Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2014. 09. 24. 08:33 | #6
cila küldte:
URL: www.youtube.com/watch?v=vMG-LWyNcAs
Szöveg: "Darázslárvák. Avagy: Ne éljen Alien?"
bungle
bungle 2014. 06. 26. 14:27 | #5
norbertvincze küldte:
URL: http://insidetv.ew.com/2014/06/25/morgan-freeman-through-wormhole-zombie-ants/
Szöveg: "zombi hangyák"
kukulkan
kukulkan 2009. 08. 05. 20:09 | #4
Ha az evolúció során egy eredetileg egygazdás féreg túlélési esélyei megnövekedtek azáltal, hogy (akár a véletlen során, pl. mert "szándékukon" kívül kívánatossá tették eredeti gazdájukat egy másik állat számára) egy másik gazdába átkerülvén ott jobban ki tudott fejlődni (mert ehhez az ottani feltétlek alkalmasabbak voltak), akkor ezek az egyedek szelektálódtak ki (minthogy több utódot tudtak létrehozni más egyedeknél), és a féreg életciklusa fokozatosan egyre inkább abban az irányba tolódott el, hogy az első gazdában csak egy bizonyos stádiumig fejlődjön ki, míg ivaréretté csak a végleges gazdában váljon.
Előzmény: unumunu (3) 0 VÁLASZ
unumunu 2009. 08. 03. 21:22 | #3
és a dobogós féreg hogyan terveli ki ezt az életutat? :)
ha pedig teremtmény, akkor a teremtő szereti a csigát ? :) Az is lehet, hogy a csiga számára ez csak egy jóllakott reggellel kezdődött mindennapi buli :) De az is lehet, hogy a féreg mindebből semmit nem észlel, csak a csiga az első "táptalaj", ahol kikelhet?
És a hangyaagy tudatmódosító virágradirektráharaptatós, tehénbe kerülős?
komolyrafordítva a szót...
Voltak a kis picidolgok és kezdetben tanakodtak, hogy mi lehet a humuszon kívül?
Majd sok-sok ezeréves kísérletezések és fejlesztések során az első picidolog eljutott egy hangyára, ami kis lépés volt egy picidolognak, de... a hangyának az utolsó? Majd a picidolgok kifejlesztették a génben örökölhető tudásukat ?...és nekik a hangya nem volt elég és nagyra törekvő terveik voltak? Kifundálták, hogy hogyan kerüljenek egy fejlettebb világba és az első hangyatemplom felállításávall beköszöntött a tehénkorszak? és ha a tehénben a picidolgok zavarogni kezdtek? és az überpicidolog társadalom az ősi picidolog társadalmat visszataszította a tehéntrágyán keresztül a humuszba? :) De az überpicidolog társadalom felismerte a tejben rejlő lehetőségeket és az akkor tehenet befogó embert tűzte ki célul?
És a tejet módosították, hogy sajt lehessen belőle? Majd a többi emlőst is meghódították és a Kecskét elnevezték Kecske Überpicidologról, aki először jutott kecskeállatba? és a világ minden tejét savanyodóvá tették mindezt azért, hogy a már meghódított emberi faj elkezdjen sajtot készíteni és tudatmódosításukkal létrejött Mezopotámia, majd több kevesebb sikerrel egyesíteni akarták az emberiséget, piramisok építésével felhelyezték a legnagyobb sajtot az égre, hogy azon utazva meghódítsák a világuniverzumot, de rövid időn belül megromlott az óriás sajt, de nagyon?
Aztán az összes földi lényt egyetlen napra fűbeharaptatták és az összes lábat kalimpálásra késztették és úgy forgatták a földet, hogy árnyékot tartson a romlottsajtra, hogy ne lássák az egyetlen kudarcukat? De nem sikerült tökéletesen a tervük és még párezer év fejlesztésükbe telt, hogy az embert tudatmódosítva eljutassák a romlott sajtra, hogy elkezdjék leszerelni? És még kell pár ezer év, hogy sikerüljön a tervük?

várom a válaszokat :)
focuskoma
focuskoma 2009. 08. 02. 15:51 | #2
Én is imádom a zombisokat :P De jó, hogy ez is angol :( Még szerencse, hogy már láttam ezeket, és tényleg roppant érdekesek :)
dexter_23 2009. 08. 02. 14:16 | #1
ooooohhh...mán azt hittem jön valami új zombis film annyira imádom őket.....na de sebaj ami késik nem múli....amúgy a cikk is érdekes volt!!!!!!