Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
punyukli 2009. 05. 28. 09:36 | #53
igen túlzol, mert annyira "kuss a neve" mindenkinek itt, hogy lehet pártot alapítani, lehet indulni, lehet nyerni BÁRKINEK választást. neked is annyira kuss a neved, hogy négyévente elmetsz és TE megmondhatod az "X"-eddel, hogy ki ülljön be a parlamentbe. arról, hogy magyarországon idióta, tehetetlen, nyivákoló emberek élnek arról nem a "vörös és liberális fasiszták" tehetnek. MI vagyunk birkák ha mindenkinek jó csak az ország lakóinak nem és eltűrjük. tehetnénk ellene, de mégis mindig ugyanazok ülnek a parlamentben. megteheted nyugodtan, hogy elhatározod hogy kizárt, hogy azokra a pártokra szavazz akik most ott ülnek és elmész és eszerint xelsz. nem akadályozza meg senki.
Előzmény: Békatallér (35) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 28. 09:31 | #52
te NAGYON naív vagy!!! :O ez a "nem zavar, mert mindenki tömi a zsebét" téma akkor lenne igaz, ha az emberek nagy többsége, nem lenne szét sarcolva meg sanyargatva. ha a többségnek kertes háza és két autója lenne akkor kurvára nem érdekelne tényleg senkit, hogy fennt ki mennyit lop, mert látod, hogy azért marad is. emberek itt nem MILLIOMOSOK akarnak lenni, csak annyit, hogy ne kelljen gondolkodni, hogy vesznek e 10 dkg parizert és hogy fogja kifizetni a számláit. nyilván neked erről még 17 évesen vajmi kevés fogalmad lehet, ami jóis így és addig örülj. csak akkor ne nagyon alkoss addig véleményt amig nem tudod miről beszélsz. nem azért vannak a politikusok persze, hogy mindenki milliomos legyen, de azért sem, hogy 10 millió ember hátán ŐK legyenek milliomosok. rá kéne erre bólintani??? attól lennénk igazi európai szintű állam??? hallottál ilyen fogalmakat és betetted őket egy mondatba??? mert értelme nem sok van így sajnos.
Előzmény: kat (38) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 28. 09:25 | #51
egyetértek többségében!
Előzmény: Venla (36) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 28. 09:24 | #50
azért azt szögezzük le, hogy a TÜNTETÉS nem mindenki szótárában jelenti az ártatlan emberek autóinak felgyújtását és a közpénzből épített infrastruktúra módszeres leamortizálásást "bátran" símaszkban. erre majd biztos lehet fröcsögni, de én így látom. gyugyó mondta, hogy nem lehet hazugsággal választást nyerni és neki mégis sikerült?? persze! ahogy vigyának is. ne legyünk az egyik oldalra vakok ha lehet mert az elég gázul jön ki. a MOL az egyébként részvénytársaság és NEM a magyar állam tulajdona csak részben (és NEM döntő többségben) a részvénytársaságoknál meg úgy van tudod, hogy ha valaki akar venni részvényt és talál olyat aki meg el akarja adni akkor ennyi. és NEM a magyar állam adta most el a részvényeit mert akkor jogos lenne amit mondassz. meg akkor, ha 100% államiban lenne a MOL. nem vagyok biztos benne, de valaki talán megnézi, a fidesz biztos nem adott el MOL részvényt... van igazságod, de nem mindenről ez a kormány tehet, mielőtt elhiszi valaki. legalább akkora tróger a másik nagy párt is mint a maszop, nem kell most elhinni nekik, hogy ők fingották a passzát szelet! emlékezzetek!!!
Előzmény: El Diablo (29) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 28. 09:05 | #49
ez baromira igaz! és mégis a 10 millió bárány nyihog és szop. pedig ha már az állatoknál tartunk: sok lúd ugye disznót győz!!! legalábbis kéne neki ha volna agya. de nincs
Előzmény: SSly (27) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 28. 09:04 | #48
a hatalom a népé! nem TE mész szavazni??? orbán és gyurcsány adott le önmagára több millió szavazatot talán??? nem kell másra kenni. a NÉP kretén!! a NÉP azt kapja amire szavazott. a NÉP megteheti, hogy egy büdös szavazatot sem ad a maszopra vagy a fideszre. helyette a NÉP rájuk szavaz újra és újra és bután nem érti, hogy miért baszták át már megint. a hatalom a NÉPÉ!! meg a hülyeség is. menjetek el és NE szavazzatok a két nagyra. ki kell próbálni, nem siránkozni!
Előzmény: SSly (25) 0 VÁLASZ
punyukli 2009. 05. 28. 09:01 | #47
te komolyan elhiszed, hogy az emberek az elmúlt időszak alapján szavaznak? ez oltári baromság. akkor az mszp vagy a fidesz MÁSODSZORRA soha nem került volna hatalomba. a fidesz is ugat most, de aki az elmúlt időszakot figyeli rákérdez az esüsthajó kft.-re meg kaya ibrahimra. azokat már kurvára elfelejtette mindenki pedig jó példák hogy a fidesz ugyanúgy szétlopta az országot mint az mszp. mindenki csak akkor kurva okos ha ellenzékben van nem tűnt fel? az meg hogy a többség az elmúlt időszak alapján szavaz egy rózsaszín álom. a többség pont az ilyen agymosó filmek alapján meg plakátok alapján szavaz. nézd már meg a mostani EP plakátokat! szólítják a droidhadsereget az urnákhoz
fidesz plakát: ELÉG! FIDESZ! (ENNYI! nincs is több rajta)
maszop: Nem szavazok a jobboldalra mert leállnak a szélsőségesekkel! (ENNYI! ezen sincs több)
bármelyikben milyen mondanivalót látsz?? az agynélküli TÖMEGEKET szólítják meg akik biztos az elmúlt időszak alapján szavaznak majd nem? nemár. a fő üzenet: ne szavazz a MÁSIKRA! mér? mercsak! ennyi
Előzmény: Cableguy (22) 0 VÁLASZ
VS 2009. 05. 24. 22:15 | #46
Lehet választani: narancssárga szar vagy piros szar?
Bekomman 2009. 05. 24. 18:21 | #45
Ez egy szokatlan, és egyébként jó reklámfilm, láccik, h nem profik csinálták, hanem lelkes rajongók, és pont ezért teccett.
Én monnyuk azt vártam a végére, h a fidesz faszát fogja szopni, de nem, persze az uccsó fél perc megváltoztatásával akár "Marika néni független kutyafejű pártjá"t is raklámozhatta volna.

sahinel 2009. 05. 24. 16:14 | #44
A gond hogy a jobbikos embereket sem ismerjük. Remélem nem fidesz közeliek mert akkor megint ott vagyunk mint eddig. Én annak örülnék legjobban ha bekerülnének a LMP-vel egyetemben. Talán elgondolkoznának az eddigi politikusok mit rontottak el. Ha nem csak egy szélsőséges pártról van szó akik hangzatos(eddig is jól működő) szavakkal, ideákkal akarnak nyerni, hanem komolyan is gondolják amit mondanak, és nem kirekesztőek hanem magyarságtudat beszél belőlük akkor ok. A másik oldalt vagyis inkább középen pedig legszívesebben az LMP-t látnám. De még az sem lenne rossz ha valami új párt jönne be baloldalra is. És az eddigi gárda akik 20-30 éve építik, rombolják a közerkölcsöt, országot eltűnnének. De a film amit felhoztál az is arra világít rá hogy ennek az a gond hogy a népből kell elindulnia. Én nagyon kevés esélyt látok erre mikor mindenki beeszi a pártok baromságait, és egymást köpködik mert beállnak a párt mögé ami épp szimpi nekik. A pártok meg nem csinálnak semmit mert ebből van szavazatuk mert megeszi a nép. Ez egy tipikusan a 22-es csapdája. http://hu.wikipedia.org/wiki/A_22-es_csapd%C3%A1ja

És úgy érzem egyik oldal(politikusok, nép) sem akar ebből kilépni.
Előzmény: joergie (43) 0 VÁLASZ
joergie 2009. 05. 24. 09:45 | #43
Nézzétek meg a Zeit Geist-ot :)
Nem a mi hibánk az hogy az ország ide került. Kegyetlenül félre lett vezetve az ország népe, és rettentőmód manipulálhatóak vagyunk(vagytok, én nem XD)
De sajnos ide jutottunk. A demokrácia csődbe jutott, szellemileg gyarmatosítanak, és eljutottunk odáig, hogy elhisszük(elhiszitek), hogy az anarchia végülis jó dolog. Nem országok, hanem cégek irányítják a világot, pénz beszél kutyák(politikusok) ugatnak. Ajánlom mindenkinek a Jobbikos kampányfüzetet, minden tisztán és érthetően le van írva benne, abszolút nem radikális jobboldali, osztom hogy "magyar oldali" a párt. Nekem elnyerték a bizalmamat. Fidesz meg lecidázhat. Ültek a meleg szarban, mert végülis az legalább meleg, ha egy kicsit büdös is.
Lisa 2009. 05. 23. 21:19 | #42
Undorító. Bárkire is szavazol, bárki is jut abba bizonyos székbe, így is úgy is ugyanaz lesz a vége. Bármit teszel, megszívod. MERT EZEK A TETVEK NEM MÁSOK MINT PÉNZÉHES FASSZOPÓK. Akármit tehetünk, úgyis mi húzzuk a rövidebbet.
garas 2009. 05. 23. 18:12 | #41
Arohadt zsigány a******-tokat! Mit csináltatok...! Gyertek hozzám és megmutatom a családi vállalkozáson hogy mennyi jót tettetek!
Fireblade1000 2009. 05. 23. 17:24 | #40
http://www.kurucz.info/r/34/40424/ Csak, hogy ez is látható legyen!!

Fireblade1000 2009. 05. 23. 17:01 | #39
MSZP, ez 1 elég szar vicc volt!!!! Lekéne nyomni itt 1 jobbikos kampány filmet is, csak, hogy 1:1 legyen az állás!!! Előre is köszi, bár tudom, hogy ez nem fog megtörténi!!!
kat 2009. 05. 23. 16:45 | #38
velemenyem szerint ennek a "kampanyfilmnek" alapvetoen teljesen igaza van..jo lehet mindket oldalban vannak rossz dolgok..kovetnek el hibat..emberbol vannak..lehet h a zsebuket is tomik kozben..de ki nem tenne igy ha a helyukben lenne? azpedig ami mostanaban van..hogy az emberek oldoklik egymast..irigyek a masikra..betornek emberek hazaba, megolik egymast..tuntetnek, tonkretesznek unnepeket..az igazabol nem az o hibajuk..hanem a mienk..hogy igy viszonyulunk mindenhez..ami szamunkra ismeretlen..idegen...NEM azert vannak a politikusok hogy 10 millio emberbol 10 millioan milliomosok legyenek..mert olyan nincs..de nemis azert hogy nyaljak a seggunkket..hanemhogy amiben tudnak segitsenek..lehet nem mindenben amit igertek..de sokmindenben...es ahelyetthogy orjongunk..rakene bolintani..nah akkor lennenk igazi europa szintu allam.
Rottenhun 2009. 05. 23. 13:48 | #37
Valaki meg tudna mondani nekem mi tortent 2009 majus 19en?
ugyanis ugy tunik h ugyanezen a napon tobb uj felhasznaloja szuletett ennek a honlapnak(youtube). mint pl: Mrcaracal, diamond407, 76left, es kiskatintka60. ezen kivul az is feltunt h kozos vonas a posztjaiknal, h nagyon oda figyelnek a helyesirasra is, ami nem rossz dolog de azert kicsit kitunik,legalabbis nekem. az egyetlen ember aki nem irt ide(youtube-ra) az a videofeltolto, aki majus 18an csatlakozott a youtubehoz. gyanus :E
Venla 2009. 05. 23. 12:27 | #36
A fennálló helyzetért sosem egy, több, akárhány párt felel, hanem az ország népe. Nem kell mutogatni. A tükörbe kell nézni. Az igazság rohadt fájdalmas tud lenni. Azért tehetik meg a parlamentben ülők, amit megtesznek, mert hagyják, eltűrik, hogy megtegyék. Azért van az ország gatya állapotban, mert hagyják megtörténni, hagyják ide jutni. lehet okoskodni, az megy, a könnyebb út felé elmozdulni, bűnbakot keresni, akit szidhatnak, s az elégedetlenség gőzéát pott kiengedni, de attól semmi sem fog változni.
demokrácia van? tényleg? Én csak papíron látom, ahogy sok más egyebet. Papíron csilivili. Az életben hűlt helye. A demokrácia utópia. Szépen csengő dolog, amire sok, komolynak, tanultnak, műveltnek vett személy bólogat, amit hangoztat, amire tudományt kreál, és széltében hosszában magyarázza mennyire van, mennyire jó. Szép elképzelés, de csupán elképzelés, ahogy sok más, egyenlőségteremtésre irányult kezdeményezés. Ám ha soká ismétlik, demokrácia van, jogegyenlőség van, bekajálják, de az emberi természet pusztán törványtől nem fog a kívánt mederbe terelődni.

Neten, rögtönzött tüntetésen, újságban nem elég szónokolni a magunk igazáról, kiosztani egyik, másik, összes oldalt. Így nekem is csak jár a szám, mint a kacsa segge. Azért élek úgy, ahogy, mert nem teszek semmit annak érdekében, hogy olyan legyen, amire vágyok, és amivel elégedettebb legyek. Nem az állam, nem az ország, nem a hatalom gyakorlói miatt, nem a felröppent válság miatt, hanem mert én lustán lesek ki a fejemből, és tűrök :P
Békatallér 2009. 05. 23. 12:07 | #35
Egy ilyen fogalmat találtam a fasizmusra: az imperialista nagytőkés réteg nyílt terrorista diktatúrája (-IMPÉRIUM, -TERROR, -DIKTÁTOR) a haladó erők szétzúzására; igazi célját a szélsőséges -NACIONALISTA és faji uszítással, "birodalmi" eszmékkel és háborús terjeszkedéssel leplezi (-NÁCIZMUS).
Én új nevet adtam a maszopnak megy a szadesznek vörös és liberális fasiszták. És még takarja is a fogalmat. :) Eddig csak ölik a magyart, lassan, de biztosan... Mert az ország nem épült, a magyar meg csak fogy. Mert itt mindenkinek, mindent lehet, csak a magyarnak kuss a neve. Ez egy egyedi demokrácia. Mindenkinek jó, csak az ország lakóinak nem.
Persze túlzok, meg csak pesszimistán látom a dolgot...

lokko 2009. 05. 23. 11:45 | #34
a bal oldal már csak azokat tudja meggyőzni akikben nagyon mélyen gyökerezik a fasisztafóbia, és minden bokor mögött nyilasokat látnak ... ez a film azoknak készült
estebandi 2009. 05. 23. 11:10 | #33
Valahogy sokkal jobban érdekelnek a krumplifejek.
Egyébként tényleg csak annyit tudok mondani, hogy nem istenítem egyik pártot sem, de nem próbálhatná meg valaki más már végre? Csak a hecc kedvéért, komolyan. Egyébként meg aki azzal próbálja megszavaztatni (újra) magát, hogy meghaltok ha nem ránk szavaztok mer a jobboldal fasiszta diktatúrája már a küszöbön vicsorgatja véres fogsorát, arra én már csak ezért a lealacsonyító, teljesen hülyének néző kampány miatt sem szavaznék. "Választás", ugyebár. Na.
mundor 2009. 05. 23. 10:24 | #32
Oké, ezt elnéztem. Amikor vége volt a videónak kiléptem, nem vártam meg, míg berepül a möszöpö felirat.
Megnéztem még egyszer, most már látom én is. Bocs mindenkinek, igazatok van, én is a balfaszok táborát gyarapítom. :(
Hajrá balf@szok!!! :)
Lee88 2009. 05. 23. 10:18 | #31
"Az, hogy sütit nem hoztál egy bunkó, tirpák dolog volt!" Elég szar videó És itt megragadom az alkalmat h mutassak egy olyan minőségi és értelmes kampányvideót amit mostanába alig látni. SEMMI pártpolitika ez az EU-t népszerűsíti csak úgy önmagába, ha ebbe a vidibe nem látja vki az értéket akkor nagyon zárkózott elméjű. http://www.youtube.com/watch?v=nhS55x8J7pw
Tooni 2009. 05. 23. 09:08 | #30
És te még hiszel a mesékben, szőke herceg ?
El Diablo 2009. 05. 23. 09:04 | #29
Hajjjajjjajjj....és ezt nem csak azért írom mert kutya másnapos vagyok.
Na jó akkor kezdem!
Eleve ha már maszop szadesz mozi akkor legyen már a gyerek neve Noé. Mégis csak bibliai zsidó név.
Szóval 7 éve vannak kormányon az ország romokban. Ha tüntetsz akkor rádmennek a kutyák és szétlőnek, molesztálnak. Ez eddig rendben is van mert ugye ésszel nem tudod megoldani hát old meg erőszakkal.
Vagy ott a másik lehetőség adsz nekik még 4 évet hiszen amit megigértek az működik mert ugye gyugyó megmondta hogy hazugsággal ne akarjunk már választásokat nyerni... neki valahogy mégis sikerült.Szóval még 4 év és azután mi lesz? Mert tények vannak januárban 330Ft os üzemanyag ár az lesz, ezért árak a csúcson na az is lesz. Mol eladva oroszoknak... gyanús, hogy sikerül. Makói gáz kitermelve? Lesz! Haszon Mo-nak? Na az nem lesz. Mert elviszi egy "kanadai" cég. Viszont ha rájuk szavazol akkor a Bkv garázsban mindenki boldog lesz, és az utcaseprő is rádmosolyog meg a mosóporod is fehérebbre mos... Nézzétek meg a Célpontot Hírtv-n az sem gyenge mozi.
Jahve 2009. 05. 23. 01:41 | #28
Ez de fos.
Minek szopatja magát egy párt ilyennel? Akárki csinálta volna, öngól lenne.
Ehh...
SSly 2009. 05. 22. 23:08 | #27
igen de most 10 millió bárány és 400 farkas van...
Előzmény: BAT (26) 0 VÁLASZ
BAT 2009. 05. 22. 22:48 | #26
Egy okos ember ezt mondta a demokráciáról:

"A Demokrácia az, amikor két bárány és három farkas szavaz arról hogy mit egyenek."

Azthiszem ez sokat megmagyaráz és nem is olyan meglepő hogy mi, miért történik.
Előzmény: SSly (25) 0 VÁLASZ
SSly 2009. 05. 22. 22:19 | #25
vki lentebb írta hogy a hatalom a népé, ez nem igaz, ha itt a hatalom a népé lenne akkor most nem lennénk ilyen szar helyzetben
egyébként nem értem hogy miért nem lehetne előrehozott választásokat csinálni ezzel az eussal együtt, nem kerülne sokkal többe és egyuttal megtudnánk, hogy mit is akar a nép
jah tudom miért, mert valószínűleg a "szakértői" (a lehető legtöbbet ellopjuk még egy év alatt, és tönkretesszük az országot, és olcsón eladjuk a zsidóknak) kormánynak mennie kellene
demokrácia - hibátlan...

jah a videó meg szar
Drawen 2009. 05. 22. 21:20 | #24
hú, de jó volt ezt megnéznem. olyan régen volt már ilyen magas a vérnyomásom,! na és ez az adrenalin mámor! király. Éljen a sárga kapszula. megyek is gyújtogatni... boah
Tooni 2009. 05. 22. 19:41 | #23
A kedvencem. Téliszalámis.
Cableguy 2009. 05. 22. 18:55 | #22
én úgy tudom az eredeti filmben piros és kék kapszula volt.
2 dolgot sugalll a film.
1. piros és piros kapszula van azaz választhatsz de ugyan az lesz a végeredmény
2. a filmben a az emberek nem tetszését (tüntetés) pont az maszop váltotta ki.
Ui: nem egy kapányfilm miatt fog az ebmerek választása valamelyik pártra esni hanem az elmult időszak negativ vagy pozitiv tettei miatt. Csak sajnálom azt a sok pénzt amit erre a filmre elbasztak a mi adónkból.
Előzmény: mundor (12) 0 VÁLASZ
niof
niof 2009. 05. 22. 18:45 | #21
f1kacsa:

A demokrácia a legnagyobb átbaszás, amit a történelemben kitaláltak!!
Ebben nem egy vezető (pl: diktátor, király) mozgatja a szálakat, hanem egy választott parlament, aminek a szereplői tök mindegy hogy mely párthoz tartozónak mondják magukat, egy felsőbb hatalom kezére játszik mind, akik nem mások mint a zsidók. Szép lassan kiterjesztik a hatalmukat az egész földre, és észre sem vesszük, leigáznak mindenkit, téged is és engem is. Kb 1000 éve dolgoznak az ügyön, eddig sikerrel sajnos. Ajánlom a Zeitgeist I-II című filmet, ha még nem láttad volna, van benne egy-két gondolat amin érdemes elrágódni, de egyébként sok benne a félrevezetés is, pl azért, mert bűnökről beszélnek, de vajh miért, a bűnösök nem kerülnek említésre, meg az sem hogy mit lehetne tenni...Inkább kapsz egy a szeretet mindent legyőz liberális maszlagot, ami szintúgy a hasonló gondolkodású, vagy a zsidóknak dolgozó, őket segítő emberek sajátja.
humanhades 2009. 05. 22. 18:00 | #20
te vay 1 bena balfasz, ugyanis akkor lenne igazad, ha a vegere nem lenn odabiggyesztve h mszp.
Előzmény: mundor (12) 0 VÁLASZ
Angello87 2009. 05. 22. 17:08 | #19
a ma lévö pártok eggyike se felelne meg a kormányzásra se itt se Eu ban... nem kell balfaszozni ... mert nem tudod mi a vélemény én csak lairtam valamit ... enniy

nem fejtem ki

.
csak annyit akartam amit leírtam.
Polly 2009. 05. 22. 17:04 | #18
Én is ezen a véleményen vagyok. Bár a FIDESZ-t is rühellem, de ehhez azért már kellett, hogy legyen bőr a képükön..-.- Az utolsó gondolatom sem az lett volna, hogy ez egy MSZP kampányfilm. És tényleg mindkét kapszula narancssárga :D
Előzmény: gergeli. (16) 0 VÁLASZ
f1kacsa 2009. 05. 22. 15:55 | #17
1. A hatalom egy demokráciában a népe (erről szól az egész mese) és nem a párté. A kormány csak gyakorolja az állam többi szerveivel a hatalmat.
2. Azért csak mese, mert a tömeget mindig meg lehet vezetni (ez meg a tömeg eggyik tulajdonsága), szóval mutass nekem egy olyan országot ahol működik ez a modern demokrácia.
Előzmény: mundor (12) 0 VÁLASZ
gergeli. 2009. 05. 22. 15:46 | #16
még egész jó lenne a cucc, ha nem lenne az MSZP felirat a végén...
pumukli 2009. 05. 22. 15:44 | #15
Mundor!!! a film végén ott van a készítő: MSZP!
pumukli 2009. 05. 22. 15:43 | #14
Egy kicsit felidegesített e film, de nem akarok belemélyedni a témába.
Mindenki hangoztatja, hogy mennyibe kerül a választás, mindig a hatalmon lévőt hibáztatják annak költsége miatt, meg hogy minek kell...
Parlamenti választások esetében 1 fordulónak mindenképpen kell lennie, tehát 1x 3-4 milliárd ft elmegy rá.
Viszont ha nem mennek el az emberek, akkor az alacsony részvétel miatt ismételni kell, ami mégegyszer majdnem 3-4 milliárd ft, tehát a második költségét úgymond mindenképpen a választók miatt kell kifizetni.

Hogy miért is ilyen drága?

kb 11.000 választókörzet van, ahol ha jól tudom körzetenként minimum 3 embernek lennie kell, van ahol több attól függően hány párt delegál tagot. A delegáltak valószínű ingyen vállalják, viszont a kötelezőeknek vasárnapi fizetést kell adni.
A választás napján az amúgy zárt középületeket ki kell nyitni, világítás kell, stb
A megyei központokba is kellenek emberek + a Duna palotába is
informatikai, telefon, benzin költségek

Azt se feledjük, hogy a számlálás estéjén Baló Gyuri élő adása ha jól rémlik akkor nincsen megszakítva reklámmal, azaz a királyi tv sok-sok pénztől esik el :)
Sturmann 2009. 05. 22. 15:42 | #13
A hsz-ed második felével egyetértek, na de végignézted egyáltalán ezt a kibaszott videót? Szerinted ugyan miről szól, ha nem az MSZP istenítéséről, ugyanis ez egy MSZP-s kampányfilm... Lehet hogy te ezt vizionáltad be magadnak, de a lényeg az volt, ha a sárga pirulát veszed be, vagyis a Fideszre szavazol, akkor maradsz az álomvilágban, a szennyben, ha a pirosat, akkor jön a Nirvana.
Előzmény: mundor (12) 0 VÁLASZ
mundor 2009. 05. 22. 15:17 | #12
Kedves LittleDeejay, Angello87 és hamilton!

De béna kis balfaszok vagytok Ti mind. Ez a film nem az MSZP-ről szólt vagy a FIDESZ-ről. Ez rólatok, rólunk szólt. Arról, hogy amikor lehetőségünk van választani, akkor vagy nem megyünk el, mert "úgyis mindegy", aztán meg majd duzzogunk, és rinyálunk, hogy nem az a párt van hatalmon, akit mi szerettünk volna. Akik elmennek, azoknak viszont egyik fele a pirosakra szavaz, mások fele meg a narancssárgákra, ÉS SENKINEK NEM JUT ESZÉBE, HOGY NEM CSAK AZ A KÉT PÁRT LÉTEZIK.
Sajnos nyilvánvaló és igaz tény, hogy mi magyarok nagy ívben leszarunk sok mindent, de főleg a saját életünket, és arra várunk, hogy majd valaki más megoldja a problémáinkat. Nem kellene mást tenni, csak tájékozódni. A választás nem azt jelenti, hogy mszp vagy fidesz. Nemcsak ők vannak jelen ebben az országban. (2002-ben 144 hivatalosan bejegyzett párt volt Magyarországon, 2005-ben már 197. Sajnos ennél frissebb információm nincs) Szóval van a kommentelők között olyan, aki becsületesen végig böngészi az ÖSSZES párt célját, programját, és olyat választ, aki tényleg a leginkább megfelel az elképzeléseinek? Dehogy van. Csak szeretnénk olyanok lenni, de túl lusták vagyunk ahhoz, hogy a saját életünkkel, jövőnkkel foglalkozzunk nemhogy még az országéval is. Fontosabb, hogy legyen fasza telefonunk, gyors autónk, qrva nagy tévénk meg mittudomén.
Amíg a magyar mentalitás ezen a szinten tart, addig senki ne várjon pozitív irányú változást. Mi még nem nőttünk fel a választás intézményéhez, de talán az unokánk unokái már kapiskálni fogják.

közlegény
közlegény 2009. 05. 22. 15:08 | #11
első pislantásra nekem mindkettő narancssárgának tűnt. már csak egy napocskát v. smiley-t kellett volna rányomni a bogyókra. Nagy mellényúlás.
hamilton 2009. 05. 22. 14:59 | #10
Teljesen 1et értek....én azt hittem h Fideszes vagy legalábbis mszp ellenes kampány lesz..a végén vártam is h na mit mondanak a hülye mszpről..h elég volt az álomból stb...erre meglátom h ők csinálták...na hát nem tudtam hirtelen h sírjak vagy nevessek...csöppet szánalmas!!!!!!!!!! mit akarnak még? volt 5 évük és 1 undorító megfutamodás... csak még lejjebb taszították a nyomorba az országot...fujj..hányok...
Békatallér 2009. 05. 22. 14:47 | #9
Több bajom is van ezzel a filmmel. :D

1. A pirula a hallucináció nem a MaSZoPhoz, hanem a SZaDaSZhez illene a legjobban, de azt is csak akkor, ha mondjuk egyik kezében piros füves cigi lenne, a msáikban meg gondolom narancssárga, csak hogy mást ne mondjak. Bár tudjuk, hogy megvolt a szakítás, így nincsenek korlátok. :DD

2. Nem lenne a másik pirula, ha nem idézik elő (gy.k. nem lopják ki az országot a lábunk alól[ez pártsemleges dolog, mindegyik megtette]). :DDDD

3. Ja, meg mintha Morpheus, az afroamerikai kisebbséghez tartozott volna, nekem a MaSZoP Morfi nem volt hiteles, ha netán zebracsíkos öltönybe öltözött volna, és Bejjá ásszony-ra lett volna tetoválva egy fehér nyúl, és ő vezeti be a fülkébe, na úgy más... :DDDD

4. Meg egy régi bankreklám jutott az eszembe a választási bizottságot nézve. Nem csodálom, hogy ki akart szaladni a gyerek... :DD

5. És végül, de nem utolsó sorban, hiányzik belőle a tengeri uborka, mert az legalább értelmet adott volna az egész mozgóképsornak. :DDDDDDDDDDDD

Ez tényleg CIKIZZÉ!
Errtu
Errtu 2009. 05. 22. 14:24 | #8
1.) Nem kell gyanakodni, se semmiféle mögöttes politikai tartalmat beleképzelni abba, hogy miért ez került ki és nem az amit te küldtél.

2.) Nézd meg a kategóriát: CIKIZZÉ! Ez azért csak jelent(het) neked is valamit... ;)
Előzmény: Angello87 (7) 0 VÁLASZ
Angello87 2009. 05. 22. 14:18 | #7
érdekes hogy baloldali kampányfilm feljön ide ... :) amikor én posztolok jobboldali dolgokat már nem ... :)
LittleDeejay 2009. 05. 22. 14:09 | #6
Jó reklám, de ettől még nem fogok az MSZP-re szavazni. Ha jól láttam a demonstrációs és tömegoszlatós jelenetek is pont nemrégiben készültek, és ki is van jelenleg kormányon? őőőő :)
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2009. 05. 22. 14:09 | #5
Ez azt jelenti, hogy ha a piros tablettát választom, akkor maradok az "álomvilágban" ?
(A skac helyében a kikaptam volna a kezéből mindkettőt, letuszkoltam volna torkán egymás után,majd úgy seggberúgom, hogy csak úgy settyeg !)
Dragon66 2009. 05. 22. 14:08 | #4
Most képzeljétek el mi lett volna ha Sheeva (Mortal Combat) ül Neoval szembe a 4 kezével. xD
Lazarus
Lazarus 2009. 05. 22. 13:56 | #3
"Az hogy nem hagytál a sütiből bunkó, tirpák dolog volt"!
szomoja 2009. 05. 22. 12:55 | #2
jah kolhá.
haiku 2009. 05. 22. 12:42 | #1
A szokásos színvonal. Broáf.