Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
joovan 2009. 09. 07. 09:48 | #46
Ez a nyomorult könyvtárszökevény ettől jool érezte magát ugyan? De hogy örült, mikor bemutatkozhatott :D:D
Szerencsétlen... Az áramon kívül ezt se b**sza meg más.
rubigo 2009. 09. 05. 13:54 | #45
Szövegértelmezési problémáid vannak. Általánosságban írt az emberek reakciójáról, hogy igenis sokan hajlamosak egy ilyen alapján leáltalánosítani, éppen ezért nem volt szerencsés egy ilyen produkciót külföldön lenyomni. Még példákat is hozott az általánosításokra. És attól még, hogy Te (nagyon helyesen) nem ítélnél meg egy egész nemzetet egy ilyen előadás alapján, attól még elég sokan megteszik. Képzelj egy tipikus begyöpösödött agyú, műveletlen külföldi TV-nézőt (biztos van belőlük sok). Mi marad meg benne a produkció után? Honnan is volt az a csaj? Valami Hungry? Ammeghóvan? Mi fog eszébe jutni legközelebb mikor meghallja az ország nevét...
Nyilván a tájékozottabb, műveltebb, és nem csak ilyen és hasonló, hanem néha tudományos műsorokat is néző emberek nem ez alapján fogják az országot megítélni. Vannak viszont ilyenek is... Melyikből van több, az a kérdés...
Előzmény: levus23 (43) 0 VÁLASZ
brandboy 2009. 09. 05. 12:48 | #44
Azért Gyurcsány óta ezt ilyen határozottan nem merném állítani.
Előzmény: Laci (34) 0 VÁLASZ
levus23 2009. 09. 05. 11:47 | #43
mephistto!!
Te vagy az országban legnagyobb gyps!!! Te elolvasod amiket írsz, vagy csak jön belőled tudattalanul? Egy ember alapján megítélni egy országot szerinted nem nevetséges?
A szüleid az alapján ítéltek meg ezek szerint, hogy kiöntötted e a kakaót ha igen akkor te egy gyps vagy! Súlyos neelési gondokkal kűzdhetsz ha ilyen felfogásod van a világról!!
Ki nem szarja le ezt a ribancot hogy mit csinál??
Ez a baj ezzel az országgal, hogy ilyen emberek élnek itt mint te! Az eszedbe nem jut, hogy a tudományos munkákról ítéljék meg az országot, meg arról, hogy a politikusok mit művelnek, csak az hogy egy csaj mit csinál aki mellesleg egy porszemmel nem ér fel ebbe a világban! Teljesen hülye vagy, inkább tartsd meg a véleményed és nem irkálj hülyeségeket mert téged erről ítélnek meg, és ha a te logikádat követném akkor az összes magyart ilyennek tartanám, de ez meg is dől azzal, hogy én nem vagyok ilyen pedig magyar vagyok!
Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy mi folyik itt az országban!!
Előzmény: mephistto (40) 0 VÁLASZ
l3azsi 2009. 09. 05. 10:23 | #42
Brr. Én is ismertem ilyen embert a középsuliban. Nagyon idegesítő volt, a háta mögött mindenki utálta, de senki se mondta meg neki, mert annyira szánalmas volt. Még az éneklős csajnál is szánalmasabb. Egyébként őt is Krisztinának hívják, és ugyanígy nincs semmi önkritikája, viszont rettenetesen béna, meg hülye. Nekem nem az volt a bajom vele, hogy hülye, meg béna, aki ilyen, arról az ember nem vesz tudomást, és kész. De az, hogy valakinek nincs semmi önkritikája, és nem képes észrevenni magát, az nagyon szánalmas. A hülyeség önmagában nem gáz, csak ha önbizalommal társul.
Laci 2009. 09. 05. 07:52 | #41
Jó buli lehetett... :) De most másnap van. Mit is akartál voltaképp közölni?
Előzmény: mephistto (40) 0 VÁLASZ
mephistto 2009. 09. 05. 02:07 | #40
sztm kevésbé izgult, mint béna volt, lehet hallani a hangjába az idegességet de bénaságot is, a zenei ízlése is gáz, de az emberek többsége hülye, és úgyis erről (igenis erről az egyről) fogják az egész magyar társadalmat elítélni mert az emberek nagy része olyan sík matt hülye, mint egy homár, persze mind azt hiszi, hogy okos, és mindent tud, ezért ne m tanulnak sohasem. Ebből adódóan igenis elítélik az országot. Az hogy itt egy két ember azt mondja ő ne megy emberről ítél, lehet, de ő saját magát ne hasonlítsa máshoz, mert a többiek nem ő. Nem kollektív tudatunk van, ezen felül valahol a legtöbb embernek úgyis csak a szája jár ;) és elítélnek másokat, olyan szituációkban ahol észre sem veszik, ezzel foglalkozom, nap mint nap változó napszakokban, és azt tapasztalom, hogy a rögtönítélő bíróság mindenhol felüti a fejét, mert minden embernek megvan a maga világa és gondolkodásmódja tudatosan ugyan nem ítélkezik de a tudat alatt azonnal ítéletet alkotnak ami ha kellő intenzitással jár a tudatos gondolkodásra is áthat, általában álcázva valami ürüggyel kifogással.

Voltak a ruszki videók ahol mindenféle őrültségeket csináltak, azt is sokan nézték és bizony rá is mondták youtubés kommentekbe is, hogy mekkore idióták. Ugyanez az effektust fordult el őa németeknél a srác meg kislány Schnappi das Kleine Krokodil fellépésüknél, vagy itt a másik gyönyörűség a kleiner teschno hai, sőtt visszemnőleg az unreal tournamentes gyerek aki üvölt ordít és veri a gépet. Na nem egy ember mondta aki látta a videót, hogy látszik milye nfaszkalapok ezek a németek ilyeneket csinálnak. Ennyi itt az ítélkezés ránk mégjobban megy, mivel rólunk senki sem tud semmit, németekről még úgy ahogy, de magyarországot senki sem ismeri a németekhez képest. Tehát igen, bizony erről az egy csajról jól lenéznek minket, hogy mekkore gypsek vagyunk. Izgulásról annyit, hogy nem egy fellépő izgult már de ilyen béna egyik sem volt, itt ne mez volt a mérvadó, azért fejtegetem a dolgot mert fontos, erre ügyelni kell, mivel ezek a gondolatok és ítéletek véleményekhez vezetnek azok pedig érzelmekhez. És mint köztudott mind fontos dolgot az érzelmek vezérelnek. Ezt a csajt vehetjük személyes belső árulónknak is, mivel minyanyiunknak ártott, és rontja az image-t személyes dolog ebből adódóan. De vannak a média sztárok is na azok még a ... Szép image az országnak :D így menjen ki az ember külföldre XD Éljen a szólásszabadság!!!
angyal0911 2009. 09. 04. 22:29 | #39
jesszus!! ki ez a pics@??? :O :S ha ennyire nem tudd énekelni, és nem készült meg minden, akkor minek ment el ebbe a tehetség kutatóba?? Láttam már 4-5 éves kislányokat énekelni, és azok gyönyörű hangjuk volt a videon, de ez a krisztike nem tudd énekelni. Be nyögött pár értelmetlen szót, és elkezdett hamisan és homályosan énekelni. Valami borzalmas!!! Előbb gondolkodjon, és aztán cselekedjen!! Ezt kellett volna neki!!!
VS 2009. 09. 04. 20:37 | #38
Magyarország hírneve nincs veszélyben, egy idő után már nem lehet jobban rombolni... A csaj meg idióta, normális ember nem szereti égetni magát a TVben, de vannak akik nem fogják fel hogy "kicsit" gáz amit csinálnak és akkor ugye ők a nem normálisak.
Előzmény: eol (6) 0 VÁLASZ
lokko 2009. 09. 04. 20:32 | #37
remélem hogy a csaj inkább csak részeg, nem agysérült ...
Fireblade1000 2009. 09. 04. 20:06 | #36
ez nagyon gáz!!! tipikus hülye pics@!!
RokkantTroll 2009. 09. 04. 19:40 | #35
A britek általában véve hülyék és nincs semmi önkritikájuk. Ezt nem egy ember megítélése alapján állítom. Szóval ez a kiscsaj beillik közéjük. Érdemes egyébként utánanézni a zsűrinek is. Simon Cowel: a nagy fikázó akinek fingja nincs a zenéről. Egyetlen hangszeren sem játszik és énekelni sem tud. Abszolút hülye ahhoz amit csinálnia kellene. Dani Minogue: a testvére árnyékában kullog de kitörni képtelen mert fele annyi tehetsége sincs mint Kylie-nak. Viszont legalább valami köze van a zenéhez. Cheryl Cole: ne röhögtessenek már. A Girls Aloud egy tizenkettőegytucat brit lánybanda akiket egy illyen Simon féle médiaidióta rakott össze. A csajok többet szerepelnek a brit pletykalapot címlapjain mindenféle botrányokba keveredve mint a slágerlistákon. Leginkább a fent említett hölgy meg a drágalátos labdarúgó férje. Viszont az az idősebb fazon Simon mellett nem ismerős.
Laci 2009. 09. 04. 18:38 | #34
28 és 30: tökéletesen egyetértek. Azokkal viszont nem, akik azt hiszik, hogy 1 (azaz egy) ember le tud járatni egy egész országot (lásd 10-es kommentben a youtube-os hozzászólásokról).
Balázs 2009. 09. 04. 18:22 | #33
halááálos :D
pepeti 2009. 09. 04. 17:36 | #32
http://www.youtube.com/watch?v=9B1ujewVOZ4

Ez jutott eszembe amúgy:D
neomatsek 2009. 09. 04. 17:30 | #31
az egyik Danii Minogue,Kylie nővére a másik pedig Cheryl Cole,a girls aloud angol lánybanda egyik tagja és ashley cole angol focista felesége

remélem kielégítő volt a válasz:D
Ctx Twin 2009. 09. 04. 17:29 | #30
Ha valaki el akar menni mondjuk építésznek, akkor érzi, az kevés lesz, hogy óvodában kettest kapott homokozásból.
Előzmény: Laci (26) 0 VÁLASZ
Ctx Twin 2009. 09. 04. 17:23 | #29
Egy ilyen versenyen nincs selejtező? Mert lett volna mit.
Kilépek az EU-ból és ebujdosok.
Neki nincsenek rokonai, akik megmondták volna neki, hogy: b...d meg Kriszti, te nem tudsz énekelni, rossz fényt vetsz a Nagyok társadalmára!
szebi 2009. 09. 04. 17:13 | #28
De akik elbuknak munkavállaláson vagy az érettségin nem nagyközönség előtt teszik azt.
A lánynak az úgynevezett "barátai" szólhattak volna, hogy nem a legjobb ötlet ide jelentkezni vagy legalább nézze vissza felvételről mások hogyan hallják amit éneklésnek akar előadni. (Nagyon más tud lenni ahogy magát hallja az ember és amit a többiek hallgatnak.) Vagy legalább készüljön rá rendesen, de így sajna tényleg csak egy vicc lett a műsorban.

Előzmény: Laci (26) 0 VÁLASZ
Ártatlan-méz Előd 2009. 09. 04. 17:08 | #27
Ki az a két jó buxa a zsüriben?


Laci 2009. 09. 04. 17:02 | #26
Én nem fikáznám. Amint mondani szokták: "Aki dudás akar lenni / Pokolra kell annak menni." Senkinek nem kívánom azt az érzést amikor valamiért elutasítják. Persze, ha nem próbálkozol, nem is nyerhetsz. "Fortes fortuna adiuvat!" (Bátraké a szerencse). Vagy nem.
Hányan buknak meg évente az érettségin, vagy munkavállaláskor a meghallgatáson? Őróluk nem szól a Fáma...
AVIREX
AVIREX 2009. 09. 04. 16:28 | #25
status: kommentek végigolvas,video nem néz meg :)
neomatsek 2009. 09. 04. 16:28 | #24
észnél vagyok,köszönöm,de nem egy ember alapján szoktam megítélni egy egész nemzetet:D

most csak azért mert simon cowell (aki a zsűriben is benne van) a nagy megmondó,nem gondolom,h minden angol ilyen
vagy azért,mert a fél királyi család szeret a pohár fenekére nézni nem hiszem,h az összes angol egy iszákos és még sokáig lehetne sorolni...

szal,aki ez alapján az egy ember alapján ítél meg minket magyarokat,annak annyi is az esze,aki meg nem az úgyis utánanéz egy kicsit a dolgoknak,szal nem,szerintem nem gáz,h kiment,,és nem,nem kell messzemenő következtetéseket levonni a fellépéséből:D
Előzmény: mephistto (17) 0 VÁLASZ
Kapitány 2009. 09. 04. 16:23 | #23
Erős késztetést érzek arra, hogy......ELHATÁROLÓDJAK!
brandboy 2009. 09. 04. 15:20 | #22
Az hagyján, hogy látszik, de még hallatszik is.
Egyébként nem sokkal bénább Krisztina Nagi, mint a pár nappal ezelőtti posztban "Ede".
Előzmény: pepeti (19) 0 VÁLASZ
rubigo 2009. 09. 04. 15:18 | #21
"Jövőre már felkészültebben megyek vissza!" (idézet a magyar cikkből)
Olyan ez, mint amikor a Polgár Jenős faszinak lejátszották később a Polgár Jenő Hivatal-os felvételt amin nyilatkozott, de nemhogy "észre vette volna magát", hanem annyit mondott: -hát, most egy kicsit többet tudnék erről elmondani...
godzsy 2009. 09. 04. 15:10 | #20
nem izgult? úgy remeg a hangja, mint a nyárfalevél! össze-vissza sz.rta magát a színpadon. hallottam koppani a követ, ami a szívéről esett le, mikor végre elhagyhatta a termet. xD
Előzmény: mephistto (17) 0 VÁLASZ
pepeti 2009. 09. 04. 15:08 | #19
Hát pedig kibaszottul látszik rajta hogy izgul :)
medo 2009. 09. 04. 15:03 | #18
Személy szerint leszarom hogy a világ rajtunk röhög...még mindig mi vagyunk normálisabbak mint a hülye nyugat ahol teljesen elfogadott látvány a gyereket pórázon sétáltató anyuka ésatöbbi ésatöbbi. Csak azért mert valamit sokan csinálnak attól az még nem normális, nem követendő, és nem helyes.
Csak tudnám miért nem hagyták a természetet hogy kilökje maga közül a selejtet....ennek hála vannak celebjeink és ilyen idiótáink akik nem ismerik saját korlátukat. Én tudom magamról hogy se táncolni se énekelni nem tudok, utálok szerepelni...és mégse megyek mindenféle mega...-ba.
mephistto 2009. 09. 04. 14:50 | #17
neomacsek nem baj, hogy elment? nem vagy észnél :D Eddig bármit is gondoltak a magyarokról a külföldiek, ezek után már a föld alatti alatti rétegbe vagyunk, leégeti az egész országot. Egyébként meg nem izgult, láttunk már izgulós embert, nem ilyen :). Csak szimplán egy idióta csaj, akit valóban nagy valószínűséggel a szülei nyomtak előre, hogy mennyél mernnyél mennyél, (Külföldiek meg: vissza mennyé vissza hess)az én kislányom jajajajaj de jó nézd a tvbe van, sok hülye szülő, nem értenek és nem is értettek a gyerekneveléshez, mivel IQ hiányosak, én nem egy ilyen csajt ismertem életem folyamán, akiber a szülei tolták a dolgokat, és a csaj minden kétséget kizárva hitt nekik, és persze bebukta. De ismerek olyat is aki el van szállva magától, mert ha hitegeted magad, akkor valóság lesz, hát nem, mert legbelső érzés számít, és legbelül minden beképzelt bekábított ember tudja, hogy miben jó és miben rossz. Népbetegség. Egyébként a dalválasztás is túl egyzserű és a hangja meg se közelíti shakirát teljesen más szerzőtől kellett volna válasszon, mégha sikerült is volna szépen énekelni akkor is teljesen más lett volna.
Előzmény: neomatsek (15) 0 VÁLASZ
dani0001414 2009. 09. 04. 14:24 | #16
Lehet hogy csak nagyon izgult.
neomatsek 2009. 09. 04. 13:56 | #15
nekem fősulin volt egy olyan csoporttársam,aki erősen pösze volt,és így szerzett német tanári diplomát,nem irigylem a gyerekeket...


amúgy meg miért baj,h a csaj kiment és énekelt? itthon is hányan mentek el a megasztár meg egyebek válogatásaira és égtek be rendesen,és mindenki jót mulatott rajtuk,ennyi,nem kell ezt úgy felfújni:D
Előzmény: Don Quijote (5) 0 VÁLASZ
izébigyó 2009. 09. 04. 13:16 | #14
Idén küldjük őt az Eurovíziós Dalfesztiválra, már van egy kis "hírneve".
Winterborn 2009. 09. 04. 13:15 | #13
Hát lehetett volna sokkal rosszabb is :D
Ivanhoo 2009. 09. 04. 13:13 | #12
Uhhh...Ez ütött...Miért kell ennyire butának lenni, és mért kellett oda kimennie produkálni magát??
Hoppá várjunk csak? Lehet nem is akart nyerni, csak simán beégni :O, mert így az Internet segítségével máris Európa hírű lett. Lehet nem legjobb, de legrosszabb kategóriában arat :P azt a szemét mindenségit, fordított pszichológia :D
Krisztina Nagí, thank you very much ;)
Slyom 2009. 09. 04. 13:11 | #11
Jaj remélem itthon nem próbálkozik.
eol 2009. 09. 04. 13:10 | #10
Bocs, úgy látszik nem fogalmaztam egyértelműen :) A youtubeon több hozzászóló sértőnek vette Magyarországra nézve. Igen, tudom, akkor panaszkodjak ott :p
Előzmény: bungle (9) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2009. 09. 04. 12:59 | #9
Írta valaki előtted, hogy Magyarországot égeti? :O Mert én nem látom...
Előzmény: eol (6) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2009. 09. 04. 12:59 | #8
Rákerestem a nevére meg az x factorra és már ki is dobta. :)
Előzmény: enti (4) 0 VÁLASZ
MiniMe 2009. 09. 04. 12:57 | #7
kellene a logopedus :)
eol 2009. 09. 04. 12:53 | #6
Ugyan, semmi furcsa ezen. Rengeteg ilyen van a saját országjukból is, nem látom be miért kell úgy felfogni, hogy Magyarországot égeti. Csak egy tehetségtelen lány az átlagnál nagyobb önbizalommal, tehetségkutató versenyeken az ilyenek vannak elnyomó többségben. Move along, nothing to see here...
Don Quijote 2009. 09. 04. 12:53 | #5
Az nem baj hogy nincs hangja , de beszédhibás a lelkem. Ezt még nem vette észre???
enti 2009. 09. 04. 12:52 | #4
ááá :D ezt én is keresetem csak nem találtam jutubon :S így nem küldtem be :S
Jokker 2009. 09. 04. 12:42 | #3
Az önkritikáért felelős gén, kihaló félben van az emberi génállómányban... Hála a mindenki-által-elérhető-hírnév generáló médiának :D
Purple
Purple 2009. 09. 04. 12:42 | #2
gratulálok... wááá de irritáló az egész... heherészős rinyapina lehet teli önbizalommal, de persze önkritika az nincs. wáá de utálom az ilyet.... NÁÁÁGÍÍÍ.... idióóta
Wicked 2009. 09. 04. 12:38 | #1
"Máj ném iz Krisztina Nagi..."