Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2010. 02. 04. 10:24 | #81
Erunder küldte (egyébként már punyukli is írta ezt a linket az 52. kommentben, meg hát ugye elég régi videó):
URL: http://www.youtube.com/watch?v=KW2x5A6zr7w
Szöveg: "Média történet és elmélet kurzusunk első része. Az óra témája: Talkshow mint médiahack, és a titoktartási szerződés."
Gegoce 2009. 06. 09. 12:25 | #80
Nehogy már elhiggye bárki is, hogy ezek a pénzért csinálják ezt... Össze kellene szedni, hogy ebből a népcsoportból hány olyan van, akinek az intelligenciája eléri azt a szintet, hogy egy ilyen "előadást" baki nélkül el tudjon játszani. Színészeink legnagyobbjai számára is nagy szó lenne egy ilyen alakítás. Ezek valóban ilyenek és nem megrendezett balhé...
singer 2009. 05. 29. 18:41 | #79
A megélhetési bűnűzés mellett, most már megélhetési média szereplők is egyben.
Maunika és Józsibarát a kenyéradójuk, de most komolyan ha egy külföldi véletlenül megnéz egy ilyen Magyarországon sugárzott napi beszélgetős műsort, joggal hiheti azt, hogy az országban csak IQ betyár, rosszul öltözött fogászati szakrendelésre szoruló, segélyen élő, munkanélküli cigányok élnek.
Ja és a két barom műsorvezető szinte mindig a helyzet magaslatán van ....uralják a helyzetet!
A káromkodásról ne is beszéljünk.
Lassan nem vagyok már büszke, hogy magyar vagyok!
Előzmény: Cableguy (78) 0 VÁLASZ
Cableguy 2009. 05. 29. 14:20 | #78
akkor jó :D
Előzmény: EGOKA (77) 0 VÁLASZ
EGOKA 2009. 05. 28. 12:53 | #77
Egyről beszélünk.
Előzmény: Cableguy (74) 0 VÁLASZ
mekszamnojz
mekszamnojz 2009. 05. 28. 12:43 | #76
Add tovább minden magyarnak, hátha még nem késő


Kimondom a teljes igazságot - interjú Szepessy Zsolttal

Az alábbi cikkre a "Hírhozó" című nyugdíjasoknak szóló hetilapban bukkantam rá, amelyben az újságíró Szepessy Zsolttal, Monok polgármesterével készített interjút. A riport elég terjedelmes formában, két részben jelent meg "Kimondom a teljes igazságot" címen. A sok hasznos mondanivalón túlmenően én a cigánysággal foglalkozó részt emelem ki a riportból, amely azt bizonyítja, hogy vannak még hazánkban közszereplők, akik nem csak néznek, hanem látnak is. Az alábbiakban betű szerint másolom ki az idevonatkozó részt a riportból:

- Nem hallgathatjuk el a vidék egy másik akut problémáját, a cigányság helyzetét sem.

- Az emberekben óriási feszültséget generál, hogy a cigány lakosság - ki kell végre mondani - népszaporulata olyan mértékű, hogy vidéken már szinte mindenütt több cigánygyermek születik, mint magyar. Nálunk az első osztályban két magyar gyermek tanul. Jövőre Kossuth Lajos szülőfalujában viszont nem lesz az első osztályban magyar tanuló, csak cigány. Az iskolánkban a gyerekek hatvan százaléka cigány, az óvodában ez a szám még magasabb. Míg mi fogyunk, a cigányság szaporodik... Ez az ország az én őseim országa, ezt az országot megörököltem a dédapámtól, és az a feladatom, hogy továbbörökítsem az unokámnak, de félek tőle, hogy hasonló népességi mutatók mellett nem tudom megtenni. Borzasztó belegondolni, hogy több ezer éves kultúrával és tudással rendelkező nemzet azért fog megszűnni vagy háttérbe szorulni a saját országában, mert van egy olyan kisebbség, amelyet olyan helyzetbe hoztunk, hogy a szaporodásával túltegyen rajtunk.

- Ezért a kijelentéséért meg fogják kövezni. Lényegében azt állítja, hogy a cigányság egy magyarul beszélő más nemzet. Odáig még senki nem ment, hogy a cigányság népszaporulatát okolja a bajokért.

- Engem megkövezhetnek, ki fogom mondani az összes igazságot. Nem bántón, sértőn vagy hazudva, de öntsünk végre tiszta vizet a pohárba. A rendszerváltástól kezdve azért jutottunk idáig, mert hazudtunk egymásnak mindenről, és a hazugságnak ez az ára, hogy az ország óriási katasztrófa felé sodródik. A mai szociális ellátórendszer ugyanis egy számonkérés és követelmény megszabása nélküli rendszer. Csak egy példa: amikor az iskolánkban a tanárnő a rendetlenkedő cigánygyerekhez odafordult és megkérdezte, te mi akarsz lenni, az csak annyit mondott: "segélyes". A fiúk általában pénzbehajtók, autó- vagy vaskereskedők akarnak lenni, a lányok pedig egy ősi mesterséget favorizálnak. A polgári foglalkozás meg sem fordul a fejükben. Ez döbbenetes.

- Nyilván nem igaz ez mindenkire.

- Persze hogy nem, de amíg az átlag magyar polgár dolgozik, adót fizet, áldozatot hoz, addig vannak olyan emberek, akik hagyják gyermekeiket korán teherbe esni, a születendő gyerekekre pedig nem fordítanak semmi gondot, tehát újra a mi vállunkra raknak terheket. Ki kell végre mondani: ezek az emberek azért vállalnak gyermekeket, mert a gyerek a család megélhetésének alapja. Ha ezeket a problémákat nem tudjuk kezelni, borzasztó nagy bajba kerülünk.

- Mire gondol?

- Ha a jelenlegi tendenciák maradnak, húsz év múlva a Magyarországon élő magyar és cigány lakosság aránya egyforma lesz, esetleg a romák aránya meg is haladja a magyarokét. És nézzük meg, mi történt Szerbiában Koszovóval: az albánok egyszerűen kiszorították a szerbeket a saját országukból, ősi földjükről. Az országunk egy második Trianonba szaladhat bele, mert könnyen megeshet, hogy a cigányság lecsatol egy részt az országból, megalakít egy saját önálló államot, amihez az unió tapsol, hogy ez a demokrácia csodája, ismét egy új állam született.

- Ezzel a kijelentésével végtelen terhet vesz nyakába. Nyilván bal és jobboldalon is akad majd, aki elítéli az okfejtését. Nem fél?

- Mondhatják, hogy egy vidéki polgármester vizionál, de én látok tendenciákat, ismerek olyan falvakat, ahol a cigányság aránya már ma is 50-60 százalék, és ez nem fog megállni.

- Abban azért szinte mindenki egyetért, hogy célként a cigányság integrálását kellene kitűznünk.

- De ez az eddigi módszerekkel nem megy. Meg kell változtatni a rendszert, lehetőséget kell biztosítani a magyar családoknak arra, hogy ne egy-két gyermeket vállaljanak, mert azzal a mi nemzetünk ki fog halni. Magyarország nem szegény, hiába sugallják ezt sokan, ez az ország az itt élő embereket bőséggel és gazdagon el tudná tartani. Úgy gondolom, hogy minket szándékosan tartanak mélyszegénységben, de ezt a faggyút fel kell olvasztani, a gazdaságunkat fel kell fűteni, és olyan közgondolkodást kell terjeszteni, hogy egy magyar család bátran vállaljon gyermeket. A magyar dolgos nép, de látni kell: a huszonnegyedik óra előtt járunk pár másodperccel.

Eddig a riport. Mindenki értékelje úgy ahogy akarja, de azt tudomásul kell venni, hogy a polgármester a mai magyar valóságról beszélt akár tetszik, akár nem.



izébigyó 2009. 05. 28. 11:44 | #75
Erről a tévés mérésről volt már egy kis eszmefuttatás itt:
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=10137
Ajánlom a 23, 27, 29-es kommenteket, nem akarom ismételni magam...
Előzmény: EGOKA (70) 0 VÁLASZ
Cableguy 2009. 05. 28. 10:33 | #74
Teljesen igazat adok neked mindenben. a technologiát amit a cég használ nem ismerem. DE az eredmény az is befolyásolja hogy az adott "Panelt" vagy mit milyen célközönséghez telepítik PL Julis néni botond tv-je mellé szabolcs megyében vagy egy értelmiségihez a rózsadombon vagy a prolihoz egy panellakásba. igy az eredmény is szubjektiv. Természetesen mind nézök mind országrész mind emberi érdeklődési kör tekintetében minél nagyobb szorásban van mintavételezés annál pontosabb adatokat kapunk az egész rendszert illetően. És a Curcill idézetettel is egyetértek. DE ilyenkor mindig a népszavazás jut eszembe. nemsokára EP :P
Előzmény: EGOKA (70) 0 VÁLASZ
nick56 2009. 05. 27. 20:57 | #73
üssed csak! én meg röhögök rajta!!

Látom szép számmal érkezett komment:D
Luperator 2009. 05. 27. 18:57 | #72
Mire van a magyar embernek igénye.. :DD
kukucska 2009. 05. 27. 17:37 | #71
Szégyen ide, szégyen oda a beharangozó alapján belenéztem.Hát ez csúúúúúcs!!! Ugye ez volt az első pálya. A kettesen széklábat javasolnék, a hármason már a osztanék kést is.Ötödik pálya felett adnék még röviditalt is nehezítőnek.És csak nézném ,nézném ,nézném...........
EGOKA 2009. 05. 27. 17:10 | #70
Szeretném leszögezni, h nem vagyok szakmabeli, csak néha elgondolkozom, h ha a családom is, a barátaim is, és a neten írogató ismeretlen ismerősök azt mondják, h ők biza ezt vagy azt nem nézik, és senkiről sem tudnak, akkor hogy a bánatban jöhet össze 3 milliós nézettség az egyik 2,4 a másik nagy kereskedelmi csatornának.

Pofonegyszerű. Úgy, hogy a méréseket háztartásokba kihelyezett "panelekkel" mérik. A méréseket a http://www.agbnielsen.net/whereweare/dynPage.asp?lang=local&id=318&country=Hungary (mellesleg, ha jól tudom monopol helyzetű) cég végzi 1040 háztartásba kihelyezett panellel. Ez kb 2500 embert jelent. És ezt reprezentatív mintavételnek kell tekinteni.

Aha, persze.

Az ilyenekről mindig az jut eszembe, amit talán Churchill mondott egykor. "Én csak abban a statisztikában hiszek, amit én hamisítottam."
Előzmény: Cableguy (67) 0 VÁLASZ
Brien 2009. 05. 27. 15:38 | #69
mennyit kaphattak ezert az előadásért amit tartottak?
Csolt 2009. 05. 27. 15:35 | #68
Csak nem cigányok...?
Cableguy 2009. 05. 27. 13:22 | #67
I-=O=-I: Szerintemi s a szekust nézte és befigyelte támadhat-e a nő a rokona vagy kije a nézőtéren ült nem a szinpadon lehet őt nézte.
igazat adok jók a meglátásaid.
Réz András-t lehet szóvivőként rakták be a TV társaságot érő támadások enyhitése érdekében.
Amúgy tényleg az Orkok jószivü csendes intelligens lények csak és csakis a galád tv társaságok szinpadán előre megrendezett forgatókönyv szerint színészi tehetségüket villogtatva tudnak ilyen megrettentő jeleneteket produkálni, a való életben sohasem viselkednek így. EZ RÁGALOM. Miért bántják szegényeket :S ............ Ne bántsátok Britney-t :S :(
Punyukli köszi a linket

EGOKA: nem tudom illetve csak foszlányokat. Kérdőivek felmérések, utcán megállítós, online, egyéb marketing felméréskebe beágyazva, nézőcsportok véleménye stb...
10 évig egy kábeltévés fejállomáson dolgoztam valami rám ragatd a koszon kivül. :) de 100%-ig nem vagyok tióisztába.
A reklámokat pl több erre spceializálodott cégek nézik napi 24 órában. mikor ment le a reklám hányszor melyik tipus melyik csatornán milyen fil szünetébe, ezekből adatbázisokat gyurnak és ezt adják el a Persilnek a Alwaysnek és a cocacolának stb-nek kollegám felesége dolgozozott egy ilyennél.
punyukli 2009. 05. 27. 13:07 | #66
na! :O ekkora örömet okoztam? az jó :) demér? amúgy meg nincsmit
Előzmény: Tooni (65) 0 VÁLASZ
Tooni 2009. 05. 27. 12:43 | #65
Punyukli, 1000 köszönet!!!
Előzmény: punyukli (52) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 27. 11:12 | #63
há énis esztet montam he :)
Előzmény: |-=O=-| (61) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 27. 10:06 | #62
A bosszú is kódolt bennük. Nem csodálkoznék, ha legközelebb a bűnügyi rovatban olvashatnánk róluk, hogy megkéselték egymást. Hadd ne mondjam, hogy "bár ne lenne igazam". ;)
Előzmény: ince (60) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 27. 10:04 | #61
"Kinéz": lehet, hogy az egyik kamerába néz, vagy egy rokonára, vagy a porondmesterre (nem tudom ott hogy hívják), hogy mehet, nem tudom, kérdezze meg valaki tőle. ;) A biztonságiaknak meg nyilván szóltak, hogy bunyó lesz és készüljenek, nem hülyék a műsor készítői sem, főleg ha ők hergelték fel őket (tudtátok, hogy műsor előtt korlátlan a szeszes ital fogyasztás a "fellépőknek"?). Ettől még a bunyó, a káromkodás, a rokonok berohanása, az indulatok szerintem valódiak, nem színészkedés.
Előzmény: punyukli (59) 0 VÁLASZ
ince 2009. 05. 27. 10:02 | #60
"a műsor után az orkok leülnek és egy jót kávéznak egymással."

Simán!
A cigányok összekakaskodnak, a következő pillanatban meg puszilkodnak.
Genetikailag kódoltak a korcs viselkedésekre.


punyukli 2009. 05. 27. 09:58 | #59
van igazságod. de az már másnak is feltűnt, hogy a gyerek "kinéz" mielőtt indulna, gyanúsan hamar ott vannak a szekusok stb. az mondjuk biztos, hogy nem káféznak utána. én láttam a műsort (lehet érte köpködni) és ez a jános aki már ott ül amikor jön a másik, előtte jópár percig magyarázott hogy mi a baja a testvérével aki bejön de baromira semmit nem értessz belőle és józsibácsi sem az láccik rajta. azzal meg egyetértek, hogy ha ez megjátszás akkor oscart nekik. az indulatok valódiak sztem is. de azért érdekes amit rezesbandi mond azért raktam ide.
Előzmény: |-=O=-| (58) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 27. 09:50 | #58
Én egyébként nem hiszek Réz Andrásnak. Van nagyon sok megjátszott jelenet az ilyen "kibeszélő" műsorokban, de az orkoknál szerencséjük van, nem kell forgatókönyv, elég behívni őket és adás előtt kicsit hergelni a feleket (ingyen pia, szerkesztők rádumálása, stb.) Ha tényleg színészkedés, megjátszás lenne, akkor Oscar-díjas alakítást láthattunk. Elég megnézni a 2 cigó arcát, reakcióit, ezek valós indulatok. Miért olyan hihetetlen ez Réz Andrásnak? Szerintem ő se gondolhatja komolyan, hogy a műsor után az orkok leülnek és egy jót kávéznak egymással.
Előzmény: punyukli (52) 0 VÁLASZ
TeeJay
TeeJay 2009. 05. 27. 09:43 | #57
öljék csak egymást :D
az neki jó ;)
|-=O=-| 2009. 05. 27. 09:38 | #56
Sőt, inkább 1:05-ig. :D
Előzmény: |-=O=-| (55) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 27. 09:37 | #55
Külföldieknek magyar nyelvvizsgára beraknám szövegértésnek a videó 0:47-0:52-ig található hanganyagát.
Valaki érti egyébként, mit hadovál a cigányasszony? :D
Előzmény: punyukli (52) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 05. 27. 09:01 | #54
A műsorok, amike mennek a tv-ben mind az usa-ból, Angliából, Németországból vesszük át. A Tv2-t a külföldi tulajdonú MTM-SBS Rt. Irányítja, ebben vannak, hollandok, angolok, amerikaiak...stb. A retekklubbot is egy luxemburgi cég irányítja. Ezek a cégek világszerte több csatornát is üzemeltetnek. És mindenhol ezeket a sablonokat nyomják. (Jerry Springer: verekedős talkshow) Most már a józsi barátban is van bunyó.
Ezeket a cégeket nem érdekli, mit nézne szívesen a magyar ember. Nekik csak egy csatorna egy országban,ahol jó reklámmal el kell adni a sok nyugati hulladékot

Ott van jó példának a dzsungeles műsor és a főzőcskés műsor. Mindegyiknek megvolt a német, angol, amerikai változata. (Nálunk mindegyikben ugyanazok a bohócok szerepelnek.) A bigbrother és a valóvilág. Ami szlovákiában, csehországban... stb. ugyanúgy ment, szinte ugyanakkor. A német és a szlovák megasztár karakterek szinte kisértetiesen hasonlítottak az itthoniakra. Az urigelleres mantalista majomparádét sem szabad kihagyni, ott a trükkök is ugyanazok voltak, mint a németországi változatban.
Békatallér 2009. 05. 27. 08:55 | #53
Egyszer volt, hogy a buszon ülve elkaptam egy beszélgetés foszlányt: az volt a tartalma, hogy: "az is inkább fizetne be a kábeltévére, nem a kocsmába járna. Legalább szedne magára egy kis kaúltúrát!" Ezt mondta az egyik agyilag lelakott nő a másiknak, akinek szintén kevés volt az esze sajnos. Ezt én azzal helyettesíteném, hogy ahelyett, hogy a 100 csatornás kábelre fizetsz elő, olvass! Mert, ha nem vagy birka, nem tudnak sok felesleges sz@rra rávenni! GONDOLKOZZ, ez a legnagyobb ellensége a mai szennynek, ami ömlik a TV-ből, felsőbb utasításra. Nem véletlenül tartották a középkorban tudatlanságban a népet. Ma ennek ismét "reneszánszát" éljük. Tudom, ma már tudnak írni-olvasni az emberek általában, de ez kevés, mert a követelmény is növekedett! GONDOLKOZZ, és nyertél!
punyukli 2009. 05. 27. 08:52 | #52
Réz András élőben firkálja Kabát József műsorát a Mokkában, amit a TV2 betiltott! De most csak itt csak most csak nektek :)

http://www.youtube.com/watch?v=KW2x5A6zr7w
Hajjakend 2009. 05. 27. 06:33 | #51
Ez a rétinéger kultúra része!
Most asszimilálódnak, csaqk ezt mi épp nem vesszük észre!
Az se normális aki ilyen mocsadék műsort készít,és lead délután....


EGOKA 2009. 05. 26. 23:46 | #50
Azt írtam, h IS.

Másfelől, ízlésformálásról volt szó, és Overdose (Egerszegi) is az ízlés része.

Amúgy meg tudod hogy mérik a nézettséget?
Előzmény: Cableguy (49) 0 VÁLASZ
Cableguy 2009. 05. 26. 22:00 | #49
nem azt mondtam hogy petőfi verset adnak akkor kevesebben vagy többen nézik. hanem azt mondtam ha olyan lenne a nézők többsége akik verseket halgatnának akkor verseket adnának le és 2 vers közé raknának be reklámot amiböl bevételük lenne. ha senkii nem nézné az orkokat akkor nem lenne helyük a tvben. a kincsem park ebben az esetben azért rossz példa mert egy olyan dolog amiröl nem hallottam eddig még érdekelhet és büszke lehetek ha magyar és híres is egyben. míg nem nyert nem ismertem Egerszegi Krisztináról vagy Csollány Szilveszterről. Miért ? mert nem ez az érdeklődési köröm. Ha róluk csinál müsort vagy a sporteseményeket közvetit bármelyik tv akkor izlést formál? nem hinném. csak egy kiemelkedő teljesítményről is tájékoztatást ad. Az hogy az Overdose nevü paci is nyujtott eyg ilyen kiemelkedő teljesítményt és azt is leközölte a tv az miért baj? akit érdekel megnnézi akit nem érdekel az nem nézi. igy van ez az orkokkal is ha sok érdeklödő van az ilyenre akkor sok ilyen müsort adnak ha nincs akkor leveszik. ez nem exakt tudomány. megnézik kióbálják hogy van-e az ilyern müsorra kereslet. SAjnos nagyon sok van. Ezért nagyon sokat adnak le. mert kevesen vagyunk azok akik lealacsonyito szinvonal nélküli müsornak tartját az ilyen orkbunyot. nem kell ehez forgató könyv. ök forgató könyv nélkül is tudják hogy kell verekedni ordibálni lopni csalni hazudni. mi az ország mi meg nézzük aztán megyünk tunkolni meg csámcsogni. amugy 10-20Ft-ot kapnak minden szerplő egy "fellépésért". biztos vannak emberek akik pénzért mennek és őket forgatokönyv alapján kell berakni. de legtöbb magától is hülye tud lenni........
Előzmény: EGOKA (46) 0 VÁLASZ
Stark 2009. 05. 26. 21:11 | #48
Természetesen.
Előzmény: Thibbledorf (42) 0 VÁLASZ
1b0r90 2009. 05. 26. 21:10 | #47
amíg egymást ölik...:)))
EGOKA 2009. 05. 26. 20:55 | #46
Sajnos ebben nincs teljesen igazad. A tv ízlésformáló médium. Akármelyik irányba. Ha Petőfi vers lenne tényleg kevesebben néznék, de ha teszem azt városnéző műsor menne mondjuk oldottabb formában, akkor azt is megnézné a sok birka. A legjobb példa erre a mostani Overdose futam. Hány olyan ember ment ki a Kincsem Parkba, aki azt sem tudta a csigakettő reklámjáig, hogy ilyen létezik?

Ők EZT akarják adni. Efelé akarnak formálni.

De a kenyér és a cirkusz is igaz.
Előzmény: Cableguy (21) 0 VÁLASZ
bandee1219 2009. 05. 26. 20:25 | #45
Bárcsak úgy lenne, bárcsak ölnék egymást, de ne csak ezek, hanem mind, ahány van! És valódiból, nem csak pofon, meg szájalás lenne. Bárcsak úgy lenne!
bigiboy 2009. 05. 26. 19:53 | #44
Vegyük már észre hogy ez nem egy élő műsor ahol éppen valakik összeverekednek. itt valakik eldöntötték hogy ezt le kell adni sőt napokkal előbb reklámozni kell.Az hogy a szereplők valóban ilyen primitívek nem mentesíti józsi barátot és bandáját.A bökkenő persze az hogy a nézök szellemi színvonala éppen ott van ahol a szereplőké, és sajnos meglehetősen sokan vannak.Ezeket a műsorokat egyszerűen be kéne tiltani vagy a késő éjszakai műsorsávba tolni. A sok szellemi toprongy meg maradjon fent és bámulja ha akarja.
Thibbledorf 2009. 05. 26. 19:49 | #43
ő se azt mondta h normális hanem tipikus
a kettő ég és föld
Thibbledorf 2009. 05. 26. 19:47 | #42
@ kurucinfó
Előzmény: Stark (41) 0 VÁLASZ
Stark 2009. 05. 26. 19:42 | #41
1, TV stúdióban verekedni nem ugyanolyan bűncselekmény, mintha egy kocsmában történt volna? Ráadásul általában csoportosan elkövetett verekedésről van szó ...
2, Ilyenkor nem tesz feljelentést a televízió? Nem tesz semmit a rendőrség?
3, Miért lehet este 6 órakor ilyet látni a TV-ben? Az esti filmeket önkényesen megcsonkítják a TV-ék, hogy beleférjenek a korhatárba, de a verekedés és káromkodás az mehet? Az ORTT szerint is rendben van?

joskapista 2009. 05. 26. 19:13 | #40
Büdös Rohadt Gané cigányok!!! az összeset fel kéne akasztani majd elégetni!!!! nem lehet ember számba őket venni
egészbe az a tisztelendő hogy egymás probálták irtani
biztos nem szedtem volna szét őket hátha még lle is késelték volna egymást:D:D PUSZTULJANAK
Ivanhoo 2009. 05. 26. 18:36 | #39
Azé befigyel az elején, hogy mikor jönnek be, a srác bele néz a kamerába, és csak aztán indul meg:D megkapta a jelét ;) ja? és IDE a vágatlan videóval! kétlem hogy úgy van vége, hogy a bizti őr, meg a cigó fekália fel akarják borítani egymást!?
Fireblade1000 2009. 05. 26. 18:23 | #38
Inkább bele se nézek ebbe a szarba, ez a tv2 és az rtl szinvonala!!!
nagyonhulyevagyok 2009. 05. 26. 18:07 | #37
"A szereplők orkok, a nézők pedig tipikus emberek."

szerintem normalis ember nem nézi ezeket a műsorokat
aki mégis, attól el kellene venni a szavazati jogot
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 05. 26. 17:53 | #36
Ezeknél a műsoroknál vajon van egy "mesélő" is, aki megírja ehhez az ócska szerepjátékhoz a kerettörténetet ?
Mondjuk Józsi Barát lehetne egy goblin. A szereplők orkok, a nézők pedig tipikus emberek.
koffein 2009. 05. 26. 17:40 | #35
primitív szar gecik
Tádi 2009. 05. 26. 17:32 | #34
csak azt nem tudom miért van szükség ilyen műsorokra. csak égetik vele az országot, nem mintha nem rajtunk röhögne az egész világ...
Előzmény: Tádi (32) 0 VÁLASZ
kishawer 2009. 05. 26. 17:30 | #33
szánalmas! a mónika cigánysóójával együtt!!!
Tádi 2009. 05. 26. 17:28 | #32
Sig transit gloria mundi...
izébigyó 2009. 05. 26. 17:18 | #31
A kenyér már drága. :S
Előzmény: polgarobi (30) 0 VÁLASZ
polgarobi 2009. 05. 26. 17:13 | #30
panem et circenses !!
Cableguy 2009. 05. 26. 17:09 | #29
én nekem csak a gyors írásnál összeakadnak az ujjaim :P de se a TV-ben nem vagyok se szerkesztési mód nincs itt . amúgy igazad van :) Lehet hogy én pocsékul írok de Joshi kabát beszélni sem tud :P :D
Előzmény: |-=O=-| (27) 0 VÁLASZ
Luflee 2009. 05. 26. 16:55 | #28
:D
Előzmény: |-=O=-| (27) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 26. 16:54 | #27
"Bár még néhány néhány Magyar nyel és irodalom órára beiratnám."
És magadat? ;)
Előzmény: Cableguy (21) 0 VÁLASZ
nemerdekel 2009. 05. 26. 16:50 | #26
eeegen Jóúzsi Barát :)
sanchez 2009. 05. 26. 16:50 | #25
"Na, héj...gyerekek"
Szegény Józsi bácsi csak kering, mint fing a fürdőben!!!
De,a végén a bizti őr srácot majdnem felborította a kátrányos...
biokaja 2009. 05. 26. 16:26 | #24
1:25 - Joshi: Na jolvan, csinaljatok amit akartok...
Kolbi 2009. 05. 26. 16:25 | #23
Thibbledorf 2009. 05. 26. 16:21 | #22
copyright by kurucinfó
Előzmény: punyukli (20) 0 VÁLASZ
Cableguy 2009. 05. 26. 16:13 | #21
szóval:
TV2: h ezzel tudja eladni a hüvelygomba vagy a msospor reklámjait akkor ilyen müsort fog berakni. Neki 1 korlátja van az ORTT és a médiatörvény, ha ez bele fér akkro le lesz adva.
ORK: nem kell neki forgatókönyv anélkül is ilyen degenerált tisztelet a kivételnek., nem tud viselkedni nincs felelősség érzete znincs illetve teljesen más az értékrendje és az életmódja.
Joshi barát: őróla csak a Ganxta Zoli által kitalált fogalom jut eszembe amit a Pákó és az Annácska álltal fjlesztett
ki: "Produkció nélküli produkció".
Nem ze az első verekedős adás. ha őneki belefér akkor ez őt is minősíti. Nincs még egy olyan ember aki olyan értelmetlenül tudna magyarázni full általánosságokról vagy a semmiről mint Joshi barát. Bár még néhány néhány Magyar nyel és irodalom órára beiratnám.
Néző: a néző tehet arról hogy ilyenek a müsoraink. Ha a kutyát nem érdekelné egy ilyen bunyó vagy hülye valóságshow. vagy dugás vagy egyébb szenny , akkor nem lennének a tv-nben ilyenek.
egy tv társaság néző és főleg profit orientált. Ha a nézők József Attila vagy Petőfi vers felolvasásokkal növelhetné a nézettséget és evvel a reklámbevételeit akkor azt tenné be.
Mi vagyunk a hülyék hogy erre kapjuk fel a fejünket és erről beszélünk ez érdekel minekt.
Egy utolsó érdekes momentum a külföldiek vagy a külföldön élő magyarok.
Ő azt látja a tv-ben:
1.Magyaroknál 90% roma állampolgár mert azokat látni.
2.A nem romáknak nincs problémájuk mert nem mennek el a müsorba.
3. Magyarok elitjei és a celebek. Győzike, Pákó, Annácska, Joshu kabát, Hajdú Péter, és a politikusok hisz ők vannak a legtöbbet a tvben
punyukli 2009. 05. 26. 16:08 | #20
kátrányos helyzetűek... UHH EZ NAGYON JÓ!!! :D:D:D:D
Előzmény: Thibbledorf (19) 0 VÁLASZ
Thibbledorf 2009. 05. 26. 16:04 | #19
hagyni a picsába had gyilkolják egymást a kátrányos helyzetűek...az biztos h nem sok mindenkinek hiányozott vna egy is az ötből...
l3azsi 2009. 05. 26. 16:04 | #18
Régen nem kérdezték a gladiátorokat. Most meg azt mondanák a népnek, hogy lehet jönni élet-halál harcra, ha te éled túl, akkor kapsz 100.000 Ft-ot(ez eltörpül az egy adásból befolyó bevétel mellett). A cigók meg hogy gondolkodnak: "Há dikmá gazsi, itten fizetnek azér, mert bunyózunk, há mennyünk má, úgyis megverjük a kis köcsögöket."
Előzmény: Skullman (16) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 26. 15:57 | #17
ez király!!!! totál támogatom!!! gyűjtsünk aláírást és csinálják meg!!! télleg!!! :D:D:D
én szívesen nézném :D:D:D
Előzmény: l3azsi (15) 0 VÁLASZ
Skullman 2009. 05. 26. 15:47 | #16
Jó ötlet de akkor a tévék az ilyeneket főműsor időbe raknák. Ha tényleg megvalósulna akkor hitelt nyerne az az elmélet, hogy az emberi társadalom vissza fele fejlődik.(ez tény csak kevés rá a bizonyíték)XP
Előzmény: l3azsi (15) 0 VÁLASZ
l3azsi 2009. 05. 26. 15:43 | #15
Egyetértek duffbeer-rel. De sztem nem csak egy kést, hanem páncélzatot, és hosszúkardokat, buzogányokat, szablyákat kéne nekik adni. Ha csak egy kést adsz, akkor az egyik hamar leszúrja a másikat, semmi élvezet.

Vagy lehetne még puszta kezes küzdelem életre-halálra szabályok nélkül. Egy ketrecben kellene az egészet megcsinálni, aminek középen van egy fel-le ereszthető fala. Először nem tudnak egymáshoz érni, csak kb 5 percig ordibálnak egymásra a rácson keresztül, közben kívülről josibarát hergeli őket. Aztán 5 perc után fölereszteni a középső rácsot, és csak nézni kell, ahogy puszta kézzel gyilkolják egymást. Tökéletes délutáni műsor, élő HD adásban, pattogatott kukoricával. Szebb jeleneteket lassítva újrajátszással, majd a végén Kokó, meg Gundel kivesézi az egészet, meg felelevenítik a szebb pillanatokat.

Biztos lenne nézettsége :D
spidi 2009. 05. 26. 15:40 | #14
Fúúú ez nagyon ott van !!!!!Még jöht ijen videó!!!!sok szellemifogyatékosok!egy kis pénzért mire képes az ember!
közlegény
közlegény 2009. 05. 26. 15:38 | #13
Az egy dolog, hogy nevetjük a japánok vicces dolgait, de mi is adunk alkalmat, hogy bennünket nevessenek.
Az utcán ugyanez megy, ott mindenki elhúzodik, ha ilyet lát, aztán szépen hazamegy és a tv-ben ezeket nézi. Tudva azt h. van választása valami jobbra is. kismillió dolgot tehetne ehelyett, és mégha úgy is dönt, mert nagyon fáradt már az emberfia, h. tv nézésre vetemedik, vajon miért ezt nézi???...mindegy tegye.
szomoja 2009. 05. 26. 15:33 | #12
az ork az mindíg ork
Előzmény: kisadria (9) 0 VÁLASZ
Chartreuse 2009. 05. 26. 15:33 | #11
ÁÁ tudtam ,hogy már csak idő kérdése és itt is megjelenik!!! :)
Lezbikuuus! :D
tutituti 2009. 05. 26. 15:30 | #10
A probléma és a nevetség tárgya szerintem 2 azaz kettő dolog:
1.Amikor letépi a színpadról a nót az egyik rendező vagy segítő pasi
2.Te leszbikus.

És ezt mi oldja meg.Hát lehet találgatni.Szerintem egy bikacsök.
kisadria 2009. 05. 26. 15:27 | #9
Most komolyan azt hiszitek nincs megjátszva??
Engem 4x hivtak fel hogy menjem a Maúnika showba eljátszani egy szerepet forgatókönyv alapján pénzért..
Szóval ez csak megjátszás..
hawkeye
hawkeye 2009. 05. 26. 15:20 | #8
Joshi jó pénzért eladta magát a gagyimédiának.

Pedig tényleg egy jó képességű "lélekgyógyító" volt. Sajnos csak volt.

A következő az lesz, amikor elmegy a tévékettővel férget zabálni a Bahamákra? Mert megfizetik?

Kár érte....

A szerecsenek meg csak a szokásos formájukat hozták, pont úgy, ahogy adás előtt a csatorna szakemberei felkészítették, jobban mondva felhergelték őket...
Előzmény: Pubycsavo (7) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 05. 26. 15:12 | #7
eleinte még nem is volt annyira rossz ez a joshi bharat, egész értelmes fickó szerintem, de amikor megjelentek az első ilyen aljacigányok, és verekedni kezdtek elkapcsoltam a faszba, mostmár elég ha az előzetest látom. szánalmas a tv2, hogy az ilyen emberekkel foglalkozik, aki meg az ilyet szereti nézni, hát egészségére.
Skatopia 2009. 05. 26. 15:11 | #6
cigányok....férgek
Skullman 2009. 05. 26. 15:08 | #5
Alig várom Mónika új műsorát.Erdélyusz Mónikusz - A Gladiátor Show.XD
Noki 2009. 05. 26. 15:02 | #4
Persze kell a nézettség, meg kell az akció és mindenféle fajra vonatkozó megjegyzés nélkül.... KI A F*SZOM KIVÁNCSI EZEKRE A DEGENERÁLT BARMOKRA??? A TV2 IS ILYEN HÜLYE, HOGY CSAKAZÉRTÉSI BEÜLTETI A MŰSORBA EZEKET A SZERENCSÉTLENEKET???? HÁT TUDHATNÁ, HOGY EZ TÖRTÉNIK!!! VAGY LEGALÁBB NE ADJA LE ADÁSBA!!! ÉÉÉDES ISTENEM!!!!!!!
|-=O=-| 2009. 05. 26. 15:00 | #3
Nem lehetne egyszer mondjuk véletlen elfelejteni szólni a biztonsági őröknek, hogy aznap adás van?
Öcsi 2009. 05. 26. 14:56 | #2
csak meg kell nézni az utolsó négy címkét, ezektől ne is várjunk többet...
duffbeer 2009. 05. 26. 14:54 | #1
Miért nem lepődtem meg az orkokon. Adjanak mindkettőnek egy-egy kést, aztán hadd szóljon. Olyan nézettség lenne mint még soha. :) Másrészt két éhes szájjal kevesebb amit etetnem kell.