Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tooni 2011. 07. 21. 14:41 | #105
Mivel posztnak sovány, meg a németországi hasmenés-járványról szó itt nem esett, meg ez a hely épp alkalmas bakteriális összeesküvést sejtető cikkek közlésére:
-ellenáll az antibiotikumok többségének:
http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/hatterhatalom/307-valaki-a-hatterben-mar-megint-keveri-a-

http://index.hu/tudomany/2011/06/16/mesterseges_bakterium_okozza_a_hasmenesjarvanyt/

- bubópestis DNS-t tartalmaz
http://foodfreedom.wordpress.com/2011/06/09/germanys-superbug-is-weaponized-with-bubonic-plague-dna/#more-8756

(genetika...genetika...genetika! no? sikerült megidéznem vajon? )
bungle
bungle 2009. 12. 10. 10:15 | #104
Kolbi küldte:
Robin Cook Már 1995-ben írt H1N1-ről!?
http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=55736
joovan 2009. 11. 11. 09:51 | #103
Háháhá!!!!! :D
Tegnap néztünk haverommal több statisztikát, amiből kiderült, hogy besültek az oltással! :D:D
DE ÖRÜLÖK NEKI!!! NINCS BUSSY... hehe
bungle
bungle 2009. 11. 06. 08:50 | #102
Dr Rauni Kilde on Swine Flu Conspiracy
http://www.liveleak.com/view?i=209_1256930537
bungle
bungle 2009. 09. 29. 11:07 | #101
zeroCrashObreak küldte:
Mikrocsipet ültetnek belénk az újinfluenzára hivatkozva?
URL: http://www.urbanlegends.hu/2009/09/halalchip_uj_medicina_helmut_pilhar/

Tooni 2009. 09. 24. 12:32 | #100
Meglátásbeli különbségeink vannak, én ennyit látok. Nem tudok senkit aki megismételte volna a kísérleteit. Amiről tudok azt leírtam, innen mindenki levonhatja magának a tanulságot nézetei szerint. De mondd, akinek megvan rá a hatalma, hogy visszaszorítsa az ez irányú kutatásokat, miért ne tenné meg? De ez már egy másik téma.
Előzmény: Drevway (99) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 24. 11:30 | #99
Nem tartom a forrásaidat hitelesebbnek, mint a wikipediát...
A wikipedia is utal nem egy forrásra, több a kókler ezen a területen mint aki komolyan gondolja. Attól még h szépen van felépítve, nem lesz igazabb.
Látom nem sikerült értelmezni vagy az angolt, vagy amit én írtam hozzá a rákról.... igencsak elbeszélsz mellette:
Mára BIZONYÍTOTT, hogy nem EGY vírus okozza az ÖSSZES rákot. Royal Raymond Rife viszont felfedezettnek vélte a rák gyógymódját, EGY vírust, mai az egészet okozza. Most hiába szépíted, TE is arról beszéltél hogy ez gyógyítja a rákot, a forrásaid is erről beszélnek, hiába ferdíted most tovább, hiába hordod le azt amit le se írtam. Te igyekszel mást látni aba amit leírtam. Nem Peter Bowdich volt a lényeg, hanem hogy fatal error, nem egy vírus okozza az összes rákot, bár RRR így gondolta.Ő kórokozókat irtott, de a forrásod már rákos sejtek kiirtásáról beszél (ugye alkalmazkodni kell a mai szemlélethez, ahol már mindenki tudja mi az a rák), ott is elég két frekvencia, és hopp, kiirthatók a nem kívánt sejtek. Persze, bár alig különböznek a többi sejttől, azok bántása nélkül megtehető.
"Mai napig sem változott a helyzet, aki ellent mer mondani, meghurcolják, beperelik, kitagadják, lehülyézik"
Ez a tipikus összeesküvés elméletek alapja ugyebár. Gondolom fel tudod sorolni azokat a kutatókat, akiknek mind sikerült reprodukálni az egészet, csak eltusolták. Valószínű, hogy egy ilyen forradalmi felfedezést inkább eltüntetnek 80 éven át, minthogy előrelépjen a kutatás. Hiszen ez jellemző a tudomány,a ragaszkodik a dogmákhoz, sosem újul meg. Vagy várj... nem, pont fordítva...
Szeretnél hinni egy olyan idealisztikus világban, ahol mindenre megvan az olcsó, egyszerű megoldás, csak pár ember nagy hatalommal zárja el ezt a világ elől.

Előzmény: Tooni (98) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 24. 10:58 | #98
Igen, olvastam a Wikipédia-bejegyzést, ennek ellenére még nem hiszek feltétel nélkül sem egyiknek, sem másiknak.
Fenntartással kell kezelni állításokat, de ez még nem kellene jelentsen elutasítást. És valóban, nem tudunk arról, hogy akkoriban sikerült-e másoknak reprodukálni a kísérleteit. Tény az, hogy süllyesztőbe került minden eredményével együtt, és aki nem akart ugyanoda kerülni, az kerülte az efféle nyilvános kutatásokat ezen a téren. Mai napig sem változott a helyzet, aki ellent mer mondani, meghurcolják, beperelik, kitagadják, lehülyézik. Nincs talán meg a megfelelő hozzáállás a tárgyilagos vizsgálatra? És egy wikis bejegyzésben olvasott egy ember állításától máris kártyavárként omlik össze mindaz, amit eddig küldtem? Objektív hozzáállás, nem mondom. Peter Bowdich ennek ellenére is csak annyit állított, hogy egy vírus nem tehető felelőssé a rák minden formájáért. Nem kell többet belelátni, mint ami oda van írva.
Előzmény: Drevway (97) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 24. 07:22 | #97
Feladtam, hogy bármit is bizonygassak:
http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Rife
Szép dolgokat ír; Royal Raymond Rife kísérleteit a következő 20 évben nem tudták megismételni... biztos nagyon jól titkolta hogy hogy csinálta. A tudományos életben csak addig igaz egy kísérlet, amíg az jól érthető, bármikor reprodukálható.
"Rife claimed to have documented the precise frequencies which destroyed specific organisms, and claimed that many, if not all, contagious diseases could be cured using this radiation treatment. There is no independent verification of this claim." Tudom, tudom. a gonosz tudósok...
"Well-known debunker Peter Bowditch points out that no single virus, even Rife's hypothesized 'BX' virus which "caused all cancers", can account for all forms of cancer." Heh. Szóval akkro az előző postok baromságok, soha egyetlen rákos sejtet nem pusztított el, hanem az összes rákot okozó mágikus vírust tudta elpusztítani, ami nem is létezik.
"The MOR frequencies established by Rife's early research should be treated with suspicion, since he evidently made transcription errors when taking them from his equipment." No Comment...

Előzmény: Tooni (95) 0 VÁLASZ
Nusihusi
Nusihusi 2009. 09. 23. 23:30 | #96
Már a csapból is a sertésinfluenza folyik:S
Tooni 2009. 09. 23. 22:51 | #95
Nem találtam azt a részt, esetleg idézd, amit tudok, összefoglalok: a mikroszkóp azáltal tette láthatóvá akár a vírusokat is, hogy azok meg lettek világítva UV fénnyel, amelynek lehetett változtatni a frekvenciáját bonyolult optikája révén-interferencia. Az egyes vírusokat be lehetett azonosítani azáltal, hogy fluoreszkáltak egy meghatározott, és egyedi frekvenciájú UV fényre. A másik szerkezet a rádióadó volt a mikroszkóp mellett. Azt nem tudom, hogy kiszámolta-e, melyik rádióhullám lesz hatásos ellenük, azt tudom, hogy éveken át tartott mire kikíséretezte a működő rádiófrekvenciákat. Ami érdekeset még találtam, az egy vele készített interjú mexikói száműzetése alatt, annak nem találom a címét, meg John Hubbard további emberekkel készített interjúi, akiknek közük volt a dokihoz:
http://www.rense.com/general73/requiem.htm
http://www.rense.com/general73/p1.htm
Remélem nem rontottam el semmit...
Előzmény: Drevway (94) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 22:04 | #94
Az első forrásod azonosnak tekinti a detektáláshoz használt frekvenciát, és az elpusztításhoz használtat pedig csak intenzitásban különbözteti meg.
Most akkor...?
Előzmény: Drevway (93) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 21:58 | #93
A frekvencia/hullámhossz dolgot rendesen benéztem, megszokás. Általában hullámhosszot adnak meg elektromágneses sugárzásnál.
Előzmény: Tooni (92) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 23. 17:16 | #92
Hopsz, egy kis hiba, a táblázat amiből idézel, a gonorhea meg staphilococcus meg ezek, azok a frekvenciák Hertz-ben vannak megadva, és azt hiszem semmi köze a látható fény tartományához, ez a rádiós MOR, avagy Mortal Oscillatory Rates, a frekvencia ami ártalmatlanítja a kórokozót.
Előzmény: Drevway (90) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 23. 17:05 | #91
Ömm, a szerkezet teljesítményére voltál kiváncsi, és én is, mert hasznosnak találom a kérdéseket amiket felvetsz. Ha lehet a továbbiakban mellőzzük a zsenikémezést, nem vagyok az, és biztosíthatlak felőle, hogy nem nézlek hülyének.
Aztmondja
http://www.rifeenergymedicine.com/AppAH.html
"That other common problem is one of making the specimen ( bacteria or viruses ) clearly visible. Normally dyes / stains are used to stain bacteria ( now dead bacteria after the staining process ) to make them clearly visible and identifiable. When it comes to viruses this technique is generally unusable, because of dye pigment size of some stains and other considerations. Rife found that invariably when he looked at any bacterium or virus with his microscope he could always find at least one narrow band of wavelengths of light that made the bacterium or virus luminesce and or fluoresce. "
Szóval, fluoreszkál. Így vált láthatóvá a mikroszkópja alatt.
Előzmény: Drevway (90) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 16:55 | #90
Treponema 660
Gonorrhea 712
Staphlococci 728
Typhoid Bacteria 712
Mind a látható fény tartományába esnek. na innen lesz eléggé felejtős. Ezeket gondolom biológiai laboratóriumokban sötétben tárolják, ne legyen bajuk.
A sarcoma és carcinoma összes fajtája 1-1 frekvenciára válaszol, mégis mi az ami annyira megkülönbözteti őket a normális sejtektől?
A világ legnagyobb katonai fegyvere lenne ugyebár, specifikusan emberi sejteket ölő sugárfegyver, mégse nagyon hallani... a technológia itt van, ha itt van...
Továbbá nagyonzsenikém, hogy volt látható valami ezen a tartományon kívül? Komolyan ennyire hülyének nézed az embert, vagy csak te nem érted? az előző linked szerint UGYANAZ a frekvencia pusztítja el a kórokozót, mint amivel látható, az EMBERI szem pedig KÉPTELEN a LÁTHATÓ FÉNY tartományán kívüli dolgokat látni. Tudod, ezért hívják láthatónak... Vagy akkor most az előző a hülyeség?
Nagyszerűen kikerülted bármelyik logikai buktatót azzal hogy belinkeltél egy másik oldat, ahol elsődlegesen a szerkezet felépítését és építését írják le, engem nem az érdekelt hogy mérnökileg megoldható-e.
Előzmény: Tooni (89) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 23. 16:31 | #89
Valóban, tényleg hihetetlen, hogy a pali olyat alkotott, ami megelőzte korát.
Azt hiszem ez lenne a legerősebb optikai mikroszkóp:
http://tech.ize.hu/comments.php?post_id=2103
A fák levele azért zöld, mert a zöld fényt verik vissza. Ha megtalálod, melyik hullámhosszú fényt verik vissza a kis virusok, akkor meg tudod figyelni őket. Ezért kellett a mikroszkópba UV fény, azt interferálva pedig váltani lehetett a tárgyat megvilágító fény frekvenciáját. Szóval a vírusok nem a mikroszkóp alatt döglöttek meg, hanem ott váltak láthatóvá. Ugyanezt az elvet használta fel a doki a rádiós besugárzásnál, és igen, valóban nagy a kockázat, ha nincs bemérve rendesen az adott kórokozó frekvenciája, és erre a kutatásra biz éveket szentelt.
100 és 150 watt között volt a gép teljesítménye.
http://users.navi.net/~rsc/riferev.htm
Előzmény: Drevway (88) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 14:03 | #88
Már az első mondat ferdít; csak a legnagyobb vírusok közelítik meg a MAI LEGMODERNEBB fénymikroszkópok feloldóképességét. Ezek után van még értelme tovább olvasni? Saját rezonanciafrekvenciájukkal világítja meg... aha. mintha egy anyagból lenne az egész, és így meghatározható lenne rá egy frekvencia. Tegyük fel, hogy a legnagyobb koncentrációjú anyag frekvenciáját választjuk ki, nem lehet minden anyagnak annyira egyedi, hogy ne iszonyatos zaj legyen a képen (nem hinném, hogy 80 éve ilyen pontosan belehetett volna állítani bármilyen frekvenciát, és azt hiszem a zajszűrés is elég necces...)
Azt is megnézném, milyen látványosan halnak meg a vírusok fénymikroszkóp alatt...
Tételezzük fel, hogy ez mind szép és működik: Gyakorlati alkalmazásokról halandzsázik. Van tipp arra, hogy mekkora erősítés kellene ahhoz, hogy az emberi szervezetet besugározzuk (igen, rádióhullámokról beszélünk, mert ha látható fénytartomány lenne, akkor már mindenki régen röhögne... milyen erős villanykörte kell, hogy átvilágítson rajtad? persze szűk frekvenciatartományú), hogy a legmélyebb pontokig is megtalálja és elpusztítsa a kórokozót? És akkor most zongorázzunk végig minden tartományon?
A rákos daganatok meg... Igencsak qrvára ugyanazokból az anyagokból vannak, mint a többi sejt, szóval baromira nem vágom hogy fogja ez most nekem eldönteni, melyik nem kívánatos... vagy akkor itt is a daganatokra jellemző, nagy koncentrációjú anyag frekvenciájára kell állítani? h van is ilyen, akkor sem szignifikánsabban nagyobb a koncentráció, ergo igencsak szétnyomorgatja a többi sejtet...
A fizika alapokat, hogyan lehet egy bizonyos fényfrekvenciával szétrobbantani/megölni Pistit, de Marit nem... na ez is érdekelne.
Azthiszem ez a szokásos FAIL kategóriás, de az átlagnál jobban összeszedett összeesküvés-elmélet.
Előzmény: Tooni (87) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 23. 12:53 | #87
Az én nevem pedig Royal Raymond Rife. Kifejlesztettem egy, a koromban úttörő módszert a betegségek kezelésére, mely a rákos daganatok 90%-át képes megsemmisiteni. Ünnepelt emberré váltam, mindaddig, mig támogatóim ellenem nem fordultak, szakmailag lejárattak, emberileg megtörtek, szabadalmaztatott találmányaimat összetörték.
http://www.rife.de/
Előzmény: Drevway (86) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 12:26 | #86
Én vagyok Gyógyszergyár "A". Megegyezem a többiekkel, hogy az új csodaszert nem dobjuk piacra, mert a korábbi szerek egy vagyont hoznak, ez meg kisebb vagyont hoz. De mivel egy szemét állat vagyok (ugyebár hagyom meghalni az embereket, ez is azt bizonyítja) mit teszek?
Itt jön a logikátlanság. Piacra kellene dobnom a csodaszert, monopol helyzetben leszek, a többi gyár tönkremegy, és én leszek a világ legnagyobbja.
Előzmény: Kampec (85) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 23. 11:53 | #85
épp azt magyaráztam hogy nagyobb üzlet az nekik ha hagyják meghalni az embereket, nem kell félreérteni engem 3adjára mondom hogy csak feltételezem ugyanazokat a dolgokat, amiket már jóval hamarabb megtettek mások is előttem
sajnálom ha ezzel megtöröm egyesekben az idilli világképet

"mi okuk lenne bízniuk egymásban ha ilyen gátlástalanul hagyják meghalni az embereket???"
ha a kérdéseden elgondolkodol akkor megtalálod a választ...
mintha nem lenne elég ok hogy ugyanúgy hagyják meghalni az embereket...
Előzmény: Drevway (83) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 23. 09:53 | #84
Bocs a hibás linkért, ugyanakkor másokat téveszmék áldozatainak nevezni is sértés :P
Itt a helyes link,
http://www.youtube.com/watch?v=dIf5Xkr8rEc
igazából nem ezt szerettem volna elküldeni, hanem ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=7ECQwl_lxUc
De amint láthatod már nem elérhető, bizonyára mert a CTV leszedette jogvédett anyagként és a feltöltő acc.-ját is felfüggesztették. Ezidáig próbáltam keresni működő linket ugyanerre a riportra, lehet, hogy te több szerencsével jársz, ez volt a címe: Cancer Cured in Canada, But Big Pharma Says NO WAY!
Előzmény: Drevway (82) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 09:42 | #83
Valószínűbb hogy megvennék tőled a licence-et és halomragyártanák TESZTELÉS UTÁN, még mielőtt egy másik gyár hasonló, vagy hatásosabb gyógyszert fejleszt ki.
Mégis, mi okuk lenne bízniuk egymásban ha ilyen gátlástanul hagyják meghalni az embereket??? gondolkozz már könyörögöm :D:D
Előzmény: Kampec (80) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 09:39 | #82
Először is látom, személyes sértésnek veszed az előző hozzászólásomat, pedig nem is neked szólt...
Másodszor, a helyes link (ha erre gondoltál): amit beírtál, csak a végéről kell letörölni az utolsó A betűt (nem engedi elküldeni a commentet a linkkel)
Csak mert úgy illik, ha csak így egy mondatot vágsz hozzám, akkor legalább a link működjön...
Harmadszor pedig gondolom mindent elhiszel, amit a hírekben látsz, és feltételezem hogy nem nagyon értesz hozzá: attól hogy sejttenyészeten működik, még emberben korántsem biztos.
És csak ne a kiszínezett valóságot lásd:

"Does it cure cancer?
The paper from the University of Alberta researchers described experiments carried out using cancer cells grown in the lab. The team also carried out experiments on rats that had been injected with cancer cells. They found that DCA could slow the growth of tumours, and reduce their size. This did not prove that the cancers were completely cured, or that DCA could prevent cancers from growing.
It is important to stress that DCA had not then been tested as a cancer treatment in humans, despite the implication in news headlines that it "kills most cancers". There are many research papers produced by scientists around the world every year that reveal potential new treatments for cancer. But it is important that every discovery is carefully investigated to make sure that it is effective and safe for use in patients, and DCA is no exception."

"Is it safe?
DCA is not "completely safe and non-toxic". A clinical trial of DCA for a childhood disease found that the drug caused significant side effects, affecting the nervous system. It is also known to be an environmental pollutant. Researchers have found that DCA can actually cause cancer in animals, so it is far from being a completely safe treatment.
This is not necessarily a barrier to the use of DCA as a treatment for cancer – there are a number of powerful anti-cancer drugs that are carcinogens. However, these have been thoroughly tested in clinical trials to discover how they can be safely used to treat patients while minimising any harmful effects.
Clinical trials of DCA will help determine whether it is safe to use in cancer patients, what dose is needed, and whether the treatment is more effective than the cancer therapies that are currently available."

Forrás: Cancer Research UK

Ahogy mondani szokás, minden érmének két oldala van, attól még hogy az egyik jó, nem jelenti hogy tökéletes, és tesztelés nélkül kellene emberekbe tolni kilószámra.
Előzmény: Tooni (79) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 23. 09:33 | #81
Na azért ennyire nem kell paranoidnak lenni. :D
Ha feltalálnák az is elég nagy business lenne hidd el.
Előzmény: Kampec (80) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 23. 09:03 | #80
Megbíznak egymásban vagy/és egész hálózatot alkotnak.
Lehet hogy volt már aki megpróbálta piacra dobni csak nem úgy hogy a rák ellenszere, mert az túl feltűnő lett volna és azonnal léptek volna ellene, de így is szerintem volt már több olyan termékre példa, amit egyfolytában támadtak minden előzmény nélkül, amíg el nem tűnt forgalomból...
csak feltételezek mindent, nem találtam még fel a rák ellenszerét, de ha fel is találnám valószínűleg még a macskámat is megfenyegetnék =)
Előzmény: Drevway (78) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 23. 08:22 | #79
Feltételezni, hogy az általad említettek nem fordulhatnak elő, elég durva téveszme.
http://www.youtube.com/watch?v=dIf5Xkr8rEcA

Előzmény: Drevway (78) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 23. 07:03 | #78
Persze, persze...
Ha a gyógyszergyárak ilyen rohadékok mint mondod, akkor szerinted hogy bíznának egymásban???
Akármelyik piacra dobhatja, vagy egy kutató is (újra)felfedezheti, és ha nem ŐK dobják piacra először, akkor bukta az egész, a soksoksoksok millió dolláros kutatások, stb. Szerinted ilyen nyomás mellett ki várna? Túl nagy a kockázat, ha ők lennének az elsők akik terjesztik, levédetik, és övék az egész piac. ennyi.
Miért képzeled, hogy ez egy injekció lenne? honnan veszed hogy ez ilyen csodaszer, hogy egyszer beadod és kész? Elég durva téveszme.
Előzmény: Kampec (77) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 23. 00:45 | #77
az biztos hogy lenne rá kereslet, de...
egy rákos ember szedd összvissz 10féle gyógyszert rendszeresen + surgárkezelés és a többi, amíg bele nem hal vagy ki nem gyógyul kínkeservesen...
na most 10féle gyógyszer rendszeres megvétele vagy egy ellenszer egyszeri megvétele
(elméletben meggyógyulnának és viszlát rák örökre (-: )
ha az ellenszer ára a 10 gyógyszer összárát tenné ki, akkor is csak egyszer vennék meg a csodaszert...
ez az egész amit leírtam szintén a gyógyszergyáras összeesküvéses elmélethez tartozik :3
Előzmény: Drevway (64) 0 VÁLASZ
bogey 2009. 09. 22. 23:35 | #76
Csak 1 jó tanács : Ne oltasd be magad ha ........
pepeti 2009. 09. 22. 23:10 | #75
Hát nem értek az orvostudományhoz csak annyit, amennyit a Houseból szedtem össze (MR! Biopszia! lumbáljuk meg! idióta!), de pár dolgot megjegyeznék:

1. nem tűnik egy hülye embernek a fazon, de néha a hétköznapi ember számára is furcsa dolgokat hord össze,pl azzal kapcsolatban, hogy a gyerek immunrendszerét tönkreteszik a sok oltással nem is tudom hogy egyetértsek-e, mert annyit tudok csak hogy hagyni kell a fiatal immunrendszert kifejlődni és megerősödni (már kosztablettáról is hallottam, lehet h hülyeség)

2. a média valóban I SZO NYA TO SAN felfújja ezt az egészet, nem tűnik egy Fekete Halálnak nekem ez az egész, mégis akkora feneket kerítettek neki mint innét Mohács (jut eszembe, Mohácson erre mit szoktak mondani?)

3. azért meg biztos vannak olyan nemzetek akiknek érdekében áll hogy ne népesedjen túl a Föld (sőt ez mindannyiunk érdeke), még ha nincs is köze ehhez a járványhoz egyáltalán
Tooni 2009. 09. 22. 23:02 | #74
Inkább kihagynám a próbát, nem vagyok tengerimalac.
Nem vagyok híve eszement elméleteknek, de:
A világ szegényebbik felébe is ugyanazt az oltást szállítják?
http://index.hu/tudomany/blog/2009/09/18/kilenc_gazdag_orszag_oltoanyagot_ajanl_a_szegeny_orszagoknak/
Ugyanaz a Baxter gyógyszergyár akit rajtakaptak nem is rég élő H5N1 vírus terjesztésén az oltóanyagban?
http://www.lifegen.de/newsip/shownews.php4?getnews=2009-02-26-5323
Vagy inkább a Bayer aki HIV vírussal fertőzött készletein adott túl?
http://www.forumeter.com/video/7950/Bayer-Exposed-HIV-contaminated-vaccine-
Előzmény: Zorro (72) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 22. 22:53 | #73
Én legfőképp erre a filmre támaszkodtam előző hozzászólásomban:

http://video.google.com/videoplay?docid=-6696666502913965744&ei=rLqsSs_0HY2a2wL0ooQn&q=vaccination&dur=3#

Most melyik orvosnak higgyek? Aki azt állítja, hogy használ, vagy amelyik a hatását a placebóéhoz hasonlítja?
És az aluminium meg a higany vegyületeiből bizony sosem elég, étel és ital mellett még tűn is jöjjön közvetlen a véráramba...
"Mire nem marad ideje? miért van kevesebb?" lásd előző hsz.
Előzmény: Drevway (71) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 22:39 | #72
Ahhahaha.

"Az immunrendszer egy csodálatos alkotás, kellőképpen karbantartva, betartva az alapvető higiéniai és táplálkozási alapelveket nincs esélye semmilyen betegségnek. Ebbe beleértem akár az ebolát, lépfenét, himlőt, és egyéb mesterséges vagy természetes kórokozót"

Akkor próbáld ki őket magadon. A test baktériumok ellen jól védekezik (viszonylag), sajnos a vírusok esetében ez nem mondható el, kivéve persze azokat a vírusokat amik ellen volt pár száz éve felkészülnie. Ilyen az influenza is.

Aztán mirért is lenne érdekében a világ vezetőinek eltenni láb alól mondjuk 500 millió embert, főleg a világ gazdagabbik felén?
Most éppen válság van állítólag, csökkent a fogyasztás. Majd akkor most jól kinyírunk 500 m-1 milliárd embert, ráadásul a fejlettebb országokban, hogy még kevesebb vásárlónk legyen.
Na kb. eddig működnek az idióta összeesküvéselméletek.
Előzmény: Tooni (70) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 22. 22:19 | #71
Miért gyengítené le az immunrendszered egy antigén, ami aktiválja azt?
A formaldehidet úgy tudom h a vírusfehérje denaturálásához használják, alumínium és higany tekintetében kíváncsi volnék h levegőben, étellel ill. ivóvízzel mennyi kerül be a szervezetbe, csak viszonyításképpen.

"Talán épp az az idő nem adatik meg az immunrendszernek oltás alkalmazásakor, mint ami egy normális terjedésnél megvan...."
Mire nem marad ideje? miért van kevesebb?
Előzmény: Tooni (70) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 22. 21:30 | #70
Jó összefoglaló. Akkor most leülök és gondolkodok, mert eddig féllábon állva írtam :)
Nem kell, hogy feldobd egyből a talpad, elég ha kellőképp legyengíti az immunrendszered.
Az immunrendszer egy csodálatos alkotás, kellőképpen karbantartva, betartva az alapvető higiéniai és táplálkozási alapelveket nincs esélye semmilyen betegségnek. Ebbe beleértem akár az ebolát, lépfenét, himlőt, és egyéb mesterséges vagy természetes kórokozót, aminek csak akkor van esélye fentmaradni egy egészséges szervezetben, ha kellően nagy mennyiségben jut be (seb, ivóvíz, étel, közvetlen cseppfetőzés), megelőzve szaporodásában az immunrendszer rá adott válaszreakcióját. Szóval jó a rendszer, csak idő kell neki. És egy influenzánál minden ideje megvan rá, hogy tegyen ellene. Az oltóanyag a kórokozó "gyengített" változatát, vagy annak "széttört" darabjait tartalmazza, emellett még: formaldehidet, aluminiumot - hajrá Alzheimer-kór -, higanyt (thimerosal), és más nyalánkságokat. Talán épp az az idő nem adatik meg az immunrendszernek oltás alkalmazásakor, mint ami egy normális terjedésnél megvan....
Előzmény: Drevway (69) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 22. 20:47 | #69
Na akkor most csüccs, és gondolkodj. Persze, majd vaktában elkezdik az egész lakosságot beoltani, humán tesztek nélkül.
http://www.elitmed.hu/ilam/h1n1_influenza/az_uj_influenza_elleni_oltoanyag_osszefoglalas_4160/
Nem hinném, hogy ha sorra feldobták volna az emberek a talpukat az oltástól, akkor most a teljes lakosságra kiterjedő oltássorozat indulna.
Előzmény: Tooni (67) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 22. 20:40 | #68
http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/world-news/2009/08/07/swine-flu-health-expert-warning/does-virus-vaccine-increase-risk-of-cancer.html

Augusztus 7-i hírek, nyilatkozik Dr. Wolfgang Wodarg tüdőspecialista, az Európa Tanács egészségügyi bizottságának elnöke, a cikkben ez áll:
- az oltóanyag nem megfelelően kipróbált, "hot needle"
- rákos sejtekből áll a tápoldata, lehetséges allergiás reakció rá ismeretlen
- súlyosabb mellékhatásai lehetnek mint magának az influenzának

..."Swine flu is not very different from normal flu. “On the contrary if you look at the number of cases it is nothing compared to a normal flu outbreak, - avagy, ez egy kiváló üzlet a gyógyszeriparnak, mert: "A sertésinfluenza nem sokban tér el a hagyományos influenzától." és "Ellentétben ha megnézik az esetek számát, ez semmiség egy normális influenzajárványhoz képest."
Tooni 2009. 09. 22. 20:26 | #67
Oké, a tömeges oltást még el sem kezdték:
http://index.hu/belfold/2009/09/21/jovo_hettol_oltanak_a_h1n1_ellen/
Légyszi egy forrást az állításodra, ennél jobbat nem találtam.
De ha ez is olyan lesz, mint a HPV vakcina, amit be akarnak MO.-n is vezetni, már akkor régen rossz.
Előzmény: Zorro (66) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 19:30 | #66
Tudtommal emberek már kaptak az oltóanyagból, és még 1 sem dobta fel a patáját.
Előzmény: Tooni (65) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 22. 19:16 | #65
Valóban így van, eltér a szervezetük a mienktől, de anyagcsere szintjén még egyes embereknek is. Viszont ha állatokat oltasz be, akkor az oltóanyagra adott reakciójuk alapján jó eséllyel következtetni lehet arra, hogy ez most jó lesz-e emberi fogyasztásra, és még gyilkossággal sem csuknak le.
Előzmény: Zorro (62) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 22. 17:30 | #64
Oké. És mi értelme visszatartani? Ez a tuti fogás, lenne rá kereslet, de nem adjuk.
Előzmény: Kampec (57) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 17:20 | #63
szerintem csak megnézték hogy hat az állatokra, azok az elmondottak szerint pedig beledöglöttek :D
valószínűleg annyira jó volt az anyag hogy utána túl adagolták magukat xD
Előzmény: Zorro (62) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 16:40 | #62
Ok de még mindig nem értem, hogy egy EMBEREK számára kikísérletezett anyaggal miért oltanak be más állatfajokat? Tudtommal a tehén és a csirke szervezete is jelentősen eltér az emberétől. De lehet az én biológiai ismereteim hiányosak.
Előzmény: Tooni (61) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 22. 16:25 | #61
Zorro, ez nem a kísérlet része volt, hanem a végleges anyag. EZT senki sem mondja.
Előzmény: Zorro (60) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 16:22 | #60
Általában ezért szokták egereken, majd majmokon, tesztelni az oltásokat. vagy ezt nekik senki sem mondta? :D:D:D
Előzmény: Tooni (59) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 09. 22. 16:15 | #59
Jöjjön akkor az én sztorim a "sertés" vagy "új" - mert hiszen minden évben új mutáció a nátha - influenza elleni védőoltásról. Barátom édesapjának kollégája tanár egy nagyváros állatorvosi egyetemén. Kaptak mintát a védőoltásból, és beoltottak vele egy tehenet, egy disznót és két tyúkot. A tehén patkolt el elsőnek, követte volna a disznó ha fáradtságos munkával nem mentik meg, és a két tyúknak is annyi. Ütős anyag.
joovan 2009. 09. 22. 16:08 | #58
:D:D ja igen, meg az is!! :P
Előzmény: Mr.T. (46) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 15:55 | #57
nem tartom kizártnak
Előzmény: Drevway (56) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 22. 15:46 | #56
Mert szerinted megvan mondjuk a rák gyógyszere?
Előzmény: Kampec (55) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 15:24 | #55
arra hogy csak fájdalomcsillapítók vagy csak tüneteket szüntetnek meg, így vagy úgy...
nem az összes gyógyszerre gondolok, csak a "gyógyíthatatlan betegségek" gyógyszereire
Előzmény: Drevway (54) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 22. 15:18 | #54
"senkinek nem kéne meghalni ha az ellenszert adnák nekik,
mennyien halnának meg ha nem lennének...ugyanannyian, csak később"

Itt most nem értem mit akartál írni...
Előzmény: Kampec (41) 0 VÁLASZ
1nessa 2009. 09. 22. 15:10 | #53
feltekenykedj csak:P
Előzmény: joovan (40) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 15:05 | #52
Meg a kannibál ;)
Előzmény: Zorro (49) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 15:05 | #51
mert sok a cápa :D:D
Előzmény: Zorro (49) 0 VÁLASZ
1nessa 2009. 09. 22. 15:04 | #50
h kijavitsalak: pedobearEKTOL:D

Előzmény: Mr.T. (46) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 15:00 | #49
Vannak, pl. a csendes óceáni szigeteken még vannak olyan törzsek, akik még majdnem kőkorszaki szinten élnek. Na ők tuti nem kapnak védőoltást, igaz az átlagéletkoruk is valami 35-40 év.
Előzmény: Kampec (47) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 15:00 | #48
igen hasonlóra gondoltam :D
és csak feltevésnek szántam
Előzmény: Geist (44) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 14:57 | #47
úgy veszem hogy nincs semmi bajom, tehát ez a tünetmentes asztma is nekem bullshit
ki tudja lehet hogy létezik olyan ember aki sosem volt beteg...miért lenne ez olyan hihetetlen
vannak akik oltások nélkül már nem élnék túl ebben a fertőben,
de lehetnek olyanok is még elkülönülve valahol akik anélkül is jól meglennének
Előzmény: Zorro (42) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2009. 09. 22. 14:53 | #46
Futni a pedobear elől szokott :D
Előzmény: joovan (40) 0 VÁLASZ
focuskoma
focuskoma 2009. 09. 22. 14:47 | #45
...és a sok gyúrásnál. :D
Előzmény: Mr.T. (31) 0 VÁLASZ
Geist 2009. 09. 22. 14:47 | #44
Kampec: "szerintetek mennyi bevételtől esnének el a gyógyszergyártók ha mindenki egészséges lenne..."
Zorro: "Szerinted létezik olyan ember aki élete során egyszer sem beteg?"

Szerintem csak utópia szerűre gondolt :)
Előzmény: Zorro (42) 0 VÁLASZ
Geist 2009. 09. 22. 14:40 | #43
"összeesküvés elmélettel kapcsolatban meg...szerintetek mennyi bevételtől esnének el a gyógyszergyártók ha mindenki egészséges lenne..."

Na ja, és mennyivel többet keresetnének, ha még több beteg lenne :P

Drevway: összeesküvés elmélet meg tényleg sok van, abban igazad van, és az is túlfűtött mint ahogy a média teszi egyes dolgokkal kapcsolatban (más dolgokat meg ugye elhallgat) ....a mai dolgok mégis tönkreteszik az embereket, országokat. A tényeken nem változtat :P De kell valami amivel felvilágosítsák és ösztönzésre bírják az embereket hogy ez így nem mehet tovább :P
Előzmény: Kampec (36) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 14:32 | #42
"gyógyíthatatlan asztmás vagyok"

Tünetmentesen is lehetsz asztmás, valószínű enyhe asztmás beteg vagy. Az asztma pedig akár enyhe akár nem, nem gyógyítható. Nekem is van haverom aki tünetmentes már vagy 20 éve, de attól még asztmás.

"szerintetek mennyi bevételtől esnének el a gyógyszergyártók ha mindenki egészséges lenne..."

Szerinted létezik olyan ember aki élete során egyszer sem beteg?

Ellenben ha nem lenne védőoltás, akkor szerinted milyen esélyei lennének a csecsmőknek a következő betegségek esetében?
feketehímlő, tbc, kanyaró, rubeola, pestis, malária, tífusz, kolera stb.
Merthogy ezek a betegségek régebben jelen voltak.
Még a II. vh előtt is 9 gyerekből 5-6 meghalt.


Előzmény: Kampec (36) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 14:22 | #41
senkinek nem kéne meghalni ha az ellenszert adnák nekik,
mennyien halnának meg ha nem lennének...ugyanannyian, csak később
Előzmény: Drevway (38) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 09. 22. 14:20 | #40
De a sok alvas se egeszseges am, foleg aki napi 12 orat alszik.... :D
Futni meg a busz utan szokott, mikor a sok alvas miatt lekesi >D
Előzmény: 1nessa (30) 0 VÁLASZ
1nessa 2009. 09. 22. 14:17 | #39
vegen kikepeztek olympiara...:D
Előzmény: Mr.T. (31) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 22. 14:15 | #38
A másik oldalról viszont... mennyien halnának meg ha nem lennének gyógyszerek?
Előzmény: Kampec (36) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 14:15 | #37
Ui.: csak vitamint szedek és nagyon ritkán vagyok beteg ^^
Előzmény: Kampec (36) 0 VÁLASZ
Kampec 2009. 09. 22. 14:08 | #36
igaza van a csávónak ez nem hülyeség...
ezek eddig is nyilvánvalóak voltak szerintem

hálát adok édesanyámnak hogy olyan tudattal nevelt fel és nem engedte hogy minden szarral beoltsanak
például nálam egyszer megállapították kiskoromban hogy gyógyíthatatlan asztmás vagyok (mert köhécseltem összevissza)
anyum nem kezdte el venni kilóra a gyógyszereket és a többit, elmúlt magától kis idő múlva, ez annak is köszönhető hogy úgy kezelt engem mintha egészséges lennék, ahelyett hogy azt rágta volna belém hogy örökké beteg leszek....

összeesküvés elmélettel kapcsolatban meg...szerintetek mennyi bevételtől esnének el a gyógyszergyártók ha mindenki egészséges lenne...
Zorro 2009. 09. 22. 13:58 | #35
Légyszi gyárts le nekem egy tucat vírust, ami levegőben és szexuális úton is terjed, szükségem volna rá. A fizetési feltetételeket majd megbeszéljük. :P
Előzmény: bogey (34) 0 VÁLASZ
bogey 2009. 09. 22. 13:44 | #34
Ezek a virusok mint AIDS , sertésinfulenza ...stb . mind laboratóriumban készűlnek . Biológiai fegyverek . Igaza van ennek a David Icke nek .
Drevway 2009. 09. 22. 13:34 | #33
Én sem értem miért olyan nagy cucc a védőoltás, az első mutációnál hasznavehetetlen lesz az egész... vagyis, lehet h utána könnyebb lesz kidolgozni a következőt, de akkor is, azzelllennnemvéééd az előző.
A homeopátiás szereket hagyjuk inkább...
Előzmény: Sztiki (28) 0 VÁLASZ
Drevway 2009. 09. 22. 13:30 | #32
Mintha én is ezt mondanám, evolúciósan hasznos, marad. egyre több emberben megvan, egyre több ember meg tudja emészteni (más-más allél, különböző fokú adaptáció).
Előzmény: Zorro (27) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2009. 09. 22. 12:58 | #31
...és a rendszeres futásnál. :D
Előzmény: 1nessa (30) 0 VÁLASZ
1nessa 2009. 09. 22. 12:38 | #30
van benne vmi...sok cikket olvastam a sertes influenzarol kapcsolatosan..es a a gyogyszer amit adnak tamiflu... hat olyan mellekhatasai vannak h alvas zavarok akkor halucinacio stb ... inkabb maradok a jo oreg alvas es sok folyadek modszernel:)
focuskoma
focuskoma 2009. 09. 22. 11:59 | #29
Nem mondott újat. Inkább a buta amcsiknak szól ez az egész. Majd akkor fogok parázni, ha az afrikai vírusok megjelennek Európában.
Sztiki 2009. 09. 22. 11:56 | #28
nekem idáig a legtöbb orvos nem javasolta a sertésinfluenza elleni védőoltást. Még az se aki most nyáron brazíliában volt pont az új kórokozó megfigyelése céljából, hogy mit várhatunk ha bejön ide. Hasonlóan gyors lefolyású mint idáig bármilyen influenza, nem is erősebb, tamiflu viszont nem ér ellene semmit. Abban más hogy sokkal fertőzőbb, a gyógyult ember még akár 3 hétig is erősen fertőző. Viszont világviszonylatban majdhogynem elhanyagolható a halálos áldozatok száma, általában azoknál is volt már valami más betegség (szív, keringés, diabétesz, stb), ami miatt már eleve gyenge volt. Amiben gázos a h1n1, hogy kissé legyengült szervezetnél hamar kialakul tüdőgyulladás szövődményként és az már viszont veszélyes lehet. Jelenleg a legjobb "ellenszerként" a homeopátiás oscillococcinum készítményt javasolták, mint általános influenza elleni cucc ez ellen is igen hatásos.

A védőoltások viszont alapvetően nem rossz mérgek, "civilizát" világban azért nincs feketehimlő, TBC, gyermekbénulás. Ezeket az emberi immunrendszer nem nagyon tudja legyűrni, kap egy kis segítséget, de itt sem a védőoltás védi meg az embert, hanem "átadja a szükséges infókat" az immundendszernek, hgoy az maga tudjon védekezni. Szóval ez a ne adjunk be semmilyen védőoltást is baromság, de persze túlzásba sem szabad vinni, hgoy akkor minden létző szuriból kérek kettőt. Ahogy azt mondani szokás, megtalálni az arany középutat... :)
Zorro 2009. 09. 22. 11:55 | #27
Épp nemrég látott napvilágot egy kutatás, ami azt bizonyítja, hogy az emberi szervezet folyamatosan alkalmazkodik, és már egyre egyre jobban megtudja emészteni a tejet a felnőtt szervezet is.
Előzmény: Drevway (25) 0 VÁLASZ
MakkMarci 2009. 09. 22. 11:52 | #26
Azert ez a pali sem 100as :)
Drevway 2009. 09. 22. 11:49 | #25
Tekintve, hogy a laktóz-intolerancia TÖBB, MINT NORMÁLIS.
Ha megnézed az állatokat, elég kevés olyan van ami ivarérett korában is tejet iszik. Elegendő, ha gyermekkorban van elég enzim a lebontáshoz, utána nem szükséges. Az állatok háziasításával előnyt jelentett a "hiba", hogy felnőttkorban is megmarad az enzim, így plusz táplálékot jelentett az éhező ősöknek. Előny volt, ezért tudott elterjedni.
Előzmény: thebeast (18) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 09. 22. 11:45 | #24
Igy is van, teljesen legyengult szervezetek voltak, meg arrol nem is beszelve, hogy nem eleg hogy nem tudnak egeszsegesen taplalkozni, meg gyogyszeruk sincs!
Előzmény: Zorro (23) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 11:42 | #23
A spanyolnáthában azért haltak meg sokan, mert a háború és éhezések miatt legyengült a szervezetük tudtopmmal.

Tutituti: a H1N1 nem erősebb, fertőzőbb.
Előzmény: Darkshade (21) 0 VÁLASZ
tutituti 2009. 09. 22. 11:26 | #22
magyarország rendelt 2 millió vakcinát a h1n1 ellen.Ez el kell hogy fogyjon.Mostanra már az alakult ki szerintem ha valaki megfázott,vagy tüsszög már azt mondják,fuss és oltasd be magad.Arra azért kiváncsi lennék,mikor elindult ez a "járvány" akkor sok ezren meghaltak.most meg egy kicsit erősebb influenzának van titulálva.Hogy is van ez?kérdem én
Darkshade 2009. 09. 22. 11:26 | #21
1919-es Spanyolnátha a mai viszonyok között szintén kevés halálozási aránnyal járna, ahogy számtalan betegség ami régen halálos volt és aki megkapta az küldhetett papért, de ma már kezelhető és ha kezelik akkor nem halálos. pl. Tuberkulózis.Helyettük mindig lesznek újabb betegségek. Érdekes ha az időutazás lehetséges lenne egy mai ember a középkorban simán immúnis lenne az akkori betegségekre, söt inkább ő lenne veszélyes a benne található kórokozók miatt a kor embereire, ellenben egy akkori embert mi időnkbe hozva, hát végzetes lenne neki.
parasztmark 2009. 09. 22. 11:24 | #20
istenem...végre egy igazán értelmes komment
köszönöm thebeast!
Előzmény: thebeast (18) 0 VÁLASZ
Syra 2009. 09. 22. 11:15 | #19
Egyetértek hogy a gyerekeket be kell oltani az alapvető oltásokkal. Ezekben még úgy hiszek is hogy kellenek. De hogy pubertás, fiatal felnőtt vagy felnőtt korban valakit beoltani egy influenza ellen?! Teljesen fölösleges!!
Erre tökéletes példa hogy 10 éves koromban skarlátos!! lettem. Pöttyet veszélyesebb mint egy influenza. Azt mondták hogy fiatal erős szervezetem van, túl fogom élni minden gond nélkül, és így is lett. Átvészeltem mindenféle vakcina, vagy komolyabb antibiotikum nélkül.
Az embereket annyira elkábította a média hogy azt hiszik hogy már egy kis fertőzésbe is bele lehet halni és tömik magukat erősebbnél erősebb antibiotikumokkal, ami hosszú távon nem hogy javít de még ront is a helyzeten.
Az emberi szervezet ellenállóbb mint gondolják, a legtöbb ilyen "általánosabb" betegséget le tudja küzdeni, ha komolyabb a dolog akkor minimális antibiotikummal + vitaminokkal.
Mondhatni saját felelősségre, még gyógyszereket se szedek, max fájdalom/lázcsillapító, de akkor az azt jelenti hogy már nagyon szenvedek. Szerintem ennek hála hogy 1-2 évente megfázok kb. 2-3 napra és ennyi. Nagyon rég volt már hogy komolyabban megbetegedjek. És nem élek különösebben egészségesen, nem eszek szuper egészséges ételeket, nem tömöm magam vitaminokkal, normálisan eszem, iszom, a vitamin bevitelem pedig kb. kimerül a szezonális gyümölcsökben. :D
thebeast 2009. 09. 22. 11:09 | #18
http://index.hu/tudomany/2009/09/17/az_uj_influenza_halalozasi_aranya_hasonlo_a_szezonalis_influenzaehoz/

Ezt nem egy névtelen david icke írta, egy olyan ember, aki a sárkány csillagképből érkező hüllőszerű földönkívüliekről kamatyol LSD-s mámorában, akik ráadásul emberi vért isznak, teljesen úgy néznek ki mint mi (akkor mitől hüllőszerűek???) és beépültek a kormányzatokba... Angolul/németül tudók utána olvashatnak wikipedián, magyarul sajnos nincs róla. Az is mókás, hogy magyarországon a vitaminszabadsag.com népszerűsíti, ami egy seychelles-szigeteki "global sports holding ltd." tulajdona, akiknek még csak rendes emailcíme sincs...

Minime: Nagyon ügyes lehetsz, ha meg tudod különböztetni a rendes influenzától, erre még orvosok is csak vérvétel alapján képesek, ha jelölt antigénnel sikerül kimutatni az új vírust :) Nem hiszem, hogy túl sok lenne ebből neked otthon :P
Laktóz intoleráns pedig meglehetősen kevés van, ahhoz képest, hogy mióta háziasítottuk a tehenet.

Az oltások többsége koppintja a gyerekek saját immunizációját. A gyerek első "oltása" az anyatejben átvitt anyagok. Az oltások hasonlóképpen működnek. Én a bennük lévő higany miatt jobban aggódom. Az oltások maguk biztonságosak, és amelyik hatékony, az fontos is. Új influenza miatt nem oltatnám be magam, viszont mumpsz ellen igen, mert még nem volt, és... hogy is mondjam... féltem a "fiúkat" :) Ugyanígy nőként beoltatnám magam méhnyakrák vírusa ellen is.
Ha nem lenne olyan marha drága...
Zorro 2009. 09. 22. 10:35 | #17
Nyugat-Európában nem minden országban kötelező a védőoltás, ezért lobbiznak mellette. (Mert hát jó profitot termel).

M.o-n nem kellene lobbizniuk, (nem is nagyon teszik), mert itt kötelezőek az oltások. (Nálunk már rég nincsenek olyan betegségek mint amilyenek pl. angliában vannak, mert ott nem kötelező az oltás).
Az más kérdés, hogy az ostoba média minden külföldi hírt válogatás nélkül átvesz, és minket riogatnak a nyugat számára kitalált hírekkel.
Előzmény: joovan (16) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 09. 22. 10:31 | #16
"Akkor ezek után miért lobbiznak mégis mellette????????"--------- van pár tippem:
Kell a médiába valami, amit föl tudnak fújni, és szaftos híreket tudnak belőle csinálni!
Akkor a különböző vitaminokat meg táplálék kiegészítőket gyártó cégeknek (béres, centrum, stb.) ez a legjobb reklámnál is jobb kampány, hogy fogyjon a termékük! Lehet ez utóbbira nem gondolt a média, de biztos, hogy ezek a gyártók is kutya jool profitálnak... :)
Előzmény: Bubba (13) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 10:28 | #15
Hát persze, hogy felfújt ügy. Ezt nem is vitatja senki. Európában már nagyon régóta van influenza, és az emberek immunisak rá. Ez azonban nem mindenhol van így, ezért van az, hogy a világ túlfelén többen meghaltak.

Igazából egy dolog miatt fosnak, hoz ez az influenzafajta nagyon virulens és sokszorta gyorsabban fertőz mint a többi fajta.
Drevway 2009. 09. 22. 10:27 | #14
Persze. SAJNOS kötelezőek az oltások... bárcsak te sem kaptad volna meg, talán most szebb lenne a világ.
Kicsit túlszaporodtak mostanában az összeesküvés-elméletek...

A vakcina meg nyilván azért 98%ban azonos a sima influenza ellenivel, mert az influenza sem annyival másabb. Elég ha más ruhát adsz a saját anyádra (vírusra) mint amilyet szokott, meg egy gumimaszkot is te (az immunrendszer) nem is ismered fel.
Előzmény: Geist (11) 0 VÁLASZ
Bubba 2009. 09. 22. 10:24 | #13
Ha nem is minden szava igaz, de azért érdemes egy kicsit utána nézni, mert független forrásokból több helyről hallottam, hogy valóban egy felfújt ügy ez az influenza.
Pl. a munkahelyemen oktató főiskolai egészségtan tanár mondta, hogy nincs semmi értelme az oltásnak, ráadásul hazánkban gyengébb lefolyású az új influenza, mint egy sima "hagyományos".
Akkor ezek után miért lobbiznak mégis mellette????????

Fireblade1000 2009. 09. 22. 10:13 | #12
Lehet benne valami igazság!!! Kreálj 1 problémát, majd nyújts rá megoldást az embereknek!! A cél nem más mint a profit. Senkinek ne legyenek illúziói! Az a szöveg már légen nem érvényes, hogy: a legfőbb érték az ember!!!
Geist 2009. 09. 22. 10:13 | #11
Mindenkinek szíve, joga eldönteni hogy kéri a védőoltást vagy nem :P
Bár gyerekeknél meg egyes védőoltások kötelezőek sajnos, ott nem lehet dönteni :S
Milyen jól jár az aki a védőoltásokat kiadja :P
Amit persze te fizetsz meg, az adódból. És akkor még arról nem is beszéltünk hogy milyen kotyvalék van benne..... :P
Az hogy az embereket meg ilyen módszerekkel is befolyásolni kívánják, az már rég lejárt szöveg, eddig is tudtam...:)
Végszó mindig ugyanaz: PROFIT

"""Meggondolva mi ma a világ, az összes nyomorával, konfliktusával, brutalitásával, agressziójával.....
Az ember ugyanaz, aki mindig is volt. Még mindig kegyetlen, agresszív, nyereséghajhászó, versengő.... és épít egy társadalmat ezekre az alapokra.""" - J. Krishnamurti


Zorro 2009. 09. 22. 10:11 | #10
S milyen igaz. Magam is láttam, hogy a küórház udvarán bagóznak a szülésre váró terhes nők. Ráadásul egy kolleganőm ex-kolleganője is terhes lett, igaz nem akarták a babát, és bagózott tovább. Azt mondta, őt a gyerek nem korlátozza semmiben, és különben is utálja mert délután majd nem tud miatta "soppingolni" mert elcseszi az életét stb.

Aztán csodálkozuik, ha asztmásan meg különböző allergiákkal születik. Na az még jobban eklcseszi az életét, ha kórházról kórházra járnak.
Előzmény: joovan (9) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 09. 22. 10:04 | #9
Az is elég szomorú, hogy látok terhes nőket cigarettázni, inni, helytelenül étkezni... aztán meg csodálkoznak ha "megmacskásodik" a gyereke! Az is tiszta szégyen, mikor látom, hogy tolják a babakocsit, közbe meg szívják a bagót és fújják be a babakocsi napellenzője alá.

Előzmény: Zorro (8) 0 VÁLASZ
Zorro 2009. 09. 22. 09:56 | #8
Csak egyet felejtestz el, hogy ezen esetek legtöbbje a szülők és/vagy a gyermek helytelen táplálásából adódnak. Az allergia kialakulhat attól is, hogy anyuci féltette a műtött melleit, hogy eldeformálódnak ezért inkább tápszerrel etette a gyereket. Ma csak 50%-a szoptat az anyáknak, és azoknak is a fele abbahagyja 3(!) hónapos kor után, a maradék nagyon nagy része is fél év után már átszoktatja a gyereket kizárólag bébiétellel.

A másik dolog, hogy ez a vakcina tudtommal legalább 98%-ban azonos a sima influenza eklleni vakcinával. Szóval nagyon nem módosítgattak rajta.
Előzmény: MiniMe (7) 0 VÁLASZ
MiniMe 2009. 09. 22. 09:48 | #7
azthiszem tudom mire gondolsz.
van oltas ilyen gyerekbenulas ellen meg diphteria , tetanus es hepatitis ellen.
amikor en gyerek voltam meg fekete himlö ellen is kaptam, az mostanara ugye mar kihalt.

igen a gyerekek szervezete meg nem olyan erös mint felnötteke ezert (valoszinüleg) szüksegesek az ilyen gyermek oltasok.
de megmondom neked, hogy en nem tudom hogy kinek es minek higyjek.
mert azert az tenyleg feltünö hogy manapsag milyen sok beteg gyerek van.
"andraska allergias a lisztre es a karfiolra, peti mogyorora es minden olajos magra, ja es jucika alergias minden tejtermekre igen laktozis intoleranciaja is van"
katasztrofalis, csak ilyet hall az ember.

Előzmény: Zorro (4) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 09. 22. 09:36 | #6
Az egyértelmű, hogy a rohadt, tetves média mindent fölfúj... Lehet, hogy világ méretű járvány, de érdekes, hogy itthon is simán kigyógyulnak belőle. Az egésznek csak annyi a jelentősége, hogy aki megbetegedett, az másokat ne betegítsen meg. Elég szomorú, hogy itthon is oda jutottunk, hogy az emberek féltik a munkahelyüket, és ezért betegszabadságra sem mernek elmenni...
Előzmény: MiniMe (3) 0 VÁLASZ
Czaboo 2009. 09. 22. 09:35 | #5
Ajánlom elolvasásra a témával kapcsolatban a következő posztot is: http://bombagyar.hu/index.php?post=2538
Zorro 2009. 09. 22. 09:33 | #4
Igen, de ez az összes influenzára igaz.
Új influenzának hívják nem sertésinfluenzának, mert semmi köze nincs a disznókhoz.
Túlságosan felfújják az ügyet szerintem is, de!

Az influenza attól veszélyes, hogy könnyen mutálódhat, így létrejöhet olyan új egyed ami valóban világjárványt okozhat.
Bár én majd csak akkor kezdek aggódni, ha már hegyben fekszenek a hullák az utcán. :P

Ugyanakkor a fickó azt állítja, hogy minek oltsuk be magunkat bármi ellen (nem csak influenza ellen)? A gyereket minek kell beoltani?
Na ennél a mondatánál durrant el az agyam, pedig ez a videó eleje csak.
Előzmény: MiniMe (3) 0 VÁLASZ
MiniMe 2009. 09. 22. 09:25 | #3
szerintem nem szar.
legyünk objektivek.
ha 6 milliard emberböl megbetegszik par ezer es meghal 1-200 akkor az miert halalos emberpusztito jarvany ?
miert oltassam be magam egy "jarvany" vagy betegseg ellen, ami nem halalos ?
ki latott sertesinfluenzas beteget ? (a teve nem szamit)
sem nekem sem környezetemnek nem volt eddig semmifele kapcsolata sertes influenzahoz.
azonkivül tudom hogy milyen a szimptomaja es idöben fel tudom ismerni.

meg a neme sertesinfluenza info oldalon is ezt irjak:

"Ruhig bleiben!
Zunächst einmal bleiben Sie bitte ruhig. Schweinegrippe führt nicht automatisch zum Tod. Die Sterblichkeitsrate ist sogar (bisher) sehr sehr gering."
http://www.schweinegrippe-h1n1.seuchen-info.de <- akit erdekel
persze azert itt is ott van a nagy kep az inyekcioval, pedig 7 nap alatt meggyogyul az ember.

1.nem halalos betegseg
2. gyogyszer nelkül gyogyithato
3.7 napig tart
4. otthon kell maradni sokat inni(vizet! :P) es aludni
5.ennyi

Zorro 2009. 09. 22. 09:03 | #2
Ezt én is be akartam küldeni. A neten terjed ez a szar. Komolyan mondom, az emberi hülyeség határtalan.
baromka 2009. 09. 22. 08:57 | #1
valahol az összeesküvés elméletek és a rideg valóság között érzem ezt az embert cikázni..