszkálom a retorikai képességeit, bár nagyon fontos, hogy amit mond, azt hogy mondja - márpedig nagyon rosszul-, de a lényeg nem ebben van)
Su 2009. 10. 09. 21:08 | #186
el kellene már felejteni azt a 40 évet és az elmúlt 20 évvel kellene már foglalkozni. azzal a 20 évvel ami alatt nem történt semmi. semmi olyan, ami előremozdítana minket a demokrácia felé, amit elvileg 20 évvel ezelőtt megszavaztunk. mindegyik ingyenélő tolvaj olyan szépen el tudja mondani, hogy mit kellene tenni és mi lenne az, ami nekünk egyszerű állampolgároknak jó lenne, de egyik sincs, amelyik tenne is valamit, ha lehetősége adódik rá. se tehetségük se szándékuk nincsen. egyetlen dolgot tudnak csak, kárt okozni. az mszp-nek menni kell, ugyanúgy, ahogy a fidesznek is. egytől-egyig levitézlett társaság, hitelüket vesztett élősködők. ezek nem csak arra alkalmatlanok, hogy pozitív változásokat hozzanak, hanem arra is, hogy saját maguk megváltozzanak. ezt nem ártana, ha a tisztelt szavazóközönség a szeme előtt tartaná, mikor az urnához járul. amit az előttem szóló említett, pedig igaz. a demokrácia lényege, hogy mindenkinek lehetősége legyen belepofázni a saját sorsába, ez pedig csak úgy oldható meg, ha a különböző vélemények mind képviselik magukat a parlamentben és a kormányban egyaránt. van kismillió párt ebben az országban, egy kis utánajárással egész biztosan talál magának mindenki megfelelőt, ha nem, akkor alakíthat egyet. persze ehhez tenni kell, nem csak menni és szavazni egy jól hangzó nevű rabtartóra. márpedig ti ma nem csináltok mást, csak azt választjátok ki, hogy ki legyen a gazdátok(tisztelet a kivételnek). pedig nem bonyolult, könnyű lenne megérteni. a piacon aki monopolhelyzetben van, az azt csinál amit akar, akinek számolnia kell a konkurenciával, az a "vásárló" kegyeit kell, hogy keresse, mert másképp nem tud a piacon maradni. ti mást sem csináltok a szavazóhelységben, csak azt döntitek el, hogy éppen mit isztok pepsi-t, vagy coca-t, pedig egyforma mindegyik.

és még egy apróság a fideszes szavazóknak. az a törvény, ami ma lehetetlenné teszi, hogy mi állampolgárok visszahívjuk a vezetésre teljesen alkalmatlan kormányunkat(amit már évek óta meg kellett volna tenni), a fidesznek köszönhető. ők voltak azok akik kitalálták és megszavazták, mikor megtehették, mert megvolt hozzá a megfelelő monopolhelyzetük. aki nem hiszi, vagy elfelejtette, járjon utána. tegyen valamit a változatosság kedvéért, keresse meg a törvényt és nézze meg, mikor lépett hatályba. győződjön meg róla, mielőtt feleslegesen dumálni kezd, az nem nehéz, honatyáink is csak azt csinálják.
Bekomman 2009. 10. 09. 20:16 | #185
Köszönöm a cizelláltab gondolkodásmódot.
Mondanivalómnak, nem az volt a lényege, h azok is ugyan úgy lopnának, hanem, h nincs különbség a szegfű és a narancs között!!
Egyre valószínűbb, h a következő választásokat a fidesz nyeri meg, és szerintem ez így jól is van, mert ha az emberek többsége ettől jobban érzi magát, akkor az már pozitív dolog és az optimizmus vezeti ki az országot a szarból.
Az a problémám, h ha akármejik párt 2/3-ot szerez az bármit megtehet a parlamentben-> ez DIKTATÚRA. Ezt pedig meg kell akadályozni, és remélem lesz ojan fidesz szimpatizáns aki egyet ért velem.
Előzmény: skandar (154) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 09. 17:18 | #184
Elnézést kell kérnem. Az előző kommentben elfelejtettem megkérdezni, hogy miért kellene NEKEM a Gárda? Kérlek fejtsd ki. Köszi.
Előzmény: Maggi (182) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 09. 17:00 | #183
Nincs félnivalóm a Gárdától mert nem vagyok egyik olyan közösségnek a tagja akiknek félnivalója lenne tőlük. Tudod, hogy kikre gondolok. A Jobbikról meg csak annyit, hogy hangzatos címszavakat használ ahhoz, hogy odaférjen a kondérhoz. Ennyi. Utálhatsz. Nem érdekel.
Előzmény: Maggi (182) 0 VÁLASZ
Maggi 2009. 10. 09. 16:37 | #182
Hy all!

Kedves RT.!
Mért nem kell a gárda neked?? Mit ártott számodra??? A gárdától csak az fél akinek van félni valója, egyébként pedig a magyar életérzéssel megtelt emberek gyűjtő szervezete a gárda....de aki a tvt nézi csak az nem láthatja az érem másik oldalát! A gárda a tvben rossz mert félelmet kellt de nem mondják be h a gárda segített a cigányoknak is gátat építeni h ne vigye el a putrijukat a víz....a jobbik a tvben szésőséges pártként van feltűntetve de miért???? Mert nem lopja el a pénzt a magyaroktól??? Megadóztatná a multikat, támogatná a mezőgazdaságot, felszámolná a privatizációt, az offshore cégeket......magyar kézben akar a jobbik mindent látni ami a magyaroké!! Ez a beszéd is csak azt példázza h nem kell finomkodni meg kussba maradni higy "bűnösök közt cinkos aki néma"! Szóval senki se dugja a homokba a fejét! Aki támogatja a jobbikot az nem fasiszta,náci,rasszista CSUPÁN MAGYAR, OLYAN MAGYAR EMBER AKINEK ELEGE VAN ABBÓL H KISEMMIZIK, H AZ Ő PÉNZÉBŐL ETETIK A MUNKÁRA LUSTA CIGÁNYOKAT!!!!
"HÁT NEM SZÉGYENLITEK MAGATOKAT MAGYAROK"(Budaháy)
A mi országunk és csak mi védhetjük meg!!!Legyen az jobbik, fidesz, mszp ..... oda kell állni aki a magyarokért kűzd???
A Jobbik a magyarok elvárásainak akar megfelelni h a mi életünk könnyebb legyen nem a szar uniónak ami csak behúz minket.....!!!!
Szebb jövőt!
peace all!
Előzmény: RokkantTroll (175) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 09. 15:32 | #181
"Amit utána írtál az egyébként igaz, annyival kiegészítve, hogy annak a haveri körnek jelentős százaléka zsidó."

De konkrétumot is mondasz vagy csak úgy mondtál megint valamit?

Amúgy erre is megint egy viccet tudok írni.
60-as évek, Szovjetúnió. Hosszú sor áll a pékség előtt. Kijön a pék:
- Elvtársak nem jut mindenkinek kenyér, a zsidók menjenek haza!
Eltelik egy óra, pék ismét ki:
- Elvtársak, már alig van lisztünk, aki nem párttag, menjen haza!
Újabb egy óra, pék ismét ki:
- Sajnálom elvtársak, elfogyott a liszt. Nem lesz kenyér.
A tömegből egy hang:
- A rohadt életbe, már megint a zsidók jártak jól!!!

:D
Előzmény: Sanzi123 (180) 0 VÁLASZ
Sanzi123 2009. 10. 09. 15:11 | #180
punyukli:

Ha valamihez nem ért az ember, az adott területen sajnos könnyen átvágják. Így van ez a politikával is. A hozzáértőbb, szakképzettebb emberekkel meg elszalad a ló, és nem el- hanem félrevezetik az országot.
Morvainak pedig nem volt köze az SZDSZ-hez, hanem az ő neve merült fel SZDSZ-ben, amiről maximum azért tehet, mert jól végezte a munkáját, és ez másoknak is feltűnt.

XGAB:

„Bár a szöveg nem tekinthető tükörfordításnak, ám a felvásárlás kifejezés használata korrektnek mondható.”
Lásd: http://www.mno.hu/portal/523533

Amit utána írtál az egyébként igaz, annyival kiegészítve, hogy annak a haveri körnek jelentős százaléka zsidó.

Zorro:

„Hát nem tudom. Én azzal a felvásárlással még várnék egy icipicit.”

Ne nekem mondd! ;)

Zorro 2009. 10. 09. 14:19 | #179
S mily igaz. :(

Nemrégiben egy magyar és egy japán cég nyolcevezős versenyt rendezett a Dunán. A verseny előtt mindkét csapat keményen edzett, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjék el. Mikor eljött a nagy nap mindkét csapat tagjai nagyon jó formában voltak, mégis a japánok nyertek 1 km-es előnnyel.

A vereség igen érzékenyen érintette a magyari csapatot, teljesen
mélypontra kerültek. A felső vezetés úgy döntött, feltétlenül kideríti a
megsemmisítő vereség okát, ezért rögtön alkották is egy csapatot, akik
ezen a "prodzsekten" dolgoztak.

Feladatuk az volt, hogy alaposan kivizsgálják az ügyet és megfelelő
segitséget nyújtsanak. A sok vizsgálat után kiderítették, hogy a
japánoknál heten eveztek, s egy ember kormányzott, míg a magyar
csapatnál egy ember evezett és heten kormányoztak. A felső vezetés erre rögtön igénybe vette egy tanácsadó cég szolgálatait, s arra kérte őket, készítsenek tanulmányt a magyar csapat struktúrájáról.

Jelentős költségek kifizetése után néhány hónap múlva a tanácsadó cég
arra a következtetésre jutott, hogy a magyar csapatban túl sokan
kormányoztak és túl kevesen eveztek.

A japánokkal szembeni következő vereséget elkerülendő megváltoztatták a csapat felépítését. Most négy kormányos volt, két főkormányos, egy kormányigazgató s egy ember evezett. Ezenkívül teljesítmény-értékelési rendszert vezettek be az evezősnél, hogy nagyobb teljesítményre ösztönözzék. "Bővítenünk kell evezősünk feladatait és nagyobb felelősséggel kell felruházni."
A következő évben a japánok nyertek, immáron 2 km-es előnnyel. A vezetés elbocsátotta az evezőst rossz teljesítménye miatt, eladták a csónakot is és leállítottak mindenféle beruházást az evezést illetően. A tanácsadó céget dicsérettel illették, a megtakarított pénzt pedig szétosztották a menedzsment tagjai közt.

Sajnos ez van. Az adóval is ez a helyzet. Addig amíg 14% fizeti az adók 65%-át, a "hatalom emberei" pedig zsebre teszik azt, addig ne máshol keressük a bűnbakot. Mert azok akik a dolgokról tehetnek, azok sajna köztünk vannak.
Előzmény: XGAB (178) 0 VÁLASZ
XGAB 2009. 10. 09. 13:57 | #178
Revanor 140. hozzászólását idézném urak:
"Magyarország fölvásárlása. Simon Perez ezt egy sajtótájékoztatón mondta, mikor arról volt szó, hogy Izrael gazdaságilag nem tud a maga területén sokat nyújtani ezért a kereskedelemre és a befektetésekre kell koncentrálni. Angoral ezt a fölvásárlást "buy up"-nak fordították, ami viszont a gazdasági életben nem azt jelenti, hogy ténylegesen fölvásárolják az adott régiót vagy országot."

Szerintem ezzel el is van intézve a eladják az országot Izraelnek című gyenge, antiszemita butaság.

Ellenben az állami cégek vezetői tudatosan lerontják az irányított cég mutatóit, hogy látszólag keveset érjen. Majd privatizálják a haveroknak és láss csodát, máris nyereségessé válik. Ez viszont valóság.
haiku 2009. 10. 09. 13:35 | #177
Pont erről van szó hogy ahol tudják lefojtják a magyar gazdaságot, aztán aprópénzért zsebreteszik.

Magyarország:
- Védett hely a természeti csapásokkal szemben (globális felmelegedés)
- Kiváló élelmiszertermelő hely (éhínség)
- Világszinten kiemelkedő ivóvízkészlettel rendelkezik (pártíz év és a fél fizetésed vízre megy majd el)
- Kelet és nyugat között fekszik (kereskedelem, geopolitika)
- Geotermikus adottságok (fosszilis energiák utáni idők)

Lehet hogy mindez nekünk természetes, de a világ nagyobbik fele lakhatatlan lesz záros időn belül.

Mitsem árul el Mo. valódi értékéről a jelenlegi GDP-je, és hidd el, 'ők' helyetted is tudnak előregondolkozni.
Előzmény: Zorro (174) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 10. 09. 13:30 | #176
Ööööö.... mostmeg.... ott a pont. Nem néztem utána pontosan (eddig). Csak hallottam, hogy volt köze az SZDSZ-hez. Ez azért talán nem vitatható. És így azért kicsit gáz sztem. Bár a t...köm tudja leginkább. A baj, hogy NEKEM mint senki állampolgárnak ilyenekkel kell foglalkoznom, hogy ki mikor hogyan és mit kavart/lopott/csalt/hazudott ahelyett, hogy csak szépen dolgoznék, jól élnék, fizetném szépen az adót amiből nálam okosabb (vagy nagyobb politikai érdeklődéssel/ambícióval rendelkező), hozzáértőbb, szakképzettebb emberek vidáman elvezetnék az országot.
Előzmény: Sanzi123 (173) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 09. 13:29 | #175
A Gárda neked kell. Nekem nem.
Előzmény: ironic (171) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 09. 13:09 | #174
MÁV Cargoval kapcsolatban az a véleményem, ha eladják és cserébe 1000x jobb szolgáltatást nyújt az új tulaj, akkor hajrá. De maga MÁV Cargo sajna egy rakás szar volt. Ami pedig bosszantott, hogy ha az én cégem eladná mondjuk a debreceni irodánkat, akkor én látnék belőle valamit? Tudtommal a dolgozók nem részvényesek voltak, akkor milyen jogon mennek tüntetgetni az én pénzemen amit adó formájában fizettem be, hogy ők részesedést kapjanak? De ezzel most elkanyarodtunk a témától.
Simon Peresz nem oszt nem szoroz szerintem, nála azért "kicsiké" nagyobb hatalmak vannak. Lehet ma Simon Peresz ezt mondja, holnap meg Hu Jin-tao jelenti be, hogy felvásároljuk Miamit, Izraelt és Vietnámot. :) Szerintem ez nagyobb eséllyel következne be.

Egy kis info a gazdaságról (2007-es adatok) Magyarország GDP-je 2004-2007 közt 4-5%-kal nőtt évente, a 3 szektor megoszlása

primer(mezőg.) 3%, szekinder(ipar) 32%, tercier (szolg.) 65%
GNI: 101,2 milliárd USD
GNI/fő : 10.030 USD

Izrael: 2000-2005 közt a GDP 2%-kal nőtt évente. a 3 szektor megoszlása.
primer 3%, szekunder 30%, tercier 67%.
GNI: 192 millárd USD
GNI/fő: 18.620 USD/fő

Hát nem tudom. Én azzal a felvásárlással még várnék egy icipicit.


Előzmény: Sanzi123 (173) 0 VÁLASZ
Sanzi123 2009. 10. 09. 12:49 | #173
Nem lehet vitatkozni?! No komment. Te is elhiszed, amit elsőnek olvasol, és egyezik a nézeteiddel.

Noki:

Honnan szedted, hogy Morvai az SZDSZ országgyűlési képviselője volt? Még az Országgyűlés tagja sem volt soha.
Szerintem amire gondoltál, az a 2004-es EP választások, amikor is felmerült Morvai neve az SZDSZ-ben, mint lehetséges jelölt, mivel akkor még független aktivista volt.
Ha erre gondoltál, akkor legközelebb jobban utána nézhetnél (nem nagy ügy, az internet mindenre emlékszik). Ha meg nem, akkor támaszd alá valami linkkel is, ne csak a fejedbe légből került dolgokat írd le!

Zorro:

Cigányságbűnözés: növelni a közbiztonságot, több járőr (csendőrség), bűncselekmények kemény büntetése (nem csak a néhány év luxusnyaralás a börtönben, amit "leülnek a vécén is" egy ember életének az elvételéért). Elmondták már többször, nincs ezen mit kifejteni. Tenni kell! És remélem meg is lesz rá a lehetőségük.
A gettókkal meg koncentrációs táborokkal pedig csak a mostani parlamenti bűnözőbanda riogatja az embereket, akik sajnos (látom) elég fogékonyak rá.

Felvásárlás: a baj az, hogy a kormányunk szépen sorra el is adja, ami a tulajdonában van. MÁV Cargo, az értékes vízkészletünk, termőföldjeink.
Tudom, az utóbbi kettőt nem támasztottam alá semmivel (sajnos csak homályosan emlékszem az esetekre, hülyeséget írni pedig nem akarok), de most egy darabig felkelek a gép mellől. Keressetek utána, ezt ti is meg tudjátok tenni. Max. ha nagyon sápítoztok, hogy csak a levegőbe beszélek, majd este utánajárok (bár nem tudom, volna-e értelme).
Ne aggódj, a kijelentésed valóban nem sok vizet fog zavarni, tekintve hogy nem vagy államfő, ellentétben Simon Peresz-zel.

Másrészt légy szíves ne bocsátkozz látatlan feltételezésekbe rólam! Nem vagyok "plázalátogató". Egyébként a plázákkal nincs különösebb bajom, egészen addig, amíg teszkó módjára nem áll egymás hegyén-hátán legalább három.

Na, részemről egy ideig ennyi, addig is további jó vitát!
Előzmény: punyukli (169) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 09. 12:38 | #172
Én maradok, és tenni is szeretnék, de az biztos nem a jobbikra teszem a voksom.
Radikális változások lehetnek anélkül is, hogy koncentrációs tábort emlegetnénk. A gárda egy vicc. Itt zsidóztok, mikor a gárda egyik alapítótagja is zsidó. Akkor mi a faszról pofázik mindenki?
Valaki belinkelte ide a pártprogramot. Vannak benne jó dolgok, meg vannak kurva szarok. Annyi azonban biztos, hogy egy délután én is írok ilyesmit. A megvalósítás az ami nem egyszerű dolog. Bár az igazság az, hogy nagyon nem örülneék, ha azt a felét valósítanák meg aminek nem igazán örültem amikor olvastam.
Előzmény: ironic (171) 0 VÁLASZ
ironic 2009. 10. 09. 12:30 | #171
Csanád jó arc,kár az ööö.zésekért szimplán amatőrnek kiáltani!
A Magyar parlament kú...vára régen látott ilyen egyenes beszédet ,lehet Morvait támadni a múltja miatt ,lehet nem elmenni szavazni ,lehet nácizni és segg hülye primitív indokokkal csorbítani az élét a Jobbiknak ,mégis az van barátaim ,hogy be fognak szépen csücsülni a parlamentbe és utána lehet majd nagyítóval keresni a hibákat...
Igen valóban nincsen gyakorlatuk ,és igyekeznek nagy szavakat használni ,de e nélkül odáig sem jutottak volna ,hogy a nevüket megjegyezd .Morvai kirakat igen ,de párttag?Nem !!!!!!!!!!!!!A gárda kell?Igen !!!!!!!!A nemzeti öntudat visszaállítása sürgetően fontos?Igen !!!!!!
Nem értem ez sokaknak miért nem ....
Szerintem azért ,mert sokan nyuszika módjára megriadnak a radikalizmustól!Anyu nem erre tanított minket ,fúj a csúnya nácik ,a nemzeti érdek megköveteli a nadrágszíj huzogatást,a parasztbácsi azért csóró mert nem tanult ,úgy kell neki,az indián bácsit ki kell kerülni ,legyél illedelmes és tudd hogy hol a helyed!
A rendszeren nem lehet segíteni ...BLŐEF BÁÁ
A sok tenni semmit - nagyot mondok emberke mindig szkeptikus ,semmi sem jó..Inkább elhagynák a süllyedő hajót!
Aki meg marad és tenni akar még valamit az tudja mire x-eljen jövőre!
Zorro 2009. 10. 09. 12:16 | #170
Milyen igazságot mondanak ki? Amit ők annak tartanak. Attól én még vitatkozok ezzel az igazsággal.
Szerintem is van probléma, nem is kevés, igen, a cigányokkal is sok probléma van, de azt nem mondják, hogy ezt hogy szeretnék megoldani? Az megoldás, ha koncentrációs táborokba meg gettókba zárjuk őket? Mert ahogy hozzáállnak a kérdéshez nagyon ilyen szaga van.

Azt a felvásárlást meg nagyon megnézném magamnak. Mit vásárolnak fel? Építenek x plázát? És? Nem oda mész te is vásárolni? Mert az a nagy divat. Akkor bojkottáld és ne menj. Mondtam, csak azt lehet megvenni ami eladó.

Különben meg felvásárolom Etiópiát, Jement és Marokkót.
Remélem ebből a holnapi jemeni, etióp és marokkói újságok hírei alapján ez a mondatom kurva nagy hírt kavar.
Merthogy azt most ne gondold, hogy attól, hogy valaki héber akkor mindjárt kőgazdag is.
Előzmény: Sanzi123 (166) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 10. 09. 12:05 | #169
Ööööö... a Morvais résszel nem lehet vitatkozni... ott a pont! És innentől akkor lehet újragondolni az eddigi kommenteket mindenkinek. Végre valaki aki EMLÉKEZIK!
Előzmény: Noki (168) 0 VÁLASZ
Noki 2009. 10. 09. 12:00 | #168
Talán a józan itélőképességű emberek attól félnek hogy olyasmi miatt verik meg őket fényes nappal amiről nem tehetnek (bőrzsín vallás, szexuális hovatartozás, stb.)

A másik ezzel az emberkével kapcsolatban, hogy az teljesen világos, hogy ezek a programjukat tipikus náci szarsággal tűzdelték tele Egyrészt. Másrészt pedigők is teljesen hülyének nézik a választóikat mert hogyha hithű szélsőjobbosok lennének akkor nem vettek be volna maguk mellé egy olyan embert aki még 2004-ben az SZDSZ melegjogi munkacsoportjának egyik ikonikus alakja volt. Jah és nem mellesleg az SZDSZ országgyülési kipviselője is (Igen, dr morvai krisztináról van szó...) Na most ilyenkor teszem fel a kérdést, hogy hányadán is állunk??
Előzmény: Sanzi123 (158) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 09. 11:55 | #167
Ha a cselekvés erőszakos vagy uszító akkor az szélsőséges.
Előzmény: Sanzi123 (166) 0 VÁLASZ
Sanzi123 2009. 10. 09. 11:44 | #166
Egy probléma megoldására törekedni szélsőséges? Aki ki mer mondani, cselekedni akar, az szélsőséges? Mert ha igen, akkor ez egy pozitív jelző, és akkor az egész parlamentnek annak kéne lennie.

Zorro:

Ahogy Vona is kimondta már párszor, rég nem számít, hogy most bal, jobb, szélső, kereszt, meg ki mit nevez hogyan, és minek magát.
Az a gond a legtöbb emberrel, hogy a média beléjük sulykolja, hogy Jobbik = szélsőjobb, rasszizmus, nácik; mindezt azért, mert ki merik mondani az igazságot.

És ha már Csanád beszéde szélsőséges, rasszista, fajellenes stb. beszéd, akkor ezt minek nevezitek:
"Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot."
Rémlik, nem? Ha nem, akkor valószínűleg azért, mert az ilyen kijelentések körül a média valamiért (na vajon?) sosem kavar port.
Előzmény: RokkantTroll (165) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 09. 10:50 | #165
Nem a probléma kimondása a szélsősége viselkedés hanem a megoldásra való törekvés. A történelemből pedig SENKI nem tanul.
Előzmény: Sanzi123 (163) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 09. 10:17 | #164
Sajnos ők vannak hatalmon, de már rég köpönyeget forgattak, és abszolút nem baloldali szellemiségűek, hanem jobbodali nagytőkés seggnyaló lett az összes. Pont nem jobbra kellene már régen húzni, mert abból csak az lesz mint 39-45-ben, hanem picit balközépként visszahúzni ehhez a nyomorultakat, persze vigyázva, hogy a kommunizmus soha ne jöhessen vissza.
Előzmény: Sanzi123 (163) 0 VÁLASZ
Sanzi123 2009. 10. 09. 09:13 | #163
Három percnél rövidebb beszédtől mit vársz? Ennyi időbe a problémákat se lehet besűríteni. Másrészt a többi párt még a problémákat sem meri kimondani, nem hogy megoldásokról beszéljenek.

Azon sem csodálkoznék, hogy minden második mondatban cigányoz, amikor minden második nap a hírekben az van, hogy kit öltek meg / raboltak ki / lincseltek meg tetvesék.
Azért rasszisták és szélsőségesek, mert ki merik mondani a problémákat? Végre valakik ebben a langyos politikában!

És valóban, az emberek nem tanulnak a történelemből, mert (az elvileges) rendszerváltás után harmadjára is a vörösök vannak hatalmon.
Előzmény: Lee77 (161) 0 VÁLASZ
RobiRobi 2009. 10. 09. 09:11 | #162
Minden tiszteletem, végre valaki. Kár hogy semmi értelme nem volt, semmi nem változik ezzel, de jól esik végre a nép hangját hallani bentről is
Lee77 2009. 10. 09. 08:59 | #161
Szánalmas propaganda. Tipikus demagóg diktátori szöveg, (csak éppen beszélni nem tud). Azt mondja amit mindenki hallani akar, de egy darab megoldást nem tesz hozzá. Csak puffog, mint mindenki ebben az országban és ettől olyan szimpatikus, mert mindenki úgy érzi, hogy a szívéből szól, mert ő is ezeket szokta nyöszörögni a kocsmában... Nem azt mondom, hogy nem valós problémákról beszél, pont ettől tud ilyen sikeres lenni egy ennyire szélsőséges párt, hogy kihasználja a jelenlegi helyzetet.

Sajnos rengetegen bedőlnek ennek, de azért vegyük már észre, hogy hova tart a jobbik, és milyen eszközökkel! Olyan fasiszta párt ez, mint az NSDAP, még én is látom, pedig nem sokat konyítok a történelemhez! Hitler sem azzal kezdte, hogy van egy jó ötletem, csináljunk haláltáborokat! Fenét, rendbetette kicsit az országot, ugyanilyen szép szónoklatokat vágott ki, (csak ő tudott beszélni) és a lényeg, hogy adott az embereknek egy ellenségképet, a zsidókat, akiket amúgy sem bírt a nép. Nemtom feltűnt-e, hogy Csanád úr beszédében minden második mondatban cigányoz.

Szomorúan látom, hogy értelmes iskolázott emberek sem látnak tovább (és most saját ismerősökről beszélek) ezeknél a nagy szavaknál! Nem tudom azt mondani, hogy remélem, hogy az emberek az elmúlt majd 100 évben okosabbak lettek, mert inkább csak hülyültek és a történelem hibáiból úgysem fog soha tanulni senki, de azért komolyan gondolkozzunk már el...
punyukli 2009. 10. 09. 08:56 | #160
Ez nem cizelláltabb gondolkodás! Szent Orbán Napisten Viktorral kapcsolatban gondolkozz el a következő két kifejezésen:

- Ezüsthajó Kft.
- Kaya Ibrahim

Még lehetne írni ugyanannyit ide mint amennyi az MSZP kapcsán felmerült. TE miért felejtetted el ezeket? Az, hogy Orbánék ugyanennyit loptak volna nem feltételezés hanem TÉNY-ként kezelhető, mivel már megtették. A Fidesz kurvára pont ugyanúgy vonulgatott ki, mint most (és a Fidesz kormány alatt is) az MSZP. Van még olyan hülye aki elhiszi amit akár a Fidesz akár az MSZP KÉRDEZ? Nem azt nem hiszem el amit mondanak, azt sem, amit kérdeznek. Meg nézzed már meg, hogy amíg az általad sorolt emberkék KB-nál meg KISZ-nél szépen elvoltak, addig az áldott Fidesz vezérkerotok, merre tekergett éppen??? Orbán pl ha jól tudom Oxfordban volt gályarab éppen, a Kövér egész családja akkora komcsi mint ide lacháza. Szóval ne a Fidesz mondja már meg hogy mit hogy NEM kéne ellopni. Hiteltelenek. Részemről takarodjon kapálni az ÖSSZES jelenlegi képviselő és jöjjön valami teljesen új (nem feltétlenül a Jobbik). Teszem fasz, Orbán még életében HAGYOMÁNYOS ÉRTELEMBEN VETT MUNKÁT nem végzett. Mióta kimászott az egyetemről (mert annyira kurvára üldözték, hogy egyetemre azért járhatott a mocskos komcsik alatt) azóta megélhetési politikus. Az ilyen emberek nekem ne mondják meg hogy mit kéne csinálni. Fingjuk sincs róla. Jó lenne mindenkinek kivenni a kezét a biliből és észrevenni, hogy hülyére szivatnak bennünket. Úgy viselkedünk mint valami memóriazavaros zombi bakker. Tényleg ilyen hülyék a Fidesz és az MSZP hívei, hogy elfelejtik, hogy már ki tudja hányadszorra basszák át őket a saját "Ikon"-jaik? Szánalom. Gondoljuk már végig, hogy az elmúlt 20 év alatt itt már minden most parlamentben ülő párt "szerencsét próbált" és ITT TARTUNK MA AHOL! Aki szerint ez 4 vagy 8 év alatt jött létre, az egy kibaszott IDIÓTA. Ami ma van, az köszönjétek nekik:

- MSZP
- FIDESZ
- SZDSZ
- KISGAZDAPÁRT
- MDF
- KERESZTÉNYDEMOKRATÁK

Néha el tudnám sírni magam, hogy mennyi agyatlan kretén rohangál ebben az országban. Egymásra fröcsögtök, közben röhögnek a fejetek felett. Gratulálok!
(Tulajdonképpen azt sem tudom, ezeket minek írtam le, úgysem tudjátok felfogni, most majd engem is jól megdobáltok szarral "oszt jónapot" hogy ORBÁN VIKTORRAL szóljak, ha azt is elfelejtettétek, hogy ezt mikor és mivel kapcsolatban mondta a "nagyvezír dakota szittya harcos" akkor egyel több ok, hogy seggfejnek nézzelek benneteket)

ui: Jah... és lehet írni, hogy hány helyesírási hibám volt, mert az az ami még itt megy, és hát ugye AZ A LÉNYEG!!!
Előzmény: skandar (154) 0 VÁLASZ
tjunior 2009. 10. 09. 08:52 | #159
eee....öööö...eeee
Tanuljon meg beszélni meg fogalmazni mielőtt felszólal a parlamentben,
Így is van ott 1-2 ember aki egyiket se tudja, de azért na a mostani magyar parlamentet kéne alapul venni.
Ezel együtt nem mond hülyeségeket.
Csak sajna akinek egy csepp esze van annak felderenghetnek , hogy nem a Jobbik a megoldás, igazából nem látok egy pártot vagy akármilyen szerveződést/mozgalmat amire érdemes lenne szavazni jővő tavasszal.
A Jobbik most nyeregbe érzi magát az EP választás miatt, nagyon kinyílt a csípájuk, ami mondjuk nem baj, csak látszik hogy baromi amatőrök, saját maguk alatt vágják a fát. Sok emeszpés szavazót, fognak mozgósítani azekkel a szövegeikkel, akik eddig már belefásultak az utóbbi 8 év szarrágásába, de el fognak menni inkább szavazni mert megilyedtek, és inkább szavaznak az ezerszer lejáratódott szocikra, csak a Jobbikat gyengítsék.
Az emeszpénél, meg talán a fidesznél is röhögnek a markukba, 20 éve csinálják a stiklieiket, ha máshoz nem is, ehez nagyon értenek.
Sanzi123 2009. 10. 09. 08:48 | #158
Mitől félsz? Netán rossz a lelkiismereted valamiért? :)
Előzmény: bond (156) 0 VÁLASZ
fatproduction 2009. 10. 09. 08:31 | #157
Jah, hát dél-korea igy nyomja ;) Láttam már ilyet ,jót röhögtem rajta igy reggel! Bár azért megnézném hogy pl. a Draskovicsot elkezdik verni igy ülés közben ;)
Előzmény: KURVA (131) 0 VÁLASZ
bond 2009. 10. 09. 08:23 | #156
Szerencsére semmilyen hatalom nincs a kezükben... Előre rettegek, mi lesz, ha ilyen alakokkal telik meg a parlament...
Előzmény: skandar (118) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 09. 00:44 | #155
Aha. Akkor ezek szerint mindenki bolsevik aki szerint MINDEN politikus lop, csal, hazudik. Mindenki a judeokomcsi összeesküvést támogatja vagy annak része ha nem utálja a zsidókat, cigányokat. Mi ez a "ha nem velem akkor ellenem" szöveg? Nem 9.800.000 ember fasiszta, zsidó, cigány, komcsi hanem csak egy kis része a többség meg csak hallgat és tűr mint a birkák.
Előzmény: skandar (154) 0 VÁLASZ
skandar 2009. 10. 09. 00:21 | #154
Pár dolog:

"Kérdés: Loptak-e a szocik
Válasz: Persze, h loptak, de ha a fidesz lett volna hatalmon akkor ők loptak volna ugyanennyit." No comment. Tipikus bolsevik érvelés.

"Azt tartom problémának h akármi is állna a költségvetésben úgyis csak azt mondaná: "büdös kommunisták"..."

És igaza lenne. Kiss, Szekeres, Bajnai, Draskovics, Lendvai, Gyurcsány....megannyi volt MSZMP KB-s, KISZ-es komcsi. És ezek osztják az észt demokráciáról, piacgazdaságról. 40 komcsi uralom után, az elvtársakból milliárdos üzletemberekké avanzsált urak ismét megszorítást tudnak csak. Mellesleg 3 éve már. Naná, hogy ilyenkor értelmes ember a Fidesztől fél. Ki mástól?

"A lényeg, hogy nem kell attól félnetek, hogy jövőhéten el kell hagynotok a lakásotokat minden vagyonotokkal együtt, hogy életetek hátralevő részében egy városotokhoz közeli kibucban dolgozzatok. Sőt! Álmotokban sem fognak körülmetélni titeket és még csak nem is teszik kötelező tananyaggá a Tórát az iskolákban és nem kedvezőtlen THM-ű hitel fölvétele lesz az érettségi matematikai része."

Nem? Na , akkor megnyugodtam. Akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért is kell rasszistázni, fasisztázni majdnem a teljes magyar társadalmat? Talán patakokban folyik a zsidó vér az utcákon? Ha itt olyan szar nektek, miért is van itt Európa 3. vagy 4. legnagyobb zsidó közössége? Ti mifasztól féltek annyira???

Megjegyzem nem mind1, hogy engeded a külföldi tőkét az országba bejönni, vagy laza kis hátszelet fújni pl. a sukorói dán befektetők vitorlájára...Vagy kiárusítani a nemzetgazdaság stratégiai ágazatait, extra profitot GARANTÁLVA a befektetőnek.

Kb úgy látom a dolgot, hogy az érvrendszeretek a tényekkel szemben abban merül ki: jajajajajajjj a zOrbán, jajajajajajj a Jobbik, jajjajajaajjj, jajajajajjajjj a rasszfasiszta magyarok. Cizelláltabb gondolkodásúak még bedobják a "azok is ugyanúgy lopnának" szöveget....
AVIREX
AVIREX 2009. 10. 09. 00:15 | #153
De ha rájövök,hogy te loptad el és felgyújtalak ott a helyszínen,akkor ki lesz a hibás..?
Előzmény: Zorro (138) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2009. 10. 09. 00:13 | #152
élelmiszer-ruha ... jegyben folyósítanák a munkanélküli-segélyt? nebassz... szerinted nem lehet azokat eladni? -gondolkozz.. márpedig arról híresek a romák.. felszedni a parkettát is azt is eltüzelni,amit az önkormányzattól kaptak házban.. - mert ugye a tüzelőért ki kellene menni az erdőbe és ki kellene vágni.. ja de teljesen mindegy,mert akkor is csak bűnözni fog,hiszen ELLOPJA-természetet megkárosítja a magántulajdonban,vagy valamelyik erdész társasághoz tartozó erdőt..
Előzmény: haiku (130) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2009. 10. 09. 00:00 | #151
jól tetted,köszi :D
Előzmény: enti (47) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2009. 10. 08. 23:59 | #150
baloldali aha.. mert komcsizok? Persze persze,elvégre is kurvajó,hogy M.o. -nak már nem kell pénzt felvenniea Nemzeti Valutaalaptól,hogy ezt a válságnak nevezett ökörséget "átvészelje"..
Előzmény: Zorro (42) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2009. 10. 08. 23:53 | #149
kommunistavaaaaaaaaagy bazzz?!?!?!
Előzmény: blackrock (17) 0 VÁLASZ
Bekomman 2009. 10. 08. 23:45 | #148
Néha nézek nagyokat emberekre, h azt hiszik a bal oldal amikor csak teheti ráront saját nemzetére (pedig csak sima tolvajok), h tönkretegye, nos ők már a fideszes propaganda áldozatai, bármi is történne, Orbán Viktor szájából megyországnak éreznék a hurkot a nyakuk körül.
Félek attól, h a fidesz 2/3-ot szerez, akkor hoz egy ojan választási törvényt, ami után a következő pár választásra el se kell menni. (Monnyuk az alkotmányt nem ártana átdolgozni, meg annak is lenne értelme, h a '89 előtti párt funkcionáriusokat kizárják a kormányzásból.)
No mindegy, félve tekintek a jövőbe.
Nyugodalmas jóéjszakát.
radicalhun 2009. 10. 08. 23:43 | #147
A forditast Hering Jozsef keszitette heberrol magyarra, es nem angolrol magyarra.
Hering Jozsefrol: tobb evig el kint Izraelben, kitunoen tud heberul es arabul, az izraeli hadseregben is szolgalt 11 evig.

Itt meghalgathatod az egyik blognak a radioadasat, aminek az eggyik vendege Hering Jozsef, es amiben ezzel a temaval is foglalkoznak (kb. 15:30-tol): http://bombagyar.gabucino.be/bombagyar_20071109.mp3

Par link a beszedrol:
kuruc.info/r/1/17385
kuruc.info/r/27/17541
kuruc.info/r/1/17612
kuruc.info/r/26/17812
kuruc.info/r/7/17696
Előzmény: Revanor (140) 0 VÁLASZ
Bekomman 2009. 10. 08. 23:37 | #146
Azt tartom problémának h akármi is állna a költségvetésben úgyis csak azt mondaná: "büdös kommunisták" meg hogy ez egy "magyarellenes költségvetés".
Kérdés: Loptak-e a szocik
Válasz: Persze, h loptak, de ha a fidesz lett volna hatalmon akkor ők loptak volna ugyanennyit.

Igazság szerint szerintem 2002ben szoptuk be, amikor a 2 nagy prt egymásra licitált a kampányban. Tudjuk ki nyert, de akor nem hittem hogy lesznek ojan hüjék és betartják amit igértek.
További dilemám az, h ha Orbán nyer akkor ő is lett volna akkora marha h betatja?
Ha betartja ugyanitt tartanánk, ha nem tartja be akkor meg jöttekvolna a fideszes hírmagyarázók és kikamuzzák, és ugyan azok az emberek akik most a szocikat anyázzák a hazugságaik miatt, Vikit istenítenék, miközben ugyan az a stílus másik ruhába öltöztetve.

Azért érzem nagy bajban az országot mert nincs ojan politikai erő akire szívesen bíznám a kormányzást.
KURVA 2009. 10. 08. 23:04 | #145
egyetlen megoldás maradt tehát: Meg kell venni az összs pénzt!
=)
Mr.T. 2009. 10. 08. 22:25 | #144
pozitron 2009. 10. 08. 22:19 | #143
Szerintetek ha majd mondjuk a fidesz és a jobbik kerül ki győztesen- már pedig nagyon úgy néz ki- a következő választásokon, ahhoz mit fog majd szólni a nagyon nagy magyarnak kikiáltott Soros Gyuribácsi meg a hozzá kapcsolódó érdekcsoport, ha mindenestől ki akarják söpörni a zsidó befektetőket magyarországról.
Nem tudom van e olyan aki emlékszik még, hogy hol járt a forint-euró nem is olyan régen.
Na akkor meg lett muatva, hogy mekkora beleszólása van a magyaroknak a saját sorsukba.
Sajnos igen mindent a pénz mozgat. Észre kellene venni, hogy magyarország sajnos gazdaságilag éppen elég gyenge ahhoz, hogy ne ugráljon.
Mert úgy jár mintaz a bizonyos veréb a lószarban.

Az persze sajnálatos dolog, hogy eladtuk a feldolgozó iparunk teljes egészét, eladtuk az energia szektort, eladtuk minden olyan stratégiai ágazatunkat, amit állami pénzen abban a bizonyos átkos kommunista időkben épültek.
Ezekért ha valaki is keresné meg is lehetne találni a felelősőket.
És szerintetek aki most ezeket a volt állami monopóliumokat birtokolja az az első felszólításra vissza adja majd, és aki eladta, az a privatizációs jutalékát visszafizeti, meg beleteszi a fejét a hurokba és aztán arcal lefelé a földbeássa magát, mint a hazaárulókat régen?

Ugyan már...

aki az elmult 20 évben a politikai elitként volt emlegetve az mindenki személy szerint felelős.



MiniMe 2009. 10. 08. 21:38 | #142
az egy dolog hogy valami szar, de amig az embernek nincs jobb megoldasa addig ne kritizaljon.
persze hogy ki lesz arusitva az orszag...mar evek ota csinaljak.
hogy ugy mondjam a labunk bent van az uthenger alatt.
nem a politika uralja az orszagot hanem a penz, tehat nem is a politikusokat kell megdönteni hanem azokat akiknek penze van megvenni a politikusokat. tök mindegy melyik part lesz hatalmon, mindet meg fogjak vasarolni.
haiku 2009. 10. 08. 21:17 | #141
Azért megnézném én élőben azokat a 'német' meg 'dán' befektetőket. Soros György meg Tom Lantos is magyar üzletemberek, mi?
Előzmény: Revanor (140) 0 VÁLASZ
Revanor 2009. 10. 08. 21:04 | #140
Jaj! A legfontosabbat meg kihagytam! Magyarország fölvásárlása. Simon Perez ezt egy sajtótájékoztatón mondta, mikor arról volt szó, hogy Izrael gazdaságilag nem tud a maga területén sokat nyújtani ezért a kereskedelemre és a befektetésekre kell koncentrálni. Angoral ezt a fölvásárlást "buy up"-nak fordították, ami viszont a gazdasági életben nem azt jelenti, hogy ténylegesen fölvásárolják az adott régiót vagy országot. Az izraeli befektetések még így is sokkal kisebbek mint a német vagy osztrák befektetések. Anno' a japánok is "fölvásárolták" New Yorkot pl. megvásárolták a Rockefeller Centert és a Columbia Pictures-t is de ettől még nem nőtt lényegileg a japán befolyás az USA-ban és nem lett Amerika a japánoké.

A lényeg, hogy nem kell attól félnetek, hogy jövőhéten el kell hagynotok a lakásotokat minden vagyonotokkal együtt, hogy életetek hátralevő részében egy városotokhoz közeli kibucban dolgozzatok. Sőt! Álmotokban sem fognak körülmetélni titeket és még csak nem is teszik kötelező tananyaggá a Tórát az iskolákban és nem kedvezőtlen THM-ű hitel fölvétele lesz az érettségi matematikai része.
Előzmény: Revanor (139) 0 VÁLASZ
Revanor 2009. 10. 08. 20:57 | #139
Ez hülyeség. Még mindig nincs az első 5 befektető között Izrael, megelőzi Németország, Hollandia, Ausztria sőt még azt hiszem talán Dánia is. Mellesleg a magyar-izraeli gazdasági kapcsolatok inkább csak import-export jellegűek, nem konkrétan magyarországi izraeli befektetésekről van szó. Egyébként meg szeretném megkérdezni tőled, hogy te életedben hány zsidóval találkoztál? Aztán azt is szeretném megkérdezni, hogy az a sok zsidó akivel te vagy akár a szüleid is összefutottak személyesen azok pontosan mennyit ártottak neked/nektek?

Cigány bűnözés van, cigány probléma van de szerintem ezt föl lehetne emlegetni úgy is, hogy az emberben nem rögtön az csapódik le, hogy az azt fölemlegető illető szélsőjobbos. Mert szerintem akik szájukra (vagy inkább kezükre) vették az általad leírott három szót azok közül sokak arrafelé húznak. Jön a szöveg, hogy nem szabad általánosítani, de a legtöbben főleg az első kommentelők között egészen olyan benyomást keltettek, hogy erősen szimpatizálnak az ún. fasisztákkal.

A kifizetési botrányokról meg csak annyit, hogy míg egy nagyon súlyos és mondhatni nehezen megbocsájtható dolog, addig azt is el kell ismerni, hogy ez mind csak elterelés a valódi problémáról. A politikusok lopnak, csalnak hazudnak?
Ahogy te is utaltál rá, ez "demagógia" szóval fölösleges rá több karaktert szentelnem.
Előzmény: skandar (115) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 08. 20:37 | #138
Miért baj az ha valaki felvásárol valamit? Ha nekem lenne pénzem, én is felvásárolnám Magyarországot. Felvásárolnám én Svájcot is. Sőt felvásárolnám az egész világot. Csak legyen elég zsozsó.
Szemét köcsög MOL is felvásárolt egy rakás kutat Horvátban meg Romániában, és Ukrajnában is talán. Sőt, a ruszki olajmezőkből is egy részt. Mekkora szemét ez a magyar MOL, azonnal takarodjon haza.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez egy ilyen világ. Ha van pénzed veszel amit akarsz és tudsz belőle. Megvenni is csak azt lehet amit eladnak. Ezen gondolkodjatok el. Meg azon, hogy neked van egy autód, én ellopom, valaki megveszi. Akkor a vevő a hibás, vagy az eladó, hogy neked nincs autód?
Andonis 2009. 10. 08. 20:32 | #137
Fasza gyerek!!!!!!
Csolt 2009. 10. 08. 20:25 | #136
Az elsőtől az utolsó szaváig igazat mond. Aki pedig radikális fasisztázik, az sajnos nem látja a fától az erdőt...
KURVA 2009. 10. 08. 20:20 | #135
én nem járok Kárpátiára...mi készül, és hol?
Előzmény: sien (134) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 20:14 | #134
azért csak visszanéztem még egyszer. nemnem, reméltem hogy egyértelmű leszek, de nem voltam az. teljesen hidegen hagynak az ideológiáitok. csak és kizárólag szórakozásból írogattam, de már unalmas. a Nagy Októberi Esemény pedig létező dolog, ha járnál kárpátia koncertre tudnád. nem én találtam ki. node tényleg elég volt belőlem, biztos van sok minden amit meg kell még beszélnetek. tiszteletem.
Előzmény: skandar (133) 0 VÁLASZ
skandar 2009. 10. 08. 20:07 | #133
További jó rettegést kívánunk, tartsd az útleveledet az összecsomagolt bőrönd közelében!
sien 2009. 10. 08. 20:04 | #132
szeretnék elnézést kérni mindenkitől hogy a topicot saját szórakozásomra használtam fel. most, hogy már elvesztette a varázsát, belátom hogy hiba volt. további jó Októberi Nagy Esemény tervezést. aki meg nem tudja miaz, az sajnos messze esik a keménymagtól. azért a tömegbe csak ésszel lőjetek.
KURVA 2009. 10. 08. 20:02 | #131
akkor nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=LBb66ArfS0E
van aki komolyan veszi a hivatást =)
haiku 2009. 10. 08. 19:54 | #130
Első lépésként talán olvassuk el, a Jobbik mit tervez tenni:

http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/File/Bethlen_Gabor_program.pdf
és
http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2009EP.pdf

Természetesen nem csak politikai/gazdasági területen szükségesek lépések, de ezt ők is látják...

Előzmény: sien (122) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 19:54 | #129
remélem a többi következtetésed jobb, bár vannak kétségeim. nem vagyok zsidó, se származásilag, se vallásilag. pedig milyen jó lenne, értsétek már meg hogy meg fogják mérgezni a nemzsidókat! hát nem látjátok? vakok vagytok? most kell tenni valamit, amíg még nem teszik kötelezővé a hébert! hiheteten hogy gúnyolódtok és áskálódtok, de én tudom hogy az Én igazságom az egyetlen és igaz igazság! a zsidók már a fürdőszobában vannak!
Előzmény: Dr. (125) 0 VÁLASZ
fatproduction 2009. 10. 08. 19:53 | #128
Rövid, tömör és igaz, bár hatásosabb lett volna, ha jobban megválogatja a szavait. Szóval értem a felindulást ebben a beszédben, de aki Parlament-ben beszél annak meg kell örizni a hidegvérét. Szerintem...
KURVA 2009. 10. 08. 19:52 | #127
olvasd el még egyszer, amit az előbb írtam...egyrészt ez nem 'ellenség, nem ellenség' kérdése, ezek népek, akik hát persze, hogy a saját kultúrájuk szerint akarnak élni, és azt ki is szeretnék terjeszteni, csak hát nem kéne. A szlovákiai magyarok is szeretnének magyarként élni odakinn, az megint egy más kérdés, hogy a Szlovák kormány a ló túloldalára esett. Ha Magyarország nem lép, akkor a maga ellensége lenne. Változtatni kell, remélem, ezt te is így gondolod
Valamennyi kis erőszak kell, anélkül ezen már nem lehet változtatni. És ez alatt nem azt értem, hogy elő a tankokkal, (bár megfélemlítésnek nem rossz eszköz), hanem azt, hogy szépen végigmenni az összes román, mindnek személyit adni, és mindet bejegyezni, a sufnikba beköltözötteket kipaterolni, s amíg nem tud magának munkát szerezni, közmunkára fogni, és fizetésképp ellátni. Ha meg elmegy, elkapni, betenni egy börtönbe, és ott munkára fogni. Egy idő után tanulnának belőle.
Meg hát olyan politikát folytatni, ami nem segíti a zsidókat (mert most gyakorlatilag ugye maguknak adják a zöldutakat), hanem olyanokat megbízni, pl a sokat emlegetett metróépítéssel, aki ebben a műfajban letett már valamit az asztalra, garantálja a minőséget, tartja a határidőket, vagy kötbérképes.
Meg mondjuk a magyar ember szemét sem a Mónika-showkkal kéne kápráztatni, hanem jó előadásmódban, érdekfeszítő műsorokban jobban a politikára koncentrálni, tehát a médiát is jobban kezelni.
Előzmény: sien (122) 0 VÁLASZ
Dr. 2009. 10. 08. 19:50 | #126
jah bocs X nelkul a vegen, tehat:

digitalbrokers.hu/teddjobbamagyarorszagot
Dr. 2009. 10. 08. 19:49 | #125
Sien te zsidó vagy ebben biztos vagyok.
Ez most nem pejoratív jelző, hanem ténymegállapítás.

Nincs bennem ellenérzés sem a származásod, sem a kommentjeid miatt.

De komolyan!

Abban is igazad van, hogy ha "visszaszereznénk" Magyarországot, akkor sem jönne el az igazság kora, mert olyan nincs.

Mindig lesznek egyenlők és egyenlőbbek.

Viszont amíg vannak ilyen kezdeényezések, addig van remény:

Xwww.digitalbrokers.hu/teddjobbamagyarországotX
skandar 2009. 10. 08. 19:47 | #124
Dehogy, ugyan már!
Nem szabad egyszerre lépni, hiszen az megöli az individuumot, és a végén még előre törnének olyan ócska, avítt, fasiszta eszmék, mint a közösség, család, nemzeti érdek stb.

Egyébként nem kell nagyon keresni, vannak biztató jelek a nemzeti érdek megfelelő képviseletének ügyében, pl. a sukorói. A görbe utakon járó norvég befektetőket így kell rávezetni a törvények és előírások betartására.
Dr. 2009. 10. 08. 19:46 | #123
Sien te zsidó vagy ebben biztos vagyok.
Ez most nem pejoratív jelző, hanem ténymegállapítás.

Nincs bennem ellenérzés sem a származásod, sem a kommentjeid miatt.

De komolyan!

Abban is igazad van, hogy ha "visszaszereznénk" Magyarországot, akkor sem jönne el az igazság kora, mert olyan nincs.

Mindig lesznek egyenlők és egyenlőbbek.

Viszont amíg vannak ilyen kezdeényezések, addig van remény:

www.digitalbrokers.hu/teddjobbamagyarországot
sien 2009. 10. 08. 19:30 | #122
akkor azt tudjuk már hogy ki az ellenség. mit teszünk? kivásároljuk az izraeli részesedéseket? nekik megyünk fegyverrel? és hamár fegyver visszahódítjuk nagymagyarországot is? kellene tudni hogy mit lépjünk, hogy egyszerre léphessünk.
Előzmény: KURVA (120) 0 VÁLASZ
vöri 2009. 10. 08. 19:26 | #121
jól meg mondta :D
KURVA 2009. 10. 08. 19:19 | #120
szerintem sem erről szólt a felszólalás, hanem arról, hogy Magyarországon él két összetartó nép, amely nem (vagy csak rosszul) titkolja szándékait (zsidók kizsákmányolni, felvásárolni, cigányok igyen élni, élősködni) Ezt azért ki lehet mondani, és velünk szemben, mivel ez a mi országunk, ez egy nagyon agresszív viselkedés. Nem kell, nem lehet, és szabad kiírtani ezeket az embereket, csak a helyükre kéne őket tenni, hogy vegyék tudomásul, ők kissebség, és örüljenek, hogy itt lehetnek, legyenek, hálásak, és ne agresszorkodjanak Megtehetik Izraelben, meg Indiában, de nem itt.
Előzmény: sien (117) 0 VÁLASZ
skandar 2009. 10. 08. 19:10 | #119
Juj, most felnyitottad a szemem, valóban.
Ennek az országnak tényleg Vona Gábor és Szegedi Csanád az egyedüli problémája, na meg a rohadt fasiszta csőcselék, mind a 9.800.000, akik szakmányban mészárolják a zsidókat naponta, és csak azért pihennek meg néha, hogy cigányok vérében fürödjenek.
skandar 2009. 10. 08. 19:02 | #118
Hm, amikor azt javasolta a szoci képviselőknek, hogy ne is térjenek vissza a terembe, az eléggé konstruktívnak tűnt :)))
Megjegyzem a Jobbiknak sem végrehajtói, sem törvényhozói hatalom nincs a kezében, ezért nehéz megoldaniuk bármit.

Amikor pedig megpróbálták (Gárda) az égig csapott a vinnyogás...

Azért vicces ez a gondolatmenet: Ha a Jobbik elmondja a véleményét akkor pofázik (uszít). Ha tesz valamit, akkor fasiszta.

sien 2009. 10. 08. 18:59 | #117
teljesen egyértelmű hogy a zsidók fel akarják vásárolni az országot. teljesen hiteles forrásból tudom hogy 5 éven belül kötelező lesz héberül tanulni, és a magyarországi víztisztító-iparnak hitelező cégek 98% a izraeli. meg akarják majd mérgezni a vizünket. az is egyértelmű hogy a mávot, a malévet, a bkv-t csak 8 éve lopják szét, előtte sikervállalatok voltak extraprofittal. az is mese hogy a világválság bennünket is elért. hazugság! a zsidók terjesztik, hogy minél több ember vegyen fel zsidótól kölcsönt nagy kamatra mert már nem bízik a bankokban! ez teljesen egyértelmű. nyissátok már ki végre a szemeteket. és természetesen nem fasiszta az a pár jólelkű srác aki kopaszon barna ingben, karját lengetve sétál az utcán göbbels-t éltetve. már tornázni se szabad? mocsok megbélyegző szemét kommunisták!
Előzmény: skandar (115) 0 VÁLASZ
bond 2009. 10. 08. 18:51 | #116
nagyon konstruktív hozzászólás
ez telik tőlük
pofázni, uszítani, nemmegoldani
csak így tovább csanád
skandar 2009. 10. 08. 18:48 | #115
Összefoglalom a benyomásaimat a kommentekről:

Aki kimondja azokat a dolgokat, amit majd' mindenki tud, az demagóg (netán populista).
Aki csak kiejti a "zsidó", "cigány", "cigánybűnözés" szavakat, az fasiszta.

(Fasisztázni a fentebb leírt szavakat használókat - na az viszont nem demagógia, azt lehet. Sőt.)

Eljutottunk odáig, hogy nem az az antiszemita, aki nem szereti a zsidókat, hanem az, akiket a zsidók nem szeretnek.

A tények (autópályák építésének költsége, a baloldali polgármesterek kis üzletei, Zuschlag, BKV, MÁV kifizetések, a reptér eladása után befolyt összeg eltűnése, a kiemelkedő korrupció, a 3 éve folyamatosan tartó megszorító politika csődje, a jövő évi költségvetés következményei [megszűnik a Vakok Szövetsége - pénz híján!!!!!!], az esztelen privatizáció) senkit nem érdekel, mert elhangzott egy név: Simon Perez; és egy szó: cigánybűnözés.

Az, hogy az országba beáramló izraeli tőke 2004 óta majdnem négyszeresére nőtt; az, hogy a lakás - és ingatlanpiacon fajsúlyos cégek több mint 70 százaléka izraeli hátterű, az sem érdekel senkit. Mint ahogy az sem, hogy Simon Perez jelentette ki, hogy felvásárolják (többek közt) Magyarországot.

Mindez nem érdekes. Ami érdekes az az, hogy mindenki FASISZTA, aki csak a szemöldökét meri megemelni ezek hallatán, vagy csak meg merészeli említeni, hogy a 8 éve tartó MSZP-SZDSZ kormányzás csak mérsékelten hozta el a Kánaánt. Kivéve persze 1-2 (tucat) embert, de persze ez a kiegészítés is kimeríti a rasszizmus fogalmát...
KURVA 2009. 10. 08. 18:00 | #114
de talán mégis... ha balfasz vagyok, csak magamat okolhatom érte, ezért a pofon nekem jár, és ha változni/változtatni akarok, az mindig azzal kezdődik, hogy én változom, és példát mutatok, ezzel változik más is, és így tovább, persze, ez egy lassú folyamat, nem hiszem hogy erre lenne idő, de elkezdeni nem árt.
A második pofon már egy jó kérdés...
Előzmény: KURVA (111) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 10. 08. 17:58 | #113
Isten fiát aki szintén mi is volt?:D (Bocs ez már csak élcelődés, ne vedd komolyan.)
Előzmény: Cableguy (105) 0 VÁLASZ
Revanor 2009. 10. 08. 17:53 | #112
Belekezdtem én is itt a nagy írogatásba, aztán úgy a negyvenedik kommentnél rájöttem, hogy már lényegében összefoglaltátok azt amit gondolok, de mivel eddig sem figyeltetek egymás véleményére és eddig is csak szidtátok egymást ezért rájöttem, hogy az én válaszom sem változtatna a dolgokon.
Így viszont nincs értelme még a tetszésnyilvánításnak sem.

Annyira jellemző ez egyébként szerintem, hogy egyből összekapunk, szidjuk a másikat, csak a saját véleményünket szajkózzuk már ha persze van egyáltalán aztán meg már el is érkezett közénk a totális káosz.
Gyakorlatilag annyi látszik az egészből, hogy ha az egyik "oldal" ír itt valamit akkor a másik rögtön azt mondja rá, hogy amaz hazaáruló meg ilyesmi és ugyanott vagyunk ahol voltunk, el sem indultunk, nemhogy tartanánk is valamerre...
Ez is a süllyedés jele.

ÜDV A BALKÁNON!

KURVA 2009. 10. 08. 17:47 | #111
nem tudom, talán erről kéne kommentezni, engem ez érdekel
Előzmény: sien (109) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 10. 08. 17:43 | #110
My pleasure
Előzmény: sien (107) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 17:37 | #109
és mit szeretnél csinálni? hova szeretnél csapkodni? kíváncsivá tettél.
Előzmény: KURVA (108) 0 VÁLASZ
KURVA 2009. 10. 08. 17:32 | #108
Sziasztok! =)
Nos, előre bocsájtom, hogy nem vagyok semmilyen párti, csak le szeretnék írni pár gondolatot, ami eszembe jutott.
Az, hogy egyedül vagyunk Európában, és gyakorlatilag senkire sem számíthatunk magunkon kívül, szar ügy, ez van. Természetes folyamat, hogy az erősebb legyőzi, felemészti a gyengébbet, kevesebbet, és szarik az okoskodásra. Az megint nem egy jó dolog, hogy más népek is élnek az országban, ez még inkább nehezíti a helyzetet. Egyetlen dolog van, (jó lenne, ha lenne) ami mindezeket a negatív erőket le tudja győzni, az összetartás és a bátorság, a bátorság a bizalomhoz egymás iránt, és a valós akarat, amely mindig tetteket szül. Sosem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem, hogy mit teszel, az ember is így ismerszik meg igazán. Van egy játék Abalone a neve, elég egyszerű játék - akit érdekel keressen rá, és játsszon kicsit - a lényege, hogy mindig a társakkal maradj, akkor tudsz csak nyerni, ha össze tudod fogni a golyóidat =) Löttyedt fasszal nem lehet gyereket nemzeni (felhívnám a figyelmet a nemz- szótőre).
A másik, amire gondoltam, ugyancsak egy elég egyszerű dolog. Magyarországon túlképzettség van, ami egyrészről jó, másrészről pedig nagyon rossz (és itt most nem a munkanélküliségre gondolok, amit ez is okoz), mert létrejön a már említett határtalan okoskodás, amikor már nem arról szól a vita, hogy na, akkor most mit is, hanem a szavak jelentéséről. És azt hazudjuk magunknak, hogy de, ez jó, ez kell, ettől jobb lesz a világ. Egy lófaszt! Az egyszerű paraszt meg körülnéz, aztán bele a pénztárcájába, látja, hogy szar neki, ordít egyet és odasóz! Persze nem árt, ha van annyi esze, hogy tudja, hova kell sózni, hogy valami változzon. Azt a határt kéne megérezni, amikor eljön az ideje annak, hogy felállj az asztaltól, és tegyél azért, amit szeretsz, szeretnél. Példát lehet venni Franciaországról, ahol ha valami nem tetszik, tömegesen vonulnak az utcára. Persze lehet jönni azzal, hogy nacionalista, prűd gecik, meg nem tudnak, csak franciául, de be kell vallani, jól csinálják. Őrzik a kultúrát, össze tudnak fogni, és még ha túlképzettek is, fel tudják emelni a zsíros kis popsit a telifingott székről, és nem szarnak a helyzetre, mert ha menni kell, hát menni kell =)
Ki az a balfasz, akitől ha ellopják a pénztárcáját, és észreveszi, nem az az első, hogy lebasz egy kurvanagy pofont, és visszaveszi. Mi, magyarok, és ti is itt bőszen kommentező cimborák, és én is!

sien 2009. 10. 08. 17:31 | #107
:D minden mondatod kincs, hálás vagyok hogy ennyi boldog percet okoztál nekem. köszönöm :D
Előzmény: pepeti (96) 0 VÁLASZ
Voronyezs 2009. 10. 08. 17:25 | #106
Így tovább Csanád, hajrá Jobbik!!

Apropó- ki nézte a mai Mokkát? :D mert ma Vona volt meghívva, és elvileg tegnap Lendvai károgott itt mindenféle baromságot... Vona szépen válaszolt a kérdésekre, úgy ahogy kell ^^ összes mocskos féreg ott rohadjon meg ahol tud..
Cableguy 2009. 10. 08. 16:50 | #105
És Isten fiát is keresztre feszítették mint ahogy Szegedi Csanádot fogják. Ja és valszeg ugyanazok fogják ......
RokkantTroll 2009. 10. 08. 16:45 | #104
Annyit fűznék hozzá, hogy amíg az '56-os események idején a történet főszereplői - az ifjú egyetemista értelmiség - polgári fórumokat hoztak létre ami a mai helyzetben kissé másként néz ki. Az én meglátásom szerint (és javíts ki ha tévedek) a mai fiatal egyetemista (az értelmiségi jelzőt ez esetben elhagyom ) közösség inkább arra törekszik, hogy a minél közelebb kerüljék ahhoz az ominózus kondérhoz. A társadalmi feszültség persze nő amit a nem megfelelő politikai vezetés és a társadalom azon idealista vagy szélsőséges elemei gerjesztenek akik az interneten mindenfélét publikálnak valamint (úgynevezett) polgári fórumokat hoznak létre. Nincs nehéz dolguk el kell, hogy mondjam de az általuk várva várt robbanás el fog maradni amit egy szuperbiztos szelep a pénz akadályoz meg. A mai helyzetben (ahogy te is írtad) bonyolultabb a probléma. Az "elnyomás" nem tankok és katonák képében létezik mint ahogy a megoldás sem a fegyveres felkelésben keresendő.
Előzmény: Dr. (99) 0 VÁLASZ
balogh predator 2009. 10. 08. 16:38 | #103
Isten ez a pali
Skullman 2009. 10. 08. 16:34 | #102
Ez szép volt.:D Asszem jövő április után az ilyenek miatt lesz érdemes nézni a parlamenti közvetítéseket.:D Kapsz majd Fidesz te is.:D
Zorro 2009. 10. 08. 16:17 | #101
Az előbb dícsértelek, hogy tudsz értelmeset írni, de ez most nem olyan komment. :P

Szerinted a polgárság baloldali? vagy most nem értem az összefüggést. Hogy lehet egy kapitalista zsidó kommunista? Nagy ellentmondás.
48 előtt nem volt már nemes, max. rangban, de már nem ugyanolyan nemesség volt ez mint a feudalizmus idején. A zsidók mellett magyar polgárok is voltak szép számmal, ez naygon egyoldalú kiragadás.

"Őszintén remélem, hogy mikor az elfojtott indulatok kitörnek, nem esik baja egyetlen cigányak vagy zsidónak sem, aki azt nem érdemli meg."

Mosndj egy olyan eseményt a történelemben, amikor nem válogatás nélkül öltek?
Előzmény: Dr. (99) 0 VÁLASZ
haiku 2009. 10. 08. 16:16 | #100
A Kuruc minden érdeme mellett valóban elfogult, ellenben én a csak náluk beszerezhető könyveket ajánlottam figyelembe.
Linkeltem volna én szívesen a Librit is a témában, csakhát az másik 'csapat' :/
Dr. 2009. 10. 08. 16:02 | #99
Ja tényleg, nem tudom ki tudja, ki nem, az 56-os forradalom hogyan kezdődött:

Az értelmiségnek két része volt Magyarországon a II. vh. előtt.

Az egyik a nemesi(jobb oldal) a másik a polgári(főként zsidók(ezt a tankönyvek írják így nem uszítok))

48-as kommunista hatalomátvételkor a zsidók száma nem volt számottevő, a jobb oldaliak pedig meghalta
k/börtönbe mentek/elmenekültek.

48 után új kommunista értelmiséget teremtett a hatalom. Volt azoban egy nagy probléma:
a kommunizmusban nincs szükég értelmiségiekre

érzitek az ellentmondást?

Az akkori egyetemisták is érezték.

Addig fokozódott a helyzet, hogy polgári fórumokat szerveztek azért, hogy ezt megvitassák, de ezeket a hatalom betiltotta, elzárva ezzel a szelepet. De a nyomás ugyanúgy fokozódott, és okt.23.-án kitört.

Látok némi párhuzamot ezzel. Mindenki érzi mi a baj az országgal, de rendre minden fórumon elhallgattatják őket, mi több a médiumokban sem adnak teret csak a politikailag korrekt messzemenőkig kissebségbarát érveknek.

Elfojták a szelepet ismét.

De amíg 56-ban egyértelmű volt ki az ellenség jelen pillanatban árnyaltabb a kép.

Nem ellenség a cigány ember!
Nem ellenség a zsidó ember!

Az az ellenség legyen cigány vagy zsidó, aki a többség érdekeit súlyosan sértve ellene tör, kisemmizi, megfojtja.

Őszintén remélem, hogy mikor az elfojtott indulatok kitörnek, nem esik baja egyetlen cigányak vagy zsidónak sem, aki azt nem érdemli meg.

A többit viszont tegnap lógni látni is késő lett volna.
Szotyi100 2009. 10. 08. 15:38 | #98
"A emberek Magyarországon azt "mondják", nem OK, hogy a pofánkba vágjátok, hogy hülyék voltunk, amiért hittünk nektek. Nem OK, hogy úgy csináltok, mintha ezzel nem történt volna semmi. Nem OK, egy olyan köztársaság ahol azok gazdagodtak meg először, azok ülhetnek a hatalomban, akik miatt rendszert és életet kellett váltanunk, a megszorításokkal pedig most ismét a zsebünkbe kell nyúlnunk. OKÉ?"

Ez jutott eszembe a videó kapcsán, csak ezzel az a baj, hogy mindenki elmondja, hogy ez így szar és nem jó, de senki sem tesz semmit az egésszel kapcsolatban!
Zorro 2009. 10. 08. 15:36 | #97
És pont ilyen pártatlan, elfogulatlan kurucinfot tudsz csak belinkelni? Ejjjej. :P

A korábbi 2 hozzászólás esetében viszont azt mondom, hogy végre nem anyázás megy, hanem értelmes mondatok láttak napvilágot.
Előzmény: haiku (92) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 10. 08. 15:34 | #96
Nem tudom hogy téged amúgy ki kérdezett :) Igyekszek pártatlan maradni és ezért nem szólok bele egy ilyen értelmetlen vitába, mivel attól úgyse lesz előrejutás hogy itt szájkaratézunk. Az idegesít hogy az izén ami egy normális oldal, megjelentek az ilyen fennhéjazó emberek. Ennyi az egész.
Előzmény: sien (95) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 15:30 | #95
sajnos azokat a kommenteket amiben te érvelsz, valaki kitörölte. lehet hogy szólnod kellene az adminisztrátoroknak.
Előzmény: pepeti (93) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 15:29 | #94
igen, teljesen jól látszik hogy milyen mértékű az agymosás. kétségtelenül hatékony, nincs vita ezügyben.
Előzmény: haiku (92) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 10. 08. 15:26 | #93
Hát mert felejthetetlen milyen szánalmas módon tudsz "érvelni" :) Aki nem ért egyet veled az egyből idióta, meg 12 éves. De szerintem nyugodtan folytasd, legalább jót szórakozunk azon ahogy fröcsögteted a nyálad.
Előzmény: blackrock (70) 0 VÁLASZ
haiku 2009. 10. 08. 15:26 | #92
Ha valaki nem érti, mivégett az állandó 'zsidózás', járjon utána a magyar XIX-XX. századi történelemnek (ne a törikönyvből) és szembesülni fog vele, hogy mekkora is valójában napjainkban az agymosás és hogy mennyire nem zsigeri gyűlöletről van itt szó.

Elsősorban ajánlanám a Gede-testvérek üldözött/betiltott/elhallgatott kiadványait:
http://kuruc.info/r/6/44140/

Vagy méginkább kérdezze meg - amíg még módja van rá - a (déd)nagyapját.
sien 2009. 10. 08. 15:24 | #91
nos ebben egyet értünk. már csak azt kellene valahogy átlátni, hogy ez nem egy elszigetelt magyarországi történet, a világ összes országának összes kormánya lop, időnként kiderül, akkor botrány van. de egy dolgot tartsunk szem előtt. a kormányok korrupciós ügyei nem minden esetben politikai indíttatásúak. úgy értem, hogy egy pártsemleges milliárdos akar terjeszkedni, az nem az aktuális kormány színét nézni hanem hogy kit lehet lefizetni. Az én véleményem szerint az sokat segítene ha anyagilag nem érné meg politikusnak lenni, és az állami tenderek nem fejőgépek lennének hanem a végletekig szűkre szabott költségvetésű, szigorú munkák. máris nem lenne akkora biznisz, és nagyobb teret kapnának azok az emberek akik tényleg értünk szeretnének tenni valamit. de amíg 10-20 millió forintot tartalmazó táskák csúszkálnak a parlament kávézójában a földön, nem számítok semmire. akárki lesz is hatalmon.
Előzmény: Dr. (90) 0 VÁLASZ
Dr. 2009. 10. 08. 15:03 | #90
Nem rossz ország Magyarország.
A magyar valóság nálam abban merül ki, hogy ha valaki becsületes tisztességes, ritkán jut ve bármire.

Ám ha valaki jól helyezkedik, megvannak a kapcsolatai, bármit, szó szerint bármit megtehet szinte következmények nélkül.

Másik oldalról pedig tegnap dun. fél 3 kor egy buszmegállóba értem be ahol egy kissrác egy mellette álló nőtől elkért telefonon éppen azt ecsetelte, hogy három cigány srác mos vette el mindenét, de legalbb most nem verték meg mint a múltkor.
(nem vagyok cigányellenes, nem minden cigány rossz,de a cigánysággal mint olyannal nagy problémák vannak. Lehet hogy az a magyarság felelőssége, mert nem integráltuk és szocializáltuk őket kellő képpen, vagy az ő örökségüknek a hibája, de van egy tény ami független a gyökerektől: VAN CIGÁNY BŰNÖZÉS!
De rengeteg rendes dolgos cigány van, ez is tény.
Nem a cigányokkal van baj, hanem azzal a politikai közeggel, amiben a rossz útra tértek bármit megtehetnek.)

De az összes cigány/nem cigány piti bűnöző nem tud annyi kárt tenni amit honatyáink pergetnek be a saját zsebükbe a miénkből.

A minap lérdezte tőlem valaki, hogy mi köze van neki ehhez a sukoró(lehet rosszul írom) dologhoz, meg ő nem érti, hát valakik valahol loptak valakitől, de ez őt nem érinti.

És ez a legnagyobb baj a társadalommal, hogy valóban rengetegen 13 éves szinten vannak az összefüggések meglátásával

Tehát:
a kisfiút akit kirabolta 3 cigány fiatal:
történt kb 20 E Ft kár, ha tudnák kik a tettesek, a fórumozók nagy része szive szerint megtaposná őket
(én is egyébként, mert ha elkapják őket akkor is csak röhögni fognak a büntetésen, ha meg végül sittre kerülnek, nekik az csak presztizs mikor kijönnek)
elcsaltak 600 milliót az államtól:
szép, szép, de senkit nem érdekell
de drága barátaim ez a TI pénzetek, azt lopják el, nem csak itt folyamatosan, TI fizetitek ez az adót, amiből a kondér közelében lévők nagyon szépen megtömik magukat.

Na szerintem a taposást ott sem ártana megkezdeni.

Nem?
joovan 2009. 10. 08. 14:58 | #89
:D:D:D Te meg ha kihuzod a nyomorult fejed a konyvek kozul akkor rajossz, hogy en es meg a tobbseg mirol beszel... Igen, biztos van velem baj, foleg az, hogy a hozzad hasonlo majmokkal, akik anyaznak, mert parasztok es kisebbsegi komplexusuk van, azokkal leallok vitatkozni.
Nyald ki a ciganyok picsajat, etesd oket, a kommunistakat hagyd, hogy ellopjak az ado forintokat (persze mas is lopja), kozbe tapsold is meg oket, mag akkor is orulj, mikor mar az utolso filleredet is adoba kell befizetni! De azert eszre vehetned, hogy nem en, es a hozzam hasonlok vannak tobbsegben :)
Előzmény: blackrock (83) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 08. 14:54 | #88
Te egy értelmes egyénnek tűnsz. Fejtsd ki kérlek, hogy mi lenne a megoldás? Tényleg érdekel.
Előzmény: Dr. (80) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 14:52 | #87
pfff...ne haragudj koma, neked nagyon komoly problémáid vannak odabent a buksiban. Én sajnálom, hogy egyáltalán szóba álltam veled. Elnézést.
Előzmény: Dr. (80) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2009. 10. 08. 14:51 | #86
Zorro, a cigányok az már következmény!

20 éve senki se törődött azzal, hogy mivé válnak.

Az utóbbi kettőben pedig aljas módon uszítják őket a magyarok ellen...

Én nem tudom, hogy ebben a végletekig elmérgesedett helyzetben mi lenne a megoldás.

Azt viszont látom, hogy egyeseknek mindent megérne egy jó kis polgárháború a cigányok és a magyarok között.


Előzmény: Zorro (81) 0 VÁLASZ
cse' 2009. 10. 08. 14:50 | #85
Ekkora flame-et... Csak pislogva nézem, ahogy egy kisebbségi nézetet valló közösség tagjai hirtelen többséggé válnak olyan helyeken, ahol az ő nézeteiket adják elő. Ilyenkor ha valaki kicsit is mást mond, rögtön nemvagymagyarozás vagy simán anyázás a válasz, különösebb indoklás nélkül (tisztelet a kivételnek). Így kell észérvekkel egy nézetet alátámasztani? Még ha valaki egyet is ért a véleményekkel, el kell érnie egy szükséges agresszióküszöböt, hogy ezt úgy tudja képviselni, hogy ne lógjon ki.
weedorgasm 2009. 10. 08. 14:49 | #84
szerintem nem olyan nehez megkulomboztetni egy cigany es egy embert...amugy nekem bejon a vagohidas otleted
Előzmény: Zorro (81) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 14:48 | #83
Tanulatlan kis barátom, ugyan tedd már meg azt, hogy visszaolvasol, hogy ki mit és mire írt a másiknak.
A nőügyeimmel és társasági életemmel köszi, de semmi baj, én inkább arra tippelek, hogy neked vannak e téren igen komoly hiányosságaid. Az pedig csak hab a tortán, hogy a világlátásod és az értelmi és érzelmi színvonalad egy 12 éves gyerekének felel meg. :)

De ne aggódj, ha esetleg kijárod az iskoláid és elolvasol pár könyvet az életben, javulhat a helyzet. Addig meg marad neked az anyázás. Majd kinövöd.
Előzmény: joovan (73) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2009. 10. 08. 14:48 | #82
Mert Hunwald, Verók, Sukoró, a BKV, a MÁV és a hasonló, tengersok bűnügy után épeszű ember nem védi ezt a zsiványbandát!
Zorro 2009. 10. 08. 14:46 | #81
Nos. Remélem sosem történik meg, de ha mondjuk a Vona lenne a miniszterelnök. Mit csinálna? Semmit. Vagy vinné a cigányokat a vágóhídra?
Ki dönti el ki a cigány? Ő? Hoz egy bőrszínmérőt és az alapján? Vagy milyen módszerrel? Gondolok itt arra, hogy a tetőn dolgozó ács meg a kőműves is cigánymert a napon dolgoznak és barnák? Mert ugyen vannak olyan esetek amikor vagy az vagy nem illető, nehéz eldönteni.
Vagy vannak a cigányok közt is akik dolgoznak. Ők menjenek csak azért mert azok amiknek születtek?
Szóval ki dönti el ki megy ki marad?
Dr. 2009. 10. 08. 14:46 | #80
A demagógiát nagyon sok helyen tetten lehet érni, ebben a szóban forgó beszéden is, mert a tömegeknek egyszerű üzenetekre van szüksége.

Mindenképpen demagóg üzenetek leszenk azok amelyek a választásokat eldöntik.

És valóban baromság itt anyátni meg verekedéssel fenyegetni.

Vérmagyarkodás helyett, normális tettekkel, átgondolt stratégiával kellene tenni az ellen ami mindekit bánt aki "magyar".( ebbe beleértek magyarokat, idetelepülteket akik a közösségbe olvadva élnek, cigányokat akik becsületesen dolgoznak, és bárkit aki nem helyezi a többség érdekei fölé saját vagy kissebbsége érdekeit.)

Cion bölcseinek jegyzőkönyvében az is benne van (a média teljes átvételén, a kulcsfontosságú pozíciókba csak zsidók ültetésén, közös akólba tereléssel a nemzeti tudat elvételén(únió, globalizáció)) , hogy a gojokat(nem zsidók) annyira össze kell zavarni, hogy a végén már ne tudják ki kivel van és ne is érdekellje őket a politika.

Amíg itt anyáztok hogy komcsi, zsidó, cigány stb., egy szűkebb csoport markába kerül minden.

A munkahelyetek is, a házatok , az életetek , a családotok, és a végén csak rabszolgák lesztek akik nem is tudják magukról, hogy azok.

Summa:
Tehát ne anyázzatok, hanem tegyetek.


hawkeye
hawkeye 2009. 10. 08. 14:46 | #79
Gyerekek, kár a dühöngésért.

Vegyétek már észre, hogy a fekete szikla egy ocsmányszájú provokátor.

Majd egyszer találkozunk a nevével a szadesz, vagy a maszop fizetési listáján.

Mert arra gondolni se merek, hogy valaki nem pénzért, hanem saját kútfőből tud így kivetkőzni emberi mivoltából.

Hacsak nem azért, mert Szegedi Csanád szavai nála is célbataláltak...
RiBBiT 2009. 10. 08. 14:45 | #78
:D
Előzmény: Zorro (35) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 14:45 | #77
Nem akarlak megsérteni, de rohadtul tisztában vagyok a magyar rögvalósággal. Talán sokkal jobban, mint némelyik jobbikos kommenthuszár, aki otthon anyu-apu házában, lakásában csücsülve, jóllakottan osztja az észt, meg köpköd és mocskolódik.

Miért kellene nekem kisebbséginek lennem, ahhoz, hogy ne értsek egyet a jobbikkal? Attól vagyok magyar, hogy gyűlölöm a cigányokat, a zsidókat stb.? Hol élsz te? Bele se merek gondolni, hogy milyen nevelésben részesítettek téged a szüleid.

Ez a stróman duma pedig egsézen röhejes.:) Azért mert 5 ember egyetért valamiben az nem jelenti azt, hogy az IGAZ is! Ezt jó lenne megtanulnod...ha meg másképp gondolod, akkor te a diktatúrára szavazol, és komoly önértékelési zavaraid lehetnek.

Nekem egyébként az az érzésem, hogy kötelességből kettőnk közül te írsz, és nem én.
Előzmény: Dr. (71) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 10. 08. 14:42 | #76
De majd figyeld, hogy mellette a Bokros milyen csondbe van :D:D:D
Előzmény: weedorgasm (74) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 14:42 | #75
juj ez nagyon rossz lett :D mi az a nagy magyar valóság? gondolom te, aki szomáliából jött ide és látja a párhuzamot az igazi nyomor és nélkülözés és egy jóléti államban élő ember élete között, el tudod mesélni. te is egy jóléti államban élő ember jóléti problémáival küzdő tanult ember vagy. valamilyen ideológia rabja ugyan, de egy olyan országban élsz, ahol ha van eszed és nem vagy lusta dolgozni, meg lehet élni. szóval meséld már el nekem mi az a Nagy Magyar Valóság amit csak te és a többi ideológiai társad lát? tényleg kíváncsi vagyok.
Előzmény: Dr. (71) 0 VÁLASZ
weedorgasm 2009. 10. 08. 14:40 | #74
jol beszel...igaza van

foleg mikor azt mondja, hogy meg Ciausescu se mert ilyent almodni
joovan 2009. 10. 08. 14:40 | #73
Itt csak te anyaztal.... szal sztem kajak egy nagy budos bunko vagy. Tobbet nem is kommentezek ide, ilyen emberekkel, akik nem vaszik eszre, hogy mi van korulottuk, azokat csak sajnalni tudom. Egyebkent biztos sok baratod van, a csajok is imadnak meg ilyenek. Amiket meg írtam, hogy mit gondolsz azokrol a dolgokrol, azt meg csak sajnalom, hogy olyan iszonyatosan buta ember vagy, hogy le sem voltal kepes irni, de tenyleg erdekelt volna.
Előzmény: blackrock (70) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 14:36 | #72
aha, és majd te kipicsázol itt minden neked nem tetszőt...
Előzmény: joovan (68) 0 VÁLASZ
Dr. 2009. 10. 08. 14:35 | #71
Közöm nincs hozzá csak kíváncsi vagyok arra, hogy milyen környezetben nőttél fel.
Azért, hogy azon szerencsés kevesek eyike vagy akit elzártak a világ rosszabbik felétől, és szülei majd a később vele érintkezők ügyeltek arra, hogy mindig a dolgok szép oldalát nézze, vagy tisztában vagy a helyzettel amit Magyar valóságnak hívunk?

Mert amennyiben a második lehetőség áll fenn, akkor szintén kettő további alternetívát látok lehetségesnek.

Te vagy valamelyik érintett és becsmérelt közöség-kissebbség tagja vagy, a másik verzió szerint pedig egy stróman akit azért pénzelnek, hogy kételyeket keltsen.

A tömeg mint olyan birka, és az egyént nagyban befoyásolják az írott szavak.

Fontos tehát az, hogy az olyan fórumokon, mint például ez is, megpróbálja kikezdeni az egyöntetű véleményeket az ellenoldal.

Amiket te írsz nem igaza, vagy csak csúsztatások, ferdítések.

Ezért kérdem,
szívből írod vagy kötelességből?
blackrock 2009. 10. 08. 14:35 | #70
Nincs ki elől megfutamodnom (előled meg pláne nem). Egyébként fingom nincs, hogy ki vagy(meg le is szarom)...ellenben veled, aki emlékszel rám.:)

Mint mondtam vala, vitázni értelmes emberekkel lehet, értelmes dolgokról. Veled úgy tűnik, ez nem jött össze. Ti az anyázásból értetek. Ez van.
Előzmény: pepeti (57) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 14:35 | #69
addig állj féllábon :D
Előzmény: joovan (68) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 10. 08. 14:34 | #68
Igy van, vicc az egesz!!! De nem baj, nem olyan soka jon egy olyan korszak itt az orszagban, amikor a hozzad hasonlok ki lesznek picsazva az orszagbol!
Előzmény: sien (59) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 14:33 | #67
Jaj, bocsánat, már elszoktam attól, hogy ilyen hozzád hasonló "keményfiúkkal" nem lehet ujjat húzni...:DDD És mi van akkor, ha azt mondom, hogy a számítógépeddel együtt rúglak fel? Hm?
Te rámversz intelligencia teszten is? Húúha...milyen tesztet töltöttél te ki mostanában? Amit a csimpánzoknak készítenek?

Őszinte legyek, szarok a mostani kormányra. DE ezerszer inkább ők, mint egy Vona-féle, full demokrácia-ellenes, demagóg, fél-fasiszta gyülevész horda.

Te tudod mi az a demagógia? na, majd ha utána olvastál, akkor gyere vissza.
Előzmény: joovan (56) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 14:31 | #66
hm? nemtom, vicces kis nacionalista banda vagytok, amíg nem törtök zúztok az utcán ordibálva, addig jól lehet rajtatok szórakozni. gondolom már ti is fegyverkeztek a Nagy Októberi Leszámolásra. Le A Zsidókkal, meg Le A Nem Csórón Anyunál Élő emberekkel, mert azok is Zsidók. persze persze takarodjak mert ha nem még 2x beírjátok hogy takarodjak, és ha még akkor sem, akkor megint. :)
Előzmény: Dr. (63) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 14:28 | #65
Mi közöd van hozzá?
Előzmény: Dr. (62) 0 VÁLASZ
Dr. 2009. 10. 08. 14:26 | #64
bocsanat.....
sien=cion
Dr. 2009. 10. 08. 14:26 | #63
sein=cion?
Dr. 2009. 10. 08. 14:25 | #62
Blackrock, en csak annyit szeretnek megkerdezni, hogy te melyik orszagban elsz es annak melyik reszen.
(Ha Magyarorszagon, es Budapesten, akkor melyik keruletben?)
Purple
Purple 2009. 10. 08. 14:24 | #61
mivan, megakadt a lemez? húzzál már innen, tegyél is valamit a hazáért, ne csak szórakozz itt...
Előzmény: sien (60) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 14:16 | #60
ez is jó tréfa, tetszik :D igazi komédiások vagytok énmondom :D
Előzmény: Purple (55) 0 VÁLASZ
sien 2009. 10. 08. 14:15 | #59
:D istenem rájöttem hogy ti ezt nem írjátok komolyan, vicceltek csak. ennyire sötét nem lehet írni tudó ember. szóval lebuktatok, már nem poén.
Előzmény: joovan (56) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2009. 10. 08. 14:14 | #58
Teljesen igaza van, csak az a probléma (ahogy már páran előttem is leírták), hogy semmi sem fog történni mert mindenki csak pofázik. Én is.:D

pepeti 2009. 10. 08. 14:08 | #57
Nemtudom minek erőlteted ezt a kommentelést. Most megint kifogysz az ötletekből és megfutamodsz mint a múltkor?
Előzmény: blackrock (44) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 10. 08. 14:08 | #56
En nemugatok, neked nagy a szad. Az meg, hogy mennyi idos vagyok azt te nem tudod, de beloled biztos barmikor kiverem a szart is es meg egy intelligencia teszten is biztos siman radverek! Azt meg eszre vehetned, hogy keves ember jar begyepesedett, csukott szemmel, mint a hozzad hasonlo kis kulak fattyak. En anyazni nem anyazok, annal intelligensebbnek tartom magam...
De ha annyira okos vagy, ird meg, hogy szerinted mi a jo a mostani kormanyba, miben nincs igaza a videoban lathato Urnak!
Előzmény: blackrock (44) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 10. 08. 14:08 | #55
te meg ne itt parancsolgass a nagykorúaknak, ha lehet... ez a hsz is sokat tett a hazáért :DDD
Előzmény: sien (53) 0 VÁLASZ
meri88 2009. 10. 08. 14:06 | #54
Ha valaki megtalálja a választ akkor linkelje ide légyszi.
sien 2009. 10. 08. 14:05 | #53
ne itt tartsátok már a fiatalkorú nacionalista értelmi fogyatékosok gyűlését ha lehet. biztos találtok valami sörözőt ahol jól be tudtok rúgni a haza érdekében.
Előzmény: Purple (45) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 10. 08. 14:04 | #52
hát pedig ennek így sosem lesz vége, mindenki cigányozni, meg politizálni fog, és mindenkinek igaza is van :D csak sajna senki nem fog vele semmire menni, mert azok ott fent leszarják :D nahh nekem ezzel meg is volt az éves kitörésem a politikával szemben. már most megbántam hogy elkezdett érdekelni 5 percre.. :DD
Előzmény: Zorro (46) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 10. 08. 14:01 | #51
és téged? és akárki mást?
Előzmény: blackrock (49) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 08. 14:00 | #50
bocs, csak másra figyeltem írás közbeni, szóval a mondat vége úgy hangzik "akkor ok, azt mondom fasza gyerek vagy".
Előzmény: Zorro (46) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 14:00 | #49
Téged meg ki kérdezett? Olvass már vissza...
Előzmény: Purple (45) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 13:59 | #48
Kösz, én kihagynám a diktatúrát és a magyar gárdát is.
Előzmény: subarus (38) 0 VÁLASZ
enti 2009. 10. 08. 13:58 | #47
tudtam én hogy ezt be kell küldeni :)
Zorro 2009. 10. 08. 13:58 | #46
Senki nem villogtat semmit, csupán arra világítottam rá, hogy mindenki birka módjára zsidózik, komcsizik meg cigányozik itt, mert az a menő. Majd ha értelmes hozzászólása van és elmondja, hogy ő mit hogyan változtatna meg akkor azt ok, fasza gyerek van. De amíg 2 értelmes mondatot nem tud kinyőgni csak azt, hogy dögöljön meg mindenki aki nem magyar, addig inkább ne szóljon.
Előzmény: Purple (43) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 10. 08. 13:58 | #45
aki ugat itt már egy ideje, az te vagy
Előzmény: blackrock (44) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 13:57 | #44
1.a jó édes anyádnak ugass
2. Nálad bazdmeg, bárhol, bármikor magyarabb vagyok, te tetű.
3. ezt rühellem az ilyen hozzád hasonló, kis hülye tizenéves jobbikos majmokban. Csak ugatni tudtok...de minek?

Előzmény: joovan (32) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 10. 08. 13:54 | #43
nem kell kenni vágni a politikát ahhoz, hogy leszűrd, hogy ez úgy szar ahogy van... tök mindegy, hogy ki fogja vezetni az országot, csak ne vágja tönkre, meg ne nyalja az olyanok seggét akik nem méltóak rá (cigányok). ha ezek az alap dolgok meglesznek akkor lehet vitatkozni ilyen szarokon, hogy jobb vagy bal, meg felmondani a betanult definíciókat, meg villogtatni a hozzáértésünket a politikához.
Előzmény: Zorro (42) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 08. 13:49 | #42
Amúgy az MSZP mióta komcsi? Évek óta jobboldali politikát nyom ha nem vennétek észre. A Fidesz közben kezd balra tolódni. Meg ahogy a hozzászólásokból leszűröm azok között is sok a baloldali érzelmű akik itt komcsiznak. Szóval ha nem tudjátok hogy melyik oldal mit képvisel akkor jobban tennétek ha inkább csendben lennétek. Vagy legalább tájékozódjatok előtte.
Előzmény: subarus (38) 0 VÁLASZ
spider86 2009. 10. 08. 13:43 | #41
teljesen igazat adok én is neki, volt szerencsém most szombaton Szombathelyen részt venni egy Jobbikos rendezvényen ahol kicsit bővebben is elmondhatták a nézőpontjukat, igen tanulságos volt, ez országjáró rendezvény, úgy, hogy aki akarja el tud még menni rá ősszel... amúgy ez a megoldás kedves MSZP tagok és szimpatizások, hogy kivonulnak (a Fideszesek is eljátszották ezt párszor)?... nem azzal van a baj, ha valaki zsidó, cigány... ha nem azzal aki a magyarok és az ország ellen tesz, akinek nem tetszik, hogy itt igen is elsősorban a mi (a hazafiak) jogaink vannak elsőbbségben az vagy kussban marad vagy elmegy oda ahol szívesebben látják...
és aki kételkedne benne, Magyarországon az emberek többsége hülye a politikához... szerintem nem is érett ez az ország demokráciára
tobirider 2009. 10. 08. 13:42 | #40
na ezaz...itt ez a beszéd, menő a csávó mert kimondta, és? tenni mit tesz? semmit ahogy mások se az ország meg csak lehúzkod minket... :s
Előzmény: 5150head (5) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 08. 13:42 | #39
Én inkább azt várom, hogy minden párt vezetője húzzon a picsába, vagy lámpavason lógjon, és helyükbe normális emberek üljenek, leginkább kispolgárok akik józan paraszti ésszel gondolkodnak. Persze majd felébredek mikor hozzáér a seggem a hideg falhoz, mert ilyen sosem lesz.
Előzmény: subarus (38) 0 VÁLASZ
subarus 2009. 10. 08. 13:38 | #38
Erre halad sajnos az egész ország. Hülyítik csak az embereket. Sok baromsággal elterelik a fontosabb dolgokról a figyelmet.
Nem tudom én sem hogy miért a jobbikat és a fideszt fikázzák....nem ők vannak lassan 8 éve kormányon...
Na majd jövő év Április-Májusában jön a hideg zuhany a komcsi mszp, és a zsidó szdsz nyakába, ha 65%-ot kap a fidesz, 25%-ot kap a jobbik a választáson.
Ja és ha akkor előveszik a rendőrséget, hogy mi is volt a baj a gárdával, no meg a tüntetéssel.....
Alíg várom!!!!
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 10. 08. 13:31 | #37
uuupsz... bocs a hibákért.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 10. 08. 13:30 | #36
Végül is mondasz valamit...
A magyar lakosság félhülye módon megválasztott egy olyan pártot magának 3-szor is, akik 1989-ig egy diktatúra alatt élősködtek rajtunk. Majd 2006-öszödi beszéd után si maradtak még sokan, akik az ő pártjukat fogják... aztán ott. De a fidesz se semmi ám, náluk már lassan 8 éve tele van a pohár és ők aztán mindíg nagyon be vannak rágva, de tenni ők se teszenek semmi érdemlegeset. (Majd 2010-től fognak :S ?!)
Szóval sokan tényleg csak annyira értenek nálunk a politikához, mint egy 13 éves félhülye plázatöltelék.
Előzmény: blackrock (31) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 08. 13:25 | #35
Csak sejtem miről van szó, mivel ide találtak a 2 bites emberek is. :P
Előzmény: Only me (34) 0 VÁLASZ
Only me 2009. 10. 08. 13:18 | #34
Aki azt mondja hogy ez nem így van akkor biztos hogy rühes cigány
punyukli 2009. 10. 08. 13:11 | #33
http://nol.hu/belfold/20091008-jutalomjatek_a_koztelevizioban
ezek is monnyanak le!! :D
én már csak röhögni tudok az egészen... velünk tényleg mindent meg lehet csinálni. ilyen buta birkák vagyunk. ez van.
joovan 2009. 10. 08. 13:08 | #32
Hallod megneznem hogy neked milyen begyepesedett, kommunista-ciganypartolo vilagnezeted van. De egy biztos: nem vagy magyar!
Előzmény: blackrock (28) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 13:04 | #31
határrevízióra nem csak most nincs remény, hanem soha nem is lesz. el kellene ezt végre fogadni...az I. VH-nak már régen vége (sőt a II.-nak is). amúgy meg ez a pöcsfej vona kb. úgy beszél, mintha a magyar lakosság 80%-a félhülye, 13 éves gyerek lenne...
Előzmény: nagyjan (22) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 10. 08. 13:02 | #30
Valaki leírja nagyjából miről szól? Sajna itt nincs hangszóró meg fülhallgató.
blackrock 2009. 10. 08. 13:01 | #29
ha Magyarországnak demagógia és olyan kérdések kellenek, amire nincsenek válaszok akkor kétségkívül a jobbik ebben verhetetlen.
Előzmény: Fireblade1000 (24) 0 VÁLASZ
blackrock 2009. 10. 08. 12:58 | #28
Nem vagyok az, viszon szegedi csanád egy balfasz.:)
Előzmény: tentking (27) 0 VÁLASZ
tentking 2009. 10. 08. 12:43 | #27
Valószínűleg te meg egy retkes bakelitnyakú vagy!
Előzmény: blackrock (17) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 10. 08. 12:31 | #26
ha te mondod.. :) csak lássunk is valamit... ezt a beszédet én is el tudnám ugyanígy mondani :D sőt :D
Előzmény: Kephamos (25) 0 VÁLASZ
Kephamos 2009. 10. 08. 12:26 | #25
Nem hinném. Elég nagy erővel bír manapság a Jobbik. Egyetlen ellenfele/ellensége van meglátásom szerint: a fidesz.
Előzmény: Purple (21) 0 VÁLASZ
Fireblade1000 2009. 10. 08. 12:25 | #24
Csak csupa igazságot mondot el a Csanád!! Aki nem így gondolja az valamilyen álom világban él. Magyarországnak sztem a jobbik programja kell!! Még mielőtt bárki elkezd itt kritizálni az gondolja el, hogy mi volt ebben az országban 1990 óta. Kell a változás, nagyon!!
rubigo 2009. 10. 08. 12:15 | #23
upsz.
(mentegetőzés) egyszer láttam, annak is már vagy 8 éve...
Előzmény: nagydee (10) 0 VÁLASZ
nagyjan 2009. 10. 08. 12:13 | #22
Ahogy a napkeltében is megfogalmazta Vona Gábor, most nincs esély határrevízióra. De ennek reményét nem szabad feladni, mert akkor nem lesz belőle semmi. Amúgy a beszéd korrekt volt, nem találtam benne hamis állítást, és a jobbik kell a parlamentbe, lehet, hogy néhol túl radikális, de szükség van rá. Ráadásul az mszp kb a spenóttal van egy szinten a fiatalok népszerűségi listáján, én bizakodó vagyok...
Előzmény: Kampec (20) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 10. 08. 12:13 | #21
huhuhuhuhu :DD ez se fog sokat ott ülni szerintem, pedig nekem teccett :DD csak akik kinyitják a pofájukat az igazságtalanság érdekében, azok elég hamar el lesznek kussoltatva...
Kampec 2009. 10. 08. 11:57 | #20
Jobbik tele hazaszeretőkkel, megmondják a tutit, de túlságosan szélsőségesek (pl.: visszaszerezni a régi Mo.-t), azért remélem találnak megoldást még ha drasztikus is. Mindenesetre csak őket tudom támogatni.
Én eddig a diktatúrában látom a választ, akik tönkretették az országot, loptak, csaltak azokat felelősségre vonni, börtönbe zárni vagy kivégezni.
Mert ha nem javulnak a dolgok semmit itt polgárháború lesz, afelé tartunk jelenleg.
Denial 2009. 10. 08. 11:55 | #19
Látom azert itt is villantanak a komunisták nem bírjátok befogni a rohadt pofátokat !!!! Hajrá Magyarország !!
Kephamos 2009. 10. 08. 11:50 | #18
Pure Pnage.



Sajnos igaza van.
blackrock 2009. 10. 08. 11:46 | #17
szegedi csanád egy balfasz.
Tatala 2009. 10. 08. 11:35 | #16
Graffiti:

A vélemény olyan, mint a segglyuk... Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra:)

T.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 10. 08. 11:27 | #15
Olyan sosem lesz, hogy mindenkinek minden tök jó legyen. De azért főbb kérdésekben illene egyetérteni... Egy nagyon bugyuta példa: Én szeretem a sört, és egy másik honfitársam is szereti, de én ezen belül szeretem az ír söröket is, de a honfitársam nem szereti, csak a belgát és a hazait... Attól még nagyon jól el lehet egymással sörözgetni.
Szóval, jó ha van külön véleménye az embereknek, de főbb vonulatokban egymás mellett kéne állnunk.

...és a cigánygyűlölet nem rasszizmus ;)
Előzmény: zsaru (8) 0 VÁLASZ
deter 2009. 10. 08. 11:22 | #14
Ez egy populista beszéd volt, és olyan elemek hangzottak el benne, amiket előzetesen várni lehetett. Ettől függetlenül jelentős igazság tartalma van.
joovan 2009. 10. 08. 11:17 | #13
:D:D:D:D:D
JAjj!!!!! Majdnem megfulladok a röhögéstől :D:D
Előzmény: BusKeyCome (12) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2009. 10. 08. 11:15 | #12
Ha már ennyire hülye vagy, legalább kussolnál... vagy talán fáj az igazság?
Előzmény: nagydee (3) 0 VÁLASZ
1nessa 2009. 10. 08. 11:15 | #11
Mi lesz Magyarorszaggal...
nagydee
nagydee 2009. 10. 08. 11:14 | #10
"...Blöffből lett lenyúlva, ami meg ugyebár Amerika..."

Anglia...
Előzmény: rubigo (9) 0 VÁLASZ
rubigo 2009. 10. 08. 11:07 | #9
Nemrég néztem csak meg a Szőke kóla című filmet.. csak röhögtem mennyire hiteltelenül jelenítik meg benne a magyarországi cigányságot... A filmben lévő cigányok jellemábrázolása leginkább a Blöffből lett lenyúlva, ami meg ugyebár Amerika... A valóság ez.. Be sem lehet menni némely utcába... gyönyörű
zsaru 2009. 10. 08. 11:06 | #8
Hat vegre valaki kimondta ami mindannyiunkban bennunk van. Lesznek itt kommentek akiknek majd nem tetszik az ilyen megnyilvanulas de ki nem szarja le. Teljes mertekben igazat adok neki...

@Turmion
Lesz Lesz Lesz, csakazert is lesz,
Ez az orszag csak a fehereke lessz.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 10. 08. 11:03 | #7
http://index.hu/bulvar/2009/10/07/megvertek_egy_foiskolast_mert_a_romak_utcajaba_ment/

Csak hogy fokozzam "a hangulatot". Azért elég durva, hogy nem sétálhatsz akármerre ha nem vagy cigány. Nyugodtan mondjatok engem paranoiásnak, de ilyekor mindíg felmerül bennem egy 2. "trianon" képe, ahol Borsod, Szabolcs, Heves, Nógrád megyéink egyszer csak nem lesznek többé Magyarország.
senseipetya 2009. 10. 08. 10:53 | #6
Az izraeli miniszterelnök kijelentette, hogy felvásárolják Magyarországot... jó úton haladnak! A Fidesz és az MSZP is ezt a szekeret tolja!
5150head 2009. 10. 08. 10:50 | #5
Mindenki csak pofázik! Tetteket akarunk! Azt h lássam h tényleg jófelé haladunk!
Pofázhatok én is a fociról, de mi értelme, ha nem rúgok gólt?
cserewarrior 2009. 10. 08. 10:46 | #4
Miért beszélne hülyeséget?
Az ország el van már régen adva izraelnek.Sajnos.
nagydee
nagydee 2009. 10. 08. 10:44 | #3
ha már hülyeségeket beszél, legalább fogalmazni tudna...
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 10. 08. 10:44 | #2
Terjed ez a beszéd... veszettebbül mint egy futótűz. Egész szépen summázza 2 percben, hogy mitől is döglik a Pannon Puma.
joovan 2009. 10. 08. 10:43 | #1
Teljesen igazat adok neki! Ehhez többet hozzá sem kell fűzni!