a monten gyú is hogy eltűnt, lehet a több koffein és a több cukor miatt csipáztam annyira.
		
			Békatallér			2009. 05. 07. 17:19 | #14
		
		Lehet, hogy mennyiségre ugyanaz, csak ahogy már előttem is mondták az a nem mindegy, hogy gyümölcsből van a cukor vagy valami összetettebb szénhidrát, illetve valami mű vacak.  A természetes dolgok, könnyebben, hamarabb felszívódnak a szervezetben, mint a mű cuccok, illetve kevesebb energiát igényel a szervezetnek a feldolgozása. Erre jó példa a természetes és a mesterséges C-vitamin, az utóbbiból sokkal kevesebb szívódik fel a szervezetben, és ez csak egy apró szerkezetbeli különbség miatt van, amitől a még ugyanaz, csak egy picit másabb. Ezért nem biztos pölö, hogy az olcsóbb tényleg olcsóbb ebben az esetben.
		
			
				0
							VÁLASZ
		
	
			tibor vagyok de...			2009. 05. 07. 15:46 | #6
		
		McDonald's Chocolate Shake, azért ütős :)
Am. meg nem lényeg, h ezeknek a felét nem is isemrjük, a magyar termékek sem jobbak, sőt!
		Am. meg nem lényeg, h ezeknek a felét nem is isemrjük, a magyar termékek sem jobbak, sőt!
			
				0
							VÁLASZ
		
	
			tibor vagyok de...			2009. 05. 07. 15:43 | #5
		
		Nekem is tetszik ez, de azért a gyümölcscukrot nem kéne összekverni a sima cukorral, teljesen más szerepe/hatása van a szervezetre, magyarul ami a gyümölcsben van jó, ami meg ezekben a mű dolgokban az szar!
		
			
				0
							VÁLASZ
		
	











a mesterséges vackok az egyéb dolgok miatt egészségtelenek, nem egy 25 molekulából álló glükózmolekula miatt, ami halál ugyanúgy néz ki és viselkedik. Nem véletlenül találják ki a mesterséges szereket: gyógyszereknél is hatásosság növelése, mellékhatások megszüntetése. Az egyéb adalékok ezekben a cuccokban meg arra kellenek, hogy eladhatóbbak legyenek: szebb színe, intenzívebb íze legyen, és a 2032es atomháború után megtalált kóla még fogyasztható legyen...