Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Patkányka 2009. 08. 14. 23:53 | #137
Régen magyarok járkáltak át szlovákiába olcsóbb benzintől kezdve olcsobb bevásárlásig most fordítva , ők járnak hozzánk,most magyarok utálják a szlovákokat.Egyik:Tengert,krátert,szappangyárat,stb-t akarnak 'bosszúból' Szlovákia helyére.
Egy, ha gúnyolódnak hadd gúnyolódjanak hülyéknek az való.
Kettő ha ez egy vicc akkor nem értem mit kell 'hazafiaskodni'.
Ha meg tényleg nem vicc akkor se kell az ő szintjükre(béka s*gge alá) süllyedni, hanem nem kell velük foglalkozni.
Bunkók, kész nekik ennyire futotta.Ha most elkezdjük pocskondiázni öket mivel vagyunk külömbek?Semmivel.Annyi hogy elmondhatjuk, hogy ők kezdték..Ez megintcsak gyerekes szint egyik ovis megüti a másikat a másik visszaüt ovónéni rászól kisfiúra, hogy ne verekedjen, mire a kisfiúk nagy vsz.vel egyszerre megszólalnak hogy 'ö kezdte'.
Egy csatába csak a buták ütnek vissza.
Gyanítom a csoport nagyrésze nem fog velem egyet érteni(ezt a mondatot kivéve) de ha már van véleményem akkor azt megosztom.

Szép napot mindenkinek. Patkányka.
varazs 2009. 07. 09. 16:59 | #136
Fojjjj!!
Előzmény: Spion0025 (134) 0 VÁLASZ
csicsilla 2009. 07. 08. 10:17 | #135
:( már egy ideje sajnos nem volt időm nézegetni az izét ...de most sajnos nagyon elszomorodtam...szlovákiával nincs baj ,én is ott élek,inkább a hülye emberekkel akik vezetik és nem birják elviselni hogy szlovákia nem volt soha és hogy sokat köszönhetnek a magyaroknak...engem is invitáltak ebbe a csoportba a fészbukon ,de visszautasitottam,,de sajnos vannak ismijeim akik tagjai...szerintem nem vicces és az sem amiket ti irtatok... :(
Spion0025
Spion0025 2009. 07. 05. 14:35 | #134
http://kepfeltoltes.hu/090705/slovakia_map3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nekem is van véleményem róluk, ami kb ilyesmi.
kukucska 2009. 07. 02. 16:33 | #133
Mitszeretnék látni Tót ország helyén!? Hát ÚJRA Magyarországot!!!!!!!!!!!!! Hiszen Pozsony is Magyar királykoronázási főváros ...............volt.
Revanor 2009. 07. 01. 20:06 | #132
Jéé tényleg, itt meg úgy űtnik hogy Szlovákia helyén van tengör. XD
Előzmény: Nyúzó (129) 0 VÁLASZ
Revanor 2009. 07. 01. 20:03 | #131
Úgy értettem, hogy tulajdonképpen ugyanazokra a történelmi alapokra építkezünk, csak ők szlávul fejtik ki a gondolataikat, mi meg magyarul. Azért van macskakörmözve a hülyén mondják mert csak nézőpont kérdése, hogy kinek melyik nyelv hangzik "hülyén". Így már tisztább?
Előzmény: TeamCo. (123) 0 VÁLASZ
jethro 2009. 06. 30. 23:37 | #130
szlovákia helyén legyen szlovákia bunkók nélkul, magyarország helyén legyen magyarország bunkók nélkul....sztem jó megoldás ez is...
Nyúzó 2009. 06. 30. 14:14 | #128
Szerintem a közöny is tud ölni, csak nem olyan látványosan...
Brien 2009. 06. 30. 14:08 | #127
baszom azt a szlovák kurva annyukat
Nyúzó 2009. 06. 30. 13:34 | #126
Nem tudnám Neked megmondani, hogy melyik jobb...
Közönnyel, minden probléma nélkül "élni" az életet, vagy pedig szenvedélyesen élvezni minden pillanatot. Èn a horatiusi bölcsesség híve vagyok. A jövöt építve, a jelent szeretve, egy középúton haladva. Említetted a buddhizmust, amennyire ismerem, az is tanít hasonlót. A rossz és a jó, a szeretet és a gyülölet, a fekete és a fehér megfelelö aránya....
A müvészetek lényege is az, hogy hatása legyen. Gyülöljék vagy szeressék. Ha közönyt éreznek iránta, akkor az rossz alkotás.
Hívtam már én is segítségül közönyt a bajban nem egyszer. Ès segített. De minden alkalommal úgy éreztem, hogy elveszítettem valamit az egyéniségemböl. Ezt nem akarom. A segítségért áldozatot kell hozni, és ez választás elé kényszeríti az embert. Sajnos, én a boltban sem tudok (talán nem is akarok) választani két pulóver közül. Ìgy hát, próbálom mindenböl az értéket kihozni.:-)
Utálok filmeket felhozni páldának, de erre van egy nagyon idevágó film: Equilibrium a címe. Serintem érdemes megnézni, mert nagyon jónak tartom. (Az Orwell regényt meg biztos vagyok benne, hogy olvastad).
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értettelek. Van egy olyan érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett, és a lényeg ugyanaz, de pontosítani nem baj.:-)
Előzmény: drwillyx (125) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 30. 12:10 | #125
Igen! Nagyon sok esetben igy van ahogy irod.

Csakhogy az en vilagom nagyon dinamikus. Es ehez egy eber figyelem tarsul. Ha elkesek egy buszt akkor pont talalkozok valakivel akit mar nagyon reg lattam. Amikor leesik a lanc a bicajomjol, ami nagyon ritkan van es lealok, pont elsuhan egy kamion a keresztezodesen orult tempoban. Es ez mind konkret eset. Tudnek meg sorolni jo parat.

Lehet hogy az a biciglitolvaj pont egy nagy baj-tol mentet meg. Jo. presze hogy nemmindennapos eset 11 evel ezelott lopták el utojára valamimet de akkoris eszt szamitasba kell venni. Itt nem a bicikli a lenyeg es a tolvaj hanem te vagy en. Es az adott reakcio. Gyulolet vagy kozony? Es mivan ha kozotte van meg valami? Mongyuk tudatosság.
Előzmény: Nyúzó (124) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2009. 06. 30. 09:36 | #124
Jó lenne így gondolkodni...
De szerintem ez nem érettség, hanem típusfüggö. Nekem a biciklitolvajról is az jutna eszembe, hogy "pukkadjon meg az ilyen". Lehet, hogy ha csak olyan lopna, akinek tényleg szüksége van rá, akkor elsiklanék felette. Persze, ha kölcsön kérné úgyis megkapná...
Sajnos ma azért lopják el, hogy tovább értékesítség és szép fekete Audit vegyenek belöle. :-(
Tisztelem a hozzáállásodat, de én más beállítottságú vagyok. Ragaszkodom a tulajdonomhoz...
Előzmény: drwillyx (118) 0 VÁLASZ
TeamCo. 2009. 06. 30. 04:50 | #123
"Az alap tehát ugyanaz csak a tótok "hülyén mondják" azt amit mi magyarul." Ezt hogy érted? Mert nekem nem jön át. Azt mondod h a tótoknak más a kiejtésük? Netán tájszólásuk van? Vagy csak sokkal jobban keverik a magyart szlovák szavakkal?
Előzmény: Revanor (120) 0 VÁLASZ
Revanor 2009. 06. 30. 02:27 | #122
Ja, 150 év múlva visszacsatolNÁK ha lenne még magyar de akkor már csak cigány lesz Közép-Európában akik ostromolják Ausztria meg Németország kapuit. :D Aztán hogy a törökök beengedik-e őket Török-Németországba azt egyelőre nem látom, a kristálygömböm Japán gyártmányú és elhalványodik ha ennyire előre kell nézni...
Előzmény: KenGuruL (42) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2009. 06. 30. 02:26 | #121
1 hatalmas pinát:)
Revanor 2009. 06. 30. 02:02 | #120
Szerintem nyugodtan kivehetjük a szlovák származású szavakat a szókincsünkből, legföljebb a fölvidékiek állnának meg megvakarni a fejük búbját úgy fél percre aztán minden menne tovább.
Miért van az, hogy eddig ezer évig békében éltünk? Ez jó kérdés.
Aztán hopp! Egyszer csak jöttek a hozzá nem értő nyugatiak és mindent tönkretettek.
De ez már nem számít! A jövő számít.
A múlt csak annyit jelent, hogy van mire alapoznunk. Szlovákiának és a szlovákoknak is hosszú múltja, történelme van.
Azt a történelmet ugyan magyar történelemnek nevezzük úgy általánosságban, de ugyanúgy az övék ahogy a mienk.
Tehát az alap közös.
Már csak annyit kell tennünk, hogy fogjuk a sok hülye politikust meg a még több ostoba embert és szépen elpárologtatjuk őket vagy hasonlók. Aztán majd lehet megint közösen, együtt békében élni.
Nem az számít, hogy a tótoknak volt-e önálló államuk ezelőtt nyolc évszázaddal, nem az számít, hogy a hunok a rokonaink, egyedül az számít, hogy mi most hogyan viselkedünk. Lehetsz te Attila közvetlen leszármazottja is, ha szar ember vagy akkor szar ember vagy! Lehetsz az első pozsonyi szlovák koldus leszármazottja is, de ha békében élsz másokkal és az összefogásra törekszel akkor senkit nem érdekel.
Az alap tehát ugyanaz csak a tótok "hülyén mondják" azt amit mi magyarul.
Kész, vége! Béke, szeretet együttműködés!

Na viszlát... !

Előzmény: TeamCo. (90) 0 VÁLASZ
Revanor 2009. 06. 30. 01:48 | #119
Szerintem nem ellen kampányt kéne indítani hanem meg kéne kérdezni, hogy ingyenesek lennének-e a strandok...
drwillyx 2009. 06. 30. 00:35 | #118
Igen 100% szazalekosan igazad van. Ez igy van ahogy irod. Te es sokan masok igy elik meg. En ezt maskep latom.
Ha jol vegigolvastad az irasokot parszor emlitettem azt a szot hogy budhizmus. Legyetek buszkek magatokra es minden alkotasra.

Igen Magyarorszag nagyon szep! Szivesen jarok oda. Es a kultura szinten nagyon jo foleg azert mert ertem - bele szulettem. Ha megfigyelted en it egy szoval sem irtam dicsero mondatot a slovakokrol es nem is fogok. Mivel szomszedok vagyunk es valamikor egy orszagban eltunk a mentalitasunk nagyon hasonlit. Mindenesetre nemalok le vitatkozni a fonti szovegeddel. En ezzel ugy vagyok hogy a dolgokot hasznalom. Mert ha meghalok nemviszem magammal.

Ha van szauna, medence es hintaszek hasznalom ha nincs az sem zavar. Ha esetleg en csinaltam es mas ul bele az sem zavar. Amikor elopták a bicajom nem azt montam hogy szaradjon le a keze, hanem azt hogy majd akihez kerul nagyobb szuksege volt ra mint nekem. De ehez fel kell nolni. Oszt hogy itt az eretlenfejuek mit gondolnak rolam nagyon leszarom.

Mindig azt kapsz amit adsz.
Mar egyszer elbucsuztam de megis irok,legyen latszatja hogy olvastam a nagyon hoszu es erdekes cikkedet.
Azert az is szomoru hogy a politikusokat komolyan veszed. Lejebb irtam mi a helyzet.
A tobbibe ne mennyuk bele mert akor vege nem lesz soha.
Előzmény: Nyúzó (116) 0 VÁLASZ
Misiandris 2009. 06. 30. 00:28 | #117
Végig lehet olvasni. Megéri ( aztán gondolkodni )
Az igazság közös, úgy is kéne értelmezni.
Valaki régen már megmondta: Tiszteld felebarátodat, mint önmagad. Nézd meg, hányan tudják, ki is lehetett...
Előzmény: Nyúzó (116) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2009. 06. 30. 00:02 | #116
Szia!
Én végigolvastalak drwillyx!
100% magyarnak tartom magamat. Valójában persze lengyel és horvát, de inkább német vagyok.;-) Ne tűnjek teljesen hülyének; ~70% német, ~20% magyar és ~10% lengyel ill. horvát vér folyik az ereimben.Én nem vetem a szemedre a helyesírást, magam sem vagyok mindíg tökéletes, főleg a második nyelvemen. Köszönöm, hogy nem szlovákul írtál. Visszanézheted pár kommentemet és rájössz, hogy nem Te vagy az első, aki ehhez hasonló dolgokat írt itt le. Lehet, hogy a többiek is emlékeznek rá, nem tudom. Leginkább mégis arra vagyok büszke, hogy magyar lehetek. Pedig, tudod, magyarnak lenni nem igazságos dolog. Egyetértek, hogy 1920-ban (nem '18) pofára estek a nagyapáink, meg valószínű, a Te nagyapáid is, és erről ma már senki nem tehet. De vedd azt is észre, hogy már nem ezért van a nyavajgás, hanem mert félek magyar rendszámú autóval Szlovákiában meglátogatni a saját kultúrám emlékeit, és félek magyarul beszélni. Az EU-t nem ítélem halálra, de az ilyen országokat, mint a tietek szégyenletesnek tartom. Az ilyen miért csatlakozik egy közösséghez? Azért, hogy bomlassza? Magyarnak lenni jó! Jó, mert nem kell olyan bűnök miatt 100 év múlva is fizetniük, mint a német fiatalságnak. Németországban még ma is keményen él a bűntudat. Nekünk tiszta a lelkiismeretünk. Mi már megszoptuk, amit eddig lehetett és jelenleg sem csinálunk mást. Anno felosztottak egy országot, amit magyarok építettek fel. Jelenlegi fővárosotok 150 éven keresztül volt Magyarország fővárosa. Amit Ti szlovák kultúraként mutogattok, az a mi történelmünk egy bő része.Ma már nem trianon miatt háborodnak fel az emberek, hanem azon, amit nap mint nap csináltok Szlovákiában. Gondolj bele, mit építettek az őseink? Kassát, Pozsonyt, Besztercebányát, Nyitrát....vannak még lényeges városaitok? Kérdem én, mit meséltek a német túristáknak? Elmondjátok nekik, hogy ezt még magyarok építették? Ki adta rá a pénzt, hogy ma ott állhasson?Elmondjátok az igazságot? A régi nagy városok közül még megemlíthetem Nándorfehérvárat (tudod, Belgrád), Kolozsvár (Cluj), Marosvásárhely (Tirgu Mures), Szatmárnémeti (Satu Mare), Bánya (Baia Mare), Segesvár (Sighisoara), Temesvár (Timisoara), Arad, Déva (Devu), Nagyvárad (Oradea)...Mind a magyarság legféltettebb értékeit őrizték. Az infrastruktúra ezekhez igazodott.
Képzeld el, hogy a családoddal felépítesz egy egzisztenciát. Te belefekteted a tőke 80%-át és közösen használjátok az autót, a szaunát, a hintaszéket, a golfpályát, a medencét, a teraszt és a kedvenc cseresznyefád árnyékába is bármikor lefeküdhetsz. Van egy éttermed a medence mellett és egy Autószalon a ház előtt. Ezekbe sokat fektettél, és hozzák is a pénzt. Egyszer csak bejelenti 3 féltestvéred (Románia, Szlovákia, Szerbia) és a feleséged (Horvátország), hogy ez nekik nem jó. Nem akarnak osztozkodni semmin. A feleséged elválik és igányt tart a sminkelőasztalára, a kocsijára és a kutyára. Ez mind az övé volt, neked hiányozni fog, de nem vág földhöz. A féltestvéreid annál inkább. Perben az egyik a medencét ( az étteremmel együtt) és a szaunát kapja meg (Szlovákia). A másik megkapja a szaunát (Szerbia), a harmadik pedig igényt formál a hintaszékedre (amin olyan szévesen pihentél éveken keresztül), az autószalonodra, a teraszra és a golfpályára (Románia). Te nem tehetsz mást, belenyugszol. A cseresznyefából kihozva a maximumot, a porból felépítesz egy újabb egzisztenciát, míg a többi feléli amit kapott. Meséled a gyerekeidnek, hogy milyen jókat aludtál a szomszéd hintaszékében, mikor még anno megépítetted és beleültél...Milyen jókat úsztál a szomszéd medencéjében, mikor végre sikerült összekotornod rá a pénzt, hogy felépíttesd...A szomszéd pedig hallgat, mint szar a gazban. Vetít a medence eredetéről, azt ő megérdemelte...etc. Persze lekiismeretfurdallása az van, mert érzi, hogy nem jogos tulajdona és, mint az ilyen általában, fél. Ezért uszít. Ott állsz és a szomszéd, köpköd rád.
Nah, valami ilyesmi van ma. Magyarország újra épült, pedig nem sokat hagytak meg neki. Meg lehet nézni, ki lehet próbálni az autópályáinkat, lehet csodálni a felújított épületeinket...Én elégedett vagyok. Magyarnak lenni jó. Egy magyar minden szar után képes talpra állni. Más nézőpontból, még mindíg hiheteten toleráns nemzet vagyunk. Gondold el! Kik élnek itt? Schneider, Simotits, Kovács, Jakupcsek, Smidt, Rác, Németh, Horváth, Bajor, Ratatits, Belovszky, Schuszter, Wittmann, Teller, Albrecht....etc.!!! És ki kérdezi megtőled, hogy ilyen névvel ki is vagy te? A németek megkérdezik, jó esetben. Rosszabb esetben elkönyvelnek töröknek. Az olaszok egyből megjegyzik, hogy más vagy. Jegyezd meg, hogy ez a tolerancia is magyar mentalitás. Magyarország minden népet befogadott. Hozzánk menekültek a vallás miatt száműzöttek már az 1500-as időkben is.Magyarország menedék volt rengeteg keleti népnek is, és az életet jelentette sok nyugati bevándorlónak. Szerinted, hogy maradhatott fel ezer év elnyomás alatt egy szlovák nemzet? Sehogyan!!! Itt mindenki ápolhatta a saját nyelvét, saját szokásait. Már 1224-ben kiváltságlevelet kaptak a szászok is Erdélyben.
Azt, ami végül történt 1920-ban én hűtlenségnek nevezném. Megcsalták azt, aki ezer éven keresztül törődött velük. Tiszta ügy, Magyarország elveszítette ipari, kulturális és természeti értékeinek legnagyobb részét. Mára egy új országot építettünk, ami különbül néz ki bármely szomszédosnál. A szomszédok pedig papolnak. Nem tudom, hogy irígységből, félelemből vagy csak szar alakok. Igen rosszul esik, hogy túl tettük magunkat a dolgon, lábra álltunk és azok, akiknek a szájukat nagyon csendben kellene tartani, még vádolnak is. Már nem trianon fáj nekem. Az fáj, hogy nem mondhatom el Pozsonyban a város !!!magyar!!! történelmét, mert lecsuknak. Az fáj, hogy az a fasz Slota milyen megnyilvánulásokat tesz. Az fáj, hogy bunkók az emberek odaát, ha magyarul szólok hozzájuk (ha németül, akkor meg a seggemet nyalják). Az fáj, hogy Szlovákia mindent megtehet, és nincsenek következményei. Szlovákiának igenis kussban kellene maradnia, mert az egyetlen akinek itt joga van siránkozni, az Magyarország. De az egyetlen, akinek joga van igazán büszkének lenni, az is Magyarország!!! Mert van mire. Nagyon sajnálom én is, hogy többet siránkozunk, mint amennyire büszkék vagyunk. Ez sajnos a mai politika hazánkban.
Annyit fel tudok ajánlani, hogy ha találkozunk Magyarországon, vagy akár Szlovákiában (bár ez utóbbit kétlem, mert a múltkor voltam, és annyira elegem lett, hogy nagyon. Főleg a szutyok útjaitokból, amik évekkel rövidítik meg az autóm élettartamát) én nem fogok siránkozni. Én annyira jól érzem magamat, hogy azt nem lehet elmesélni. Próbálom mindíg felülről vizsgálni a dolgokat, és biztosíthatlan, hogy még rengeteg ilyen ember van rajtam kívül is. Büszke vagyok és elégedett. És imádom a népdalokat. És szeretem a vígjátékokat is, de sokkal inkább a megrázó művészi alkotásokat, mint a Braveheart, a Forrest Gump vagy Michael Jackson Earth song-ja.

p.s.:
-A Római Birodalom nem a multikulturalitása miatt veszett el, hanem a népvándorlás miatt egyre erősödő külső támadások miatt és a gyerek császár, Romulus Augustulus miatt.
-Az USA szintén multikulturális, de nem tudom elképzelni a bukását még.
-Ellenpéldát is találhatsz rá bőven, vagyis ahol egy család azért marad együtt, mert jobban tudnak élni közösen. Ez a különmenés csak a modern világ agyszüleménye. Nézz vissza csupán száz évet.;-)
-Mi nem tudunk provokálni, mert nincs mit. Ez igazság nem provokáció. Ezt csak a bűnösök érzik annak.
-Sokmindenben tényleg egyetértek. Magyarország gyönyörű, és minél többet kell távol lennem (mondjuk Szlovákiában az omladozó házak és kanyargós, kátyús utak közt) annál szilárdabban él bennem ez az érzés.
Misiandris 2009. 06. 30. 00:01 | #115
Na most én is jól hozzászólok jól!

Álljunk már meg egy pillanatra ( najó kettőre ) (három lesz belőle) :
1. Az alapprobléma az, hogy ilyen vérforraló ( és igénytelen ) képet készít valaki.
2. Nyelvében él a nemzet ( miert is nem vagyunk kepesek 3-al arrebb levo billentyut leutni, hamar magyarul irunk? nagybetut sem akarsz mondat elejere? irogass angolul somewhere else )
3. Egy tengerszinthez képest kb. 90+ méter területen hogy is bírna megmaradni a "tenger", ami közvetlen összeköttetésben van az igazi tengerrel?? ( rendkívül iskolázott lehet az alkotója )

Vagy ő akarja kiásni? Várjuk. Mindig is szerettem volna az ablakomból horgászni :)

Viccet félretéve minden országban vannak ilyenek, merjünk különbözni. Csak ettől fog működni, nem az "atomotnekik"-től.

Hidd meg!
drwillyx 2009. 06. 29. 23:41 | #114
Ok lealok :-D Csak nem hitted hogy komolyan vettem? Jo kis vita volt kosz mindekinek.
Ennek ugy sem lenne soha vege. Az intelektus nagy fegyver! Barmit meglehet vele indokolni, es azonnal akar kiforgatni csak jo szokincs meg egy kis tudas szukseges hozza. Maradok a en budhista szemlelodesemnel. :-)
Tovabbi jo vitatatkozast mindekinek.

Ja! Es szep pozitiv jovot mindket nemzetnek!

U.I.: A helyesirasrol csak annyit hogy nemtudok jol magyarul irni es nem is akarok. Tudok tobb nyelven, nem csak szlovakul, es meg mast is jobban mint irni. Ezen kritikat figyelmenkivul hagyom mar evek ota.

Meg egy fontos dolog! Sok embert oltek meg a gyulolet miatt, annal tobbet mar csak a szeretet neveben. Egyetlen egy dolog ami nem ol az a kozony. Mongyuk szemlelodo vilagnezet. Nekem tejesen mindegy hogy tenger vagy magyar vagy szlovak. Total csak figyelek.

Ha beleszamitom a reinkarnaciot az elet tortenesebe meg az is mindegy hogy idejiglenesen kivagyok. Apropo??? Ki is vagyok valojaban! Oszt hogy most eppen milyen nemzethet tartozok az sem izgat.... elvegre nem is tehetek rola. Vannak dolgok amik igen is szamitanak de ez nem ide valo. It nem errol volt szo... na lealtam :-)
Jo ejt mindekinek!
Előzmény: hgabi00 (110) 0 VÁLASZ
hgabi00 2009. 06. 29. 23:34 | #113
A tietek alatt a szlovákokat értettem, mivel drwillyx inkább viselkedett(írt) szlovákként, mint magyarként.

Persze tudom, hogy nem kevés MAGYAR él határainkon kívül, velük semmi bajom, sőt sokszor még 'magyarabbak', mint az itteniek, de az a hsz. drwillyx-nek szólt...
Előzmény: ssscsaba (111) 0 VÁLASZ
ssscsaba 2009. 06. 29. 23:30 | #112
és itt lehet csatlakozni az ellenkampányhoz ha épp valakinek kedve akadna: http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=89929929599&ref=share
:)
Előzmény: ssscsaba (111) 0 VÁLASZ
ssscsaba 2009. 06. 29. 23:27 | #111
no offense
DE
az szerinted erősíti az összetartozásunkat hogy ilyet irkálsz: "Azt hiszem venned kellene egy magyar történelem könyvet, nem 5 oldal, mint a TIETEK"
az ilyen hozzáállástól kinyílik a bicska a zsebemben, komolyan...mi is MAGYAROK vagyunk, még ha ezt nehéz is elhinni, és attól hogy áthúzták a határt a fejünk fölött még tűntünk el. azér kösz.....
ja és még valami, ne a helyesíráson szarozzunk már, ez annyira ovis


Előzmény: hgabi00 (110) 0 VÁLASZ
hgabi00 2009. 06. 29. 23:07 | #110
Ha magyar fórumon akarod osztani az észt tanulj meg írni.
"Johetnek a lehengerlo tortenelmi tenyek sorai. Szivesen olvasom."
Azt hiszem venned kellene egy magyar történelem könyvet, nem 5 oldal, mint a tietek, ott olvashatsz elég "lehengerlő történelmi tényt".
Az a tény, hogy itt vagyunk ~1000 éve, még mindig Magyarországnak hívják a helyet, magyarok laknak itt és magyarul beszélünk szerintem nem olyan kis teljesítmény. Főleg úgy, hogy majd' mindig itt volt az ütköző zóna, többször Magyarország védte meg nyugat eu.-t. Földrajzilag nem vagyunk szerencsés helyen (ütközőzóna), e miatt is vesztettünk oly sokszor, de még mindig itt vagyunk.



Szlovákia? Az vajon mi?
Persze ,lehet hogy több jövője lesz, mint Magyarországnak, de most nem látom alapját az arcoskodásnak.
Előzmény: drwillyx (109) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 22:49 | #109
Kicsit ertelmesebb es hoszab valasz folnyitna a szemem... várom. :-D
Ezt csak ojan tehetelensegi reakcionak tartom. Johetnek a lehengerlo tortenelmi tenyek sorai. Szivesen olvasom.

U.I.: Bar csak a en webemen irnanak ijen sokat a forumba... de jo is lenne :-)
Előzmény: hgabi00 (108) 0 VÁLASZ
hgabi00 2009. 06. 29. 22:44 | #108
Elvakult, primitív.
Előzmény: drwillyx (80) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 22:43 | #107
Az hogy valakinek nincs multja az nem jelenti hogy jovoje sincs. Egy szuleto gyermeknek sincs multja. Most kihagyom a reinkarnacios tanokat. Ez ervenyes egy nemzetre is. De a mostani vilag alasanal mar szerintem hoszu jovoje nincs sekinek.

En azert mindig magamra eroszakolok egy kis optimizmust es bizok benne hogy talan valami csoda fog tortenni (2012???)
De ha nem akkor itt mindennek pasz!
A vastag tortenelemkonyv nemgarancia a sikerre. Nezd meg magatokat.
Előzmény: Hayas (106) 0 VÁLASZ
Hayas 2009. 06. 29. 22:27 | #106
Nem is kell velük foglalkozni! Elég csak megnézni, hogy kinek milyen vastag a történelemkönyve.
Akinek meg történelme nincs annak jövője se sok.
H.
kisadria 2009. 06. 29. 21:50 | #105
Szarkupacot
aure 2009. 06. 29. 21:24 | #104
Számomra ez provokáció, ugyanis egy ország jól felismert körvonala ugyanannyira az ország jelképe mint a zászló.
Ha egy Szlovák zászlót égető emberkéről lenne kép, és aláírná, hogy "ez csak poén, és nem provokáció", az attól még az lenne.
Anapis 2009. 06. 29. 21:24 | #103
Mit szeretnék helyére? Csak azt, ami ott volt, Magyarországot!
drwillyx 2009. 06. 29. 21:12 | #102
A tárogató két különböző nádnyelves fúvós hangszer elnevezése. Eredetileg egy kettős nádnyelvvel megszólaló kis oboaszerű hangszert, a töröksípot, majd a 19. század végétől egy új, egynyelvű nádsíppal működő, kónikus furatú hangszert neveztek így. Az utóbbit megkülönböztetésül feltalálója neve után Schunda-tárogatónak is hívják.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/d/d4/Tarogato_001.jpg

Utolagos elnezest kerek ha tul szemelyeskedo voltam.
Előzmény: VS (101) 0 VÁLASZ
VS 2009. 06. 29. 20:54 | #101
Oh bocsánat! nemtudtam hogy egy újabb mindenkinél mindent jobban tudó próféta van köreinkben. Büszék vagyunk a népdalokra? ki? hol? ezt történelemkönyvből olvastad? (esetleg a magyar lányokra vagyunk büszkék, és büszkék is lehetünk rájuk [és büszkék lehetnek a Szlovákok is a Lengyelek is a Csehek is mert ezekben az országokba mindenki ugyanúgy néz ki]) Nagymagyarország? pár kopasz ember álma ez, normális ember tudja hogy a régi magyarország területén már nem is él olyansok magyar (mármint az ottélők számához képest) Azt hogy Magyarország szar főként orosz (szovjet) barátainknak köszönhetjük (azt hogy ma miért ilyen hülyék a politikusok azt nem tudom) Az hogy a "gyerekek" külön akarnak élni a szüleiktől az meg mindenhol igaz. Az EU bukni fog (kicsit már más téma de) szerintem is, legalábbis egy része. És nemtudom mi az a tárogató de szerintem nekem nem is kell tudni.
Előzmény: drwillyx (80) 0 VÁLASZ
Élien 2009. 06. 29. 20:29 | #100
A Holdra lőném fel az összes politikust,hogy a sok hülye,akiket megvezetnek,ne" fórum magyarkodjanak"!!!
Balázs 2009. 06. 29. 19:51 | #99
az tény de ha mi is égetnénk tetves szlovák zászlót, másnap már vernék a nyálukat a világnak....senkiháziak
Előzmény: Greg83 (94) 0 VÁLASZ
7sleeper 2009. 06. 29. 19:48 | #98
szerintem meg kéne csinálni ezt a magyarország=tenger tervet azon szlovákok kedvéért, akik ezt viccesnek tartották és "támogatták". mindőjüket kötelezném, hogy évente több alkalommal (a tiso-i fasiszta /utólag jogilag nem létező/ bábállam megalakulásának; a benes dekrétum kihirdetésének; szlovákia néhány napnál több időre állammá-hirdetésének (1993. január 1.) évfordulóin) - intelligencia-hányadosuk abszolútértékének megfelelő arany (18 karát minimum) (grammban értve) visszaszolgáltatásának fejében; a "magyar tenger"-ben megmártózzanak (+ trianoni békediktátum évfordulóján grátisz). a hlinka gárda egykorvolt és újkori tagjaiból stéget, ficoból figyelő tornyot (amiben "kócos asszony" az ügyeletes "baywatch"-"lány"), slotából napernyőt lehet és kell a színvonal biztosítása érdekében készíteni.. "úszni tilos és életveszélyes" és "krokodilveszély" - táblák kihelyezése tilos!! a hamukos tengerpartot is csak meg lehet oldani valahogy..
Hansy 2009. 06. 29. 19:18 | #97
heh xD nemrossz az elmélet csak ha kicsit átgondolod h honnan nyerik azt a vizet amit vittek a balatonba rájössz h az a víz ami itt folyik (nálunk is) a csapból az ugyan az ami a balatonban van csak megtisztítva xD azaz semmi haszna nem volt :D mindezek ellenére én jót röhögtem az akkori nyaralókon hogy mit csinálnak :D
Előzmény: KaMeHaMeHaaa (72) 0 VÁLASZ
spyder 2009. 06. 29. 19:07 | #96
Magyarországot....
Purple
Purple 2009. 06. 29. 18:41 | #95
se tenger ne legyen, se "nagymagyarország", hanem most már mindenki törődjön bele hol lakik, aztán üljön el a seggén. vannak nagyobb problémák is mint ezek a szarok......
Greg83 2009. 06. 29. 18:32 | #94
Az irtani rövid "i". ;) Egyébként ha annyi szlovák háborodna föl minden egyes személygépkocsira kiragasztott, ruhára varrt, falakra, villanyoszlopokra kiragasztott Nagy-Magyarország matrica miatt, ahányan itt fel vagytok háborodva emiatt, azt nem bírná el a világháló... :) Tessék csak tükörbe nézni és meglátni azt a bizonyos gerendát a szemekben. Hülyék vannak mindkét oldalon, ahogy normális emberek is. ;)
Előzmény: Balázs (93) 0 VÁLASZ
Balázs 2009. 06. 29. 18:16 | #93
ki kell mindet írtani, faszszopók
yushuf 2009. 06. 29. 18:08 | #92
Én nem szeretném de sajna szlovákia helyen egy nagy pöcegödör van rengeteg szarral és szarevővel, mocskot és bűzt eregetve magukból
eerix 2009. 06. 29. 18:06 | #91
Nem akarlak bántani, de ha már próbálod osztani az észt magyarul, akkor légy olyan kedves és írj helyesen! (A Firefox még segít is neked! ;) )
Előzmény: drwillyx (89) 0 VÁLASZ
TeamCo. 2009. 06. 29. 17:11 | #90
Lehet h hülye vagyok (na jó az nem lehet hanem biztos) de azért mert van jónéhány gyökér ember szlovákiában ....az se kizárt hogy az én őseim szlovák származásúak, sőt. szerintem azok akik a pokolba kívánják szlovákiát se 100% szlovák vér mentesek, mivel magyarország egy olyan ország ahol az elmúlt pár ezer évben minden féle népek jártak keltek oda és vissza. szerintem úgy jól van az egész ahogy eddig volt. Miért van az hogy eddig békében éltünk? Akiknek meg nem tettszik szlovákia szerintem vegye ki a szlovák származású szavakat a szókincséből
drwillyx 2009. 06. 29. 17:08 | #89
Mink oda nem onkent megyunk dolgozni! Ugynosegek szerveznek oda be! Foleg akkor amikor regebben az orszagos felhivasra a szuzukiba senki nem jelentkezett nalatok. Azert megyunk oda mert tik nemakartok. Es azert mert nincs mas lehetosegunk. Senkinek sincs kedve onkent oda menni azt a kurva sok papirt intezni. Huzakodni a forintal es kesobb esetleg a nyugdijjal. Az egesz NEM OMKENTES ALAPON MUKODIK BARATOM!
Előzmény: mexi (15) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 17:02 | #88
Tudod barátom ez ugy van, hogy amikor te nemlatod akkor a Szlota es a Durai egyut bratiznak megbeszelik a strategiat.
Aztan ucu neki mindenki mongya a maga hulyeseget. Es lám!!! Novekszik a választoi szazalek. Egy belso SMK forumon azt monta a Durai hogy: AZ EU MEGALAKULASAVAL A FELVIDEKI AUTONOMIA TARGYTALAN!. Es a nylvanossaggon mi van... egesz mas! Szomoru hogy a sok tusko mindket oldalon bedol ennek! De fontos a szazalek mas nemszamit!
Előzmény: sexdealer (65) 0 VÁLASZ
ssscsaba 2009. 06. 29. 16:57 | #87
már megbocsáss de te tiszta hülye vagy...
Előzmény: mexi (15) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 16:56 | #86
Mondat masodik fele a vesszo utan tejesen igaz!
Előzmény: Geist (59) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 16:53 | #85
Igaz! Sajnos ez sokszor igy van. Itt is van sok bunko.

Meg a komunizmus idejeben pl. a Rendorok nalatok normalisan koszontek vamosok szinten. Itt nem! aztan egyszer kipakoltak a lengyel hataron egy egesz szlovak buszt mert volt rajta ket magyar utas. akkor meg konyu volt mert kellet utlevel.
Előzmény: roland66 (49) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 16:48 | #84
Úr isten!!! NEEE! Attol menecsen meg minket a mindenhato! A szep magyar foldtol! A fold az OK. De a mentalitásotok!? Az borzasztó! Es ez sajnos tipikusan magyar szindroma. Mert ugye kozos orszag kozos mult. Kozos komunizmus. Most kozos demokrácia. Es megis nagy kulombseg van a ket nemzet kozot!
Előzmény: KenGuruL (42) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 16:38 | #83
Megszálas alat a pannon medence van. Megszálta a depreszió! Kulomben meg ha mar ott vagyunk hogy felvidek... It sajnos jo nemlesz soha. Oszinten sajnalok mindenkit aki itt lakik. A szomszedban lent delen egy oszefelt komplexusokkal teli nemzet lakik aki egyfojtaban csak panaszkodik. Itt meg az van hogy..., hát ez vitás terulet. Azert ide soha senki semmi komolyat nemepitet!!! Itt nincs nehezipar nincs semmi komoly cég! Es ez már a komunizmusban is igy volt. Nagyvonalban csak a mezogazdasag kiszolgalo ipara volt jelen. Es 1989 utan azt is tonkretettek. Es azota SEMMI!!! komolyat ide nemcsinaltak es nem is fognak!
Előzmény: foRi (24) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 16:29 | #82
Gyrere ide at kb 100 km-re eszakabra es ott mond! Te kis bátor! Attol hogy meg valamit nemakarok latni atol az meg letezik. Kb 1000 evvel ezelott nem volt itt magyar sem aztan lett. Na most 1918 utan lett szlovak nemzet ez igy van rendben.
Előzmény: Infernooo (53) 0 VÁLASZ
edison 2009. 06. 29. 16:19 | #81
Szervusztok!

Igazából a gyűlöletkeltés minden formájával tele a hócipőm, semmi értelme spekulálni, hogy ki mit szeretne szlovákia helyén. Minden egyes ilyen jellegű megnyilvánulásnak a felvidéki magyarok isszák meg a levét, ha közvetett úton is(akár szlovákok, akár magyarok csinálják a fesztivált). Én felvidéki gyerek vagyok, de igazából, sehol sem érezhetem magam otthon. A Duna bal oldalán buzi magyar, a jobban meg büdös szlovák vagyok...

arról, hogy ilyen téma folyhat, arról a szlovák ''elitpolitika'' tehet.

Még annyi, hogy okos enged, szamár szenved, a nacionalistábbik fajta szlovákja meg hagy főjjön a saját levében, hagy örüljön neki, hogy van kit utálnia.
drwillyx 2009. 06. 29. 16:17 | #80
Te is csak egy kis kompexusokkal teli paranojas ficko vagy. Apropo statistika nalatok. Legtobb ongyikossag a vilagon, ha atmegyek mindenki csak panaszkodik. Buszkek vagytok a 300 000 nepdalotokra es a 3/4-ben csak nyavalyognak.
Egy gyonyoru orszagban eltek, nezd meg az ireket alandoan esik csupa buskomor az egesz termeszet nap csak neha sut. Megis a sok nepdaluk kozul rengeteg a pergos vidám.

Alandoan viszasírjátok a multat. Azt hiszed akkor jobb lenne ha nagy magyarorszag lenne? egy frászt! Nagyob teruleten lenne nyavajgás! Egy orszagot nem a terulet teszi valamilyenné hanem az emberek. Presze hogy fasza kis kifogás az hogy megvagyunk csonkitva... de en ha pofara esek akkor nemnyavalygok a sarban hanem FOLÁLLOK! Es meg meg is mosolygom magam.

Tik 1918 pofara estetek, OK, arrol nemtehet senki mar manapság az a generácio kihalt. De tik nyvalyogtok továb. (minden maskepgondolkodotol elore elnezest kerek) Mikor mozes kivezette a zsidokot (ez egy jo mondat utanna lehet zsidózni is) egyptombol mit gondolsz mi a szarnak kovalygott veluk 40 evig a sivatagban? Azert hogy ojan gyoposodott agyu emberek akik csak mint rabszolgák tudtak gondolkozni kihaljanak. De tik nem hogy Ezt kiirtanátok hanem meg tovább eltetitek. Ha netan kitorne a nagy magyrorszag ujbol en lennek az elso aki lelepne eszakabra, pedig utalom a hideget. De annal jobban utalom a bunkosagot.

Es vegul vegyél peldat egy csaladrol ott is mindenki onnalosagra torekszik. A gyerekek kulonmennek es mindent maskepp csinalnak, ha meg nem es egyut maradnak nagyon sok vyszaly van belole. Eleg ha korulnezel szerintem 1 oraig sem tartana ra peldat talalni a kozvetlen kozeledben.

Ennek kulonmenesnek koszonheto a egesz nyugati civilizacio fejlodese mind technikai mind tarsadalmi szinten. Igen lehet vitatni nem a legjobb tarsadalom de talan megis valamivel jobb mint a masikok. Es ezzel a nepek is igy vannak, ha egyszeruen nemertik meg egymas nyelvet sem, mert kene egyutt elniuk? Ezert a monarchianak buknia kellet!

Es ne haragudjon erte senki de az EU is bukni fog ezert! Csak ido kerdese. Minden kultura ha multis lesz akkor elveszik.
Lasd romai birodalom ott is jott a csomo mas nemzet mas szokasok mas istenek stb. es szetesett!

Es ha mar a provokacional tartunk... minden nap 16:30 annak a "tiszteletere" hogy alairtak trinanont (szerintem hala istennek) Esztergombol szol a tárogató. EZ SZERINTED MI HA NEM PROVOKÁCIÓ???? Es MINDEN NAP!

Meg szerencse hogy a legtobb embernek fogalma sincs rola mi is az. Egy jo kis pontos idonek tartják. Mongyuk mint a harang.
Előzmény: VS (64) 0 VÁLASZ
Anthonz 2009. 06. 29. 16:00 | #79
Én egy 5k mély, teljesen sík falú szakadékot szeretnék Szlovákia helyére.
közlegény
közlegény 2009. 06. 29. 15:59 | #78
mármint ahogy a posztképen szerepel és szlovi felé ússzanak
Előzmény: közlegény (76) 0 VÁLASZ
drwillyx 2009. 06. 29. 15:43 | #77
Na azért it sem valami magas az ertelmi szinvonal :-D
Előzmény: risco (21) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2009. 06. 29. 15:40 | #76
legyen csak tenger, élnénk mint hal a vízben, ha a cigányok meg a buzik kiúsznak a partra.
KaMeHaMeHaaa 2009. 06. 29. 15:29 | #75
haha rajottem!
szlovakia helyere egy hatalmas tengerpartot szeretnek :D
Kool 2009. 06. 29. 15:13 | #74
Szlovák mentes Magyarországot!
zuza 2009. 06. 29. 15:01 | #73
magyarországot!
KaMeHaMeHaaa 2009. 06. 29. 14:59 | #72
osszeskuveselmelet:

Emlekeztek arra az esetre amikor vizet hordott a jonep a Balatonba?
Egeszen biztosan ugynokok voltak es ezt szerettek volna elerni :D

osszeskuveselmelet off.
sexdealer 2009. 06. 29. 14:52 | #71
Rátapintottál a lényegre ;)
Előzmény: joovan (70) 0 VÁLASZ
joovan 2009. 06. 29. 14:47 | #70
a számonkérésre ne is várj :) hallod az egész Unio röhög ratunk, meg a dolgainkon (a botrányos politikusainkon, akikből egy csomó a sitten ül, akkor hogy az uniós pénzeket ellopkodják itthon, ez a magyar-szlovák helyzet is meg az ilyen paprikajancsi miniszterelnökök mint volt a Furcsány Gyerenc, stb.)
Előzmény: sexdealer (69) 0 VÁLASZ
sexdealer 2009. 06. 29. 14:42 | #69
Egy szóval sem említettem erőszakot. Csak annyit, hogy ha szó nélkül hagyják és elkenik a politikusok az ilyen kinyilatkoztatásokat, akkor ne számítsunk bocsánatkérésre, meg helyesbítésre, meg ilyen moslék emberek lemondatására, mert ugyebár pl. unióban is vagyunk és talán az ilyesmit ott is kikérhetné magának egy nemzet határozott politikai vezetője...ha lenne nálunk olyan. :( Amíg csak behúzott farkakkal jópofiznak a politikusok és nem fenyegetnek mondjuk uniószintű számonkéréssel, addig ne számítsunk semmi tiszteletre.
Előzmény: 5150head (68) 0 VÁLASZ
5150head 2009. 06. 29. 13:59 | #68
héjhó :D unokatesómék tárjánban laknak :D jóhely, csak sok a dakota :(
ha egy nép nem erőszakkal reagál egy támadó incidensre, akkor az már gyenge nép??? hát nemtom, sztem kicsit téves a meglátásod...inkább az a baj, h nálunk nem reagáltak sehogyse ezekre... szlovák politikusok 19, magyar politikusok 1 híjján 20 ... ennyi
Előzmény: sexdealer (65) 0 VÁLASZ
Prototípus01 2009. 06. 29. 13:58 | #67
nem szeretem az e-fél uszító posztokat.
joovan 2009. 06. 29. 13:53 | #66
csak a mi drága politikusaink nagy része öncélú érdekekből politikus, le se szarja, hogy mi van az emberekkel, amint már ez be is bizonyosodott sokszor. A szlovákoknak is tulok vezetőjük van, meg a magyaroknak is, ezért tartunk ott, ahol tartunk.
Előzmény: sexdealer (65) 0 VÁLASZ
sexdealer 2009. 06. 29. 13:47 | #65
Én Salgótarjánban (határváros) születtem, ezért van néhány Szlovákiában élő magyar haverom és tudom, hogy nincsenek "túl jó" helyzetben az ottani magyarok, de azért nem mindennaposak a magyarverések és az ellenségeskedések, mint mondjuk nálunk a cigány-magyar vonatkozásban. Bár abban teljesen igazad van, hogy ez inkább csak 10 éve volt valamelyest igaz. Sajnos ez a negatív tendencia évről évre romlik. A mai szlovák diákok - egy felmérés szerint - jobban utálják a magyarokat, mint a cigányokat, ami nem túl hízelgő. És mindez "csak" az ottani nacionalista politikai pártok vezetőinek kártékony megnyilvánulásainak köszönhető. Például ez a "hiperinteligens és igazi európai gondolkodású" Slotát szívesen összeismertetném néhány "kuruc-os" aktivistával, hogy megbeszélhessék, miért is kellett a magyarokat görbe lábú mongol gyilkosoknak, a turult papagájnak, Szent Istvánt pedig lovas bohócnak nevezni? És ő nem egy szaros egyetemista, hanem egy politikus (valójában egy piti bűnöző, aki autókat tört föl...). Ha ezeket szó nélkül hagyják a hazai politikai vezetők, akkor sajnos egyre inkább erősödni fog a gyűlölet felénk, mert nem csak utálandó, de gyenge nép látszatát is keltjük...


Előzmény: 5150head (54) 0 VÁLASZ
VS 2009. 06. 29. 13:47 | #64
Mi? Valaki elhiszi hogy ez csak "poén"? Köztudott hogy a Magyarok és a Szlovákok nem nagyon szeretik egymást, és akkor egy Szlovák csaj csinál egy ilyen Magyarországból tenger csoportot, persze a Szlovák bőrfejűek értik a viccet és egyből be is léptek. Persze a csaj nem hülye, nem csinál egy "irtsuk ki a magyarokat" csoportot és oda is írja: "Én szeretem a magyarokat..." (persze, roston jól átsütve). Én azt a részét nem értem a dolognak hogy ha ez csak egy vicc akkor miért csinált hozzá a facebook-on egy ilyen csoportot, ahol gondolom van valami fórum és ugye mi a téma: milyen jó lenne ha Magyarország helyén tenger lenne. (persze tudom hogy nem lesz tenger itt csak úgy a semmiből, de akkor is poénon lehet nevetni, ezen nem)
Freeace 2009. 06. 29. 13:47 | #63
Megláttam a post képet és szöveget és kicsit meglepődtem, mert ugye mindennek meg van a határa. De miután végigolvastam a cikket ténylegesen egyértelművé vált, hogy ez egy poén, nincs benne semmilyen rosszindulat. Tény, hogy a szlovákok nagy része nem szereti a magyarokat, de például én rendszeresen járok ki telente üdülni Szlovákiába és még soha nem éreztem azt, hogy utálnak, csak azért mert magyar vagyok. Egy szeleburdi szlovák lány tréfája rosszul sült el, láttunk már sok ilyet. Sajnálom őt, mert ő is beleesett a szélsőségesek csapdájába. A néputálat ellen küzdeni kell, de sajnálni tudom azt, aki nem érti a viccet.
humanhades 2009. 06. 29. 13:46 | #62
en 1 hatalmas ganjafoldre gondoltam, es a szelsogeciket robotmunkasnak!!!!
TomCheGuevara 2009. 06. 29. 13:36 | #61
ha mar megin felhozta valaki a szlovak-magyar konfliktust, szentem itt is, ott is van "sopredek" ahogy nehanyan neveztetek oket, es errol ennyit
a kepekrol meg annyit, hogy junius elejen mar font voltak a www.haluze.sk-n, (szlovak izeponthu :-D...csak sokkal primitivebb), a posztolo oda is NAGY BETUKKEL kiirta, hogy semmi baja a magyarokkal, ez csak egy poen..senki ne vegye rosszneven...
szemelyszerint nem is latok benne semmi bosszantot...
joovan 2009. 06. 29. 13:31 | #60
ja, meg ott Szlováliába ki tudták hajtani a picsába a cigányokat, ott a kutya nem vágyik, hogy megint peleputtyostól lássák a csőcseléket
Előzmény: Geist (59) 0 VÁLASZ
Geist 2009. 06. 29. 13:29 | #59
Szerintem is egy vicc :P
Nem keltett bennem semmi ellenszenvet :)
Én is szeretném hogy visszacsatolják majd a régi területeinket de, a mostani Magyarországot sem tudják a politikusaink eltartani, hát még ha vissza csatolnák a régi területeket....:P
Luflee 2009. 06. 29. 13:24 | #58
Csak hogy ez egyaltalan nem vicces. Tehat nem vicc. Szomoru, hogy ilyenek mellett meg magyarnak tartod magad.
Előzmény: KaMeHaMeHaaa (57) 0 VÁLASZ
KaMeHaMeHaaa 2009. 06. 29. 13:21 | #57
Magyarnak tarom magam...csatlakoztam.
Miert?
Mert vicc. Se tobb se kevesebb. Ennyi.
blantom 2009. 06. 29. 13:14 | #56
Én egy nagy gödröt akarok látni ...
Holopka 2009. 06. 29. 12:42 | #55
Válasz gyanánt simán linkelhetnénk ezt az oldalt is az okos szövegekkel ,a problémamegoldó reakciókkal a csajnak aki a tengert kitalálta..aztán kezdődhetne a veszekedés ,mondván hogy megint ők kezdték...egyébként kb 3évvel ezelőtt már volt a myvip-en anti-szlovákok klubja ,abból mégse lett ügy ,pedig ott aztán nem arról beszéltek a mellveregető hazafiak hogy mennyire szeretik a szomszédokat...a legszebb az egészben akkoris hogy akinek a legnagyobb a szája ,mindig az ismeri a legkevesebb szlovákot...pedig ha úgy az ember belegondol magyarországon is van söpredék akinek ilyen igényes a humora és hasonlókon szórakozik ,szlovákok közt is van és ezek bizony mind megérdemelnének egy tengert a kertbe meg a ház helyére...
5150head 2009. 06. 29. 12:28 | #54
Nincs akkora rasszizmus mint gondoljuk??? Végül is lehet, de a magyargyűlölet elég nyilvánvaló... Most nem kezdem felhozni a személyesen átélt élményeket...
De igenis sokkal nagyobb ott a magyargyűlölet, mint itt a szlovákgyűlölet.
Én nem szeretnék Szlovákia területén se Magyarországot, se tengert, csak hagyjanak már minket békén a béna humorukkal 1ütt...
Előzmény: sexdealer (39) 0 VÁLASZ
Infernooo 2009. 06. 29. 12:27 | #53
Még mindíg tartom a véleményem, olyan hogy Szlovákia nincs, és szlovák nép sincs!
dani0001414 2009. 06. 29. 12:26 | #52
Értrem hogy csak viccnek szánta és hogy csak azért mert mi vagyunk a déli szomszédjuk. De akkor miért tökéletesen magyar alakú a tenger. Miért nem lóg át egy kicsit más országokba stb. Így elhiszem hogy sok magyar negatívan áll a dologhoz.
1b0r90 2009. 06. 29. 12:20 | #51
én inkább egy szigetre gondoltam az összes környező ország elárasztásával...
Winterborn 2009. 06. 29. 12:13 | #50
Sok idióta aki ezt komoly szlovák nacionalista megnyílvánulásnak hiszi xD Még mindig :D
ÁÁÁ :D
roland66 2009. 06. 29. 12:07 | #49
hát mennyenek a picsába :@ kurva nagy vicc... -_-"
én egyszer voltam szlovákiába többször nem is akarok menni...kibaszott bunkók voltak!
suvomi 2009. 06. 29. 12:05 | #48
Szlovákia helyén egy krátert amit feltölthetünk, vízzel és nekünk Északi tengerünk lesz, nem pedig nekik Déli
Paapi 2009. 06. 29. 12:05 | #47
Nem is olyan rossz ötlet ez. Símán jó volna, legalább a cigányokat meg a parlamenti fas....opókat eltakarítaná az ÁR (Fogjunk ásót magyar országért mozgalom)... Bár akkor már kezdhetném is gyűjteni az üres flakonokat hogy szigetet építsek...
notaprisoner 2009. 06. 29. 11:59 | #46
Már nem azért, de eléggé a béka segge alatt lehet a tót humor, ha ez nekik a vicc... Komolyan, milyen lehet akkor egy tragédia...?

Felvidéken Magyar Királyságot álmodok! Úgy, ahogy régen volt. Ott a tótoknak is megvolt a helyük, volt egyetértés, annak idején a Rákóczi-szabadságharcba, 48-as szabadságharcba szó nélkül jöttek az oldalunkon harcolni. Most meg ugyanúgy behülyítették őket is, mint mindenki mást... (Sajnos, minket is.)
Darkshade 2009. 06. 29. 11:57 | #45
Hülyeség, miért lenne felülbírálva a Trianoni béke. Egyébként a szláv korridor lakóhelyemet is érintette volna, jugoszláv(ma szlovén vagy horvát) terület lett volna, de magyar és csehszlovák (szlovák határnál) lehet, hogy akkor a délszláv háború alatt amikor katona voltam harcolnom kellett volna.
Előzmény: KenGuruL (42) 0 VÁLASZ
Only me 2009. 06. 29. 11:53 | #44
Szappan gyárat Tömítés gyártó céget természetes anyagokkal semmi mesterséges pl Emberből xD
Darkshade 2009. 06. 29. 11:51 | #43
http://media.photobucket.com/image/magyar%20vas%20t%2525C3%2525A9rk%2525C3%2525A9p/kubikjuice/svk_autKopie.jpg

Ezt is csak viccnek szánták?

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://terkepek.adatbank.transindex.ro/kepek/kiskepek/168.gif&imgrefurl=http://terkepek.adatbank.transindex.ro/b elso.php3%3Fnev%3D168&usg=__T9tuM6B38UieAyuI5t8oFtU2Cpo=&h=200&w=200&sz=6&hl=hu&start=6&um=1&tbnid=cZ3BAJL3BTsmUM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq% 3Dnyugat-magyarorsz%25C3%25A1gi%2Bszl%25C3%25A1v%2Bkorridor%2Bt%25C3%25A9rk%25C3%25A9p%26ndsp%3D21%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26um%3D1
Ahogy nyilván ezt is?
KenGuruL 2009. 06. 29. 11:47 | #42
Én meg azt mondom, legyünk annyira inteligensek, hogy nevesünk egy nagyot az egészen. Az hogy atombombatölcsért, szeméttelepet, krátert szeretnénk a helyükre, csak az Ő szintjükre sűlyesztene minket, magyarokat.

Azt nem tudja valaki, hogy én úgy hallotam, hogy a békeszerződés által elcsatolt területeket, 150 év múlva visszacsatolják. Ebben valaki erősítsen már meg, vagy mondja meg az iagazat. És akkor "újra szép lesz a magyar föld".
1nessa 2009. 06. 29. 11:40 | #41
de egy bunko allatok. istenem..vicc nah jah .ilyenekkel nem szabad viccelodni. mas orszag helyere tavat.
ha mar egyetemista legyen esze.pfff..


rmx rider 2009. 06. 29. 11:37 | #40
magyarországot
sexdealer 2009. 06. 29. 11:25 | #39
Fábry Sanyi fogalmazta meg jól egyszer a lényeget:
"Mondj egy szlovák királyt!"
Én egyébként imádom Szlovákiát és nincs bajom a szlovákokkal sem.
Azt is tudom, hogy az ellenségeskedést a politikusok gerjesztik és egyáltalán nincs akkora rasszizmus kint, mint azt innen hisszük, de a humornak is vannak keretei és szerintem ezzel túllőttek a célon az illetékesek.

Darkshade 2009. 06. 29. 11:20 | #38
Szlovákia legyen szlovák nacionalisták nélküli, a többiek maradhatnak./amúgy is magyar nemzeten kívül csak pár száz főről van szó/ .
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2009. 06. 29. 11:11 | #37
Ne küldjük nekik egy fehér lovat...? Meteorológia helyzetre való tekintettel, lehet vízi...
norbalia 2009. 06. 29. 11:03 | #36
Atombomba altal okozott krater. A krater pedig megtoltodik tengervizzel.
Ez az az eset amikor visszanyal a fagyi :D
Luflee 2009. 06. 29. 10:55 | #35
Nem tudom Te mennyire ismered Magyarorszagot, de nem mondanam laposnak, tekintve h foleg eszakrol televagyunk hegyseggel. Es viccnek pedig nagyon rossz..
Viccbol majd en is csinalok egy olyan csoportot, hogy " huzzuk karoba drwillyx-et es nezzuk meg elvezi e " ...
Előzmény: drwillyx (18) 0 VÁLASZ
MiniMe 2009. 06. 29. 10:47 | #34
ha budapest felsziget lenne a tengerben akkor meg bele is mennek :D
(csak vicc volt^^)
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 06. 29. 10:45 | #33
És a horvátok mit szólnak az országukat kettészelő folyamhoz ?
Bluesboy 2009. 06. 29. 10:43 | #32
Mi az a Szlovákia???
reptyle 2009. 06. 29. 10:36 | #31
Nem gondolkodnak ezek a szlovákok. Ha tenger lesz mindenhol, akkor hol fogják elkölteni a szaros eurójukat? Nem lesz dőzsölés:-)) Otthon nem fogja futni plazma tv-re:-)...
Nakrul 2009. 06. 29. 10:36 | #30
Betonozzuk le az egész országot, de úgy jó fél méter vastagon. Csak, hogy nyomás alatt legyenek...
Skullman 2009. 06. 29. 10:30 | #29
Én parkolókat szeretnék mert így sincs elég már Budapesten.:D
Thibbledorf 2009. 06. 29. 10:23 | #28
már ott is fenn van ;)
Előzmény: Csolt (26) 0 VÁLASZ
risco 2009. 06. 29. 10:21 | #27
arrol nem is beszélve h hiába törölték ki, vagy szeretnék kitörölni még nem sikerült...csak a kivülálóknbak nem jeleniti ki...és máris indult egy uj csoport, ami magyarország helyett tengert, ausztria helyett franciaországot akar...
Csolt 2009. 06. 29. 10:17 | #26
Valaki ezt a post-ot nem tudná elküldeni a kurucz.info-nak?
Purple
Purple 2009. 06. 29. 10:16 | #25
mi is csak szórakozunk :D
Előzmény: drwillyx (18) 0 VÁLASZ
foRi 2009. 06. 29. 10:15 | #24
Ez paradoxon ez a kérdés. Szlovákia nem létezik, csak felvidék, ami megszállás alatt van. Magyar területre meg senki nem akarhat rosszat. :)
gabesz666 2009. 06. 29. 10:09 | #23
Ha tengert akar menjen az adriára, nem hiszem el, hogy ebben semmi rosszindulat sincs. Főleg miután a szlovákokról van szó...
Zorro 2009. 06. 29. 10:07 | #22
Szívemből szóltál :D
Előzmény: babapiskóta (9) 0 VÁLASZ
risco 2009. 06. 29. 10:06 | #21
ha már ennyire a fordités hive vagy...akkor nézd meg a forumot is....nem éppen a szép dolgokrol beszélnek, irnak...egy gyötrelmes banda...elmehetnek a picsába...vissza a hegyekbe kecskét bagozni...
Előzmény: drwillyx (18) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2009. 06. 29. 10:04 | #20
Honfoglalási időkben, mikor a Tisza meg a Duna összeért, akkor a magyarság éppen az Oktoberfesten verte agyon a bajorokat sörváltóban.;-)
A többiek meg a Tátrában és a Fogarasban síeltek.
Előzmény: drwillyx (18) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2009. 06. 29. 09:58 | #19
Azt bírom, hogy verik magukat a gazdaságukra, közben egy rakás szr az egész országuk. Ízléstelen romhalmaz, csak a hegyek szépek (amit, ugye mi hagytunk nekik hátra). Renoválják az épületeket, építsenek autópályát, de legalább fele olyan jó utakat, mint a magyarországiak, és akkor meglátjuk, hogyan alakul a GDP-jük ezzel párhuzamosan. Egyenlőre még annyi náluk megtenni 300km-t, mint Budapest-München.

drwillyx 2009. 06. 29. 09:58 | #18
Es akkro a szo szerinti forditas mielott valaki arto szandekra akarna felhasznalni ezt a postot:

UPOZORNENIE: toto nie je skupina s rasistickym ani nacionalistickym zamerom a je apoliticka!
> figyelmeztetes: ez a csoport tejesen politika mentes nincs semmien rasista es nacionalista szandeka!

je to cisto pre pobavenie a snivanie =) a nemam nic proti madarom ani madarsku
> csak tisztan szorakozas =) almodozas. Nincs semmi elenvetnivalom a magyarok es magyarorszag ellen.

(naopak, rada tam chodim na turnaje - vzdy je tam prijemna atmosfera), len su
>sot nagyon szivesen jarok oda sportvetelkedokre es mindig kellemes ott a hangulat csak ez a...

jedina krajina od nas na juh (no kto by chcel severne more). a tak isto viem,
> egyetlen orszag tolunk delre (es hát ki akarna eszaki tengert) es ugyanugy tudom,

ze na obrazku nie je more ale jazero, ale aj mrtve more je jazero a aj tak ho
> hogy a kepen to van nem tenger, hiszen a holt tenger is to megis

vsetci volaju more a chodia k nemu ako k moru a nie k jazeru - pre mna je more
> mindenki tengernek hivja es ugy is jarnak oda mint a tengerhez. Nekem a tenger

to co je slane, kde su vlny, nedovidim na druhy breh a je tam prijemna dovolenka =)
> az ami sos es hullemok vannak, nemlatok a masik felere es kellemes ott a szabadsag =)

Tato skupina nie je rasisticky zamerana proti madarom (aspon ja som to tak nemyslela, nech sa kazdy prida z vlasnych
> Ez a csoport nem raszista es nem magyarellenes (legalabbis en nem igy gondoltam mindenki csatlakozzon a sajat

dovodov a presvedceni;o), len s madarmi mame najdlhsiu hranicu, takze cele slovensko by to malo naozaj na skok a
>meggyozodesebol;o), de magyarorszaggal van a leghoszabb hatarunk, igy egesz szlovakianak csak egy ugras lenne a tenger

este je to aj nizina =)
es raadasul meg sikság is=)

Kedveskeim semmi rasizmus! Csak vicc :-) Magarorszag tenyleg lapos es valamikor tenger volt ott. Aztan sokaig mocsar.
Honfoglalaskori idokben amikor kiarradtak a vizek a duna es a tisza oszeert. (valahol olvastam)

Komentezes elott olvasatok el a forditast.


Vigyori 2009. 06. 29. 09:47 | #17
összegyűjteni a Szlovákokat és Románia ellen vezetni, ha nyerünk mienk Románia, ha veszítünk mienk Szlovákia :-P
tutituti 2009. 06. 29. 09:47 | #16
szlovákia helyére szeretnék valami tálib vagy csecsen népet,és akkor legalább nem csak pofajáratás lesz hanem lehet lövöldözni a naggyszájúaknak.Vagy Legyen szlovákia aranyból.
mexi 2009. 06. 29. 09:44 | #15
Kurva annyjukat.Ha ennyire nem csipáznak minket, akkor takarodjon az öszes haza.Ne jöjjenek hozzánk dolgozni és elvenni a munkahelyeket a magyaroktól.Vásárolni se kell átjárni.Tele van velük a tescoparkoló....
Csolt 2009. 06. 29. 09:42 | #14
A világ legnagyobb nyilvános wc-jét, vagy tengert.
M4RCI 2009. 06. 29. 09:41 | #13
Kínai gyárakat! és a Szlovákok csak dolgoznának dolgoznának, nekünk meg lenne olcó ész jóminőszégü ádádász nályk és puma ruhánk :)
Hápi 2009. 06. 29. 09:41 | #12
koncentracios tabort, vagy szeszfozdet :)
Chartreuse 2009. 06. 29. 09:39 | #11
Hogy mit szeretnénk szlovákia helyén?
Hát magyarországot! :D
Thibbledorf 2009. 06. 29. 09:32 | #10
mondjuk én elhiszem,h nem volt szándékosság abban,hogy ezt kitette Facebookra...ha vkinek ilyen eszébe jut,annak már elég egyszerűnek kell lenni ahhoz,hogy ne lássa be akár rövidtávú következményét egy ilyennek... /facepalm
babapiskóta 2009. 06. 29. 09:29 | #9
Magyarországot!!!
Öcsi 2009. 06. 29. 09:29 | #8
eddig is az volt :D tele van szemetekkel :D
Előzmény: Bulldozer (7) 0 VÁLASZ
Bulldozer 2009. 06. 29. 09:21 | #7
legyen szeméttelep:)
Előzmény: m-a-r-i-u-s (4) 0 VÁLASZ
m-a-r-i-u-s 2009. 06. 29. 09:19 | #6
A második elképzelésed kifejezetten ötletes. :D Támogatom még a politikusok telepítését is.
Előzmény: Purple (5) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 06. 29. 09:18 | #5
-temetőt
-c. rezervátumot (kérjük ne etessék az állatokat)
m-a-r-i-u-s 2009. 06. 29. 09:15 | #4
Először én is atomra gondoltam de akkor már legyen valami hasznos. D
Előzmény: Bulldozer (1) 0 VÁLASZ
elnofx 2009. 06. 29. 09:14 | #3
szegény Veronika se gondolta volna, hogy ez lesz belőle... szomorú... (amúgy a szlovákok helyén egy meteorok által bombázott területet szeretnék látni:D)
m-a-r-i-u-s 2009. 06. 29. 09:14 | #2
Én egy szép esőerdőt, így a sok majom meg megkapná a természetes környezetét... x)
Bulldozer 2009. 06. 29. 09:13 | #1
Basszus, ez azért dúrva, szerintem legyen kietlen sivatag szlovákia az atomtámadás után.