Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Davee 2009. 05. 28. 11:52 | #78
Na te buzi mszpés fideszes..:D
Vicceltem. Szerintem kiegyezhet a nép abban, hogy úgy a frankó, ahogy te írtad. Ez szerintem 5/5-ös.
Peace
Előzmény: Balugray (77) 0 VÁLASZ
Balugray 2009. 05. 27. 17:02 | #77
Bocs, hogy belepofázok, de szerintem valamilyen szinten mindkét oldalnak (sahinel vs. többiek) igaza van.

Az itt leírtak nem minősülnek provokációnak, személyeskedésnek csak a "szerző" szubjektív gondolatait, érzéseit hivatottak megjeleníteni. :D

A homoszexualitás, pedofília genetikai eredetű. Fogjuk rá: betegség, hajlam. Mindazonáltal, az ember neveltetése, környezete is sokat számít, hogy végül is aktív lesz-e. A szomszéd csaj nagybátyja 35 évesen, két gyerek után jött rá, hogy meleg... Semmi bajom velük, amíg engem nem akar meg***, élje az életét, vonuljon ki az utcára, de ne rózsaszín tangában, menyasszonyi ruhában. Öltözzön fel rendesen! Ha mégsem, akkor max. elfordítom a fejem, és továbbmegyek, nem kezdek üvöltözni, hogy "mocskos buzik".


Másrészről miért ne lehetne cséphadaróval ütni azokat, akik cséphadaróval ütik a buzikat?
Vagy cséphadaróval ütni azokat, akik cséphadaróval ütik azokat akik cséphadaróval ütik a buzikat?
Vagy így tovább, míg mindenki üt mindenkit?

Ha mindenki ennyire utálja a buzikat, akkor otthon miért veritek, verjük a f***, a lezbikus pornóra?
Az miben más? Jó persze én sem nézek buzi pornót, mert kifordul tőle a belem, de itt a kulcsszó: NEM NÉZEM.
Akkor miért kéne néznem, ellentüntetnem a tangás, menyasszonyos melegfelvonulás ellen?
Most majd jön valaki azzal, hogy mer' a tv-t el lehet kapcsolni máshova, meg hogy a számítógépemre nem töltök le buzipornót, és nem nézem meg, ezek meg kiállnak a térre, oszt' mutogatják magukat.

A tér mellett vannak -többnyire- kis utcák, és elkerülöm. Nem viszem arra a gyerekem, és így elkerülöm a kellemetlen kérdéseket, hogy "mit csinál a két bácsi?", és én sem botránkozok meg.


Ha egy skinhead, és egy cigány/romagyerek feláll egy az egyben egymással, lexarom, verjék szarrá egymást, de ha az egyik oldalon öten vannak, -tökmindegy melyiken- akkor már nekem is elszáll az agyam. Másrészről, ha valaki skinhead, (az az igazi kopasz-horogkeresztes) az már magában is egyfajta provokáció, ne csodálkozzon, ha elkapja egy roma, zsidó, török,akármilyen banda.

Asszem röviden ennyi. És bocs, ha valakit megbántottam, nem volt szándékos.

Akit igen, az mindjárt úgyis lebuziz, le mszpsez, lefideszesez, vagy valami...
/ha valaki tudja, hogy a fenti két szót hogy is kéne leírni heJesen, lécci írjon, bajban voltam a szóközökkel, kötőjelekkel!/ :D
Davee 2009. 05. 26. 19:12 | #76
Tudod mit? Lényegében értem mire gondolsz. Igazából nem sűrűn izgat, hogy mi a véleményed, sőt szerintem egyáltalán nincs több jogom ahhoz , hogy kimondjam, mint neked. Azon indult az egész, hogy te nem értetted, hogy mi a különbség a két mondat között:
"Ezek a rohadt bu.ik!" (A - nevezd úgy engem nem érdekel - rasszista által mondott, miközben az oldalt olvassa, és megakad azon a szón, hogy meleg)
"Ezek a rohadt bu.ik!" (Az átlag ember által mondott, aki a felvonulás útjában lakik, és a gyereke nézi, esetleg a munkából hazamenetben akadályozzák őt, és rohadtul nem kíváncsi rá, hogy a szomszéd háza előtt miért vonulnak fel)
DE ... úgy mondom neked mélyen tisztelt Sahinel, hogy LEGYEN BARÁTOM NEKED IGAZAD. További szép napot.
Előzmény: sahinel (75) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 26. 11:10 | #75
Mint írtam lehet ez a véleményed de akkor miért gond ha nekem is van véleményem? Vagy milyen jogon van neked több jogod kijelenteni mi lenne a helyes? Egyébként én Pesten lakom de valahogy soha nem sikerült még futólag sem összefutni meleg felvonulással. Pedig dolgoztam azokon a napokon és utaztam is a városban. A nagy különbség valsz köztünk hogy én nem nézek valamit ami nem érdekel. Ezek a felvonulások csak azokat háborítják fel akik odafigyelnek rájuk. Igaz nekem a kődobáló, vagy akármilyen csoportokkal az utcán még nem sikerült összefutnom hisz nem érdekel semmiféle utcai felvonulás. Elegem lett ezekből kisdobos, úttörő koromban mikor kötelező volt kimenni. És látod annyi maradt meg abból benned amit mondtam hogy verekednék. Nekem meg az hogy te meg cséphadaróval való vetkőztetést javasolod. Ha elfogadod hogy ugyanannyi jogom van véleményt nyilvánítani mint neked, akkor elfogadom hogy te meg így gondolkozol. De ezt nagyon nem akarod felfogni. Miért is van neked és akik ellenük vannak több joguk ezt a véleményt kimondani, és miért hibás az én véleményem egy bizonyos kirekesztő csoport ellen(nem rasszistát írok mert az fáj neked látom).

Egyébként ez(cséphadaró) szerintem nagy tömegek előtt kijelentve izgatás.Mivel több ezren olvassák az oldalt így nagy tömeg előtt mondod ezt. A közösség elleni izgatás valójában visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával, az erőszak érzelmi előkészítése. Én is ugyanezt csináltam a kirekesztők, tettlegességet említők felé. Ezt próbáltam elmagyarázni de nem érted még mindig.
Előzmény: Davee (73) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 25. 22:06 | #74
Felesleges neki válaszolni, soha nem unja meg, mindig valamit be kell hánynia, hogy övé legyen az utolsó szó... rá kell hagyni a buziságát.
Előzmény: Davee (73) 0 VÁLASZ
Davee 2009. 05. 25. 21:59 | #73
Elnézést azoktól, akik ezt olvassák, elnézést az adminoktól, szerkesztőktől, kommentezőktől, akár törölhetitek is csak ez a balfasz olvassa el....

Drága Sahinel!
1/ Lehet jönni, próbálkozni.
2/ Igen, valószínű, hogy itt MINDENKI kisegítőbe jár, egyedül te vagy csak akinek sikerült a 8 általánost kijárni- bár ahogy látom tovább nem valószínű, hogy ment.
3/ Utoljára elmondom a véleményem LÉNYEGÉT, és ahogyan észrevettem mások véleményének lényegét:
ITT NEM ARRÓL VAN SZÓ BAZMEG, HOGY RASSZISTÁK VAGYUNK, HANEM ARRÓL, HOGY "CSÉPHADARÓVAL KÉNE VETKŐZTETNI AZ ILYENEKET". ILYENEKET AKIK (JÓL FIGYELJ...) KITOLJÁK A POFÁJUKAT AZ UTCÁRA ÉS A KÖZT BOTRÁNKOZTATJÁK AZZAL, HOGY NYILVÁNOSSÁGRA HOZZÁK, HOGY ŐK A KISEBBIK LYUKBA TOLOGATJÁK. MARADJANAK OTTHON, ÉS A BÜDÖS, SZÉTKÚRT PICSÁJUKON. ÉS HOZZÁTESZEM, HOGY A FAJTÁM OTTHON ÜL, ÉS HA ELÍTÉL VALAMIT, NEM MEGY KI AZ UTCÁRA TÜNTETNI. DE CSAK AZÉRT HOGY FELFOGD ELMONDOM MÉGEGYSZER: MARADJON OTTHON A TETVES BUZIJA ÉS BUZULJON OTTHON, EZ A GOND, NEM AZ HOGY MELEG.

Ha esetleg nem bírnád azzal az ökölformájú agyaddal felfogni, hogy mi is volt a lényeg, csak a kisegítő iskola nulladik osztályát tudom ajánlani, ahova mi is járunk - állítólag.
De előre látom, hogy mi lesz, ismerem a FAJTÁDAT. Írj még valami keményebbet, ami talán a monitoron keresztül is szájbaver, annyira kemény szöveg, és legyen a tiéd az utolsó szó. Aztán ha nem tetszik a vélemény, lehet vonulgatni.
Előzmény: sahinel (72) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 25. 14:34 | #72
"FOGD MÁR FEL VÉGRE, AZ ILYEN FELVONULÓKAT CSÉPHADARÓVAL KÉNE VETKŐZTETNI"

Ha ez a véleményed miért akadsz ki hogy a fajtádat én összeverném? ez miért gond ha te ugyanígy gondolkozol? Ezért csináltam a kötekedést hogy felfogjátok. De úgy látom nagyon nehéz felfogásúak vagytok vagy csak valami kisegítő iskolába jártok hogy még mindig nehéz megérteni. Ha te így vélekedhetsz miért gond hogy én meg összevernék rasszista barmokat? Te nem ugyanezt csinálnád azokkal akik nem tetszenek! De kezdem észrevenni hogy mindegy mit, és hogyan közöl az ember vannak akik nem gondolkoznak csak mondják a magukét.

WTF másnap este még mindíg ip cím nem engedélyezett volt. És másik ip címről nem küldtem ismét levelet mint aznap este amit szintén kitöröltetek. Másik proxy, más felhasználónév. gondolom emlékszel rá.
Előzmény: Davee (70) 0 VÁLASZ
wtf 2009. 05. 24. 22:49 | #71
???
Fél napig se voltál bannolva, ui. másnap reggel már engedélyezve volt a belépésed.
Előzmény: sahinel (69) 0 VÁLASZ
Davee 2009. 05. 24. 18:14 | #70
Félelmetes amúgy, hogy Kedd óta megy az arcos harcos beszólásvihar. Gyere pestre gyere ide gyere oda stbstb. Szerintem ez már egyetemi szint, ahogyan műveled ezt a tipikus mentegetőző - kötözködő - önmagát már régóta elásó - de még mindig pattogó vitatípust.
Itt te vagy egyedül. Fogd fel, rossz fórum ahol hírdeted a nézeteid. Megismertünk, tudjuk, hogy szeretsz videókat nézni, ahol rasszisták sírnak, tudjuk, hogy utána még te is eltörnéd kezét-lábát, tudjuk, hogy mindenkit megvernél itt a fórumból. Elmondhatod biztos, hogy keményfiú vagy. De kérlek: FOGD MÁR FEL VÉGRE, AZ ILYEN FELVONULÓKAT CSÉPHADARÓVAL KÉNE VETKŐZTETNI. Menj el a legközelebbi melegfelvonulásra, nyomtasd ki ezt az oldalt, és mutogasd, hogy látjátok gyerekek én veletek vagyok. Ott talán több sikered lesz.
sahinel 2009. 05. 24. 12:21 | #69
1nap? számolni nehéz? A válaszaim mind reakció volt de látom inkább szélsőjobbos gondolkodásod van neked is.

Mutass rá hol kezdtem azért lehet velem van a gond. Miután buzi/zsidónak tituláltak?:D
Előzmény: wtf (58) 0 VÁLASZ
Hajni 2009. 05. 21. 11:03 | #68
Hihihi. Biztos azt hitte, itt is kolbászt kell tölteni. XD
Előzmény: Mimis (62) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 05. 21. 10:39 | #67
Ez hatalmas! :DDDDDDD
Le is mentem a képet gyorsan! :DDDD
Előzmény: Mimis (62) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 05. 21. 10:39 | #66
Éntőlem csinálhatnak, amit akarnak, csak szimplán annyi van, hogy az nem házasság.
És ez nem etikai, hanem jogi dolog. Házasság= nő + férfi. (A nőt írtam előbbre, mert ugye a társadalmi egyenlőség. De jaj! Akkor most a Fférfit meg elnyomtam! Gáz van!)
Előzmény: |-=O=-| (65) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 21. 10:36 | #65
Mi bajod a menyasszonyruhával, talán ellenzed a melegek házasságát? Fúj, rasszista, fúj fúj! ;)))
Előzmény: kotta (64) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 05. 21. 10:31 | #64
(utólag ideszúrom: franc se tudja már, miért neked válaszoltam, de már így hagyom. Eléggé elfilozofáltam magam megint, de majd felmosok utána, ígérem. :-))) (Már ki is töröltem az 5/6-odát. Mentségül: irtó fáradt vagyok és ilyenkor megesik))

Furcsa amúgy, milyen indulatokat tudnak kiváltani belőlünk olyan dolgok amiket mi nem szeretünk.
Így visszanézve a 21-es hozzászólás még nagy igazságokat tartalmaz, bár ezzel a provokátorkodással nem értek egyet, mert csak erősíti szerintem az ellentéteket, meg mert én egy szelídebbféle ember vagyok.
Valamiben szerintem mindenki valamennyire elnyomottnak érzi magát, bármiről is legyen szó, és ezzel irtó könnyű visszaélni. Valamivel SZEMBEN mindig könnyebb mindent elvégezni. VALAMIÉRT, na ez nehéz. Amiket én írtam az előbb az is csak egy vélemény, sokfelől támadható, de én azért még így gondolom.
(Németeknél, franciáknál már van olyan óvoda, ahol a fiúknak bizonyos ideig szoknyát kell(!) hordaniuk, hogy átéljék, milyenek a feminin(?) akármik(?), mittudodomén, az EU-s Gender Mainstreaming ezt biztos szebben megfogalmazza. Igen, vigyázat! Ez egy uniós dokumentum, amely elég furán közelíti meg a nemek fogalmát. Társadalmi nem, nemi nem, már szerintem maguk se értik. "Okos" és "szép" gondolatok, öröm ilyen elfogadó Európában élni.))

És akkor a linkhez végre: ahogy már írta vki: ez egy engedély nélküli tüntetés, csak ezért oszlatták fel. A megjelentekkel a menyasszonyruhát leszámítva nekem pl. semmi bajom se lenne.
Előzmény: Errtu (61) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 05. 21. 10:22 | #63
:DDDDD meekkoraa :D
Előzmény: Mimis (62) 0 VÁLASZ
Mimis 2009. 05. 21. 10:19 | #62
Én csak azt nemtom, hogy Viktorka mit keresett ott.... :)
http://media.englishrussia.com/homo_vs_omoh/8.jpg
Errtu
Errtu 2009. 05. 21. 09:23 | #61
Azt azért halkan megjegyezném, hogy milyen liberalizálódásról beszélünk addig, amíg a kopasz fiatalokat, az állami zászlóval felvonulókat, árpádsávos zászlóval felvonulókat, heteroszexuálisokat, politikailag másképp gondolkozókat, nem füvezőket, stb. elnyomják, lenézik, elítélik, megverik, utálják és gyűlölik? :)

- Hogy kezdesz el mesélni egy cigány/zsidó/buzi viccet?
- ???
- Először óvatosan körülnézel...
Előzmény: kotta (60) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 05. 21. 08:47 | #60
Hát rendben, alkalmazkodjunk. Igyekszem elfogadni, hogy a melegfelvonulók nem ostoba, tökelütött magamutogató rongy alakok, hanem kultúremberek, akik szép célokért küzdenek, bátrak és tiszteletre méltóak. Ezt a bámészkodó gyermekeink közül is bármelyiknek szívesen elmesélem, elmondom. Veszek majd a fiamnak tüllruhát, lányomnak légkalapácsot, csak hogy látsszon, hogy igyekszem.
Elfogadom azt is, hogy elítélő véleményem velük szemben nem lehet, viszont minimális elvárás velem szemben, hogy utáljamés gyűlöljem az egyik állami zászlóval felvonulókat, a kopasz fiatalokat, a falra viccből horogkeresztet rajzoló tizenkét évest. Ezek már nem emberek, gyűlölni és kiirtani való csürhe, nem lehet velük beszélni, megértetni, elfogadtatni dolgokat. Ilyenekre csak a melegek, a pedofilok, a csecsemőgyilkosok érdemesek, hiszen ők csak másként gondolkodnak vagy más irányultságuk van, segítenünk kell rajtuk. Viszont aki politikailag másként lát dolgokat, vagy valamilyen ok miatt téves előítéletei vannak, az olyannak a börtönben a helye, és szét kell verni a fejét, ki kell lőni a szemét. Társadalmilag kell az ilyeneket megbélyegezni, hogy már egy kokárdát is félve tűzzenek magukra az ilyen mocsok alakok.

Én tényleg igyekszem az egyre liberalizálódó Európa mintapolgára lenni. Próbálom elfelejteni a történelmet (az egészet, nem csak a hazámét), nem olvasok újságot, de sok teleregényt és tóksót nézek (meg úgy általában minél több tévét), nem foglalkozom az egészségemmel, mert az csak a kiváltságosok joga. Én mutatom meg a gyerekeknek hogyan kell spanglit csavarni nehogy később ne tudja, pornófilmeket veszek neki, hogy abból tanuljon meg mindent, iskolába csak hetedik környékén küldöm, addig meg képességfejlesztő intézetbe adom. Arra nevelem, hogy mosolyogjon a betörőre, barátságosan biccentsen az éppen valakit megerőszakoló bácsinak, fogadjon el mindig és mindenütt, mindenhogyan mindenkit, KIVÉVE azokat akikre ÉN azt mondom.

Igyekszem. Bocsánat, hogy egyáltalán megszülettem, de hát a szüleim rosszul döntöttek, hiszen ez is csak egy döntés ugyebár, nem több.

|-=O=-| 2009. 05. 20. 23:37 | #59
Ó, be kár! Hogy csak holnapig. :D
Vérzik a szívem. ;)
Előzmény: wtf (58) 0 VÁLASZ
wtf 2009. 05. 20. 23:28 | #58
Te kezdted a személyeskedést, visszaolvastam.
Na jól van, én már meguntam a szájtépést, pihenj egy le egy kicsit, mondjuk holnapig, hátha jót tesz.
Egyelőre screenshot van: http://kepfeltoltes.hu/090520/del_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/090520/del_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Igen, anarchia van, tetszik, nem tetszik. Itt nem működik a demokrácia, sajnáljuk.
Előzmény: sahinel (57) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 23:22 | #57
) nem én kezdtem el szívlapátozni, és olvashatnád a kommenteket is. Ennyi erővel lehetne banolni a rasszista beszólásokat is. Miért is? Mert uszító szövegeket engedsz meg az oldalon. Tehát ez szintén kezd egy kicsit hasonlítani pár a rendőrség álltal megfigyelt oldalhoz. Márpedig a rasszista beszólások videók linkjei mások számára ugyanúgy fenyegetően hatnak. Mint írtam provokálok. De úgy néz ki van akinek szabad (valsz ezeknek elfogadod a nézeteit) míg másoknak max egyetérteni lehet. Tényleg hogy van ez hogy uszító, másokat lealázó hozzászólásokat nem említed? Még akkor sem ha tényeket, orvosi véleményeket, kutatásokat mutatok amit nem én szerkesztettem és ezek cáfolják amit mondanak?
Előzmény: wtf (56) 0 VÁLASZ
wtf 2009. 05. 20. 23:10 | #56
Nem te lennél az első és talán nem is az utolsó, akit leverek offline, de amíg csak itt írom, addig nekem is csak a pofám járna és ez már épp elég unalmas tőled. Vitatkozni normális hangnemben is lehet (nem csak neked szól), ha nem megy, azért vagyok, hogy segítsek. Ha te attól érzed magad erősnek, hogy fenyegetőzöl, csináld, de ne itt.
Előzmény: sahinel (54) 0 VÁLASZ
Nusihusi
Nusihusi 2009. 05. 20. 23:05 | #55
Inkább nagyon rosszul sikerült:) Mekkora csalódás lehetett a férjnek:P
sahinel 2009. 05. 20. 23:05 | #54
) gondolom van közöd az oldalhoz. és most ezzel fenyegetőzöl mert nincs merszed szemembe mondani amiket mondtál? Akkor banolj. Ez tényleg megmutatja mekkora király is vagy. Érvekkel nem állsz elő, csak mondod a magadét és így teszel igazságot? Ha ez tetszik és ettől érzed magad erősnek csináld.
Előzmény: wtf (53) 0 VÁLASZ
wtf 2009. 05. 20. 22:59 | #53
Én meg arról beszélek, hogy vegyél vissza az arcodból, vagy kezdhetsz máshol szórakoztatni másokat, te kis csáknorisz.
Előzmény: sahinel (52) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 22:58 | #52
na erről beszélek) mondom találkozhatunk de semmi. ÉS még én vagyok aki monitor mögül ugat:D
Előzmény: wtf (51) 0 VÁLASZ
wtf 2009. 05. 20. 22:52 | #51
Hűű, te ilyen nagyon kemény csávó lehetsz. Keménykedsz a monitor mögül a theync.com-os videókkal, hogy így megnéznéd, ahogy összevernek valakit meg úgy. :D

Én meg majd küldök videót róla, ahogy nyomok egy del-t rád.
Előzmény: sahinel (50) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 22:48 | #50
Szívesen találkoznék veled megbeszélni. Pesten akármikor ráérek csak szólj. meglátjuk kinek van nagy arca:D
Előzmény: Wicked (48) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 22:47 | #49
http://www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oid/0/KonyvReszegyseg.4_2461

Ja tényleg szerinted is minden orvos hülye? Nem tudják mit beszélnek? Máshol is írnak róla? Mindenki hülye aki nem ért veletek egyet?
Előzmény: |-=O=-| (47) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 05. 20. 22:44 | #48
Te itt életedben nem válaszoltál értelmesen, ha elfogytak az érvek, jött mindig a személyeskedés. Olyan veled vitatkozni, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de inkább fájdalmas. Most viszont nem állok be a sorba, elfogyott a parasztokra szánt napi időm. Bújjad továbbra is a guglit, te moniterfejű maki, aztán püfföld a billentyűzetet, úgyis csak a pofád jár, már megszokhattuk.
Előzmény: sahinel (46) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 20. 22:38 | #47
Szerintem hagyjad ezt az idióta sahinelt... Sosem érdemes vitatkozni egy ostobával. A kívülállók sosem tudják eldönteni, hogy melyik az.
Előzmény: Wicked (45) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 22:33 | #46
A parasztokon látom nem segít ha értelmesen válaszolok. Ugyanolyan parasztnak kell lennem mint ti és akkor talán ok. Ekkora faszkalappal mint te rég nem találkoztam. Volt pár itt régebben de azok mostanában keveset írogatnak. Tanulni kéne, olvasni mielőtt megszólalsz mert annyira sötét vagy hogy fel sem fogod mit mondanak mások. Persze a tudósok, orvosok is mind hülye csak te vagy értelmes:D Menj vizsgáltasd ki magad. Vagy ha ennyire erősnek érzed magad szívesen találkozok veled hogy a szívlapátos dolgot megbeszéljük. Ajánlom figyelmedbe a lentebb linkelt videókat. Szívesen elnézném ahogy sírva könyörögsz mint a lenti videók paraszt rasszistái.

Előzmény: Wicked (44) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 05. 20. 22:30 | #45
Nincs véletlen egy sulinetes linkje, miszter internet adjunktus professzor úr, ahol leírják, hogy a pedofília is öröklődő? LOL.
Előzmény: sahinel (43) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 05. 20. 22:28 | #44
"Szerezd meg tudásod az internetről" c. előadásunkat olvashatták.
Köszönjük Emese.

Választ egyébként természetesen nem kaphattunk, mármint hogy milyen gyógyszerrel kezelik sikeresen a pedofíliát. Elárulom, olyannal, amilyennel a hozzád hasonlókat is kezelni kéne: szívlapáttal.
Előzmény: sahinel (42) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 22:28 | #43
http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/1996/9602/02.html

Az hogy valaki meleg az genetikailag más. Az a faszság hogy vannak barmok akik utána sem néznek hogy mit beszélnek csak fröcsögik a hülyeségeket amit valsz maguk találnak ki....
Előzmény: Wicked (39) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 22:17 | #42
"A pedofília pszichoterápiával, illetve a szexuális viselkedést befolyásoló gyógyszerekkel kezelhető, változó eredménnyel. A kezelés lehet önkéntes, vagy jogi illetve büntetőeljárás következménye. A börtönbüntetés, ha mégoly hosszadalmas is, nem szünteti meg a beteg pedofil vágyait, képzelgéseit."

Internetet mért nem használod ha már itt írsz?

Előzmény: Wicked (39) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 20. 21:53 | #41
Egyébként én meg adok úgy 20-25 évet és lesznek ilyen elvetemült liberálisok, akik majd védeni fogják a pedokat, hogy miért nem parádézhatnak, vagy miért nem fogadhatnak örökbe gyereket. :D
Előzmény: Wicked (37) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 20. 21:51 | #40
Pedig van rá több gyógyszer is: ciánkáli, ricin, tetrodotoxin, legjobb a clostridium botulinum.

"Kicsit olvass utána."
Előzmény: Wicked (39) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 05. 20. 21:43 | #39
Milyen gyógyszer való a pedofíliára, áruld már el? :D
Akkor a ratyik is betegek és biztos van rá gyógyszer... faszság.
Előzmény: sahinel (38) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 21:12 | #38
Az betegség. Kicsit olvass utána. Nagyon kevés aki elmer menni kezeltetni magát mert félnek mi lesz ha kitudódik. Pedig mindenkinek jobb lenne ha felügyelet mellett gyógyszeres kezelést kapnának mint hogy bujkálnak.
Előzmény: Wicked (37) 0 VÁLASZ
Wicked 2009. 05. 20. 20:37 | #37
Adok még úgy 20-25 évet és már a pedofilok is parádézhatnak, mondván ez csak velük született természetes vágy, meg ők csak kicsit türelmetlenek...
varazs 2009. 05. 20. 19:16 | #36
Az màs, hogy sokkal szimpatikusabb lenne egy melegfelvonulàs (de minek kell ezeknek vonulni?), ha nem ròzsaszìn tangàban ès vonaglàst mìmelve, egymàst nyalogatva, fartùrò mozdulatokkal, Bibliàval a kèzben mutogatnàk magukat.De ugye nekik mindenàron polgàrt kell pukkasztani?
Lehetne rendesen felòltòzve, transzparensekkel a kèzben, normàlis, kulturàlt emberek mòdjàra is.Mert ìgy mindjàrt màskèppen nèznènek ràjuk is, nem ùgy, mint ezek a hùlye ocsmàny buzik.Ja, vagy òk nem kulturàlt emberek?
Bocs...
varazs 2009. 05. 20. 19:10 | #35
"Egyébként valahol olvastam, hogy a melegek elitélik azokat, akik kimennek az ilyen felvonulásokra és lebuzizzák őket. Ezek csak pár percnyi hírnévre vágynak, amit úgy a legkönnyebb elérni, ha megbotránkoztatsz és provokálsz másokat."


Pontosan ìgy van.Az igazi "melegek" otthon ùlnek a fenekùkòn, mert tudjàk, hogy òszintèn szòlva a termèszet ellen valò a hajlamuk, ès nem mutogatjàk az utcàn magukat.
Amìg nem viszik ki az utcàra ezt az aberràciòt, mert akàr tetszik, akàr nem, ez annak szàmìt, addig nincs is problèma.
ès nem gyerek szeme elè valò.
Előzmény: Raistlin (32) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 18:26 | #34
Rosszul tudod. Azért van biciklis, meleg, petás meztelen, stb felvonulás, figyelemfelkeltő felvonulás, rendezvény, mert sokan elítélik ezeket a dolgokat, illetve nem beszélnek róla. Pl ezek szerint te sem tudod hogy a meleg felvonulások sem a melegekért vannak csak hanem azokért az emberekért akik el szeretnék fogadtatni magukat olyanoknak amilyenek. És csak azért mert más az érdeklődési köre nem kéne kiközösíteni, leszólni, stb. Ha szerinted a tolerancia annyit jelent hogy 15 év alatti színvonalon van valaki, akkor remélem sok gyerekfejjel gondolkozó ember lesz a világban.

Ennyi erővel milyen már hogy csókolóznak az utcán meg enyelegnek az emberek hisz ez sem volt elfogadott régebben. Változik a világ. Bár a változásokat sokan úgy élik meg hogy ez csak rossz lehet. Ezeket az embereket mindig is meg fogja botránkoztatni ha valami másképp zajlik mint amit ők elképzelnek. Ezért érdemes olyan országoktól tanulni mint Dánia, Norvégia, stb. Főleg szemléletváltás miatt. Ha szerinted ez nem ok meg lehet nézni néhány arab országban hogy bánnak a melegekkel. És akkor jön a többi dolog pl a nőkkel hogy bánnak. Nem kell messze menni ha akarsz linkelek török videókat ahol a család összeveri a lányt és betuszkolják az autóba. Mert szerintük nem helyesen cselekedett. Aztán mindenki eldöntheti hová szeretne inkább tartozni, milyen értékrendet szeretne követni. Számomra az az elfogadható ha békében egymás fikázása nélkül tudnánk élni. Ha visszaolvasol pár hozzászólásom régebbről rájöhetsz hogy ha értelmesen szólok a rasszista, kirekesztő beállítottságú emberekhez akkor azt fel sem veszik. Nem látják a fától az erdőt. Ezért is vannak ilyen megmozdulások, hogy folyamatosan szembesüljenek ilyenekkel és egy idő után beépüljön a köztudatba hogy ilyen is van.
Előzmény: Raistlin (32) 0 VÁLASZ
küblicica 2009. 05. 20. 18:02 | #33
há mivan veled...
Előzmény: sahinel (17) 0 VÁLASZ
Raistlin 2009. 05. 20. 17:55 | #32
Hát azok alapján amiket olvastam most tőled, az értékrended, normális világlátásod meg sem közelíti az átlag 15 évesekét sem..

Egyébként valahol olvastam, hogy a melegek elitélik azokat, akik kimennek az ilyen felvonulásokra és lebuzizzák őket. Ezek csak pár percnyi hírnévre vágynak, amit úgy a legkönnyebb elérni, ha megbotránkoztatsz és provokálsz másokat.

El se merem képzelni, milyen lesz a következő generáció, ha az ilyenek tangában, ostorral a kézben nyugodtan szaladgálhatnak az utcán, a bámészkodó gyerekek előtt.
Előzmény: sahinel (31) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 15:50 | #31
Kifejthetnéd a gondolataid ha vannak mert ennyiből nem jöttem rá mivel van gondod. Azzal hogy provokálok vagy ahogy szerintem kéne viselkedniük az embereknek? Az ha valakinek nem tetszik, és kulturáltan adja elő a mondandóját akkor azzal nincs gond. De ha kicsit megvizsgálod mire és miért így írtam, akkor rájöhetsz hogy miről beszélek.

Vagy szerinted ha ilyet írok akkor már én is meleg vagy zsidó vagyok? A rendőrös cikknél is pont arról beszéltünk hogy tolerancia nagyon fontos hogy az emberek egymás mellett békében tudjanak élni és boldogok lehessenek. Az hogy ez a melegekre is igaz az csak egy része ennek a gondolatmenetnek. Ennek mindenkire vonatkoznia kellene nem csak az általunk kiválasztott csoportra.
Előzmény: hawkeye (30) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2009. 05. 20. 15:20 | #30
Természetesen Sahinelnek szól....
Előzmény: sahinel (21) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2009. 05. 20. 15:18 | #29
Esetleg egy tehetséges doktor bácsi segíthet még rajtad...?
kócimbóc 2009. 05. 20. 14:35 | #28
Dejóó, mindgyárt vége a melónak és mehetek haza :D
Ti is örüljetek inkább ennek :PP
varazs 2009. 05. 20. 14:18 | #27
Igy van! Azèrt ez a vilàg "egyelòre" hetero, àlljon màr meg a menet!
Mi volna, ha a heteròk is kimennènek az utcàra ès elkezdenènek vonulgatni? Rasszizmust kiabàlnànak egyesek?
Előzmény: Davee (26) 0 VÁLASZ
Davee 2009. 05. 20. 12:57 | #26
Szerintem is mehetne egy két pofon az olyan "melegeknek" akik vonulgatnak. Mindenki leszarja őket, szerintem már eljutottunk addig, hogy nem kapunk infarktust, ha bejelentik, hogy ez meg az meleg(kivéve ha családtag:D). Ellenben senkinek nincs - véleményem szerint - GUSZTUSA, hogy két férfi egymás szájában lóg, fogdossa egymást, stb...
Ilyenért felvonulni....Nevetséges, szánalmas, de méginkább felháborodást keltő. Tulajdonképpen ők azok akik provokálják ezzel azokat a bizonyos "rasszistákat". És aki provokál valakit, ha megkapja a magáét - legyen az verés, kéztörés akármi - akkor ne járjon a szája.
Persze ez csak az "neorasszista" véleménye:D...
megmondóember 2009. 05. 20. 11:25 | #25
Sokszor nem értek veled egyet (bár ritkán írom le), de most totálisan igazad van. Régóta ez az álláspontom nekem is. Riszpekt!
Előzmény: sahinel (21) 0 VÁLASZ
aLaP 2009. 05. 20. 11:11 | #24
Közel egyszerre kezdtük el írni a kommentet , a tiedet még nem láttam mikor megírtam... ebben az esetben ,értem a logikádat ,és hogy honnan jött ez a stílus a "vitát" kirobbantó kommenteknél ,és elfogadható ...
Előzmény: sahinel (21) 0 VÁLASZ
aLaP 2009. 05. 20. 11:04 | #23
Tokrának igaza van...

Sahinel a kommentjeid önmagukban is ellentmondásosak ... felállítod az álláspontodat ,leírod az elveidet ,aztán a következő mondattal homlok egyenest ellentmondassz saját magadnak.

Itt van például ez : "Talán akkor valamit felfognának mi az az empátia és mi az hogy tolerancia amiért vannak olyan országok ahol normálisan viselkednek egymással az emberek. És nem állatként gondolkoznak, viselkednek."

Erre következik ez :" Ha ennyire királyok vagytok akkor én szeretnék elindítani egy mozgalmat ahol a rasszistákat vernénk, köpködnénk."

Legyünk toleránsak ,de törjük el a kezét lábát ,vágjuk ki a nyelvét mindenkinek aki másképp gondolkodik :D , ez igen ,ez már valami. Ne viselkedjünk állatként de verjük ,köpködjük a másikat :) ... no komment.

Nekem nincs bajom a meleg párokkal ,amíg szépen otthon ,vagy klubjaikban vagy akárhol máshol ahol maguk vannak "lerendezik egymást" ,romantikáznak miegymás... merthogy ez szerintem elég intim dolog ahhoz ,h ne tartozzon másra... DE ,amint kiviszik ezt az utcákra ,beletolják a képedbe ,( Bibliával pózolnak és gúnyt űznek belőle )ott hagy legyen már nekem is véleményem ... nem a tojás dobálásra gondolok ,meg efféle véleménynyílvánításra ,egyszerűen csak arra ,h ez undorító. Ettől még nem érzem magam rasszistának ,de lehet ,h a nálam sokkal toleránsabb sahiel ettől még eltörné kezem -lábam ,mert másképp gondolkodom :D :)
zodiac 2009. 05. 20. 11:04 | #22
"Attól hogy valaki meleg, és másokkal bármit is csinál nyilvánosan, nem nyilvánosan az szerintem mindegy. Ettől még nem lesz valaki meleg ha ezt látja."

Én úgy tudom a gyerekek személyiségére nagy hatással van, amit a környezetükben látnak, tapasztalnak. Vagyis ha egyre több buzit látnak a tévében, az utcákon, főleg ha sztárolják őket, kialakulhat bennük a kiváncsiság, hogy ők is kipróbálják, esetleg ők is hasonlítani szeretnének a sztárolt melegekre. Végülis a cigit is sokan azért próbálják ki gyerekfejjel, mert milyen nagy vagányság, nem azért mert olyan kellemes a füstöt szívni. De mondjátok, ha nem így van.
Előzmény: sahinel (21) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 20. 10:54 | #21
Akkor még nem ismersz. Provokálom a szélsőségeseket hogy kb ugyanezt csinálják mint amit én is. Csak ha ők mondják az elfogadható, és kiakadnak ha rájuk kezdik el alkalmazni ugyanazt amivel ők jönnek mindig. A lentebb belinkelt zsidózó videó, és az emberek reakciója ugyanilyen kb. Ha ő azt mondja fogadjam el hogy neki ezek nem tetszenek, és ez helyénvaló, akkor az én reakcióm is helyénvaló, hisz nekem sem tetszik amit csinálnak. Attól hogy valaki meleg, és másokkal bármit is csinál nyilvánosan, nem nyilvánosan az szerintem mindegy. Ettől még nem lesz valaki meleg ha ezt látja. Azt kéne elfogadni hogy több millió ember egymástól különböző gondolatokkal, vágyakkal él, és ha normálisan egymás mellett akarnak élni, akkor el kell fogadniuk, tolerálniuk kell a másik devianciáit. Amíg ez nincs így addig ne csodálkozzon senki ha az ő nézeteit akár ugyan olyan agresszíven elutasítja más. Ha nekik lehet akkor nekem is. Vagy mi az ami szerint bizonyos emberek több joggal rendelkezhetnek mint mások?

:D egyébként az irtsuk ki a rasszistákat hozzászóló valsz megértette mit is akartam mondani. Ennyi erővel magamon is ezt csinálhatnám ha így gondolkozok. A gond hogy úgy vettem észre hogy csak az ilyen drasztikus fellépést értik meg, és ha normálisan értelmesen szólsz hozzá akkor kapásból zsidó, vagy meleg lennék. Még így is kapom látod:D
Előzmény: Tokra (18) 0 VÁLASZ
varazs 2009. 05. 19. 23:52 | #20
Ugyanezt gondolom èn is, kòszi, hogy leìrtad!

Nem tudom, nekem az elsò linken egy pornòoldal jòtt be, a tòbbit meg sem nèztem.No comment.
Előzmény: Tokra (18) 0 VÁLASZ
Glocker 2009. 05. 19. 20:49 | #19
Pontosan ez az én álláspontom is. Grat. a kultúrált megfogalmazásért, magam sem tudtam volna ennél szebben és választékosabban leírni.
Előzmény: Tokra (18) 0 VÁLASZ
Tokra 2009. 05. 19. 20:12 | #18
Bocsi, de közbe kell szólnom.
Beszélsz itt arról, hogy a szélsőségeseket meg antiszociálisokat agyon kéne verni, linkelgetsz olyan videókat, ahol szkinhedeket vernek meg.. És mindezt olyan szellemben, hogy elítéled a szélsőségeseket. Lerasszistázol másokat, holott a poszt nem rasszok elleni támadásról szólt, hanem arról, hogy az oroszok feloszlattak egy nem engedélyezett felvonulást. Beszéltél empátiáról és toleranciáról. Én empatikus és toleráns vagyok mindenkivel, amíg amit tesz az nem sértő, nem megbotránkoztató és nem okoz kárt másoknak. Tőlem csinálhatnak a melegek, amit akarnak, amíg azt otthon teszik. Nem tudom, hogy 32 évesen van-e gyereked, de biztos nem akarnád, hogy azt lássa, amint két azonos nemű mindenféle színes ruhában egymást.. khm.. Szerintem ez deviáns viselkedés, és elítélendő.
Minden jó szándékkal mondom: változtass a leírt álláspontodon, mert amit írsz és ahogy írod az azt a következtetést vonja maga után, hogy szélsőséges vagy. Pont azért, mert -idézlek-: "Aki nem képes elfogadni másokat, vagy faji, egyéb előítélet miatt utál valakit, annak törjük el kezét lábát, és szerintem vágjuk ki a nyelvét is." Nem hinném, hogy ez a legmegfelelőbb hozzáállás.
Köszönöm a figyelmet.
Előzmény: sahinel (17) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 19. 17:04 | #17
) itt egy agyonverni való barom megint. Összefuthatnánk ezt megbeszélni. Megnézném hogy mennyire vagy nagyfiú. Aztán nehogy te is sírjál mint a videóban a köcsög skinhead mikor a fekával összezárták a cellában. Kb annyira lenne nagy arcod mint neki. Igaz neki is csak azért lett nagy arca mert úgy szétverték hogy kórházba került. Mint máshol már kifejtettem cigányokkal én is sokat verekedtem mégsem akarom kiirtani őket. Valsz csak az ilyen seggdugaszok mint te akik még életükben nem álltak ki magukért vagy másért ugatnak hangosan. A többiek elintézik maguk ha gond van.

) a másik szerinted hány zsidó, meleg, cigány van fidesz berkekben?:D tanulj inkább mint oszd az észt 15 éves fejjel mikor még tojáshéj a seggeden.
Előzmény: St.KolMi (16) 0 VÁLASZ
St.KolMi 2009. 05. 19. 16:46 | #16
te most zsidó, cigány, homár, vagy csak simán szdsz/mszp szavazó vagy?
amugy meg itt is ezt kéne csinálni amikor nyáron melegítik Budapestet!
Előzmény: sahinel (8) 0 VÁLASZ
kócimbóc 2009. 05. 19. 16:18 | #15
A melegről lemaradt a gondolatjel.
Előzmény: kócimbóc (12) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 19. 15:48 | #14
Szibéria most még langyos, de pár év szerintem és ott is megnyitják a strandokat. ;)
Előzmény: kócimbóc (12) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2009. 05. 19. 15:46 | #13
a ruszkaja buzernyákok is ugyanolyan undorítóak, mint bárhol
kócimbóc 2009. 05. 19. 15:46 | #12
Jó tudni hova menjek ha itt már túl meleg lesz :)
|-=O=-| 2009. 05. 19. 15:40 | #11
"golobális". LOL.
Előzmény: |-=O=-| (10) 0 VÁLASZ
|-=O=-| 2009. 05. 19. 15:33 | #10
Elérte őket a golobális felmelegedés, mit csodálkozol! ;)
Előzmény: varazs (5) 0 VÁLASZ
rubigo 2009. 05. 19. 15:29 | #9
akasszuk fel a szélsőségeseket! :)
Előzmény: sahinel (8) 0 VÁLASZ
sahinel 2009. 05. 19. 15:26 | #8
A sok rasszista majom gondolom a dániai rendőri akciót sem tudta hová tenni azért nem ugattak ott is. Remélem kimentek néha külföldre és megtapasztaljátok milyen mikor összevernek mert mocskos külföldi magyar vagy nem orosz, vagy akármilyen nemzetiségű aki ott lakik. Talán akkor valamit felfognának mi az az empátia és mi az hogy tolerancia amiért vannak olyan országok ahol normálisan viselkednek egymással az emberek. És nem állatként gondolkoznak, viselkednek. Ha ennyire királyok vagytok akkor én szeretnék elindítani egy mozgalmat ahol a rasszistákat vernénk, köpködnénk. Aki nem képes elfogadni másokat, vagy faji, egyéb előítélet miatt utál valakit, annak törjük el kezét lábát, és szerintem vágjuk ki a nyelvét is. Ne tudjon bántani senkit, és ne terjessze a hülyeséget.

http://theync.com/media.php?name=7972-croatians-beat-the-shit-out-of-a-skinhead
http://theync.com/media.php?name=6950-turkish-fighter-completely
http://theync.com/media.php?name=5364-skinhead-in-the-same-cell-with-a-6-foot-black-gangster
http://theync.com/media.php?name=3789-young-nazi-skinhead-is-beaten-by-an-entire-mob

Páran már elkezdték ezt a mozgalmat. Minden antiszociális egyént jól összevernek. Csak azt nem értem a rasszista majom miért vág ilyenkor értetlen fejet? Nem ez a természetes számára? Hisz akkora arcuk van a köcsögöknek.
Sziszo 2009. 05. 19. 15:03 | #7
gusztustalan férgek mind...
Fireblade1000 2009. 05. 19. 14:41 | #6
varazs 2009. 05. 19. 14:17 | #5
Ott is vannak melegek?
haiku 2009. 05. 19. 14:04 | #4
Meleg a kemence, meg a déli napsugár, meg a babám ölelése.
Ezekre a nyomikra más, találó szavaink vannak :)
subarus 2009. 05. 19. 13:55 | #3
Ez kellene Budapesten is. Mondjuk akkor a képviselők nagy része nem tudna felvonulni.
zodiac 2009. 05. 19. 13:52 | #2
Lehet én is maradi vagyok, de úgy látom legalább ezt a dolgot jól kezelik a ruszkik. :)
Előzmény: hawkeye (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2009. 05. 19. 13:39 | #1
Én nem nyúlnék ahhoz a golyós menyasszonyhoz... :)

Lehet, h 1 rasszista, kirekesztő vagyok, de úgy gondolom, hogy az én mátkámnak ne legyen heréje...

Hú, de maradi gondolkodás ez... :)